|
حصاری عظیم در برابر شیاطین
|
|
۱۶:۱۶, ۳/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۱۷:۱۲ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مبحثی رو که میخواهم در این تاپیک بیان کنم بسیــار مهم است . این مطلب راجب سوره بقره است . این سوره بسیار عظیم و قدرتمند است که کلامم از گفتنش عاجز است. ما انسانهای معمولی شاید بتوانیم ذره ای عظمت این سوره رو درک کنیم اما حتی اگر به خواندن این سوره مداومت کنیم متوجه اثر باور نکردنی آن خواهیم شد. فقط میتوانم بگویم امتحان کنید ! این سوره با بسم الله 286 آیه دارد و این سوره جز آیه "و اتقو یوما ترجعون فیه الی الله " مدنی است.و این آیه در حجه الوداع نازل شده است . ابن ابی کعب گفت پیامبر فرمود : برای هرچیزی کوهانی است و کوهان قرآن سوره بقره است. سهل بن سعید گوید رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود : هر که این سوره را در سرای خود بخواند اگر در روز باشد شیاطین گرداگرد سرای او نگردد.و اگر در شب خواند ، سه شب شیاطین گرد سرای او نگردند. فرمود : سوره بقره را بیاموزید که یاد گرفتنش برکت است و ترکش حسرت و باطل گران(ساحران) به این سوره راه نیابند. و نیز فرمود : هرکه آن را بخواند صلواه و رحمت خدا بر او باشد . و چندان ثواب یابد که نگهبان در راه خدا دارد و سوره بقره سرا پرده قرآن است. ابوهریره میگوید : رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میخواست لشکری را به جنگ فرستد یک یک را پیش خود خواند و پرسید تو از قرآن چه میدانی ؟ و میگفت من فلان سوره را میدانم .تا جوانی پیش آمد از همه در سن کوچکتر بود گفت من سوره بقره را دانم ، فرمود تو را بر اینان امیر کردم . گفتند یا رسول الله چگونه این جوان را بر ما پیران امیر میکنی؟ فرمود او سوره بقره میداند و شما ندانید پس جوانمردی که تمام قرآن و تورات و انجیل و زبور و معانی آن ها در سینه اش باشد چگونه امیر المومنین نشود. این حدیث حاوی نکات بسیار مهمی است و یکی از نکات مهم آن جنگیدن و مقابله با شیاطین است . شیاطین از این سوره به شدت میترسند و نمیتوانند نزدیک بشوند. این سوره اثرات فوق العاده ای در زندگی شما خواهد گذاشت در صورتی که بر خواندنش حتی روزی فقط چندین آیه از این سوره اکتفا کنید خوب است. البته به شرطی که اهل نماز و خواندن قرآن باشین. مطلب رو خیلی طولانی ننوشتم چون چه طومار بنوسیم یا در چند خط باید با تجربه خودتان عظمت قرآن و این سوره به شما ثابت شود. فقط یکی دو پست دیگر راجب خواص آیه الکرسی خواهم نوشت. به دلیلی که این مطلب مهم بود یک تاپیک جدا ایجاد کردم و از مدیران خواهش میکنم این مطلب را با تاپیک خواص سور ها و آیات قرآن ادغام نکنند. |
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
عالی بود حتما بهش عمل میکنم
با تشکر |
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستان من یکبار امتحان کردم
روز جمعه بقره رو خوندم اثرات نادری داره ![]() امتحان کنید و لذت ببرید البته این سبک عبادت حقیر بیشتر شبیه عبادت تاجرانه هست و فاصله ی عظیمی با عبادت احرار داره اما خوب حداقلش این هست که آدم میفهمه توی زندگیش باید طرف حسابش کی باشه از یکی حساب میبریم به جای شونصد نفر
|
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۲۱:۲۷ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مطلبی که در این ارسال و ارسال بعدی می آید بسیار بسیار عمیق و حاوی راز مهم هست و خواهشا پس از خواندن آن 1 دقیقه روی این مطالب با تمرکز فکر کنید. سوره بقره ، طولانی ترین سوره قرآن و بنا بر احادیث کوهان قرآن هست. رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود : سوره بقره را بیاموزید ، که یاد گرفتنش برکت است و ترکش حسرت. و باطل گران (ساحران) بر خدا به این سوره راه نیابند. فرمود : هرکه آن را بخواند ، صلواة و رحمت خدا بر او باشد. و چندان ثواب یابد که نگهبان در راه خدا دارد و سوره بقره سراپرده قرآن است . رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود : شب معراج مرا به آسمان بردند، چون به سدرة المنتهی رسیدم ، مرا سه تحفه دادند : پنج نماز در پنج وقت و خواتیم سوره بقره و آمرزش آنان که از امت من به خدا شرک نیاوردند. و همچنین فرمودند : در شب معراج دو لوح را دیدم ، که در یک لوح فاتحة الکتاب و در لوح دیگر کل قرآن قرار داشت ، سه نور از آن ساطع بود ، پس گفتم ای جبرئیل این انوار چیست ؟ جبرئیل گفت : آن سه نور ، یکی سوره توحید ، دیگری سوره یس و سومی آیة الکرسی است. فرمود : خدای تعالی کتابتی فرموده پیش از آنکه آسمان و زمین را آفریدند به هر دو هزار سال . و آن روایتی است که سوره بقره را به آن ختم کرد. هیچ سرائی نباشد که سه شب این آیات را در ان بخوانند که شیطان گرد آن گردد پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود : هرکس دو آیه از سوره بقره را بخواند و آن دو امن الرسول تا آخر سوره است که بعد از عشا بخواند گویا تمام شب را احیا کرده. رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به مردی فرمود : چه آیه ای عظیم تر است؟ گفت : خدا و رسول او آگاه ترند. پس پیامبر دوباره فرمود. و ان مرد دوباره گفت: خدا و رسول او دانا ترند، پس پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) دوباره سوال را تکرار فرمودند،و آن مرد دوباره گفت : خدا و رسول او داناترند، پس حضرت رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند : عظیم ترین آیه ، آیة الکرسی است علت این که حضرت (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چند مرتبه سوال را تکرار فرمود برای این است که بر اهمیت موضوع یعنی عظمت آیة الکرسی تاکید فرمایند. و آخرین حدیث : از حضرت رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) روایت گردیده که خداوند تعالی به موسی بن عمران(علیه السلام) وحی فرمود: کسی که بعد از هرنماز برآیة الکرسی مداومت نماید ، خداوند تعالی به او قلب شاکرین و اجر نبیین و عمل صدیقین را اعطا می فرماید و چیزی از دخول او به بهشت ممانعت نمی نماید مگر مرگ؛ موسی (علیه السلام) گفت :چه کسی به آن مداومت می نماید؟فرمود مداومت نمی نماید بر آن مگر پیامبر یا صدیق یا مردی که از او راضی شده ام ، یا شخصی که شهادت را روزی او می نمایم. بارها و بارها شنیدین که آیات و سوره ها خواص های متعدد و همچنین خواص ویژه و منحصر به فردی دارند . مثلا خواص ویژه آیة 51 سورة القلم و ان یکادالذین تا آخر آیه دوای چشم زخم است.یا مثلا سوره های فتح و نصر خواص ویژه این دو سوره پیروزی و نصرت یافتن در امور است به اذن تعالی الله.یا یکی از خواص منحصر به فرد و ویژه سوره حمد ، استجابت دعا است. ماسوره ها رو فقط به صورت نوشتاری آن میبینیم در حالیکه قرآن علاوه بر بعد نوشتاری بعد دیگری هم دارد و آن تصویری است از عظمت و شکوه خداوند تعالی . چه ما این رو درک کنیم یا نکنیم . چه ذره ای از ان را به عینه ببینیم یا نبینیم. مهم این است که به قرآن عمل کنیم و با تدبر و تفکر و با قلبی سرشار از اخلاص . مطلب این ارسال ویژه سوره بقره است . همانطور که بالا به برخی از خواص سوره بقره اشاره شد . این سوره خواص متعدد و بسیار زیادی دارد .یکی از خواص ویژه سوره بقره راه نداشتن شیاطین و ساحرین به این سوره است.این سوره یک سلاح عظیم برای مقابله با شیاطین است . سلاحی عظیم تر از هر سلاحی که بشر ساخته و اختراع کرده؛ شاید در کش برایمان سخت باشد برای اینکه بهتر بفهمیم یکبار دیگر این روایت از جریان معروف که همه ما شنیدیم ولی شاید عمیقا به آن فکر نکردیم را در این جا یادآوری می کنم که زمانی رسول خداوند می خواست لشکری به جنگ بفرستد همه را یک یک پیش خود فراخواند و پرسید : تو از قرآن چه میدانی ؟ و هرکسی می گفت من فلان سوره را میدانم . تا جوانی پیش آمد از همه در سن کوچکتر بود.گفت من سوره بقره را دانم .فرمود : تو را بر اینان امیر کردم ؛ گفتند یا رسول الله چگونه این جوان را بر ما پیران امیر می کنی ؟ فرمود او سوره بقره داند و شما ندانید. پس جوانمردی که تمام قرآن و تورات و انجیل و زبور و معانی آن ها در سینه اش باشد چگونه امیر المونین نشود. حضرت رسول برای تعیین فرمانده سپاه یک سوال خاص پرسیدند "از قرآن چه سوره ای میدانی ؟" چرا نپرسیدند که کدامیک از شما شمشیرش برنده تر ، کدامیک رشید تر یا قوی تر است . حالا متوجه شدین که چرا حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) این سوال رو پرسید؟ تا بداندچه کسی عظیم ترین سلاح دستش است تا فرمانده سپاه باشد. باید بدانید که هرکس می خواهد در برابر شیاطین بجنگد . هرکسی می خواهد در سپاه حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) باشد برای جنگ با شیاطین نیاز به سلاح قوی هست. سلاح هایی مافوق ساخت بشری و عظیم ترین ان سلاحی هست که در قرآن جای دارد و آن سوره بقره است.کمااینکه چشم بشر هرگز نخواهد توانست به صورت کامل بعد برزخی سلاح را ببیند اما لااقل میتوان ذره ای از اثرگذاری این سلاح را با چشم دید |
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۲۴/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۰ ۱۰:۵۲ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمین الرحیم
قبل از هرچیزی بگم که این مطلب رو نه برای دل خودم نوشتم و نه برای اعتبار یا تشکر شما خدا از نیت همه باخبره تشکر و هیچی هم نزنید لطفا فقط دو تا درخواست ازتون داشتم اون دوتا درخواست رو آخر مطلبم گفتم نمیگم مطلبی که اینجا نوشتم 100 درصد درسته و یا خالی از عیب هست . در ضمن کسی اجازه کپی ندارد .اگر کسی در جایی دیگری کپی کرد بداند که حلالش نخواهم کرد چون تمام مسئولیت مطلبم با خودمه همان طور هم که در ارسال های بالا اشاره کردم بازهم تکرار می کنم مطالب این تاپیک خیلی مهم هست ... کسانی هستند از تمام قشرهای دنیا که باعث شدن ظهور منجی بشریت روز به روز دیرتر شود و به تاخیر بیوفتد . مخصوصا از جبهه اهل کتاب و اختصاصی " شیعیان " ، آن هم به صورت نادانسته ............... تمام نشانه های آخر الزمان که در روایات آمده میتوانست زودتر عملی شود. به فرض میشد تمامی آنها زودتر و حتی در یک برهه زمانی کوتاه اتفاق می افتاد البته اگر از جبهه خوبان غفلت و وقت کشی نمیشد !! مثلا ملک عبد الله-پادشاه عربستان، همان 7 ماه پیش که مریض شد ،میشد به درک واصل بشه و سایر نشانی ها به ترتیب رخ میداد................ نشانه های خدا رو می بینید تا نزدیکای آخر پیش می رود اما خداوند ان را کامل به سرانجام نمی رساند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ می دانید چرا ؟؟ تمامش به خاطر غفلت و روزمرگی مردم اهل کتاب به ویژه مسیحیان و شیعیان هست . برای اینکه آنها هنوز خسته نشدن .... هنوز ظلم رو با تمام وجود حس نکردن .... چون مساجد و کلیسا ها خالیه کسی نمیره فریاد بزنه که خداوندااااا دنیا رو به پایان برسان . این همه گناه درجه 1 در تمام دنیا پر شده .... کفر ، بی خدایی ، ظلم ،کشتن مظلمومین ، این همه جنگ در کل دنیا ، غیبت ، زنا ، فحشا ، لواط ، و تمامی گناهان کبیره .......................... گناهانی که که در گذشته ، شاید فقط به خاطر یکی از آنها ، خداوند یک قوم رو نابود می کرد . این همه گناه که در تمام دنیا فراگیر شده بس نیست ؟؟؟؟ این ما هستیم که داریم به شیطان و یارانش وقت می دهیم .....وگرنه شیطان و یارانش ماموریتشان را برای بد شدن دنیا به خوبی انجام دادن و تقریبا تکمیل هم شده.... آنقدر بدی که لازمه ی ، بیرون آمدن دجال باشد وجود داره اما هنوز جبهه آنطرف ..................... .. دیدین کسی رو که شکنجه می دهند در آخر سر که طاقتش تمام میشود می گوید بسه تمامش کنید ؟!! این مثال عیننا مردم دنیای این دوره هستند که هنوز طاقت شکنجه رو دارن ...........و شیاطین هم همچنان ادامه می دهند . یعنی چقدر گناه و شرارت باید از این که امروز شاهدش هستیم بیشتر بشه ؟؟؟؟ تا کجا قرار هست پیش برویم ،تا شاید مردم به خودشان بیایند؟ ..و یادشان بیاید که خدایی هم هست که او را بخوانند ؟؟ 313 نفر که یار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند؛ یک معنی خاص داره و یک معنی عام . معنی خاص آن که همان 313 یار خاص امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند اما تعبیر عام ؛ 313 نفر یعنی اینکه در دوره آخر الزمان از بین این همه مردم نزدیک به 7 میلیارد انسان ....313 تا انسان ، 313 تا آدم در یک برهه زمانی پیدا بشه که خالصانه به درگاه خدا رو بیارند .فرقی هم نمیکند که در کجای دنیا باشند فقط 313 نفری که از دنیا و ظلمش خسته شده باشن. 313 نفری که به خاطر ظلم دنیا اشک بریزن و گریه کنند و از خدا بخواهند منجی بشریت را بفرسته ......313 نفری که علاوه بر انتظار ، شیطان درون و بیرونی زندگیشان رو نابود کرده باشن .و خودشان رو از سیستم زندگی امروزی که ،اکثر مردم درگیرش هستند، نجات دهند .درست همانند زمان های قدیم که فقط عده ی کمی از یک قوم ، به خودشان می آمدند و با بیرون کشیدن خودشان از آن جامعه نجات پیدا می کردند در دوره های قدیم خداوند قومی را که عذاب می کرد ، حداقل یکنفر پیدا شده بود که به درگاه خدا از آن قوم شکایت کنه .... که از ان قوم خسته شده باشه ؛ بارها در قرآن سرانجام بسیاری از جوامع رو خواندیم که عده قلیلی از همان جوامع پیدا شدند که خواهان تغییر باشند .و خداوند دعای همان عده قلیل را مستجاب میکرد. کسانی بودند که به درگاه خدا روی بیارند و بگن خسته شدن و طاقتشان تمام شده باشد اما در این دوره از بین نزدیک 7 میلیارد انسان هنوز 313 تا پیدا نشدن 313 نفری که اماده جنگ و شهادت باشن یا اماده تغییر خودشان و دنیا ........ تمام اطراف ما پر شده از چیزها و خلقیاتی که شیطان از ان علیه ما استفاده می کنه ....... از غذا که لازمه زندگی بشر هست گرفته تا پزشکی ، معماری ، ورزش هرچیزی که فکرش را کنید که خودتان خوب در جریان هستید. ....... شناختن حقه های شیطان تنها کافی نیست. باید بتوان با شیطان جنگید و در این راه پایدار و مستدام بود . اول از هرچیزی باید شیاطین اطرافمان و درونمان رو نابود کنیم .......... و بتوانیم آن ها رو بکشیم . کسانی در سپاه امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند که از قبل فوت و فن های جنگ رو بلد باشند..... و اول از هر چیزی باید با ایمان محکم شیاطین درون و اطراف خودشون رو نابود کرده باشن لااقل چندین شیاطین رو کشته باشند ( هم نفس اماره و هم شیاطین جنی ).......شمشیر زدن در برابر شیاطین رو بلد باشن .....( منظور از این شمشیر زدن کشتن شیاطین جنی هست که طرق مختلفی داره و منظور در اینجا خود شمشیر به صورت فیزیکی ان که قابل لمس باشه نیست) در دنیای امروز هم همینه .کسانی برای فرماندهی و سپاه جنگ گزینش می شوند که از قبل لااقل یک دوره آموزشی دیده باشند و صاحب تجربه هسنند. نه اینکه در موقع رسیدن هدف یا همان جنگ تازه بخواهند به آمادگی دست پیدا کنند . باید از سالها قبل برای خود سازی و قوی شدن وقت صرف کرده باشند هر چقدر که کمتر تمرین کرده باشی در جبهه مجبوری عقب تر بایستی.در صورتی که در غفلت و بی خبری به سر برده باشیم نهایتش این هست که در جبهه نیستیم و آن موقع هم خدا می داند سرانجام چگونه خواهد شد. تا حالا فکر کردین چگونه می شود یک شیطان رو به صورت عملی نابود کرد و کشت ؟ یا اصلا یک جن شرور رو چگونه می شود کشت؟ فرض کنید یکی از یاران ابلیس الان به صورت فیزیکی ظاهر شد . یا حتی در دوره اخر الزمان موقعی که جنگ شروع میشه به نظر شما یاران ابلیس چگونه کشته می شوند ؟ با چه اسلحه ای ؟ با تفنگ ؟ بمب ؟ موشک؟ بمب هسته ای و............. اکثر این سلاح ها از جنس اتش و عملکردشان به صورت اتشین هست ؛طرح اولیه اشان هم ، دست ساخته خود ابلیس ملعون هست . باید بدانید که آتش به آتش( چون جن از آتش هست ) به صورت قانون طبیعی که خداوند قرار داده ضربه نمی زنه .پس چه سلاحی اصلی ترین سلاح برای کشتن جنیان هست ؟ سلاح اولین و اصلی یاران امام زمان (عچ) ایمان هست.ایمان به خداوند ... همان خداوندی که تمامی قوانین را خلق کرده .و یاران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)با هر سلاحی حتی سلاح های آتشین یا حتی بی سلاح هم شیاطین رو میتوانند بکشند . چون اصلی ترین سلاح ایمان هست و از ایمان به خداوند هر چیزی بر می آید اما سلاح فیزیکی یاران امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شمشیر هست. بعضی وقت ها یکسری خرافاتی هست که به طور واضح غلطه اما اگر ریشه یابی کنیم بسیاری از خرافات از ریشه واقعیتی که حقیقتا درست بوده گرفته شده و سپس به مرور به دلایل مختلفی تغییر کرده . و در آخر به جایی رسیده که شده خرافه و کلا غلط شده . مثل این خرافه که اگر به جن یک چیز فلزی وصل کنی دیگر نمیتواند حرکت کند .خب این غلطه اما این که جن از فلز می ترسد درسته ... چون اگر جن به صورت فیزیکی ظاهر بشه با جسم نوک تیز فلزی قابل کشتن هست یعنی همان شمشیر . البته این حرف وقتی درست هست که انها به صورت فیزیکی قابل رویت باشند(مثل زمان حضرت سلیمان ، یا زمانی که حضرت علی (علیه السلام) در چاه انها را کشت یا در آخرالزمان که به صورت واقعی قابل رویت می شوند . وگرنه اگر شما شمیشیر داشته باشید جن هم کنارتان ایستاده باشه ، چون جن برای انسان قابل رویت نیست هرچقدر که شمشیر بزنید جن کشته نمیشود . چرا؟ چون وارد بعد و دنیای همدیگر نشدن و قرار هم نیست که چنین اتفاقی بیوفته و چنین اتفاقی هم نخواهد افتاد تا زمانی که حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور میکنند و جنگ آغاز می شود. خب در زمان اکنون چگونه می توانیم شیاطین و افسون گران جنی و انسی رو از خودمان دور کنیم به ویژه آنهایی که از نوع جنی و غیر قابل رویت هستند . جوابش خیلی ساده هست ..... کافیه که به دستورات اسلام عمل کنیم و قدم در راه قرآن و 14 معصوم بگذاریم . در این راه یک سلاح اختصاصی وجود دارد و آن هم سوره بقره هست . به صورت شمشیری نامرئی که آنها را دور و حتی نابود می کند . شما جن رو نمیبینید ......سلاحی که سوره بقره هم به آن عظمتش دارد نمیبینید پس چه چیزی رو مبینید ؟ اثر گذاری ان را . که بعد به مرور متوجه اش خواهید شد حالا همه اینها رو گفتم که چی ؟؟؟ 2 تا چیز رو عاجزانه ازتون میخواهم. روی صحبتم اول از همه با خودم هم هست .................... یکی اینکه میدانم هر روز برای ظهور اماممان دعا میکنید ...ولی در مکان هایی که معنویت رو در انجا بیشتر حس میکنید هرکسی بستگی به خودش دارد که کجا بهتر دعا و خالصانه تر دعا میکند به ویژه در مساجد - در مکان های روحانی مثل امام زادگان - جمکران و............ شاید کسی هنگام دیدن آسمان ، یکی در کوه - دریا ................... هرجا بعدش به تمام ظلم های دنیا و بدبختی ها عمومی دنیا فکر کنید ... نه فقط به مشکلات خودتون .......ببینید آیا از دنیا خسته و دل زده شدین؟؟؟ با خودتون خلوت کنید و از وجدانتان سوال کنید اگر همین الان قرار باشه دنیا تمام بشه آیا دلبستگی هایی داری که به خاطر همین دلبستگی ها ته دلت به تمام شدن دنیا راضی نیست ............ اون دلبستگی ها برای هر کس متفاوته ..پیداشون کن و بهشون فکر کن ببین آیا در مسیر درست هستند یا نه .. آیا دلبستگی شما اصلا معیار درستی دارد ؟ یا باید حذفشون کنی.............. هر وقت از ته دلت خواستی دنیا تموم بشه یک دعای جانانه کن که زمین بلرزه .......... و از خدا بخواهیم که موانعی که باعث دیر شدن ظهور هست رو بر طرف کنه ... برای مردم کل دنیا دعا کن و اختصاصی برای هدایت خودت دومین خواهشی که دارم این هست که برنامه ریزی کنید سوره بقره روزی یک صفحه هم که شده بخوانید . همچنین صوت سوره بقره رو در خانه بگذارین طوری که اهالی خانه بشنود ...اگر در اوایل به هر علتی نتونستین به سوره بقره گوش کنید ، مقاومت کنید بعد از چند بار علاقه شما به گوش کردن این سوره و یا خواندش بیشتر وبیشتر خواهد موفق باشید یا حق |
|||
|
|
۴:۲۰, ۲۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۳/شهریور/۹۰ ۲۱:۱۷)m.shirazi80 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم همينطوره در اين سوره با توجه به اينكه درباره حضرت موسي و قومش مطالب فراواني نازل شده است، و با توجه به سابقه تاريخي اين قوم در ارتباط با مقوله سحر و جن گري و اينجور چيزها ، مطالب فراواني در اين باب خواهيد ياافت |
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۲۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان یادم رفته بود در این مورد به موضوع مهمی اشاره کنم که البته یادم افتاد و ادامه مطلب رو گذاشتم همه ما در مواجهه با نیروهای منفی هستیم . منظور از نیروهای منفی یک لفظ واصطلاح کلی هست . نیروی منفی هر چیز بدی میتونه باشد که منشا ان یا درونی است یا بیرونی . مثلا نیروهای منفی درونی همان نفس اماره هست.که باعث گناهان ما میشود . یا نیروهای بیرونی مانند شیاطین جنی و انسی است . همه ما در زندگیمون مشکلات بسیار زیادی داریم . گاهی وقتها یکسری از مشکلات، منشا آن امتحان الهی وبرای پخته شدن ماست.یکسری از مشکلات هم به دلیل اشتباهات خودمان است . و بعضی از مشکلات هم منشا ان دیگران هستند . بنابراین در دوره های مختلف گاهی زندگی ما از حالت تعادل خارج میشود.من در مطالب بالا خیلی سعی کردم راجب اهمیت سوره بقره براتون بگم و نمیدانم کسی امتحان کرد یا نه . همه ما احتیاج به یک دوره درمانی با سوره بقره داریم .تا نیروهای منفی ازما پاک بشوند و منشا ان را پیدا کنیم.اگر کسی شروع به یک دوره خوندن سوره بقره کرد مثلا تصمیم گرفت در مدت 40 روز ، هر روز یک مرتبه سوره بقره را ختم کند به احتمال بسیار زیاد با موارد زیر مواجه میشود.این موارد فقط برای خواندن سوره بقره است نه سوره دیگری. اکثر کسانی که تازه می خواهند شروع کنند به خواندن+گوش دادن به قرائت سوره بقره ،معمولا برای تعدادی ،خیلی سخته که بخواهند خواندن این سوره رو شروع کنند . مثلا میگوید از فردا شروع میکنم . فردا هم نمیتواند باز دوباره میگوید از فردا .از همین نکته اول پی ببرید که ...... بعد از اینکه شخص موفق شد به خواندن و گوش دادن این سوره اقدام کند تازه به مرحله دوم می رسد .بالای 90% افرادی که شروع می کنند به خواندن و گوش دادن این سوره ؛ براشون راحت نیست.و خیلی ها حتی با یک دور کم می آورند و دیگر نمیتوانند ادامه دهند . بعضی ها حالت سرگیجه - سر درد -بی حالی و یا عصبانیت به انها دست میدهد . حتی برای بعضی ها این عکس العمل ها انقدر زیاد میشود که دوست دارند سرشان رو به دیوار بکوبند. یا فشار دادن دست ها و به خود پیچیدن - دندان قروچه و.... در بعضی موارد حالت پوچی و بی احساسی به شخص دست میدهد .احساس میکند که زندگی و دنیایش پوچ شده است. اینها از مواردی بودند که امکانش هست در روزهای اول با انها مواجه بشوید. به خاطر اینکه نیروهای منفی شما خیلی قوی هستند و به این صورت دارن مقاومت میکنند و عکس العمل نشان میدهند .مهمترین کاری که شما باید انجام بدین این هست که روزهای اول حتما مقاوت کنیدو به هیچ وجه کم نیارید و بادیدن این علائم انگیزه بیشتری برای شفا پیدا کردن و درمان خودتان پیدا کنید.. نیروهای منفی شما به راحتی آب نمیشوند لذا صبر داشته باشید و با توکل به خدا اصلا کم نیاورید و ادامه بدهید . بعد از چند روز که دوره سختی روزهای اول رو پشت سر گذاشتید زندگی شما ان شاالله کم کم تغییر میکند و نشاط - احساس سبکی و شادابی که مطمئننا قبلا تجربه اش نکردین برایتان به ارمغان می آید این تغییرات انقدر واضحه که خودتان متوجه اش میشوید. ....و وقتی پی به خاصیت شگفت انگیز این سوره بردین در زمانی که این سوره رو نمی خوانید خودتان رو سرزنش میکنید و حسرت میخورید . توصیه میشود که در کنار دوره خواندن سوره بقره گاهی سوره یونس را هم بخوانید .مثلا هفته ای یک یا دوبار بستگی به خود شما دارد.یکی ازخاصیت های بارز سوره یونس این هست که انسان خدا ترس میشود. از دیگر خاصیت های مهم سوره یونس پی بردن به ریشه مشکلات و گره های زندگیست . مثلا کسی مدت هاست که دعایش به درگاه خدا مستجاب نمیشود اگر علت استجابت نشدن دعایش به خاطر گناه خاصی باشد که از شخص سر زده و ان را فرموش کرده یا اهمیتی به جبران ان نداده و توبه نکرده باشد ، خواندن این سوره باعث می شود که ان شاالله پی به اشتباهات زندگی امان که گره ایجاد میکنند ببریم . توفیق توبه و جبران آنها رو پیدا کنیم . ان شاالله ذکر ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم رو زیاد بگوید + صلوات. هر کس توفیق نماز اول وقت +نماز شب هم داشته باشد که دیگر نور علی نور است |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۲۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی زیبا بود راستش من از بین سوره های قران به جز سوره ی حمد و توحید سوره ی بقره را مخصوصا 50 تا ایه ی اولش را زیاد خوندم نمی دونم چرا با این که 1000 بار خوندمش ولی هر بار که می خونمش انگار بار اولمه انگار تا حالا به گوشم نخورده هر بار یه چیز جدید ازش کشف می کنم من اگه یه درسی را دوبار بخونم دفعه ی سوم حالم بد میشه ولی در مورد قران بخصوص سوره ی بقره اصلا همه چیز متفاوت میشه این هم از اعجاز قران است طراوت |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
ممنون جالب و قابل تامل بود اما یک سوال در ذهنم ایجاد شد، آیا ممکن هست ، شیطان برای حقه زدن به انسان ، در مقابل خوندن سوره بقره مقاومت خاصی نشون نده، منظورم این هست که ممکنه این نشانه هایی که فرمودید ، مثل سر درد و... بروز نکنه؟ (نه به این دلیل که شیطان درون فرد ضعیفه بلکه برای اینکه خودش رو این طوری نشون بده!! ) |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۸/آبان/۹۰ ۱۶:۱۲)azade نوشته است: سلام وقتی کسی نیت می کند که این سوره رو به نیت دوری شیاطین و شفا پیدا کردن بخواند اگر تواند این سوره را به راحتی بخواند معلوم هست که حقه شیطان نیست . منتهی باید خواندن سوره بقره برای همیشه ادامه داشته باشد . بستگی به خود شخص دارد که تشخیص بدهد چقدر توانایی دارد . مثلا یکنفر هر روز میتواند این سوره را بخواند . شخص دیگری هفته ای یکبار .شخص دیگری ماهی یکبار . من این علائم رو برای این گفتم چون دیده شده که بسیاری نمی توانند خواندن این سوره را شروع کنند یا بعضی ها هم بعد از مدتی خواندن سوره رو رها می کنند . توضیح من از این جهت بود که اگر برای کسی این مشکل پیش آمد بفهمد برای چه اینگونه شده و به احتمال خیلی خیلی زیاد علتش همان هایی بود که در ارسال بالا گفتم و معمولا این نشانه ها برای روز های اول هست نه برای همیشه و نه برای هر کسی. و بعد از چند روزی احساس شخص تغییر می کنه و شادابی و نشاط رو کسب خواهد کرد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |