کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
fire fox
۱۱:۰۵, ۲۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۱۱:۰۸ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

سلام
امروز مطلبی رو توی یکی از سایت ها دیدم،جالب به نظرم رسید.
لطفا مطلب رو بخونید و نظر خودتون رو ارائه بدید.
ممنون.

رمز شکافی از نرم افزار جاسوسی mozilla fire fox

با گسترش ابزار رسانه ای همیشه این تهدید به ذهن متبادر می شود که مبادا کسی با استفاده از ابزار خاصی،اطلاعات شخصی افراد را سرقت کرده و از آن برای باج گیری، پرونده سازی و در نهایت قتل استفاده کند.این عمل به چندین وسیله صورت می گیرد مانند.: سو استفاده از نامها و سازمانهای در ظاهر علمی(مانند ارتباط تنگاتنگ ناسا با پنتاگون،سازمان انرژی اتمی با ناتو و ...) ،عملیات شنود و جاسوسی از بیرون و در نهایت استفاده از امکانات و نرم افزارهای رایگان (جاسوسی از درون)

هر ساله شرکت های یاهو و گوگل مبالغ هنگفتی را از سازمان های اطلاعاتی دریافت می کنند تا اطلاعات ایمیل ها، کلماتی که توسط یک فرد جستجو می شود و نام دوستان افراد و ... را به آن سازمانها واگذار کند.

یکی از نرم افزار هایی که برای این کار مناسب است مرورگرهای اینترنتی هستند که در سال های اخیر نام مرورگر موزیلا فایر فاکس(mozilla fire fox) مطرح شده است.

به عنوان پیش مقدمه بپذیرید که سازمانهای جاسوسی غرب در اختیار تندروهایی بنام جریان فراماسونری هستند.در تعریف این جریان همین بس که از جمله افراد اصلی در به راه افتادن جنگ عراق و افغانستان همین فراماسون ها بوده اند.این جریان به صورت روانی کننده ای تابع نمادها و اعدادی خرافی است و در هر کجا که بتواند از آنها استفاده می کند.از جمله اعداد نمادینی که برای این جریان وجود دارد اعداد،666،9 و 11 را می توان نام برد.(مثل حادثه تخریب برج های دوقلو بدست امریکا که در 9/11 اتفاق افتاد). در این زمینه می توانید به مستند arrivals یا تحقیقات دکتر رائفی پور مراجعه نمایید.

صدای عدالت امروز می خواهد به ارتباط نام انتخاب شده برای این نرم افزار و جریان فرماسونری بپردازد.ابتدا از جدولی که دکتر رائفی پور ، پس از تحقیقات بسیار به آن رسیده است، برای تبدیل حروف انگلیسی به اعداد استفاده می کنیم.این جدول در تصویر زیر آمده است.

[تصویر: decode.jpg]
ماسون ها عدد صفر را استفاده نمی کنند.برای مثال عدد هر سه حرف b,k,t که در جدول زیر هم نوشته شده است 2 می باشد.حرف b دومین حرف انگلیسی و حرف k یازدهمین و حرف t بیستمین حرف هستند که مجموع ارقام هر کدام از آنها 2 می شود.

دو تا l در کنار هم به یک l تبدیل می شود.بنابراین mozilla به mozila تبدیل می شود.

کلمه fox مستقیما عدد 666 را می سازد .با گذاشتن دو کلمه mozila fire در کنار هم عددی ساخته می شود که بر 11 بخش پذیر است.

[تصویر: firefox_logo_relations.JPG]
چون صفر در اعداد ماسونی وجود ندارد آنرا حذف می کنیم و دوباره عدد ساخته شده بر 11 بخش پذیر است.با داشتن اطلاعات بیشتر می توان عدد آخری را هم کشف رمز نمود.
منبع.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، saeed125 ، میلاد.م ، yashar1374 ، amin015 ، alitalebi ، m.hossein ، vahrakan
۱۱:۳۸, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
من اینو میدونستم اما فکر نمیکردم تا بحال گفته نشده باشه
بازمم ممنونBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، alitalebi ، vahrakan
۱۳:۳۰, ۲۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۱۳:۳۳ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #3
آواتار
عالي بود Big Grin ممنون
بابا اعصابمونو خورد كردن. اينجا علامت فراماسون ، اونجا علامت فراماسون ، همه جا علامت فراماسون Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، alitalebi ، vahrakan
۱۴:۳۰, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #4

مخالفم آقا! مخالفم!

1. فکر کنم با یه مثال بهتر می تونم نشون بدم. (از اسم شروع کننده ی تاپیک می گم، جسارت نشه البته)
shafagh_mah. طبق جدول mah رو تبدیل می کنیم. می شه 418! خوب این که از این!
حالا می ریم سراغ بقیش: sum of char codes in shafagh + number of characters left = 33
حالا کد shafagh رو در کد mah که 418 هستش ضرب می کنیم که می شه 13376. بر 11 بخش پذیره!
همین طور عدد 33 بدست اومده رو در کد mah ضرب می کنیم که حالش دو بار بر 11 بخش پذیره.
همین طور shafagh_mah از 11 تا کاراکتر تشکیل شده...

فکر کنم اگه ادامه بدم تا یه هفته بتونم ساعتی یه روش جدید برای ربط دادن shafagh_mah به اعداد فراماسونی و شیطانی پیدا کنم!! Big Grin راستی چن تا از این اعداد داریم؟!

2. نگاهی بندازیم به تاریخچه ی نامگذاری Firefox

سپتامبر 2002: با نام Phoenix برای تست عمومی عرضه شد.
14 آوریل 2003: تغییر نام به Firebird. دلیل تغییر نام: تداخل نام با Phoenix Technologies. همچنین به دلیل تداخل نام با سرور پایگاه داده ی Firebird، ذکر شد که برای جلوگیری از تداخل باید به صورت Mozilla Firebird عنوان بشه.
9 فوریه ی 2004: تغییر نام به Mozilla Firefox به دلیل ادامه ی فشار ها.

خب به نظر نمی رسه مسیری که برای نامگذاری Firefox طی شده اونقدرا هدفمند بوده باشه!

3. موزیلا تحت لیسانس GPL عرضه می شه و متنش بازه. من اگه بودم به نویسنده ی این مطلب می گفتم به جای سر هم کردن این دلایل عجیب یه نگاهی به کدش بندازه؛ شاید واقعا حق با اون بود و تونست یه دلیل قانع کننده بیاره برای رمزشکافی و نرم افزار جاسوسی بودن Firefox! Big GrinAngel

همین دیگه... حرفی نمونده جز این که: مخالفم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، alitalebi ، anti ، t.kam67 ، Admirer ، Lord_Contemno ، mhvvhm ، سرود پیروزی ، مجید املشی
۱۴:۴۵, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #5

پسوند آدرس های اینترنتی ایران هم ir هستش پس همه اساس اینترنت ایران ماسونی هستش یعنی توی دولت و وزارت ماسون ها کار می کنن دیگه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، t.kam67 ، mhvvhm
۱۷:۰۱, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
عزیزان هر گردی که گردو نیست.
البته بنده نویسنده این مطلب نیستم،و گفتم که دوستان نظر خودشون رو بنویسند.خود من هم از opera استفاده می کنم،خیلی هم بهتره.
به هر حال ممنون از این که نظر دادید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، t.kam67 ، Blank Mind ، vahrakan
۱۷:۱۰, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
اینکه با ضرب و تقسیم اعداد به نماد های ماسونی برسیم به نظر من کاری بیهوده و کاملا بی ارزش است .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، alitalebi ، اکبر.ع ، t.kam67 ، تازه مسلمان ، مجید املشی
۱۸:۰۰, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #8

افرین ولی این کار چه سودی داشت ؟
مفید تر نبود به جای اینکه این اعداد رو بدست بیاری از وقت استفاده میکردی کتاب میخوندی ؟
گاهی بازی با اعداد چیزهای جالب تر هم نمایش میدهد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیدین ، اکبر.ع ، t.kam67
۱۸:۳۶, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
با سلام و خسته نباشید
آفرین جناب علی طالبی نکته خوبی رو فرمودند.
برای بدست آوردن این اعداد و ضرب و تقسیم کردن آنها خیلی وقت میگذره و نمیصرفه که بخوایم وقتمونو براش طلف کنیم و آخرشهم کلی مخالف داشته باشیم و کسی به رف ما گوش ندهد.
بجای اینکه بشینیم و با ماشین حساب ضرب و تقسیم کنیم، می تونیم بسیاری از کارای مفید دیگه که بچه ها به بعضی از اونها اشارع کردن از جمله کتاب خوندن بپردازیم که خیلی هم به ما کمک می کند و می تیپونیم اطلاعات مهم تری رو یاد بیریم که به طور حتمی هم وقعیت دارن.فقط باید به یه نکته کاملا توجه کنیم که انتخاب خوب و با دقتی رو داشته باشیم و چشم بسته به سراغ هر کاری نریم و اول آن را بررسی کینم.

باتشکر
آیدین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi
۱۹:۰۱, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
با اين اوصاف دو روز ديگه ميگين از اينترنت و متعاقبا از كامپيوتر هم استفاده نكنيم!اونا هر لحظه با ماهواره ما رو ميبينن، اونوقت ما دنبال چي هستيم!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا