کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر شما چیه ؟
موافقم
کاملا مخالفم
میتونه باشه
نظری ندارم
مشتاقم بدونم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساعت 9:33 دقیقه لحظه ی ورود تاریخی امام به میهن !!!!!!!!!
۲۲:۲۷, ۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
[/size]البته باید متذکر بشوم که هیچ گونه عنادی با انقلاب اسلامی ندارم امام خمینی در ساعت 9:33 دقیقه وارد ایران شد که هر دو عدد هم 9 و هم 33 جزء اعداد مقدس فراماسون ها هستند تازه یه مطلب دیگه انقلاب ما در رز 22 از ماه یازدهم رخ داد که جمه این دو عدد که هردو از اعداد مقدس هستند برابر با 33 تعداد درجاات فراماسون ها می باشد حالا شما فکر می کنید که این موضوع از طرف چه کسانی بوده فرود در ساعت 9:33 دقیقه توسط هواپیمای فرانسوی ها عمداً در این ساعت بوده یا ... و پیروزی انقلاب در روز 22 از ماه یازدهم هم از طرف فراماسون ها برنامه ریزی شده بوده یا همه ی اینها اتفاقی بوده و من خیلی قوه ی تخیلاتم قوی هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[size=large]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mabbaszadegan ، arnh ، فرهاد ، Amir ، parsa

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۱, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۰ ۲۳:۰۹)amdhsr نوشته است:  حالا این سوال برای من مطرحه که چرا تاریخ پیروزی انقلاب اسلامی ایران بیست و دوم بهمنه
22 و 11
نظر شما چیه؟
متشکر میشم اگه توضیحی دارین بگین تا من از این شبهه بیرون بیام !

بسم الله الرحمن الرحیم
خدمت دوست عزیزم عرض کنم که بهت حق میدم تا این فکر رو بکنی . چون من خودم هم به این پرسش رسیده بودم اما به نتایجی رسیدم که عرض میکنم :
در مورد اعداد ، سخنرانی که شما شنیدی فقط محض آشنایی بود و اعداد مورد استفاده ماسونها و دلیل استفاده از اونها بحث تخصصی احتیاج داشت که انجام شده و داره همچنان انجام میشه . مثلا :

ماسونها عدد 7 رو برای نور استفاده میکنن یا عدد 11 رو فقط برای روز استفاده میکنن یا با استناد به کتاب آلیستر کراولی و مطلبی که قبل از دیباچه نوشته شده عدد 9 رو فقط برای ماه استفاده میکنن .
یا مثلا عدد 13 رو فقط برای بیان مجموعه استفاده میکنن و ... .

اگر بخواهیم به صورت تخصصی به استفاده اعداد نگاه کنیم این نماد شناسی 22 بهمن یا ماه 11 ارزشی نداره .
استاد رائفی پور برای جلوگیری از رواج این گونه شبهات جلسات پرسش و پاسخی تدارک دیده بودن که من لینک دانلودش رو در اختیارتون میزارم . البته شاید سخنرانیهای تکمیلی تو این زمینه شده باشه و من بی اطلاع باشم .

http://www.nwo.ir/1390/03/17/post-657/

پاینده باشی .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hosein.kh ، MAHDI59 ، یا ثارالله ، MohammadSadra ، saloomeh ، ELENOR ، mhvvhm ، یا صاحب الزمان ، حسن عزتي
۱:۰۹, ۱۳/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۱:۱۵ توسط HadiTak.)
شماره ارسال: #32
آواتار
مطمئن باشید هیچ کدوم از اعداد خدا نحس نیست و میشه موارد بسیاری رو از تاریخ آورد که وقایع مثبت در تاریخهای به ظاهر ماسونی اتّفاق افتاده! موارد مهمتری هست. فکرتونو روی اینجور چیزا متمرکز نکنید. لطفا!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: t.kam67 ، SARV ، Tohid_Prince ، یا ثارالله ، MohammadSadra ، mhvvhm ، A L I ، حسن عزتي
۱:۴۴, ۱۳/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۱۷:۴۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #33
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۰ ۲۳:۵۶)Majabat نوشته است:  سلام دوست عزیر
1_طبق اسنادی که از لانه جاسوسی آمریکا بدست اومده , در روز 22 بهمن سال 57 آمریکا قصد کودتا در ایران را داشته ولی با درایت امام خمینی (رحمة الله علیه) کودتا شکل نمی گیره و انقلاب پیروز می شه.
2_اگر [i]11 و 22
برای ماسون ها عددی مقدسه چرا ماسون ها باید انقلاب اسلامی را مقدس نشان بدهند؟؟؟
مگر انقلاب ایران در راستای اهداف ماسونی شکل گرفته است؟؟؟[/b]

به نام خدا

سلام.
1-كودتاي برنامه ريزي شده قرار بوده توسط چه كساني صورت بگيره؟چجوري دقيقا همون روز انقلاب پيروز شد؟
2-نميدونم.شايد اينطور باشه!الله اعلم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، حسن عزتي
۹:۳۸, ۱۳/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۹:۴۰ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۰ ۹:۲۴)ComeDrinkWithMe نوشته است:  آری , آیت الله خمینی نیز ساعت 9:33 وارد ایران شد !

.

بسم الله الرحمن الرحیم

به به چه سخن شیرینی بیان فرمودید... بنده که حسابی تحت تاثیر قرار گرفتم. خداوند به شما خیر بده که این نکته رو به ما آموزش دادید....

چقدر زیباست که امام خمینی (رحمة الله علیه) ساعت 9:33 وارد شدند. 9 نماد نهم ربیع الاول (روز به امامت رسیدن امام مهدی (علیه السلام) مصادف با امروز ) است . و چه زیباست که امام خمینی ساعت 9 وارد شدند تا همگان بدانند ایشان نایب عام امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خواهند بود...

همچنین دقیقه 33... عدد 33 نمایانگر یکی از زیباترین آیین شیعیان است. میدانید که منظورم کدام آیین مقدس است؟
ذکر الحمد الله و ذکر سبحان الله بعد از نماز... دقیقا 33 بار میگوییم الحمد الله و 33 بار میگوییم سبحان الله

چقدر لذت بردم از اینکه امامی اینچنین نمادگرا داریم... ایشان دقیقه 33 را انتخاب کردند ؛ انگار دارند ذکر الحمدالله را با این کار میگویند...که یعنی الحمد الله. قراره ایران آزاد بشه....

خیلی ممنون از ذکر این نکته...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، saloomeh ، yektaparast ، ELENOR ، بیداری اندیشه ، mhvvhm ، یا صاحب الزمان ، A L I ، یاشار ، bi neshani ، حسن عزتي ، hsmoa
۹:۴۵, ۱۳/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۰ ۹:۵۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۰ ۹:۲۴)ComeDrinkWithMe نوشته است:  آری , آیت الله خمینی نیز ساعت 9:33 وارد ایران شد !
هر ساعتی که اومده، خوش اومده. قدمش خیر و برکت بوده. به همین دلیل این ساعت مقدس و پر برکته.

خدمت دوست عزیزمون بگم که منکر این نیستم که اعداد برای خودشون خواصی دارند، این دنیا بزرگتر و پیچیده تر از اون چیزیه که ما فکرشو می کنیم. ولی دیگه بیش از حد نباید مته به خشخاش گذاشت. بهتره اصل قضیه رو بچسبیم. همه مشکلات حل شده همین یکی مونده.

به نظر من دلیل اینکه ماسون ها نماد گرا هستند و به اعداد اینهمه اهمیت میدن اینه که،

اولاً، از درون تهی هستند. مفاهیم بلند عرفانی اسلامی کجا دوتا جنی که اونها با کلی کثافت کاری می گیرن کجا؟

دوماً، یه دلیل دیگه ای هم که من متوجه شدم اینه، سیستم ماسونی یه سیستم شیطانیه. این فقیر بدبخت هم می خواد همه جا خودشو توی چشم بیاره. در واقع می خواد به خیال خام خودش با خدا رقابت کنه. نکته ای که در مورد خدا هست اینه که در استدلال ها وقتی می گن چرا خدا خودش رو نشون نمیده فرستاده می فرسته؟ جوابش اینه که اینهمه نشانه http://forum.bidari-andishe.ir/thread-22...l#pid90417 مناظره امام صادق رو بخونید. نشانه های خدا همه جا هست. این بدبخت هم می خواد نشانه های خودش رو پخش کنه چندتا نماد و عدد رو چسبونده به خودش همه جا مثل پلاکارد بالا می گیره.

شما جدی نگیرید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، یا ثارالله ، بیداری اندیشه ، mhvvhm ، یا صاحب الزمان ، حسن عزتي
۱۰:۰۳, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #36
آواتار
گفتنی ها رو دوستان گفتن ولی زیاد درگیر این قسم اعداد سر کاری نشید این اعداد برای ماسونها کاربرد داره وگرنه از آدم تا خاتم کسی به تقدس اینگونه اعداد اشاره نکرده اونها با این کار میخوان ذهن جوونهای ما رو مشوش کنن و یک بدبینی توام با سوال براشون ایجاد کنن اونم سوالی که خوب میدونن جوابی نمیتونن براش پیدا کنن.
آنها میخواهند انقلاب ما رو به خودشون متصل کنند.همونطوری که صدام رو به خودشون چسبوندند و گفتن اون هم 33 سال حکومت کرد در حالی که 26 سال حکومت کرده بود.)اول انقلاب این ها وقتی دیدند دیگه کاری از دستشون بر نمیاد شروع به دفاع از نهضت کردند.گفتند که امام خمینی ساعت 9:33 وارد تهران شد.(که هر دو عدد عدد ماسونهاست)در حالی که امام ساعت 9:27 وارد تهران شده بود.روزنامه های اون موقع این مطلب رو تصدیق میکنه.خلاصه این که انقلاب ما رو دارن از ما میگیرن . مواظب باشین دشمن ما به جنگ تن به تن اومده!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، MohammadSadra ، ELENOR ، بیداری اندیشه ، mhvvhm ، یا صاحب الزمان ، shafagh_mah ، bi neshani ، حسن عزتي ، PARADOX
۱۲:۰۳, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۰ ۹:۳۸)یا ثارالله نوشته است:  

.

بسم الله الرحمن الرحیم

به به چه سخن شیرینی بیان فرمودید... بنده که حسابی تحت تاثیر قرار گرفتم. خداوند به شما خیر بده که این نکته رو به ما آموزش دادید....

چقدر زیباست که امام خمینی (رحمة الله علیه) ساعت 9:33 وارد شدند. 9 نماد نهم ربیع الاول (روز به امامت رسیدن امام مهدی (علیه السلام) مصادف با امروز ) است . و چه زیباست که امام خمینی ساعت 9 وارد شدند تا همگان بدانند ایشان نایب عام امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خواهند بود...

همچنین دقیقه 33... عدد 33 نمایانگر یکی از زیباترین آیین شیعیان است. میدانید که منظورم کدام آیین مقدس است؟
ذکر الحمد الله و ذکر سبحان الله بعد از نماز... دقیقا 33 بار میگوییم الحمد الله و 33 بار میگوییم سبحان الله

چقدر لذت بردم از اینکه امامی اینچنین نمادگرا داریم... ایشان دقیقه 33 را انتخاب کردند ؛ انگار دارند ذکر الحمدالله را با این کار میگویند...که یعنی الحمد الله. قراره ایران آزاد بشه....

ولی تا اونجایی که من دیدم 9:33 نبود ، 9:27 بود .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، ELENOR ، mhvvhm ، alireza2030 ، shafagh_mah ، MohammadSadra ، bi neshani ، حسن عزتي ، hsmoa
۱۵:۴۴, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
(۱۳/بهمن/۹۰ ۱۲:۰۳)blue.blood نوشته است:  
(۱۳/بهمن/۹۰ ۹:۳۸)یا ثارالله نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

ولی تا اونجایی که من دیدم 9:33 نبود ، 9:27 بود .

9:33 رو که من نگفتم ! عرض بنده اینست که حتی اگر به قول اینان ساعت ورود امام (رحمة الله علیه) 9:33 هم باشد باز هم دلیل بر ماسونی بودن این انقلاب نیست...
عرض بنده اینست که هیچ عدد و نمادی شیطانی نیست بلکه باید روی استفاده کننده از اون عدد و نیتش قضاوت کرد...

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، MohammadSadra ، حسن عزتي
۲۳:۲۰, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #39

سلام امام دقيقا ساعت ٩٢٧ دقيقه وارد ايران شدن و بعضيا دوست دارن ساعتو تغيير بدن
که بگن هيچ انقلابي بدون اجازه فراماسون ها شکل نميگيره.البته اشتباه کردن. بنابه گفته امام ٢٢بهمن
از روزهاي خداست يعني يوم الله و در تاريخ خواهند ماند بدون هيچ تحريفي.
واقعا اعداد براي فراماسون ها مهمه و براشون ارزش داره و اونا کارهاشون طوري برنامه ريزي
ميکنن که با اين اعداد جور در بياد.وگرنه براي ما مهم نيست چه ساعتي و زماني مهم نيت و عمل است.
البته بهتره بدونيم چه کسايي تو داخل دنبال اين هدف هستن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، blue.blood ، MohammadSadra ، bi neshani ، حسن عزتي
۲۳:۵۶, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #40

سلام
به نظرم همه. اینها اتفاقیه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: