کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 3.42 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی "میدان نبرد 3" حمله مجازی تفنگداران آمریکا به تهران
۱۸:۱۶, ۱۸/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۶:۰۲ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام،
این مطلب را بخوانید.
اما یه نکته جالب، به این تصاویر نگاه کنید:

[تصویر: 36847357011865822774.jpg]
[تصویر: 25014942180461483989.jpg]
[تصویر: 72818180571199962266.jpg]
[تصویر: 84263734968783519556.jpg]

به نظر میرسه که فقط اسمش تهران هست و طرحش عربی باشه. ما که به هتل نمی گیم "فندق". توی خیابان ها هم که نخل نداریم. احتمالا باید بغداد باشه.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، ELENOR ، MohammadMeraj ، امیر گیمر ، mohammad74 ، shafagh_mah ، Amir ، Abasaleh ، Mason_yab ، vahrakan

آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۰:۰۳, ۲۱/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۰ ۱۰:۱۰ توسط amiredge.)
شماره ارسال: #161

(۱۶/آبان/۹۰ ۱۵:۱۴)mohamad نوشته است:  غیر از اشکالات گرافیکی (البته در طراحی اشیاء) که دوستان مطرح کردند، نظیر پلاک ماشین ها و نام هتل و پرچم یک اشکال بسیار بزرگتر نیز وجود دارد، به تصویر زیر توجه کنید:

[تصویر: 95w01g94l652utd2xc85.jpg]

دو تا برج میلاد در تصویر وجود دارد

اين عكس واسه 2 ماه قبل از بازيه كه وقتي بازي رو دادند بيرون ديگه 2 تا نبود و سمت چپي حذف شده بود.
(۱۸/آبان/۹۰ ۲۳:۲۳)Mohammad Trust نوشته است:  اتفاقا تنها بازی که من دیدم و کرک نداشته ، همین بازی بوده ، اصلا ساخته شده که بیاد توی ایران.

این بازی به هیچ وجه کرک نداره.

كرك داره و كركش رو به طور اتوماتيك نصب ميشه.

اگه ميخواي نسخه ي اصلي رو بدم بعد كپي كن ببين بازي اجرا ميشه.ديدم كه ميگم
۱۲:۰۵, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #162
آواتار
(۲۱/آبان/۹۰ ۱۰:۰۳)amiredge نوشته است:  
(۱۸/آبان/۹۰ ۲۳:۲۳)Mohammad Trust نوشته است:  اتفاقا تنها بازی که من دیدم و کرک نداشته ، همین بازی بوده ، اصلا ساخته شده که بیاد توی ایران.

این بازی به هیچ وجه کرک نداره.

كرك داره و كركش رو به طور اتوماتيك نصب ميشه.

اگه ميخواي نسخه ي اصلي رو بدم بعد كپي كن ببين بازي اجرا ميشه.ديدم كه ميگم
باشه داداش من

من هی میخوام نگم ، نمیشه انگار ، یکی از بچه ها نسخه ارجینالش رو اورده بود از ترکیه ، من با اون نصب کردم.

نسخه های کپی شده توی ایران هم ، کرک ندارن. اگه هم داشته باشن ، همون فایل run بازی هست که وباره کپی میشه.

خیر سرمون خودمون یه زمانی مینستیم باگ های بازی رو پیدا کنیم ، بدیم بچه ها کرک کنن.

وگرنه واسه من فرقی نداره. شاید مال شما کرک داشته باشه.
۲۳:۳۴, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #163
آواتار
اعتراض جوانان ایرانی به بازی «بتلفید 3» (Battlefield 3)
در نسخه جدید بازی «بتلفیلد» با عنوان «بتلفید 3» (Battlefield 3)، ایران به عنوان تهدید برای جامعه جهانی و آغازکننده جنگ در اروپا معرفی شده است.

در پی اقدام یک شرکت آمریکایی در تولید یک بازی کامپیوتری که در آن بازی‌کننده باید به خاک ایران حمله کند، گروهی از جوانان ایرانی با تهیه یک طومار اینترنتی خواهان عذرخواهی رسمی این شرکت شدند.

در بخشی از متن بیانیه اینترنتی اعتراض به این بازی آمده است: «ما جوانان ایرانی، معتقدیم اگر تاریخ به بازار آمدن بازی «بتلفید 3» تعمدا در زمان فشار ایالات متحده آمریکا بر جامعه جهانی برای هراس از کشور صلح‌طلب و در حال پیشرفت ایران تنظیم نشده باشد، قطعا فضای ترس عمومی از ایرانیان در میان مردم جهان را تقویت کرده است.»

در بخش دیگر این بیانیه آمده است: «در این بازی گیمرهای سراسر جهان نه تنها شاهد انفجار بمب هسته‌ای در پایتخت فرانسه توسط عوامل ایرانی هستند، بلکه پس از آن نیروهای آمریکایی به کشور ما حمله کرده و عملیات نظامی ویژه انجام می‌دهند.»

نویسندگان بیانیه در ادامه نوشته‌اند: «برای ما قابل درک است که داستان یک بازی ویدئویی، تخیلی است و قرار نیست لزوما با واقعیت‌های بیرونی تطبیق داشته باشد، اما در این مورد خاص اتفاق ناگواری در حال رخ دادن است که دلیل اصلی اعتراض ما است: ما فکر می کنیم در شرایط فعلی جهانی، تمرکز بر کشور ایران به عنوان سرزمینی متخاصم و تروریست به هیچ عنوان در راستای جلب اعتماد جهانی و نزدیکی انسان‌ها در مناطق مختلف دنیا به یکدیگر نیست.»

در ادامه آمده است: «این بازی گرچه در دنیایی خیالی رخ می‌دهد، اما تاثیری واقعی بر ذهن میلیون‌ها گیمر از کشورهای مختلف می‌گذارند که شناختی از منطقه خاورمیانه و سرزمین ایران ندارند. بنابراین همین تصاویر تخیلی برای آن‌ها تصویری واقعی و قضاوتی اخلاقی درباره ایرانی‌ها می سازد. آن هم در شرایطی که ایالات متحده آمریکا با تبلیغات نادرست سیاسی علیه کشور ما، تلاش می‌کند فضای رسانه‌ای جهان را تحت تاثیر قرار دهد.»

نویسندگان این بیانیه، خواسته‌های خود را به این شرح اعلام داشته‌اند:

«ما جوانان ایرانی که مانند بسیاری از هم سالانمان در دیگر نقاط دنیا، همراه با تکنولوژی های روز پیش آمده‌ایم و بر آن ها مسلط هستیم، نسبت به ارائه این تصویر نادرست و دور از حقیقت اعتراض داریم و از شرکت EA (الکترونیک‌ آرتز)می‌خواهیم ضمن عذرخواهی از این اقدام، در بیانیه ای رسمی برای گیمرهای دیگر نقاط دنیا توضیح دهد داستان این بازی و وقایع آن هیچ نسبتی با واقعیت کشور صلح‌طلب باسابقه و پیشرو ایران ندارد.»

کلیه افرادی که خواهان پیوستن به این موج اعتراضی و امضای این بیانیه اینترنتی هستند، می‌توانند به آدرس زیر مراجعه کنند:

به گزارش خبرآنلاین، بازی ویدیویی «بتلفید 3» یا «میدان نبرد 3» یک بازی تیراندازی اول شخص از سری بازی‌های «بتلفیلد» است. این بازی از 25 اکتبر (سوم آبان) در ایالات متحده و از 28 اکتبر (ششم آبان) در بریتانیا توزیع شده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun ، مسافر ، 7parsa4 ، mohammad74 ، سدرة المنتهی ، محب الزهرا ، Mohammad Trust ، farshid ، خاک
۲:۱۹, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #164
آواتار
برای این منظور اعتراضی اینترنتی تشکیل شده است که با عضو شدن در آن می توانید قدمی برای جلوگیری از گستاخی های این چنینی بردارید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا
۱۹:۱۹, ۴/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۰ ۱۹:۲۷ توسط khiarshor.)
شماره ارسال: #165

سلام به همتون برای همتون آرزوی موفقیت دارم
ولی این کار ها رو تموم کنید دیگه کمپانی ea اصلا نمیتونه با ساختن یک بازی یا هزار تا بازی آبروی کشور ایران رو زیر سوال ببره اصلا نمیتونه!
من خیلی از جا ها دیدم که دوستان نوشتن که تو بازی صوتی دادن و پرچم ایران رو یک شکل دیگه گذاشتن...
من به همتون میگم اونها خیلی بهتر از من و تو میتونن پرچم ایران رو طرح کنند اونها مخصوصا این پرچم رو یک شکل دیگه کشیدن...که ما زیاد حساس نشیم بهش که این رو هم خراب کردن خلاصه بازم میگم اونها با ساختن این بازی نمیتونن آبروی ما رو زیر سوال ببرن...
و اینکه همه اگه بریم شکایت کنیم از اونها خیلی عالی میشه!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، محب الزهرا ، L.payam
۱۶:۲۲, ۸/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۰ ۱۶:۲۴ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #166
آواتار
نظر EA درمورد ممنوع شدن بتلفیلد در ایران:
بلتفیلد 3 در ایران برای فروش در دسترس نیست. ما فقط می تونیم امیدوار باشیم که این ممنوع شدن بتلفیلد در ایران باعث جلوگیری از دسترس افراد به نسخه های قاچاقی بشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، fereydun ، Anti gods
۱۹:۳۰, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #167
آواتار
حالا جالب می دونین چیه وقتی اومد تو بازی بانک های ایران رو محور فعالیت های تروریستی قرار داد ، بعد از مدتی که از انتشار بازی گذشت تحریم بانک های ایرانی مطرح شد ! Huh
۱۴:۲۱, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #168
آواتار
توي همدان بد جور دارن مغازه ها رو دنيال اين بازي ميگردن Blush
توي مغازه دوستم بودم 2 نفر اومدن تو (نمي دونم كي بودن:coolSmile . طرف رك پرسيد بتلفيلد 3 تو مغازه داري ؟
بنده خدا كپ كرد ! با وحشت گفت نههههههههه!!!!
همچين مغزه رو گشتن كه من اصلا موندم .
گفتم حاجي (ريش فراوان داشت) دنبال موادي ؟Blush
يه نگاه غضب ناكAngry كرد كه بيا و ببين
۱۶:۲۴, ۱۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #169
آواتار
متاسفم واسه جامعه ای که فیلم غیر اخلاقی رو روی پیاده روی خیابون رو به کمترین قیمت میفروشن و هیچکسی بهشون گیر نمیده ولی به یه بازی اینطوری گیر میدنBlushBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، fereydun ، L.payam ، محب الزهرا ، revenger ، saloomeh ، ema1392 ، M03TAFA
۱۶:۴۸, ۱۹/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آذر/۹۰ ۱۶:۴۹ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #170
آواتار
پاسخ بازی سازان ایرانی به battlefield 3

به گزارش گروه خواندنی های مشرق به نقل از فارس، بهروز مینایی رییس بنیاد ملی بازیهای رایانه‌ایی کشورمان در حاشیه چهارمین نمایشگاه بازی‌های رایانه‌ایی دبی در پاسخ به خبرنگار فارس درباره واکنش جمهوری اسلامی ایران به بازی اهانت آمیز بتلفیلد ۳ که در آن حمله به کشورمان و عملیات سربازان امریکایی در خیابان‌های تهران تصویر شده است، گفت: ما نامه‌های اعتراض آمیزی به شرکت سازنده و بازی سازان این بازی رایانه‌ایی ارسال کرده‌ایم اما تاکنون پاسخی دریافت نکرده‌ایم.
بهروز مینایی افزود: اگر چه بتلفیلد ۳ به لحاظ فنی و تصویری اشکالاتی دارد اما اینکه لوکیشن این بازی تهران باشد قابل قبول نیست.

رییس بنیاد ملی بازیهای رایانه ای کشورمان گفت: در اینجا هم اعتراض خود را به دست اندرکاران شرکت اپیک که حامیان نمایشگاه و حضوری فعال در چهارمین نمایشگاه دبی داشتند ابراز کردیم.
وی ادامه داد: واکنش آمریکاییها این بود که این مساله صرفا یک بازی و داستان است و نباید زیاد سخت گرفت.

رییس بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ایی با بیان اینکه استراتژی ما هم در این حوزه باید حمله در برابر حمله باشد گفت: از آنجایی که آمریکا خود را تحت ولایت اسرائیل قرارد داده است بنابراین بازی «حمله به تل آویو» ساخته خواهد شد، چون حتی بازی حمله به واشنگتن هم به اندازه حمله به تل آویو آنها را ناراحت نخواهد کرد.

در عین حال جمعی از بازی سازان کشورمان آمادگی خود را برای همکاری در ساخت بازی «حمله به تل آویو» اعلام کردند. چند بازی ساز جوان هم از برنامه ریزی برای ساخت هر چه بهتر بازی در مقابل بازی «بتلفیلد ۳» خب ردادند و گفتند ما کار مطالعاتی را از همین حالا آغاز می کنیم.
به قول شخصی که در مشرق نیوز کامنت گذاشته بود :

فقط بحث که اسم و محل بازی نیست بازی سازای ما باید طوری عمل کنند که بتونن یه جورایی با اون گیم رقابت کنند تا جوانان ایرانی هم به این بازی علاقه نشون بدن خدا کنه خوب از اب در بیاد...............
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun ، ema1392
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]