|
قراری برای دعای هماهنگ در تعجیل فرج (خدایا برکتی عنایت فرما)
|
|
۰:۰۲, ۲۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۰:۱۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یا مهدی ادرکنا سلام منتظران اول اگه شد نگاهی به این مکالمه بیاندازید علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:ببخشید مزاحم میشم خوب فکر کنم گرفتید قصه از چه قرار است روایت داریم که از لحظاتی که دعا مستجاب است هنگام غروب آفتاب روز جمعه هست همون لحظه ای که خیلی وقتا دلمون میگیره پیشنهاد حقیر این است که وعده کنیم با هم و قرار بگذاریم با هم که هر جمعه مقارن با غروب آفتاب دعای سلامتی امام زمان علیه السلام (همان که به دعای فرج معروف شده (اللهم کن لویک الحجت بن الحسن...)) را هر کدام هر جا که هستیم بخوانیم و یادمان باشد که داریم در این لحظه باهم این دعا را می خوانیم هر کسی که پایه بود یک صلوات با عجل فرجهم بزنه پایین این پست جقیر اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۶, ۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۷/بهمن/۹۰ ۲۰:۴۰)علی 110 نوشته است: نمیدانم (البته شاید هم میدانم و خودم را زدم به نفهمی) که چی شد امروز موقع غروب امام زمان به من توفیق ندادن که به یادشون باشم و با تأخیر بسیار یعنی همین لحظاتی قبل که این متن رو نوشتم دعای فرج رو خوندم ن هم میخواستم همین پست رو بذارم ولی واقعا حجالت میکشیدم بگم تاامروز بعد از ظهر یادم بود ولی موقع غروب یادم رفت و با کلی تاخیر خوندم |
|||
|
|
۰:۲۵, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
این روزها انگار فراموشی اپیدمی شده.
فکرش رو بکن صبح جمعه باشه و یادت بره دعای عهد بخونی........... درد از این بزرگتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ساعات عمـر مـن همگی غرق غم گذشت دســت مـرا بگیـر کـه آب از سـرم گــذشـت مـــاننــــد مـــرده ای مـتحـــرک شـــدم بیـــا بـی تــو تمـام زنـدگــی ام در عــدم گـذشـت می خواستم که وقـف تـو باشم تمام عمـر دنیـا خلاف آنچـه کـه می خواستــم گذشت
|
|||
|
|
۰:۳۷, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
به شدت نیاز به تجدید عهد و پیمان توی فروم احساس میشه..... چقدر امروز مشغول دنیا شدیم...چقدر امروز شیطان به ما نزدیک شده.... اعوذ بالله من الشیطان رجیم...
کاش یکی از کاربرای باایمان فروم یه کاری کنه. نمیدونم.یه تاپیک جدیدی...یک پستی که به خودمون بیایم...یک پیشنهادی... هیچ موضوع جدیدی به نظرم نمیرسه و اگر هم میرسید کاربرا منو قبول ندارند و گرنه خودم دست به کار ایجاد تاپیک می شدم... |
|||
|
|
۰:۴۷, ۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۰ ۰:۴۸ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
عجب!!!!!!!!!!عجب تلنگری بود. تازه می فهمم که چه اندازه ارزش دارم. منی که نمی تونم سر عهد خودم بمون، حتی در حد یه دعا، چطور ادعای انتظار می کنم؟ آقا خوب خودمو شناختم. پاورقی: تمام جملات در وصف خودم بود. |
|||
|
|
۰:۵۰, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۰ ۰:۳۷)یا ثارالله نوشته است: به شدت نیاز به تجدید عهد و پیمان توی فروم احساس میشه..... چقدر امروز مشغول دنیا شدیم...چقدر امروز شیطان به ما نزدیک شده.... اعوذ بالله من الشیطان رجیم... خودتان دست به کار شوید قلوب به دست خداست خدا خودش قلوب را به نیت خالص هدایت خواهد کرد انشالله |
|||
|
|
۲:۱۹, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام
فقط می تونم بگم دمتون گرم همین و بس ... (ارسال هاتون برام خیلی معنی داشت. خدا حفظتون کنه) |
|||
|
|
۰:۰۳, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
ان شاالله این جمعه توفیقشو بهمون بدن
من یکی که توفیق زود رسیدن به این تاپیک رو هم نداشتم واقعا این روزا احساس بدی نسبت به خودم دارم این روزا نیاز شدیدم رو به دعای غریق احساس میکنم اما توفیق خوندن اون هم ازم سلب شده...خیلی دعام کنین که محتاج محتاجم اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم یالله یا رحمان یارحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
اللّهم صلّ علي محمّد و ال محمّد و عجّل فرجهم يا اَللهُ يَا رَحْمَانُ يَا رَحِيمِ؛ يَا مُقَلِّبَالقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِي عَلي دِينِک اللّهم صلّ علي محمّد و ال محمّد و عجّل فرجهم |
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام رفقا
پس فردا مقارن با غروب آفتاب با توجه به این که یه جمع هستیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دعای فرج میخونیم به امید خدا وعده ی سوم ما پس فردا، جمعه، 14 بهمن 1390 ، مقارن با غروب آفتاب، دعای فرج (اللهم کن لولیک) خدا یا نوکرتم یک کاری کن مثل هفته ی پیش یادمون نره به حق 14 معصوم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
یاعلی مدد از خدا آقا بخوایم به خدا حله
بچه ها نمیدونم شنیدید یا نه ظهور حضرت موسی قرار بود حدود 500 سال بعد رخ بده ولی آنقدر بنی اسرائیل برای ظهور منجیشون دعا کردن که حدود 500 سال ظهور جلوتر افتاد. این نقل یکی از معصومین است که متاسفانه آدرسشو الان ندارم. ولی بهش مطمئنم. یعنی ما از اونا کمتریم؟!!!!!!
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قراری برای قرائت سوره ی یاران امام زمان در شبهای جمعه | علی 110 | 576 | 164,556 |
۳/آذر/۹۶ ۲:۱۱ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| نیاز به دعای شدید داریم برای یکی از نزدیکان جناب مسافر!!!!!! | علی 110 | 25 | 9,123 |
۱۱/شهریور/۹۱ ۱۶:۲۶ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| ختم قران برای تعجیل در فرج اقا امام زمان | کیسان | 3 | 3,041 |
۱۴/تیر/۹۱ ۱۶:۰۰ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| شب جمعه و ايام شهادت امام موسی الکاظم ع دعای همگانی برای فرج بعد از نماز مغرب و عشاء | ashab313mahdi | 0 | 1,711 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: ashab313mahdi |
|