کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مدونا
۱۸:۲۱, ۲۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
اسطوره ها جان مي گيرند: مدونا کاباليست شد و نام خود را به «استر» تغيير داد

موضوعات مقاله شامل :

کابالا چيست؟
پيدايش کابالا
کتاب ظُهَر
کابالا و مسيح گرايي اروپايي
کاباليسم لوريايي
کاباليسم در خاورميانه و شمال آفريقا
شابتاي زوي و فرقه دونمه
فرقه فرانک و پرستش جنسي
فيليپ برگ و احياي فرقه کابالا
پايان سخن

مقدمه

موجي جديد آغاز شده است: چهره‌هاي نامدار سينما، موسيقي و هنر جديد غرب به فرقه کابالا مي‌پيوندند. سرشناس‌ترين اين افراد مدونا است که اين روزها خبر عضويت او در فرقه کابالا در صدر اخبار فرهنگي جهان جاي گرفته است. درواقع، پيوستن مدونا به کابالا خبر کم‌اهميتي نيست زيرا مدونا نه يک خواننده بلکه يک نماد فرهنگي است. مدوناي 45 ساله «گيس‌سفيد» و نماد موسيقي پاپ است؛ الگويي است نه تنها براي بسياري از خوانندگان جوان بلکه براي ميليون‌ها جوان در غرب و ساير نقاط جهان.

مدونا کاباليست شده است. نه تنها او بلکه بسياري ديگر از مشاهير سينما و موسيقي جديد غرب، از پير و جوان، به عضويت فرقه کابالا درمي‌آيند: از اليزابت تايلور[1] 72 ساله و باربارا استريسند 62 ساله[2] تا ديان کيتون،[3] دمي مور،[4] استلا مک‌کارتني،[5] بريتني اسپيرز،[6] اشتون کاشر،[7] ويونا ريدر،[8] روزين بار،[9] ميک ياگر،[10] پاريس هيلتون[11] (وارث خانواده هيلتون، بنيانگذاران هتل‌هاي زنجيره‌اي هيلتون)[12] و ديگران. اين موج ورزشکاران را نيز فرا گرفته است: ديويد بکهام[13] (فوتباليست انگليسي) و همسرش، ويکتوريا، آخرين مشاهيري هستند که در ماه مه 2004، يعني همين چندي پيش، به عضويت فرقه کابالا درآمدند.

به اين ترتيب، نسل جوان غرب، و به يُمن رسانه‌هاي جهانشمولي چون ماهواره و اينترنت نسل جوان سراسر جهان، براي اوّلين بار با نام رازآميز «کابالا» آشنا مي‌شود و بسياري از آن‌ها از الگوهاي محبوب خود پيروي مي‌کنند. به عبارت ديگر، به زودي اين موج جهانگير خواهد شد: بايد در آينده‌اي نه چندان دور ظهور گروه‌هاي کاباليست را در ميان جوانان تهران و ساير شهرهاي ايران نيز شاهد باشيم همان‌گونه که در سال‌هاي قبل ظهور گروه‌هاي «شيطان‌پرست» (ساتانيست) را شاهد بوديم. ....

لینک دانلود متن کامل مقاله (حجم 680 Kb)

http://hotfile.com/dl/109780507/f96add0/...h.pdf.html
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، هدهد ، Aleyasin ، وحید110 ، 1fabeg

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۴۵, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #61
آواتار
مدونا: با ایران جنگ نکنید!

خواننده مشهور و جنجالی آمریکایی طی یادداشتی در شبکه اجتماعی فیس بوک از نخست وزیر رژیم صهیونیستی درخواست کرد تا به ایران حمله نکند.

[تصویر: n00096169-b.jpg]
به گزارش «محدوده» به نقل از راشاتودی ، "مدونا" که عنوان ملکه موسیقی پاپ را یدک می کشد ، پس از برگزاری آخرین کنسرتش در تل آویو با برقراری کمپینی با نام حامیان ضد جنگ اسرائیلی در شبکه فیس بوک طی یادداشتی خطاب به نتانیاهو ، نوشت: به ایران حمله نکنید، این اقدام مدونا را آزار می دهد.آن چه که من از شما می خواهم ایجاد امنیت و آرامش است.

راشاتودی با معرفی برخی دیگر از افراد این کمپین افزود : صدها نفر با درج کامنت های مختلف به عنوان امضاء در ذیل این یادداشت اعلام کردند : ما با نظر مدونا موافق هستیم و به گروه حمایت از ضد جنگها می پیوندیم.

در پایان این گزارش راشاتودی ضمن اشاره به جنگ ۳۳ روزه رژیم صهیونیستی با مقاومت حزب الله لبنان با باز خوانی خبری که روزنامه هاآرتص در سال ۲۰۰۶ به چاپ رسانده بود ، نوشت: این خواننده مشهور آمریکایی در زمان درگیریهای اسرائیل با حزب الله لبنان بارها خواستار پایان دادن به جنگ شده بود و این برای دومین بار است که این درخواست را دارد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، vahrakan ، فانوس *7*
۲۳:۵۷, ۲۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #62
آواتار
بابا اینقدر اینا رو نترسونین دیگه اگه بترسن که حمله نمیکنن پس ما کی بریم بجنگیم بخدا جنگ به ضرر ما نیست تاریخ نشون داده ملتهایی که کشته دادن هم جمعیتشون بیشتر میشه هم قدرتشون دلم لک زده یه روز برم جبهه فقط یه روز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، فانوس *7* ، یا ثارالله ، یار کوچک
۱۹:۵۳, ۲۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #63
آواتار
(۲۳/فروردین/۹۱ ۲۳:۵۷)نجف آبادی نوشته است:  بابا اینقدر اینا رو نترسونین دیگه اگه بترسن که حمله نمیکنن پس ما کی بریم بجنگیم بخدا جنگ به ضرر ما نیست تاریخ نشون داده ملتهایی که کشته دادن هم جمعیتشون بیشتر میشه هم قدرتشون دلم لک زده یه روز برم جبهه فقط یه روز
ای بابا !
منتظر جنگ آسون تری ؟
این جا هم جبهه است اما یکم نه بیشتر از یکم سخت تر!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، یا ثارالله ، vahrakan ، یار کوچک
۱:۰۶, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #64
آواتار
بیوگرافی مختصری از ویکیپدیا:مَدونا لوییس ورونیکا چی‌کونه (به انگلیسی:
Madonna Louise Ciccone Ritchie
)، خواننده، ترانه‌سرا، بازیگر و کارآفرین بین المللی مشهور آمریکایی است. او در تاریخ ۱۶ اوت سال ۱۹۵۸، برابر با ۲۵ مرداد ۱۳۳۷) در ایالت میشیگان زاده شد و فعلاً مقیم شهر لندن است. مدونا برندهٔ جایزهٔ گولدن گلوب برای بازی در فیلم (Evita)است .[sup][۱][/sup] بر اساس اطلاعات «فدراسیون ببن المللی صنایع فنوگرافیک» تاکنون 300 میلیون آلبوم مدونا در سراسر جهان به فروش رفته‌است [sup][۲][/sup] و انجمن صنایع ضبط آمریکا آثار او را پرفروشترین در میان «هنرمندان راک زن» در قرن بیستم اعلام کرده‌است [sup][۳][/sup] رکوردهای جهانی گینس او را به عنوان موفق‌ترین زن هنرمند معرفی کرده‌است.[sup][۴][/sup] مدونا اولین آلبوم خود به نام «مدونا» را درسال ۱۹۸۳ ارائه داد.او در سن ۲۰ سالگی با ۳۵ دلار پول از میشیگان به نیویورک رفت.[sup][۵][/sup] در سال 2010 ثروت وی بیش از یک میلیارد دلار تخمین زده شده.[sup][۶][/sup]
واقعا عجیب هست که ویکیپدیا به مدونا خیلی کم اشاره کرده در حالی که در نتایج انگلیسی ویکیپدیا درباره مدونا خیلی مطالب زیاد هست،انشاالله تو همین تاپیک ترجمه نسخه انگلیسی هم قرار میدم
و اما بحث اصلی ، نظر کاربران فروم در باره مدونا

نظر شخصی خود من: من مدونا رو به دلایلی فراتر از آهنگ ها قبول دارم،طرز تفکر و اهداف مدونا و نزدیکی اونها به نظرات و فکر های من و خیلی از تفکرات شخصی این خواننده باعث طرفداری بنده است،دوستان خواهشا با تعصب برخورد نکنید و از پست های حاوی ناسزا به هر نوعش پرهیز کنید تا تاپیک به کل کلو این صحبت ها تبدیل نشه.ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black
۱:۲۶, ۲۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۷ توسط Dragonborn.)
شماره ارسال: #65

ببخشید
شما به همجنس بازی اعتقاد دارین؟ اصلا اگه بله،چنین چیزی هست یا خود آدمی به وجودش میاره.فرق همجنس باز با دوجنسه رو هم میدونین. و اینکه چرا تا حالا امری زشت تلقی میشده ولی در اواخر رواج پیدا کرده!
ویکیپدیا رو میتونین خودتون هم ویرایش کنین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان
۱:۲۸, ۲۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۹ توسط black.)
شماره ارسال: #66
آواتار
خب با سلام
نقد مدونا دو قسمت میشه
محتوایی و فنی.
من از قسمت فنی شاید زیاد با اصطلاحات نقد فنی آشنا نباشم ولی نقد فنی با ذهنیتی که از آهنگ دارم برای خودم انجام میدم.
از گذشته هم که گفتن درباره چیزی که نمیدونید اظهار نطر نکنید پس من در موردی قسمت فنی اظهار نطری نمیکنم.
ولی نقد محتوایی ما از چند تا آهنگی که شنیدم شاید شروع کنیم بهتره.
مثل آهنگ revolver
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sina16
۱:۲۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #67
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۰۶)MadonnaMDN نوشته است:  نظر شخصی خود من: من مدونا رو به دلایلی فراتر از آهنگ ها قبول دارم،طرز تفکر و اهداف مدونا و نزدیکی اونها به نظرات و فکر های من و خیلی از تفکرات شخصی این خواننده باعث طرفداری بنده است،دوستان خواهشا با تعصب برخورد نکنید و از پست های حاوی ناسزا به هر نوعش پرهیز کنید تا تاپیک به کل کلو این صحبت ها تبدیل نشه.ممنون

البته درسته شما تا حدودی حق دارید !!

ایشون خیلی معلوم الحال تر از آن هستند که راجع به ایشون بحث بشه!
شما بفرمایید منظورتون از تعصب نداشتن ، چی هست، ما کمکتون کنیم!
از ایشون تعریف کنیم خوشحال می شین؟
لطف می کنید از سجایای اخلاقی ایشون بفرمایید یک کمی ، ما استفاده کنیم!؟Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Dragonborn ، soshiant ، Detector ، یوسف خان
۱:۲۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #68
آواتار
(۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۲۶)Dragonborn نوشته است:  ببخشید
شما به همجنس بازی اعتقاد دارین؟ اصلا اگه بله،چنین چیزی هست یا خود آدمی به وجودش میاره.فرق همجنس باز با دوجنسه رو هم میدونین.
ویکیپدیا رو میتونین خودتون هم ویرایش کنین.
درباره ویکیپدیا تا همین حد که چندین مقاله نوشته بنده ازش حذف شد کافی هست که دیگه برا نوشتن چیزی سمتش نرم
اما درباره اعتقاد به همجنس بازی، من همجنس بازی رو جدای از یک مشکل ژنتیک یک مشکل اجتماعی میدونم،کسی که همجنس باز هست باید دید که چرا به همچین مشکلی دچار شده و در رفع این مشکل بر اومد
۱:۳۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #69
آواتار
اصلا چیزی به نام همجنس بازی در ژنتیک وجود نداره. میتونم براتون اثبات کنم
۱:۳۲, ۲۸/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۳۳ توسط sina16.)
شماره ارسال: #70
آواتار
نقل قول:البته درسته شما تا حدودی حق دارید !!

ایشون خیلی معلوم الحال تر از آن هستند که راجع به ایشون بحث بشه!
شما بفرمایید منظورتون از تعصب نداشتن ، چی هست، ما کمکتون کنیم!
از ایشون تعریف کنیم خوشحال می شین؟
لطف می کنید از سجایای اخلاقی ایشون بفرمایید یک کمی ، ما استفاده کنیم
آره مرسی خوشحال میشم ،
منظورم از بدون تعصب ارسال هایی حاوی انواع ناسزا ، انواع سخن های غیر اصولی مثل این مورد:
من ازش متنفرم بی هیچ دلیلو همینطوری
بود معذرت میخوام اگر شما جور دیگه ای برداشت کردید و باعث ناراحتیتون شدم Rose

نقل قول:ولی نقد محتوایی ما از چند تا آهنگی که شنیدم شاید شروع کنیم بهتره.
مثل آهنگ revolver
خوشبختانه من تمامی آثار مدونا رو گوش کردم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا