کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مورد عجیب سریال پنجره (یک هشدار جدی!)
۱۲:۲۱, ۱۷/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۱۳:۲۳ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[/font]مطلب این تاپیک یک هشدار جدیه که اونرو با نکته ای که در یک تاپیک دیگه ذکرش کردم ، بعنوان مقدمه ، آغاز میکنم!
.
این اسامی رو بخونید :
یک جیب پر پول / دلداده / زندگی شیرین / شاخه گلی برای عروس / حنابندان / و . . .
.
یاد چی افتادید؟
حتماً فیلمهایی که بهشون میگن فیلمهای "سخیف" یا "شونه تخممرغی" . فیلمهایی بی معنا و ضعیف . . .
حالا نقطه اشتراک این فیلمها چیه؟
اینه همه رو شخصی ساخته بنام قدرت الله صلح میرزایی :

[تصویر: thumbnuju.jpg]
حالا ربط این آقا به بحث ما چیه؟
صدا و سیمای ما به این آقا با این سابقه و کارنامه درخشانش سفارش ساخت سریال داده!!!!!
سریال پنجره!!!!
[تصویر: image63435.jpg]

معلومه که از امثال این کارگردانها نمیشه انتظار سریال سالم داشت . . .
این یعنی بی کفایتی در مدیریت .
تکیه بر کمیت بدون توجه به کیفیت . . .
.
حالا مورد عجیب این سریال چی هست؟
.
داستان این فیلم تا اینجا از این قراره که پسر بزرگ خانواده ای 4 نفره در دانشگاه قبول میشه ، پدر خانواده تصمیم میگره همه خانواده با ماشین برای ثبت نام پسربزرگتر به شهر محل دانشگاه برن که در بین راه تصادف میکنن و پسر بزرگ تر در ابتدای داستان میمیره و این خانواده تا مرز از هم پاشیدن پیش میره . . .
.
من شخصاً یکی دو قسمت از این سریال رو بصورت کامل دیدم ، و نکته ای که برای من جالب بود این بود که پسر بزرگ خانواده (شهنام شهابی) در حرفهای خودش از جملات قصارکتابهای پائولوکوئیلو استفاده میکنه!
مثلاً به نامزد خودش (بخونید دوست دختر) که از قبول شدنش در دانشگاه یک شهر دیگه ناراحت بوده میگه : مگه قرار نبود هرکس بره دنبال رویا های شخصی خودش؟
.
اما ماجرا به اینجا ختم نمیشه!
اخیرا در تبلیغات مربوط به این فیلم دیدم که پدر خانواده که از مشکلات پیش اومده و قهر مادر بچه ها ، سردرگم و پریشان شده ، به اتاق پسر مرحوم خودش میره و بخشی ازدفتر خاطرات اون رو میخونه و متاثر میشه!
جالب اینجاست که اون جمله دقیقاً این جمله معروف کتابهای پائولو کوئیلوست : هنگاميكه آرزوي چيزي را داريد، سراسر كيهان همدست مي شوند تا بتوانيد اين آرزو را تحققبخشيد. ...
.
اونطوریه که معلومه قرار هست در انتهای داستان مشکلات روحی و خانوادگی این خانواده ثروتمند که تا الآن هم اثری از معنویات در اون ندیدیم ، بوسیله عرفان کوئیلوئی حل بشه . . .
.
این نویسنده معروف رو که شدیداً مورد توجه سران فلسطین اشغالی هم بوده ، در حدی که شیمون پرز ( از سران صهیونیسم و نخست وزیر سابق اسراییل) از وی تجلیل به عمل آورده و گفته:

"معنویتی که شما مبلغ آن هستیددرخاور میانه برای ما بسیار مفید است و ما بدین شیوه می توانیم با تروریسم مقابله کرده و صلح و آرامش یهودیان را در کشور خود حکمفرما کنیم.."

.
[تصویر: 08.jpg]
توضیح تصویر : از راست به چپ آرش حجازی ، پائولو کوئیلو ، عطا مهاجرانی (وزیر ارشاد دوره اصلاحات).
.
جالب اینجاست که کتب این نویسنده در کل دنیا با حمایت شدید ناشران چاپ میشه تا جایی که رکوردار تعدد ترجمه در تاریخ ادبیات بوده و از لحاظ تیراژ بعد از کتب مقدس ، در مقام دوم قرارداره ، در ایران هم در دوره اصلاحات شدیداً مورد توجه بوده و حتی خود کوئیلو به ایران اومده و نکته جالب این که مترجم اصلی آثار کوئیلو در ایران کسی نیست جز آرش حجازی از بازیگران اصلی سناریو قتل ندا آقا سلطان ، و راوی اصلی این ماجرا برای شبکه های ضد انقلاب!!!!!!!!!!!!!!کاملترین مطلب در اینباره رو در این آدرس ببینید (مطلبی بقلم سعید مستغاثی) :
http://smostaghaci.persianblog.ir/post/373/
.
ضمناً قسمت بیست و پنجم از مجموعه مستند "راز آرماگدون 4: پروژه اشباح"، عنوان "معنویت های آنارشیستی" دقیقاً به همین موضوع مربوط هست و با تمرکز بر آثار و عرفان کوئیلو ، ساخته شده .
.
دکتر فعالی در کتابی با نام آفتاب و سایه ها ، در نقد عرفانهای نو پدید در موردعرفان کوئیلو مینویسد :

کسانی که می خواهند دین به کناری نهاده شود، تا از یاد و خاطره ی مردم فراموشگردد، غافل از این هستند که با بحران هویت و انسانیت روبرو خواهند شد. برای رفعاین بحران معنویت و تشنگی باید فکری می شد؟! باید سرابی به نمایش در می آمد تامردم را مدتی بدان سرگرم نمایند. یکی از همین سراب ها داستان سرائی های پائولو کوئیلو است.

.
در ادامه همین مطلب میخوانیم :

کوئیلو در نوشته هایش می کوشد تا نشان دهد بازگشت به رؤیاهای دوران کودکی و تلاشبرای تحقق آنها زندگی را از شور، نور، هیجان و شکوه سرشار می کند و چنان معنا برانگیز و روشن بوده و گرمی به زندگی می دهد که انسان می تواند سختی های بزرگ راتحمل کند، رنج ها را به جان بخرد و در نهایت فریاد بر آورد که زندگی ام به مبارزهام و رنج هایی که کشیدم، می ارزد.
.
متن کامل این نقد که شامل توضیحات کملی در مورد "روح کیهانی" و "افسانه شخصی" است ، در این آدرس موجود است :

http://mesbaholhoda.org/index.php?option...e&Itemid=4
.
من از دوستان میخوام خواهش بکنم این بحث رو به هیچ سمتی نبرید مگر ذکر نکالت مشابه در این فیلم (نکات مربوط به عرفان کوئیلو) که در فیلم دیدید و یا آینده خواهید دید ، و یا شرح و نقدسوابق فیلمساز .
.
هدف از درج این مطلب نظرخواهی نیست ، بلکه اعلام یک هشدار جدیست!
[font=Times New Roman]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، MohammadSadra ، انتصـار ، mostafa.sadin ، ali.khm ، somayeh ، blue.blood ، am_po ، اکبر.ع ، رهجو ، stranger00 ، یا ثارالله ، SARV ، vahrakan ، s-r ، حلما ، فرید ، Maysam-1st ، یاســین ، moje12.ir ، 7parsa4 ، alitalebi ، ELENOR ، گل مرداب ، rastin ، Agha sayyed ، s.majid hashemi

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۳۶, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
دوست عزیزی که میای در مورد یه فیلم که تا حالا فقط دو قسمتشو دیدی این طوری نظر می دی:
فکر نکنی من از این فیلم خوشم میاد که دارم این حرفو می زنم ها!نه اتفاقا خیلی فیلم بی خودیه ولی عزیز جان شمایی که میای به فیلم دیگران ایراد می گیری و می گی که چه می دونم دارن عرفان کویلو رو رواج می دن خب خودت بیا یه فیلم بساز که ضد شیطان پرستی باشه.اگه نمی تونی پس لطف کن بذار مردم همین فیلم های بی خودی که تلویزیون میذاره رو ببینن و یکم سرگرم بشن.

(فقط یه چیز دیگه اگه یه روز خواستی که یه فیلم ضد ماسونی و چه میدونم از این حرفا بسازی تو رو خدا یه فیلم درست حسابی بساز نه مثل " قلب یخی" Exclamation که دیگه آره دیگه لازم به توضیح نیست اگه خودت دیده باشی می دونی چی میگم.)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، alitalebi
۱۹:۳۷, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
من که نگفتم حرفش کامل درسته. میگم حرفش قشنگه. منو به خدا نزدیک میکنه. میدونم یکی به فکرم هست.
۱۹:۴۰, ۱۷/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۱۹:۴۴ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۷/دی/۹۰ ۱۹:۳۷)Mohammad Trust نوشته است:  من که نگفتم حرفش کامل درسته. میگم حرفش قشنگه. منو به خدا نزدیک میکنه. میدونم یکی به فکرم هست.

منم قصد جسارت نداشتم .
وگرنه حق با شماست ، ظاهر قضيه همينهيه كه شما فرموديد . فرق آب و سراب هم در ظاهر هيچ چيز نيست . . .
(۱۷/دی/۹۰ ۱۹:۳۶)pari74bala نوشته است:  دوست عزیزی که میای در مورد یه فیلم که تا حالا فقط دو قسمتشو دیدی این طوری نظر می دی:
فکر نکنی من از این فیلم خوشم میاد که دارم این حرفو می زنم ها!نه اتفاقا خیلی فیلم بی خودیه ولی عزیز جان شمایی که میای به فیلم دیگران ایراد می گیری و می گی که چه می دونم دارن عرفان کویلو رو رواج می دن خب خودت بیا یه فیلم بساز که ضد شیطان پرستی باشه.اگه نمی تونی پس لطف کن بذار مردم همین فیلم های بی خودی که تلویزیون میذاره رو ببینن و یکم سرگرم بشن.

(فقط یه چیز دیگه اگه یه روز خواستی که یه فیلم ضد ماسونی و چه میدونم از این حرفا بسازی تو رو خدا یه فیلم درست حسابی بساز نه مثل " قلب یخی" Exclamation که دیگه آره دیگه لازم به توضیح نیست اگه خودت دیده باشی می دونی چی میگم.)

طبق معمول : لطفاً بحث رو بيراهه نبريد .
آيا اگر من به رئيس صدا و سيما انتقاد دارم ، بايد قبل از طرحش حكم رياست صدا و سيما بگيرم؟
و ايضاً رئيس كل نيروي انتظامي . . .
و ايضاً رئيس سازمان هدفمندسازي يارانه ها . . .
و ايضاً اوباما رئيس جمهور امريكا . . .
و . . .
خواهشاً به بيراهه هم ميبريد بحث رو منطقي ببريد!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، اکبر.ع ، Maysam-1st ، alitalebi
۱۹:۴۴, ۱۷/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۱۹:۴۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۷/دی/۹۰ ۱۹:۳۶)pari74bala نوشته است:  دوست عزیزی که میای در مورد یه فیلم که تا حالا فقط دو قسمتشو دیدی این طوری نظر می دی:

همسنگر بزرگوار یه ذره لحنتون تنده، باید بگم حق با شماست باید سریال های خوب ساخت. البته کار ایشون نقد بود. از یک نقاد که انتظار نمیره فیلم ساز باشه.

ایراد شما به نقد ایشون وارد نیست با دیدن یک قسمت یا ده قسمت چه فرقی می کنه، بالاخره ایشون به وجود تفکر نادرست توی یک سریال ساخته شده در جمهوری اسلامی انتقاد دارند. اگر برای این موضوع جوابی دارید باید بیان کنید.

همسنگر بزرگوار به نظرم این منطق که بذار مردم خوش باشند جزو حربه های شیطانه. توی مستند ظهور هم اشاره شده بود. خوش بودنه الکی آدم رو از حق دور می کنه. مخالفتی با لذت و شادی نیست، تفریح یه بخش از زندگیه اسلامیه ولی نه هر تفریحی.

(۱۷/دی/۹۰ ۱۹:۳۶)pari74bala نوشته است:  (فقط یه چیز دیگه اگه یه روز خواستی که یه فیلم ضد ماسونی و چه میدونم از این حرفا بسازی تو رو خدا یه فیلم درست حسابی بساز نه مثل " قلب یخی" Exclamation که دیگه آره دیگه لازم به توضیح نیست اگه خودت دیده باشی می دونی چی میگم.)

به نظرم این بخش از حرف شما با بخش اول یه تناقضی داشته باشه.
(۱۷/دی/۹۰ ۱۹:۳۷)Mohammad Trust نوشته است:  من که نگفتم حرفش کامل درسته. میگم حرفش قشنگه. منو به خدا نزدیک میکنه. میدونم یکی به فکرم هست.

آقا محمد اون حرف هرگز شما رو به خدا نزدیک نخواهد کرد. قشنگ بودن دلیل بر خوب بودن نیست. بهترین جواب رو جناب Admirer دادند. به نظرم دوباره مطالعه کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، تازه مسلمان ، Mason_yab ، alitalebi
۲۰:۰۱, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
هم سنگر!!! عزیز آقای محمد صدرا آیا این فقط همین یک بار که یک فیلم با تفکر نادرست درنظم جمهوری اسلامی ایران ساخته و پخش میشه؟
مسلما که این طوری نیست اگه بخوای به این طوریش فکر کنی از هر ده تا فیلمی که کارگردانان و نویسندگان خلاق ایرانی (!؟!)می سازن هر ده تاش دارای تفکرات نادرسته.واقعا اگه بخوای وقت بذاری و تفکرات نادرست این فیلم های ایرانی در بیاری که دیگه از همه چی تون زندگیت عقب می مونی.
۲۰:۰۵, ۱۷/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۲۰:۱۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #16
آواتار
همسنگر عزیز، دقیقاً اشتباه شما همینجاست. صدا و سیما یه دانشگاهه، یا انسان تربیت می کنه یا انسان به گند می کشه. باید دقیق شد. باید حواسمون به فیلم سازهامون باشه.

کسی با تخریب موافق نیست، اونها ارزش کارشون سرجاش. اما نقد منصفانه لازمه، حرف های اون سید بزرگوار رو در مورد نقد منصفانه نخوندید؟ نقد منصفانه سازنده است نه مخرب. آینه عیب های شما رو کامل به شما میگه، شما باهاش دشمن میشید؟

شاید آقای سازنده و کارگردان به عمد تفکرات کوئیلویی رو توی فیلمشون نیاورده باشند ولی چه اهمیتی داره اثرش رو که گذاشت. به نظرتون اون سازنده و کارگردان توی این حالت تقصیر کار نیستند؟ چرا کم مطالعه کردند؟ چرا با تفکرات مختلف آشنا نشدند؟ اگر به عمد بوده باشه که خدا به دادشون برسه و نمی رسه.

می دونید چرا از هر ده تا فیلم به قول شما هر ده تاش دارای تفکرات منحرفه، به نظرم از هر ده تا ده تاش منحرف نیست ولی دلیل این مشکلات اینه که سازنده فیلم قبل از ساختن فیلم به فکر خودسازی نبوده یا حداقل کم کاری کرده.
اگر دوستان عزیز موافقن اجازه بدیم بحث برگرده به روال اصلیش و سرور بزرگوار Mason_yab بحثشون رو ادامه بدند. به نظرم منبع خیری خواهد بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، تازه مسلمان ، Mason_yab ، alitalebi
۲۰:۲۵, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
آقای هم سنگر چرا این قدر شعار میدی؟ همش می گی سازنده فیلم قبل از ساختن فیلم بایدخودسازی کن و چه میدونم از این حرفا. با حلوا حلوا گفتن دهن آدم شیرین نمیشه.گفتن این حرفا واسه تو راحته ولی در واقع هیچ کس نیست که این کارو عملیش کنه. پس لطفا وقتی که نمی تونی کاری رو انجام بدی الکی شعار نده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi
۲۰:۲۹, ۱۷/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۲۰:۳۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۷/دی/۹۰ ۲۰:۲۵)pari74bala نوشته است:  آقای هم سنگر چرا این قدر شعار میدی؟ همش می گی سازنده فیلم قبل از ساختن فیلم بایدخودسازی کن و چه میدونم از این حرفا. با حلوا حلوا گفتن دهن آدم شیرین نمیشه.گفتن این حرفا واسه تو راحته ولی در واقع هیچ کس نیست که این کارو عملیش کنه. پس لطفا وقتی که نمی تونی کاری رو انجام بدی الکی شعار نده.

همسنگر بزرگوار بدور از منطق بود. لحن شما نادرسته.

-------
* دفعه بعد مجبورم گزارش توهین و تخلف بدم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، Mason_yab ، alitalebi
۲۳:۰۶, ۱۷/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۲۳:۰۷ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #19

بابا این بنده خدا راست می گه .

شما ببین یه نفر تشنه ش هست. خوب یه جام زهر دستشه ( البته خود جام زیباست اما زهر توشه )، جام زهر رو بگیر ؛ اون هنوز تشنه ش ه.

حالا چی می دی دستش؟هیچی؟ خوب ترجیح می ده سیراب با زهر بمیره تا از تشنگی بمیره !

به همین راحتی.
۲۳:۲۷, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
(۱۷/دی/۹۰ ۱۳:۴۶)Admirer نوشته است:  البته در مورد عرفان های نوظهور اولین چیزی که به نظر آدم میاید همین انرژی کاذبه که شما میگید!! اما وقتی که از لایه ی این ظاهر عبور می کنی میبینی جهان بینی درستی پشت اینچنین حرف هایی نیست!!

در مورد این که این جمله اشتباه است که شک نکنید!! چون در این دنیا اصالت با خداست و همه چیز با خواست اونه که انجام میشه!

حتی اگر انسان خیلی هم دلش بخواد یه اتفاق خاصی بیفته ولی تا وقتی که خدا نخواد اون اتفاق نمی افته!!! چون اصالت و مرکزیت از آن خودشه و ما درکی از حکمتش برای اداره ی جهان نداریم!!

اگر قانع نشدید باید توی جستارهای مشابه و یا توی یه جستار جدید صحبت کنیم!!!

در هر صورت نویسنده ی مقاله فرض رو بر این گذاشته که دوستان اندک اطلاعاتی راجع به نقد عرفان های پست مدرن دارن!!! و صحبت بیشتر در اینجا موضوع اصلی رو به حاشیه میبره!!!

یا علی

واقعا چرا بدون فکر هر حرفی به نظرمون زیبا اومد رو می پذیریم؟
این تفکر (اگر چیزی رو بخوای و بهش فکر کنی همه دنیا دست به دست هم میدن تا بهش برسین) که فکر کنم منشا گسترشش فیلم "راز" بود به شدت بین جوانهای ایرانی ریشه دوونده (حتی خودم تا چند دقیقه پیش!!!Blush)
ولی وقتی فکر می کنی می بینی این طرز فکر هدفی نداره جز حذف قدرت خداوند.

یکی از سخنرانان مشهور (آقای فرهنگ) هم همین اندیشه رو در جلساتشون مطرح می کنن و انقدر مثال براش می زنند که راه رو برای فکر کردن به درست یا غلط بودنش می بندند.(البته من حدود 1 سال پیش در یک جلسه در دانشگاهمون با حضور ایشون شرکت کردم که 2 ساعت تمام در این مورد صحبت کردند.نمی دونم شاید الان دیدگاهشون تغییر کرده باشه...)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، MohammadSadra ، Mason_yab ، alitalebi ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]