|
نظراتی پیرامون بازی شطرنج و صفحه شطرنجی
|
|
۹:۵۹, ۲۰/اردیبهشت/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۱۲:۲۵ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در دیدگاه اسلام شراب خواری حرام است ولی نگاه کردن به آن اشکالی ندارد ولی اینکه چرا بازی شطرنج نه تنها حرام بلکه نگاه کردن به آن نیز حرام است و این مربوط به ۴ هزار سال پیش میشود که انسانها با تسخیر اجنه دست به کار های شیطانی زدند و از خدا روی برگرداندند و جن یا شیطان را پرستیدن و حتما از خود میپرسید چه ربطی به شطرنج دارد بله چون یکی از ابزار های اصلی برای تسخیر جن و ارتباط با شیطان صفحه شطرنجی است همانطورکه میدونید کف معبد سلیمان نبی شطرنجی بود و این بخاطر تسخیر جن های شیطانی برای گمراه نکردن انسانها بود و در آن زمان بیشترین رواج این کار بود که سلیمان به دستور خدا آن ها را به سلابه گرفت
و در حال حاظر نیز در لژ های ماسونی از این زمین شطرنجی استفاده میشود و در کل بازی شطرنج مهره های برنامه ریزی شده ای دارد که در بازی به ما میگوید نبرد مقابل سفید و سیاه و و همانطور که میبینید یک ترکیب نظامی است و نماد جنگ واژه «شطرنج» تلفظ فارسی «چاتورانگا» است، کلمهای که در زبان سانسکریت برای نام گذاری این بازی به کار برده میشود، هند جاییست که معمولاً از آن به عنوان نخستین زادگاه این بازی یاد میشود. اگر چه بازیهای مشابهی در کره، چین، ژاپن و تایلند رواج داشته، اما شطرنج امروزی به این بازی هندی برمی گردد که در دوره ساسانیان وارد ایران شده و آنگاه در کشورهای اسلامی، اروپا و روسیه تکامل پیدا کردهاست. http://www.rearrange-inc.com/wp-content/...temple.jpg رخ رخ مهرهای قوی در شطرنج محسوب میشود که حضور آن به ویژه در انتهای بازی راهگشاست. رخ به همراه وزیر «سوارهای سنگین» نامیده میشوند. هر بازیکن شطرنج ۲عدد رخ در اختیار دارد و در مجموع ۴ رخ در کل صفحه موجود است که هر کدام در یکی از چهار گوشهٔ صفحهٔ شطرنج (A۱, A۸, H۱, H۸) قرار میگیرند. رخ در شطرنج به صورت عمودی و افقی حرکت میکند و میتواند در صورت نبودن مانع یا اشغال خانهٔ مقصد، یک ستون یا یک ردیف کامل را هم طی کند. حرکت مهره رخ نماد دو ستون معبد سلیمان را نشان میدهد بسم الله الرحمن الرحیم برای دوری شیطان http://zkabbalah.persiangig.com/shatranj...leyman.jpg http://www.grandjunctionlodge.com/i/brethren.jpg http://www.victorialodge.ca/wp-content/u...01jpg.jpeg برای دیدن ودانلود عکس ها وفیلم ها ومطالب بیشتر اینجا کلیک کنید |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۴, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
منم این رو بار ها از جناب آقای رائفی پور شنیدم ولی هنوز نفمیدم کجای قرآن یا کدوم یک از مراجع تقلید گفتن که نگاه کردن به صفحه شطرنجی حرامه؟؟؟
![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۹:۳۳)haji007 نوشته است:(۸/شهریور/۹۰ ۱۲:۱۵)moh3n نوشته است: مطالب ذکر شده را میتوان مقدمه ای برای این بخش از مقاله دانست! در دیدگاه اسلام شراب خواری حرام است ولی نگاه کردن به آن اشکالی ندارد ولی اینکه چرا بازی شطرنج نه تنها حرام بلکه نگاه کردن به آن نیز حرام است؟ (۱۰/اسفند/۹۰ ۲۲:۵۴)Detector نوشته است: منم این رو بار ها از جناب آقای رائفی پور شنیدم ولی هنوز نفمیدم کجای قرآن یا کدوم یک از مراجع تقلید گفتن که نگاه کردن به صفحه شطرنجی حرامه؟؟؟ (۱۰/اسفند/۹۰ ۲۲:۵۴)Detector نوشته است: منم این رو بار ها از جناب آقای رائفی پور شنیدم ولی هنوز نفمیدم کجای قرآن یا کدوم یک از مراجع تقلید گفتن که نگاه کردن به صفحه شطرنجی حرامه؟؟؟ امام صادق (علیه السلام) : فروختن شطرنج حرام است و پولي هم كه از فروختنش بدست مي آيد حرام است و داشتن و نگاه داشتن شطرنج كفر است و شطرنج بازي كردن شرك است و سلام كردن بر كسي كه شطرنج بازي مي كند گناه كبيره هلاك كننده است[/i] و كسي كه شطرنج بازي مي كند و دست در ميان آن مي برد چنان است كه دست در ميان گوشت خوك برده باشد.و كسي كه شطرنج بازي مي كند نمازش قبول نيست تا اينكه دست خود را بشويد و كسي كه به شطرنج نگاه مي كند مانند اين است كه به عورت مادر خود نگاه مي كند و كسي كه نگاه مي كند به كساني كه در حال بازي شطرنج هستند و به آنها سلام مي كند در آن حال گناهش با كسي كه شطرنج بازي مي كند يكسان است . و كسي كه بنشيند به قصد بازي كردن شطرنج جاي خود را در جهنم آماده كرده است و اين زندگاني باعث حسرت او در قيامت است ( به سبب اينكه چرا معصيت ها را انجام داده است ) و از همنشيني قمار باز بپرهيز زيرا از جمله مجالسي است كه اهلش مورد غضب الهي شده اند و هر ساعت منتظر غضبند ( بلا ) و چون نازل شود تو را و ايشان را فرا خواهد گرفت. وسائل الشيعه كتاب تجارت جلد 12 صفحه 241 حديث 4 امام پنجم (علیه السلام) : عبدالواحد بن مختار درباره بازي شطرنج از امام (علیه السلام) سوال كرد ؟ امام (علیه السلام) فرمودند : [b]مومن از اين بازي رو گردان است ( شرح : مومن شطرنج بازي نمي كند.) خصال الصدوق جلد 1 صفحه 76 حديث 87 امام صادق (علیه السلام) : مبادا شیفته چیزی شوید که خداوند بر شما حرام کرده زیرا هرکس پرده ی حرمت خدا را در این دنیا بدرد خداوند میان او و بهشت و نعمتها و خوشی و مقام ارجمند پایدار و دائمی آنجا که برای اهلش مقرر شده برای همیشه جدائی افکند. روضة الکافی جلد 1 صفحه 4 حضرت علي (علیه السلام): مي فرمايد كه به شش شخص سلام نكنيد :1.يهودي 2.اهل موسيقي و نوازندگي 3.مسيحي 4.شخص آوازه خوان 5.كسي كه در حال بازي شطرنج است 6.كسي كه شوخي اش فحش مادر است. خصال الصدوق جلد 1 صفحه 275 حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) : شطرنج حرام است. كتاب شريف نهج الفصاحه صفحه 273 شماره 1295 رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):از نشانه هاي آخرالزمان اين است كه آلات لهو و موسيقي و تار و طنبور و آواز خواني به دست شرور ترين اين امت ظاهر مي گردد .ومردم درآن زمان آلات لهو و موسيقي را نيكو مي شمارند .در آن زمان اشخاصي هستند كه قرآن را ياد مي گيرند و در آلتهاي مثل بوق و ني و به شكل آوازه خواني مي خوانند و مردم نرد و شطرنج بازي مي كنند پس ايشان در ملكوت آسمان و در ميان فرشتگان پليد و نجس خوانده مي شوند. تفسير جامع جلد 6 صفحه 347 امام صادق (علیه السلام):بازي كردن با شطرنج شرك به خداست و دست كردن در آن مانند دست زدن به گوشت خوك است و بايد پيش از نماز دستها را شست اگر كه به مهره آن دست زده باشند و نگريستن به صفحه شطرنج مانند نگاه كردن به عورت مادر است. وسائل الشيعه كتاب تجارت کافی بود یا بازم بگم ؟!!! |
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز چرا یهو جوش میاری؟
ما یه سوالم نمیتونم بپرسیم؟ اگه این طوری که شما میگی باشه پس چرا تا به حال هیچ یک از مسئولین در این خصوص هیچ کاری نکردن؟ یعنی هیچ کدوم از افرادی که سن پدر و پدربزرگ ما رو دارن و خیلی جا ها فعالیت میکنن، این ها رو نمیدونن؟ ممکنه همچین بازی که اینقدر نهی شده به طور رسمی جزو مسابقات کشوری باشه و هرجایی برگزار شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() شما ورق رو با شطرنج مقایسه کن انصافا ورق هم اینقدر نهی شده که اون رو غیر قانونی میدونن؟؟؟؟؟ پس حتما ورق خیلی بدتر از این حرف هاس که اون رو از مردم میگیرن و غیر قانونی میدونن ولی شطرنج در برابر ورق اشکالی نداره و به طور رسمی هم مسابقاتش برگزار میشه و هم اخبار ورزشی تلوزیون ما هم رابه را از مسابقات شطرنجمون تعریف میکنه درباره این موارد توضیح بدید |
|||
|
|
۹:۲۶, ۱۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۹:۳۳ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۲۳:۵۸)Detector نوشته است: دوست عزیز چرا یهو جوش میاری؟ من کی جوش آوردم ؟ ببخشید اگه تند حرف زدم. البته احادیث در این زمینه زیاد پیدا کردم و چون دیدم خیلی زیاد میشه همش رو ننوشتم. حقیقتش رو بخای من هم علتش رو نمی دونم که چرا شطرنج بطور رسمی در یک مملکت اسلامی!!! رایج هست. (۱۰/اسفند/۹۰ ۲۳:۱۳)در جستجوی سختی نوشته است: حضرت علي (علیه السلام): مي فرمايد كه به شش شخص سلام نكنيد :1.يهودي 2.اهل موسيقي و نوازندگي 3.مسيحي 4.شخص آوازه خوان 5.كسي كه در حال بازي شطرنج است 6.كسي كه شوخي اش فحش مادر است. همونطور که ملاحظه میکنید موسیقی هم به شدت نهی شده ولی امروز می بینیم که در حد وسیعی مورد استفاده قرار می گیره. تا جایی که خودم یه زمانی هم شطرنج بازی می کردم و هم موسیقی گوش می دادم و حتی سازدهنی هم می زدم. حالا اینکه چرا مجاز شده رو نمی دونم الله اعلم ... |
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۱۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۳:۴۹ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
بحثتون خیلی داغ بود حسابی حال کردم با تمام دوستان !ایول!پچه مسلمون به این میگن!چند تا نکته رو جا داره اینجا باز کنم: 1-بازی شطرنج 2-زمین شطرنج 3-معانی مهره های شطرنج 4-نگاه کردن به شطرنج در مورد بازی شطرنج که دوستان احادیث و روایات زیاد و موثقی رو آوردن من می خوام مورد اول رو با مورد های دیگه جواب بدم با جمع 3 مورد دیگه! بقول دوستمون که گفتن شیاطین با زمین شطرنجی رابطه دارن من اینو کاملا قبول دارم و مورد 2 رو با مورد 4 حل می کنم من همیشه فکر می کردم وقتی یک فکر به ذهن آدم خطور می کنه خود سوال و جواب حاصل پردازش مغز ماست یا کسی دیگه جواب رو تو مغزمون می کاره و برام سوال بود رابطه شیطان تو تفکرات ما و القائات تو زندگی ما کجاست تا این که جواب این 2 سوال رو سر موضوع خیلی مهم شطرنج گرفتم من از نظر فکری آدم معلولی نیستم اما همیشه سر فکر کردن رو بازی شطرنج مشکل داشتم یه تنفر ذاتی داشتم نمی دونستم چطوری رو حرکت مهره ها محاسبه حرکت مهره ها(قابل توجه وحید110 علوم غریبه) و اینکه می دیدم آدم هایی که از من ضعیف تر و کم هوشتر هستند اینقدر با دقت و قشنگ مهره ها رو جابه جا می کنند و همیشه از 10 تا بازی 9 تاشو می باختم و 1 شو مساوی می کردم !بعد متوجه شدم من وقتی بازی می کنم کلا سرو گوشم می جنبه اصلا حواسمو رو زمین شطرنجی نمی دادم وقتی هم نوبتم می شد سعی می کردم سریع با یه نگاه بهترین حرکت رو انتخاب کنم که باعث می شد پس از 10 دقیقه خستگی مفردی تو سرم حس کنم و آخر کار هم بهترین حرکت رو نکنم! که نشان از حواس پرتی و عدم تمرکز رو زمین بود !تا اینجارو داشته باشید!همیشه فکر می کردم آدم هایی شطرنج باز آدم های نکته سنج و دقیقی هستن که زندگی خودشون رو با تصمیمات غلط از رو انتخاب خراب نمی کنند و می دیدم بسیار سیاست مدارن(از سیاست مداری غیر اسلامی متنفرم(سیاست ما عین دیانت ماست)امام خمینی(رحمة الله علیه)) و همیشه به قدرت محاسبه و الگوریتم فکر و نحوه انتخاب و روش فکرشون قبته می خوردم تا اینکه متوجه شدم توانایی ذهنی تجسم 3 بعدی خاطره قوی این آقایون فقط بخاطر توانایی های ذهنی آن ها نیست بلکه 70 80 درصد داستان دیگه ای تو این قضیه دخالت داره و اون اینه که در بازی شطرنج و در خلال تمرکز و فکر شما رو زمین شطرنجی شیاطین(اجنه) به شما نزدیک شده و کمک محسوسی را از طریق القاء برای تکون دادن بهترین مهره به شما ارائه می کنه(می کاره تو ذهنتون) جوری که باعث فرح شما و خوشحالی شما از قدرت مغزتون میشیه!ایجاست که می گن کمک به غیر از الله شرک هست!این جاست که میگن ارتباط با اجنه ممنوع هست و خداوند اون دنیا مواخذتون خواهد کرد!با ادامه و تکرار بازی های مختلف شطرنج مغزتون یه ego پردازشی(یه منشی اجنه)استخدام می کنیه که دیگه نه تنها تو بازی شطرنج بلکه تو تمام تصمیمات شما به شما یاری می رسونه!اینه که بعضی ها اینقدر به اجنه نزدیک میشن(از نظر فکری) که دیگه با بسم الله و سوره های ناس و فلق رهایی از فکراشون بارتون سخت خواهدشد تا جایی که شمارو به جنون و در نهایت قتل و خودکشی برسونه! اینکه دوستان گفتن زمین شطرنجی برای احضار اجنه هست نه اینکه اجنه بیاد باهم گپ بزنید برید پیک نیک بلکه هدف ارتباط تله پاتی و مغزی با اجنه هست و نیازی به دیدنشم نیست!تو مسائل پیچیده و بزرگ اجنه وشیاطین خاصی باید بهتون مشاوره بدن......والا منم نه فراماسنم نه جنگیر و اینکه بعضی دوستان(وحید110) سند و مدرک می خوان دیگه باید برن تو مراسم شیطان پرستی و ماسونی ببینند این داستان ها هست یا نه!من تا اونجا که از نظر عقلی بشه توضیح داد ,توضیح دادم! فقط یه مسئله میمونه و خیلی ریز و شایدم مهم باشه یا نباشه موضوع معانی(اسراری مفهومی) مهره هاست که پازل گمشده و حیاتی واسه رمز گشایی کل داستان هست! دوستان نظریه ایده و کشفیات ودرک منه هیچ وحی منزل نیست!ایده بنده با بعضی احادیث که توش کفر و شرک از شطرنج میدونه و نگاه به زمین شطرنجی میشه مقایسه کرد! اینجا مجله ISI نسیت مقالات علمی چاپ شه! یا علی |
|||
|
|
۱۲:۵۷, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۲:۳۹)mhvvhm نوشته است: ... عجب تفاهمی من هم همینطور ![]() شهید مدرس |
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۱۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۳:۴۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
نقل قول:در بازی شطرنج و در خلال تمرکز و فکر شما رو زمین شطرنجی شیاطین(اجنه) به شما نزدیک شده و کمک محسوسی را از طریق القاء برای تکون دادن بهترین مهره به شما ارائه می کنه(می کاره تو ذهنتون) جوری که باعث فرح شما و خوشحالی شما از قدرت مغزتون میشیه!ایجاست که می گن کمک به غیر از الله شرک هست!این جاست که میگن ارتباط با اجنه ممنوع هست و خداوند اون دنیا مواخذتون خواهد کرد!با ادامه و تکرار بازی های مختلف شطرنج مغزتون یه ego پردازشی(یه منشی اجنه)استخدام می کنیه که دیگه نه تنها تو بازی شطرنج بلکه تو تمام تصمیمات شما به شما یاری می رسونه!اینه که بعضی ها اینقدر به اجنه نزدیک میشن(از نظر فکری) که دیگه با بسم الله و سوره های ناس و فلق رهایی از فکراشون بارتون سخت خواهدشد تا جایی که شمارو به جنون و در نهایت قتل و خودکشی برسونه!اینها رو خودتون متوجه شدید؟!!!! ![]() به همین راحتی؟!!! کی به خاطر شطرنج خود کشی کرده !!!! نقل قول:والا منم نه فراماسنم نه جنگیر و اینکه بعضی دوستان(وحید110) سند و مدرک می خوان دیگه باید برن تو مراسم شیطان پرستی و ماسونی ببینند این داستان ها هست یا نه!من تا اونجا که از نظر عقلی بشه توضیح داد ,توضیح دادم! راستش بحث های حدث گمانی با بحث های علمی خیلی فرق داره برادر من . اگر اسم من رو نیاورده بودید اصلا پاسخ نمیدادم . ولی اونهایی هم که دارند این رو میگویند باید منبع موثقی برای گفته هاشون بیارند . این ادعا را تا قبل از این نه هیچ جادوگری مطرح کرده و نه کسی با صفحه شطرنجی چنین کاری کرده !!!! متاسفانه این راهی که اقایان در برداشت سلیقه ای و بی سند و مدرک از یک سری ذهنیات غیر موجه دارند به ترکستان است و باعث شده ذهن جوانها از حقیقت دور بشه اونوقت بحث حلال و حرام که تخصص فقهی و دانش دینی میخواهد را میبرند روی یک سری حدسیات عجیب و غریب!!! برادر من به این ها وهم میگویند و نه حقیقت!! استعداد شطرنج بازی هم ربطی به این نداره که شما در بقیه مسایل ذهن خوبی داشته باشید . انیشتین منچ هم بلد نبود!! این چه حرفیه اخه عزیز من!! مغز انسان خیلی پیشرفته تر از اجنه در علوم و فنون است ... شما با این حرف که کف معبد سلیمان شطرنجی بوده و باهاش جن میگرفته نبی خدا را در حد یک جن گیر مفلوک و جادوگر پایین اورده اید!(منظورم منبع اصلی ست و نه شما!) یا وقتی دارند میگویند اخیرن در جنگ های صلیبی رفتن زیر صندلی حضرت جادو استخراج کرده اند . خدایی این ادعاهای خنده دار فقط ابروی ما رو میبره . در قران نگاه کنید . در مورد سحر و اینکه میخواستند پیامبر رو سحر کنند ولی نمیتونستند و یا این که میگفتند سخن پیامبر سحر است و سحر از کجا امده صحبت شده است . پس این نشان میدهد که سحر هیچ گاه بعد از حضرت سلیمان از بین نرفته که فراماسونها بخواهند احیا کنند حوزه فراماسونری را بی جهت بزرگ کردند و بعد به دلیل نبودن منابع هر تخیلی را خواسته اند وارد کرده اند طرف رفته یه جن گیر تو سبزوار دیده و همون رو کرده اساس همه صحبت هایش!!! یک چیز دیگری هم هست . نوع قوی ترین جادو در افریقاست که هزاران ساله جریان داره ربطی هم به شوالیه های معبد ندارد یا حق |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۱۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۳:۲۴ توسط Amirsaeed.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
کلیپی از مقام معظم رهبری
ایشان یک سیاستمدار خوب را همانند یک شطرنج باز ماهر خطاب میکنند. دانلود کلیپ |
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۱۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
بنده دیگه وقت ندارم این بحث رو ادامه بدم فقط از من به شما نصیحت ( از برادر کوچیکتر)
هیچ چیزی رو بدون سند و مدرک باور نکنید بعد از ارائه سند و مدرک در وجود ان اسناد تحقیق کنید بعد از صحت وجود سند میزان وثوق اون سند رو برسی کنید و هیچگاه اسیر تخیلات هیچ فردی نشوید ( حالا هر کی میخواد باشه. منظورم افرادیه که عرفانهای تقلبی از خودشون ابدا میکنند یا سخن ران ها و دیگر افرادیه که از علاقه و مستور بودن مطلب برای هر کاری استفاده میکنند .... ) |
|||
|
|
۱۴:۱۸, ۱۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۳ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
امام صادق (علیه السلام) : فروختن شطرنج حرام است و پولي هم كه از فروختنش بدست مي آيد حرام است و داشتن و نگاه داشتن شطرنج كفر است و شطرنج بازي كردن شرك است وسلام كردن بر كسي كه شطرنج بازي مي كند گناه كبيره هلاك كننده است و كسي كه شطرنج بازي مي كند و دست در ميان آن مي برد چنان است كه دست در ميان گوشت خوك برده باشد.و كسي كه شطرنج بازي مي كند نمازش قبول نيست تا اينكه دست خود را بشويد و كسي كه به شطرنج نگاه مي كند مانند اين است كه به عورت مادر خود نگاه مي كند و كسي كه نگاه مي كند به كساني كه در حال بازي شطرنج هستند و به آنها سلام مي كند در آن حال گناهش با كسي كه شطرنج بازي مي كند يكسان است . و كسي كه بنشيند به قصد بازي كردن شطرنج جاي خود را در جهنم آماده كرده است و اين زندگاني باعث حسرت او در قيامت است ( به سبب اينكه چرا معصيت ها را انجام داده است ) و از همنشيني قمار باز بپرهيز زيرا از جمله مجالسي است كه اهلش مورد غضب الهي شده اند و هر ساعت منتظر غضبند ( بلا ) و چون نازل شود تو را و ايشان را فرا خواهد گرفت.
وسائل الشيعه كتاب تجارت جلد 12 صفحه 241 حديث4 ببین دوست من شما نوشته منو درست نخوندی من داستان شطرنجو به 4 قسمت تقسیم کردم: 1-بازی شطرنج 2-زمین شطرنجی 3-مهره های شطرنج 4-نگاه کردن به شطرنج واسه اینکه قمار هست و اینکه اختلاف بین مومن میشه حرام هست اما من به این 2 مورد اکتفا نکردم و از موارد 2 و 4 برای حرام بودن بازی شطرنج نیز استفاده کردم بعد برای اینکه خوب توضیح بدم نه تخیل خدمو بلکه اکتشاف اثباتی خودم رو بیان کردم که با عقل جور در میاد (نه اینکه علمی باشه) بنابر ایده من اینجای روایت بالا قابل فهم هست« نگاه داشتن شطرنج كفر است و شطرنج بازي كردن شرك است وسلام كردن بر كسي كه شطرنج بازي مي كند گناه كبيره هلاك كننده است» می ماند مورد 3 که حلقه مفقوده مسئله هست شما و من اگه اطلاعاتمون کمه و به اطلاعاتی نرسیدیم نباید منکر وجود اطلاعاتی بشیم واسه همین از دوستان خواستم مهره های بازی رو بررسی کنند که میشه ربط داد به این قسمت روایت « دست در ميان آن مي برد چنان است كه دست در ميان گوشت خوك برده باشد.و كسي كه شطرنج بازي مي كند نمازش قبول نيست تا اينكه دست خود را بشويد» چرا خوک؟چرا نجس؟مگه مهره ها چی هستن که نجس هستن و به خوک نسبت داده شده؟ این قسمت روایت رو من کامل نفهمیدم اما فکر می کنم به خاطر حیا و شرمی هست که نباید به زمین شطرنجی نگاه کرد« كسي كه به شطرنج نگاه مي كند مانند اين است كه به عورت مادر خود نگاه مي كند»الله اعلم! و در آخر قسمت« به آنها سلام مي كند در آن حال گناهش با كسي كه شطرنج بازي مي كند يكسان است . و كسي كه بنشيند به قصد بازي كردن شطرنج جاي خود را در جهنم آماده كرده است و اين زندگاني باعث حسرت او در قيامت است ( به سبب اينكه چرا معصيت ها را انجام داده است ) و از همنشيني قمار باز بپرهيز زيرا از جمله مجالسي است كه اهلش مورد غضب الهي شده اند و هر ساعت منتظر غضبند ( بلا ) و چون نازل شود تو را و ايشان را فرا خواهد گرفت» این جاشو البته به نظریه من ربطی نداره اما سلامتی خواستن(سلام کردن) برای مشرک و کافر گناه دارد و جزء خائن و منافق به آن ها سلام نمی کند و اینکه این بازی از پایه بیخود و بیهوده هست واینکه الان برای تقویت مغز استفاده میشه درواقع استفاده از مغز نیست بلکه کمک از اجنه هست و گرنه امام از تلف کردن وقت گلایه نمی کرد واینکه مجلس آماده هر نوع عزابی هست تیر خلاص به هر نوع تفکر هست که ادعا بکنه تو مجالس شطرنج بازی منفعتی وجود داره!!! حالا تسلیم شو! دستا بالا ! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوست عزیز من تو ایدم هیچ نظری راجبه معبد سلیمان بیان نکردم بلکه فقط اثبات عقلانی راجبه اجنه و شطرنج که بهش رسیدم در حد ایده بیان کردم! در ضمن تویه نامه آیت الله خمینی(رحمة الله علیه) آورده شده اگه بازی برد و باخت نداشته باشه اشکال نداره! خوب بازی شطرنج تو فرهنگ عامیانه بی برد و باخت میتونه باشه؟؟؟اگه برد و باختی وجود نداره پس شطرنج و جابجایی مهره ها بی معنی هست!! یکم تفکر! واقعا لذت می برم با شما بحث می کنم خدا حفظت کنه!درپناه خدا! |
|||
|
|
|
|
|

!ایول!پچه مسلمون به این میگن!
!تا اینجارو داشته باشید!

بلکه هدف ارتباط تله پاتی و مغزی با اجنه هست و نیازی به دیدنشم نیست!تو مسائل پیچیده و بزرگ اجنه وشیاطین خاصی باید بهتون مشاوره بدن......