تالار گفتگوی بیداری اندیشه
یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$# - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: اصول و عقاید شیعه (/forum-52.html)
+--- بخش: اصول عقاید شیعه (/forum-19.html)
+--- موضوع: یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$# (/thread-14778.html)

صفحه: 1 2 3 4

RE: یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$# - مسافر - ۲۶/فروردین/۹۱ ۲۱:۲۶

آقا اگر من رو هم مسخره نمی کنین، لطفا بگین "ولایت علی بن ابیطالب" چی هست و اصلا یعنی چی و چه جوری بدست میاد و نتیجه و اثرش چی هست؟ ولایت با حب چقدر فرق داره؟ ولایت مولا فقط بحث در مورد جانشینی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست و امامت و یا اینکه کلا یک چیز فراتر از این حرفهاست؟! (مثلا مقام ولایت مقام کرنش به جایگاه انسان کامله یا ...؟) ولایه علی بن ابیطالب حصنی و من دخل حصنی امن من عذابی!!!

علی جان راستی یک سوال اخوی: دلیلی داره رفتی سراغ جوشن کبیر؟ نمی دونم چرا شب قدر که یه کله 100 تا فرازش رو می خونیم هیچی نمیشه. ولی روزهای عادی قسط بندیش که می کنی پنج تا پنج تا می خونی عجب آدم رو منفجر می کنه؟ Huh
کلا هم این خیلی باحاله که دعاهای ماه رمضون رو تو روزهای عادی بخونیم ها. هم مزه می ده هم یک جورایی آدم ارزش رمضون های گذشته رو که قلع و قمعشون کرده می فهمه... Big Grin

RE: یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$# - یا صاحب الزمان - ۲۷/فروردین/۹۱ ۱۵:۲۶

(۲۶/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۸)علی 110 نوشته است:  در هر امری ببینید حکم خدا چیست
همان را انجام دهید که این میشود همان رعایت تقوای الهی!!!!!!!
با عرض سلام .
این تقوایی که می فرمایید مراتبی هم دارد ؟ یعنی پایین ترین درجه ی آن این بود که ابتدا فقط ببینم کاری را که انجام می دهم آیا خداوند آن را دوست دارد یا خیر یا اینکه پایین تر از آن هم هست ؟
بنده چند وقت پیش با بچه های خوابگاه خطبه ی همام نهج البلاغه را با هم مطالعه کردیم , راستش اکثریت این توصیفات را نداشتیم و از این بابت خیلی ناراحت شدیم . ما چگونه میتوانیم به آن درجه از تقوا که مورد تآیید حضرت امیر(علیه السلام) هست برسیم ؟ ابتدایِ ابتدا از کجا باید شروع کنیم ؟ مراتب بالاتر از تقوا کدام است ؟ آیا آنها هم درجاتی دارند ؟

RE: یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$# - علی 110 - ۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۴۳

شما از توبه شروع کنید
ابتدای ابتدای ابتدای ابتدایش توبه است
به این تاپیک ها به دقت مراجعه بفرماید

1- از کجا معلوم توبه ی من قبول شده؟ (مقاله ی فوق ویژه!!!!!!!!!)

2- وقتی که من گناهی مرتکب شوم این کارها رو معمولاً انجام میدم!!

3-فقط کسانی بخوانند که حق الناس بر گردن دارند!

4- می خواهم برگردم خدایا! (دلو به دریا زدم و هر هفتاد بند رو قرار دادم همراه با متن عربیشون)

و بعد از آن

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13422-post-109163.html#pid109163

بعد تلاش برای انجام واجب و ترک حرام
بر نماز اول وقت بسیار مواظبت کنید و داشتن ساعت خلوت با خدا
از حق الناس به شدت بپرهیزید (بیشتر حق الناس زنان در آخر الزمان به ویژه مربوط به بحث حجاب و زبانشان است و داشتن روحیات فمنیستی ولو به شکل مذهبی آن در مورد فمنیست مذهبی با سرکار meshkat میتوانید مشورت کنید و راهنمایی بخواهید)
و به ویژه از گناهانی که مربوط به زبان و چشم است

بعدشم این تاپیک رو بابت سوالهای شما و سایر دوستان مانند شما ایجاد کردم
استفاده بفرماید إن شاء الله مفید خواهد بود

راهنمای استفاده ی بهینه از ارسالهای علی 110 در تالار

RE: یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$# - Tolou - ۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۸

(۲۶/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۸)علی 110 نوشته است:  رسول اکرم میفرمایند: يَا عَلِيُّ حُبُّكَ تَقْوَى وَ إِيمَانٌ وَ بُغْضُكَ كُفْرٌ وَ نِفَاقٌ
ای علی حب و محبت تو، تقوا و ایمان است و بغض و دشمنی باتو کفر و نفاق است

این حدیث شریف در منابع بسیار معتبر مانند أمالی و معانی الأخبار شیخ صدوق، روضة الواعظين‏ فتال نیشابوری و... آمده است.
تفصیل این معنا که ریشه ایمان به خدا و تقوا حب مولا علی هست را میتوانید در مقاله ی بسیار مهم رابطه ی حب اهل بیت و ایمان مشاهده بفرماید.
از حدیث بالا مشخص میشود که مغز و ریشه تقوا محبت امیر المومنین است و بغض مولا علامت و نشانه ی بیتقوایی است. یعنی هر چه محبت ما نسبت به امیر المومنین بیشتر شود در نتیجه ی این محبت خویشتن نگهداری ما هم بیشتر میشود!!!!!!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم

با تشکر بسیار از مطالب خوب این تاپیک، اما چرا محبت امام علی(علیه السلام)؟؟؟چرا از بین بقیه امامها، ایشون؟؟؟

RE: یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$# - seyed313 - ۲۷/فروردین/۹۱ ۲۱:۱۳

حضرت علی می فرماید : بزرگنرین گناه ترس است.
برادر سخنان شما بسیار زیبا بود انشاا... روزی برسد گناه کمیاب شود. وروزی کلا نابود گردد.

به انتظار ننشینیم به انتظار بایستیم

RE: یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$# - یا ثارالله - ۲/خرداد/۹۱ ۱۰:۴۷

بسم الله الرّحمن الرّحیم
(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۸)neda نوشته است:  
(۲۶/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۸)علی 110 نوشته است:  رسول اکرم میفرمایند: يَا عَلِيُّ حُبُّكَ تَقْوَى وَ إِيمَانٌ وَ بُغْضُكَ كُفْرٌ وَ نِفَاقٌ
ای علی حب و محبت تو، تقوا و ایمان است و بغض و دشمنی باتو کفر و نفاق است

این حدیث شریف در منابع بسیار معتبر مانند أمالی و معانی الأخبار شیخ صدوق، روضة الواعظين‏ فتال نیشابوری و... آمده است.
تفصیل این معنا که ریشه ایمان به خدا و تقوا حب مولا علی هست را میتوانید در مقاله ی بسیار مهم رابطه ی حب اهل بیت و ایمان مشاهده بفرماید.
از حدیث بالا مشخص میشود که مغز و ریشه تقوا محبت امیر المومنین است و بغض مولا علامت و نشانه ی بیتقوایی است. یعنی هر چه محبت ما نسبت به امیر المومنین بیشتر شود در نتیجه ی این محبت خویشتن نگهداری ما هم بیشتر میشود!!!!!!!!!
بسم الله الرحمن الرحیم

با تشکر بسیار از مطالب خوب این تاپیک، اما چرا محبت امام علی(علیه السلام)؟؟؟چرا از بین بقیه امامها، ایشون؟؟؟

سلام این سوال من هم بود... با جستجو در نت تا حدودی پاسخش رو پیدا کردم که از این سایت کپی کردم براتون:

مقايسه مقام و منزلت امامان

در كتاب مرآت العقول است: واجب است معتقد باشيم كه افضل ائمه، اميرالمؤمنين(علیه السلام) و بعد امام حسن و امام حسين و بعد امام زمان اند و بعد ساير ائمه كه همه مساوي هستند. منظور از اين واجب چيست؟ آيا منكر واجب، مرتد يا كافر يا فاسق و يا معصيتكار محسوب مي شود؟

جواب:
منظور از واجب در كلام ايشان، معناي مشهور است، ولي اگر كسي منكر اين مطلب باشد، مرتد محسوب نمي شود. مرتد به كسي مي گويند كه منكر ضروري دين باشد، به طوري كه انكار آن به انكار خدا و رسول برگردد. بنابراين اگر كسي به مطلب صاحب مرآت العقول معتقد نباشد، مرتد نيست.

شكي نيست كه افضل ائمه اميرالمؤمنين است، چون پدر امامان است، ولي از حيث مقام امامت همه مساوي هستند.

امام صادق(علیه السلام) فرمود كه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: نحن في الامر والفهم و الحلال و الحرام نجري مجري واحداً فأمّا رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و علي(علیه السلام) فلها فضلهما؛ ما نسبت به امر و فهم حلال و حرام در يك روش هستيم، امّا پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و علي(علیه السلام) فضيلت خود را دارند".

مقصود از امر، امر امامت و خلافت است يا فرماني است كه به مردم مي دهند و اطاعتش واجب است. نسبت به فضيلت علي(علیه السلام) بر امامان ديگر رواياتي وارد شده، نيز رواياتي وارد شده كه بعد از حضرت، حسنين و پس از آن ها امام دوازدهم افضل است و بقية هشت امام با هم در مقام امامت برابرند.

یا امام هادی(علیه السلام)

RE: یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$# - فدک زهرا - ۲/خرداد/۹۱ ۱۱:۳۶

بسم الله
سلام
در مورد مفهوم واقی بندگی، حاج آقا پناهیان تو سخنرانیشون به همین نام بندگی بسیار زیبا این کلمه رو باز کردند و توضیح دادن، سخنرانی ایشون برا من که خیلی راه گشا و پاسخ دهنده ی سوالاتم بود، پیشنهاد میکنم هر کسی تونست اون سخنرانیا رو گوش بده

RE: یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$# - علی 110 - ۱۴/فروردین/۹۲ ۱۵:۴۲

(۲۷/فروردین/۹۱ ۲۰:۵۸)neda نوشته است:  
خداوند اراده فرموده است که متر و محک و میزان و امتحان و ملاک ایمان حقیقی جهتگیری حقیق قلب نسبت به وجود نازنین امیرالمومنین علی بن ابیطالب روحی لتراب مقدمه الفداه باشد از بین کل 14 معصوم ایشان برای این امر برگزیده شده است!

مُعَاوِيَةُ بْنُ عَمَّارٍ عَنِ الصَّادِقِ علیه السلام:
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلوات الله علیه و آله:
إِنَّ حُبَّ عَلِيٍّ قُذِفَ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ فَلَا يُحِبُّهُ إِلَّا مُؤْمِنٌ وَ لَا يُبْغِضُهُ إِلَّا مُنَافِقٌ
وَ إِنَّ حُبَّ الْحَسَنِ وَ الْحُسَيْنِ قُذِفَ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُنَافِقِينَ وَ الْكَافِرِينَ فَلَا تَرَى لَهُمْ ذَامّاً
مناقب آل أبي طالب عليهم السلام(لابن شهرآشوب)، ج‏3، ص: 384

امام صادق علیه السلام فرمودند:
رسول خدا صلوات الله علیه فرمودند:
همانا حب علی (علیه السلام) تنها در قلوب مومنین قرار دارد و به همین دلیل غیر از مومن او را دوست نخواهد داشت و غیر از منافق او را دشمن نخواهد داشت
ولی محبت حسن و حسین (علیهما السلام) در قلب مومنین و منافقین و کافرین قرار داده شده است، لذا هیچ کس آنها را مذمت نخواهد کرد.

RE: یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$# - علی 110 - ۱۵/فروردین/۹۲ ۱۰:۵۹

(۲۶/فروردین/۹۱ ۲۱:۲۶)مسافر نوشته است:  آقا اگر من رو هم مسخره نمی کنین، لطفا بگین "ولایت علی بن ابیطالب" چی هست و اصلا یعنی چی و چه جوری بدست میاد و نتیجه و اثرش چی هست؟ ولایت با حب چقدر فرق داره؟ ولایت مولا فقط بحث در مورد جانشینی پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هست و امامت و یا اینکه کلا یک چیز فراتر از این حرفهاست؟! (مثلا مقام ولایت مقام کرنش به جایگاه انسان کامله یا ...؟) ولایه علی بن ابیطالب حصنی و من دخل حصنی امن من عذابی!!!
ولایت حقیقی ترکیب سه عنصر است

اول معرفت
دوم محبت
سوم اطاعت
هر گاه این سه عنصر در کنار هم شکل گرفت
یعنی شخصی حضرت امیر و جایگاه ایشان را شناخت، به ایشان بر اساس این شناخت محبت پیدا کرد و از ایشان اطاعت و تبعیت کرد در اعتقادات و رفتار و کردار ولایت حضرت شکل میگیرد
نتیجه اش می شود ایمان حقیقی و قرب و رضای خدا

پاسخ به: یافتم، یافتم!!!! چه جوری میشه از گناه بدم بیاد؟؟(پست ویژه)$# - سیمرغ - ۲۸/دی/۹۲ ۲:۴۵

بسم الله الرحمن الرحیم

صرفا جهت بالا اوردن تاپیک

در پناه حق