|
قراری برای دعای هماهنگ در تعجیل فرج (خدایا برکتی عنایت فرما)
|
|
۰:۰۲, ۲۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۰:۱۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یا مهدی ادرکنا سلام منتظران اول اگه شد نگاهی به این مکالمه بیاندازید علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:ببخشید مزاحم میشم خوب فکر کنم گرفتید قصه از چه قرار است روایت داریم که از لحظاتی که دعا مستجاب است هنگام غروب آفتاب روز جمعه هست همون لحظه ای که خیلی وقتا دلمون میگیره پیشنهاد حقیر این است که وعده کنیم با هم و قرار بگذاریم با هم که هر جمعه مقارن با غروب آفتاب دعای سلامتی امام زمان علیه السلام (همان که به دعای فرج معروف شده (اللهم کن لویک الحجت بن الحسن...)) را هر کدام هر جا که هستیم بخوانیم و یادمان باشد که داریم در این لحظه باهم این دعا را می خوانیم هر کسی که پایه بود یک صلوات با عجل فرجهم بزنه پایین این پست جقیر اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم |
|||
|
۰:۱۲, ۲۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۰:۳۱ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم دل مرده ام قبول... ای مسیح من... یک جمعه هم زیارت اهل قبور کن........ |
|||
|
|
۰:۱۴, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و معجل فرجهم
|
|||
|
|
۰:۱۴, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
در همین لحظه که دلم بسیار گرفته است در دلم فریاد میزنم
اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم به امید غروب جمعه این هفته |
|||
|
|
۱:۵۹, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
یک عمر به انتظار ماندیم همه
غمدیده و بیقرار ماندیم همه بازآ که شکست، دل ز یاد غم تو بی روی تو بی بهار ماندیم همه . . . الهمم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۲:۳۲, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
|
|||
|
|
۷:۰۰, ۲۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۷:۱۶ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . جمعه ها طبع من احساس تغزّل دارد .............. نا خود آگاه به سمت تو تمایل دارد بی تو چندی است که در کار زمین حیرانم .............. مانده ام، بی تو چرا باغچه مان گل دارد ؟ ((سید حمید رضا برقعی)) . . . اللهم صل علی محمد و آل محمد |
|||
|
|
۷:۱۷, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
یادتان باشد اگر تنگی دل غوغا کرد مهدی فاطمه را یاد کنید... او تنهاست... اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
|
|||
|
|
۸:۲۹, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به نام خدا اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم کاش صاحب برسد،این جوانان همه را در ره خود پیر کند...
کاش چشم گل زهرا به دل ما افتد، با نگاه اش به دل غم زده تاثیر کند |
|||
|
|
۱۰:۲۲, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
|
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قراری برای قرائت سوره ی یاران امام زمان در شبهای جمعه | علی 110 | 576 | 164,540 |
۳/آذر/۹۶ ۲:۱۱ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| نیاز به دعای شدید داریم برای یکی از نزدیکان جناب مسافر!!!!!! | علی 110 | 25 | 9,118 |
۱۱/شهریور/۹۱ ۱۶:۲۶ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| ختم قران برای تعجیل در فرج اقا امام زمان | کیسان | 3 | 3,039 |
۱۴/تیر/۹۱ ۱۶:۰۰ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| شب جمعه و ايام شهادت امام موسی الکاظم ع دعای همگانی برای فرج بعد از نماز مغرب و عشاء | ashab313mahdi | 0 | 1,711 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: ashab313mahdi |
|