کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
« فليبلغ الحاضر الغائب والوالد الولد الي يوم القيامه »
۱۲:۴۷, ۲۴/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۹۲ ۱:۴۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام و عرض ادب
[تصویر: poster%20ghadir-01.jpg]
الحمد لله الذي جعلنا من المتمسكين بولايه اميرالمومنين و اولاده المعصومين عليهم السلام
[تصویر: ghadir-khom-postal_www.patugh.ir-11.gif]
شرع ما می گوید آقا منکرانت منکرند

در جهان پیچیده
آوایت ولی آنها کرند

بی جهت در جست و جوی شیر مردی بهترند

چون دلیران جهان هم خاک پای
حیدرند

[/font][/b]

ابن عباس نقل میکند:
«زمانی که علی علیه السلام عمرو بن عبدود را کشت ،نزد پیامبرصلی الله علیه وآله آمد در حالی که از شمشیرش قطره قطره خون می چکید وقتی پیامبرصلی الله علیه وآله او را دید فرمود:خدایا به علی فضیلتی عطا کن که به احدی قبل از او عطا نکردی و بعد از او هم عطا نکنی) پس جبرئیل فرود آمده در حالی که چیزی از بهشت همراهش بود،
پس گفت : خداوند به تو سلام می رساند و میگوید این را به علی علیه السلام بده ،

پس پیامبرصلی الله علیه وآله آن را به علی علیه السلام داد،
وقتی آنرا باز کرد دید در آن پارچه ای سبز است که درآن دو خط نوشته است:
(تحفة من الطالب الغالب الی علی بن ابی طالب)

هدیه ای از طالب غالب (خدا) به علی بن ابیطالب

این روایت در کتب زیر که همه از کتب اهل سنت است آمده است:
(مناقب خوارزمی حدیث 254 - ثاقب المناقب حدیث 32 - کفایة الطالب ص77 - مائة منقبه حدیث 62 - ینابیع الموده قندوزی ج 1 /282 )

قال رسول الله صلي الله عليه واله وسلم

«فلیبلغ الحاضر الغائب...»

[font=Arial]«پس بایسته است این سخن را حاضران به غایبان و فرزندداران به فرزندان

تا برپایی رستاخیز ابلاغ کنند.»

[تصویر: web%20ghadir92-1.jpg]

التماس دعا براي فرج والد الشفيق

خير و سعادت و سلامت دنيا و آخرت نصيب شما و خانواده هاي محترمتان باد ان شاءالله
[/b]

اين فايل صوتي هم تقديم محبان

http://s4.picofile.com/file/7973205264/0...1.mp3.html

يا علي عليه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، fiftynine ، sagheb ، m.hossein ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، help me ، hessam ، Night moans ، حوریه سادات ، mahdy30na ، ali0077 ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، Asma ، ساقی ، yek Montazer ، حسن عزتي ، مصباح ، Agha sayyed ، yamin ، یاوران مهدی ، medad.sefid ، Sakineh ، عدالت ، mahramaneh ، تفکر ، azade ، سدرة المنتهی ، mohamad ، یا امام رضا ، منادی حق ، مجنون الحسین ، حسن.س. ، حضرت عشق ، mkashipazha
۶:۵۶, ۲۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۲ ۱۸:۱۱ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
صلي الله عليك يااميرالمومنين روحي فداك

[align=START]
[تصویر: 3577.jpg]
[/align]
[/font][font=Tahoma]
پیامبر (صلی الله علیه وآله) فرمود:

اگر مردم می دانستند که چه زمانی حضرت علی عليه السلام « امیرالمومنین » نامیده شد هیچ وقت فضلش را انکار نمی کردند. حضرت علی عليه السلام زمانی «امیرالمومنین» نامیده شد که آدم بین روح وجسد بود.
(ینابیع الموده قندوزی حنفی ، ج2 ، ص279 )

[/b]

ياعلي عليه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fiftynine ، m.hossein ، عبدالرحمن ، SAViOR ، hessam ، Night moans ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، ساقی ، حسن عزتي ، mahdy30na ، مصباح ، arnh ، mahramaneh ، یا امام رضا ، یاوران مهدی ، حضرت عشق
۱۱:۳۷, ۲۵/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۲ ۱۶:۳۰ توسط sagheb.)
شماره ارسال: #3
آواتار
الحمد لله الذي جعلنا من المتمسكين بولايه اميرالمومنين و اولاده المعصومين عليهم السلام

*عن البراء بن عازب قال: اقبلنا مع رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فی حجته التی حج فنزل فی بعض الطریق فامر الصلواة جامعة فاخذ بید علی فقال الست اولی بالمومنین من انفسهم قالو بلی قال:الست بکل مومن من انفسهم ؟قالوا بلی قال:فهذا ولی من انا مولاه اللهم وال من والاه وعاد من عاداه

براء بن عازب گوید:در سفر حج همراه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با ایشان بودیم پس در جایی فرمودند
ندای نماز جماعت دهید(تا همه جمع شوند) پس دست علی را گرفته فرمودند:آیا من از مومنین از خودشان بر ایشان سزاوارتر نیستم ؟پاسخ گفتند :آری,پس دو مرتبه فرمودند : آیا من از هر مومنی بر او اولی تر و سزاوارتر نیستم ؟پاسخ گفتند آری,پس (در حالی که دست علی در دستشان بود )فرمودند:پس این علی ولی هر کسی است که من مولای اویم ,خدایا دوستش را دوست بدار و دشمنش را دشمن بدار.

منبع :سنن ابن ماجه(باب 11,حدیث 116,صفحه 30) اثر محمد بن یزید قزوینی متوفای سال 257هجری از کتب صحاح اهل سنت

*ابو سعید خدری میگوید:در روز غدیر خم که مصادف با پنج شنبه شده بود,رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)در زیر درختی که برای حضرت تمیز شده بود مردم را فرا خواند وسپس مردم را به علی دعوت کرده و دست او را به اندازه ای بالا بردند که مردم سفیدی زیر بغل او را دیدند و این آیه نازل شد"امروز دین شما را کامل کرده و نعمتم را بر شما تمام کردم و از اسلام به عنوان دین راضی شدم" پس رسول خدا فرمودند :الله اکبر بر این تکمیل شدن دین و تمام شدن نعمت ورضایت پروردگار از پیامبری من و ولایت علی و در ادامه فرمودند:بار پروردگارا دوست علی را دوست و دشمنش را دشمن بدار,یاورش رایاری وفرو گذارش را واگذار. پس حسان بن ثابت (شاعر)گفت:ای رسول خدا آیا اجازه میدهید
که چند بیت شعری در این باره بگویم؟حضرت فرمودند:به برکت خدا لب بگشا پس گفت:
ای بزرگان قریش این سخن رسول خدا را در تایید شعر من فراموش نکنید.حسان این جمله را گفت وشعرش راشروع کرد:
ینادیهم یوم الغدیر نبیهم
بخم واسمع بالرسول منادیا
بانی مولاکم نعم ونبیکم
فقالو ولم یبدوا هناک التعامیا
الهک مولانا وانت ولینا
ولا تجدن فی الخلق للامر عاصیا
فقال له قم یا علی فاننی
رضیتک من بعدی اماما وهادیا

منبع :المناقب(حدیث 152,صفحه 135)اثر موفق بن احمدبن محمد المکی الخوارزمی متوفای سال 568 هجری (از کتب اهل سنت)

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، عبدالرحمن ، aboutorab ، SAViOR ، hessam ، Night moans ، fiftynine ، شهیدطیبه واعظی ، ساقی ، Sakineh ، mahdy30na ، mahramaneh ، یا امام رضا ، حضرت عشق
۷:۱۱, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام

ولايت جاودانه

عن ابى الحسن "عليه السلام" قال: ولاية على "عليه السلام" مكتوبة فى صحف جميع الانبياء و لن يبعث الله رسولا الا بنبوة محمد ووصية على "عليه السلام". سفينة البحار 691:2.

امام كاظم "عليه السلام" فرمود: ولايت على "عليه السلام" در كتابهاى همه پيامبران ثبت شده است و هيچ پيامبرى مبعوث نشد، مگر با ميثاق نبوت محمد "صل الله عليه واله" و امامت على "عليه السلام".
[/b]

يا علي عليه السلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، SAViOR ، Night moans ، fiftynine ، شهیدطیبه واعظی ، ساقی ، mahdy30na ، مصباح ، mahramaneh ، حضرت عشق
۲۳:۰۲, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
شاه و حاكم و مولا و امام و رهبر و مقتدا به اين مظلومي سراغ داريد ؟
مسیب بن نجبه گوید:

«حضرتعلی علیه السلام مشغول سخنرانی بود که مرد عربی فریاد مظلومیت برداشت، آن حضرت به او فرمود: نزدیک بیا، وی نزدیک شد، امام فرمود: به من به اندازه ی ریگهای بیابان و موهای بدن حیوانات ستم شده است.»

و نیز حضرت فرمود: « من از روزی که خداوند پیامبر خود را از این جهان برد تا به امروز پیوسته مظلوم بوده ام. »

(سفینة البحار - 108/2)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، SAViOR ، hessam ، Night moans ، fiftynine ، شهیدطیبه واعظی ، ساقی ، mahdy30na ، مصباح ، mahramaneh ، یا امام رضا ، حضرت عشق
۲۳:۴۵, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

امام ﻋﻠﻲ ( ع ) ﺧﻄﺎﺏ ﺑﻪ ﻗﻨﺒﺮ ﻛﻪ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻛﺴﻰ ﻛﻪ ﺑﺪﻭ ﻧﺎﺳﺰﺍ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ، ﻧﺎﺳﺰﺍ ﮔﻮﻳﺪ فرمودند :

ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺎﺵ ﻗﻨﺒــــــﺮ ! ﺩﺷﻨﺎﻣﮕﻮﻯ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺧﻮﺍﺭ ﻭ ﺳﺮﺷﻜﺴﺘﻪ ﺑﮕﺬﺍﺭ ﺗﺎ ﺧﺪﺍﻯ ﺭﺣﻤﺎﻥ

ﺭﺍ ﺧﺸﻨـــــﻮﺩ ﻭ ﺷﻴــــﻄﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﺎﺧﺸﻨﻮﺩ ﻛﺮﺩﻩ ﻭ ﺩﺷﻤﻨـــﺖ ﺭﺍ ﻛﻴـــــــﻔﺮ ﺩﺍﺩﻩ ﺑﺎﺷﻰ .

ﻗﺴﻢ ﺑﻪ ﺧﺪﺍﻳﻰ ﻛﻪ ﺩﺍﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﻜﺎﻓﺖ ﻭ ﺧﻼﻳﻖ ﺭﺍ ﺑﻴﺎﻓﺮﻳﺪ، ﻣﺆﻣــــﻦ ﭘـــﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ

ﺑﺎ ﭼﻴﺰﻯ ﻫﻤﺎﻧﻨﺪ ﺑﺮﺩﺑﺎﺭﻯ ﻭ ﮔﺬﺷﺖ، ﺧﺸﻨﻮﺩ ﻧﻜﺮﺩ ﻭ ﺷﻴـــــﻄﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺣﺮﺑﻪ ﺍﻯ ﭼﻮﻥ

ﺧﺎﻣﻮﺷﻰ، ﺑﻪ ﺧﺸﻢ ﻧﻴﺎﻭﺭﺩ ﻭ ﺍﺣﻤﻖ ﺭﺍ ﭼﻴﺰﻯ ﻣﺎﻧﻨﺪ ﺳﻜﻮﺕ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺍﻭ ﻛﻴﻔﺮ ﻧﺪﺍﺩ.

ﺃﻣﺎﻟﻲ ﺍﻟﻤﻔﻴﺪ، ﺹ 118 ، ﺡ 2 - ﻣﻨﺘﺨﺐ ﻣﻴﺰﺍﻥ ﺍﻟﺤﻜﻤﺔ، ﺹ 264

[تصویر: 04798438467903058428.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night moans ، aboutorab ، عبدالرحمن ، fiftynine ، شهیدطیبه واعظی ، ساقی ، عبدالرحیم ، mahdy30na ، مصباح ، بیداری12 ، yamin ، mahramaneh ، یا امام رضا
۰:۲۳, ۲۷/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۲ ۰:۲۹ توسط Night moans.)
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

غدیر بود ...
رفتیم پیشانی ابوذر را ببوسیم و بگوییم : برادر عیدت مبارک ...پیشانیش از آفتاب ربذه سوخته بود!

به ابن سکیت گفتیم: ( علی ). هیچ نگفت ...نگاهمان کرد و گریست ...زبانش را بریده بودند!

خواستیم دستهای میثم را بگیریم و بگوییم (سپاس خدای را که ما را از متمسّکین به ولایت امیرالمومنین قرار داد) دستهایش را قطع کرده بودند!

گفتیم یک سیدی بیابیم و عیدی بگیریم ...سیدی ...کسی از بنی هاشم ...جسدهاشان درز لای دیوارها شده بود و چاه ها از حضور پیکرهای بی سرشان پربود ...
زندانی دخمه ها ی تاریک بودند و غل های گران برپا در کنج زندانها نماز می خواندند.

فقط همین نبود! که میان بیابان بایستد، رفتگان را بخواند که برگردند و صبر کند که ماندگان برسند،

فقط همین نبود! که منبری از جهاز شتران بسازد و بالا رود، صدایش کند و دستش را بالا بگیرد

فقط گفتن جمله کوتاه (علی مولاست) نبود ...!

کار اصلا اینقدرها ساده نبود ...

فصل اتمام نعمت، فصل بلوغ رسالت. فصل سختی بود.

بیعت با علی علیه السلام مصافحه ای ساده نبود ...مصافحه با همه ی رنج هایی بود که برای ایستادن پشت سراین واژه ی سه حرفی باید کشید .

ایستادن پشت سر واژه ای سه حرفی که در حق سخت گیر بود.

این روزها ولی همه چیز آسان شده است!

این روزها (علی مولاست) تکه کلامی معمولی و راحت است.

اگر راحت می شود به همه تیرکهای توی بزرگراه تراکت سال امیرالمونین زد و روی تابلوهای تبلیغانی با انواع خط ها نوشت ( علی) ...

اگر خیلی راحت و زیاد و پشت سرهم می شود این کلمه را تکرار کرد و تکرار، حتما جایی از راه را اشتباه آمده ایم!

شاید فقط با اسم و خط بی جان او مصافحه کرده ایم و گرنه با او؟؟؟......

کارحتما سخت بود...صبوری بی پایان بر حق، تاب آوردن عتاب هایش حتما سخت بود.

آن «مرد ناشناس» که دیروز کوزه آب زنی را آورد، صورتش را روی آتش تنور گرفته «بچش این عذاب کسی است که از حال یتیمان و بیوه زنان غافل شده».
آن«مرد ناشناس سر بر دیوار نیمه خرابی در دل شب دارد می گرید:«آه از این ره توشه کم، آه ،از این راه دراز»

ما...بی آنکه مرد ناشناس را بشناسیم ..همین نزدیکی ها جایی نشسته ایم و تمرین می کنیم که با نامش شعر بگوییم ...خط بنویسیم ....آواز بخوانیم و حتی دم بگیریم و از خود بیخود شویم ....

عجیب است ...مرد هنوز هم (( مرد ناشناس )) است.

بخشهایی از کتاب خدا خانه دارد ـ فصل "برادر عیدت مبارک" ـ نوشته فاطمه شهیدی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، عبدالرحمن ، aboutorab ، fiftynine ، شهیدطیبه واعظی ، ساقی ، حسن عزتي ، mahdy30na ، مصباح ، yamin ، mahramaneh
۱:۵۳, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
[تصویر: 22477838336001718573.png]

امیرالمومنین (علیه السلام) خطاب به سلمان و ابوذر فرمودند :
خداوند در آیه ای از کتاب خود ، درباره نبوت حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ولایت من چنین میفرماید:

( وَ بِئْرٍ مُّعَطَّلَةٍ وَ قَصْرٍ مَّشِیدٍ ) ( سوره حج ، آیه 45)
چاهی است تعطیل شده و قصری است برافراشته .

اما قصر ، محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است، و چاه تعطیل شده ، ولایت من میباشد که از آن هیچ بهره ای نبردند و انکارش کردند. و هرکس به ولایت من اقرار نداشته باشد ، اقرار به نبوت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به او هیچ سودی نخواهد بخشید .

بحارالانوار ، ج 26 ، ص 3

[تصویر: 20080476437011012748.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، aboutorab ، fiftynine ، شهیدطیبه واعظی ، ساقی ، mahdy30na ، مصباح ، mahramaneh
۷:۲۴, ۲۷/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۲ ۱۲:۴۴ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام
سرویس قاب نقره برنا/[تصویر: 86917_634568735886187949_m.jpg]
غدیر دریایی از معارف است. فقه، فرهنگ ،كلام، اخلاق و تفسیر، همه را دارد. ولی دریغ كه گوهر هایش تا كنون استخراج نشده است، هر چند دستان سخاوتمند امواج غدیر گاه دانه های گران بهایی را به ساحل نشینانی ارزانی داشته است.

در این نوشتار بر آنیم قطره ای از این دریای بی كران را عرضه بداریم. در اهمیت این عید بزرگ همین بس كه در روایات سی و شش عمل را برای آن شمرده اند، كه مستحبات این روز می باشد.

در اسلام برای هیچ روزی چنین احكامی وارد نشده است. اگر اعمال روزهای قربان ، فطر ، مباهله و عرفه را با هم ضمیمه كنیم باز هم با اعمال عید غدیر برابری نخواهد كرد. گستردگی و غنای این اعمال به قدری می باشد، كه مى‏توان گفت در آینه فقه كامل غدیر كمال دین تجلى یافته است. در سوالی از امام صادق (علیه السلام) پرسیده شده كه چرا این روز این همه اعمال دارد؟
حضرت مى‏فرماید: «اعظاما لیومك» تا با این اعمال روز غدیر را بزرگ بدارى. ( بحارالانوار، ج 95، ص . 302) در واقع بزرگداشت غدیر با انجام دادن اعمال ویژه آن تحقق می یابد.

اعمال عید غدیر خم
افطاری دادن: امام علی (علیه السلام) می فرماید: كسی كه مومن روزه داری را در غدیر افطار دهد، مانند كسی است كه ده فئام را افطار دهد. از حضرت سوال شد، فئام كیست؟ حضرت فرمود: صد هزار پیامبر و صدیق و شهید. ( المراقبات، ، ص . 256)

برادر شدن: روز ولایت روز برادرى است و روز برادرى روز ولایت است، این دو با یكدیگر پیوند ناگسستنی دارند. انما المومنون اخوه. (حجرات10)

پوشیدن لباس پاكیزه و نو: امام صادق(علیه السلام) می فرماید: در روز غدیر لازم است مؤمن پاكیزه‏ترین و فاخرترین لباس خود را بپوشد. (بحارالانوار، مجلسى، ج 95، ص . 322)

تبریك و تهنیت: الحمدلله الذى جعلنا من المتمسكین بولایة امیرالمؤمنین علی(علیه السلام)تبسم: امام رضا(علیه السلام) روز غدیر روز تبسم به روى مؤمنین است. (المراقبات، ص . 260)

توسعه زندگی: امام رضا (علیه السلام) می فرماید: روز غدیر روزى است كه خداى متعال در مال كسى كه خدا را عبادت كند و بر خانواده، خویشتن و برادران ایمانى‏اش توسعه دهد، فزونی پدید آورد. (المراقبات، ص . 260)
جشن گرفتن و حمد كردن: پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: مستحب است در روز غدیر صد مرتبه بگویی« الحمدلله الذى جعل كمال دینه و تمام نعمته بولایة امیرالمؤمنین على بن‏ابیطالب(علیه السلام)»( بحارالانوار، ج 95، ص . 321)

دید و بازدید: امام رضا(علیه السلام) :كسى كه در روز غدیر به دیدار مؤمنى برود خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد و قبرش را وسیع مى‏سازد؛ (المراقبات، ص . 257)

روزه: امام صادق(علیه السلام) :روزه روز غدیر خم نزد خداوند،در هر سال، برابر با صد حج و صد عمره مقبول است (الغدیر، ص . 285)

زیارت امیر المومنین(علیه السلام).

زینت كردن: امام رضا(علیه السلام) فرمود: روز غدیر روز زینت است، كسى كه براى روز غدیر زینت كند خداوند همه گناهان كوچك و بزرگش را آمرزیده، فرشتگانى به سویش مى‏فرستد تا حسنات او را بنویسند و تا عید غدیر سال بعد بر درجات او بیفزایند. ( مفاتیح الجنان، ص . 659)

شادی كردن: امام صادق(علیه السلام) فرمود: روز غدیر روز خوشحالى و شادى است. (الغدیر، ج 1، ص . 287)

صدقه دادن: امام علی (علیه السلام): فضیلت یك درهم، كه در روز غدیر داده شود، با فضیلت دویست هزار درهم برابر است( الغدیر، ج 1، ص 284)

صلوات فرستادن.

طعام دادن: امام رضا(علیه السلام) : كسی كه مؤمنى را در روز غدیر غذا دهد مانند فردى است كه تمام پیامبران و صدیقین را غذا داده است. ـ (بحارالانوار، ج 95، ص . 322)

عبادت: امام رضا(علیه السلام) :غدیر روزى است كه خداوند بر مال كسى كه در آن عبادت كند، مى‏افزاید. (بحارالانوار، ج 95، ص)
عطر زدن. عمل صالح انجام دادن.

غسل كردن: علماى شیعه بر استحباب غسل در روز غدیر اجماع دارند. قضای حوائج مومنان.

كمك كردن: كمك كردن به ضعیفان و نیازمندان پیام ویژه صاحب غدیر براى روز غدیر است. گذشت و آشتی كردن، گشاده روئی، مساوات، مصافحه، نماز و نیكی و احسان.

مهربانی و عطوفت: امام علی(علیه السلام):با یكدیگر عطوفت و مهربانى كردن در روز غدیر، موجب رحمت و عطوفت خداى متعال خواهد شد. (المراقبات، ص . 255)

.................

علی(علیه السلام) در ضمن روایتی فرمودند:

گمان نمی كنم كه رسول خدا در روز غدیر خم برای كسی حجتی باقی گذاشته باشد و نه برای گوینده ای جای سخنی. ( احتجاج طبرسی)
احمد داعی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، fiftynine ، عبدالرحمن ، شهیدطیبه واعظی ، ساقی ، mahdy30na ، مصباح ، mahramaneh ، یا امام رضا
۲۱:۲۶, ۲۷/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/مهر/۹۲ ۱۰:۰۰ توسط sagheb.)
شماره ارسال: #10
آواتار

*عن ابن عباس وجابر بن عبدالله انصاری قالا:امر الله محمدا ان ینصب علیا للناس لیخبر هم بولایته فتخوف رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ان یقولوا: حابا ابن عمه و ان یطعنوا فی ذلک علیه فاوحی الله الیه ""یا ایها الرسول بلغ ما انزل الیک من ربک"" الایه فقام رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بولایة یوم غدیر خم.
ابن عباس و جابر بن عبدالله انصاری گویند:چون خدای متعال پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را به نصب علی برای مردم امر فرمود و از آن حضرت خواست تا ایشان را از ولایت آن حضرت خبر دهد پس رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از اینکه مردم بگویند: دچار گناه وعصیانی شده نگران بودند پس خداوند نازل کرد""ای رسول برسان به مردم آنچه را که خدا بر تو نازل کرده"" پس رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به اعلان ولایت علی در روز غدیر قیام فرمودند.(جلد1,حدیث253,صفحه 302)

*ابو سعید خدری گوید زمانی که آیه ی""الیوم اکملت لکم..."" بر پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نازل شد فرمودند: الله اکبر بر این تکمیل شدن دین و تمام شدن نعمت ورضایت پروردگار از رسالت من و ولایت علی بن ابیطالب پس از من . سپس فرمودند:هرکس که من مولای اویم پس علی مولای اوست. خدایا دوستش را دوست ودشمنش را دشمن باش ویاورش را یاری فرما و فرو گذارش را فرو گذار باش.(جلد 1,حدیث 214,صفحه 240)

منبع:شواهد التنزیل لقواعد التفضیل اثر عبید الله بن عبدالله معروف به حاکم حسکانی از علمای قرن پنجم هجری( از کتب اهل سنت)

*قال رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): ...رحم الله علیا.اللهم ادر الحق معه حیث دار.

رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمودند:خدا علی را مورد رحمت خویش قرار دهد.خدایا حق را هر کجا که علی قرار دارد به دور او بچرخان.

منبع:
سنن ترمذی(کتاب المناقب,باب 20,حدیث3723,صفحه978)اثر محمد بن عیسی بن سوره متوفای سال 297 هجری از سحاح سته اهل سنت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، SAViOR ، عبدالرحمن ، شهیدطیبه واعظی ، ساقی ، mahdy30na ، مصباح ، mahramaneh ، Sakineh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا