کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دعایی مهم تر از دعای تعجیل درفرج!!؟!
۱۱:۳۵, ۱۲/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۳ ۱۱:۵۰ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بــــــه نـــــام خـــــالـــــق بـــی هــمـــتـــــا

مهمّ تر از دعا براى تعجيل فرج حضرت مهدى ـ عجّل اللّه تعالى فرجه الشّريف ـ ، دعا براى بقاى ايمان و ثبات قدم در عقيده و عدم انكار آن حضرت تا ظهور او مى باشد؛

زيرا مردن، تنها قطع حياتِ دنياى چند روزه ى فانى است؛ اما بيرون رفتن از عقيده ى صحيح، موجب هلاكت ابدى از حيات جاويد آخرت و خلود در جهنّم است،

لذا حضرت امير ـ عليه السّلام ـ در ليلةُ المَبيت از رسول اكرم ـ صلّى اللّه عليه وآله وسلّم ـ مى پرسد:
[/b]

«أَفِى سَلامَةٍ مِنْ دِينِى؟»(1)
[b] آيا دين من سالم خواهد بود؟

يعنى از استقامت در دين و ثبات ايمان و عقيده تا مرز شهادت را كه از خود شهادت بالاتر است، از آن حضرت سؤال مى كند.

اين دعا خيلى عالى است كه دستور داده شده است در زمان غيبت خوانده شود، كه:

«يا أَللّه يا رَحْمانُ يا رَحِيمُ! يا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ، ثَبِّتْ قَلْبِى عَلى دِينِكَ.»(2)

اى خدا، اى رحمت گستر، اى مهربان، اى گرداننده ى دل ها، دل مرا بر دينت ثابت و استوار بدار.

..........................................................
پي نوشت :
1. براى بررسى، ر.ك: عيون اخبار الرضا، ج 2، ص 266؛ امالى صدوق، ص 155؛ فضائل الاشهر الثلاثة، ص 79؛ النصّ و الاجتهاد، ص 281 و 521؛ المراجعات، ص 251؛ كنزالعمّال، ج 11، ص 617 و...
2. بحارالانوار، ج 52، ص 148؛ ج 92، ص 326؛ اعلام الورى، ص 432؛ كمال الدّين، ج 2، ص 351؛ مهجّ الدعوات، ص 332.[/b]

امضای N.Mahdavian

از هر راهي كه داري ميري همين الان پات رو بكوب رو ترمز!
فرمون رو بچرخون و بنداز تو "صراط مستقيم"
تا تـــهِ تــــــهِ ش برو
ميرسي به خـــــــــــدا...
حتي اگه آخرش بن بست باشه!

[تصویر: t945_9n09smhkxpumq9k5q34.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، ali.khm ، در جستجوی سختی ، V-E ، میلاد.م ، netlog36 ، برادر تعادل ، نسیم ، zarati313 ، Ramin_Ghn ، یا ثارالله ، freewish ، حقیر ، mahdy30na ، تفکر ، azade ، آوینار ، rahi ، ساقی ، soora ، fiftynine ، حسن عزتي ، 135 ، faateme-313
۱۱:۲۰, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
فرازی از دعای عهد:
من در صبح همین روز و تمام ایامی که در آن زندگانی کنم با او تجدید می کنم
عهد خود و بیعت او را که برگردن من است که هرگز از این عهد و بیعت برنگردم و تا ابد بر آن ثابت قدم باشم
آمین رب العالمین

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، میلاد.م ، N.Mahdavian ، یا ثارالله ، freewish ، حقیر ، سید ابراهیم ، تفکر ، azade ، ساقی ، soora ، fiftynine
۱۸:۳۶, ۲۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۲/اسفند/۹۰ ۱۱:۳۵)N.Mahdavian نوشته است:  
بــــــه نـــــام خـــــالـــــق بـــی هــمـــتـــــا

مهمّ تر از دعا براى تعجيل فرج حضرت مهدى ـ عجّل اللّه تعالى فرجه الشّريف ـ ، دعا براى بقاى ايمان و ثبات قدم در عقيده و عدم انكار آن حضرت تا ظهور او مى باشد؛

[/b]

با احترام باید عرض کنم که انتظار و دعا برای تعجیل در ظهور حضرت به شکل حقه و صحیح آن و استمرار بر آن، خود عین ایمان و اعتقاد به وجود حضرت است.

دعا برای ظهور شرط حفظ ایمان
امام حسن عسگری(علیه السلام) فرمودند: به خدا سوگند که این امام(مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)) برای مدتی دراز و طولانی پنهان خواهد شد که در آن حال کسی جز آن که خداوند به امامت او معتقدش کرده و به دعا کردن برای شتاب در فرج وی موّفقش کرده، از تباهی و نابودی نجات نمی یابند

(بحارالانوارج۵۲ص۴۲)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، N.Mahdavian ، یا ثارالله ، freewish ، حقیر ، saloomeh ، سید ابراهیم ، vahid1878 ، azade ، در جستجوی سختی ، ساقی ، soora ، ashab313mahdi ، علی 110 ، اولولالباب ، faateme-313
۲۱:۳۵, ۲۸/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/فروردین/۹۱ ۲۱:۴۸ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
برادر من ضمن تشکر از شما، فرمایشتان کاملا متین است، اما این انتظار و دعا برای تعجیل به شکل حقیقی آن نیز هنگامی اتفاق می افتد که با ثبات در دین و یقین به وجود آن حضرت همراه باشد.
.
اینکه ما بیاییم برای تعجیل در ظهور دعا کنیم ولی خود را آماده نکنیم چه فایده ای دارد؟ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چگونه یاری می خواهند؟ ایشان از ما عمل کردن می خواهند نه شعار دادن...
از ما می خواهند نسبت به تکالیف و واجبات دینی خود مسئول باشیم، حق الناس نخوریم و....
.
مکتب انتظار تنها به دعا برای تعجیل محدود نمی شود. در واقع کسی می تواند ادعای منتظر بودن داشته باشد که:
.
- در دین و ایمانش ثابت قدم باشد و نسبت به ادای وظایف و تکالیف دینی بی توجه نباشد. همانطور که در فرازی از دعای عصر غیبت ( دعایی که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به منتظران توصیه کرده اند) نیز می خوانیم که :
اَللّهُمَّ فَثَبِّتْنى عَلى دینِکَ وَاسْتَعْمِلْنى بِطاعَتِکَ وَلَیِّنْ قَلْبى لِوَلِىِّ اَمْرِکَ
......................
- از خدا بخواهد که تا لحظه ی مرگ در امامت شک نداشته باشد و جزو عهد شکننان و تکذیب کنندگان نباشد
......................
- به وجود ان حضرت یقین داشته باشد و معرفت خود را نسبت به ایشان افزایش دهد
......................
- در همه حال از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اطاعت کند و برای سلامتی و فرج ایشان دعا کند
......................

در واقع باید در همه حال از خدا بخواهیم به ما این توفیق را بدهد که تا لحظه ی مرگ دینمان سالم بماند...

باید این را بخواهیم که ایمان و یقینمان به امام زمان و ظهور ایشان را دستخوش تغییرات نکند...
باید بخواهیم که ما را جزو تکذیب کنندگان وجود ایشان قرار ندهد و در کنار همه ی این ها برای سلامتی و ظهور ایشان نیز دعا کنیم...

راستی این قسمت از دعای عصر غیبت نیز خیلی به دلم نشست:
وَلا اُنازِعَکَ فى تَدْبیرِکَ وَلا اَقُولَ لِمَ وَکَیْفَ وَما بالُ وَلِىِّ الاَمْرِ»؛
«خدایا به من صبری بده که دوست نداشته باشم به عجله انداختن آنچه تو تاخیر انداختی و نه به تأخیر افتادن آنچه تو تعجیل داری».

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، حقیر ، azade ، ساقی ، soora ، faateme-313
۲۳:۵۱, ۲۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۸/فروردین/۹۱ ۲۱:۳۵)N.Mahdavian نوشته است:  
سلام
برادر من ضمن تشکر از شما، فرمایشتان کاملا متین است، اما این انتظار و دعا برای تعجیل به شکل حقیقی آن نیز هنگامی اتفاق می افتد که با ثبات در دین و یقین به وجود آن حضرت همراه باشد.
.
اینکه ما بیاییم برای تعجیل در ظهور دعا کنیم ولی خود را آماده نکنیم چه فایده ای دارد؟ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چگونه یاری می خواهند؟ ایشان از ما عمل کردن می خواهند نه شعار دادن...
از ما می خواهند نسبت به تکالیف و واجبات دینی خود مسئول باشیم، حق الناس نخوریم و....
.
مکتب انتظار تنها به دعا برای تعجیل محدود نمی شود. در واقع کسی می تواند ادعای منتظر بودن داشته باشد که:
.
- در دین و ایمانش ثابت قدم باشد و نسبت به ادای وظایف و تکالیف دینی بی توجه نباشد. همانطور که در فرازی از دعای عصر غیبت ( دعایی که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به منتظران توصیه کرده اند) نیز می خوانیم که :
اَللّهُمَّ فَثَبِّتْنى عَلى دینِکَ وَاسْتَعْمِلْنى بِطاعَتِکَ وَلَیِّنْ قَلْبى لِوَلِىِّ اَمْرِکَ
......................
- از خدا بخواهد که تا لحظه ی مرگ در امامت شک نداشته باشد و جزو عهد شکننان و تکذیب کنندگان نباشد
......................
- به وجود ان حضرت یقین داشته باشد و معرفت خود را نسبت به ایشان افزایش دهد
......................
- در همه حال از امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) اطاعت کند و برای سلامتی و فرج ایشان دعا کند
......................

در واقع باید در همه حال از خدا بخواهیم به ما این توفیق را بدهد که تا لحظه ی مرگ دینمان سالم بماند...

باید این را بخواهیم که ایمان و یقینمان به امام زمان و ظهور ایشان را دستخوش تغییرات نکند...
باید بخواهیم که ما را جزو تکذیب کنندگان وجود ایشان قرار ندهد و در کنار همه ی این ها برای سلامتی و ظهور ایشان نیز دعا کنیم...

راستی این قسمت از دعای عصر غیبت نیز خیلی به دلم نشست:
وَلا اُنازِعَکَ فى تَدْبیرِکَ وَلا اَقُولَ لِمَ وَکَیْفَ وَما بالُ وَلِىِّ الاَمْرِ»؛
«خدایا به من صبری بده که دوست نداشته باشم به عجله انداختن آنچه تو تاخیر انداختی و نه به تأخیر افتادن آنچه تو تعجیل داری».

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

فکر می کنم منظور جناب ذراتی این باشد که مهم تر بودن "دعا برای تعجیل" از "دعا برای بقای ایمان" را نمی توان تشخیص داد یا حداقل تشخیص آن از عهده غیر معصومین خارج است...

در مورد اهمیت هردو موضوع حدیث و روایت فراوان است اما تا زمانی که حدیثی وجود نداشته باشد که "مهم تر از دعا برای ظهور ، دعا برای بقای دین و ایمان است" نمی توان اظهار نظر شخصی در این زمینه کرد...

در مورد این حدیث که آوردید :

منظور از این حدیث این نیست که برای ظهور دعا نکنید چرا که یکی از وظایف منتظران دعا برای ظهور است... منظور اینست که راضی باشید به رضای خدا. دعا بکنید اما ناشکری نکید...

در آخر هم تشکر ویژه ای می کنم از ارسال های مفید و تامل برانگیز شما...خدا خیرتون بده

در پناه حق

یا زهرا(سلام الله علیها)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، N.Mahdavian ، zarati313 ، حقیر ، ashab313mahdi ، faateme-313
۱۷:۰۱, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
موضوع خوبی رو مطرح کردین
حضرت صادق علیه السلام فرمودند[align=CENTER] یا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دِینِکَ.

[align=CENTER]پروردگارا![align=CENTER]چه كسى تو را خواند و تو دعايش را اجابت نكردى، و چه كسى از تو درخواست نمود و به او عطا نفرمودى، و چه كسى با تو مناجات كرد و او را نااميد ساختى، يا خود را به تو نزديك نمود و او را دور ساختى؟! و دعاي من :[align=CENTER]" اللهم عجل لولیک الفرج "

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، 135
۱۸:۴۵, ۲۴/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۱ ۲۳:۰۴ توسط binam12.)
شماره ارسال: #7

نقل قول:سم الله الرحمن الرحیم

سلام

فکر می کنم منظور جناب ذراتی این باشد که مهم تر بودن "دعا برای تعجیل" از "دعا برای بقای ایمان" را نمی توان تشخیص داد یا حداقل تشخیص آن از عهده غیر معصومین خارج است...

در مورد اهمیت هردو موضوع حدیث و روایت فراوان است اما تا زمانی که حدیثی وجود نداشته باشد که "مهم تر از دعا برای ظهور ، دعا برای بقای دین و ایمان است" نمی توان اظهار نظر شخصی در این زمینه کرد...

انتظار فرج افضل اعمال است( رسول خدا صلی الله علیه وآل وسلم) و برای منتظر(واقعی) بودن نیاز به خودسازیست(مختصر مفید Smile )

تقویت ایمان،دعا برای ظهور حضرت،دوری از گناه،انس گرفتن با حضرت،تلاش برای رفع موانع ظهور،دعا برای حفظ دین در زمان غیبت، تسلیم امر خدا بودن و... لازمه ی منتظر بودن است که باید در عمل آن جلوه گر شود(خودسازی)

نقل قول:
در مورد این حدیث که آوردید :

امام جواد(علیه السلام)فرمودند: او زمانی قیام می‌کند که در میان مردم، یادش از بین رفته و بیشتر افرادی که قائل به امامت او هستند، مرتد می‌شوند ... غیبتش طولانی می‌شود و مخلصان، در انتظار ظهور او می‌مانند و شکاکان، او را انکار می‌کنند و منکران، یاد او را مسخره می‌کنند. هر کس که وقتی را مشخص می‌کند، دروغ می‌گوید و هر کس که عجله کند، هلاک می‌شود و هر کس تسلیم خداوند باشد، نجات می‌یابد.» خودتان عجله نکنید! یعنی هی نگیم ظهور امروزه یا فرداست یا هی بیایم تو سایت دو تا عکس بذاریم مصداق سازی کنیم! چون در صورت درست از آب نیومدن تطبیق ها و مصداق سازی ها نا امیدی رو در پی داره که زمینه ای برای آسیب به روح و دینه(هلاکت)
از همه مهمتر عمل است عمل Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، faateme-313
۱۹:۲۶, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
بسمالله الرحمن الرحیم

خیلی از مردم در دوران ظهور به دنبال نشانه هایش میگردند اما این را نمیدانند که اگر خدا بخواهد نشانه ها یک روزه پدیدار میشوند
[/font]
اما انسانها را چه میشود کرد ایا انسان را یک روزه میتوان ساخت؟
[font=Arial]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: binam12 ، در جستجوی سختی ، امیریان ، N.Mahdavian ، rahi ، 135
۱۹:۵۲, ۲۴/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۱ ۲۰:۱۰ توسط binam12.)
شماره ارسال: #9

نمیدونم چرا همه دعا رو بلد میکنند در صورتی که دعا باید توام با عمل باشه.حالا گیرم من واسه بقای دین و ایمانم دعا کردم اما وقتی در عمل از من خطا سربزنه و به سمتش حرکت نکنم چه فایده ای دارد؟؟؟ پس اگر دعا میکنید و توفیقی میطلبید در عمل هم به همان سو حرکت کنید امام رضا علیه السلام می فرمایند: «هرکس درخواست و تقاضای توفیق از خدا بنماید و خود به کوشش و تلاش نپردازد خویشتن را مسخره کرده است.»
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sadegh-a ، mahdy30na ، در جستجوی سختی ، امیریان ، N.Mahdavian ، rahi
۱۴:۰۸, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام
چرا دعا میکنیم؟
برای کسی دعا میکنیم که بیاید تا مشکلات مارا حل کند ؟
یا دعا میکنیم برای وجود نازنینش؟
اگر برای ما این سوالات جوابشا مشخص شد آنگاه میتوان ادعا کرد برای امام دعا میکنیم یا برای خودمان.
پس بلندترین و عظیم ترین اعمال, انتظار فرج است و برترین انتظار فرج, انتظاری است که به خاطر ظهور حضرت و حل مشکلات و تشفی خاطر خود امام باشد و چه کسی می تواند تا این مرتبه بالا رود و کدام عقاب تیز پرواز می تواند تا این قله پر شکوه پرواز کند!
حال خود دل را قاضی کنید تا بهترین عمل را برای حضرت بفرستید.[align=CENTER]خلوص در انتظار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، aboutorab ، 135
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]