تالار گفتگوی بیداری اندیشه
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « - نسخه مناسب چاپ

+- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir)
+-- بخش: دشمن شناسی (/forum-14.html)
+--- بخش: انجمن های مخفی (فراماسونری، ایلومناتی، بیلدربرگ) (/forum-15.html)
+--- موضوع: محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا « (/thread-6166.html)

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: پرسش و پاسخ در باره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور(در خواست دانلود و یا..) - Havbb 110 - ۱۰/آبان/۹۰ ۲۳:۴۴

شما برای ایشون بفرستید: (پست اول)
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-8848.html

RE: پرسش و پاسخ در باره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور(در خواست دانلود و یا..) - mesmaeil - ۱۲/آبان/۹۰ ۱۷:۵۱

دوستان کدوم سخنرانی (به غیر از مینی سیتی ) در مور عاشورا سخن گفتند

RE: پرسش و پاسخ در باره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور(در خواست دانلود و یا..) - Havbb 110 - ۱۳/آبان/۹۰ ۲۳:۱۸

در مورد عاشورا استاد معمولا توی اکثر سخنرانی ها یه گریز کوچولو میزنن ولی معمولا سخنرانی هایی بحث نسل حرامخوار و نسل حرامزاده باشه....
البته اگه سوالی داری میتونی همینجا بپرسی....

RE: پرسش و پاسخ در باره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور(در خواست دانلود و یا..) - mesmaeil - ۱۵/آبان/۹۰ ۲۱:۵۱

واسه محرم میخوام با دوستم یه مجوعه چند رسانه بزنیم و روی دی وی دی رایت کنیم و در سطح شهر پخش کنیم
شما کدوم سخنرانی رو پیشنهاد میدید
من خودم دوازده ساعت اعواذ بالله و زن حجاب فمنیسم و موسیقی و مینی سیتی یک و دو را نتخاب کردم
اگر سخنرانی خوبی هم از دکتر عباسی میدونید پیشنهاد بدید

RE: پرسش و پاسخ در باره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور(در خواست دانلود و یا..) - zaeim - ۱۵/آبان/۹۰ ۲۲:۰۷

(۱۵/آبان/۹۰ ۲۱:۵۱)mesmaeil نوشته است:  واسه محرم میخوام با دوستم یه مجوعه چند رسانه بزنیم و روی دی وی دی رایت کنیم و در سطح شهر پخش کنیم
من خودم دوازده ساعت اعواذ بالله و زن حجاب فمنیسم و موسیقی و مینی سیتی یک و دو را نتخاب کردم

سلام

شما ابتدا باید آن ها را با فراماسونری آشنا و کنجکاو کنید ، کاری که استاد رائفی کردند.
کسانی که هنوز با ولایت کنار نیامده اند راز نسل و ذریه را بر نمی تابند.

من به شما توسیه میکنم ابتدا آنها را با فراماسونری آشنا کنید.
در مورد چیز های دیگر باید با احتیاط رفتار کرد.
[/font]
من به شخصه ابتدا بعضی ها که نوکران بی جیره و مواجب غرب بودن را با ویدیو های فراماسونری استاد خنثی کردم و بعد از یک مدت که مطلب خوب جا افتاد در مورد راز نسل و ذریه و البته ظهور سخن گفتم. بسیار هم جواب داد.

[font=B Mitra]موفق باشید

RE: پرسش و پاسخ در باره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور(در خواست دانلود و یا..) - nooromahdi - ۱۸/آبان/۹۰ ۱۵:۱۲

[تصویر: Www-NooroMahdi-ir.jpg]

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

اولین همایش از سلسله نشست های جنبش مصاف تحت عنوان "روایت عهد"

موضوع جلسه اول : "حقیقت ذوالقرنین"

سخنران : علی اکبر رائفی پور

آدرس کامل : تهران - خیابان شهید طالقانی - نرسیده به خیابان شهید مفتح -
درب ضلع جنوبی مجتمع فرهنگی 13آبان (لانه جاسوسی سابق)

محل سالن بصیرت : ضلع شمال غربی مجتمع

تذکر : حداکثر قبل از ساعت 14:15 در محل حضور به هم رسانید.

روابط عمومی جنبش مصاف
www.masafportal.com

RE: پرسش و پاسخ در باره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور(در خواست دانلود و یا..) - Havbb 110 - ۱۹/آبان/۹۰ ۱۴:۰۴

(۱۵/آبان/۹۰ ۲۱:۵۱)mesmaeil نوشته است:  واسه محرم میخوام با دوستم یه مجوعه چند رسانه بزنیم و روی دی وی دی رایت کنیم و در سطح شهر پخش کنیم

توی سایت اپارات سرچ کن: فتنه شیطان
یه سری کلیپ برات میاره که اسم همه شون فتنه ی شیطانه ولی شماره داره از یک تا شصت! فکر میکنم همون ترتیب مناسب باشه مثلا از شما یک شروع کن.....

RE: پرسش درباره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور - ghadimi2 - ۲۱/آبان/۹۰ ۱۸:۴۸

ارسال پستی مجموعه سخنرانی های استاد رائفی پور (یک عدد dvd)

[b]فقط هزینه ی پست برعهده سفارش دهنده می باشد

[b]برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید

mall">http://www.jangenarm2010.ir/post/398
[/b]

RE: پرسش درباره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور - milad99 - ۲۵/آبان/۹۰ ۱۳:۳۰

سلام و تشکر از سایت خوبتون

آقا لطفا دوستانی که میتونند در جلسه پنج شنبه 26 آبان "اولین همایش از سلسله نشست های جنبش مصاف تحت عنوان "روایت عهد" شرکت کنند لطف کنند که فایل صوتی سخنرانی رو با کیفیت خوب قرار بدن تا ما هم هرچه سریعتر از سخنان استاد فیض ببربم...
بی صبرانه منتظر فرداییم...

RE: پرسش درباره تهیه و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور - ghadimi2 - ۲۵/آبان/۹۰ ۱۵:۳۳

(۲۵/آبان/۹۰ ۱۳:۳۰)milad99 نوشته است:  سلام و تشکر از سایت خوبتون

آقا لطفا دوستانی که میتونند در جلسه پنج شنبه 26 آبان "اولین همایش از سلسله نشست های جنبش مصاف تحت عنوان "روایت عهد" شرکت کنند لطف کنند که فایل صوتی سخنرانی رو با کیفیت خوب قرار بدن تا ما هم هرچه سریعتر از سخنان استاد فیض ببربم...
بی صبرانه منتظر فرداییم...

اگر درس و دانشگاه نبود صد در صد می رفتم و فایل صوتی رو یکساعت بعد میزاشتم ولی حیف که فردا کلاس دارم