تالار گفتگوی بیداری اندیشه
صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: درباره تالار (/forum-3.html)
+--- بخش: قوانین و اطلاعیه ها (/forum-4.html)
+---- بخش: ویژه سوم آبان، تولد تالار (/forum-70.html)
+----- بخش: آرشیو مطالب سال 92 (/forum-83.html)
+----- موضوع: صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) (/thread-29020.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

پاسخ به: صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) - aboutorab - ۳/آبان/۹۲ ۱۷:۲۰

سلام
داداش جوابمو بده

موفق باشي
يا علي عليه السلام

پاسخ به: صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) - ضحی - ۴/آبان/۹۲ ۰:۱۲

بسم الله

سلام
مستندی که آدرسشو دادید تنها مستندتون بود؟
هنوز هم مایل به کار مستند هستید؟
در حال حاضر بجز پست مدیریت در تالار چه کار دیگه ای برای ظهور انجام میدید؟

فعلاWink

پاسخ به: صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) - مجید املشی - ۴/آبان/۹۲ ۵:۲۰

(۲/آبان/۹۲ ۱۹:۵۳)رضوان نوشته است:  نقل قول

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

خب سوالاتSmile
لطفا مثل آقای بیداری اندیشه که کاملا مبسوط پاسخ میدنAngel شما هم کامل پاسخ بدید و اگر موردی هم یادتون اومد و ما نپرسیده بودیم و خودتون دوست داشتید که بفرمایید، مشتاقیم بخوانیمSmileBlush

1- اگر همین فردا خدایی نکرده...خدایی نکرده احساس کردید این تالار و شخص آقای بیداری اندیشه از مسیر حق منحرف شدن!!!(خدایی نکرده!)، حاضرید تالار رو برای همیشه ترک کنید؟؟؟؟ و اگر نه، چیکار می کنید؟؟؟

بدون شک

2- تا حالا موردی پیش اومده که احساس کنید حضورتون در این تالار بی معنیه و احساس خستگی کرده باشید؟
خوشبختانه خیر

3- تا حالا شده ارسالی رو حذف کنید یا تاپیکی رو حذف کنید!!! (از ارسال های کاربران) و بعد ته دلتون بفرمایید: آخییییییییییییییش حقش بود پسره یا دختره پرو و بی تربیت!!!Wink
(راستشو بفرماییدا!! :coolSmile
به هیچ عنوان
اینکار یعنی سوء استفاده از امکانات مدیریتی

4- اگر بخواید به خودتون نمره بدید، از 20 به خودتون چند میدید؟(از بابت فعالیت هاتون برای امام زمان و میزان اخلاص)
قبول میشم فکر کنمBlush

5- اگر بخواهید 3 تا فیلم ارزشمند معرفی کنید چه فیلم هایی رو معرفی می کنید؟
وقتی همه خوابیم بهرام بیضایی
مادر علی حاتمی
و گاهی به آسمان نگاه کن کمال تبریزی

the life of the others
2046
the pure formality

6- اگر بخواهید 3 تا کتاب ارزشمند معرفی کنید....؟
-به همه ی دوستان در هر رنج سنی خوندن کتاب دنیای سوفی اثر یوستین گوردر رو پیشنهاد می کنم.
-روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور
-روزگاران عبدالحسین زرین کوب که کتابی تاریخی- تحلیلی از ابتدای تاریخ ایران تا انقلاب اسلامیست. این کتاب جزو منابع معتبر هست و رفرنس محسوب میشه. توصیه می کنم اکیدا که هر کتاب تاریخی رو که در دسترس بود نخونید و قطعا به دنبال منابع معتبر علمی باشید بالاخص در این حوزه و به صورت کلی در همه ی حوزه ها

7- اگر بخواهید 3 تا مستند زیبا معرفی کنید......؟
مستند ظهور (Arrivals)
مستند روایت فتح شهید آوینی
مستند Money As Debt که همین روزا زیرنویس فارسیش آماده میشه و در تالار ارائه میشه به امید خداSmile

8- هدف اصلیتون تو زندگی چی بوده و به نظرتون چقدر تا حالا بهش نزدیک شدید؟(اگر دوست نداشتید جواب ندید)
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29020-post-226309.html#pid226309

(۳/آبان/۹۲ ۵:۲۷)مجید املشی نوشته است:  فکر می کنم برای پاسخ به این سوال ابتدا باید ببینم دورنمای زنگیم چیه که قصد دارم به اون سمت حرکت کنم.
بنده ی شایسته بودن خواسته ی بزرگیه. سعیم بر اینه که توی مسیر بندگی هم درست راه برم و هم راه درست رو برم.
بنده ی شایسته همیشه حس حضور داره و سعی در رضایت پروردگار.

9- تا حالا شده افکارتون رو به کسی تحمیل کنید؟
به شدت از اینکار بیزارم. با تمام وجود فکر می کنم با زور هیچ وقت نمیشه به نتیجه ی مطلوب رسید. ممکنه نتایج مقطعی حاصل بشه ولی ماندگار نیست. هرچیزی، هرکاری، هر فکری، هر ... وقتی دلی باشه پایدار و ماندگار میشه.

10- چه جوری با این تالار گفتمان آشنا شدید؟(پاسخ مبسوطplease:coolSmile
در ارسال زیر پاسخ دادم:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29020-post-226262.html#pid226262

(۲/آبان/۹۲ ۲۲:۴۴)مجید املشی نوشته است:  داستان آشنایی من با تالار بیداری اندیشه:
حدودا از سال 89 با یکی از دوستانم در دانشگاه شروع به ساخت مستند کردیم. یادم میاد زمانی که دومین مستدمون یعنی "مستند پرونده غیر مختومه" رو ارائه کردیم وبلاگی که متعلق به دوستم بود هک شد! و داستای جالبی در این مورد اتفاق افتاد.
دوسال بعد یعنی سال 91، یک بار توی نت در حال یافتن لینک مستقیم این مستند بودم تا لینکش رو برای یکی از دوستانی که می خواست مستند رو ببینه بفرستم؛ لذا توی گوگل مستند رو جستجو کردم.
داشتم لینک سایت های متفاوت رو بررسی می کردم که دیدم در یکی از این سایت ها که تالار هم بود در مورد حک شدن وبلاگ دوستم صحبت شده و حتی لینک دانلود مستند رو هم قرار داده!
و اون تالار تالار گفتگوی بیداری اندیشه بود.
و اون تاپیک تاپیک زیر بود:
دانلود مستند پرونده غیر مختومه
من در اون زمان نمیدونستم اصلا تالار چی هست!
شاید باورتون نشه ولی من پارسال زمانی که در تالار ثبت نام کردم توانایی تایپ کردن رو هم نداشتم!Blush
با این وجود در تالار ثبت نام کردم.Smile

11- یکی از خاطرات جالبتون تو دوران تحصیل رو بفرمایید.فرقی نمیکنه زمان مدرسه یا دانشگاه Smile
الان حصور ذهن ندارم. خاطره ی خوبی در ذهن داشتم همینجا قرار میدم

(۲/آبان/۹۲ ۲۱:۴۱)عبداللهی نوشته است:  سلام همسنگر
1- نظر شما درباره جمع شدن سالیانه اعضای تالار در یک اجتماع عظیم مثلا در مشهد یا تهران و ... چیست ؟
2- آیا برای برگرداندن اعضای فعال تالار که تالار را به هر دلیلی ترک کرده اند برنامه ای دارید ؟

آرزوی توفیق روز افزون برای شما برادر مهدوی و عزیزم دارم .
چون سوالات دوستان زیاد هست دیگر سوال نمی نویسم .
سلام جناب عبداللهی

1- چنین کاری مستلزم فراهم شدن شرایطیست که تصور می کنم محیا نباشه.
اما به صورت کلی با دیدارهای اعضای تالار در محیط حقیقی و ارتباط بیشتر موافقم.

2- خب من فکر می کنم از اعضای فعال تقریبا کسی نباشه که به دلیل مشکل تالاری از تالار رفته باشه. اگر رفتنی صورت گرفته حتما دلایل منطقی در دنیای حقیقی داشته که مجبور شده کمی حضورش در اینجا رو کمرنگ کنه. لذا داشتن برنامه ای برای برگرداندن در این مورد صدق نمی کنه.

.

پاسخ به: صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) - مجید املشی - ۴/آبان/۹۲ ۸:۲۸

(۳/آبان/۹۲ ۱:۴۰)aboutorab نوشته است:  سلام و عرض تبريك عيد غدير خم
حالا كه قرار شد از شما بپرسيم چشم مي پرسيم فقط نپيچوني ما رو ؛
1- نظرت درباره كاربر ابوتراب چيه؟
(كلاً هر چي مي توني ازش انتقاد كن - هر چي خواستي علني بگو دلت نيومد تو پيام خصوصي .)

2- چرا در تايپك http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28187.html شركت نكردي ؟
فقط دليل محكمه پسند باشه
فعلاً ببينم اين دوتا سوالمو چي جوابي مي دهي ، بقيه بمونه براي بعد
موفق باشي
يا علي عليه السلام
سلام علی جان

1- کاربر ابوتراب با توجه به ارسالهاش برای بنده قابل درک و شناخت هست و نه هیچ چیز دیگه.
فکر می کنم ولایت ائمه و بیان اشکالات فرقه هایی مثل وهابیت رو با تمام وجود جزو مسئولیت ویژه ی خودتون میدونی. اما گاهی هم کمی تند برخود می کنی.
(۳/آبان/۹۲ ۵:۲۷)مجید املشی نوشته است:  اما این رو هم به خاطر داشته باشید که شخصیت مجازی به دلایل متفاوت از جمله محدودیت های دنیای مجازی در انتقال مفاهیم و حس ها، تنها ذره ای از شخصیت حقیقی رو بازتاب میده.

2- درمورد تاپیکی که فرمودید راستش مطلبی برای ارائه نداشتم و تنها از تاپیک شما تشکر کردم.Smile

(۳/آبان/۹۲ ۱:۴۲)asalbanoo نوشته است:  نقل قول
آقا مجید املشی!(اذیتتون نمیکنم،هر کدام از سوالاتم رو که صلاح میدونید،درحد توان جواب دهید)
چی شد با اینکه رشته تحصیلیتون چیزه دیگری هست، رو به مستند سازی آوردید؟؟ چی شد چنین راهی رو انتخاب کردید؟؟
هدفتون چیه؟؟(جدی)
گاهی وقتی میبینید موضوعات و دغدغه هایی در جامعه وجود داره و بازتاب این رو که جزو وطایف رسانه ی ملی هست نمیبینید، این باعث میشه به فکر فرو برید. برای من همینطور بوده. هرچند که کار مستند نه ارتباطی به رشته ی تحصیلیم داره و نه تخصص آکادمیکی توی این زمینه دارم. اما همونطور که قبلا عرض کردم کار وقتی دلی باشه نتیجه بخشه. با توجه به پیگیری های دوستم آقای رضایی که جا داره تشکر ویژه داشته باشم ازش که واقعا فرد دغدغه مندیه و از جانو دل تلاش می کنه به عنوان فردی از جامعه وظیفه ای که در توان داره رو انجام بده، شروع به ساخت مستندهایی کردیم با موضوعات متفاوت، که هرکدومشون با توجه به زمان خودش انجام گرفت.

آشناییتتون با این تالار،چه تأثیری یا تأثیراتی در زندگیتون تا حالا گذاشته؟؟(جدی)
تالار بیداری اندیشه تاثیری غیر قابل انکار توی زندگی من داشته که نمیشه به سادگی از کنارش گذشت. قسمتی از رشد فکریم رو مدیون دوستان عزیزم در تالار هستم

حاضرید املش رو با شهر دیگری عوض کنید؟؟( یعنی دوست داشتید شهر دیگری زندگی میکردید؟؟)
به هیچ وجه. املش فوق العاده هست.Heart

شاید،ادامه دارد...

(۳/آبان/۹۲ ۲:۴۶)Havbb 110 نوشته است:  اوایل چه احساسی نسبت به من داشتی توی تالار؟ بعد این احساس چه تغییری کرد؟
راستی نمیخوام تاپیک تبدیل بشه به بحث فلسفی ولی گفتی:
(۲/آبان/۹۲ ۲۲:۴۴)مجید املشی نوشته است:  شخصیتا فکر می کنم فردی هستم که همیشه سعی می کنه تعامل داشته باشه با دیگران. چه کسانی که از لحاظ فکری بهم نزدیک باشن خواه دور. و به این تعامل اعتقاد دارم. و همیشه تاکید روی نقاط اشتراک طرفین رو جزو اولویت های خودم قرار میدم. فکر می کنم این موراد تاثیر زیادی در برخورد با دیگران داره و باعث میشه ارتباط طرفین همراه با احترام متقابل باشه و همچنین اثربخش.
تجربه به من ثابت کرده که وقتی با فردی تعامل داشته باشی که نقاط اشتراک کم و نقاط اختلاف زیاد دارید دو حالت داره
یا روی مواضع خودت روی نقاط اختلاف می ایستی که اساسا تعاملی ایجاد نمیشه اینطوری. یا اینکه روی نقاط اشتراک تاکید میکنی که در اون صورت قطعا فرد مقابل روی اخلاق شما تاثیر خواهد گذاشت و شما مثل او خواهید شد (در باره ی نقاط اختلاف)

- حس ها اشتباه زیاد می کنن. لذا خیلی باید مراقب بود که بدون قراین مستدل فکری رو توی ذهن به عنوان پیش فرض در برخورد با دیگران در نظر داشت. چرا که میتونه بسیاز آسیب زا باشه.

- در مورد تعامل با دیگران عرض کردم تاکید به نظرم باید روی نقاط اشتراک باشه. چرا که با تاکید روی نقاط اشتراک امکان ارتباط بهتری برای ما فراهم خواهد شد.
به شخصه فکر می کنم میشه هم روی نقاط اختلاف ایستاد و هم ارتباط مناسبی با نقاط اشتراک برقرار کرد.
هرچند باید به شدت مراقب برخورد با افرادی که نقاط اشتراک محدودی دارن بود.

.

پاسخ به: صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) - آیات - ۴/آبان/۹۲ ۹:۰۷

به نام خداوند مهربان
1. چگونه باید در برابر خداوند تسلیم بود ؟

2.آیا پیامبر صلی الله علیه و آله حکومت را بدون تعیین جانشین رها کرد؟

3. چرا حضرت موسی علیه السلام در چهل روز غیابش برادرش را به عنوان جانشین منصوب نمودند؟

4.چرا پیامبر صلی الله علیه و آله در حجة الوداع فرمودند یا علی انت منّی بمنزلة هارون من موسی...؟

5. چگونگی تناسب سوالات3,4 با ریاضیات را تعریف بفرمایید؟

6. بسط اعشاری کدام اعداد بی پایان و نامتناوب است؟

7. رادیکال 2 طول وتر چه مثلثی است؟

8-الان نمیگن این غریبه کیه اومده اینجا سوا می پرسه؟

9-از قاریان ایرانی یا مصری کدامیک را می شناسید؟

10- به تلاوت کدامیک بیشتر علاقه مندید؟چرا؟

11-چرا در ایران به تلاوت قرآن و محافل قرآنی اهمیت کمتری داده می شود؟

12-در طب سنتی دکتر روازاده بهتر است یا دکتر خدادادی؟ چرا؟

13بارزترین ویژگی اخلاقی یک شیعه چی باید باشه ؟

14-آیا از سوسک میترسید؟

15-آیا از سگ میترسید؟

16-تا حالا سگ دنبالتون کرده؟

17-چرا به عنوان اولین نفر نشستید رو صندلی؟

18-تا حالا از درخت افتاده اید پایین؟

19-تا حالا تو خیابان گم شده اید؟(زمان کودکی)

20-وقتی یه چیزی رو که شدیدا لازمش دارید و پیداش نمیکند چیکار میکنید؟

21-تا حالا دست و پا و یا سرتان شکسته است؟

22-در هنگام کودکی بچه ننه بودید یا خیر؟!

پاسخ به: صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) - مجید املشی - ۴/آبان/۹۲ ۹:۱۲

(۳/آبان/۹۲ ۱۴:۳۷)zohre150 نوشته است:  نقل قول

سلام آقا مجید
اومدم به صندلیتون دما بدم و برم..Blush
خب سوالات من با بقیه فرق میکنه...
1.صندلی داغه دیگه؟؟

2.آماده این؟؟

اینروزا نمیدونم چرا هی گرم میشه یهوBlush
بله درست تشریف آوردید، صندلی داغهWink
من همیشه آماده هستمCool
3.تاحالا شده اونقدر غمگین باشین که فکر کنین خدا هم صداتونو نمیشنوه و زیر پونز نقشه این؟؟Big Grin اگه آره چیکار کردین خوب شدین؟؟(جواب این سوال برام مهمه)
چنین حسی رو تجربه نکردم تا به حال

4.کسی از اعضای سایتو دیدین؟؟اگه آره کی؟؟

متاسفانه سعادت زیارت هیچکدوم از دوستان رو تا به حال نداشتمBlush

5.بنظرتون مهندس به کی باید گفته بشه؟
کسی که دید هندسی بالایی داره و میتونه در شرایط پیچیده تحلیل خوبی ارائه بده. اصولا یه مهندس چون با منطق ریاضیاتی سروکار داره طبقه بندی اطلاعاتش اصولی تر هست و باید بتونه چارچوب ذهنی رو راحت از دیگران درک می کنه

6.اگه قرار باشه صداتونو برای نسل بعد ضبط کنین چی میگفتین؟؟

مده به شاهد دنیا عنان دل، زنهار!
که این عجوزه عروس هزار داماد است

یا

در طبع جهان اگر وفایی بودی
نوبت به تو خود نیامدی از دگران

7.چه چیزی بیشتر شادتون میکنه؟
کمک کردن
حس مفید بودن
شادی دیگران

8.چرا شهر ما خانه ی ما؟؟
چون شهر ما در مقیاس بزرگتر به مثابه خانه ی ماست.

9.چرا همیشه باید کار تیم ملی به اما و اگر بکشه؟
عدم برنامه ریزی و مدیریت ضعیف

10.نظرتون راجع به امضام چیه؟؟
امضای زیباییه.
لبخند همراه با جذبه کلید بسیاری از مسائل هست

11.از زندگی تاحالا خسته شدین؟؟
جدا نشده
برای من خسته شدن و کم آوردن توی زندگی به معنای سقوطه
هرچی میگذره دارم به زیبایی های زندگی بیشتر علاقه مند میشم

12.بعدش چیکار کردین؟
-

13.سقف آرزوهاتون کجاست؟؟
سقف نداره.

14.نظرتون درباره خودتون چیه؟؟
خیلی عقبم. باید بجنبم

15.تاحالا عضو چندتا سایت شدین؟؟راستشو بگین و تک تک نام ببرین؟؟
عضو سایت ها و تالارهای زیادی هستم. تعداشون زیاده

16.چرا بعضیا زبون آدم حالیشون نمیشه؟؟Huhدر مقابل این آدما چه عکس العملی نشون میدین؟؟
من اصولا عصبانی نمیشم. یکی از مواردی که عصبانیم می کنه همینه. یعنی زمانی که بدیهی ترین چیز رو نتونم به کسی تفهیم کنم. اگر عمدی متوجه نشده عصبانی نمیشم. زمانی عصبانی میشم که نتونم یک امر بدیهی رو تفهیم کنم.
در واقع در مقابل این افراد توانایی کنترل صددرصدی خودم رو ندارم.

17.بهترین نصیحتی که از پدرتون شنیدین؟؟
توی زندگی سعی کن در حد توان دستگیری کنی از کسانی که واقعا نیاز به کمک دارن

18.چرا زمونه خرابه؟؟
به دلیل تاثیرات شدید رسانه بر اذهان و افکار ما که مثل یه کنترل از راه دور عمل می کنه

22.اگه قلمتون به اندازه یک کلمه جوهر داشت برای من چی مینوشتین؟؟
گناه نکن

23.اگه خدا24 ساعت گناه رو آزاد میکرد چه گناهی انجام میدادین؟؟
نمیدونم

24.اینارو قبول دارین؟؟چرا؟؟تاحالا براتون اتفاق افتاده؟

+مار از پونه بدش میاد ، دم خونش سبز میشه..
بسیاری از ضرب المثل ها درست نیستن و همیشه مثال های نقض زیادی براشون وجود داره. اما چون ضرب المثل ها در واقع برای این کابرد پیدا کردن که به سادگی مفهومی رو انتقال میدن و عامه خوب میتونن درک کنن لذا مفید واقع میشن.
این ضرب المثل در واقع بیان میکنه که وقتی از چیزی بدت بیاد برات افتاق میفته که مشخصه نمیتونه هیچ پایه و اساسی داشته باشه و تنها زمانی که از چیزی بدت میاد و برات اتفاق میفته میشه ازش اسفتاده کرد.

+بخند تا دنیای به روت بخنده..
طرز برخود شما با مسائل زندگی موثر هست در برخورد زندگی با شما

+الا بذکر الله تطمنن قلوب..
وقتی به منبعی بیکران متصل میشی تما وجودت رو آرامش فرا میگیره

+زندگی زیباست زشتی آن تقصیر ماست..
نه این حرف نمیتونه همیشه درست باشه. چرا که با تعریف های متفاوت از زشتی و زیبایی میشه به نقض این جمله رسید.

+زنها مثل ماهی هستن.بدست آوردنش آسان ولی نگهداشتنش مشکل است..
نمیدونم

25.تاحالا سوتی دادین؟؟یه باحالشو تعریف کنین و نگین شخصیه و...
الان حضور ذهن ندارم. یادم اومد همینجا بیان می کنم

26.از چه ضرب المثلی بیشتر استفاده میکنین؟؟
از ضرب المثل خاصی استفاده نمی کنم ولی تکیه کلامم همیشه اینه که:
هیژژژژژژژژژژ نترسBig Grin

27.از چه کسی بیشتر تو زندگیتون الگو میگیرین؟؟
از بزرگان دین
هرچند کوتاهی زیاد کردمBlush

28.از خودتون راضی هستین؟؟
رضایت نسبی دارم اما فکر می کنم خیلی عقبم و باید بجنبم

29.بپرسم باز؟؟
خواهش می کنم. بفرماییدSmile

30.اگه بخواین دوستیتونو با یکی بهم بزنین علتشو بهش میگین یا دیگه باهاش حرف نمیزنین و یا دیگه بهش تلفن نمیکنین؟؟
اگر بخوام با کسی به هم بزنم قطعا علت واضحی داره که خود فرد متوجه میشه دلیلش رو.

31.کم میارین معمولا چیکار میکنین؟
وقتی حرف حقی بشونم کم میارم و سکوت می کنمBlush

32.تاحالا با آدم نامرد برخورد کردین؟؟
کم نه

33.از سوالام خسته شدین؟؟
املشیو خستگی؟!Cool

موفق باشین..
ممنونم. شما هم همچنین

.

پاسخ به: صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) - خیبر110 - ۴/آبان/۹۲ ۱۲:۰۸

3- به اعتقاد شما ادم اول عاشق بشه ازدواج بکنه خوبه یا اول ازدواج بکنه بعد عاشق بشه؟؟؟[تصویر: biggrin.png]

این رو نمیتونم پاسخ بدم[تصویر: blush.png]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این فرار از جواب مغایر با قوانین داغ شدن روی صندلی بودDodgyDodgyDodgyDodgyBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

پاسخ به: صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) - مجید املشی - ۴/آبان/۹۲ ۱۲:۱۷

(۳/آبان/۹۲ ۱۵:۲۳)مجنون الحسین نوشته است:  نقل قول
سلام.لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید:
سلام

- نام؟
مجید املشی

- سن؟
28 سال

- وضعیت تحصیلی؟
فارغ التحصیل کارشناس ارشد مهندسی پلیمر

- وضعیت شغلی؟
نامشخص

- زادگاه و محل سکونت فعلی؟
املش

- توانایی یا مهارت خاص؟
متخصص نانوکامپوزیت های بر پایه ی اپوکسیCool
مستندسازی
آشپزی

- میزان تسلط به زبان خارجه؟
مسلط نیستم اما زبانم خوبه

- زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟
کلا به کارهای فرهنگی علاقه ی شدید دارم. چون معتقدم هیچ چیز با فشار و به زور قابل انجام نیست و اگر هم گاهی نتیجه بخش شد ماندگار نخواهد بود. اما کار فرهنگی ماندگاره

- 5 کتاب مورد علاقه؟

(۴/آبان/۹۲ ۵:۲۰)مجید املشی نوشته است:  -به همه ی دوستان در هر رنج سنی خوندن کتاب دنیای سوفی اثر یوستین گوردر رو پیشنهاد می کنم.
-روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور
-روزگاران عبدالحسین زرین کوب که کتابی تاریخی- تحلیلی از ابتدای تاریخ ایران تا انقلاب اسلامیست. این کتاب جزو منابع معتبر هست و رفرنس محسوب میشه. توصیه می کنم اکیدا که هر کتاب تاریخی رو که در دسترس بود نخونید و قطعا به دنبال منابع معتبر علمی باشید بالاخص در این حوزه و به صورت کلی در همه ی حوزه ها

(۳/آبان/۹۲ ۱۲:۲۹)مجید املشی نوشته است:  جمهور افلاطون، سهم من اثر پرینوش صنیعی

- 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟
صبور،آرام، مغرور، ثابت قدم و ساکت

- 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟
بی هویت بودن، پدرو مادر، عشق، املش، دوستانم

با تشکر از جلوس(حضور)شماCool
خواهش می کنم. منم متشکرم از سوالاتتون

(۳/آبان/۹۲ ۱۶:۰۹)soshiant نوشته است:  نقل قول

سلام .Smile
سلام عزیز دلم

سوال سوم :
ترجیح میدید تو کار فرهنگی شرکت داشته باشید یا کار عملی ( خودتون دست به کار شیدو کار فرهنگی رو به اشخاص دیگه واگذار کنید ؟)
خودم به شخصه علاقه ی زیادی به کارهای فرهنگی دارم. لذا در حدتوانم سعی کردم فعالیت داشته باشم

سوال چهارم :
دیدتون نسبت به ازدواج تو شرایط فعلی چیه ؟
شرایط ازدواج کمی سخت شده ولی فکر می کنم همیشه برای فردی که به دنبال شرایط دلخواهی میگرده گزینه ی مناسبی وجود داره. کافیه به دقت نگاه کنه

سوال پنجم :
من نمیدونم مجرد هستید یا نه ! اما اگر مجرد بودید با این شرایط فعلی تن به ازدواج میدادید یا نه ؟
شرایط اولیه ی تشکلیل یک زندگی رو داشته باشم حتما

سوال ششم :
تا چقدر از کار و سرمایه ملی حمایت میکنید ؟ با مثال ؟
این مسئله وظیفه ی هر فردیه که به تولید در کشورش بها بده. توی کشور ما موارد زیادی هستن که کیفیت مناسبی دارن اما از اونجا که این تصور در مردم نهادینه شده که جنس خارجی همیشه بهتره لذا باعث شده اطمینانی وجود نداشته باشه برای خریدار.

سوال هفتم :
آیا در صورت وجود جنسی با مارک ایرانی ، مشاهبه اون رو با مارک خارجی تهیه میکنید یا نه ؟
در صورتی که اطمینان از کیفیت نسبی محصول داخلی داشته باشم قطعا ترجیحش میدم به محصول خارجی

سوال نهم :
گستره فعالیت روزمره شما چند درصدش مربوط به مسائل دنیوی میشه و چند درصدش مربوط به مسائل اخروی ؟
خب تعیین میزانش کار ساده ای نیست.
اما همیشه به مسائل معنوی بها دادم و امیدوارم که در زندگی مادی حل نشم

سوال دهم :
اگر با یه آدم بی منطق مطلق روبرو بشی و مجبور باشی چیزی رو بهش بفهمونی چیکار میکنی ؟

یکی از مواردی که عصبانیم می کنه همینه. یعنی زمانی که بدیهی ترین چیز رو نتونم به کسی تفهیم کنم. اگر عمدی متوجه نشده عصبانی نمیشم. زمانی عصبانی میشم که نتونم یک امر بدیهی رو تفهیم کنم.
در واقع در مقابل این افراد توانایی کنترل صددرصدی خودم رو ندارم.
راه عملیاتی برای این مسئله ندارم

علل حساب واسه دستگرمی سوالات رو پاسخ بده مجید جان که ره دراز است ...[تصویر: wink.png]
هستیم در خدمت شماWink

(۳/آبان/۹۲ ۱۶:۲۸)شیدا نوشته است:  نقل قول
به نام خدا

عرض سلام و ادب
سلام

فرموده بودین املشی دو آتیشه هستین!!! و قرار بود تو تالار اقداماتی تو این زمینه صورت بگیره از جانب شما!!! چی شد؟؟؟
بله. املش رو با تمام وجودم دوست دارم. تمام ریشه ی فرهنگی من به این شهر وصله.

حق با شماست. کوتاهی کردمBlush
یادم نرفته اما. در فرصت مناسبی اقدام می کنم

1. چهار تن از بزرگان املش رو نام ببرید.
میرزا حبیب الله املشی
شیخ بهاءالدین املشی
آیت الله ربانی املشی

2.زیبا ترین جای املش کجاست؟
املش کلا شهر فوق العاده زیباییه و طبیعت بکر زیاد داره.
من فکر می کنم ییلاق تماجان یکی زا زیباترین جاهای املش باشه.

3. لات لی یعنی چی؟( اگه درست گفته باشم)
لات لیلWink
اصولا هرجا در زبان گیلکی از کلمه ی لات استفاده میشه به زمین پست و هموار اشاره داره. حتی به انگلیسی هم این واژه به همین معناست.

4. وجه تسمییه ی آ سید چوچاری چیه؟ ( البته مادربزرگم یه چیزایی تعریف کردن خواستم بیشتر بدونم)
نمیدونمBlush

راستی شاید برای دوستان وجه تسمیه املش جالب باشه.
املش از دو واژه ی آب+لش تشکیل شده. چرا که املش شهری جلگه ای هست و درگذشته در این جلگه آب راکد میشده. و این واژه ی آبلش به مرور به املش تغییر آوایی داد.

فعلا امتحان جغرافیا به پایان رسیدSmile
موفق باشید

ممنونم شما هم همینطور
.

پاسخ به: صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) - مجید املشی - ۴/آبان/۹۲ ۱۵:۲۹

(۴/آبان/۹۲ ۰:۱۲)ضحی نوشته است:  بسم الله
سلام
مستندی که آدرسشو دادید تنها مستندتون بود؟
هنوز هم مایل به کار مستند هستید؟
در حال حاضر بجز پست مدیریت در تالار چه کار دیگه ای برای ظهور انجام میدید؟
فعلاWink
سلام
خیر تا الان 5 مستند کار کردیم به همراه دوستمSmile
اولین مستند "عصر ظهور" بود که قبل از مستند معروف و جنجالی ظهور بسیاز نزدیک هست به اتفاقات مربوط به واقعه ی ظهور پرداخته شده بود.
این مستند در 12 قسمت ده دقیقه ای تهیه شد.
توی نت برای دانلود میتونید لینکهاش رو بیابید.

مستند دوم مستند "پرونده غیر مختومه" بود که به بررسی نحوه برخورد استکبار با ملت ایران در ۱۵۰ سال گذشتهو همچنین به صورت اخص به قحطی بزرگ در سال 1917 میپرداخت. به شخصه فکر می کنم این مستند از لحاط محتویی و هنری بهترین کارمون محسوب میشه.
برای دانلودش می تونید به تاپیک زیرمراجعه بفرمایید:
دانلود مستند پرونده غیر مختومه

مستند سوم مستند "بانک، جنگ با خدا" بود

(۲۳/شهریور/۹۱ ۴:۵۷)مجید املشی نوشته است:  
در این مستند در ابتدا به چگونگی شکل گیری اقتصاد پول مبنا بر پایه بانک (اقتصاد بانک محور)، در غرب اشاره گردید و اینکه چگونه پس از پیروزی انقلاب اسلامی این جریان به ایران وارد شد. همچنین در این میان صحبتهای اساتیدی چون دکتر حسن عباسی، علی اکبر رائفی پور در خصوص معایب و نتایج سوء سیستم اقتصادی پول مبنا بررسی می گردد.
در آخر این فیلم مستند نیز به نتایج تحقیقاتی برای مدل جایگزین نظام اقتصادی [سیستم اقتصادی برکت مبنا] پرداخته می شود.
دانلود مستند بانک، جنگ با خدا

مستند بعدی مستند "دروغ قانون اول مدرنیسم" بود که به برخی سرقت های علمی غرب از جهان اسلام و دانشمندان مسلمان اشاره می کند و در ادامه به بررسی روند دروغ پردازی در تمدن غرب از قبیل هولوکاست، یازده سپتامبر، سفر به ماه و … می پردازد.
دانلود مستند دروغ قانون اول مدرنیسم

مستند آخر هم مستند "نفوذ ارتش روشنفکران" بود که در این کار سعی شد تا به بررسی مسئله ی دیدگاه روشنفکران پرداخته و قدرت نفوذ آنان را بررسی نماییم.
دانلود مستند نفوذ ارتش روشنفکران

مایل به ادامه ی کارهای مستند هستم اما خب کارهای نرم افزاری مستند با آقای رضایی بود که فعلا دسترسی به ایشون ندارم. امیدوارم باز هم موقعیت ادامه ی کارهای مستد=ند رو داشته باشم.

(۴/آبان/۹۲ ۹:۰۷)یاقوت نوشته است:  نقل قول

پاسخ به سوالات اصول و عقاید در تخصص من نیست. لذا این سوالات رو از افراد آگاه در اصول عقاید در تالار بپرسید. حتما پاسخگو خواهند بودSmile

6. بسط اعشاری کدام اعداد بی پایان و نامتناوب است؟
بی پایان و نا متناوب؟!!!Cool
اعداد گنگ مثل e یا عدد پی

7. رادیکال 2 طول وتر چه مثلثی است؟
وتر تنها برای مثلث قائم والزاویه معنا داره
مثلثی با دو ضلع یه طول 1 وتری به طول رادیکال 2 خواهد داشت که مثلث قائم زوایه ی متساوی الساقین است.

8-الان نمیگن این غریبه کیه اومده اینجا سوا می پرسه؟
نخیر. نمیگمBlush

9-از قاریان ایرانی یا مصری کدامیک را می شناسید؟
شناخت زیادی از قاریان قرآن ندارم.

10- به تلاوت کدامیک بیشتر علاقه مندید؟چرا؟
تلاوت عبدالباسط و منشاوری واقعا زیباست

11-چرا در ایران به تلاوت قرآن و محافل قرآنی اهمیت کمتری داده می شود؟
فکر نمی کنم اینگونه باشه.
هوز هم در هرگوشه و کناری محافل قرآنی فعال و پویا هستن و مراکز دارالقرآن در راستای این هدف کوشا هستن
اما قطعا نیاز به تلاش و گستردگی بیشتری در این حوزه داریم

12-در طب سنتی دکتر روازاده بهتر است یا دکتر خدادادی؟ چرا؟
نسبت به هیچکدوم شناخت کافی ندارم

13بارزترین ویژگی اخلاقی یک شیعه چی باید باشه ؟
روی گشاده

14-آیا از سوسک میترسید؟
خیر

15-آیا از سگ میترسید؟
خیر

16-تا حالا سگ دنبالتون کرده؟
خیر

17-چرا به عنوان اولین نفر نشستید رو صندلی؟

Cool

18-تا حالا از درخت افتاده اید پایین؟
خیر

19-تا حالا تو خیابان گم شده اید؟(زمان کودکی)
خیر

20-وقتی یه چیزی رو که شدیدا لازمش دارید و پیداش نمیکند چیکار میکنید؟
کمی صبر می کنم. و سپس دوباره تلاش می کنم پیداش کنم

21-تا حالا دست و پا و یا سرتان شکسته است؟
بله

22-در هنگام کودکی بچه ننه بودید یا خیر؟!

به هیچ وجه

(۴/آبان/۹۲ ۱۲:۰۸)خیبر110 نوشته است:  3- به اعتقاد شما ادم اول عاشق بشه ازدواج بکنه خوبه یا اول ازدواج بکنه بعد عاشق بشه؟؟؟[تصویر: biggrin.png]

این رو نمیتونم پاسخ بدم[تصویر: blush.png]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این فرار از جواب مغایر با قوانین داغ شدن روی صندلی بودDodgyDodgyDodgyDodgyBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

فرار از جواب نبود علی جان
واقعا نمی تونم پاسخ بدم، چون پاسخش رو نمیدونمBlush
.

پاسخ به: صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) - آیلار - ۴/آبان/۹۲ ۱۸:۳۳

سلام
امیدوارم هنوز بتونیم سوال بپرسیم

فقط جلوی این کلمات یک جمله یا یک کلمه بذارین
مدت حضور در تالار: 3 ماه, 3 روز, 8 ساعت, 36 دقیقه, 21 ثانیه =
خدا=
زمان=
مادر=
خداحافظی=
بهشت=
مرگ=
هامون=

نظر و احساستون در مورد این عکس

[تصویر: 88323719781027050130.jpg]
مکان : یزد، یادم نیست کدوم شهرش
توضیحات: درب یک امامزاده قدیمی

راستی فیلم های انتخابیتون عالی بود مخصوصا مادر و (The Lives of Others (the life of the others

کدوم کاراکتر فیلم مادر رو دوست داشتین ؟(بگین غلامرضا چون یخ میخورد و حرف های ابلهانه و در عین حال فلسفی میگفت) <--- خودم میپرسم خودمم جواب میدمBlush
و همینطور دلیل انتخاب فیلم The Lives of Others چی بود ؟

ممنون