کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.31 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
۱۵:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
دوستان و همسنگران گرامی
هر از گاهی میشنوم و میشنویم که بعضی از رفقای تالار عازم سفر زیارتی هستند

ماهم که مشتی گدا گودوله جمع شده ایم دور هم
فقیر و بیچاره و گدایان کوی اهل بیتیم

با یه عالمه التماس دعا

خواهشم این است که اگه کسی از رفقا و اعضای تالار قصد سفر زیارتی داشت و خواست که التماس دعای رفقا را برساند به اهل بیت اینجا خبر بده تا همه ی ما هم کسب فیضی کنیم

و البته برکات تکوینی دیگری هم دارد این خبر دادن رفتن به سفرهای زیارتی که بر اهلش پوشیده نیست

همین معطر شدن تالار به عطر اهل بیت
همین ایجاد ذوق و سوختن از فراق دیدار اهل بیت که با شنیدن سفر یکی از اعضا بیان میشه
همین....
همینها آثاری دارد که در وصف نمیگنجد

گویا این هم لینک یک سخنرانی مفید درباب آداب زیارت است که یکی از کاربران پیشنهاد دادن حتماً رفقای زائر گوش کنند:
http://www.aghlovahy.ir/site/media/attac....03.04.mp3

بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا
تشنه ی آب فراتم ای اجل مهلت بده

تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا
بر دلم ترسد بماند آرزوی کربلا

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، در جستجوی سختی ، fazel ، nasimesaba ، saloomeh ، یا ثارالله ، yamin ، خادم الامام ، Hadith ، Havbb 110 ، abas_341 ، meshkat ، فاطمه خانم ، shafagh_mah ، میلاد.م ، وحید110 ، Amirsaeed ، تازه مسلمان ، حسن.س. ، Ramin_Ghn ، r_bashiri89 ، nafas ، Tolou ، mhvvhm ، EMPERATOR ، أین المنتظر ، MohammadMeraj ، حلما ، محب الزهرا ، نسیم ، یا صاحب الزمان ، یاشار ، yektaparast ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، بیداری اندیشه ، یاران مهدی ، حسام+ ، Mohammad Trust ، فاطمه الزهرا ، سرباز سید علی ، iman-s ، فدک زهرا ، باهتول ، hesam110 ، mohammad reza ، netlog36 ، یاســین ، ترنم ، بیداری12 ، Patriot ، seyed313 ، black ، محمداحسان ، جویای حقیقت ، نگار ، hajiali.m ، azade ، revenger ، Farzaneh ، ساقی ، m.hossein ، jafarpour ، مفقود الاثر ، سدرة المنتهی ، farzad313 ، AMINI ، ali.khm ، علی امینی ، SARA 2020 ، *مهاجر* ، راحیل ، منادی حق ، MANI110 ، ali0077 ، عبدالرحمن ، Night moans ، مصباح ، آلاله ، sagheb ، help me ، یا امام رضا ، مجنون العباس ، fiftynine ، سیمرغ ، عبداللهی ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، fafa* ، السا ، لبخند خدا ، خادمة الزهرا ، صبح صادق ، رضوانه ، mahyamatin ، مجنون الحسین ، مجید املشی ، Night_World ، soora ، mahdy30na ، میثاق ، حوریه سادات ، آفتاب ، Nmm ، Bamdaad ، افشین ، شیدا ، نرگس مهدوی ، ماحی ، انتصـار
۱۷:۱۷, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
حالا تنور داغه من نونمو میچسبونم
عید میرم جنوب (راهیان نور) از کارایی که تو عید میشه (مث خود نمایی و پز دادن و....)خوشم نمیاد و ترجیح میدم برم دمی با شهدا حال کنم.
همین حالا از همتون حلالیت میخوام
آدمیزاده چه دیدی
ماهم بریم بمیریم و....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، یا ثارالله ، abas_341 ، meshkat ، shafagh_mah ، میلاد.م ، وحید110 ، علی 110 ، Hadith ، تازه مسلمان ، حسن.س. ، sadegh-a ، r_bashiri89 ، nafas ، Tolou ، mhvvhm ، EMPERATOR ، أین المنتظر ، MohammadMeraj ، حلما ، محب الزهرا ، نسیم ، یا صاحب الزمان ، yektaparast ، حسن عزتي ، Amirsaeed ، Ramin_Ghn ، بیداری اندیشه ، یاران مهدی ، hesam110 ، azade ، Farzaneh ، یا امام رضا ، ali0077 ، fafa* ، springly
۱۷:۲۴, ۱۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۰ ۱۷:۲۷ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #3
آواتار

علی آقا استادی تو این قبیل کارها برادر ! ممنون

قبلا تو تاپیک درد دلی با کربلا اعلام کردم . عیناً پستم رو منتقل میکنم به این تاپیک .

یه خبر خوش دارم !

به امید خدا 28 اسفند راهیم حرم یار ، کربلا

اسم بچه های گردانهای

علي بن ابي طالب علیه السلام
[b] سيدالشهدا علیه السلام
عباس بن حیدر علیه السلام

رو هم نوشتم میخام ان شاءالله بندازم تو ضریح آقا . حالا هر کدوم از همسنگرای گلم هر چی دوست دارند جلوی اسمشون بنویسن. قول میدم امانت دار خوبی باشم . از خوشحالی نمیدونم چی بگم سال تحویل به امید خدا نجفم . سر سفره مولا همگی شما حضور خواهید داشت ان شاءالله شک نکنید. محضر مولا دعاگوی همه شما هستم بالاخره این دعاها نتیجه داد . دوستانی که از حرم آقا تبرک میخوان در خدمتشون هستم تو پیغام خصوصی به بنده اطلاع بدن . بی تعارف میگم.
بچه ها دارم میرم باورم نمیشه
خدایا شکرت

همسنگرای گلم این حقیر رو هم حلال کنید . اگر تندی کردم با کلمه ای کسی رو رنجوندم .
حلالیت میخام . از این خواهر کوچیکتون دلگیر نباشید .
حق

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، rastin ، یا ثارالله ، yamin ، خادم الامام ، Hadith ، Havbb 110 ، abas_341 ، meshkat ، فاطمه خانم ، shafagh_mah ، میلاد.م ، وحید110 ، تازه مسلمان ، حسن.س. ، sadegh-a ، ترنم ، Ramin_Ghn ، r_bashiri89 ، nasimesaba ، nafas ، Tolou ، mhvvhm ، علی 110 ، EMPERATOR ، أین المنتظر ، MohammadMeraj ، حلما ، محب الزهرا ، نسیم ، یا صاحب الزمان ، yektaparast ، Marziyeh ، ali.khm ، Agha sayyed ، بیداری اندیشه ، boghz ، یاران مهدی ، najmeh ، hesam110 ، محیصا ، azade ، راحیل ، Farzaneh ، یا امام رضا ، fafa* ، springly
۱۸:۳۱, ۱۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۰ ۱۸:۳۲ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #4

بسم الله الرحمن الرحیم

حقیر هم انشاالله 25 اسفند عازم حج هستم به مدت 12 روز.... خواهران و برادران عزیز ، خوبی بدی دیدید از ما حلال کنید.....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، abas_341 ، meshkat ، فاطمه خانم ، shafagh_mah ، میلاد.م ، وحید110 ، علی 110 ، yamin ، تازه مسلمان ، حسن.س. ، sadegh-a ، یا ثارالله ، ترنم ، Ramin_Ghn ، r_bashiri89 ، nasimesaba ، rastin ، nafas ، Tolou ، mhvvhm ، saloomeh ، EMPERATOR ، أین المنتظر ، MohammadMeraj ، حلما ، محب الزهرا ، نسیم ، یا صاحب الزمان ، yektaparast ، revenger ، ali.khm ، Agha sayyed ، یاران مهدی ، taleb ، hesam110 ، black ، راحیل ، Farzaneh ، یا امام رضا
۲۱:۰۵, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو وَه
چه خبره

رفقای که میرید بدون شک دعای اول همه ی ما تعجل در فرج آقا است

عزیزی که داره میره حج
میگن اگه دفعه ی اولت هست 3 تا دعای مستجاب داری در اولین باری که خانه ی خدا رو دید
بنده 3 تا دعا کردم
اولیش که معلوم نیست باید تا قبل از مرگ صبر کنم ببینیم مستجاب میشه یا نه
اما دوتای دیگش مستجاب شد

در ضمن اوست کریم اینهمه راه شما رو نمیکشونه تا خانه ی کعبه که دست خالی برگردونه
اگه آورده میخواد ببخشه
شک نکنی که میخواد غرق کنه شما رو در رحمتش
من دعای مکارم الاخلاق امام سجاد رو داده بودن بهمون
با خودم میگفتم خدایا آوردی بدی دیگه
این دعا هم که خودت دادی بهمون
پس مطمئن هستم که اکثرش مستجاب است
خیلی هاش هم خدا میدونه که مستجاب شد
از شیر مرغ تا جون آدمیزاد بخواهیددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد

و اما سخنی با زائر کربلای ایران
مرا با خاک طلائیه کاریست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پا بر خاک طلائیه که گذاشتید بگید این علی 110 بیچاره گفت برای آن چیزی که در قلبش نیت کرده التماس دعا دارم
محبوب ترین شهید دفاع مقدس برای من شهید علم الهدی است
محل عروجش را که رفتید
تانکهای عراقیان فلان فلان شده بر پیکر مطهرش رقص تانک کرده اند
بگید علی 110 می خواد که براش دعا کنید مقداری دارای ثبات قدم شود در راه حق!!!!!!!!!!!!!!!

اما سخنی با زائر کربلا
حرم آقا ابالفضل از خدا شفای مادرم و آمرزش پدر بزرگوارم را بخواهید از باب الحوائج
عاجزانه تقاضا دارم از خدا بخواهید که پدر عزیز ما را سر سفره ی کریمانه ی خود بنشانند!!!!
که پدر بزرگوارما هم آرزوی نجف به دلش ماند و رفت
باشد که حیره خور سفره ی مولایش باشد

اما سخنی با زائر خانه ی خدا
این مادر ما آرزو به دلش مانده خانه ی خدا و قبر مطهر رسول الله
هم در مکه و هم در مدینه خواهشاً بخواهید این مادر عزیزتر از جان ما را خدا بطلبد برای زیارت خانه ی خودش
دم شما گرم

یا علی
خدا به همراهتان زائران بیداری

اللهم عجل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، میلاد.م ، تازه مسلمان ، حسن.س. ، Havbb 110 ، sadegh-a ، فاطمه خانم ، یا ثارالله ، وحید110 ، Ramin_Ghn ، r_bashiri89 ، nasimesaba ، rastin ، meshkat ، abas_341 ، nafas ، Tolou ، mhvvhm ، saloomeh ، EMPERATOR ، أین المنتظر ، MohammadMeraj ، حلما ، نسیم ، یا صاحب الزمان ، yektaparast ، مسافر ، یاران مهدی ، hesam110 ، محیصا ، ali.khm ، یاوران مهدی ، راحیل ، Farzaneh ، یا امام رضا ، fafa*
۲۱:۴۳, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6

(۱۵/اسفند/۹۰ ۲۱:۰۵)علی 110 نوشته است:  مرا با خاک طلائیه کاریست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
اگه خدا بخواد منم فردا شب عازم كربلاي ايران هستم . مطمئن باشيد بچه هاي تالار يادم نميره .
خدا توفيق بندگي خالصانه شو نصيب همه ما بكنه . آمين يا رب العالمين .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، حسن.س. ، Havbb 110 ، sadegh-a ، فاطمه خانم ، یا ثارالله ، وحید110 ، تازه مسلمان ، Hadith ، r_bashiri89 ، nasimesaba ، rastin ، Admirer ، meshkat ، abas_341 ، nafas ، Tolou ، mhvvhm ، میلاد.م ، saloomeh ، EMPERATOR ، حلما ، نسیم ، یا صاحب الزمان ، yektaparast ، Agha sayyed ، Ramin_Ghn ، یاران مهدی ، hesam110 ، راحیل ، Farzaneh ، یا امام رضا
۲۲:۴۴, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
نمیدونم چی بگم والا.انگار بدجور دلم گرفت این ارسالهارو خوندم.خوش بحال دوستایی که عازم سفر هستن.توروخدا سعی کنین فراموشمون نکنین.همه بدجور محتاج دعای خوبانی مثل شما هستیم.HeartHeart

خییییییییییییییلی دعام کنین لطفا

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، وحید110 ، تازه مسلمان ، Ramin_Ghn ، Hadith ، r_bashiri89 ، nasimesaba ، abas_341 ، nafas ، Tolou ، Havbb 110 ، میلاد.م ، علی 110 ، saloomeh ، EMPERATOR ، حلما ، yamin ، نسیم ، یا صاحب الزمان ، yektaparast ، یاران مهدی ، hesam110 ، راحیل ، Farzaneh ، یا امام رضا ، Eve
۲۳:۴۰, ۱۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
الان كه داشتم اين پستها رو ميخوندم خيلي دلم گرفت ، خوش به سعادت زائراي تالار ، منم يه نيتي تو دلم بود كه برم كربلا اما هنوز طلبيده نشدم ، شماها كه طلبيده شدين و شماها كه شهدا براتئن كارت دعوت فرستادن ، منو هم دعا كنيد .
بسيار محتاج دعام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: abas_341 ، nafas ، Tolou ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، وحید110 ، میلاد.م ، علی 110 ، EMPERATOR ، ترنم ، saloomeh ، حلما ، نسیم ، یا صاحب الزمان ، یا ثارالله ، yektaparast ، Ramin_Ghn ، hesam110 ، Farzaneh ، یا امام رضا
۱:۳۸, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان

انشالله آخر هفته دارم میرم کربلا....
توی پاتوق گردانهای بیداری اندیشه نوشتم که چی شد رفتم و.... (بخونیدش بد نیستBlush)

اما دوستای زائر خوبم

دوستانی که عازم کربلای ایران هستید، سلام مرا به شهدا برسونید... خیلی وقته نرفتم زیارتشون... همه جای کربلای ایران برایم به یادماندنی بوده.. اما یه جایی سر یه قبری یه احساس متفاوت داشتم.........هویزه... سر قبر مادر شهید علم الهدی... نمیدونم چرا وقتی زانو زدم و خواستم قبر رو ببوسم، برای اولین بار چندین دقیقه ماندم... یه لحظه با خودم گفتم اگه قبر مادر ما هم معلوم بود چه لذتی داشت سر بر مزار مادر گذاشتن و درد ودل کردن و....... من مدینه و مکه نرفتم... اگه میشه دوجا واسه من دعا کنید بقیع و حرم پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم).....

از همه دوستان خوبم التماس دعا دارم... اما اینجا کسی نمیره حرم امام رضا ع؟؟؟؟ خیلی دلم میخواد فقط چند دقیقه، چند دقیقه روبروی حرمش بایستم... سلام کنم.... و بگم ممنون آقاجون، تا ابد وام دارت خواهم ماند... نمیدونید چقدر دلم براش تنگ شده.....

حلالم کنید دوستای خدایی ام...

و دعا کنید که زائر حسین ع بشم نه زائر کربلا

راستی علی آقا

(۱۵/اسفند/۹۰ ۲۱:۰۵)علی 110 نوشته است:  عاجزانه تقاضا دارم از خدا بخواهید که پدر عزیز ما را سر سفره ی کریمانه ی خود بنشانند!!!!
که پدر بزرگوارما هم آرزوی نجف به دلش ماند و رفت
باشد که حیره خور سفره ی مولایش باشد
عقل ناقصم و قلب کوچکم این حریف شما را نمیپذیرد... بنا به یک حدیث... مگه نمیگن ارواح مومنین در عالم برزخ در قبرستان وادی السلام در نجف هستند؟؟؟
انشالله در وادی السلام، سلامتان را به پدرتان خواهم رساند...

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Admirer ، وحید110 ، میلاد.م ، Havbb 110 ، علی 110 ، saloomeh ، nasimesaba ، EMPERATOR ، ترنم ، حلما ، محب الزهرا ، yamin ، نسیم ، یا صاحب الزمان ، یا ثارالله ، yektaparast ، Agha sayyed ، Ramin_Ghn ، hesam110 ، راحیل ، Farzaneh ، یا امام رضا ، fafa*
۹:۴۷, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام

التماس دعا

واسه هدایتم دعا کنید.

من امسال سفر نمیرم.همینجا کنار امام رضا (علیه السلام) هستم.

فقط فراموشم نکنین .تو کربلا، تو مدینه، کنار کعبه، تو نجف و ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، EMPERATOR ، أین المنتظر ، ترنم ، میلاد.م ، SARV ، Tolou ، حلما ، yamin ، نسیم ، یا صاحب الزمان ، یا ثارالله ، علی 110 ، Ramin_Ghn ، hesam110 ، محیصا ، راحیل ، Farzaneh ، یا امام رضا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]