|
شجریان خودش را هم تکذیب کرد + مصاحبه ای از آقای لطفی در انتقاد به شجریان
|
|
۱۸:۵۰, ۸/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۰ ۱۵:۰۲ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حتماً شما این خبر و یا اخبار مشابه و مربوط به آقای شجریان رو تا امروز شنیدید : . "به گزارش خبرنگار سياسي باشگاه خبرنگاران ، پس از انتشار تصاوير محمد رضا شجريان به همراه دخترش مژگان در لندن و حضور در پارتي شبانه كارمندان بي بي سي و گوگوش ، اخباري مبني بر ملاقات شجريان با عوامل و مجري بهائي شبكه من وتو منتشر شد". . ![]() . ضمن این که حتماً عکسهایی بهمراه این اخبار هم دیدید . . . خبری که بازتابهای متنوعی در بین وبلاگنویسها و سایتهای خبری داشت ، مثل اینها : . "گناه شجریان عکس گرفتن کنار یک پیرزن 59 ساله یا یک دخترک تازه به دوران رسیده نیست؛ گناه شجریان حضور در تحریریه شبکه معاند و بهایی پرور و صهیونیستی بی بی سی فارسی و اتفاقاً عکس یادگاری گرفتن با عناصر فرقه ضاله بهاییت و صهیونیستی است ؛ گناه شجریان توهین به امام خمینی این احیاگر سترگ اسلام ناب محمدی در قرن بیستم و دمنده روح تکلیف و بیداری به مسلمانان و مستضعفان جهان است که در مصاحبه با رادیو آمریکا ابراز کرده است. آری . شجریانی که روزی در حرم مطهر ثامن الائمه "ع" قرآن می خواند و روزی « ربنا»یش زینت بخش لحظه های افطار ما بود ". بوشهر نیوز . ". . . شجريان ضمن گفتگو با شبكه VOA مطالبي نه تنها عليه جمهوري اسلامي بلكه اينبار مطالبي عليه دين مبين اسلام عنوان كرده است" . برگرفته ازیک وبلاگشخصی . هرکس در این باره تحلیلها و نظرات خاص خودش رو ارائه داده . من خیلی قبل تر از اینها بمناسبت حضور استاد (!) در شبکه صدای آمریکا مطلبی نوشته بودم . این بار هم قصد نداشتم در مورد این اظهارات و عکسها مطلبی بنویسم . اما برخورد با نوشته ای از آقای شجریان از سال ۱۳۶۹ و اونهم در همان آمریکا ، بهانه ای شد تا این مطلب رو بنویسم و یک مقایسه انجام بدم .. ![]() . این نوشته آقای شجریان در جریان کنسرتهای ایشون در آمریکا و کانادا و در سال ۱۹۹۰ (تابستان و پاییز ۱۳۶۹) بصورت بروشور هشت صفحه ای و با امضای "خاک پای مردم ایران - محمدرضا شجریان" منتشر و در بین شرکت کنندگان در کنسرتهای ایشان توزیع شد . همزمانی این رویداد با سفر سالانه هیات ایرانی به سازمان ملل باعث شد آقای جلال رفیع (بعدها مشاور فرهنگی و رسانه ای رئیس جمهور در دوران ریاست جمهوری خاتمی) در کتاب " . . .در بهشت شداد" که درواقع رهاورد این سفر بوده ، بخشی رو با عنوان "دخالت موسیقی درسیاست" به این موضوع اختصاص بده . . ![]() . البته متن کامل این بروشور در این کتاب ذکر نشده ، اما هرچه هست شامل نکات جالبیست . شجریان در بخشی از این متن گفته : . " درفرهنگ ایرانزمین ، هرآهنگ موسیقی و نوا خواه کوس و خواه کرنای حماسه ، خواه سورنای عروسی ها و خواه آهنگهای سوگواری و تعزیه خوانی ، هدفی جز انسان سازی نداشته و ندارد و نخواهد داشت . در این راه ، نخستین گام در راه ، نخستین گام در راه مردمسازی ِ نوا در بازدارندگی از گناه است". بهشت شدّاد صفحه ۱۷۹ . ![]() . و در پایان این متن هم یک یادآوی انجام داده : . "در پایان یادآوری میگردد ، آمد و رفت های هنرمندان ایرانی به هر دیاری از سرزمینهای جهان برای دیدار هم میهنان ارجمند و دوستداران هنر ایرانزمین است و هدفی جز آنچه یادشده ندارد و صد در صد راهشان از راه سیاست جداست . امضاء : خاک پای مردم ایران - محمدرضا شجریان". همان منبع صفحه ۱۸۰ . ![]() . در ادامه هم نویسنده ی کتاب چند صفحه ای در مورد این متن نوشته : "جامعه ی ما از هنر شجریان انتظار سیاسی بودن ندارد . . . مستقل بودن یک حرکت هنری و فرهنگی خصوصاً در خارج از کشور ، امری مفید و مقبول و مستحسن است. در جمع مخاطبان موثرتر هم هست . . . آبشاری که از موسیقی صد و و ساز او جاری است ، گلهای باغ عرفان و حکمت و فرهنگ مارا آبیاری میکند" . همان منبع صفحه ۱۸۱ . قضاوت به عهده ی شما . این نوشته ها و گفته ها و نظرات تقریباً هم سن خود من هستن ، به همین دلیل دوست ندارم در مورد اونها نظر خاصی بدم . اما سنم به یک چیزهایی قد میده که یادآوریش بنظرم لازمه ، سال ۸۸ رو همه به یاد داریم . نقاب از چهراه ی خیلی ها افتاد ، خیلی ها هم لباس "سبز ریا" رو به تن کردن . . . . ![]() . اما حداقل با توجه به این امضا و نوشته از آقای شجریان انتظار نمیرفت گفته های خودش رو زیر پا بگذاره و چهره ی یک دروغگو و ریاکار رو از خودش به نمایش بگذاره . . . . نوشته شده توسط سجاد (وبلاگ ماسون یاب) |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۱, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
100
1000 1000 |
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
وای از دست این تقواهایی که با یک تق وا می روند متاسفم آرزو می کنم قیمت ما این قدر کم نباشه |
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول:الحمدلله ما که از اول صدای این ... رو گوش نمیکردیم. مگر یه ربنا بود که اونم وقتی بود که به انتظار اذان نشسته بودیم و به ناچار میشنیدیم.عزیزم بنده خودم طرفدار جناب شجریان هستم به اعتقادش هم هیچ کاری ندارم هنر منده داره کارشو انجام میده و میخونه تا مردم لذت ببرند و من فقط همین برام مهمه کاری به اعتقاداتش ندارم ایشون دوست داره این جوری باشه ما دوست داریم مسلمون باشیم و پیرو ولایت اسلام زورکی که نمیشه اعتقادات هرکس به خودش مربوطه این آقا واسه هنرش معروفه منم اونو برای هنرش دوست دارم و اعتقادات ایشون هیچ اهمیتی برام نداره ایشون به خاطر هنرش معروف هست نه واسه اعتقاداتش |
|||
|
|
۱:۱۸, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول:برادرم Havbb من مطلب شما رو خوندم مورد تاییده فقط شما از جمله بندی استفاده کردید که اعتراض هایی مثل اعتراض برادرمون guided رو به دنبال داره، که البته ایشون حق دارند. برادرم اگه میشه همون حرف حق رو توی قالبی بزنید که این اعتراض ها بوجود نیاد، من حرف های شما رو در زمینه مشکلاتی که بوجود میاد تایید می کنم. ما با این مشکلات توی زمینه های دیگه هم مواجه هستیم. البته ربطی به روحانی ها نداره. من تایید می کنم که "دلیل نمیشه به خاطر موسیقی دین رو کنار بذاریم" برادر این حرف شما رو باید با طلا نوشت.بله حرفهای شما کاملا تایید میشه البته من عذرخواهی میکنم از همه..... ولی خوب من یه کم جو گیر شدم یه چیزایی نوشتم.... بگذریم. گفتم که ، کل حرف من همون ماجرای کشیشه هست..... همونطور که دوستمون اشاره کردند حضرت داوود هم صدای خوشی داشتند.... احتمالا خدا نمیدونسته که موسیقی خوب نیست که بهش صدای خوش داده آره؟...... دوباره میخواستم یه چیزایی بگم ولی نگفتم : دی نقل قول:انتظار دارید دید اونها نسبت به شما چی باشه؟؟!! اولا نگاه من ب همه ی روحانیت این نیست ، من همون موقع گفتم : هنوز هم کسانی پیدا میشن که چنین تفکراتی داشته باشند. دوما این دیدگاه من اسمش هست مقابله به مثل ، وقتی اون من رو ادامه دهنده ی راه شیطان میدونه من باید بگم باریک الله تو درست میگی؟ نه جدی شما که طرفداری میکنین بیاید بگین جایگاه من که موسیقی کار میکنم توی چنین دیدگاهی چیه واقعا؟؟؟!!! |
|||
|
|
۲:۵۶, ۱۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۰ ۲:۵۷ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
جناب havbb
اعتراض من به نوع نگارش شما بود که خدا رو شکر حل شد. بنده هم خیلی از مسائلی که شما گفتید قبول دارم. اتفاقا چندان با دنیای موسیقی نا آشنا هم نیستم. آیا حوزه و جامعه ی روحانیت در مورد هنر(مثل موسیقی ) کم کاری کرده ؟ از نظر من بله آیا موسیقی دان ها و هنر مندان در شناسوندن هنر واقعی به اقشار مختلف جامعه از جمله روحانیت کم کاری کردن؟ باز هم جواب من مثبته آیا هنرمندان در نوع نگاه منفی جامعه مذهبی نسبت خودشون مقصر هستن؟ بله، و شدیدا مقصرن. شما یک نگاه بنداز به همین مملکت خودمون در زمان شاه همین موزیسین ها در اون زمان چه کار می کردن؟ آیا به غیر از کار خودشون دغدغه ی دیگه ای هم داشتن؟! من اکثریت رو میگم وگرنه توی هر قشری استثنا هم وجود داره. اون زمان که روحانیت کاری نمی تونست بکنه ، آیا جز این بود که اکثرشون به فساد کشیده شدن؟ منظور بنده از این حرفها اینه که نباید تکبعدی به قضیه نگاه کرد. اگه الان مشکل بزرگی در موسیقی وجود داره به خاطر کم کاری همه است و این بی انصافیه که ما یک گروه رو مقصر بدونیم. در مورد اینکه چطور میشه این مسائل رو حل کرد نظری نمی دم! چون یه بحث جدا رو می طلبه. یا علی |
|||
|
|
۳:۲۰, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
کاش این جناب شجریان چشمش رو باز کنه و یادش بیاد که قبل از این حرف هاش کسی ازش دعوت نمی کرد(بی بی سی و ...) و زیادی آدم حسابش نمی کردن.حالا هم دارن ازش استفاده ابزاری میکنن و هروقت سوخت پرتش میکنن توی ...
|
|||
|
|
۹:۰۹, ۱۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۰ ۹:۴۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۱/آبان/۹۰ ۳:۲۰)shafagh_mah نوشته است: کاش این جناب شجریان چشمش رو باز کنه و یادش بیاد که قبل از این حرف هاش کسی ازش دعوت نمی کرد(بی بی سی و ...) و زیادی آدم حسابش نمی کردن.حالا هم دارن ازش استفاده ابزاری میکنن و هروقت سوخت پرتش میکنن توی ... ای کاش آقای شجریان فقط برای یک بار هم که شده این احتمال رو بررسی می کرد. نمی گم تاییده فقط می گم ای کاش یک بار هم که شده این احتتتتتتمااااال رو در نظر می گرفت. ای کاش یک بار هم که شده در نظر می گرفت شاید که بازی خورده. من بخاطر کاری که دارم با آدم های نابغه زیاد سر و کار داشتم دوستان به عنوان یه برادر از من بپذیرید که این آدم ها رو نباید به عنوان یه آدم عادی نگاه کرد، باید دلمون به حالشون بسوزه. اینها در زمینه های دیگه غیر از تخصصشون دقیقاً مثل یک کودک رفتار می کنند. دوستان نباید سرزنششون کرد. اینها احتاج به ترحم و کمک دارند (البته با احترام جوری که متوجه نشند و بهشون بر نخوره) نباید ازشون عصبانی شد نباید بهشون خرده گرفت. اگر دقت کرده باشید یکی از اعضای فامیل مثل پسر یا دختر یا همسر همیشه همراه اینها هست چون به تنهایی از عهده نیازهای عادیشون بر نمیان. من خیلی با این تیپ آدم ها تجربه کار دارم، به خدا در زمینه های دیگه مثل طفل هستند. آدم بخاطر اشتباه طفل که سرزنشش نمیکنه چه برسه به دعوا. الان جای توضیحش نیست ولی می تونم اونقدر مثال از این تیپ آدمها بیارم. اینقدر دلم میسوزه بخاطر بی لیاقتی ماها یه همچین آدمی به راحتی بازی خورده. اینها در زمینه تخصصشون یه گنجینه هستند، حیف این آدم هاست، نباید بذاریم از دست برند. |
|||
|
|
۱۱:۵۸, ۱۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۱۳:۲۱ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۰/آبان/۹۰ ۱۶:۱۴)saloomeh نوشته است:(۱۰/آبان/۹۰ ۱۳:۴۶)Mason_yab نوشته است:(۹/آبان/۹۰ ۱۳:۲۲)saloomeh نوشته است: شما مشکلتون اینه که فکر میکنید ما داریم شجریان رو نقد هنری میکنیم!!!!! یا احیاناً هنوز مطلع نیستید چه فرمایشاتی انجام دادن ایشون . بله ، شجریان هنرمند بزرگیه ، خیلی خیلی بزرگ . . . اما الآن بحث سر اینه که این آقا حالا به هر دلیلی ، ضد دین و ضد نظام اسلامی کشورش (بصورت جداگانه) حرف زده . همین شجریانی که ما توهم این رو داشتیم که با صداش به ملکوت میریم (!!!) و چه و چه . . . وقتی میگه "1400 سال اسلام با هنر ما کنار نیامده" باید یخورده تامل کنیم ببینیم پس این دینی و این خدایی که این داره ازش نام میبره کجاست ؟ چیه؟ حتی جدای از مسائل ساسی ، در حال حاضر شجریان قرابت بیش از حدی با بهاییان داره ، حتی شبکه ی بی بی سی فارسی از ربنای اون در خلال تبلیغ بهاییت استفاده کرده!!! این رو ببینید : http://rajanews.com/detail.asp?id=98389 . این آقا سال 88 گفت : "در شرایطی که مردم در بهت و حیرت هستند و به گفته آقای احمدی نژاد، خس و خاشاک به حرکت در آمدهاند، صدای من در صدا و سیما جایی ندارد. صدای من صدای خس و خاشاک است و همیشه هم برای خس و خاشاک خواهد بود." . شجریان خودش خودش رو سیاسی کرد ، خودش تمایل به بهاییت داره ، خودش از ملت و ولایت فاصله گرفته ، خودش گفته "صدای من صدای خس و خاشاک است" . با این حال ایشون با آزادی کامل در حال فعالیت در ایران هستند ، کنسرت میدن ، آلبوم بیرون میدن و . . . من حرفم اینه که حالا که این آدم گرایشات سیاسی داره ، ماهم وظیفه داریم که اون رو با انقلاب بسنجیم ، که نهایتاً ایشون در این سنجش مردود میشه! . اما گفتم استاد فرشچیان ، فقط به یک دلیل ، اونهم این که نوشته ای از کتاب "بهشت شداد" جلال رفیع باعث شد این مطلب رو بنویسم . در همون کتاب هم نام دو هنرمند اومده ، یکی شجریان دیگری استاد فرشچیان ، که البته استاد فرشچیان مقیم امریکا بودن و دیدار حضوری هم با ایشون انجام میشه (شرح در همان کتاب) ، حالا من میگم بیایی این افتخارات استاد فرشچیان رو : [*]۱۳۷۹: انضمام نام هنرمند در فهرست روشنفکران قرن بیست و یکم [*]۱۳۷۲: نشان درجه یک هنر [*]۱۳۶۴: تندیس طلایی اسکار ایتالیا [*]۱۳۶۳: نشان هنر نخل طلایی ایتالیا [*]۱۳۶۳: تندیس طلایی اروپایی هنر، ایتالیا [*]۱۳۶۲: دیپلم آکادمیک اروپا، آکادمی اروپا، ایتالیا [*]۱۳۶۱: دیپلم لیاقت دانشگاه هنر، ایتالیا [*]۱۳۶۰: مدال طلای آکادمی هنر و کار، ایتالیا [*]۱۳۵۲: جایزهٔ اول وزارت فرهنگ و هنر، ایران [*]۱۳۳۷: مدال طلای جشنوارهٔ بینالمللی هنر، بلژیک [*]۱۳۳۱: مدال طلای هنر نظامی، ایران . . مقایسه کنید با شجریان قبل از سال 88 (که شجریان غیر سیاسی بود) با شجریان بعد از 88 که سیاسی شد . . . خدا وکیلی چه موقع اینقدر تحویلش گرفته بودن شبکه های خارجی و کلاً غربیها ، که الآن تحویلش میگیرن؟؟؟؟؟ در مورد استقبال گسترده از کنسرتهای شجریان هم باید بگم تا امروز که من دارم این مطلب رو مینویسم پرواز همای رکورد دار فروش بلیط کنسرت سنتی ایرانی در امریکاست ، نه شجریان!!!!!!!!!!!!!! همای : تابلوی ظهر عاشورای استاد فرشچیان : . |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۱۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۰ ۱۲:۴۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
برادرم ماسون یاب همه حرف هات درسته. همشون درستند. ولی برادر کسی رو سرزنش میکنی که شایسته سرزنش نیست. ایشون مقصر نیست. برادر اگه بین خودمون دوتا میمونه بگم، "اگر از خیلی ها نمی ترسیدم می گفتم ایشون مستضعف فکریه." دلیلش رو توی پست شماره 28 گفتم. ایشون مواضعشون کاملاً رده. شکی درش نیست. به همون اندازه که متخصص موسیقیه در بقیه موارد بی تجربه است، ولی دیگران باید سرزنش بشند بخاطر گناه ایشون. ایشون فقط لایق ترحمه، همین.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| از افسانهسازی تا داستانسرایی؛ ادعای رییس جمهور تکذیب وزیر | AMINI | 0 | 990 |
۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۰۱ آخرین ارسال: AMINI |
|

![[تصویر: n00002107-b.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/n00002107-b.jpg)
![[تصویر: 1%2520%286%29.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/1%2520%286%29.jpg)
![[تصویر: d21c9bdbe2bef773ce6a6f73165b57c4.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/d21c9bdbe2bef773ce6a6f73165b57c4.jpg)
![[تصویر: nse07-126.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/nse07-126.jpg)
![[تصویر: 527670_1.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/527670_1.jpg)
![[تصویر: 1%2520%2811%29.jpg]](http://masonyab.persiangig.com/1390_image/Shajarian/1%2520%2811%29.jpg)

![[تصویر: homaymasta.jpg]](http://imgsrc.com/imgbank/homaymasta.jpg)