کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شجریان خودش را هم تکذیب کرد + مصاحبه ای از آقای لطفی در انتقاد به شجریان
۱۸:۵۰, ۸/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۰ ۱۵:۰۲ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #1
آواتار
حتماً شما این خبر و یا اخبار مشابه و مربوط به آقای شجریان رو تا امروز شنیدید :
.
"به گزارش خبرنگار سياسي باشگاه خبرنگاران ، پس از انتشار تصاوير محمد رضا شجريان به همراه دخترش مژگان در لندن و حضور در پارتي شبانه كارمندان بي بي سي و گوگوش ، اخباري مبني بر ملاقات شجريان با عوامل و مجري بهائي شبكه من وتو منتشر شد".
.
[تصویر: n00002107-b.jpg]
.
ضمن این که حتماً عکسهایی بهمراه این اخبار هم دیدید . . .
خبری که بازتابهای متنوعی در بین وبلاگنویسها و سایتهای خبری داشت ، مثل اینها :
.
"گناه شجریان عکس گرفتن کنار یک پیرزن 59 ساله یا یک دخترک تازه به دوران رسیده نیست؛ گناه شجریان حضور در تحریریه شبکه معاند و بهایی پرور و صهیونیستی بی بی سی فارسی و اتفاقاً عکس یادگاری گرفتن با عناصر فرقه ضاله بهاییت و صهیونیستی است ؛ گناه شجریان توهین به امام خمینی این احیاگر سترگ اسلام ناب محمدی در قرن بیستم و دمنده روح تکلیف و بیداری به مسلمانان و مستضعفان جهان است که در مصاحبه با رادیو آمریکا ابراز کرده است. آری . شجریانی که روزی در حرم مطهر ثامن الائمه "ع" قرآن می خواند و روزی « ربنا»یش زینت بخش لحظه های افطار ما بود ". بوشهر نیوز
.
". . . شجريان ضمن گفتگو با شبكه VOA مطالبي نه تنها عليه جمهوري اسلامي بلكه اينبار مطالبي عليه دين مبين اسلام عنوان كرده است" . برگرفته ازیک وبلاگشخصی
.
هرکس در این باره تحلیلها و نظرات خاص خودش رو ارائه داده . من خیلی قبل تر از اینها بمناسبت حضور استاد (!) در شبکه صدای آمریکا مطلبی نوشته بودم . این بار هم قصد نداشتم در مورد این اظهارات و عکسها مطلبی بنویسم . اما برخورد با نوشته ای از آقای شجریان از سال ۱۳۶۹ و اونهم در همان آمریکا ، بهانه ای شد تا این مطلب رو بنویسم و یک مقایسه انجام بدم .
.
[تصویر: 1%2520%286%29.jpg]
.
این نوشته آقای شجریان در جریان کنسرتهای ایشون در آمریکا و کانادا و در سال ۱۹۹۰ (تابستان و پاییز ۱۳۶۹) بصورت بروشور هشت صفحه ای و با امضای "خاک پای مردم ایران - محمدرضا شجریان" منتشر و در بین شرکت کنندگان در کنسرتهای ایشان توزیع شد . همزمانی این رویداد با سفر سالانه هیات ایرانی به سازمان ملل باعث شد آقای جلال رفیع (بعدها مشاور فرهنگی و رسانه ای رئیس جمهور در دوران ریاست جمهوری خاتمی) در کتاب " . . .در بهشت شداد" که درواقع رهاورد این سفر بوده ، بخشی رو با عنوان "دخالت موسیقی درسیاست" به این موضوع اختصاص بده .
.
[تصویر: d21c9bdbe2bef773ce6a6f73165b57c4.jpg]
.
البته متن کامل این بروشور در این کتاب ذکر نشده ، اما هرچه هست شامل نکات جالبیست . شجریان در بخشی از این متن گفته :
.
" درفرهنگ ایرانزمین ، هرآهنگ موسیقی و نوا خواه کوس و خواه کرنای حماسه ، خواه سورنای عروسی ها و خواه آهنگهای سوگواری و تعزیه خوانی ، هدفی جز انسان سازی نداشته و ندارد و نخواهد داشت . در این راه ، نخستین گام در راه ، نخستین گام در راه مردمسازی ِ نوا در بازدارندگی از گناه است". بهشت شدّاد صفحه ۱۷۹
.
[تصویر: nse07-126.jpg]
.
و در پایان این متن هم یک یادآوی انجام داده :
.

"در پایان یادآوری میگردد ، آمد و رفت های هنرمندان ایرانی به هر دیاری از سرزمینهای جهان برای دیدار هم میهنان ارجمند و دوستداران هنر ایرانزمین است و هدفی جز آنچه یادشده ندارد و صد در صد راهشان از راه سیاست جداست . امضاء : خاک پای مردم ایران - محمدرضا شجریان". همان منبع صفحه ۱۸۰
.
[تصویر: 527670_1.jpg]
.
در ادامه هم نویسنده ی کتاب چند صفحه ای در مورد این متن نوشته :
"جامعه ی ما از هنر شجریان انتظار سیاسی بودن ندارد . . . مستقل بودن یک حرکت هنری و فرهنگی خصوصاً در خارج از کشور ، امری مفید و مقبول و مستحسن است. در جمع مخاطبان موثرتر هم هست . . . آبشاری که از موسیقی صد و و ساز او جاری است ، گلهای باغ عرفان و حکمت و فرهنگ مارا آبیاری میکند" . همان منبع صفحه ۱۸۱
.
قضاوت به عهده ی شما . این نوشته ها و گفته ها و نظرات تقریباً هم سن خود من هستن ، به همین دلیل دوست ندارم در مورد اونها نظر خاصی بدم . اما سنم به یک چیزهایی قد میده که یادآوریش بنظرم لازمه ، سال ۸۸ رو همه به یاد داریم . نقاب از چهراه ی خیلی ها افتاد ، خیلی ها هم لباس "سبز ریا" رو به تن کردن . . .
.
[تصویر: 1%2520%2811%29.jpg]
.
اما حداقل با توجه به این امضا و نوشته از آقای شجریان انتظار نمیرفت گفته های خودش رو زیر پا بگذاره و چهره ی یک دروغگو و ریاکار رو از خودش به نمایش بگذاره . . .
.
نوشته شده توسط سجاد (وبلاگ ماسون یاب)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed313 ، s_habibee ، mohammad790 ، SAViOR ، ANTI satan ، oO DaViD Oo ، irandoost ، MohammadSadra ، shafagh_mah ، أین المنتظر ، aghah ، Maysam-1st ، MOH3N-P ، جوینده حق ، رهجو ، mohamad316910 ، sam fisher ، حسن عزتي ، vahrakan

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۲۳, ۱۱/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۰ ۱۲:۳۰ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۰/آبان/۹۰ ۲۱:۰۶)MOHIE نوشته است:  
نقل قول:الحمدلله ما که از اول صدای این ... رو گوش نمیکردیم. مگر یه ربنا بود که اونم وقتی بود که به انتظار اذان نشسته بودیم و به ناچار میشنیدیم.
ولی حیف از اون وقتی که حروم این شد.
خدا رو شکر که توانسته ام در حد توان به اطرافیان در مورد این .... آگاهی بدهم.
بروید و مصاحبه ی این .... رو با شبکه ی بی بی سی ببینید. ببینید که چطور ملعبه ی دست مجری شده، چطور در دام هایی که مجری پهن کرده برای مصادره کردن او با میل و رغبت گرفتار میشه. ببینید که چطور افسارش رو مجری گرفته و هر کاری دلش میخواد میکنه.

البته این عقایدش رو فقط یه همچین جایی میتونست بگه. مشکل از پایه است.

حالا هم که هم کاسه شده با ضد انقلاب.

عزیزم بنده خودم طرفدار جناب شجریان هستم به اعتقادش هم هیچ کاری ندارم
هنر منده داره کارشو انجام میده و میخونه تا مردم لذت ببرند و من فقط همین برام مهمه کاری به اعتقاداتش ندارم
ایشون دوست داره این جوری باشه ما دوست داریم مسلمون باشیم و پیرو ولایت
اسلام زورکی که نمیشه اعتقادات هرکس به خودش مربوطه این آقا واسه هنرش معروفه منم اونو برای هنرش دوست دارم
و اعتقادات ایشون هیچ اهمیتی برام نداره ایشون به خاطر هنرش معروف هست نه واسه اعتقاداتش

ملاک حال افراد است .
در حال حاضر ایشون بخاطر اعتقادات سیاسی و مبهم مذهبیش معروفه!!!!
به ما هم ربطی نداره که مسلمان هستش یا بهایی ، من بعنوان مسلمان حداقل نمیتونم در مقابل توهین ایشون به دینم سکوت کنم . . .
.
(۱۱/آبان/۹۰ ۹:۰۹)MohammadSadra نوشته است:  
(۱۱/آبان/۹۰ ۳:۲۰)shafagh_mah نوشته است:  کاش این جناب شجریان چشمش رو باز کنه و یادش بیاد که قبل از این حرف هاش کسی ازش دعوت نمی کرد(بی بی سی و ...) و زیادی آدم حسابش نمی کردن.حالا هم دارن ازش استفاده ابزاری میکنن و هروقت سوخت پرتش میکنن توی ...

ای کاش آقای شجریان فقط برای یک بار هم که شده این احتمال رو بررسی می کرد. نمی گم تاییده فقط می گم ای کاش یک بار هم که شده این احتتتتتتمااااال رو در نظر می گرفت. ای کاش یک بار هم که شده در نظر می گرفت شاید که بازی خورده.
من بخاطر کاری که دارم با آدم های نابغه زیاد سر و کار داشتم دوستان به عنوان یه برادر از من بپذیرید که این آدم ها رو نباید به عنوان یه آدم عادی نگاه کرد، باید دلمون به حالشون بسوزه. اینها در زمینه های دیگه غیر از تخصصشون دقیقاً مثل یک کودک رفتار می کنند. دوستان نباید سرزنششون کرد. اینها احتاج به ترحم و کمک دارند (البته با احترام جوری که متوجه نشند و بهشون بر نخوره) نباید ازشون عصبانی شد نباید بهشون خرده گرفت. اگر دقت کرده باشید یکی از اعضای فامیل مثل پسر یا دختر یا همسر همیشه همراه اینها هست چون به تنهایی از عهده نیازهای عادیشون بر نمیان.
من خیلی با این تیپ آدم ها تجربه کار دارم، به خدا در زمینه های دیگه مثل طفل هستند. آدم بخاطر اشتباه طفل که سرزنشش نمیکنه چه برسه به دعوا. الان جای توضیحش نیست ولی می تونم اونقدر مثال از این تیپ آدمها بیارم. اینقدر دلم میسوزه بخاطر بی لیاقتی ماها یه همچین آدمی به راحتی بازی خورده. اینها در زمینه تخصصشون یه گنجینه هستند، حیف این آدم هاست، نباید بذاریم از دست برند.

من کاملاً موافقم!
ضمن این که با نظر اون دوستی که فرمودن : اگه الان مشکل بزرگی در موسیقی وجود داره به خاطر کم کاری همه است
رو هم بطور خاص قبول دارم! چون برخی از دوستان دارن یک حومت پلیسی در ایران ترسیم میکنن که کسی توش حق ابراز عقیده و عرضه ی هنر خدش رو نداره . من میگم همونقدر که شاید کم لطفی ای در قبال شجریان صورت گرفته (قبل از این ماجراها) در قبال دیگران هم کوتاهی شده . یعنی شجریان چون شجریان بوده مورد بی مهری نبوده (اگر بی مهری ای بوده باشه . . .)
ضمن این که یلدمون ما داریم در مورد گرایشات سیاسی ایشون صحبت میکنیم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، mohammad790 ، SAViOR ، جوینده حق ، آزاد اندیش
۲۳:۵۸, ۱۱/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۰:۵۳ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #32

نقل قول:آیا هنرمندان در نوع نگاه منفی جامعه مذهبی نسبت خودشون مقصر هستن؟ بله، و شدیدا مقصرن.
شما یک نگاه بنداز به همین مملکت خودمون در زمان شاه
همین موزیسین ها در اون زمان چه کار می کردن؟ آیا به غیر از کار خودشون دغدغه ی دیگه ای هم داشتن؟! من اکثریت رو میگم وگرنه توی هر قشری استثنا هم وجود داره.
اون زمان که روحانیت کاری نمی تونست بکنه ،
آیا جز این بود که اکثرشون به فساد کشیده شدن؟
منظور بنده از این حرفها اینه که نباید تکبعدی به قضیه نگاه کرد.
اگه الان مشکل بزرگی در موسیقی وجود داره به خاطر کم کاری همه است و این بی انصافیه که ما یک گروه رو مقصر بدونیم.
در مورد اینکه چطور میشه این مسائل رو حل کرد نظری نمی دم!
آخ که حرف دل منو زدی..... واقعا افرادی خود فروخته قبل از انقلاب بودند که هنر رو به لجن کشیدن به خصوص موسیقی و سینما رو..... ولی مسئله اینجاست که یه فقیه شیعه باید از لحاظ علمی در بالاترین سطح باشه به خصوص وقتی میخواد در مورد یه چیزی فتوا بده باید شرایط زمان حال رو خیلی خیلی خوب بشناسه...... در واقع من انتظار خیلی بالایی از فقه شیعه دارم که فکر میکنم این انتظارم هم به جاست.
و این رو من درست متوجه نشدم ، ما چه کوتاهی کردیم در شناسوندن درست موسیقی؟ (که میگی خود موسیقی کار ها هم مقصرند)

من سوژه ی بحثم مراج تقلید نیستند ، منظورم همونطور که توی پست اولیم هم گفتم آدمهای تند رویی که لباس روحانیت پوشیدند هستند که مصداقش رو هم گفتم آقای دانشمند. من سخنرانی دارم ازش که میگه میدونید موسیقی از کجا به وجود اومد؟؟ وقتی شیطان موفق شد حضرت آدم و حوا رو از بهشت بندازه بیرون کرد شروع کرد به بشکن از سر خوشحالی زدن و آواز خوندن و این موسیقی از همین جا اختراع شد!!!! بازم جایی دیگه توی یه سخنرانی دیگه ش به هنرپیشه های سینما توهین میکنه ، از اینجور آدما بازم هستند این فقط یه نمونه ش بود.....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، MohammadSadra ، Admirer ، lpsl
۱۱:۲۷, ۱۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۱۱:۳۶ توسط m44miri.)
شماره ارسال: #33

من تا 2 سال پیش به استاد شجریان فقط به دید یک خواننده سنتی نگاه میکردم.اما وقتی نوای دلنگیزش را شنیدم که گفت "تفنگت را زمین بگذار.." عاشق این خواننده شدم.
در مورد رفتاری که داشته "البته در خارج از ایران" باید بگم که خداوند انسانها را آزاد آفریده و به اونها اختیار داده تا در مورد رفتارشون تصمیم بگیرند.مثلا شما میگید که در برنامه تلویزیون بی بی سی شرکت کرده!! من میگم که این حق را داشته که شرکت کنه.مگه ما وکیل وصی مردم هستیم؟!!!
گفتید که دخترش حجاب نداشته؟!!! دوست داشته نداشته باشه.چرا؟ چون آیت الله طالقانی در ماه های اول انقلاب زمانی که خبرنگاری از یک روزنامه معروف "اسم نمیبرم" در مورد حجاب از ایشان سوال پرسیدند و ایشان به نقل از امام فرمودند که "در حجاب هیچ اجباری نیست" (نمی دونم حالا چی شده که بعضی ها فراموش کار شدند!!!) یک سرچ ساده بکنید و ببینید.امام هم تکذیب نفرمودند گفته ایشان را.
دوم اینکه
یکی از دوستان فرمودند "توی مسائلی که تخصصی نداشتند اظهار نظر کردند" باید خدمت شما بگم که تلویزیون را روشن کنید میبینید که در طول روز از افرادی دعوت میشه بیایند به رسانه ملی که اصلا تخصصی در اون زمینه ندارند. (اگه خواستید چندتا فیلم بزارم اینجا تا از خنده روده بر بشید)
یکی دیگه از دوستان فرموده بودند "برادر پست اولی که شما ازش انتقاد کردید حرف دل خیلی از ماهاست" باید بگم خیلی از جوانان این کشور از خیلی از مسئولین انتقاد دارند اما جرات بیانشو ندارند.این به اون دررررر (البته شایدم راهکاری برای بیان انتقاد وجود داره که من بی اطلاعم.اگه هست به منم نشونش بدید!!!!)
۱۳:۵۸, ۱۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۱۳:۵۸ توسط revenger.)
شماره ارسال: #34

داداشم راجع به این ازادی خدادادی که شما فرمودید باید بهتون بگم این حرفت عین اینه که من برم دزدی خونه مردم بعد بگم خدا منو ازاد افریده به شما چه!!!! که اینکار شجریان از دزدی هم بدتره و به نوعی میشه اسمشو گذاشت وطن فروشی!

اخه یکی نیست بگه شجر جون 1 پات لبه گوره خجالت بکش اخر عمری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MEHJR ، MohammadSadra ، Mason_yab
۱۵:۴۳, ۱۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۲۰:۰۳ توسط MEHJR.)
شماره ارسال: #35
آواتار
سلام به همه اعضای تالار

m44miri
شما گفتید که:

نقل قول:خداوند انسانها را آزاد آفریده و به اونها اختیار داده تا در مورد رفتارشون تصمیم بگیرند.

عرضم به حضورت فضایی رو تصور کن که من اومدم خونه ی همسایتون دزدی (دور از جونم) و تو منو میگیری. حالا یقمو گرفتی و میخوای چنان کتکی به من بزنی که 1 ماهی بیمارستان مهمون باشم. من بهت میگم که ولم کن خدا منو آزاد آفریده، من میدونم و خدا و همسایتون... به تو چه؟؟؟ تو چه جوابی بهم میدی؟؟؟

چرا خیلی از ماها وجود اختیار رو به معنای عدم وظیفه تلقی می کنیم؟؟؟

نقل قول:گفتید که دخترش حجاب نداشته؟!!! دوست داشته نداشته باشه.چرا؟ چون آیت الله طالقانی در ماه های اول انقلاب زمانی که خبرنگاری از یک روزنامه معروف "اسم نمیبرم" در مورد حجاب از ایشان سوال پرسیدند و ایشان به نقل از امام فرمودند که "در حجاب هیچ اجباری نیست" (نمی دونم حالا چی شده که بعضی ها فراموش کار شدند!!!) یک سرچ ساده بکنید و ببینید.امام هم تکذیب نفرمودند گفته ایشان را.

حجاب اجباری نیست با حجاب واجب نیست خیلی فرق داره... اختیاری بودن حجاب به معنای واجب نبودن آن نیست. بر هر مسلمانی واجبه که نماز بخونه اما قرار نیست با چوب وایسن بالا سرش که نماز بخونه.
و در آخر ...
با این دیدی که من از اختیار تو جامعه دیدم فکر کنم امر به معروف و نهی از منکر یه چیز اضافیه تو اسلام !!!!! (البته از دید دوستان اختیاریون! میگم نه از دید خودم)
میشه صریحا دیدگاهتون رو درمورد امربه معروف و نهی از منکر مطرح بفرمایید و بگید این امر با اختیاری که بهش معقدید چگونه ارتباط داره؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، جوینده حق ، MAHDI59 ، MohammadSadra ، آزاد اندیش
۱۷:۴۳, ۱۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۱۷:۴۵ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #36
آواتار
(۱۳/آبان/۹۰ ۱۱:۲۷)m44miri نوشته است:  من تا 2 سال پیش به استاد شجریان فقط به دید یک خواننده سنتی نگاه میکردم.اما وقتی نوای دلنگیزش را شنیدم که گفت "تفنگت را زمین بگذار.." عاشق این خواننده شدم.
در مورد رفتاری که داشته "البته در خارج از ایران" باید بگم که خداوند انسانها را آزاد آفریده و به اونها اختیار داده تا در مورد رفتارشون تصمیم بگیرند.مثلا شما میگید که در برنامه تلویزیون بی بی سی شرکت کرده!! من میگم که این حق را داشته که شرکت کنه.مگه ما وکیل وصی مردم هستیم؟!!!
گفتید که دخترش حجاب نداشته؟!!! دوست داشته نداشته باشه.چرا؟ چون آیت الله طالقانی در ماه های اول انقلاب زمانی که خبرنگاری از یک روزنامه معروف "اسم نمیبرم" در مورد حجاب از ایشان سوال پرسیدند و ایشان به نقل از امام فرمودند که "در حجاب هیچ اجباری نیست" (نمی دونم حالا چی شده که بعضی ها فراموش کار شدند!!!) یک سرچ ساده بکنید و ببینید.امام هم تکذیب نفرمودند گفته ایشان را.
دوم اینکه
یکی از دوستان فرمودند "توی مسائلی که تخصصی نداشتند اظهار نظر کردند" باید خدمت شما بگم که تلویزیون را روشن کنید میبینید که در طول روز از افرادی دعوت میشه بیایند به رسانه ملی که اصلا تخصصی در اون زمینه ندارند. (اگه خواستید چندتا فیلم بزارم اینجا تا از خنده روده بر بشید)
یکی دیگه از دوستان فرموده بودند "برادر پست اولی که شما ازش انتقاد کردید حرف دل خیلی از ماهاست" باید بگم خیلی از جوانان این کشور از خیلی از مسئولین انتقاد دارند اما جرات بیانشو ندارند.این به اون دررررر (البته شایدم راهکاری برای بیان انتقاد وجود داره که من بی اطلاعم.اگه هست به منم نشونش بدید!!!!)
سلام
در مورد اون تصنیف تفنگت را زمین بگذار نمی تونم زیاد صحبت کنم چون بحث به شدت سیاسی میشه و طبق قوانین این تالار بحث سیاسی ممنوع هست. فقط همینقدر می گم که طبق اون تصنیف برادر باید تفنگش رو زمین می گذاشت تا آقایون بیان و تفنگش رو بردارن و پدر برادر رو دربیارن!!!!
بله همه حق دارن برن با بی بی سی حرف بزنن ولی نباید انتظار داشته باشن بعد از این که توهمات خودشون در مورد اسلام رو بازگو می کنن کسی واکنشی نشون نده!!!!
حالا اگه می گفت ((اینها 32 ساله با هنر مشکل دارن)) باز یه چیزی ، باز میشد بیایم ازش طرفداری کنیم و یه جوری مساله رو ماست مالی کنیم!
ولی وقتی می گه 1400 سال...
دخترش هم هر کاری می خواد بکنه ولی وقتی وارد این مملکت میشه باید قوانین رو رعایت کنه. اینکه اون ور آب بی حجابه خودش می دونه و خدای خودش فردای قیامت. (گرچه در مورد این مساله حرف و نکته زیاده)
اینکه رسانه ملی افراد غیر متخصص رو دعوت می کنه که دلیل نشد!
خوب رسانه ملی خیلی اشتباه می کنه !!!
در این که ایراداتی به نحوه انتقاد به مسئولین وجود داره بنده هم موافقم ولی با سیاه نمایی از نوع اونور آبی خیر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، revenger ، MohammadSadra ، Mason_yab
۱۷:۵۲, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
ای بابا یه آدم که هر دقیقه یه جور حرف بزنه ارزش بحث نداره.
این بابا تکلیفش با خودش معلوم نیست،اول شعر انقلابی میخونه حالا تفنگ بازی میکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۷:۵۳, ۱۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۱۷:۵۴ توسط جوینده حق.)
شماره ارسال: #38
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه دوستان
نظرات همه عزیزان را خوندم. بعضی از دوستان حرفهای جالبی زده بودند که ازشون متشکرم.
و اما من طبق عادتی که دارم به ریشه یابی این مسئله می پردازم:
آقای شجریان در زندگی نامه خود دارند که در جوانی قاری قرآن بودند و صدای بسیار زیبا و صوت دلنشینی هم داشتند و در همان زمان هم خواننده موسیقی سنتی بوده و به دلیل صدای زیبا مورد توجه جوانان و علاقه مندان موسیقی بودند.
در همین حین تعدادی از روحانیون به ایشان اعتراض می کنند که یا باید قرآن را انتخاب کنند یا موسیقی !
و نتیجه این شد که شجریان جوان با ایمان و اعتقادات جوانی با طرفداران بسیار و حال و هوای آن زمان، موسیقی را انتخاب کرد و از دین و دیانت و روحانی و قرآن کم کم جدا شد. و این شد که الان می بینید.
خاطره ای برایتان تعریف کنم
من در دوران دانشگاه دوستی داشتم که از خانواده ای خوب و اهل نماز و روزه بود.
روزی دیدم نماز نمی خونه به او گفتم چرا نماز را ترک کرده ای؟
گفت دیروز با دوستان مشروبات خورده ام و روحانیون می گویند کسی که شراب می خورد تا چهل روز نماز و روزه اش قبول نیست پس چرا من الکی نماز بخوانم.
من بهش گفتم دوست من ، گناه خوردن شراب به جای خودش لااقل نمازت را ترک نکن تا انشاالله خدا تورا ببخشد و روزی بتوانی از این کار دوری کنی.
او سخن من را قبول کرد و شروع به خواندن نماز کرد.
همین نماز باعث شد که خدا به او کمک کند و او کم کم از این کارها پشیمان میشد و مدتی بود که بعد از خوردن مشروبات از خودش بدش می امد و کم کم از مشروبات و دوستانش متنفر شد و این گناه بزرگ را کنار گذاشت.
دوستان همه ما افراد زیادی رو دیدیم که لبه پرتگاه وایسادن و منتظر یک هل هستن، سعی کنیم ما کمکشون کنیم اونها رو به سمت خودمون بکشیم.
دوستان واقعا از ته دل می گم بعضی وقتا حرف یه دوست یه رفیق خیلی بیشتر از حرف روحانی و پدر و مادر روی آدمها تاثیر می ذاره ، سعی کنیم اون حرفها رو یاد بگیریم و به موقع به کار ببریم.
آقای شجریان کارهای انسانی زیادی در طول زندگیش کرده ، مثلا گذاشتن کنسرت برای زلزله زدگان و یا دادن در آمد یک کنسرت به فقیران و یتیمان و یا حتی خواندن سرودهای عرفانی و ...
پس ایشان از بیخ و بن آدم گمراهی نبوده و ته دلش یه کم انسانیت و معرفت باقی مونده بوده
نمی دونم شاید اگر همون موقع گذاشته بودند ایشان هم قاری قرآن باشه و هم موسیقی بخونه الان اوضاع خیلی بهتر از این بود.
یاعلی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، fereydun ، محمد667 ، MohammadSadra ، saloomeh ، Mason_yab ، rastin ، Havbb 110 ، آزاد اندیش
۱۸:۳۶, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
عجب رسمیه که حجاب شده قانون نماز اجباری و از همه مهمتر اجباری شدن دین شیئه
وقتی یه روحانی در حرم امام رضا(علیه السلام) بر منبر سخن میفرمایند و یکی از بزرگان دین سنی را ملعون خطاب میکند ، چندان جای تعجب نیست Big Grin
این فقط در دین ما صدق نمیکنه بلکه در همه جای دنیا این بوده
حضرت کوروش شهید و نامبرده در قران وقتی یه شهری را تصرف میکردند هرگز به دین انسانهای اون شهر کاری نمیگرفتند Heart
همین موضوع باعث شده که خیلیها در دین کوروش به شک بیفتند و اورا یا زرتشتی و یا مردوک پرست خطاب کنن
حضرت حافظ و یا شاعران با عشق دیگر هم هرگز خود را به یک دین خطاب نکردند و اینها هم مورد شک تاریخشناسان می افتد که ایا سنی بودند یا شیئه ؟
البته ائمه ی بسیار بزرگ و پیامبران که نوری بینهایت تابان بودند هم در این موضوع از کوروش و بزرگان دیگر بسیار بسیار در مراتب بالاتری قرار داشته اند Heart (Heartکه لازم به ذکر نیستHeart)
۱۸:۴۲, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
نقل قول: عجب رسمیه که حجاب شده قانون نماز اجباری و از همه مهمتر اجباری شدن دین شیئه
من که متوجه منظور شما نشدم!
ولی داشتن حجاب جز قوانین این کشوره. نماز اجباری رو نمی دونم منظورتون چیه .
و در مورد مذهب شیعه هم اجباری نیست .
Huh

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، mohammad790 ، MohammadSadra ، saloomeh ، آزاد اندیش
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]