|
امضا
|
|
۱۳:۲۰, ۲۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر برای امضا های دوستان که زیر هر پست نمایش داده میشود محدودیتی از نظر حجم و اندازه عکس ها قرار دهید بهتر است اندازه بعضی از عکسها بسیار بزرگ است و نظم فروم را به هم میریزد با تشکر |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۴۷, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۳۱/شهریور/۹۰ ۹:۴۱)رهیافته نوشته است: به نام خدا سلام این امکان توی تنظیمات تالار هست.توی کنترل پنل کاربر میتونید پیدا کنید. |
|||
|
|
۱۰:۵۶, ۳۱/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۰ ۱۱:۲۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بعضی از دوستان امضاشون انقدر بزرگه که ما آرزو می کنیم کمتر پست بزنند
![]() ولی خارج از شوخی از دوستانی که مطلب کوتاه و موثر در امضاشون قرار می دهند تشکر خاص دارم. اجرشان با خداوند متعال |
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا ازتون ممنون اومده بودم که یه تاپیک برای همین بزنم که اتفاقی به این تاپیک برخوردم بابا بعضی ها یه والپیپر رو امضاشون گذاشته اند خیلی زشته. اگر هم لازم باشه افشاگری میکنم نام برخی رو میبرم ![]() به نظرم مهدی جان همون محدودیت قرار بدی بهتره ، از نظر حجمی و سایز ( این امضاها سرعت لود رو هم پایین میاره ) یاعلی |
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۹/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۰ ۱۷:۲۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۳۱/شهریور/۹۰ ۱۱:۱۸)zohur12.ir نوشته است: سلام عليكم السلام والپيپر كه سهله! بنر نصب كردند! واقعا مي تونيد جواب حجم دانلود اين همه كاربر رو بديد؟! بعضي وقتها آدم مجبوره يك صفحه رو چند بار لود كنه كه پستهاي جديد رو ببينه . مي دونيد چه حجمي در نهايت تلف ميشه كارتون خيلي اشتباهه . افشا گري شما 1 ) به عنوان مثال اين صفحه رو ملاحظه بفرماييد : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1675-page-24.html |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۹/مهر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۹/مهر/۹۰ ۱۷:۲۶)فاطمه خانم نوشته است:این والپیپر نام علی(علیه السلام) با کامپیوتر و مرورگر اپرا که سریعترین مرورگر دنیاست 30 ثانیه طول میکشه! جدی میگم(۳۱/شهریور/۹۰ ۱۱:۱۸)zohur12.ir نوشته است: سلام بابا بعضی ها یه والپیپر رو امضاشون گذاشته اند خیلی زشته. اگر هم لازم باشه افشاگری میکنم نام برخی رو میبرمodgy:عليكم السلام والپيپر كه سهله! بنر نصب كردند! واقعا مي تونيد جواب حجم دانلود اين همه كاربر رو بديد؟! بعضي وقتها آدم مجبوره يك صفحه رو چند بار لود كنه كه پستهاي جديد رو ببينه . مي دونيد چه حجمي در نهايت تلف ميشه كارتون خيلي اشتباهه . افشا گري شما 1 ) به عنوان مثال اين صفحه رو ملاحظه بفرماييد : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1675-page-24.html |
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۹/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۹۰ ۲۰:۳۷ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام
موضع من همچنان همانست که در پست دوم خدمت دوستان عرض کردم.ظاهرا هم مشکلی جدی تا امروز نداشتیم چون عده ی کاربرانی که از عکسهای بزرگ، چه در امضا و چه در پست استفاده می کنند کم است، و اکثریت کاربران در این زمینه دقت دارند، نیازی به محدود کردن نیست در زمینه ی اون عده ی قلیل هم دوستان هر جا دیدن عکسی سایز بزرگی داره، خودشون از طریق پیام خصوصی به دوستان با لحن خوبی تذکر بدن....این رو مثل امر به معروف و نهی از منکر در مورد شکل و ظاهر هر فرد ببنید (امیدوارم نیازی به اقدام مدیریتی نباشه) معیار رو هم میزاریم مشخصات زیر که برای همه روشن باشه: 1-عکس در امضا نباید از 500 در 400 بزرگتر باشد(500 عرض و 400 ارتفاع) همچنین سایز کل آن از 50 کیلوبایت بیشتر نباشد 2-عکس در پست نباید از 800 در 800 بزرگتر باشد!!!! حداکثر سایز کل آن نیز بیش از 100 کیلوبایت نباشد چطور سریع حجم عکسهای خود را پایین بیاوریم؟ 1-بوسیله ی نرم افزار: http://www.softpedia.com/dyn-postdownloa...94&t=4&i=1 2-بوسیله ی سایت آپلود عکس: http://img98.net |
|||
|
|
۴:۰۹, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
مهدی جان تمام سی ام اس ها یه افزونه یا پلاگین دارند که میشه باهاش تصاویر رو ریسایز کرد ، برای انجمن چنین چیزی نیست ؟
|
|||
|
|
۴:۵۶, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۱/آبان/۹۰ ۴:۰۹)zohur12.ir نوشته است: مهدی جان تمام سی ام اس ها یه افزونه یا پلاگین دارند که میشه باهاش تصاویر رو ریسایز کرد ، برای انجمن چنین چیزی نیست ؟امیر جان این به قول شما افزونه ها اکثرا سایز رو کوچک میکنن نه حجم رو.بیشتر مشکل ما اینه که صفحات سنگین نشه وگرنه حالا عکس یکمی هم بزرگ بود و قاب صفحه رو بهم ریخت اهمیت زیادی نداره اگر از اون افزونه ها استفاده کنیم، کاربران از عکسهای حجیم استفاده میکنن و دیگه تالار برای کاربرانی که از دایال آپ استفاده میکنن، به سختی باز میشه الان تا عکس بزرگ باشه، اعتراض میشه و زود اصلاح میشه |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خب منظور من این نبود که محدودیت حجم برداشته بشه...
اتفاقا اندازه تصویر مهمه ... ظاهر تالار رو زشت میکنه واقعا ... بهرحال اگر چنین چیزی هست انجام بده ، برای حجم تصاویر هم محدودیت بذارید مثل الان |
|||
|
۹:۵۹, ۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
دوستان حتما تاالان براشون پیش اومده که بعضی از تاپیک ها به علت وجود عکسهایی با سایزهای بزرگ در امضاء دوستان باتاخیر وبسیار سنگین براشون بالا بیاد دوستانی که با محدودتر کردن امضاءها موافق و یا مخالفند نظرات خودشون رو اعلام کنند
عزیزان من نمیگم امضاء ها بطور کلی حذف شود , فقط پیشنهاد محدود کردن امضاء رو دادم برای نمونه هم دوستان میتونند به این فروم که این تغییرات رو در قانونشان اعمال کرده اند سربزنند و محدودیت هارو ببیندد [b]البته دوستان در نظرات خودشون به این نکته هم توجه کنند که خیلی از اعضا و میهمانان تالار دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارند
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

كارتون خيلي اشتباهه .