|
ساعت 9:33 دقیقه لحظه ی ورود تاریخی امام به میهن !!!!!!!!!
|
|
۲۲:۲۷, ۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
[/size]البته باید متذکر بشوم که هیچ گونه عنادی با انقلاب اسلامی ندارم امام خمینی در ساعت 9:33 دقیقه وارد ایران شد که هر دو عدد هم 9 و هم 33 جزء اعداد مقدس فراماسون ها هستند تازه یه مطلب دیگه انقلاب ما در رز 22 از ماه یازدهم رخ داد که جمه این دو عدد که هردو از اعداد مقدس هستند برابر با 33 تعداد درجاات فراماسون ها می باشد حالا شما فکر می کنید که این موضوع از طرف چه کسانی بوده فرود در ساعت 9:33 دقیقه توسط هواپیمای فرانسوی ها عمداً در این ساعت بوده یا ... و پیروزی انقلاب در روز 22 از ماه یازدهم هم از طرف فراماسون ها برنامه ریزی شده بوده یا همه ی اینها اتفاقی بوده و من خیلی قوه ی تخیلاتم قوی هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[size=large]
|
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
آقای رائفی پور توضیح دادن که امام ساعت 9:33 دقیقه نیومدن.
|
|||
|
|
۲۳:۰۰, ۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خيلي خيالات قدرتمندي داريد. فقط همين
اگه يه سري به مسجد امام اصفهان بزني يا حرم اما رضا و ستاره هاي 6 پر رو ببيني حتما ميگي شيخ بهايي و همه اصفهاني ها هم فراماسونند درسته كه گردو گرده == اما هر گردي كه گردو نيست عمو جون ![]()
|
|||
|
|
۱:۱۴, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱:۲۳, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان محتوا بسیار مهمتر از غالب است
اون تاریخ ها حکم غالب هستند شما بروید در بحر محتوای این انقلاب و تعرف الاشیا به اضدادها ببینید مهمترین دشمنان این انقلاب چه کسانی بوده اند و هستند و شده اند و چه کسانی حامیان آن بوده اند ، هستند و شده اند |
|||
|
|
۱۰:۰۱, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوستان!
فکر میکنم بهتر است اینقدر سطحی نگر نباشیم! فکر میکنم داریم ناخواسته معنی این جمله را برمی گردانیم: نقل قول:هیچ اتفاقی ، اتفاقی نیست !! این جمله لزوما به این معنی نیست که هر اتفاقی به ساده ترین شکل ممکن نباید اتفاقی باشد؛ سطحی ترین برداشت از این جمله این است که مستقیما ظاهر قضایا را به اولین برداشت ممکن از آن مربوط کنیم. توضیح این که: بله هیچ چیز اتفاقی نیست اما بیایید این طور به قضیه نگاه کنیم که انقلابی در روز 22وم با ورود رهبری در ساعت 9:33 اتفاق افتاده استو خداوند هر کارش حکمتی دارد و آن گاه دشمن این انقلاب به سادگی از این موضوع برای انحراف افکار و جهت دهیِ عکس به آن ها استفاده می کند. پس باز هم هیچ چیز اتفاقی نبوده ولی آن طور هم که شما فکر می کنید نبوده. لطفا حتما لینکی را که جناب mahamad گذاشته اند بخوانید. نمی شود از این همه چیزهای غیر اتفاقی که این انقلاب پیش آورده و این طور پوزه ی دشمن را به خاک مالیده و شکوه این مبارزه ای که خمینی کبیر (رحمة الله علیه) راه انداختند - که حقیقا انفجار نور در دنیایی بود که می رفت تا به دست عمال ابلیس ظلمانی شود- به چند بهانه ی واهی چشم پوشید. بیایید تا جایی که میتوانیم عمیق فکر کنیم! |
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۴/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۸۹ ۱۹:۵۰ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۳/دی/۸۹ ۲۲:۲۷)EMPERATOR نوشته است: البته باید متذکر بشوم که هیچ گونه عنادی با انقلاب اسلامی ندارم امام خمینی در ساعت 9:33 دقیقه وارد ایران شد که هر دو عدد هم 9 و هم 33 جزء اعداد مقدس فراماسون ها هستند تازه یه مطلب دیگه انقلاب ما در رز 22 از ماه یازدهم رخ داد که جمه این دو عدد که هردو از اعداد مقدس هستند برابر با 33 تعداد درجاات فراماسون ها می باشد حالا شما فکر می کنید که این موضوع از طرف چه کسانی بوده فرود در ساعت 9:33 دقیقه توسط هواپیمای فرانسوی ها عمداً در این ساعت بوده یا ... و پیروزی انقلاب در روز 22 از ماه یازدهم هم از طرف فراماسون ها برنامه ریزی شده بوده یا همه ی اینها اتفاقی بوده و من خیلی قوه ی تخیلاتم قوی هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب بر فرض که دقیقا امام این ساعت وارد ایران شد/وارد تهران شد/وارد فرودگاه مهر آباد شد خب که چی؟ اگر من هر شب ساعت 9:33 دقیقه بخوابم اشکالی داره؟ مکروهه؟ حرامه؟ مضره؟ نمی دونم چرا برخی نفهمیدن ماجرا چیه.نه به اون آقایی که نظریه علمی رو شیطانی میدونه.نه به بعضی که اعداد رو شیطانی میدونن.یکسری دیگه هم دنبال اینن ساختمونا رو محکوم کنن بابا افکار و اعمال انسانها مهمه.بقیش همه مخلوق خداست و وسیله |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
نقل قول:افکار و اعمال انسانها مهمهدقیقا درسته ، ولی از افکار و رفتار هیچ کس، جز خدا خبر ندارد ! |
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۴/دی/۸۹ ۲۰:۳۲)mabbaszadegan نوشته است: دقیقا درسته ، ولی از افکار و رفتار هیچ کس، جز خدا خبر ندارد !هدفتون از گفتن این حرف چیه؟ یعنی اگر یه نفر کار خیری انجام داد شما می گویید معلوم نیست خیر باشد.فقط خدا می داند؟ یا اگر کسی کار بد و شری انجام داد شما می گویی معلوم نیست شر باشد. فقط خدا می داند؟ این استدلال درست نیست.با این استدلال حتی قاضی نمی تواند قضاوت کند اما اتفاقا اصل برائت و حسن ظن استدلال اسلامی و بسیار کارایی است اصل برائت: تا وقتی برای شما به طور قطع و یقین گناه و جرمی در مورد شخص یا گروهی ثابت نشده ، آنها بی گناه هستند حسن ظن: باید به همه افرادی که بدی نکردند ، دید خوبی داشت البته با دید دقیق و آگاه ضمنا محرمات و حتی مکروهات در دین مشخص شده اند.اشخاص غیر متخصص هم حق ندارند آنها را کم و زیاد کنند تشخیص اینکه انقلاب اسلامی ایران حق بود و کلمه الله را زنده کرد و آمریکا و اسرائیل و انگلیس باطل بودند و هستند و جنود الشیطان می باشند اظهر من السمش است. اصلا دیگر کسی نمانده که بخواهد از دین الهی حفاظت کند که ما بخواهیم به عنوان آلترناتیو انقلاب اسلامی مطرح کنیم |
|||
|
|
۲۱:۲۰, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
برادر من ، مطمئن باش این اتفاق که الان من و شما داریم باهم صحبت میکنیم هم اتفاقی نیست !
اصل بر برائت است قبول ! مگه من حرفی غیر از این زدم ؟ به کسی تهمت نزدم که ، اگر هم از حرفای من چنین برداشتی کردید امیدوارم خدا منو ببخشه که شما رو به اشتباه واداشتم ! من یک مطلب کلی گفتم و منظورم اینه که هر اتفاقی می افته در حیطه اختیارات خداست و نمیتوانیم حتی افتادن برگی از درخت را اتفاق بدانیم ! پس به کوچکترین سوالات که شاید مسخره به نظر برسه هم میشه فکر کرد ، چرا که خدا خواسته تا این سوال در ذهن پرسش کننده شکل بگیره ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |