کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واقعا 124000 پیغمبر وجود داشته است ؟!
۱۹:۳۸, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
مدتی است عدد 124000 پیغمبر ذهن بنده را به خود مشغول کرده است ، نمی دانم چنین عددی در کدام آیه یا روایت یا ... آمده اما بار ها و بار ها از اشخاص مختلف مانند روحانی ها ، سخنرانانی مانند دکتر عباسی و آقای رائفی پور و مردم عام شنیده ام که مجموعا 124000 پیامبر زیسته اند
خب اگر عمر انسان ها را 1 و نیم میلیون سال ( چیزی که زیست شناسان می گویید ) در نظر بگیریم ، با یک تقسیم ساده تقریبا این نتیجه حاصل می شود که اگر واقعا 124000 نبی وجود داشته، پس می بایست هر 12 سال یکبار یک پیغمبر ارسال می شده است که شاید غیر واقعی به نظر بیاید
می خواستم در این مورد بحث کنیم و اگر عزیزی اطلاعاتی دارد به بنده هم بدهد
متشکرم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، ali.khm ، Mohammad Trust ، MohammadSadra ، yamin ، hesam110 ، نسیم ، omidman ، آفتاب
۱۹:۴۱, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
خوب بعضی پیامبران و نبیان هم زمان با هم بودند مثلا یکیشان در مصر بود و دیگری در عربستان یا مکان های دیگر مانند حضرت موسی و حضرت شعیب و یا حضرت موسی و حضرت خضر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، Reza14 ، حسن.س. ، emadm ، محـب ، HadiTak ، ساجد ، تازه مسلمان ، stranger00 ، Mohammad Trust ، بیداری اندیشه ، mohammad reza ، saloomeh ، أین المنتظر ، MohammadSadra ، zarati313 ، hsmoa ، mhvvhm ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، Havbb 110 ، r_bashiri89 ، navid-313 ، هدهد ، نسیم ، mahdyshr ، كارمند پيمانی ، R3Z4 ، omidman ، ali0077 ، انتصـار ، آفتاب
۱۹:۴۲, ۱۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۱۹:۴۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #3
آواتار
دوست عزیز
مبنای این استدلال باطل است
مبنای این استدلال این است که در هر زمان در کل کره ی زمین ما فقط یک پیامبر داشته ایم
که این استدلال باطلی است چرا که در خود قرآن هم عصر بودن عده ای از انبیا الهی را تصریح شده است
مانند هم عصری لوط و ابراهیم
شعیب و موسی
داوود و سلیمان و.....

دومین دلیل برای باطل بودن این استدلال این است که استدلال کننده گویا خدا را هادی نمیداند
خدا هادی است و برای هم قومیتی حجت را با فرستادن انبیا تمام میکند
یعنی قدیم که جهان دهکده نبوده به علت سبک ارتباطات
در یک زمان در جاها و سرزمین های متفاوت انبیای مبعوث میشدند و به تبلیغ و ارشاد و انزار می پرداختند
124000 پیامبر هم در روایات تصریح شده است

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، Reza14 ، only_y2d ، حسن.س. ، محـب ، N.Mahdavian ، fazel ، ساجد ، تازه مسلمان ، ali.khm ، مسافر ، بیداری اندیشه ، saloomeh ، MohammadSadra ، zarati313 ، mhvvhm ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، Havbb 110 ، r_bashiri89 ، دل خسته ، نسیم ، mahdy30na ، viana ، R3Z4 ، omidman ، انتصـار ، آفتاب
۲۰:۱۵, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
سخنان شما صحیح اما چرا هیچ پیامبر چینی یا روسیه ای یا آمریکایی ( برای سرخپوستان بومی قاره امریکا ) یا کره یاژاپن یا ایران ( شاید فقط زرتشت ) یا آلمان و آفریقای جنوبی هیچ پیامبری نبوده و اگر بوده در قرآن یا کتب تاریخی آنها نیامده است ؟
گویا فقط در خاورمیانه بوده اند و همچنین این رسولانی که فرمودید همگی معروف هستند و در بیشترین حالت هم به 1000 تا هم نمی رسند چه برسد به 124000 تا !!
ممنون میشم بازم بحث کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، Vblock ، ali.khm ، MohammadSadra ، تازه مسلمان ، arazot ، A L I ، hesam110 ، نسیم ، Imam12 ، omidman
۲۰:۳۲, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
بله دوست عزیز خداوند اگر میخواست همه ی پیامبران را در قرآن نام ببرد میدانستید چند صفحه میشد؟؟؟ خوب درست نیست که بگویید که همه چیز را آدم ابوالبشر باید بداند البته اگر تاریخ بخوانیم در آن زمان اصلا روسیه و آلمان و آمریکا و ژاپن و کره وجود نداشتند خداوند پیامبری نازل میکند برای همه نازل میکند پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)را بر همگان رسول قرار دادند و هم اکنون کسی که آوازه ی اسلام را میشنود و در موردش تحقیق نمیکند و رد میکند آن شخص کافر است چنانچه خداوند میفرماید حجت را بر همگان تمام کردیم و میفرماید اسلام کاملترین دین است اما اطلاعات ما اندک است ممکن است شخص باسوادی در کشورهای قدیم وجود نداشته باشد و بخواطر همین ثبت نشده عین این میماند که بگویید تعداد کسانی که در ایلام باستان زندگی میکردند چه بود ممکن است تخمینی بگید با نام هزار نفر ولی طرف مقابلتون نمیگه که فقط همینقدر بودند و بقیه در کتب ثبت نشدند رسولانی که ما نامشان را نمیدانیم وجود داشته اند اما چون در زمان قدیم تحریفات و تغییراتی صورت گرفته ما اسم آنان را نمیدانیم کلا بی نام و نشانند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، r_bashiri89 ، SAViOR ، Imam12 ، omidman
۲۱:۰۹, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #6

(۱۲/بهمن/۹۰ ۲۰:۳۲)anti dajjil نوشته است:  بله دوست عزیز خداوند اگر میخواست همه ی پیامبران را در قرآن نام ببرد میدانستید چند صفحه میشد؟؟؟ خوب درست نیست که بگویید که همه چیز را آدم ابوالبشر باید بداند البته اگر تاریخ بخوانیم در آن زمان اصلا روسیه و آلمان و آمریکا و ژاپن و کره وجود نداشتند خداوند پیامبری نازل میکند برای همه نازل میکند پیامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)را بر همگان رسول قرار دادند و هم اکنون کسی که آوازه ی اسلام را میشنود و در موردش تحقیق نمیکند و رد میکند آن شخص کافر است چنانچه خداوند میفرماید حجت را بر همگان تمام کردیم و میفرماید اسلام کاملترین دین است اما اطلاعات ما اندک است ممکن است شخص باسوادی در کشورهای قدیم وجود نداشته باشد و بخواطر همین ثبت نشده عین این میماند که بگویید تعداد کسانی که در ایلام باستان زندگی میکردند چه بود ممکن است تخمینی بگید با نام هزار نفر ولی طرف مقابلتون نمیگه که فقط همینقدر بودند و بقیه در کتب ثبت نشدند رسولانی که ما نامشان را نمیدانیم وجود داشته اند اما چون در زمان قدیم تحریفات و تغییراتی صورت گرفته ما اسم آنان را نمیدانیم کلا بی نام و نشانند
خوب چند جلديش ميكرد.
روسيه، المان و ژاپن وجود نداشتند؟ Smile كم لطفي ميفرماييد. يعني فقط يه عربستان بوده فك كنم!
مگه ميشه هيچي ثبت نشده باشه جناب محترم؟ اونام تاريخ خودشون رو دارن.
اينهمه بي نام و نشان؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mrfarzadj ، mhvvhm ، omidman
۲۲:۰۵, ۱۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۱ ۱:۴۶ توسط Mehrdad.IV.)
شماره ارسال: #7

(۱۲/بهمن/۹۰ ۲۰:۱۵)mrfarzadj نوشته است:  سخنان شما صحیح اما چرا هیچ پیامبر چینی یا روسیه ای یا آمریکایی ( برای سرخپوستان بومی قاره امریکا ) یا کره یاژاپن یا ایران ( شاید فقط زرتشت ) یا آلمان و آفریقای جنوبی هیچ پیامبری نبوده و اگر بوده در قرآن یا کتب تاریخی آنها نیامده است ؟
گویا فقط در خاورمیانه بوده اند و همچنین این رسولانی که فرمودید همگی معروف هستند و در بیشترین حالت هم به 1000 تا هم نمی رسند چه برسد به 124000 تا !!
ممنون میشم بازم بحث کنیم
با سلام

دوست عزیز ممکنه چیزهایی که میگم کمی درکش سخت باشه. اما وقتی شما به این درک برسین که تحریفی در سطح جهانی انجام شده تا پیامبران رو افسانه جلوه بده به این موضوع پی میبرین. این امر تا جایی ادامه پیدا کرده که تو تمامی منابع معتبر حضرت ابراهیم (علیه السلام) رو افسانه معرفی میکنن.

شما تا حالا از خودت پرسیدی چرا مردم بومی امریکا رو تیکه تیکه کردن و به بد ترین نحو به قتل رسوندن و یک نسل کشی عظیم انجام دادن؟
تا حالا از خودت پرسیدی چرا تو کتاب ها هیچی از سرخ پوست ها نمیگن و میخوان به جهان بگن که مردمی وحشی بودن؟
به این نکته بزرگ توجه کردی که اطلاعات زیادی از سرخ پوست ها نیست؟ و همه شون نسل به نسل کشته شدن؟
حتی بچه های نوزادشون رو هم کشتن و همه چیزشون رو از بین بردن. انگلیسی ها زمانی که رفتن اونجا شروع به نسل کشی عظیمی کردن واقعا چرا؟
من جوابشو بهت میدم. چون حقیقت اصلی نباید برای مردم جهان فاش بشه. اونها پیامبر داشتن و هیچ شکی درش نبود. و چون پیامبر حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) طبق گفته قران برای تمام جهان فرستاده شده پس سرخ پوست ها هم باید جزو مردمی که حضرت محمد دعوتشون کرده باید باشن. اما من هنوز نفهمیدم چرا هیچی از این امر تو تاریخ نیست؟
من خیلی تحقیق کردم تا اینکه به شخصی به نام پیری رییس برخورد کردم که تقریبا 500 سال پیش به قاره امریکا رفته و با توجه به اینکه مسلمون هم بوده و تک تک مناطق قاره امریکا رو با جزییات و دقیق ثبت کرده و به زبون عربی کامل نوشته. اما به دروغ به تمام جهان گفتن که کیرستف کلبم به امریکا رفته. این دروغی بزرگه. این یک دروغ عظیمه. کریستف کلمب به امریکا نرفته. این پیری رییس بوده که به تمام جهان سفر کرده. یه موقع هایی یاد حرف های پور پریار می افتم که میگفت تمامی سلسله ها قبل از قاجار دروغی هستن و وجود نداشته ان. البته نمیدونم. شما میتونی در مورد پیری رییس تحقیق کنی. پیری ریئس به نظرم بزرگترین فردی باید باشه که تو تاریخ وجود نداره. انگار که اصلا همچین کسی وجود نداشته. تازه این یک مورد هست. از کجا معلوم هزاران نفر مثل پیری رئیس وجود نداشتن که ما اسمی ازشون نشنیدیم؟
اطلاعات کمی از این ادم بزرگ و مسلمان وجود داره که میتونین کمی در مورد تحقیق کنین. چندین عکس از پیری رئیس رو که قبلا هم نشون دادم اینجا هم میزارم :

[تصویر: ckh8feametjmjdmi3rg.jpg]

[تصویر: ym9ftpnisz3fmavzpvrc.jpg]

طبق گفته های خودشون کشیدن این عکس ها با دست خالی به هیچ وجح امکان پذیر نیست. یعنی اصلا ممکن نیست. هیچ کس نمیتونه با دست خالی اینو بکشه. طبق گفته دانشمندان همچین چیزی امکان پذیر نیست و حتما باید برای رسم نقشه به این دقیقی از وسیله ای برای بالا رفتن از سطح زمین استفاده کرد تا با دقت بشه رسم کرد. اما هیچ کس از خودش نپرسیده که اخه مگه میشه قدیمی ها خداوند بهشون پیشرفت نداده باشه؟ ایا چنین چیزی ممکنه؟ به نظرم پیشرفت اونا با ما تفاوت داشته و اونا از چیز های دیگه استفاده میکردن که اکنون از ما مخفی شده. این اعتقاد منه و از ته قلبم بهش ایمان دارم و هیچ شکی درش ندارم.
و حالا نقشه شوکه کننده پیری رییس از قطب جنوب :

[تصویر: piri_cairo2.gif]

تطبیق نقشه فعلی با نقشه پیری ریئس کاملا دقیق رسم شده

[تصویر: 600px-Piri_Reis_map_interpretation.jpg]

[تصویر: hlixdu8c5sk1igonv6f9.jpg]

[تصویر: yibtcd0953wu4rmz11sg.jpg]

[تصویر: b6zi6b911gpd09grf0iq.jpg]

شما خودتون قضاوت کنین. یک انسان هر چه قدر هم خدمه داشته باشه چه طوری میتونه توی یه محیطی مثل قطب جنوب با اون هوای سردسیر نقشه به این دقیقی ترسیم کنه؟ کی میتونه؟ ایا وسیله ای وجود نداشته که پیری رییس ازش برای کشیدن نقشه به دقیقی استفاده کرده؟ البته با تحقیقات بسیار زیادی که انجام دادم فهمیدم میشه توسط انرژی اسکالر این کار رو انجام داد. اسکالر انرژی که داخل خود زمین هست و از بعد های زمان به داخل جهان ما میریزه. اما الان با امواج مایکرویو و ماهواره ها انرژی اسکالر به انسان ها نمیرسه. در مورد انرژی اسکالر میتونین اینجا اطلاعات کسب کنین (کلیک کنین).
همیشه میگفتم اخه مگه میشه الله انسان رو وقتی افرید بدون هیچ پیشرفتی ولش کنه؟ اما الان میفهمم که الله این کار رو نکرده بلکه تاریخ به ما دروغ گفته.

[تصویر: 0mcbnfby251s0k9lwji.jpg]
شما به این توطعه تاریخی پی میبرین وقتی بفهمین که هیچ کس هیچی از پیری رییس نمیدونه. تو هیچ کتابی ازش اسم برده نشده. نه ویل دورانت و نه هیچ کس دیگه ای هیچی نمیدونه. چون همه چیز عوض شده. سخته اما واقعیت همینه.

مردم امریکا یا همون سرخ پوست ها احتمالا باید مسلمون بوده باشن. چون پیریر ریسس خودش مسلمون بوده و برای کشیدن نقشه حتما باید با اونا همکاری میکرده. البته ممکنه قضیه چیز دیگه ای باشه. من حتی طی تحقیقاتم موضوعاتی رو فهمیدم که اگه اینجا بگم ممکنه تحمق خطاب بشم به خاطر همین چیزی نمیگم. اما اینو بدون یک دروغ بزرگ تو جهان وجود داره که کسی ازش نمیدونه. مردم گذشته امکان داره که پیشرفت بسیار بالایی داشته بودن. مثلا تصویر زیر یک مسجد هست در ترکیه که تقریبا 400 سال پیش توسط مسلمون ها ساخته شده ببینین :

[تصویر: Sultan-Ahmad-Cami-3.jpg]

ستون های عظیم این مسجد کاملا نمایان گر این هست که یک پیشرفت یه وسیله یا هر چیزی که الان دیگه موجود نیست وجود داشته که با هاش میشده همچین چیزی ساخت.

یا مثلا این وسیله که دو تا ریل هست که توسط مسلمون ها ساخته شده که احتمال میره برای ستاره شناسی بوده البته خودشون میگن اون وسیله بین دو ریل قرار میگفرته و حرکت میکرده البته من میگم که ممکنه چیز دیگه ای بوده باشه :

[تصویر: Oloq-Beyg-5.jpg]

[تصویر: Oloq-Beyg-2.jpg]
یا اصلا چرا راه دور بریم؟ در ترکیه در هنگام حفاری در جایی که قبلا مسجد بوده دستشویی پیدا میکنن که مال 350 سال پیش هست. کاملا طلا کاری و ایینه کاری شده. البته اونجا جای 15 تا دستشویی بوده که همه رو از بین بردن ( کی از بین برده معلوم نیست) این یه دستشویی برای اینکه روش برای تعمیر دیوار کشیده بودن چون دیده نشده حواسشون نبوده از بین ببرن عکسشو ببینین :

[تصویر: TopKapi-6.jpg]
اما هیچ کس نیست که یادش باشه چه اتفاق هایی افتاده. کسی نیست. و ما هم نمیتونیم دقیق حقیقت رو پیدا کنیم.
حتی خود قران در سوره غافر ایه 21 و سوره الروم ایه 9 بود فکر کنم که میگه : مردمان گذشته بسیار قوی تر از شما بودند و زمین رو دگرگون کردن و از نوع ابادش ساختند. و شما از لحاظ پیشرفت به ان ها نخواهید رسید. یا مثلا قوم ثمود رو هیچ کس نمیپرسه که چه جوری و با چه وسایلی روی کوه ها خانه ها و قصر های عظیم میساختند ( طبق گفته های قران) یا حضرت نوح کشتی به اون عظمت رو طبیعتا نمیتونسته با دست خالی و اهن بسازه. کشتی که باید کاملا سیستم تهویه و سیستم غذا دهی به حیوانات رو داشته باشه. چون غذا دادن به اون همه حیوان کار یکی دو روز نیست. و دارای چه اتاق های بزرگی برای ذخیره سازه غذا بوده و... یا حتی قوم حضرت موسی یا همون فرعون که تو قران گفته شده که خانه های عظیم داشتند. حتی بحثی بود چند وقت پیش در مورد القصص ایه 38 که ترجمه اش احتمالا باید اشتباه باشه ترجمه اش این میشه :

و فرعون به هامان گفت ، ای هامان برایم اتش بر گل بر افروز و قصری بزرگ بنا کن تا از خدای موسی مطلع شوم هرچند اون رو از دروغ گویان می پندارم!

خب این یعنی چی؟ چرا فرعون باید برای مطلع شدن از خدای موسی قصر بسازه؟ چه ربطی داره؟ ایا ترجمه غلط نیست؟ ایا منظور فرعون ساخت یک سفینه نبوده که بتونه در اطراف زمین حرکت کنه و خدای موسی رو ببینه؟ در این مورد بیشتر توضیح نمیدم میتونین خودتون با خواندن این مطلب ( کلیک کنین) متوجه بشین که قضیه چی بوده.

اینا رو گفتم تا متوجه بشین که ممکنه تحریفات و جعل بسیار بزرگی در جهان وجود داشته باشه که خیلی ها ازش بی خبر هستن.

در جواب اینکه میگین ژاپن پیامبر نداشته باید بگم که من توی چندین کتاب قدیمی خوندم که در ژاپن پیامبری به نام Unos وجود داشته که مردم اون رو پذیرفتن. و یه عکسی هم ازش کشیده بودن که اونوس در کنار ساحل افتاده و کنارش یه کدو که در ژاپن هم زیاد هست در اومده. با کمی تحقیق متوجه شدم که اونوس همون یونسی هست که تو قران ازش نام برده شده. و با توجه به اینکه خداوند گفته کدویی برای او رویاندیم ایمانم قوی تر شد که یونس در ژاپن بوده و باز هم وقتی در قران خوندم که اون قوم سریع به یونس ایمان اوردن باز هم ایمانم قوی تر شد که یونس همون اونوس در ژاپن هست. اسمش هم به یونس میخوره. البته ممکنه در تاریخ ها یونس رو مرتبط به جای دیگه ای دونستن. اما من توی اون کتاب این چنین خوندم.

پس بدونین که سرخ پوست ها هم پیامبر و تاریخ خودشون رو داشتن. و همینطور همه جای جهان. اما من اعتقاد دارم که ما با یه جعل عظیم طرف هستیم که امید وارم با اومدن منجی همه اینا فاش بشه.

میدونم درک این صحبت ها سخته. منم نمیگم همینجوری قبول کنین نه، چون خودم جونم در اومد تا اینا رو فهمیدم. اما الان اینا رو در اختیار شما گذاشتم. شما هم برین تحقیق کنین. به تلوزیون گوش ندین به صدای سیستم توجه نکنین خودتون باشین فقط خودتون.
تحقیق کنین تا شاید یه کمی از حقیقت رو بفهمین. به چیز هایی که بهتون میگن توجه نکنین و 90 درصدش رو دروغی بدونین. خودتون حقایق رو کشف کنین.

از نظر من مردم با دقت به کار ها و اتفاق هایی که تو جهان میافته نگاه نمیکنن. چون اساسا نمیخوان خودشون رو درگیر مسائل جهان کنن. چون نمیخوان متوجه بشن. در واقع خودشون میخوان خودشون رو گول بزنن.

با الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساجد ، تفکر ، Rman ، m.hossein ، stranger00 ، Asma.r ، mohamad ، رمز شب ، Mohammad Trust ، فاطمه خانم ، Alireza_h ، saloomeh ، mohammad reza ، MohammadSadra ، zarati313 ، خاک ، M03TAFA ، تازه مسلمان ، mhvvhm ، K-1 ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، r_bashiri89 ، یاســین ، Imam12 ، abas_341 ، امیرحسن ، shahabm ، mohammadhadi ، rezaba ، R3Z4 ، Braveheart ، omidman
۲۲:۲۲, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
من که می تونستم حتما از جناب آقای
Mehrdad.IV
یه تشکر ویژه میکردم اما حیف که ... نمی تونم

به هر حال بحثی که مطرح شد جای تامل داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: stranger00 ، Asma.r ، Mehrdad.IV
۲۳:۰۹, ۱۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #9

جناب Mehrdad.IV با اين حساب خيلي چيزهاي ديگه ام در حال حاضر ميتونه با همين منطق شما تحريف شده باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، omidman
۲۳:۲۶, ۱۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۲۳:۲۹ توسط Mehrdad.IV.)
شماره ارسال: #10

(۱۲/بهمن/۹۰ ۲۳:۰۹)Vblock نوشته است:  جناب Mehrdad.IV با اين حساب خيلي چيزهاي ديگه ام در حال حاضر ميتونه با همين منطق شما تحريف شده باشه

بله درست میفرمایین. امکانش هست. خیلی چیز های دیگه هم هست. گفتم تو متن چیز های دیگه ام هست که اگه یه روزی موقع درکش فرا رسید خواهم گفت. یکی از مواردی که واقعا تحریف شده علم پزشکی هست از نظر من. قدیمی تر ها علم پزشکیشون خیلی بهتر بوده. اما الان با دارو های شیمیایی که عمر ها رو کوتاه میکنه و صد ها ضرر داره جای دارو های گیاهی رو گرفتن. از این موارد خیلی زیاد هست. نه ایدزی وجود داشته نه بیماری های نا علاجی. میتونین از مادر بزرگ هاتون بپرسین که مادر بزرگاشون چه جوری زندگی میکردن. مثلا خیلی از ما ها از وجود ماده ای به اسم روغن سیاه کاملا بی خبر هستیم. ماده ای که اگه روی زخمتون بمالین سریع خوب میشه. اما الان جاش پماد های شیمایی اومده.
از این موارد به قدری هست که بخوام بگم یه طومار میشه. به نظر میاد دارن حتی این چیز ها رو هم تحریف میکنن. کلا ما رو از زندگی اصلیمون دور کردن. کمتر کسی هست که متولد 68 تا 70 باشه و تو عمرش ماهی گیری کرده باشه. چندین روز توی کوه ها سر کرده باشه. لای درخت ها اتیش روشن کرده باشه. طبیعت خدا رو درک کرده باشه. در عوض تا دلتون بخواد پای مانتور نشسته و چشم و کمرش رو نابود کرده مگه غیر از اینه؟

همه چیزو دارن از ما میگیرن دوست عزیز. کمی به هوش باشید. انسان افریده شد تا از جهان لذت ببره نه اینکه زجر بکشه.
ساختمان های بزرگ میسازن و داخلش 50 تا خانواده رو جا میکنن. توی یه محیط کوچیک. بیرون هم ترافیک و الودگی هوا.
ساعت ها میشنشین تو خونه تون و به صفحه متحرکی که همه اش در حال دروغ گفتنه به اسم تلوزیون خیره میشین. کجای قران گفته زندگی بشریت باید اینجوری باشه؟ بیشتر گفته های قران با زندگی که الان تو جهان حاکم هست قابل انجام نیست. مثلا خداوند در جای جای قران گفته : من زمین را افریدم و چه نیکو افریننده ای بودم. تا در زمین بگردید و سیر کنید و لذت ببرید. ایا در زمین سیر نمیکنید؟

الان من بخوام تا قم برم باید دو ساعت ترافیک رو تحمل کنم تازه چند هزار تومن هم باید پول بنزین ، کوفت و زهر مار بدم. اینا همه اش جزو تحریفه. در نتیجه بیخیال گشتن در زمین میشم و میشینم تو خونم پای تلوزیون.

پس این تحریفه بزرگه. وقتی بچه 8 ساله میشینه پای چیزی به اسم کامپیوتر و مغزش رو نابود میکنه. و حتی ممکنه با یه کلیک به الودگی کشیده بشه. این طبیعیه یا زندگی اصلی در طبیعت؟

ایا این تحریف نیست؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، m.hossein ، خاک ، تازه مسلمان ، mhvvhm ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، r_bashiri89 ، امیرحسن ، Braveheart ، omidman
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا