|
صندلی داغ ˙·٠•●مجید املشی●•٠·˙ (ویژه تولد تالار)
|
|
۱۰:۳۳, ۲/آبان/۹۲
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم ![]() سلام . برادر مجید املشی با 66 رای برای نشستن روی صندلی داغ انتخاب شدند. این هم صندلی داغ مجید املشی...بفرمائید بنشینید برادر.... ![]() لطفا سوال های خیلی سخت نپرسید ،گناه دارن...
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۹, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۳:۰۹)شهیدناهید فاتحی نوشته است:خب حقیقتش من موافق نیستم با نظر شما ممکنه بعضی از کاربران ارزشمند مثل سابق حضور نداشته باشن اما در عوض کاربران خوب دیگه ای اضافه شدن به تالارو در حد توان پاسخگو هستن. در مورد تاپیکهای بی معنی ابتدا باید ببینیم بی معنی چیه؟! چراکه شاید موضوع یک تاپیک که برای ما امری بدیهی به نظر برسه سوال و دغدغه ی فرد دیگه ای باشه و بلعکس. لذا ساده بودن و از منظر ما بدیهی بودن پاسخ اون، دلیل بی معنی بودن نمیتونه باشه. در تالار رنج سنی متفاوتی حضور دارن و در این میان ممکنه هرکس در هر سطحی و با زوایای دید متفاوتی با توجه به رنج سنیش موضوعات خاصی مدنظرش باشه. و اگر منظورتون تاپیکهایی که اصلا با اهداف تالار سازگاری ندارن این تاپیکها که بررسی میشن توسط مدیران و در صورت مقایر بودن با اهداف تالار حذف میشن. بزارید یه مثال ملموس بزنم. مثلا تاپیکی ایجاد میشه و در اون عنوان میشه در یک بازی رایانه ای رنگ سبز توش دیده شده و این نشان دهنده ی اسلام ستیزی هست!!! و بدون هیچ دلیلی چنین ادعای مطرح میشه! خب به نظرتون بهترین راه چی هست؟ آیا باید بیایم بگیم که به دلیل بی معنی بودن این تاپیک حذف خواهد شد؟! اگر اینکار صورت بگیره به درستی محکوم به دیکتاتوری هستیم. و یا اینکه بهتره بیایم پاسخ مناسبی به تاپیک بدیم و بگیم که چنین چیزی که بیاییم از یک رنگ بکار رفته شده در یک بازی اونهم بدون هیچ قرینه ای اینگونه نتیجه بگیریم، چنین برداشتی نمیتونه درست باشه. به این صورت ما تونستیم فرد یا افرادی رو از یک تحلیل اشتباه در بیاریم که این خودش باعث میشه تحلیل های درست در زمینه ی بازی های رایانه ای به سادگی مورد تحقیر و استهزاء قرار نگیره. اگر بی معنی بودن چیزی غیر از اینهاست لطفا بفرمایید دقیقا منظورتون چیه. ![]() در مورد تاپیکهای خوب هم خیلی پارامترها تاثیرگذار هست. از جمله رعایت اصول یک ارسال استاندارد چه از لحاظ اندازه ی ارسال، زیبایی نوشتاری و رنگ بندی درست و یا نوع بیان و نوشتار ساده و روان و قابل فهم برای کاربران ... تاثیر زیادی در جذب کاربران به مطالعه مطالب خواهد داشت. نمیشه به زور کاربران رو مجبور به مطالعه ی تاپیک خاصی کرد. یکی از کارهای ایجادکننده ی تاپیک،بیان اهمیت موضوع مطرح شده و ایحاد رغبت برای مخاطب هست. در مورد مباحث معنوی هم درسته که گاها فراز و نشیبی دیده میشه اما همچنان در تالار جریان داره و قابل حسه. (۲/آبان/۹۲ ۱۴:۳۶)Hadith نوشته است: پاسخ به سوالای زیر کاملاً اختیاری ه؛ هرکدوم رو که نخواستید،جواب ندید. هیچ ایرادی نداره. 1- بزرگترین دغدغه ی من استفاده از تمام ظرفیت و پتانسیلی که دارم هست. بزرگترین ضربه برای من داشتن ظرفیتی یا توانایی بالقوه ای و عدم استفاده از اون ظرفیت و به فعلیت نرسیدنش هست. 2- این سوال سوال جالبیه. وقتی وظیفه ی کاریم در تالار من رو مجبور به بستن تاپیکی می کنه یعنی تاپیک با قوانین تالار بیداری اندیشه در تضاده. و اگر موضوع مفروض از نظر من ارزشیه دوحالت داره یا اینکه قوانین با مسئله ای ارزشی منافات داره که یقینا باید پیگیر برای تغییر اون قانون شد و یا اینکه چیزی که برای من ارزشمنده ممکنه غیر ارزش بوده باشه فلذا باید طبق قوانین علی رغم میل باطنیم بحث رو ببندم. 3- تکبر و غرور 4- ملاک ارزیابی هر فرد بسته به جهان بینی فرد متغیره. بسته به اینکه چطور به دنیا نگاه می کنیم ملاک های مارو برای ارزیابی تحت تاثیرخودش قرار میده. ملاک من برای ارزیبای در حالت ایده آل اونچیزیه رضایت خدا در اون باشه. 5- تکبر و غرور 6- سه تا از تاثیرگذارترین ها که در خاطرم هست عبارتند از: جمهور افلاطون، دنیای سوفی اثر یوستین گوردر، سهم من اثر پرینوش صنیعی 7- یکی از دوستان |
|||
|
|
۱۴:۳۷, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
سلام آقا مجید
اومدم به صندلیتون دما بدم و برم.. ![]() خب سوالات من با بقیه فرق میکنه... 1.صندلی داغه دیگه؟؟ 2.آماده این؟؟ 3.تاحالا شده اونقدر غمگین باشین که فکر کنین خدا هم صداتونو نمیشنوه و زیر پونز نقشه این؟؟ اگه آره چیکار کردین خوب شدین؟؟(جواب این سوال برام مهمه)4.کسی از اعضای سایتو دیدین؟؟اگه آره کی؟؟ 5.بنظرتون مهندس به کی باید گفته بشه؟ 6.اگه قرار باشه صداتونو برای نسل بعد ضبط کنین چی میگفتین؟؟ 7.چه چیزی بیشتر شادتون میکنه؟ 8.چرا شهر ما خانه ی ما؟؟ 9.چرا همیشه باید کار تیم ملی به اما و اگر بکشه؟ 10.نظرتون راجع به امضام چیه؟؟ 11.از زندگی تاحالا خسته شدین؟؟ 12.بعدش چیکار کردین؟ 13.سقف آرزوهاتون کجاست؟؟ 14.نظرتون درباره خودتون چیه؟؟ 15.تاحالا عضو چندتا سایت شدین؟؟راستشو بگین و تک تک نام ببرین؟؟ 16.چرا بعضیا زبون آدم حالیشون نمیشه؟؟ در مقابل این آدما چه عکس العملی نشون میدین؟؟17.بهترین نصیحتی که از پدرتون شنیدین؟؟ 18.چرا زمونه خرابه؟؟ 19.تاحالا چی از خدا دونستین؟ 20.بزگترین دروغ زندگیتون(اگه دوست داشتین جواب بدین) 21.اسم پدر ایکوسان چی بود؟؟ 22.اگه قلمتون به اندازه یک کلمه جوهر داشت برای من چی مینوشتین؟؟ 23.اگه خدا24 ساعت گناه رو آزاد میکرد چه گناهی انجام میدادین؟؟ 24.اینارو قبول دارین؟؟چرا؟؟تاحالا براتون اتفاق افتاده؟ +مار از پونه بدش میاد ، دم خونش سبز میشه.. +بخند تا دنیای به روت بخنده.. +الا بذکر الله تطمنن قلوب.. +زندگی زیباست زشتی آن تقصیر ماست.. +زنها مثل ماهی هستن.بدست آوردنش آسان ولی نگهداشتنش مشکل است.. 25.تاحالا سوتی دادین؟؟یه باحالشو تعریف کنین و نگین شخصیه و... 26.از چه ضرب المثلی بیشتر استفاده میکنین؟؟ 27.از چه کسی بیشتر تو زندگیتون الگو میگیرین؟؟ 28.از خودتون راضی هستین؟؟ 29.بپرسم باز؟؟ 30.اگه بخواین دوستیتونو با یکی بهم بزنین علتشو بهش میگین یا دیگه باهاش حرف نمیزنین و یا دیگه بهش تلفن نمیکنین؟؟ 31.کم میارین معمولا چیکار میکنین؟ 32.تاحالا با آدم نامرد برخورد کردین؟؟ 33.از سوالام خسته شدین؟؟ موفق باشین.. |
|||
|
|
۱۴:۴۶, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۵:۱۲)ترنم نوشته است: اولين سوالمو بپرسم تا بعداگه منطورتون اینه که اعتقاد به چه نوع سبک زندگی دارم پاسخ سبک زندگی سنتی اونهم با تمام وجود ![]() اما اگه منظورتون اینه که الان سبک زنگیم چیه، باید بگم متاسفانه ملغمه ای از سبک زندگی سنتی و مدرن ![]() http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid226301 (۲/آبان/۹۲ ۱۵:۱۶)Arianna نوشته است: آقای املشی شما طرفدار کدوم تیم فوتبال هستید؟استقلال یا پیروزی؟؟بعضی از منابع خبری گفتن تیم روکش دوزی مبل یافت آباد به شما تعلق داره؟میشه بگید حقیقت داره یانه؟بودجشو چهجوری تامین میکنید؟؟ تا چند سال پیش فوتبالی بودم به شدت اما الان تقریبا به صفر رسیده این اشتیاق ![]() ولی زمانی که اهل فوتبال بودم بدیهیه که پرسپولیسی بودم ![]() راستی این منابع خبریتون چیه؟! نکنه مجلات زرد زیاد می خونید؟! ![]() (۲/آبان/۹۲ ۱۵:۴۶)تلمیخا نوشته است: نقل قولبسم الله الرحمن الرحیم عجب سوالایی فکر کنم بنده خدا استعفا بده بره یکم رحم کنید!!! چون من میخوام سوالای خشن تر بپرسم(همه اینا رو با صدای بدل احمدی نجفی در صندلی دق بخوانید) 1-جناب املشی شما مسلمان شناسنامه ای هستید یا درباره اسلام تحقیق کردید؟ سعیم همیشه بر اینه که در مورد هر چیزی ابتدا اساس و شالودش رو با بررسی و تحقیق و تحلیل بهش برسم و چارچوب ذهنی مشخصی رو بدست بیارم سپس در مراحل پایینتر بسته به نیاز در هر مسئله ای رجوع کنم به فرد آگاه به مسئله 2-چرا انقدر تالار کپی پیستی شده؟ کپی پیست لزوما چیز بدی نیست هرچند اقتضای تالار گفتگو، گفتگو و بحث کردنه. وگرنه با یک وبلاگ که تنها یک یا چند نویسنده داره و یک طرفه هم هست تفاوتی نخواهد داشت. بعضی از مطالب طوری هستن که بهترین راه برای بیانش کپی پیست کردنه. البته سیاست تالار همیشه ایجاد رغبت برای گفتگو بوده و هست. 3-بزرگترین مشکل جامعه کنونی ما چیست؟ به مشکلات جامعه اشراف ندارم اما اگه بخوام نظر شخصیم رو در این مورد بگم معذل تهاجم فرهنگی و به بیان دقیقتر ناتوی فرهنگی رو بسیار جدی میدونم. میوه ی این درخت فرهنگ هم سبک زندگیه که به شدت تحت تاثیر مستقیم این تهاجمه. 4-صهیونیست ها اوانجلیست ها رو سرکار گذاشتن یا برعکس؟ تاریخ نشون داده که یهود با برنامه تر از بقیه بوده و همیشه با اتحادی مثال زدنی در راستای اهدافشون قدم برداشتن. 5-بزرگترین آرزوتون در زندگی چیه؟ الهم عجل لولیک الفرج 6-چرا اسم اصلیتون رو هیچ کجا نمیگید و بقیه رو سرکار می گذارید؟ من مجید املشی هستم ![]() 7-بابت گویندگی در مستندها چقدر دستمزد گرفتید؟ گویندگی درواقع جزو فانها و سرگرمیهای من محسوب میشه. همه ی کارهای مستندی که انجام شده کاملا دلی بوده و بدون هیچ چشم داشت و تنها از روی دغدغه 8- مدیر برنامه هاتون چه کسیست؟ میگم بیاد خدمتتون ![]() 9-قاتل برسولی چه کسیست؟ برسولی رونمیشناسم ![]() 10-پدر معاویه چه کسیست؟ باید دید به کدوم یک از شش نفری که مشکوک به پدر بودنش هستن شباهت داره! 11-بعد از این که این سوالات را خواندید و دچار شرطی سازی نوع 36ام شدید چگونه به زندگی خود ادامه می دهید؟ بنده حداقل تا شرطی سازی نوع 63 ایمن هستم ![]() ![]() ادامه دارد................ ![]() استقبال می کنیم ![]() |
|||
|
|
۱۵:۱۷, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۱۵:۱۷ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
سلام .
نقل قول: 11-بعد از این که این سوالات را خواندید و دچار شرطی سازی نوع 36ام شدید چگونه به زندگی خود ادامه می دهید؟ دوستان با توجه با سابقه طویل آقا مجید در پاسخگویی به سوالات پیشنهاد میکنم: سوالاتتون رو در زمینه سیاهچاله های فضایی و روابط مشکوک بین سیاره ها مطرح کنید تا شاید بتونیم اندکی ایشون رو تو این صندلی به چالش بکشونیم !!!! ![]() البته ناگفته نماند ایشون ریز مطالعاتی نیز در زمینه سبک زندگی در سیاره های مختلف داشتن !!!! ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۵:۲۳, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام.لطفا به سوالات زیر پاسخ دهید:
- نام؟ - سن؟ - وضعیت تحصیلی؟ - وضعیت شغلی؟ - زادگاه و محل سکونت فعلی؟ - تجربیات؟ - توانایی یا مهارت خاص؟ - میزان تسلط به زبان خارجه؟ - زمینه ی دینی و فرهنگی مورد علاقه؟ - 5 کتاب مورد علاقه؟ - 5 خلق و خوی اصلی شخصیتی شما؟ - 5 چیزی که بدون آنها،تحمل زندگی برایتان سخت خواهد شد؟ با تشکر از جلوس(حضور)شما ![]() ***این سوالات برگرفته از فرم معرفی اجمالی کاربران میباشد
|
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۱۶:۰۲ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۶:۰۱)دیدگاه نوین نوشته است: سلام بر آقا مجید سلام بر دیدگاه نوین شکرخدا. خوبم. امیدوارم شما هم خوب باشید ![]() 1. تعامل 2. رهبری انقلاب 3. مهمترین ویژگی یک مشاور غیر از آگاهی از از موضوع مورد مشورت به نظرم اینه که ظرفیت این که مشورتش مورد قبول قرار نگیره رو داشته باشه 4. دهن بینی اگر به معنی توجه بدون پایه و اساس به حرف های دیگران و نداشتن ثبات قدم باشه به نظرم از خصوصیات بسیار ناپسندیه که باعث میشه بسیاری از خصوصیات خوب مثل مشورت کردن و یا کنکاش کردن رو تحث شعاع خودش قرار بده 5. بله. قبول دارم. اما درست نمیتونم تفکیک کنم حدو حدودش رو. 6. این تصویر اشاره به عظمت جهان بی کرانه و در عین حالت کوچیکو ناچیز بودن ما داره (۲/آبان/۹۲ ۱۶:۱۲)Night_World نوشته است: به نام خدا 1-سبک زندگی محصولی از فرهنگ و تمدن هست که فرهنگ به عنوان نرم افزار و تمدن به عنوان سخت افزار سبک زندگیست. حال اگر سبک زندگی برپایه ی فرهنگ اسلامی-ایرانی به علاوه ی تمدن اسلامی-ایرانی باشه به مجموعه ی ایندو سبک زندگی اسلامی-ایرانی اطلاق میشه. 2- خب بنده مجرد هستم. شایعه نیست ![]() 3- در این مورد البته دلایل موجهی وجود داره و چون ضرورتی نداره، وارد جزئیاتش نمیشم. 4- امیدوارم سیستم اقتصادی ما همونطور که مطالبه رهبری و علمای اسلامیست اونطور که مبتنی بر مبانی اسلامیست تبین بشه. (۲/آبان/۹۲ ۱۶:۳۵)Arianna نوشته است: آقای املشی در مورد غیبت امروزتون چه توضیحی دارید؟؟؟در ارسال زیر پاسخ دادم: ![]() http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid226304 (۲/آبان/۹۲ ۱۶:۳۹)boghz نوشته است: یه سوال زیر پوستی و کنایه دار !!!میپرسم ....بهترین سن ازدواج به نظرتون چه سنیه ؟؟ سنی که بلوغ فکری و جنسی شکل گرفته باشه و ابتدایی ترین نیازها برای یک زندگی در دسترس باشن. .
|
|||
|
|
۱۶:۰۹, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۱۶:۵۱ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام .
![]() سوال سوم : ترجیح میدید تو کار فرهنگی شرکت داشته باشید یا کار عملی ( خودتون دست به کار شیدو کار فرهنگی رو به اشخاص دیگه واگذار کنید ؟) سوال چهارم : دیدتون نسبت به ازدواج تو شرایط فعلی چیه ؟ سوال پنجم : من نمیدونم مجرد هستید یا نه ! اما اگر مجرد بودید با این شرایط فعلی تن به ازدواج میدادید یا نه ؟ سوال ششم : تا چقدر از کار و سرمایه ملی حمایت میکنید ؟ با مثال ؟ سوال هفتم : آیا در صورت وجود جنسی با مارک ایرانی ، مشاهبه اون رو با مارک خارجی تهیه میکنید یا نه ؟ سوال هشتم : آیا نماز شب میخونی ؟ سوال نهم : گستره فعالیت روزمره شما چند درصدش مربوط به مسائل دنیوی میشه و چند درصدش مربوط به مسائل اخروی ؟ سوال دهم : اگر با یه آدم بی منطق مطلق روبرو بشی و مجبور باشی چیزی رو بهش بفهمونی چیکار میکنی ؟ علل حساب واسه دستگرمی سوالات رو پاسخ بده مجید جان که ره دراز است ... ![]() |
|||
|
|
۱۶:۲۸, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
عرض سلام و ادب فرموده بودین املشی دو آتیشه هستین!!! و قرار بود تو تالار اقداماتی تو این زمینه صورت بگیره از جانب شما!!! چی شد؟؟؟ 1. چهار تن از بزرگان املش رو نام ببرید. 2.زیبا ترین جای املش کجاست؟ 3. لات لی یعنی چی؟( اگه درست گفته باشم) 4. وجه تسمییه ی آ سید چوچاری چیه؟ ( البته مادربزرگم یه چیزایی تعریف کردن خواستم بیشتر بدونم) فعلا امتحان جغرافیا به پایان رسید ![]() موفق باشید |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۳/آبان/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۱۷:۰۶ توسط Atosa.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
دیدین من چ قد خوب فهمیدم ایشون مجرده!!!!!!!!!!!!!!!
ولی قدیمیها نمیدونسن!!!!!!!!!!! بهله من خعلی باهوشم!!!!!!!!!!!! میگم آقای املشی دیگه شما پیر شدین کسی ب شما زن نمیده ![]() ![]() چطوری شما شدین مدیر کل سبک زندگی وقتی هنوز زندگی خودتون سر و سامون نگرفته!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فعلا از من تعریف کنین پیش آقای عزتی ک یک پسر ناز دارن شاید باهاتون دوس شدم دیگه تو تالار اذیتتون نکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!راسی مجنون الحسین سوالاشو از ی جای دیگه تقلب کرده !!!!!!!!!!!!!!! ![]() بهش جواب ندین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۷:۱۹, ۳/آبان/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۲ ۱۷:۲۳)sarallah نوشته است: سلام اقای املشی.سلام ثارالله جان 1. یکی از چیزهایی که دقت بهش چیزهای زیادی رو به انسان میآموزه طبیعته. بله طبیعت. اصولی که در طبیعت جاریه الهام بخش میتونه باشه. اصولی مثل: اصل تعادل، اصل تدریج و ... یکی از اصولی توی زندگی بهش پایبند هستم اصل تدریجه. کلا عادت به کار دفعی ندارم، میشه گفت در هیچ مسئله ای. برای همین همیشه به آرامی با همه ی مسائل برخورد می کنم. 2.هردوشون باهم ![]() ![]() (۲/آبان/۹۲ ۱۷:۳۵)علمدار133 نوشته است: سلام خدمت آقا مجیدسلام سید جان خوبی از خودتونه ![]() اطلاعات دینیم بالا نیست در زمینه ی اصول عقاید اطلاعات چندانی ندارم. لذا اگر دقت کرده باشید هیچ وقت در بخش اصول و عقاید اظهار نظر نمی کنم. عدد نمیتونم مشخص کنم. (۲/آبان/۹۲ ۱۸:۵۹)رمز شب نوشته است: به نام خداسلام خواهش می کنم. بله یادم هست. اشکالی نداره. امیدوارم هرچه زودتر شاهد تاپیک ارزشمندتون باشیم. ![]() به قسمتی از سوالتون در ارسالهای قبلی پاسخ دادم. متاسفانه به دلیل کم سعادتی بنده هنوز موفق به زیارت هیچکدوم از عزیزان نشدم ![]() (۲/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷)moze84 نوشته است: نقل قولسلام علیکم. عیدتون مبارک باشه. سلام 1. بفرمایید که پرسپولیسی هستید یا استقلالی؟ یعنی اگر 51-49 هم به سمت یکی از این دوتیم تمایل دارین بگین. در این ارسال پاسخ داده شد: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid226353 2. یکی از بزرگترین سوتی های عمرتون رو تعریف کنید. الان حضور ذهن ندارم. یادم اومد همینچا قرار میدم 3. جون ما آدرس مصاف رو دارین؟ اگه دارین بدین. ندارم به جان خودم 4. آیا همونطور که همه اذعان دارن در وب بسیار خوش خلق هستین در واقعیت هم همینجوری هستین؟ (۳/آبان/۹۲ ۵:۲۷)مجید املشی نوشته است: - شخصیت مجازیم تفاوتی با شخصیت حقیقیم نداره. 5. شما که مدیر کل سبک ایرانی اسلامی هستین، لطفاً یه سبک ایرانی اسلامی خوب - به عنوان نمونه - به ما معرفی کنین. مثلاً یک خانه ایرانی - اسلامی، تغذیه ایرانی -اسلامی- پوشش ایرانی - اسلامی و ... رجوع شود به کتاب مفاتیح الحیات آیت الله جوادی املی 6. من نمیدونم متاهل هستین یا مجرد و یا فرزندی دارین یا نه... اما بگین دوست دارین فرزندتون چی باشه و بگین که دوست دارین اسم فرزندتون رو چی بذارین. مجرد هستم 7. تا حالا فکر کردین اگر روز عاشورا بودین چی کار میکردین؟ یعنی به کمک کیا میرفتین؟ اصلاً کمک میکردین یا .... بلاخره یه توضیحی بدین. به این سوال نمیتونم به راحتی پاسخ بدم. چرا که اوضاع در اون زمان به سادگیی که الان فکر می کنیم که شناخت حق و باطل بسیار ساده بوده نیوده. اگر خوب دقت کنیم و باهوش باشیم میتونیم در عاشورهای امروز و کربلاهای امروز حضور داشته باشیم. نبرد حق و باطل هنوز هم ادامه داره. حادثه ی کربلا برای ماندن و سکون در اون واقعه نیست بلکه الگوی حرکت هست. 8. اگر یه ماشین زمان داشتین، دوست داشتین به عقب برگردین (هر زمانی که دوست داشته باشین، از زمان حضرت آدم (علیه السلام) تا دیروز) یا به جلو برین؟ لطف کنین و بگین به چه دورانی دوست داشتین که برین... اگر به دلیل کنکاوی باشه دورن مشروطه وگرنه همینجا خوبه ![]() 9. بزرگترین غیرممکنی که آرزو دارین چیه؟ قهرمانی تیم ملی در جام جهانی فوتبال ![]() 10. آیا دوست داشتین برای 24 ساعت جای یک خانم بودین؟ به چه دلیل؟! اگه به منظورم اشراف کامل به دنیای یک خانوم و ادراکش هست خیر هر سوال دو نمره... D: قبول شدیم آیا؟! ![]() و من الله التوفیق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سبک موسیقی مورد علاقه تان (ویژه تولد تالار) | Amir | 104 | 47,608 |
۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| مسابقه تاپیک خوانی (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 17 | 8,685 |
۲۳/دی/۹۲ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: سخنگو |
|
| بهترین امضاها و آواتارها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 29 | 14,976 |
۱۷/آبان/۹۲ ۲:۲۸ آخرین ارسال: Aryha |
|
| یادگـــــــــــــاری **دعـــــــا** (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 50 | 26,231 |
۱۲/آبان/۹۲ ۲۰:۲۱ آخرین ارسال: paradise |
|
| انتخاب بهترین سرصفحه تالار (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 35 | 16,580 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۹:۰۷ آخرین ارسال: mohamad |
|
| تفدیر و تشکر از همسنگر ها (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 33 | 16,915 |
۱۱/آبان/۹۲ ۱۷:۰۷ آخرین ارسال: m.hossein |
|
| صندلی داغ ˙·٠•●حسن عزتی ●•٠·˙ (ویژه تولد تالار) | سخنگو | 56 | 33,739 |
۸/آبان/۹۲ ۱۱:۲۴ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7976785371/01.jpg)
![[تصویر: cf_majid.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7980270428/cf_majid.jpg)

![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)
![[تصویر: angry.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.png)

در مقابل این آدما چه عکس العملی نشون میدین؟؟

![[تصویر: wink.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.png)
![[تصویر: cool.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.png)

![[تصویر: 3f490f3f868e.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7940053117/3f490f3f868e.jpg)

شاید باهاتون دوس شدم دیگه تو تالار اذیتتون نکردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ولی واقعا قولشو میدم که در اولین فرصت اون تاپیک رو دایر کنم!