کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تصاویر/99درصد علیه 1 درصد
۲۲:۰۶, ۲۰/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۰ ۲۲:۱۶ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
لطفا" قبل از قرار دادن هر عکسی در این قسمت،حتما" قوانین زیر را مطالعه بفرمائید:
1-در هر پست،حداکثر 2 عکس قرار بدهید.
2-عکس هائی را که قرار می دهید حتما" دارای موضوعاتی تأمل برانگیز و مفید بوده و لطفا" از قراردادن مناظر طبیعی (کوه،دشت،...) خودداری بفرمائید.
3-سایز عکس ها حداکثر 800×600 باشد،در غیر اینصورت حذف خواهند شد.
4-حتما" قبل از قراردادن هر عکس،از تکراری نبودن آن اطمینان حاصل کنید.
5-تصاویر اهانت امیز به شخصیت های حقیقی و حقوقی و سیاسی کشوری و دینی،حذف خواهند شد.
6-این تاپیک تنها مربوط به تصاویر بوده و از قراردادن متون و ارسالهای متفرقه در آن خودداری بفرمائید.
بدیهی است در صورت عدم رعایت هرکدام از این موارد،ارسال فرد خاطی حذف خواهد شد. از کمال همکاری شما صمیمانه سپاسگزارم.

انتشار تصویر جالبی در سایت توییتر که در آن وضعیت حسنی مبارک دیکتاتور سرنگون شده مصر و ایمن نور معارض مصری، در سال‌های ۲۰۰۵ و ۲۰۱۱ مورد مقایسه قرار گرفته، بازتاب‌های گسترده‌ای در اینترنت به همراه داشته است.

[تصویر: 105515_945.jpg]

ایمن نور سیاستمدار مصری و رئیس حزب فردا، در انتخابات ریاست جمهوری مصر در سال ۲۰۰۵ رقیب حسنی مبارک بود.

بر اساس آمارهای دولتی، وی با هفت درصد آرا پس از حسنی مبارک در جایگاه دوم ایستاد.

ایمن نور در دسامبر همان سال به اتهام ارائه اسناد و مدارک جعلی به هنگام ثبت حزب متبوع خود، دستگیر و به پنج سال حبس محکوم شد اما در سال ۲۰۰۹ از زندان آزاد گردید.

طرفداران وی این اتهام را پاپوش و توطئه می‌دانستند.

به گزارش ایتنا به نقل از الاهرام، در این تصویر که در واقع ترکیبی از چهار عکس مختلف است،ایمن نور پشت میله‌ها دیده می‌شود و در کنار وی، رئیس‌جمهور سابق مصر با چهره‌ای خندان حضور دارد.

تاریخ این عکس به سال ۲۰۰۵ بر می‌گردد.

در پایین عکس که تاریخ سال جاری را دارد، حسنی مبارک روی برانکارد و پشت میله‌های آهنی دادگاه قرار گرفته در حالی که در همان قسمت ایمن نور در شهر اسکندریه و در یک نشست مردمی که به عنوان مقدمات برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری مصر تشکیل شده بود، مشغول سخنرانی است.

تاریخ پستی و بلندی بسیاری دارد و ظاهراً دیکتاتورها از این موضوع بدیهی غافلند.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، هدهد ، MESSENGER ، Ahmad-A.R.M ، خیبر110 ، oO DaViD Oo ، خادم الامام ، أین المنتظر ، dafer ، Secret ، nafas ، خادمة الزهرا ، انتصـار ، محیصا ، shia12 ، Mitsonary ، dideban ، V-E ، Inovic ، mhklord ، Seyed Mohsen ، کشاورز ، حلما ، امیرحسن ، zarati313 ، number11 ، janali ، Agha sayyed ، arman mohseny ، chista3 ، zohur ، sarbaz ، آوینار ، حسن عزتي ، 313 ، علیرضا110 ، سدرة المنتهی ، nayeney ، sorayya ، محمداحسان ، صریا ، Hadith ، farshid ، بهروز ، میرزا احمد ، blue sky ، Resistance ، azade ، nooromahdi ، ilidin ، irandoost ، parisan ، Anti gods ، MAHDI59 ، bagheri4 ، MohammadSadra ، mohamad316910 ، yamin ، ترنم ، دوست خدا ، rahgozar.f ، مفقود الاثر ، مجید املشی ، R3Z4 ، ali0077

آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۱۸, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #181
آواتار

کمی عدالت...

[تصویر: w0sx8riev6q8ikjsguxk.jpg]

[تصویر: eg7c8qj2qinuclfsf6e.jpg]

اگر من با گوگل ارث در اینترنت کعبه را پیدا کرده و ماوس را هفت بار دور آن بچرخانم، و این همه پول خانواده هاى بدبخت ایرانى را خرج رفتن آنجا نکنم و در شکم گنده پادشاهان کثیف عربستان نریزم.؟؟؟.. حج حساب میشه یا نه ؟ من حاجی میشم یا نه...??
دلم لک زده برا یک کم خرد ایرانى ......اما کو خرد ....؟؟؟ تا دلت بخواد بجاش خرافه است

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، GreeN.boy ، MohammadFC ، Mohammad Trust ، MohammadSadra ، حسن عزتي ، yamin ، vahrakan ، Islam
۱۴:۵۴, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #182
آواتار
(۱۱/آذر/۹۰ ۲:۱۸)sadegh-a نوشته است:  

کمی عدالت...

اگر من با گوگل ارث در اینترنت کعبه را پیدا کرده و ماوس را هفت بار دور آن بچرخانم، و این همه پول خانواده هاى بدبخت ایرانى را خرج رفتن آنجا نکنم و در شکم گنده پادشاهان کثیف عربستان نریزم.؟؟؟.. حج حساب میشه یا نه ؟ من حاجی میشم یا نه...??
دلم لک زده برا یک کم خرد ایرانى ......اما کو خرد ....؟؟؟ تا دلت بخواد بجاش خرافه است

امیدوارم منظورتان از خرافات اعمال و مناسک حج نباشد!
این یک فریضه الهی است وهرکس شرایطش را داشته باشد و امکاناتش را داشته باشد,باید برود.
به هر حال شرایط به گونه ای است که این کشور دست یک عده انسان کج فهم افتاده است.
ایرانی ها میتوانند خردشان را به کار گیرند و نروند چندین میلیون فقط سوغاتی بیاورند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، rastin ، V-E ، MohammadSadra ، محمود ، أین المنتظر ، حسن عزتي ، yamin ، pop313 ، خیبر110 ، shafagh_mah ، ترنم ، abas_341 ، محمداحسان ، R3Z4
۱۷:۱۹, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #183
آواتار
عکس مرقد امام حسین (علیه السلام) در زمان پهلوی
[تصویر: nf00066207-1.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، SAViOR ، علمدار133 ، MohammadSadra ، محمود ، saloomeh ، حسن عزتي ، ترنم ، yamin ، yektaparast ، محمداحسان
۲۱:۱۱, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #184
آواتار

کمی عدالت...

سلام
چند تا اشکال تو تایپیکتون به نظرم اومد
1- منظورتون از کمی عدالت مخاطبتون که خدا نبود ؟ به نظر من منظورتون ما بودم (البته امیدوارم )
2- به جای خرد ایرانی بهتر بود بگید خرد مسلمانی
3- منظورتون از خرافات اعمال حج که نبود؟
در مورد اولی که بحث طولانیه ولی اینو بدونیو که خدا به اندازه ی انچه به ما داده ازمون تکلیف می خواد پس بحثی تو عدالت خدا نیست اما در عدالت ما شک هست
در ضمن همون طوری که دوستمون پریسان گفتند ما می تونیم خیلی کم خرج به حج یرویم وشکم پادشاهان عرب را کمتر پر کنیم و وظیفه ی خودمون رو انجام بدیم
در ضمن هستند معدود ادم هایی که انقدر انفاق می کنند که حج بهشون واجب نشه ولی بعضی ها هم خیلی دوست دارن به حج بروند و صرفه جویی می کنند تا بتوانند بروند ولی رهبر خودمون هم فرمودند سوغات را از خود ایران بخرید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، V-E ، Admirer ، MohammadSadra ، محمود ، أین المنتظر ، حسن عزتي ، pop313 ، yamin
۲۲:۵۵, ۱۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #185
آواتار
خنده کنان می رود روز جزا در بهشت
هر که به دنیا کند گریه برای حسین
[تصویر: 129205929111.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Anti gods ، SAViOR ، parisan ، MohammadFC ، V-E ، Mohammad Trust ، MohammadSadra ، rastin ، محمود ، أین المنتظر ، Hadith ، راحیل ، saloomeh ، حسن عزتي ، ali.khm ، میلاد.م ، shakiba ، علمدار133 ، shafagh_mah ، hamed110 ، ترنم ، yamin ، yektaparast ، abas_341 ، محمداحسان
۱:۵۲, ۱۲/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۰ ۱:۵۶ توسط sadegh-a.)
شماره ارسال: #186
آواتار

(۱۱/آذر/۹۰ ۱۴:۵۴)parisan نوشته است:  
امیدوارم منظورتان از خرافات اعمال و مناسک حج نباشد!
این یک فریضه الهی است وهرکس شرایطش را داشته باشد و امکاناتش را داشته باشد,باید برود.
به هر حال شرایط به گونه ای است که این کشور دست یک عده انسان کج فهم افتاده است.
ایرانی ها میتوانند خردشان را به کار گیرند و نروند چندین میلیون فقط سوغاتی بیاورند.

(۱۱/آذر/۹۰ ۲۱:۱۱)7zahra7 نوشته است:  

سلام
چند تا اشکال تو تایپیکتون به نظرم اومد
1- منظورتون از کمی عدالت مخاطبتون که خدا نبود ؟ به نظر من منظورتون ما بودم (البته امیدوارم )
2- به جای خرد ایرانی بهتر بود بگید خرد مسلمانی
3- منظورتون از خرافات اعمال حج که نبود؟
در مورد اولی که بحث طولانیه ولی اینو بدونیو که خدا به اندازه ی انچه به ما داده ازمون تکلیف می خواد پس بحثی تو عدالت خدا نیست اما در عدالت ما شک هست
در ضمن همون طوری که دوستمون پریسان گفتند ما می تونیم خیلی کم خرج به حج یرویم وشکم پادشاهان عرب را کمتر پر کنیم و وظیفه ی خودمون رو انجام بدیم
در ضمن هستند معدود ادم هایی که انقدر انفاق می کنند که حج بهشون واجب نشه ولی بعضی ها هم خیلی دوست دارن به حج بروند و صرفه جویی می کنند تا بتوانند بروند ولی رهبر خودمون هم فرمودند سوغات را از خود ایران بخرید

عليك سلام
1 - خير منظورم خدا نبود هر چي ميكشيم ازخودمون ميكشيم . مخاطب خودمون هستيم
2- اين تاپيك بي توجهي و بي تدبيري ما مردم ايران نسبت به هموطنمون رو كه اينطور گرفتار هستند رو مد نظر داره . فعلا ما كه ادعاي مسلمان بودن ميكنيم نبايد تو سطح شهرمون شاهد اين قشر مظلوم جامعه كه به حال خود رها شدند باشيم .
3- خير اعمال حج ، در كل عمل مقدسيه كه بايد خردمندانه صورت بگيره مخصوصا تو اين شرايط حال حاضر . سوقاتي هاي ميليوني و بريز و بپاش هاهم كه بماند
من به شخصه ترجيح ميدم اگه روزي شرايط حج رو داشته باشم ، هزينه اش رو بابت دستگيري و كمك به اين دسته از افراد جامعه كه انصافا تحت فشار شديدي هستند صرف كنم . شايد خدا رو هم خوش بياد .

بخشيد كه يكم دير جواب دادم . موفق باشيد
درضمن فكر كنم اين تاپيك جاي مناسبي براي بحث ما نيست و تاپيك رو به هم ريخته ميكنيم .
اگر لازم دونستيد جاي ديگه اي در موردش بحث كنيم .
ياعلي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، حسن عزتي ، V-E ، ترنم ، yamin
۱:۵۷, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #187
آواتار
تفریح رایگان کودکان فقیر
[تصویر: 13695_110.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، zaeim ، Mohammad Trust ، MohammadSadra ، bagheri4 ، علمدار133 ، انتصـار ، حسن عزتي ، ali.khm ، fardinho ، V-E ، shakiba ، shafagh_mah ، blue sky ، ترنم ، yamin ، yektaparast ، دوست خدا
۱۱:۱۵, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #188
آواتار
به خدا قسم این تفریحها لذتی صد چندان دارد از تفریح با وسایل پیشرفته
وقتی در روستای قره بوته از توابع زنجان معلم بودم باور نمی کنید بچه ها با چه چیز هایی بازی می کردند
فرفره چوبی .الک دولک .بازی با کمربند .شاه وزیر که فقط با یک کبریت بود شنا تو رودخونه
[تصویر: 806189madreseh-sahraee.jpg]

خیلی هم بچه های باهوش ودرس خوانی هستند
[تصویر: 28.jpg]

من که راضی بودم برای همیشه معلم روستا باشم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، محمود ، rastin ، Anti gods ، parisan ، انتصـار ، علمدار133 ، حسن عزتي ، sadegh-a ، آزاد اندیش ، ali.khm ، fardinho ، V-E ، shakiba ، SAViOR ، خیبر110 ، shafagh_mah ، ترنم ، yamin ، فدک زهرا ، محمداحسان ، R3Z4
۱۶:۵۰, ۱۲/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آذر/۹۰ ۱۹:۳۵ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #189
آواتار
[تصویر: 1322960692.jpg]
[تصویر: 1322938159.jpg]

یاحسین-ع فرزندم رابه قربانت میکنم

الاهی بهرقربانی به درگاهت سرآوردم
نه تنهاسرکه حتی ازسربهترآوردم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، saloomeh ، Mohammad Trust ، أین المنتظر ، Anti gods ، rastin ، zaeim ، sadegh-a ، آزاد اندیش ، ali.khm ، V-E ، میلاد.م ، راحیل ، shafagh_mah ، blue sky ، MohammadSadra ، ترنم ، yamin ، yektaparast ، محمداحسان
۱۷:۰۲, ۱۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #190
آواتار

سلام بر دوستان و همسنگران
درود بر طینت پاک و انسانیتان.Heart

می شود با خرد ایرانی و با برنامه ای کامل و زیبا به حج رفت و پولی به وهابیون پست نداد ولی اینطور تصور نکنید که اگر به حج نرویم کشور عربستان تحریم می شود.
کمی بیشتر تامل کرده و فعال تر باشید .در مسایل مربوط به حج باید هزینه ها را طوری تنظیم کرد که به حج رفته و برگردیم نه به عنوان یک حاجی شیعه ،نفری بیش از 3-4 میلیون به بهانه سوغات و تبرک به خزانه سرمایه و تسلیحات ضد شیعه بیافزاییم.

انشالله همگی یک شیعه واقعی باشیم.
امان یا حسین (علیه السلام)

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، mohamad ، محمود ، sadegh-a ، آزاد اندیش ، parisan ، علمدار133 ، میلاد.م ، MohammadSadra ، yamin
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا