|
دیدن قیافه شیطان
|
|
۲۲:۱۷, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
سئوال بنده این است که آیا می دانید که قیافه دجال یا شیطان چه شکلی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جواب سوال این است که بنده از طرف خداوند می توانم خوابهایی ببینم با موضوعی واقعی در آینده. و در یکی از شب ها وقتی خوابیدم در خوابم احساس وجود شیطان را در نزدیکی خود کردم و حالا خیلی جالبه که اگه بگم چه شکلیه !!!! باورتان نمی شه از نظر قیافه شبیه به batman هستش دارای دو بال شبیه خفاش و دارای سری کوچک و گرد و رنگ پوستی خاکستری و قدی بالای 2 متر و انگشتان دستش بر روی بالهایش است طوری وحشت کردم که سریعا از خواب بیدار شدم و در همان لحظه صدای شفا بخش اذان صبح به گوشم رسید و وضو گرفتم و نماز خواندم . وقتی که دیشب مستند شما را دیدم احساس کردم که باید چیزی رو که دیدم برای شما ارسال کنم. و به نظرم برای همینه که هر از چند سالی یکبار فیلم batman رو می سازن تا به مردم نشونش بدن . می تونید راجع به حرف من تحقیق کنید و جوابش رو برای من ارسال کنید. با تشکر از سایت زیباتون در پناه خدا باشید |
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ممکنه این خوابی که شما دیدید تحت تاثیر همان فیلم بتمن باشد!!!
|
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
جسارت نباشه، ولی من هم تو خواب بعضی موقع ها موجوداتی عجیب غریب میبینم. پس منم باید بگم این موجودات حتما خود شیطونن. یا حتما از طرف خدا این موجودات به خواب من اومدن؟؟؟
اینکه شما میگید میتونم خوابهایی با موضوعات واقعی از جانب خدا ببینم؛ یه کم قابل هضم نیست. ببخشید" ولی فکر میکنم شما یه مقدار تحت تاثیر فیلم ها و مستندایی که میبینید قرار گرفتید. اگه هم یه درصد احتمال بدیم که شما از طرف خدا خوابهایی با موضوع واقعی میبینید. پس به نظرم باید خیلی انسان برگزیده ای باشید!!!! آیا واقعا چنین فکری در مورده خودتون میکنید ؟؟؟ |
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ببینید به همه ی خواب ها نباید اعتماد کرد در واقع بعضی از خواب ها شیطانی هستند و غیر قابل اعتماد و بی تعبیر
|
|||
|
|
۰:۰۱, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام
آنکه را اسرار حق آموختند/ مهر کردند و دهانش دوختند |
|||
|
|
۰:۵۰, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۰:۵۱, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
آقا من اینقدر از این خواب های تخیلی میبینم از اماما گرفته تا دی جی مون اصلا یه چیزایی یه بار خواب دیدم به همراه پدر و مادرم داشتیم میرفتیم خونه امام صادق پدر مادرم دمپایی داشتن من نداشتم پا برهنه میرفتم یه مار سر راه ما بود چون من دمپایی نداشتم میخواست منو نیش بزنه نمیزاشت من برم صبح واسه بابام تعریف کردم بابام گفت امام صادق نماد نمازه و مار نماد شیطان و نماز نیز مصونیت است و چون تو در نماز کاهلی میکنی شیطان به تو نزدیک میشده ما که سعی کردیم نمازمون درست کنم ولی این پدر مادرا استاد ربط دادن موضوعات بی ربط در راستای چشم انداز 20 سال هستن
کلا جدی نگیر خوابو این همه گفتم اینو بگم |
|||
|
|
۱:۱۴, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام خواب چیه دیگه واقع بین باش این چی بودجسارت نباشه ولی خواب حجت نیست کی گفته که شماخواب ازطرف خدامیبینی
|
|||
|
|
۲:۲۲, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
اتفاقا من با یه ادم آگاهی حرف میزدم ، میگفتم شیطان اینقدر ترسناک و زشته ، بهم گفت نه ، اتفاقا اینقدر زیباست که حد نداره و دل هر ادمی رو به طرف خودش میکشونه . آخرشم بهم گفت ، ولی زیبا رویان ، ممکنه باطن درستی نداشته باشن
|
|||
|
|
۵:۱۱, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
آخرالزّمان، از زبان پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) [/b]روزگاری که دینتان: پول، قبلهگاهتان: زنان و کاسبانتان: رباخوار ميشوند. متاسفانه یکی از دلایل بنده برای عضویت در سایت سطحی بینی موضوع دجال و بحث و جدل های آنها سر مستند ظهور بود. ابتدا در مورد عدد 13 تا جایی که بنده اطلاع دارم این عدد در علم لدن که علم مقدس تمام ادیان الهی هست. آمده و قدرت شگرفی داره! البته اگر بخوام ساده بیان کنم. کسی می تواند از این علم و این اعداد استفاده کند که ...( رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند.) ولی متاسفانه چون اینها نمی دانند که کسی که به آن مرحله مقدس نرسیده باشد نمی تواند از این عدد بهره ببرد مکرر از آن استفاده می کنند. 2.دجال در روایات اسلامی این گونه توصیف شده است: او دارای قدرت و تاثیر عجیبی است،چشم راست ندارد و چشم دیگرش در وسط پیشانی اش است و مانند ستاره ی صبح می درخشد. چیزی در چشم اوست که گویی آمیخته به خون است.داخل دریاها می شود وآفتاب با او می گردد.کوهی از طعام و نهری از آب همیشه با اوست.آسمان به دستور وی باران می دهد و زمین گیاه می رویاند.اختیار گنج های زمین با اوست.مرده را زنده می کند و با صدای بلندی که تمام جهانیان صدای او را می شنوند. می گوید: ((من خدای بزرگ هستم که شما را آفریده و روزی رسان هستم،به سوی من بشتابید.)) منبع :http://dajal.blogfa.com البته باید عمیق تر در مورد این حدیث تفکر نمود.به معنی باطنی بیشتر توجه داشت! یک سوال از شما دارم آیا پول همین کارها را نمی کند؟؟؟ آیا پول خدای خیلی هااا نیست ؟؟؟ اگر نیست پس چرا به خواطر پول دروغ می گوییم! (خدای شما همان کسی است که به خاطر او کاری را انجام می دهید!) مطمنا به خاطر خدا دروغ نمی گوییم به خاطر پول و بعضی چیزهای دیگر است! پول ما و شماا را را روزی می دهد! پول می دهند و از گیاهان زمینی استفاده می کنند پول می دهند و در زمین گیاه می کارند! (البته پول بد نیست! به شرطی که شما بنده آن نباشید! ) انسان دربند هر چیز که باشد در واقع بنده اوست! توجه داشته باشید که یک دلاری تمثیلی هست تنها که در آن از چشم دجال استفاده شده و گرنه پول در هر شکلی اگر در بندش باشیم دجال است! انگار امریکایی ها بهتر از ما می دانند که پیغمبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چه گفته و ما هنوز در بند ضواهر دجال اسیریم! دجال ما و شما همان کسی هست که به خواطر او هر ان چه خدا گناه دانسته انجام می دهیم !! در آخر عذر می خواهم ز اینکه از واژه ما و شما استفاده کردم خواستم حراسی باشد بر دلمان تا بدانیم که دجال کیست!و این نوشته سر صحبت و بحث رو باز کند! به دلیل مشغله کاری محبت کنید یا پیغام خصوصی گذاشته یا ایمیل ارسال کنید. یا حق
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |