|
یکی از کتاب های اکتشافی معبد سلیمان
|
|
۱۶:۵۲, ۱۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۱۸:۲۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به تمام دوستان خوبم
این کتابی که برای شما معرفی میکنم ، اسمش هست ... که نوشته شخص وزیر حضرت سلیمان ، آصف ابن برخیا میباشد . این کتاب آموزش تسخیر جن و ارواح ، دعا های ...! و غیره میباشد که بسیار جالب است . لازم به ذکر است که من و شما قادر به درک این کتاب نیستیم . بعد از مطالعه و تحقیق ، نظر خود را بازگو کنید تا با هم به نتیجه لازم برسیم . از این سایت کتاب را دانلود کنید . (بنا به صلاحدید لینک حذف شد) |
|||
|
|
۱۸:۰۶, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
عزیز دل اینطور کتابها رو که عمومی نباید گذاشت در اختیار دیگران. چه بسا بنده خدایی پیدا بشه بخواد تست کنه و خودش رو بدبخت کنه. تا جاییکه من می دونم چنین طلسم هایی چون برای شخص خاصی نوشته شده برای سایرین می تونه مضرات جبران ناپذیر داشته باشه.
حالا من موقتا لینک کتاب رو حذف کردم. دوستان اگر توضیحات تکمیلی داشته باشن ارائه میدن. |
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۱۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۱۸:۳۵ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:کتابی کاملا کمیاب با موضوعات طلسمات احضار - اسم اعظم - تسخیر جن و ارواح - خواص حروف - علم اوفاق و اعداد و اوراد مجربه - علوم غریبه مجربه والا من جرات ندارم یه هم چین کتابی رو بخونم. بعدش هم ... اسم اعظم خواندنی نیست ، به اراده خداوند است که کسی می تواند استفاده کند. |
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۱۳/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۰ ۲۳:۴۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ببینید دوست گرامی
بنده در مورد این کتابها بسیار تحقیق کرده ام در حد چند سال ... نتیجه اون رو هم در این تاپیک خدمت شما قرار داده ام . جناب اصف بن برخیا جادوگر نبوده و قدرت نفس و روح ایشون که قدرت الهی یا به تعبیری اسم اعظم (مقام الهی ) کار هایی رو انجام میداده است بفرمایید منبع تحقیق شما در مورد وثوق این کتاب چیست؟ بنده افراد زیادی برا سراغ دارم که مراجعه به این کتب دمار از روزگارشان در اورده است . خود بنده که فقط روی انها تحقیق میکردم کتب را در منزل نگه میداشتم مبتلا به عوارضی شدم که فقط با توسل به اءمه (علیه السلام) رفع شد از این نمونه کتب فراوان است اما هیچ کدام کامل نیستند . کاملش را فقط در دست کسان خاص میتوان یافت . ان هم سینه به سینه منتقل میشود و مکتوب نیست http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3307.html یا حق |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۱۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان دوستان این کتابی رو که دوست عزیزمون گفتند بنده می دونم از کدوم سایت پیداشون کردند اما او چیزی که شاید تو فکر بعضی ها می گرده نیست
این کتاب می شه گفت کذبه و البته اصل کتاب نیست گویا یه نفری این کتاب ها یا بهتر بگم قستی که طلسمات رو نوشته پاکش کرده به دوستان توصیه می شود این کتاب ها رو نخونن چون وقتشون رو تلف کردن حالا هر چی ما بگیم نخونن بعضی دوستان تشنه تر می شن که ببین چی نوشته اما از یک دوست بشنوید این را که این جور چیز ها نمی گم کذب اما اون چیزی که تو کتاب نوشته کذب چون دستکاری شده است چون مسلما این جور چیز ها نباید در دست عوام قرار گیرد
|
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۱۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۰ ۲۰:۴۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
لطفا یک نفر با مدرک محکم به من ثابت کنه حضرت سلیمان کتابها رو نگه داشته !
صرف نظر از ابزار نوشتن و کتابت اون زمان بعد ۴ هزار سال (تقریبا) چطور باقی مونده اند ؟ و با مدرک ثابت کنه کسی این کتب رو پیدا کرده ...و چطوری ترجمه کرده ؟!زبونش چی بوده؟!! جادو تا قبل از فراماسونها هم وجود داشته و نه پیشرفتی کرده و نه پس رفت .... [b]دلیل هم فلان مستند و فلان سخن ران نباشد با تشکر |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۱۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
لا اکراه فی الدین قد تبین الرشد من الغی
تعارف نداریم رفقا این راه، راه رشد نیست. بزرگان این همه تاکید کردند: به آنچه می دانی عمل، خدا دانش آنچه را نمی دانی به تو عطا می کند. در اساس ما وظیفه ای داریم و آن بندگی است. ما به وظیفه مان عمل کنیم و به خاطر کنجکاوی در این 2 روز دنیا، ابدیت خود را به باد ندهیم. خدا هم خودش گفته اگر تقوا داشته باشید خدا به شما فرقان و بصیرت می دهد. حالا اینکه وظیفه مان هست و هم خدا در انتهایش هست "ان ربی علی صراط مستقیم" را آدم بگذارد و برود دنبال یکسری مطلب که در یک کتاب هست و معلوم نیست نویسنده کتاب چه کسی است؟ مطالب کتاب چقدر حق و چقدر باطل است؟ منتشر کننده آن بعد از این همه مدت که بوده؟ چه قصدی داشته؟... اشتباه است دیگر. اشتباه که شاخ و دم ندارد. |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۲۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱۷:۲۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده این کتاب رو دارم اما هیچ مدرکی مبنی بر ارتباط اون با حضرت سلیمان جناب اصف ندیدم . شما بفرمایید اراءه بدهید هر قسمت کتاب رو هم متوجه نشدید بفرمایید تا براتون توضیح بدم در پناه حق |
|||
|
|
۹:۵۶, ۲۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۰ ۱۰:۰۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:در ضمن وحید جان اینا از طرف خداوند به حضرت سلیمان وحی شده و ایشون هم برای اصلاح مردم آن زمان از این اعمال استفاده میکردند . داشتن این کتاب در خانه هیچ اهمیتی ندارد حضرت سلیمان و هیچ پیامبری به این علوم نیازی ندارد ...چون به صورت مستقیم در کاءنات موثر میشوند . بنده چند سوال در پستهای قبلی نوشتم قرار شد شما یا یک نفر دیگر به من جواب بدهید . این مطالب را بدون مدرک عده ای سر زبان ها انداخته اند .. بزار یه مثال برات بزنم . قبلا گفتم اصف جادو گر نبود . چون شما با جادو اشنا نیستی متوجه منظورم نشدی ببین اگر اصف جادوگر بود یا علوم غریبه یا هر چی شما اسمش رو بزارید . نمیتونست تخت بلقیس رو زودتر از رءیس افریتها حاضر کنه .... برادرانه بهت میگم این کتاب به هیچ جا نمیرسوندت ... اون جداول اوفاقیه به محض بست اثر داره ... در پناه خدا |
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۲۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۰ ۸:۲۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
امان از مکر های شیطان ....بالاخره این حدیث رو پیدا کردم
![]() ابوبصير از امام باقر عليه السلام روايت مىكند كه فرمود: «هنگامى كه سليمان وفات كرد، ابليس جادوگرى را اختراع كرد. سپس آن را در نامهاى نوشت، آن را مهر كرد و پشت آن نوشت: اين چيزى است كه آصف بن برخيا براى فرمانروا- سليمان بن داود عليه السلام- از گنجينههاى دانش اختراع كرد. هر كس فلان و فلان مىخواهد، پس اين چنين و آن چنان بگويد. آنگاه آن را در زير تخت دفن و سپس آن را براى مردم آشكار كرد. كافران گفتند: سليمان تنها به وسيله اين بر ما پيروز شد.» و مؤمنان گفتند: او بنده و پيامبر خدا بود. آنگاه خداوند در قرآن فرمود: از آنچه شيطانها بر فرمانروايى سليمان به دروغ بستند، پيروى كردند. يعنى افسونگرى.» صفحه ی 487 صفحه 22 منبع : نام كتاب: منابع فقه شيعه( ترجمه جامع أحاديث الشيعة) نويسنده: محققین حوزه علمیه قم تاريخ وفات مؤلف: 1380 ق تعداد جلد: 31 هم چنین : صفحه ی 543 نام كتاب: قصص الأنبياء( قصص قرآن- ترجمه قصص الأنبياء جزائرى) _____________________________________________________________نويسنده: جزائرى، نعمت الله بن عبد الله- مشايخ، فاطمه تاريخ وفات مؤلف: 1112 ق ناشر: انتشارات فرحان این احادیث را با دقت بخوانید......
کتاب گناهان کبیره شهید دستغیب ج 2 صفحه 78
سحر در روایات :
پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند که سه طائفه به بهشت وارد نمیشوند دائم الخمر ،دائمالسحر و قطع کننده ی رحم
امیرالمومنین (علیه السلام): سحر کننده مانند کافر به خداست و کافر جایش در دوزخ و نیز می فرماید کسی که جیزی از سحر یاد بگیرد کم یا زیاد پس کافر شده است رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: کسیکه نزد ساحر یا کاهن یا دروغگویی برود در حالیکه آنچه را می گوید تصدیق کننده باشد به تمام کتاب های آسمانی خدا کافر شده استmall"> از حضرت رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پرسیدند حکم ساحر چیست ؟فرمود: هر گاه دو عادل بر سحرش گواهی دهند حکمش اعدام است
........
برای آشنایی با اقسام سحر به کتاب ذکر شده مراجعه کنید
mall">نقل قول:mall">رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند: کسیکه نزد ساحر یا کاهن یا دروغگویی برود در حالیکه آنچه را می گوید تصدیق کننده باشد به تمام کتاب های آسمانی خدا کافر شده استmall">دقت کنید تصدیق و اعتقاد به جادو هم باعث کفر میشه ....lلازم نیست حتما به کسی ضرری برسهیا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شوالیه های معبد و اسماعیلیان | سرباز منتظر | 0 | 2,150 |