|
درد دل یک جوان 20 ساله
|
|
۲۳:۰۵, ۲۰/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۲۳:۰۶ توسط Aleyasin.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
اول باید بگم که این حرف من نیست و از سایت انصار حزب الله کپیش کردم و برای شما قرار دارم ولی میدونم که حرف دل خیلی از پسران جوان است.![]() عزیزان جان هر کسی که دوست دارین یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد بگین حرف دل خوده این کار برست ببینید اینهم آدرسش: ![]() http://www.yalasarat.com/vdcd2k0n6yt09.a2y.html پدران ارجمند! هر روز وضع پوشش و آرايش زنان و دختران در خيابانهاى مملكت اسلامى زنندهتر و تحريك كنندهتر مىشود و اين وسط شماييد و دلمشغولىهاى اقتصادى سياسىتان و من و امثال من هم دست به گريبان با شيطان و فتنههاى آن به امان خدا رها شدهايم! مقامات مسوول!!! اينجانب يك پسر دانشجوى ۲۰ ساله هستم! پدر و مادر به من حلال و حرام را آموختهاند و خودم هم چيزهايى در خصوص احكام و ديانت ياد گرفتهام! آنچه مىنويسم حرف من نيست كه وصف حال هزاران جوان مثل من است! آقايان! هر چه باشد شما حكم پدر ما را داريد! و آدم اگر با پدرش درد دل نكند و راه چاره نخواهد پس يقه چه كسى را بگيرد! خودتان مىدانيد اوج نيروى شهوت در جوانى است و هنگامى كه جوانى مثل من (كه به دليل مشكلات متعدد اقتصادى تا چند سال بعد خواب ازدواج را هم نمىتوانم ببينم!) روزانه با صدها صحنه شيطانى مواجه مىشوم چه بايد بكنم؟ به بركت تساهل و تسامح شما اوضاع بىحجابى و فتنهگرى در خيابانهاى مملكت هر روز زنندهتر از ديروز است! شايد شما وقت نداريد كه نگاهى به اوضاع خيابانها بيندازيد! و شايد هم شيشههاى دودى خودروهاى پلاك قرمزتان اجازه امكان تماشاى واقعيت را شما سلب كرده است! پدران ارجمند! هر روز وضع پوشش و آرايش زنان و دختران در خيابانهاى مملكت اسلامى زنندهتر و تحريك كنندهتر مىشود و اين وسط شماييد و دلمشغولىهاى اقتصادى سياسىتان و من و امثال من هم دست به گريبان با شيطان و فتنههاى آن به امان خدا رها شدهايم! آخر چرا بايد دختران دانشجو اجازه پيدا كنند با زنندهترين پوشش و تحريك كنندهترين آرايش به دانشگاه (از دولتى گرفته تا آزاد و غير انتفاعى و علمى كاربردى و...) بيايند و كسى به سايه آنها هم چپ نگاه نكند؟ راستى اگر شما عاليجنابان جاى ما بوديد چه مىكرديد؟ نكند نعوذبالله حضرت يوسف مىشديد؟ كه اگر اين گونه بود و شما قدرتش را داشتيد ما نه تقواى شما را داريم و نه قدرت شما را! به نظر شما جوانى مثل من تا كى مىتواند در مقابل وسوسههاى شيطانى مقاومت كند! وقتى بيش از پنجاه، شصت درصد همكلاسان ما (كه روزانه تا هشت يا نه ساعت وقتمان به صورت مشترك در كلاس درس و آزمايشگاه و محوطه دانشگاه مىگذرد) مبتلا به بىحجابى و رفتار زننده و آرايش محرك باشند و هر ثانيه بر آتش شهوت بنزين بپاشند كدام انسان عادى قادر به مقاومت خواهد بود كه از من و امثال من توقع عفت و پاكدامنى و تقوا داريد! كجاى عقل و منطق و شريعت نوشتهاند كه هر لحظه به آتش شهوت دامن بزنيد و بعد از جوان توقع پاكى داشته باشيد! گاه بىگاه خبر سقوط برخی را در دام شهوت مىشنويم! و اين يعنى حتى تاهل و سن بالا و آبروى اجتماعى هم نمىتواند هميشه در مقابل وسوسههاى شهوت مقابله كند! پس چگونه من جوان مقاومت كنم! و تا كى! آيا اميدى به اصلاح هست؟ الان دو سال از حضور من در دانشگاه (كه دولتى هم هست!) مىگذرد اما هر چه كردهام نتوانستم معنويت قبل از دانشگاه را هم حفظ كنم! باور كنيد شما هم اگر جاى من باشيد و روزانه با صدها مدل رنگارنگ و شيطانى از بىحجابى در كوچه و خيابان و دانشگاه برخورد كنيد بالاخره در يك مورد هم كه شده تسليم شيطان خواهيد شد و به گناه تن خواهيد داد!خواه گناه چشم باشد خواه گناه همكلامى با نامحرم و خواه...! در اين ميان اگر خيلى قدرتمند باشم و هنرمند، تمام فكر و ذهنم مشغول اين است كه چگونه از دامهاى شيطان فرار كنم! خدا وكيلى ديگر توان و نيرويى براى من و امثال من باقى نمىماند تا به توليد علم فكر كنيم يا عدالتخواهى يا مقابله با مفاسد اقتصادى يا...! آقايان مسوولين! شمايى كه احتمالا خود و اهل بيتتان همگى ملبس به زره پولادين تقوا هستيد و اوضاع افتضاح فساد و بىحيايى فزاينده در مملكت و دانشگاهها دل و دامن پاكتان را آلوده نمىكند! فكرى به حال من و امثال من بكنيد! من و امثال من آدمهايى هستيم معمولى كه دوست داريم از خدايمان اطاعت كنيم! اما اگر روزانه در مقابل صدها وسوسه قرار بگيريم و فقط در يك يا دو مورد شكست بخوريم آنگاه ديگر پس از چهار سال حضور در دانشگاه دين و ايمانى برايمان باقى نخواهد ماند و شما هم در اين گناه با ما شريك هستيد! شمايى كه ادعاى اصولگرايى مىكنيد و با راى مردم و به اميد اصلاح وضع مملكت به قدرت رسيدهايد اما نسبت به هجوم روزافزون گناه و فساد به قلب و روح جوانان مملكت بىتوجهيد!شما كه با بىخيالى و تساهل زمينه گناه و بىعفتى در دانشگاهها و كوى و برزن مملكت را فراهم آوردهايد! شما كه در مقابل ممنوعيت قليان و تغيير ساعت بانكها واكنش نشان مىدهيد اما در مقابل هتك روزانه حرمت احكام الهى چشم فرو مىبنديد! خدا كند كه توجيهات شما در قيامت به كارتان بيايد! وعده شما و من و امثال من در پل صراط! |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۸, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
یک استادی حرف جالبی زد. می گفت:اگر دختری سالم باشه کمتر مردی به دنبالش میره،اما اگر دختری ناسالم باشه،بهترین مردان رو هم میتونه به گناه بندازه. الان من رو زیر کامنت له نکنید.منظورم این نیست که همش دختر ها مقصر اند. بنده می گم ریشه تمام مشکلات داخل ازدواج نهفته است. خدایی یک لحظه فکر کنید که چرا نیمی از ایمان هرکس با ازدواج کامل میشه؟اگر ازدواج آسان بشه و جوان ها زودتر ازدواج کنند خیلی از مشکلات کم تر میشه. اما این جا می گم که 2 عامل هست که خیلی سن ازدواج رو بالا برده: 1- خانواده ها 2- دختر ها. تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل. |
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
ببینید ازدواج سن نداره من نمیدونم چرا همه میخوان برای ازدواج سن بذارن!
هرجوونی وقتی از نظر عثلانی رشد کرد میتونه ازدواج کنه!من الان هم یه دختری رو میشناسم 16 سالشه عقلش از صد تا پیرم بیشتر و جوونی رو 24 ساله میشناسم اگه شب فیلمه ترسناک ببینه باید با مامانش بخوابه! و مسئله مهم اینه که جوونای حالا خیلی رشد عقلانیشون ضعیفه! نکته بعدی اینه که(شاید عصبانی بشید از دستم و بگید این دوباره شروع کرد ولی واقعیته!) شما برید بازیگراتونو وکسانی که زیاد زو جوونا تآثیر دارن رو اول درست بکنید! فقط یه سوال میپرسم! کدوم از شما میدونید مسئولی که تو صدا سیما و وزارت ارشاد به فیلم ها و کارا مجوز میده کیه!؟ ..... |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۴/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۰ ۱۹:۲۰ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
ازدواج بخاطر رابطه جنسی راه حل مناسبی نیست
بعد از مدتی که آتش شهوت خاموش شد دیگه نمیتونی همسرت رو تحمل کنی چون فقط برای ارضا شدن ازدواج کردی |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
نظر خوده من راجع به ازدواج اینه که باید از نظر عقلی رشد کنیم و حداقل به خودمون ثابت کنیم که عرضه داریم یه مسولیت بزرگی رو شروع کنیم که وسطاش جا نزنیم که بخایم به طرف مقابلمون گیره بیخود بدیم.چه دخترا چه پسرا فرقی نداره همه مقصرن.خداییش انقدی که به پولو قیافه طرف مقابلشون گیر میدن اگه به این فکر کنن که طرفشون از نظر اعتقادی چجوریه یا توی چه خونواده ای بزرگ شده باور کنین مشکلا کمتر میشه.هم دخترا هم پسرا اول به قیافه و پول گیر میدن بعد از ازدواج که قیافه طبیعی شده تازه میفهمن طرف اخلاق نداره.
نه اینکه برن با آدم زشته خوش اخلاقه بی پول ازدواج کننا.منظورم اینه باید همه چیو در نظر کرفت.بازم اگه اشتباه میکنم راهنماییم کنین.مرسی
|
|||
|
|
۰:۰۸, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
یه سوال؟
چرا بعضی از پسرا از چادرو چادری و بعضی از دخترا از مردای حتی ته ریشی و مذهبی بدشون میاد.مثلا من بعضی جاها شنیدم پسره میگه فقط زنه مانتویی میخام.یا دخترا میگن هر چی باشه فقط ریش نداشته باشه.معتقدا این چیزا کلاس نداره قدیمی شده از مد افتاده .خیلی جالبه بدونم واقعا چرا تیپهای مذهبی انقد بد جا افتادن؟درسته چون بعضی از مذهبی ها یه سری گناهایی میکنن که چون آدم توقع نداره خیلی دلخور میشه.ولی بدتر از اینارو بقیه میکنن.پس چرا فقط تیپهای مذهبی بد میشن؟البته من قصده توهین به هیچ قشری ندارم.خواهشا سوءتفاهم پیش نیاد.فقط برام سوال بود.چون خودم معتقدم توو هر قشری بدو خوب هست.میخام نظره دوستای این تالارو بدونم.مرسی
|
|||
|
|
۱:۴۹, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
یکم طولانی شد ولی مفیده ایشاا...
این دوست عزیزمون 1366 حرف جالبی زد. خوب به نظر من اصلی ترین دلیلش اینه که 2 قشر از جامعه خیلی از هم دور شدن. البته این 2 قشر رو من یکم از نظر خودم و دوستام که باشون بحث میکنیم ، باز میکنم. مدل اول از قشر اول ، بچه مذهبی های تندرو هستن که به شخصه ازشون بدم میاد ، همین دوستانی که خیلی طرف رهبری رو میگیرن و میگن معصومه و اشتباه نمیکنه و حتما باید ریش داشته باشیم و دختر باید حتما چادری باشه و نباید هیچ حرفی با جنس مخالف زده بشه و . . . این مدل اول از قشر اول بود. مدل دوم از قشر اول بچه هایی هستن که که به احکام دین به تا حدی که میتونن عمل میکنن ، ولی داشتن ریش و چادر و با نداشتن ریش و یا مانتویی بودن واسشون فرق چندانی نمیکنه ، البته منظورم نه مدل فشن ریش و مانتو های انچنانی ، مانتوهای معمولی که تا پایین زانو هستن و طرح فشن نیستن و . . . در کل تیپ جلف ندارن. ولی عقاید مذهبی رو کامل قبول دارند. حالا میرسیم به قشر دوم که دوستان عزیز فشن یا به قول خودشون update روزگارند. مدل اول از قشر دوم به این صورت هستش که ممکنه قیافه ی فشنی داشته باشن ، یا مثلا ریش رو 3 تیغه بزنن ، شلوارهای مدل دار مختلف بپوشن ، مدل مو رو عوض کنن ، مانتو طرح دار و شال و روسری نصفه بزنن و به قول مدل اول قشر اول(مذهبی تندرو ها) ادمای جلفی باشن، ولی عقاید مذهبی رو تا قسمتی قبول دارن و نماز و روزه و وضایف دینیشون رو انجام میدن و تنها مشکلشون به نظر من اینه که درک درستی از حیا ندارن که به خاطر فشار هاییه که جامعه به اسم دین بهشون وارد کرده و این گروه لج کردن. مدل دوم از قشر دوم هم که متاسفانه خیلی اوضاعشون ناجوره دیگه همتون میدونید با چه کسایی هستم ، افرادی که خدا پیغمبر قبول ندارن ، هر جوری دوست دارن رفتار میکنن ، هر چی میخوان میگن و . . . .(از اینا هم نفرت دارم)خب ، دسته اول و دسته ی اخر به ظور کامل در مقابل هم قرار دارن و حتما توی جامعه اختلافاتی بینشون هست. و حرف دوستمون که بالا زد ، فقط بین این 2 دسته اتفاق میوفته. من تا حالا موردی بین 2 گروه میانی که معرفی کردم ، ندیدم. اختلافی هم که هست به خاطر تعصب زیادیه که بین گروه اول و چهارم هست. و تعصب برابر حماقت محضه. شرمنده زیاد حرف زدم |
|||
|
|
۳:۱۷, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
کلا تند روی چه توی مذهبی بودن چه مذهبی نبودن نه تنها خوب نیست بلکه خیلی هم بده.من با آدمای خشک و افراطی کاملا مخالفم ولی اینکه نظرتون راجع به رهبر هم بد باشه اصلا قبول ندارم.میدونید چرا؟چون حتی خودتونم میگید رهبری.ببینید دوست عزیز رهبر از طرف خداست و انقد معصومه و پاکه که با اینکه این همه فهشو فشارو داره تحمل میکنه ولی بازم مردمو دوست داره و مردم هم دوسش دارن.شما حتما امام زمانو دوست دارین رهبرمون هم نماینده امام زمانه واسه ما.من فکر میکنم افراط یه سری مذهبیا باعث شده که بعضیا حتی با رهبر هم مشکل دارن.وگرنه خداییش اگه رهبرو از نزدیک ببینید دوسش ندارید؟یقین دارم دوسش دارید.بحثه بین قشره مذهبی و غیره مذهبی نباید باعث بشه که آدم نسبت به رهبرش بدبین شه.چون حتی اگه رهبرمونو با رهبرای کشور های دیگه مقایسه کنی بازم رهبره ما سرتره.حتی از نظر قیافه.البته بعضیا با لباس روحانیت مشکل دارن که به نظرم به خاطره اون دسته روحانی هایی هست که با کاراشون باعث این نگرش شدن که از خدا میخام جواب این کارشونو حثابی بده.ولی لباسه مقدسیه و نباید بهش توهین کرد چون لباس پیامبراست.به قول خودتون از آدمایی که منکره خدا و پیغمبرن بدتون میاد خب رهبرم نماینده اوناست.نذارین افراط یه سری مذهبی باعث سست شدن اعتقادتون بشه.چه مذهبی چه غیره مذهبی تعادلش خوبه.نه همه مذهبیا بدن نه همه غیره مذهبیا توو هر قشری بدو خوب هست.نمیخام بگم شما رهبرو قبول ندارید ولی اینکه میگید اشتباه میتونه بکنه نظره خودمو دادم.چون به نظره من رهبر حسابش با همه جداست.قبول دارم افراط یه سری باعث شده بعضی ها به رهبر گیر میدن.به نظرم باید قیافه چه پسر چه دختر قابل قبول باشه.مانتو بد نیست ولی بهتره چادر هم باشه ریشو تیغ کردن حرومه به قوله خودتون که گفتید احکامو هم میدونن میگم که حرومه پس خوبه ریشو هم از ته ماشین کنید که میشه مثل روز دومی که ریشو تیغ کردن.(آخه ریش تیغ کرده تقریبا یه روز صاف میمونه از روزه دوم رشدش شروع میشه میشه مثل موقعی که با ماشین از ته زده باشی)پس فقط گناه تیغ زدنو واسه خودشون میذارن.ایشالا که همه ظاهرامون آراسته باشه و افراطو تفریط نه تو ظاهر داشته باشیم نه توو نیتامون نه توو حرفاو عملامون.اگه به نظرتون لحن نوشتن من تنده ببخشید.چون در واقع تند نیستم
|
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
بابا ما فقط داریم بدی میگیم ولفی الان راه حل میخوایم!!!!!!!!
|
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
من نمیتونم درک کنم این کلمه ی خشک مقدس رو.
اگر کسی ریش میزاره افراط میکنه؟ اگر کسی میگه دیگران تیغ نزنن افراطه؟ امروزه بحث درسی هم وجود نداره که بخوان اجناس مخالف بشینن با هم صحبت کنن. اگر کسی میتونه به من توضیح بده این خشکه مقدس یعنی چه! البته با مثال. خیلی از ماها کارای خوب رو به حساب خشک مقدس بودن میزاریم. |
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۰ ۱۱:۲۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
خیلی از ارسال ها رو مطالعه کردم. حق با نویسنده متن اول بود. جامعه رو پر کردیم از موارد محرک شهوت و بعد انتظار داریم که افراد خودشون رو حفظ کنند. البته حفظ خود از گناه در هر شرایطی وظیفه فرد مکلفه، بر منکرش لعنت ولی یادمون باشه همیشه جزای زنای محصنه سنگسار نیست خیلی وقت ها جزاش کاهش پیدا می کنه. زمانی که جامعه مقصره. بدونیم که با هر گناهی که اتفاق میافته اولین گناهکار شخصیه که مرتکب گناه شده ولی جامعه هم بی تقصیر نیست. برادرها و خواهرهای گلم زمانی این مشکل حل خواهد شد که، با همدیگه تصمیم بگیریم که خداوند به اندازه سر سوزنی عقل داره، بیشتر از ما میفهمه و به اندازه یک نخود کار بلده هر وقت این مسئله رو فهمیدیم و قبول کردیم اونوقت مشکلاتمون حل میشه. برادرهایی که فرمودند سر کلاس مشکل دارند، بخاطر پوشش بد همکلاسی هاشون. یه اخطار جدی بدم. از این دخترها بترسید، اینها خواستگار ندارن یا یه مشکلاتی دارند که نیازی نیست من توضیح بدم خودتون استادید. دنبال این هستند که یه پسر نجیب، ساده و سر به زیر پیدا کنند و خودشون رو بندازن بهش. تا آخر عمر هم ازش سواری بخورن. خواهشاً مواظب باشید. اگر این دخترها طرفتون اومدن لطفاً بی محلی کنید بذارید گورشون رو گم کنند، مطمئن باشید اگر گناه نکرده باشید یا توبه کرده باشید، خدا یه همسر خوب نصیبتون می کنه، فقط عجله نکنید.
دختر خوب ها هم باید هزار مرتبه بیشتر بترسن و مواظب باشن چون پسرهایی که بد هستند هزارتا کار کردند و چشم و گوششون بازه برای ازدواج فقط دنبال دخترهایی هستند که موهاشون رنگ آفتاب مهتاب ندیده باشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

اول باید بگم که این حرف من نیست و از سایت انصار حزب الله کپیش کردم و برای شما قرار دارم ولی میدونم که حرف دل خیلی از پسران جوان است.