![]() |
|
Call Of Duty:Modern Warfare 3 - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html) +--- بخش: صنعت سرگرمی و بازی های رایانه ای (/forum-29.html) +--- موضوع: Call Of Duty:Modern Warfare 3 (/thread-9670.html) صفحه: 1 2 |
RE: Call Of Duty:Modern Warfare 3 - خیبر110 - ۳/آذر/۹۰ ۱:۲۴ نماد مشهور هرم و تک چشم در این بازی در ساختمان وال استریت
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Call Of Duty:Modern Warfare 3 - محب الزهرا - ۳/آذر/۹۰ ۲۰:۲۷ سلام دوستان عزیز در مورد قراردادن عکس ها در تالار حتما حتما پست زیر را مطالعه و مراعات کنید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-3293-page-2.html با تشکر RE: Call Of Duty:Modern Warfare 3 - خیبر110 - ۴/آذر/۹۰ ۳:۴۸ (۳/آذر/۹۰ ۲۰:۲۷)محب الزهرا نوشته است: سلام سلام محب الزهرای عزیز میدونم منظورت من بودم معذرت میخوام قبل از اینکه عکس ها رو اپلود کنم یادم رفت سایزش رو کوچیک کنم ![]() سایز عکس ها رو اصلاح کردم
RE: Call Of Duty:Modern Warfare 3 - محب الزهرا - ۵/آذر/۹۰ ۲:۴۷ (۴/آذر/۹۰ ۳:۴۸)ANTI MASON نوشته است: سلام محب الزهرای عزیز سلام حالا خوبه باز شما گوش دادی RE: Call Of Duty:Modern Warfare 3 - vavp - ۵/آذر/۹۰ ۱۲:۱۲ سلام دوستان جدای از حمله به کشور ها این بازی بار روانی منجی بودن امریکا رو هم مثل همیشه داره نشون میده . اساس جنگ در این بازی هم نشون دادن قدرت آمریکا در کنترل و پایان جنگ هاست . وگر نه داستان بازی مقداری غیر حقیقی ایجاد شده . RE: Call Of Duty:Modern Warfare 3 - alinoori2 - ۲۰/آذر/۹۰ ۱۹:۳۶ یکی از نشانه های ماسونی! ![]()
RE: Call Of Duty:Modern Warfare 3 - persia - ۲۲/آذر/۹۰ ۲۱:۲۷ بابا ولمون کن توروخدا هرچی بازی میاد شما کاوراشو به این میچسبونی RE: Call Of Duty:Modern Warfare 3 - تفکر - ۱۷/دی/۹۰ ۲۲:۲۵ بابا بازیش سر کاریه اولش که با فلاکت نصب شد بعدا هم که بازی تو 50درصد تموم شد RE: Call Of Duty:Modern Warfare 3 - amin7 - ۱۸/دی/۹۰ ۲۲:۲۱ (۱۷/دی/۹۰ ۲۲:۲۵)تفکر نوشته است: بابا بازیش سر کاریه اولش که با فلاکت نصب شد بعدا هم که بازی تو 50درصد تموم شد اون بقيه 50 درصد واسه بخش هاي ديگه بازي است RE: Call Of Duty:Modern Warfare 3 - tmp.tmpo - ۲۰/شهریور/۹۱ ۲۳:۱۷ یک نقد درباره این بازی: طعمه(2) - (تحلیل - بررسی و ابعادسنجی بازی Call of Duty) |