کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر شما چیست؟
ماسونی
ضد ماسونی

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 23 رای - 4.48 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟
۱۲:۵۹, ۹/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
یکی تکلیف ما رو روشن کنه ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا زد ماسونی ؟
اگر ماسونی است چرا دشمن چشم بزرگ جهان بین است؟
اگر زد ماسون ها و نظم نوین دنیوی است پس چطوری این همه پول برای ساختنش در هالیوود صرف شده؟
[تصویر: detail_1249208085_arbaab_halgheha_-_B.jpg]
این نظر و برداشت شخصی منه.....
این فیلم بزرگ دستور العمل حرکت دوم و سوم به سوی مبارزه با اسلام است(حرکت اول یاران حلقه -پیمان ناتو - انجمن فراماسونری و...)
[تصویر: arbab%201.jpg]
حلقه ی قدرت
حلقه ی قدرت اسلام است که نه با تبر نه با هیچ سلاحی نابود نمی شود این حلقه آدم را مجذوب خود می کند نباید دل به آن سپرد و آن را در انگشت کرد آن را باید به مشرق (موردور)برد و در منبع و محل ساخته شدنش ذوب و نابود کرد بدون آن سایرون نمی تواند ظهور کند و نابود می شود باید سر مردمان موردر را با اختلافات نژادی و مذهبی و..... گرم کرد و بعد از عبور از شهر آرام آرام ایمان و اسلام را ...
اگر این حلقه نابود شود مسلمانان دیگر قدرتی برای مقابله با نظم نوین دنیوی و پادشاهی دجال نخواهند داشت

حرکت دوم :
سالومان در این فیلم نماد یک فرد زاهد و سپید است که عده ی زیادی از مردم را برای تشکیل یک حکومت و قدرت برای زمینه سازی برای ظهور سایرون که در موردور یا مکه است گرد هم می آورد و از آنها می خواهد که با سایرون پیمان ببندند
باید ابتدا او را در بند کشید و سرزمین اسب افسانه ای را از شر او و سربازانش نجات داد برای در بند کشیدن سالامون باید از یک زاهد نمایی خاکستری که رخت سفید برتن کرده و ارتقای قدرت یافته استفاده کرد
حرکت سوم:
[تصویر: Aragorn.jpg]
با نجات یافتن سرزمین اسب سفید لشکری برای حراست از شهر مقدس میناستریس خواهند آمد پادشاه واقعی آنها نیز همراهشان خواهد بود...
وقتی حلقه به کلی نابود شد او می تواند تاج شاهی بر سر بگذارد....در تاجش چه می بینید؟!!!
با دقت نگاه کنید
[تصویر: aragorn.jpg]

یک نکته کوچک جاماند و آن اینکه

چرا برج ساعتی که ماسون ها در کنار کعبه ساخته اند شبیه برج موردور است ؟
به حلال بالای آن دقت کنید
[تصویر: mordor-and-mecca-royal-clock-hotel-tower.jpg]
به این نقاشی دقت کنید به سه ستون معبد و به حروف جغرافیایی
[تصویر: masonictracingboard.jpg]
به علامات جغرافیای(W-E-N-S ) که در کنار کادر نوشته اند دقت کنید چرا به جای شمال دز بالا شرق را نوشتند چرا اینگونه ؟!!!
از این تصویر من این را فهمیدم که ستون سومی باید در مشرق باشد همانگونه که دو ستون اولی (برج های دو قلو ی تجارت جهانی )در مغرب بود.
بالای ستون سومی که در نقاشی است چه می بینید ؟ بله چشم درخشان جهان بین
خوب در بالای برج موردور چه می بینید ؟ چشم جهان ببین
خوب چرا شکل برج ساعت یا هتل رویال مکه اینگونه است به حلالش دقت کنید
این برج ساعت مکه هم شبیه ابلیسک است و هم شبیه برج موردور در فیلم ارباب حلقه ها که خراب شد!!!!
اینها همه برداشت شخصی من است .....
اگر خدا بخواهد ادامه دارد....
اللهم عجل لولیک الفرج
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، Amir ، جوینده حق ، oO DaViD Oo ، ELENOR ، SAViOR ، arnh ، K-1 ، یکدوست ، EMPERATOR ، Ali302 ، meysam_tammar ، shakiba ، behruzhsd ، bahar2006 ، bamzi64 ، sunrise59 ، فرهاد ، ایران ، سرود پیروزی ، وحید110 ، aybaniz ، آرین (الهه.ع) ، fereshteh ، mhklord ، hamed313 ، star ، zarati313 ، Humanoid ، arman mohseny ، islamnab ، Elia ، peimane ، shafagh_mah ، nooromahdi ، ztb ، mohammad reza ، V-E ، 59-11(یامهدی) ، gabriel40 ، alireza2030 ، طالب نور ، black ، mohamad ، Mahdy2021 ، Havbb 110 ، MOH3N-P ، fafa* ، منصور ، Justice Bringer ، ali0077 ، عبدالرحمن ، khorshidkhanom ، قلب ، melanie2222 ، CiViLBAX ، bi-ehsaas ، soora ، nader008 ، Memory-X ، سرباز ولایت ، armanj ، N2376DIR ، vahrakan ، sabrina

آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۰۹, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #191
آواتار
با سلام مجدد!!

البته من اصلا کاری به نقد شما ندارم و حرفی که زدم کلی بود!!

و به شخصه در مورد چیزی که زیاد تحقیق نکرده باشم حرف نمی زنم!! ولی خوب معنای استدلال و منطق و روش بحث کردن رو تا حدی بلدم و به نقد فیلم آشنایی دارم و از این حیث لازم دونستم این تذکر رو خدمت همه ی دوستان بدم!!

فقط احساس کردم که جایی سوء برداشت شد از صحبت های من که بیشتر توضیحش میدم :

ببینید اینجا اصلا بحث بر سر این نیست که رمان ارباب حلقه ها خوب هست یا بد!!! چون این بحث اصلا زمانی معنا پیدا می کنه که بحث وابسته بودن اثر به رمان پیش بیاد و وقتی که بنده و شما و همه ی منتقدین بالاتفاق نظر یکسانی راجع به قائم به ذات بودن فیلم ارباب حلقه ها دارن پس برای نقد اصلا نیازی به پرداختن به رمان اصلی نیست!!! و این به معنای زیر سوال بردن رمان هم نیست!!!!

و در جای دیگه ای شما اشاره کردید که در زمان اقتباس امکان نداره که پیام منبع مورد تحریف قرار بگیره که این نادرسته!!!

یعنی فرضا همان داستان موسی ( ع ) که شما مثال زدید ممکنه وقتی دستمایه ی یه فیلم هالیوودی و یا اصلا یه فیلم ایرانی قرار بگیره محتوای اصلی دچار تغییر بشه!!!

امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم!!

به هر حال من پیشنهادم اینه که شما خودتون دست به قلم بشید و یه نقد خوب بنویسید و اینجا قرار بدید و قضاوت رو به عهده ی خوانندگان بذارید!!

موفق بمانید و در پناه حق

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: LordM ، Imam12 ، ztb ، خاک ، mohammad reza
۱۶:۲۱, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #192

بله متوجه منظور شما هستم
قبول دارم که توی اقتباس سینمایی میشه دستکاری های کوچکی انجام داد اما اینکه به طور کلی جای خیر و شر عوض بشه و معنا و مفهوم زیبا و ارزشمند داستان به طور کامل از بین بره و با یک چرخش 180 درجه ای بشه فیلم ماسونی مخالفم.
در انتهای پست قبلیم به طور مختصر نقدم رو نوشتم اگه لازم شد به صورت کامل هم خواهم نوشت.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، twelve
۱۷:۳۲, ۱۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۴ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #193
آواتار
دوست عزیز لرد ام نقدی که من به فیلم انجام دادن صرفا از خودم نبوده و حاصل گشت و گذار شبانه تو کلی سایت انگلیسی زبان بوده و همچنین درک خودم از دین و مذهب
شاید شما به کتاب تالکین یا به فیلمش اینقدر علاقه داری که حاضر نیستی بپذیری فیلم کاملا شیطانی هست و حالا من هرچی بگم شما واسش یه جوابی میاری چون حاضر به پذیرفتن حقیقت نیستی(البته برای من هم اهمیتی نداره که شما بفهمی یا نفهمی)
من کلی نقد انجام دادن که همه می تونن اونارو بخونن حتی بعد از بسته شدن تاپیک اما شما هیچ نقدی انجام ندادی و فقط به نقد دیگران ایراد گرفتی که این خودش اشکال بزرگ شماست(اگه شما نقد بهتری داری همه ما منتظریم)

پیشنهاد من اینه که شما دیدتو نسبت به فیلم عوض کنی و دوباره از اول ببینش(فیلم کلی دیالوگ مرموز داره که قابل توصیف نیست و خودتون باید ببینید)

پاسخ آخر من به شما اینه که نقدی که من انجام دادم از نظر خودم 99 درصد درسته و ایرادهایی که شما گرفتی رو حاصل علاقت به فیلم می دونم و تا زمانی که تعصبت به کتاب و فیلم پا برجا باشه جواب دادن به شما مثل کوبیدن میخ به آهن میمونه !!!

یک نکته مثبت تو فیلم ارباب حلقه ها عرض کنم که خیلی از مردم دنیا به دلیل نابود شدن چشماین فیلمو ضد ماسونی میدونن و شاید این کار خدا باشه که دشمن یه جورایی خودزنی کرده(عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد) و این مساله منو خوشحال میکنه امام واقعیت اینه که این فیلم ماسونیه

در واقع این فیلم در یک دید کلی ضد ماسونیه اما وقتی وارد جزئیات بشیم متوجه مدارک ماسونی و ضد اسلامی این فیلم میشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک
۱۷:۴۸, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #194

من هرگز آدم متعصبی نیستم و همواره جانب اعتدال رو پیش میگیرم. اتفاقا اولین پست من درباره تعصب شما بود. اینکه شما جمله "هالیوود نمیاد فیلم ضد ماسونی بسازه" رو به عنوان یک اصل غیر قابل تغییر برای خودت بوجود آوردی و حاضر نیستی حتی ذره ای به این جمله ات شک کنی. این که فکر کنیم هرکسی که توی آمریکا فیلم میسازه باید فیلمش ضد اسلامی و طرفدار ماسونها باشه کاملا غلطه.
شاید دیالوگهای فیلم برای شما مرموز باشه چون نسبت به داستان اشراف نداری. شاید شما متوجه نشی که بالروگ مورگوت یعنی چی یا وقتی آراگورن داره درباره برن و لوتین با فرودو صحبت میکنه یعنی چی اما برای من که تمام کتابهای تالکین رو خوندم اینا مرموز نیست چون دقیقا میدونم داره چی میگه.
حداقل توی یه زمینه با هم اتفاق نظر داریم و اون هم اینه که هر دو فکر میکنیم که طرف مقابل متعصبه و به قول معروف "نرود میخ آهنین در سنگ"
نکته آخر هم اینکه متاسفانه شما داری ناخواسته فرهنگ ماسونها رو رواج میدی. خیلی ها توی همین تاپیک گفتن که این فیلم براشون ضد ماسونی بوده اما با دلایلی که شما آوردین(و من رد کردم) کم کم نظرشون عوض شده. درست مثل قضیه فیلم 300 میمونه. به شخصه معتقدم که نصف فروش این فیلم به دلیل انتقادات ایرانی ها بود و باعث شد که در نهایت سودش بره تو جیب سازندگان این فیلم. شما هم داری ناخواسته به معرفی ماسونها میپردازی.
تا فردا نقدم رو درباره این فیلم مینویسم.
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، FadayeVelayat ، twelve ، ضحی رحمانی
۱۷:۵۶, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #195
آواتار
به نام خدا

با سلام مجدد!!

جناب LordM به نکته ی خوبی اشاره کردید!!

برای نقد یک اثر هنری اول لازم هست که همه ی پیش فرض های ذهنی رو بیرون بریزیم و به دور از هر گونه احساس و تعصب به فیلم نگاه کنیم!!

این که چون فیلم هالیوودی است پس قطعا بد است و حالا با این پیش فرض شروع کنیم به نقد کردن در واقع همون توجیه کردن به حساب میاد!!! یا حتی برعکسش!! زمانی که شما به فیلم و کتاب خیلی علاقه داری و پیش فرض خوب بودن رو گذاشتی و حالا دست به نقد میشی که این هم باز به جای نقد کردن به سمت توجیه کردن حرکت می کنه!!!

از شرکت همگی شما در بحث تشکر می کنم.

موفق بمانید و در پناه حق

پ.ن : سریع تر باقی دوستان هم نظر نهایی خودشون رو ارائه کنن!
۱۸:۱۵, ۱۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۰ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #196
آواتار
دوستان من یک مدرک واضح از یکی دیگه از فیلمهای به شدت ماسونی هالیوود به نام دروازه نهم قرار میدم تا ثابت بشه که فراماسونها چقدر به نوربخش بودن شیطان اعتقاد دارن (اگه خودتون این فیلم رو ببینید بهتره)

در اینجا شما سکانس آخر فیلمو میبینید که شخصیت اصلی فیلم بعد از کلی تحقیق درباره ی لوسیفر سرانجام به سمت قلعه ی که شبیه به اورشلیم هستش حرکت می کنه که دروازه های آن خود به خود باز میشه و شخصیت فیلم به درون نور فرو میره
(حرکت به سمت نور = افتادن در دام شیطان)

[تصویر: 32289105505324155287.jpg]

فیلم محصول سال 1999 امریکا ساخته ی رومان پولانسکی با بازی جانی دپ
۱۸:۳۰, ۱۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۹:۰۸ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #197
آواتار
(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۷:۴۸)LordM نوشته است:  نکته آخر هم اینکه متاسفانه شما داری ناخواسته فرهنگ ماسونها رو رواج میدی. خیلی ها توی همین تاپیک گفتن که این فیلم براشون ضد ماسونی بوده اما با دلایلی که شما آوردین(و من رد کردم) کم کم نظرشون عوض شده. درست مثل قضیه فیلم 300 میمونه. به شخصه معتقدم که نصف فروش این فیلم به دلیل انتقادات ایرانی ها بود و باعث شد که در نهایت سودش بره تو جیب سازندگان این فیلم. شما هم داری ناخواسته به معرفی ماسونها میپردازی.
تا فردا نقدم رو درباره این فیلم مینویسم.
موفق باشید
سلام
البته این جا تفاوت هایی هست.
اول این که فیلم 300 رو صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش نمی کنند که هیچ ، حتی فروش اون هم غیر قانونی هست ، اما فیلم ارباب خلقه ها بارها و بارها نمایش داده شده و می شه.
دوم این که این فیلم دیگه نیازی به فروش نداره ، مخصوصا این که در ایران ما سود رسانی به سازنده اصلی فیلم نداریم.
سوم این که این فیلم در لایه های ذهنی مخاطب ما نفوذ کرده ، خوب خیلی خوب هست اگر مسئله ای داره ، زودتر اون مسئله فاش بشه تا ضمیر ناخودآگاه ما نسبت به داشته هامون از این فیلم تغییر کنه.
راستی LordM جان
یک نکته ای اشاره کردید ، این که اگر ما بگیم "هالیوود که فیلم ضد ماسونی نمی سازه" تعصب هست ، اما متاسفانه این تصور در این جا صادق نیست.
یک مثال برای شما می زنم.
معاویة ابن ابیه (ابوسفیان پدر واقعی معاویه نیست) علیه و علی آبائه اللعنة می آمد و بزغاله بین کودکان پخش می کرد ، از دیدگاه یک انسان عادی این کار خیلی کار خوبی هست و باید گفت معاویه علیه اللعنة چقدر انسان خوبی بوده ، اما ادامه رو هم باید دید .این که معاویه ملعون افرادی رو در لباس سربازان امیرالمومنین علیه السلام می فرستاد و به اون ها دستور می داد بعد از مدتی که کودکان به بزغاله های عادت کردند ، اون ها رو از دستشون بگیره ، اون وقت همین کودکان معصوم می شدند دشمنان امیرالمونین علیه السلام ، چرا ؟ چون فکر می کردند معاویه خوب هست.
بر عکس این فکر نشان دهنده بصیرت هست که یک دشمن بالفطره رو همیشه یک دشمن بدونیم ، حتی اگر به ما خوبی کرد ، چون مطمئناً پشت این خوبی هزاران بدی نهفته.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Imam12
۱۹:۳۸, ۱۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۰ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #198
آواتار
به یک نکته ی خیلی جالب دیگه در قسمت دوم ارباب حلقه ها اشاره کنم جایی که در قلعه ی روحان نبرد سختی بین نیروهای خیر و شر شکل میگیره (نبرد در شب)
این صحنه دقیقا به فرهنگ جهاد که فقط مسلمونا بهش اعتقاد دارن اشاره داره یعنی کشته شدن در راه خدا.

تو گیر و دار جنگ یکی از اورگ ها مشعلی دستش میگیره و میره هم دیوار قلعه روحان و هم خودش رو منفجر میکنه

[تصویر: 13710968652558829794.jpg]

با دیدن چنین صحنه ی ذهن خیلی از مردم دنیا ناخودآگاه به سمت مسلمونا سوق پیدا میکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، دل خسته ، mohammad reza
۲۲:۲۱, ۱۱/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۰ ۲۲:۲۲ توسط LordM.)
شماره ارسال: #199

به Imam12:
متاسفانه فیلم دروازه نهم رو پاک کردم و الان ندارم که بخوام بهش رجوع کنم. اما تا اونجا که یادمه اون نور ناشی از آتش سوزی بود. حالا شما که فیلم رو داری چک کن. من که گفتم میدونم لوسیفر به معنای نور هست و توضیحات کاملی در موردش دادم.
حالا ما بر چه اساسی میتونیم تشخیص بدیم که نوری که در یک فیلم هست منظور نور ایمانه یا نور شیطان؟
فیلمسازانی هستن که در جهت منافع ماسونها کار میکنن اما مطمئنن پیتر جکسون جزو اونا نیست. شما فیلم استخوانهای دوست داشتنی(Lovely Bones) رو دیدی؟ چه تفاوتی با کلید اسرار داره؟ همون مفاهیم رو در قالبی بسیار زیباتر و موثرتر بیان میکنه. پیتر جسکون تنها کارگردانیه که تو فیلمهاش هیچ اثری از مسائل غیراخلاقی، روابط جنسی و افکار و عقاید ماسونها نیست. یه جورایی داره خلاف جریان عمومی هالیوود رفتار میکنه و چون فیلمهاش همیشه پرفروش هستن هنوز میتونه اونجا فیلم بسازه.

به دل خسته:
اون مثال برای این بود که به اهمیت تحقیق و بررسی همه جوانب قبل از صحبت کردن اشاره کنم. مسلمه که فیلم 300 تو ایران فروش نمیرفت اما همون فیلمسازها تو تبلیغاتشون به برخورد مقامات ایرانی اشاره کردن و مردم خودشون کنجکاو میشدن که این فیلم چیه که همه مسئولان ایرانی انقدر براش بد میگن. اگه صبر میکردیم تا اکران فیلم تموم بشه و بعد اعتراضات رو شروع میکردیم فروش فیلم شکست میخورد و مثل الان دنبال ساختن ادامه داستان نبودن.
اون مثالی که زدید با این موضوع متفاوته. وقتی یه فیلم میاد و با این گستردگی به نکوهش پلیدی میپردازه چه چیز بعدی ای میتونه ازش سوء استفاده کنه؟ الان 11 سال از اکران فیلم میگذره، الان چه بدی ای ازش دیدیم یا چه لطمه ای خوردیم. تا زمانی که این بحثها شروع نشده بود همه این فیلم رو به عنوان نبرد خیر و شر میدیدن. خودمونیم که داریم دشمن رو بی جهت بزرگ میکنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: twelve ، ضحی رحمانی
۲۳:۰۶, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #200
آواتار
ببین دوست من خیلی ها هستن که فراماسون نیستن اما به فراماسونها خدمت میکنن و شاید خودشون هم متوجه نباشن که دارن چیکار میکنن مثلا در مستندی که خود بی بی سی درباره فراماسونها گذاشت دقیقا به این نکته اشاره کرد

درواقع فراماسون ها میان افراد برتر رو بخدمت میگیرن واسه رسیدن به هدفشون هرچند که اون شخص فراماسون نباشه بهرحال اقای پیتر جکسون احتمالا فراماسون نیست اما این فیلم رو دونسته یا ندوسته ماسونی ساخته
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]