کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: به نظر شما کدام یک از این پست ها اهمیت بیشتری دارد و چرا؟
ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی (3879 بازدید)
نمادهای فراماسونری در فیلم های مهران مدیری (3926 بازدید)
اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های دکتر رائفی پور (3719 بازدید)
سفارش مؤکد امام زمان علیه السلام (193 بازدید)
لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی (1009 بازدید)
آیا متین دو حنجره هم شیطان پرست است (1837 بازدید)
نمادهای فراماسونی در ایران (3782 بازدید)
آیا دکتر آزمندیان هم یک فراماسونر است (1019 بازدید)
اوبلیسک بزرگ در کنار خانه ی خدا چه می کند (2933 بازدید)
پشت پرده لوگوی المپیک 2012 لندن (1185 بازدید)
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک نظر سنجی بسیار بسیار مهم
۲۲:۲۵, ۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/بهمن/۸۹ ۰:۴۴ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
به نظر شما کدام یک از این پست ها از اهمیت بیشتری برخوردار است؟؟؟
و علت اهمیت این پست چیه از نظر شما؟؟؟
انسان دنبال آن موضوعی میرود که دغدغه اصلی اوست و تعداد بازدیدها میتواند تا حدی مؤید دغدغه اصلی ما باشد

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، oO DaViD Oo ، فرهاد ، EMPERATOR ، ANTI satan ، iran67
۲۲:۴۷, ۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
به نظر من نمی توان هرچیزی را در کنار هرچیزی برای مقایسه قرار دارد.
بیشتر این تاپیک ها جنبه خبری دارند و عمومی هستند و هر کسی می تواند درباره آن اظهار نظر کند
مطمئنا منظور شما تاپیک "سفارش مؤکد امام زمان علیه السلام (193 بازدید)" می باشد که کمترین بازدید را دارد.
بنا به سیستم کار تالار وقتی در تاپیکی ارسال انجام نمی شود، خود به خود از لیست روز حذف می گردد.
به نظر من نمی شود از این نظرسنجی نتیجه درستی را برداشت کرد.
مطمئن باشید الان هر کسی که بخواهد به این نظرسنجی پاسخ دهد همان گزینه "سفارش مؤکد امام زمان علیه السلام (193 بازدید)" را انتخاب می کند.
علی جان ما کار خودمان را باید بکنیم و وظیفه خود را انجام می دهیم، ما مسئول انتخاب دیگران نیستیم.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed ، ANTi666 ، oO DaViD Oo ، aliakbar ، فرهاد ، EMPERATOR ، ANTI satan ، حلما ، revenger
۲۲:۵۳, ۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۸۹ ۲۲:۵۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #3
آواتار
محمد جان تعداد بازدید ها به نظر حقیر یکی از ملاک ها میتونه باشه
دلداده میره دنبالش
در بخش مهدویت
زیر بخش امام زمان
و جویای اخباری درباب محبوبش میشه
این واقعیت جامعه ماست
این علت مهجور بودن امام زمان است
این تأیید کننده این هست که بزرگان میگن دعاهای ما دعای واقعی نیست و ما واقعاً تشنه نیستیم
اگه این جملات من اشتباه است بگو به این دلیل و به این دلیل اشتباه است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed ، zarati313 ، Seyed Mohsen ، oO DaViD Oo ، aliakbar ، فرهاد ، EMPERATOR ، ANTI satan
۲۳:۰۲, ۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۸۹ ۲۳:۰۷ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سینه مالامال درد است؛ ای دریغا مرهمی
دل ز تنهایی به جان آمد، خدا را همدمی
چشم آسایش که دارد زین سپهر تیزرو؟
ساقیا! جامی بده تا دل بیاساید دمی
زیرکی را گفتم: «این احوال بین» خندید و گفت:
«صعب حالی، بل عجب کاری، پریشان عالمی»
سوختم در چاهِ صبر از بهر آن شمع چگل
شاه ترکان فارغ است از حال ما، کو رستمی؟
در طریقِ عشقبازی امن و آسایش بلاست
ریش باد آن دل که با درد تو خواهد مرهمی
اهل کام و ناز را در کوی رندان راه نیست
رهروی باید، جهانْ سوزی، نه خامی بی‌غمی!

آدمی در عالم خاکی نمی‌آید به دست
عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
گریه حافظ چه سنجد پیش استغنای عشق؟
کاندر این ورطه نماید هفت دریا شبنمی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed ، mohamad ، zarati313 ، Seyed Mohsen ، oO DaViD Oo ، EMPERATOR ، ANTI satan ، حلما
۲۳:۰۵, ۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
من فکر میکنم اکثر افراد(مثلا خود من)بعد از دیدن سریال ظهور میخوان بیشتر در مورد فراماسونری و غیره بدونند.
بخاطر همین بیشتر به سراغ او موضوعات میرن.
باید اعتراف کنم من هم خیلی دنبال جمع آوری مطالب درموردشون بودم و مکررا به دنبال منبع برای مطالعه.Smile
بعد که با اینجا آشنا شدم،با خودم گفتم بهتره به جای اینکه دنبال فراماسونریو نشونه هاش باشم،برم ببینم بزرگان دینم چی گفتن..
من میگم باید یک بابی ایجاد بشه برای اینکه افراد بعد از دیدن مستند سردر گم نباشن.
بدونن دنبال چی برن.
البته گاهی اوقات مطلع شدن از تحرکات جدید دشمن مهمه و لازم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed ، mohamad ، zarati313 ، mahdidost ، oO DaViD Oo ، aliakbar ، فرهاد ، EMPERATOR ، ANTI satan
۲۳:۱۲, ۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۸۹ ۲۳:۲۷ توسط hamed.)
شماره ارسال: #6

سلام
به نظر من نمیشه این مباحث را از این لحاظ(تعداد باز دید) با هم مقایسه کرد . چرا؟
چون شاید بنده به پست (سفارش مؤکد امام زمان علیه السلام) 2بار سر زده باشم اون 1بار اضافه هم برای یاد اوری اون مطلب مهم باشه واینکه این مطلب جای نقد زیادی نداره چون جرء مباحث اصولی است.
اما به بقیه پستها شاید 100 بار یا بیشتر سر زدم چون هر لحظه امکان داره 1 نقد جدید یا نظر جدید داده بشه یا اینکه نظری که خودم راجب اون پستها دادم چون 100% ازدرستیه نظرم مطمئا نیستم میرم تا به اشتباهاتم پی ببرم واین بحثها جزء فروعات محسوب میشه که ثبات نداره وهر لحظه دارن تغییر میکنن و خود همین باعث میشه هر نفر شاید100 بار روی این موضوعات کلیک کنه
پس نمیشه با این قیاس به میدان رفت و اهمیتشون را با هم مقایسه کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، Ramin_Ghn ، oO DaViD Oo ، aliakbar ، EMPERATOR ، ANTI satan ، حلما ، paradise
۲۳:۳۳, ۷/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۸۹ ۲۳:۳۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #7
آواتار
900 کاربر داریم که از اینها 500 تا کاربر قدیمی هستند
امام زمان 193
لیدی گاگا 1009
باشه اصلاً شما راست میگید من اشتباه میکنم
خدای من سلام
من شرمندم که دل امام رو میشکنم
من شرمندم که برای امام حسین و مظلومیت امام حسینم میگریم اما مانند کوفیانی زندگی میکنم که در روز عاشورا به یاری امامشان نرفتند و در سپاه عمر سعد هم نبودند و تنها در خانه ی خود غصه میخوردند که ای وای بر ما که پسر پیغمبر را دارند میکشند
من شرمنده ام که گفتی نگو ، گفتم
گفتی نبین ، دیدم
گفتی نرو ، رفتم
گفتی ....
من شرمنده ام که از دین محفوظاتی برای تحویل دادن به این و آن دارم و در عمل نمیتوانم امام را یاری کنم و ایشان رو از خود خوشنود کنم
من شرمنده ام که نمیتوانم دل کسی را متوجه عزیز زهرا کنم و دل عزیز زهرا را با حرفها و کردارم میرنجانم
خدایا من شرمنده ام که از امامم دورم
خدایا من شرمنده ام که اصلاً از بی امامی خود پریشان حال نیستم و به نبودنش خود را عادت داده ام
خدایا من شرمنده ام که محب خوبی برای امامم نیستم
خدایا من شرمنده ام ولی به فضل تو امید دارم
خدایا من شرمنده ام ولی به رحمت تو امید دارم
خدایا ضعف مرا در مقابل نفسم و شیطان میدانی و میدانی از دوری تو و از دوری از امامم رنج میکشم
خدایا به فرق شکافته ی مولا علی دست من را بگیر و مرا آنگونه کن که در رکاب امامم بمیرم
خدایا همه دوستانم را در این تالار و همه ی دلدادگان به آخرین ذخیره ی بشریت را در تمام هستی یاری نما تا در قلبمان جز رضای خودت را نخواهیم
خدایا دل من خانه ی توست که در غصب غاصبان بسیاری است که من توان بیرون کردن این غاصبان را ندارم
خدایا به فضل و کرمت این غاصبین را از خانه ات بیرون کن
خدایا تو را به آن فرق شکافته یه آن پهلوی شکسته به آن جگر پاره پاره به آن سر بریده و به آن دستان فتاده بر خاک قسمت میدهم مرا بنده ی خودت بگیر و گناهانم را ببخش و لیاقت پیش مرگی مولایم را به من عطا کن
خدایا عاجزانه ، حقیرانه ، فقیرانه ، ذلیلانه از تو تقاضا دارم مهر غیر خودت را از دلم بیرون کن
خدایا به این تالار کوچک ما عنایتی کن به حق باب الحوائج
اللهم عجل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed ، mohamad ، zarati313 ، MAHDI59 ، Seyed Mohsen ، shia12 ، oO DaViD Oo ، aliakbar ، فرهاد ، EMPERATOR ، ANTI satan ، user313 ، حلما ، iran67
۲۳:۴۶, ۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
علی جان
امام حسین فقط تونست 72 نفر را همراه خودش کنه در مقابل اون همه سپاه شیطان، اون وقت تو چه انتظار نابجایی داری؟
البته خیلی خیلی عذر می خوام که از این کلمه در مقابل شما دوست عزیز استفاده کردم.
رک و راست بهت بگم که ما نمی تونیم دیگران را وادار به انتخاب کنیم
پیامبران کارشان چی بود؟ آوردن پیام. مبشرا و نذیرا.
همین بس و تمام.
اگه ما یار واقعی آقامون باشیم (که البته من نیستم)، موقعی ایشون به کربلا برسه، ما هم کوفه و مردم را رها می کنیم و از راه شط و شبانه خودمون به امام می رسونیم.
قرار نیست همه در کشتی نوح جایی داشته باشند.
باید و باید بعضی ها غرق شوند.
انشاالله ما و همه دوستان این تالار جزء "المَغضُوبِ عَلَيهِمْ "ها نباشیم.

در ضمن:
تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار
که رحم اگر نکند مدعی، خدا بکند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed ، parisan ، zarati313 ، MAHDI59 ، Ramin_Ghn ، shia12 ، oO DaViD Oo ، فرهاد ، ANTI satan
۲۳:۴۹, ۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
علی جان اندکی صبر سحر نزدیک است...
بِسمِ اللهِ الرَّحمانِ الرَّحیمِ* وَ الْعَصْرِ *بنام خداوند بخشنده مهربان* به عصر سوگند، إِنَّ الْإِنْسانَ لَفی خُسْرٍ * که انسانها همه در زیانند; * إِلَّا الَّذینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصّالِحاتِ وَ تَواصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَواصَوْا بِالصَّبْرِ
مسأله «تواصى به حق» یعنى دعوت همگانى و عمومى به سوى حق، تا همگان حق را از باطل به خوبى بشناسند و هرگز آن را فراموش نکنند، و در مسیر زندگى از آن منحرف نگردند. مسأله بعدی شکیبائى و «صبر» و استقامت و سفارش کردن یکدیگر به آن است; چرا که بعد از مسأله شناخت و آگاهى، هر کس در مسیر عمل در هر گام با موانعى روبرو است، اگر استقامت و صبر نداشته باشد، هرگز نمى تواند احقاق حق کند، و عمل صالحى انجام دهد و یا ایمان خود را حفظ کند. «صبر» در اینجا نیز معنى وسیع و گسترده اى دارد، که هم صبر بر اطاعت را شامل مى شود، هم صبر در برابر انگیزه هاى معصیت، و هم صبر در برابر مصائب و حوادث ناگوار، و از دست دادن نیروها و سرمایه ها و ثمرات

منبع: تفسیر المیزان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed ، mohamad ، Ramin_Ghn ، Seyed Mohsen ، oO DaViD Oo ، فرهاد ، ANTI satan ، حلما
۲۳:۵۶, ۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #10

(۷/بهمن/۸۹ ۲۳:۴۹)مسافر نوشته است:  علی جان اندکی صبر سحر نزدیک است...
بِسمِ اللهِ الرَّحمانِ الرَّحیمِ* وَ الْعَصْرِ *بنام خداوند بخشنده مهربان* به عصر سوگند، إِنَّ الْإِنْسانَ لَفی خُسْرٍ * که انسانها همه در زیانند; * إِلَّا الَّذینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصّالِحاتِ وَ تَواصَوْا بِالْحَقِّ وَ تَواصَوْا بِالصَّبْرِ
مسأله «تواصى به حق» یعنى دعوت همگانى و عمومى به سوى حق، تا همگان حق را از باطل به خوبى بشناسند و هرگز آن را فراموش نکنند، و در مسیر زندگى از آن منحرف نگردند. مسأله بعدی شکیبائى و «صبر» و استقامت و سفارش کردن یکدیگر به آن است; چرا که بعد از مسأله شناخت و آگاهى، هر کس در مسیر عمل در هر گام با موانعى روبرو است، اگر استقامت و صبر نداشته باشد، هرگز نمى تواند احقاق حق کند، و عمل صالحى انجام دهد و یا ایمان خود را حفظ کند. «صبر» در اینجا نیز معنى وسیع و گسترده اى دارد، که هم صبر بر اطاعت را شامل مى شود، هم صبر در برابر انگیزه هاى معصیت، و هم صبر در برابر مصائب و حوادث ناگوار، و از دست دادن نیروها و سرمایه ها و ثمرات

منبع: تفسیر المیزان

خدا یا به ما کمک کن تا جزء صابرین باشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، oO DaViD Oo ، aliakbar ، فرهاد ، ANTI satan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا