تالار گفتگوی بیداری اندیشه
مدونا - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: افشای صنعت سرگرمی (/forum-25.html)
+--- بخش: صنعت موزیک (/forum-28.html)
+--- موضوع: مدونا (/thread-13231.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: بخاطر مدونا به ایران حمله نکنید!+ عکس - انتصـار - ۲۳/فروردین/۹۱ ۲۲:۴۵

مدونا: با ایران جنگ نکنید!

خواننده مشهور و جنجالی آمریکایی طی یادداشتی در شبکه اجتماعی فیس بوک از نخست وزیر رژیم صهیونیستی درخواست کرد تا به ایران حمله نکند.

[تصویر: n00096169-b.jpg]
به گزارش «محدوده» به نقل از راشاتودی ، "مدونا" که عنوان ملکه موسیقی پاپ را یدک می کشد ، پس از برگزاری آخرین کنسرتش در تل آویو با برقراری کمپینی با نام حامیان ضد جنگ اسرائیلی در شبکه فیس بوک طی یادداشتی خطاب به نتانیاهو ، نوشت: به ایران حمله نکنید، این اقدام مدونا را آزار می دهد.آن چه که من از شما می خواهم ایجاد امنیت و آرامش است.

راشاتودی با معرفی برخی دیگر از افراد این کمپین افزود : صدها نفر با درج کامنت های مختلف به عنوان امضاء در ذیل این یادداشت اعلام کردند : ما با نظر مدونا موافق هستیم و به گروه حمایت از ضد جنگها می پیوندیم.

در پایان این گزارش راشاتودی ضمن اشاره به جنگ ۳۳ روزه رژیم صهیونیستی با مقاومت حزب الله لبنان با باز خوانی خبری که روزنامه هاآرتص در سال ۲۰۰۶ به چاپ رسانده بود ، نوشت: این خواننده مشهور آمریکایی در زمان درگیریهای اسرائیل با حزب الله لبنان بارها خواستار پایان دادن به جنگ شده بود و این برای دومین بار است که این درخواست را دارد.

RE: بخاطر مدونا به ایران حمله نکنید!+ عکس - نجف آبادی - ۲۳/فروردین/۹۱ ۲۳:۵۷

بابا اینقدر اینا رو نترسونین دیگه اگه بترسن که حمله نمیکنن پس ما کی بریم بجنگیم بخدا جنگ به ضرر ما نیست تاریخ نشون داده ملتهایی که کشته دادن هم جمعیتشون بیشتر میشه هم قدرتشون دلم لک زده یه روز برم جبهه فقط یه روز

RE: بخاطر مدونا به ایران حمله نکنید!+ عکس - فانوس *7* - ۲۵/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۳

(۲۳/فروردین/۹۱ ۲۳:۵۷)نجف آبادی نوشته است:  بابا اینقدر اینا رو نترسونین دیگه اگه بترسن که حمله نمیکنن پس ما کی بریم بجنگیم بخدا جنگ به ضرر ما نیست تاریخ نشون داده ملتهایی که کشته دادن هم جمعیتشون بیشتر میشه هم قدرتشون دلم لک زده یه روز برم جبهه فقط یه روز
ای بابا !
منتظر جنگ آسون تری ؟
این جا هم جبهه است اما یکم نه بیشتر از یکم سخت تر!!

نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - sina16 - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۰۶

بیوگرافی مختصری از ویکیپدیا:مَدونا لوییس ورونیکا چی‌کونه (به انگلیسی:
Madonna Louise Ciccone Ritchie
)، خواننده، ترانه‌سرا، بازیگر و کارآفرین بین المللی مشهور آمریکایی است. او در تاریخ ۱۶ اوت سال ۱۹۵۸، برابر با ۲۵ مرداد ۱۳۳۷) در ایالت میشیگان زاده شد و فعلاً مقیم شهر لندن است. مدونا برندهٔ جایزهٔ گولدن گلوب برای بازی در فیلم (Evita)است .[sup][۱][/sup] بر اساس اطلاعات «فدراسیون ببن المللی صنایع فنوگرافیک» تاکنون 300 میلیون آلبوم مدونا در سراسر جهان به فروش رفته‌است [sup][۲][/sup] و انجمن صنایع ضبط آمریکا آثار او را پرفروشترین در میان «هنرمندان راک زن» در قرن بیستم اعلام کرده‌است [sup][۳][/sup] رکوردهای جهانی گینس او را به عنوان موفق‌ترین زن هنرمند معرفی کرده‌است.[sup][۴][/sup] مدونا اولین آلبوم خود به نام «مدونا» را درسال ۱۹۸۳ ارائه داد.او در سن ۲۰ سالگی با ۳۵ دلار پول از میشیگان به نیویورک رفت.[sup][۵][/sup] در سال 2010 ثروت وی بیش از یک میلیارد دلار تخمین زده شده.[sup][۶][/sup]
واقعا عجیب هست که ویکیپدیا به مدونا خیلی کم اشاره کرده در حالی که در نتایج انگلیسی ویکیپدیا درباره مدونا خیلی مطالب زیاد هست،انشاالله تو همین تاپیک ترجمه نسخه انگلیسی هم قرار میدم
و اما بحث اصلی ، نظر کاربران فروم در باره مدونا

نظر شخصی خود من: من مدونا رو به دلایلی فراتر از آهنگ ها قبول دارم،طرز تفکر و اهداف مدونا و نزدیکی اونها به نظرات و فکر های من و خیلی از تفکرات شخصی این خواننده باعث طرفداری بنده است،دوستان خواهشا با تعصب برخورد نکنید و از پست های حاوی ناسزا به هر نوعش پرهیز کنید تا تاپیک به کل کلو این صحبت ها تبدیل نشه.ممنون

RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - Dragonborn - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۶

ببخشید
شما به همجنس بازی اعتقاد دارین؟ اصلا اگه بله،چنین چیزی هست یا خود آدمی به وجودش میاره.فرق همجنس باز با دوجنسه رو هم میدونین. و اینکه چرا تا حالا امری زشت تلقی میشده ولی در اواخر رواج پیدا کرده!
ویکیپدیا رو میتونین خودتون هم ویرایش کنین.

RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - black - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۸

خب با سلام
نقد مدونا دو قسمت میشه
محتوایی و فنی.
من از قسمت فنی شاید زیاد با اصطلاحات نقد فنی آشنا نباشم ولی نقد فنی با ذهنیتی که از آهنگ دارم برای خودم انجام میدم.
از گذشته هم که گفتن درباره چیزی که نمیدونید اظهار نطر نکنید پس من در موردی قسمت فنی اظهار نطری نمیکنم.
ولی نقد محتوایی ما از چند تا آهنگی که شنیدم شاید شروع کنیم بهتره.
مثل آهنگ revolver

RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - فرشته مهربون - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۹

(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۰۶)MadonnaMDN نوشته است:  نظر شخصی خود من: من مدونا رو به دلایلی فراتر از آهنگ ها قبول دارم،طرز تفکر و اهداف مدونا و نزدیکی اونها به نظرات و فکر های من و خیلی از تفکرات شخصی این خواننده باعث طرفداری بنده است،دوستان خواهشا با تعصب برخورد نکنید و از پست های حاوی ناسزا به هر نوعش پرهیز کنید تا تاپیک به کل کلو این صحبت ها تبدیل نشه.ممنون

البته درسته شما تا حدودی حق دارید !!

ایشون خیلی معلوم الحال تر از آن هستند که راجع به ایشون بحث بشه!
شما بفرمایید منظورتون از تعصب نداشتن ، چی هست، ما کمکتون کنیم!
از ایشون تعریف کنیم خوشحال می شین؟
لطف می کنید از سجایای اخلاقی ایشون بفرمایید یک کمی ، ما استفاده کنیم!؟Blush

RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - sina16 - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۹

(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۶)Dragonborn نوشته است:  ببخشید
شما به همجنس بازی اعتقاد دارین؟ اصلا اگه بله،چنین چیزی هست یا خود آدمی به وجودش میاره.فرق همجنس باز با دوجنسه رو هم میدونین.
ویکیپدیا رو میتونین خودتون هم ویرایش کنین.
درباره ویکیپدیا تا همین حد که چندین مقاله نوشته بنده ازش حذف شد کافی هست که دیگه برا نوشتن چیزی سمتش نرم
اما درباره اعتقاد به همجنس بازی، من همجنس بازی رو جدای از یک مشکل ژنتیک یک مشکل اجتماعی میدونم،کسی که همجنس باز هست باید دید که چرا به همچین مشکلی دچار شده و در رفع این مشکل بر اومد

RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - black - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۳۱

اصلا چیزی به نام همجنس بازی در ژنتیک وجود نداره. میتونم براتون اثبات کنم

RE: نظر کاربران درباره ملکه موسیقی پاپ، مدونا - sina16 - ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۳۲

نقل قول:البته درسته شما تا حدودی حق دارید !!

ایشون خیلی معلوم الحال تر از آن هستند که راجع به ایشون بحث بشه!
شما بفرمایید منظورتون از تعصب نداشتن ، چی هست، ما کمکتون کنیم!
از ایشون تعریف کنیم خوشحال می شین؟
لطف می کنید از سجایای اخلاقی ایشون بفرمایید یک کمی ، ما استفاده کنیم
آره مرسی خوشحال میشم ،
منظورم از بدون تعصب ارسال هایی حاوی انواع ناسزا ، انواع سخن های غیر اصولی مثل این مورد:
من ازش متنفرم بی هیچ دلیلو همینطوری
بود معذرت میخوام اگر شما جور دیگه ای برداشت کردید و باعث ناراحتیتون شدم Rose

نقل قول:ولی نقد محتوایی ما از چند تا آهنگی که شنیدم شاید شروع کنیم بهتره.
مثل آهنگ revolver
خوشبختانه من تمامی آثار مدونا رو گوش کردم