| نظرسنجی: به نظر شما آیا ایجاد این تاپیک (مبحث) و مطالب مطرح شده در آن مفید بود؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بلی | ![]() ![]() |
32 | 80.00% |
| خیر | ![]() ![]() |
8 | 20.00% |
| تمام | 40 رأی | 100% | |
|
مستند The arrived (ظهور کرده)
|
|
۱۵:۰۳, ۱۲/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۰ ۱۴:۱۳ توسط ganjname.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بالاخره اتفاقى كه پيش بينى مى كرديم و نسبت به آن هشدار داده بودم اتفاق افتاد و قسمت ٧ و 8 اين سريال به معرفى احمد حسن پرداخته. دوستان عزيز هدف بنده از ايجاد اين تاپيك نه اين بود كه بگويم من بسيار دانا و آگاهم و اتفاقات آينده را پيش بينى مى كنم و نه اينكه اين تاپيك مكانى شود براى دانلود اين سريال انحرافى. قضيه از اين قرار است كه زمانى كه عبدالله هاشم لوگو سايت خود را دوباره عوض كرد و لوگو احمد الحسن را برداشت بنده به اين حركت شك كرده و موضوع را مورد بررسى قرار دادم اما به دلايلى ( اتهام به بدبينى و ... ) انتشار اين تحقيق ها را در آن زمان مناسب ندانستم و تصميم گرفتم با عده اى از صاحب نظران صحبت كنم. با آغاز سريال مطلع شدم كه خود هاشم استديو اين سريال را ترجمه و زيرنويس مى كند و به اين نتيجه رسيدم كه اگر بيش از اين صبر كنم ممكن است دير شده و عده اى از نا آگاهان به اين انحراف كشيده شوند. استخاره كردم و با توجه به بسيار خوب بودن آن و با توكل بر خدا اين تاپيك را ايجاد كردم. اما اين تاپيك تا چه اندازه مفيد بوده؟ اول اينكه اين تاپيك در جستجو فارسي اين سريال ( در گوگل ) رتبه اول را دارد و اگر كسى بخواهد در مورد اين سريال اطلاعات كسب كرده يا آن را دانلود كند از انحرافى بودن آن آگاه مى شود. دوم اينكه با توجه به اين تاپيك و آگاهى لازمى كه عزيزان كسب كردند مى توان گفت تقريبا هيچ سايت فارسى زبانى آن را. براى دانلود قرار نداد. سوم آنكه از گروه ترجمه و انتشار هاشم استديو تمام كسانى كه ندانسته به آن ملحق شده و در حال همكارى بودند جدا شدند ( البته در بخش فارسى) ![]() توضيح آخر
با توجه به تمامى مباحث مطرح شده در اين تاپيك و قسمت ٧ ( يمانى اينجاست ) و 8 ( یمانی پسر امام مهدی است) اين سريال انحرافى بودن مستند ظهور كرده و تفكرات جديد عبدالله هاشم قطعى است و ادامه تحليل اين سريال كارى بيهوده و به هدر دادن اين زمان ارزشمند است. در آخر از تمامى وب سايت ها و وبلاگ هاى فعال در زمینه مهدويت تقاضا دارم كه به هيچ عنوان لينك هاى دانلود را قرار نداده و از انتشار اين انحرافات جلوگيرى كنند ، بديهى است كه پس از اين حمايت از اين مستند و انتشار آن اشتباه بوده و عواقب اين كار ( چه در اين دنيا و چه در آخرت ) متوجه ايشان خواهد بود. با تشكر از همه شما عزيزان با بصيرت ------------------------------------------------------------------------------------------ ![]() مستند The arrived (ظهور کرده) جدیدترین ساخته عبدالله هاشم است که از این هفته (هر هفته یک قسمت) منتشر می شود. عبدالله هاشم از آن به عنوان The arrival 2 (ظهور 2) یاد کرده.
جالب است بدانید که در این مستند برخلاف مستند The arrival (ظهور) توجه ویژه ای به ایران شده و ما در قسمت اول شاهد تصاویر آتش زدن ابلیسک توسط جوانان ایرانی در روز قدس امسال هستیم. همچنین بخش هایی از سخنرانی باراک اوباما در ارتباط با ایران را در این قسمت میبینیم. نکته بسیار مهم : مستند ظهور کرده مربوط به ظهور احمد حسن یمانی است و همانطور که در تاپیک انحراف عبدالله هاشم ; فیلمساز مسلمان !! مطرح شد, عبدالله هاشم او را یمانی موعود می داند. پس پیشنهاد می شود : (اگر خواهان تماشای آن هستید) 1) این مستند را بسیار با دقت مشاهده کنید و مراقب اطلاعات نادرست آن باشید. 2) مستند را در همین تاپیک مورد نقد و بررسی قرار دهید و ایرادات و نکات مفید آن را متذکر شوید. (نقد و بررسی)
|
|||
|
| آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۰۴, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #221
|
|||
|
|||
|
ممنونم از پاسخ شما.اموری که فرمودید در مورد تعالیم ایشان نبود.در مورد این بود که پس از ظهور امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ایشان تغییراتی در دین ایجاد خواهند کرد.
پرسش بنده تعلیمات جناب احمد الحسن است. ایشان در مورد دین ، خدا و قرآن چه می فرماید؟ آیا از وقتی آمده فقط به بیان روایاتی در اثبات یمانی بودن خود پرداخته ؟ خواهش می کنم منبع مطالعه یا لینک سایت قرار ندهید. اجازه بدید که همه چیز همین جا به طور شفاف بیان شود تا حقیقت برای همه مشخص شود.انشاءالله |
|||
|
۱:۲۲, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #222
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
برادر عزیزم حوب به این حدیث توجه کنید امیر المومنین ع فرمود : زمانی که قائم قیام کند از اهل فتوا (فتوا دهندگان) انتقام می گیرد . کسانی که ندانسته از خود فتوا می دادند . وای بر آنها و پیروان و تابعانشان . آیا دین ناقص بود که آنها کاملش کنند . یا در آن کجی و ناراستی بود که آنها راستش کنند یعنی دین خدا کامل بوده هست و باید درست اجرا شود و و مردم به راه خدا باز گردند و حکومت حکومت خدا باشد که الان نست |
|||
|
۱:۲۶, ۱۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۱:۳۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #223
|
|||
|
|||
|
ما به دلیل امتحان وقت نداریم جواب بدیم شما هم ...
بعد امتحانات با هم مناظره میکنیم ببینیم به چه دلیل ایشان ادعای بابت میکنه در حالی که خود مولا مستقیما فرموده نایبان مستقیم من تمام شد و تا قبل از ظهور هر کس ادعای دیدن مرا کرد کذاب است یا حق نقل قول:امیر المومنین ع فرمود : زمانی که قائم قیام کند از اهل فتوا (فتوا دهندگان) انتقام می گیرد . کسانی که ندانسته از خود فتوا می دادند . وای بر آنها و پیروان و تابعانشان . آیا دین ناقص بود که آنها کاملش کنند . یا در آن کجی و ناراستی بود که آنها راستش کنند . بیان الائمة ع ج3 ص298 . الزام الناصب ج 2 ص 200 . یوم الخلاص ص 410 این شامل خود مدعی شماست که فتوای عدم مراجعه به علما را داده است الان من مشکل شرعی دارم مدعی شما کجاست که ازش سوال کنیم؟!! چرا بین این همه علما که هیچ چشمی به پول و مقام دنیا ندارند هیچ کس محلی به مدعی شما نمیگذارد؟! نقل قول: در زمان وجود فرستاده اي از طرف امام مهدي ع ، تقليد کلا از مرجع و فقيه از بين مي رود.کدام فرستاده ؟!! کی حضرت مهدی گفته ایشان فرستاده من است در حالی که خود ایشان فرموده اند حتی اگر کسی گفت مرا دیده ملعون کذاب است . اتفاقا بهایی ها هم اوایل همین ادعا را داشته اند . عمر مختار و خیلی های دیگر همین ادعا را مطرح کردند ... تاریخ پر است از کسانی که از ساده لوحی امت برای فریب و به قدرت رسیدن استفاده میکردند... 1 هفته دیگر با هم در این موارد صحبت میکنیم شما احادیث ظهور مولا را دارید میچسبونید به این مدعی ...عجیب است!! یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سوتی صهیونی عبدالله هاشم در قسمت نهم سریال arrived | vahrakan | 17 | 12,290 |
۱۸/مهر/۹۴ ۹:۵۰ آخرین ارسال: vahrakan |
|

![[تصویر: 2498777_300.jpg]](http://b.vimeocdn.com/ps/249/877/2498777_300.jpg)
![[تصویر: ADS2e269.jpg]](http://www.hashemstudios.com/elite_powerful_dynamic_xml_video_gallery_images/tmbs/ADS2e269.jpg)