|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۴, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
شما برای ایشون بفرستید: (پست اول)
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-8848.html |
|||
|
۱۷:۵۱, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
دوستان کدوم سخنرانی (به غیر از مینی سیتی ) در مور عاشورا سخن گفتند
|
|||
|
۲۳:۱۸, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
در مورد عاشورا استاد معمولا توی اکثر سخنرانی ها یه گریز کوچولو میزنن ولی معمولا سخنرانی هایی بحث نسل حرامخوار و نسل حرامزاده باشه....
البته اگه سوالی داری میتونی همینجا بپرسی.... |
|||
|
۲۱:۵۱, ۱۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
واسه محرم میخوام با دوستم یه مجوعه چند رسانه بزنیم و روی دی وی دی رایت کنیم و در سطح شهر پخش کنیم
شما کدوم سخنرانی رو پیشنهاد میدید من خودم دوازده ساعت اعواذ بالله و زن حجاب فمنیسم و موسیقی و مینی سیتی یک و دو را نتخاب کردم اگر سخنرانی خوبی هم از دکتر عباسی میدونید پیشنهاد بدید |
|||
|
۲۲:۰۷, ۱۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۰ ۲۳:۲۰ توسط zaeim.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۱۵/آبان/۹۰ ۲۱:۵۱)mesmaeil نوشته است: واسه محرم میخوام با دوستم یه مجوعه چند رسانه بزنیم و روی دی وی دی رایت کنیم و در سطح شهر پخش کنیم سلام شما ابتدا باید آن ها را با فراماسونری آشنا و کنجکاو کنید ، کاری که استاد رائفی کردند. کسانی که هنوز با ولایت کنار نیامده اند راز نسل و ذریه را بر نمی تابند. من به شما توسیه میکنم ابتدا آنها را با فراماسونری آشنا کنید. در مورد چیز های دیگر باید با احتیاط رفتار کرد. [/font] من به شخصه ابتدا بعضی ها که نوکران بی جیره و مواجب غرب بودن را با ویدیو های فراماسونری استاد خنثی کردم و بعد از یک مدت که مطلب خوب جا افتاد در مورد راز نسل و ذریه و البته ظهور سخن گفتم. بسیار هم جواب داد. [font=B Mitra]موفق باشید |
|||
|
|
۱۵:۱۲, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
![]() =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= اولین همایش از سلسله نشست های جنبش مصاف تحت عنوان "روایت عهد" موضوع جلسه اول : "حقیقت ذوالقرنین" سخنران : علی اکبر رائفی پور آدرس کامل : تهران - خیابان شهید طالقانی - نرسیده به خیابان شهید مفتح - درب ضلع جنوبی مجتمع فرهنگی 13آبان (لانه جاسوسی سابق) محل سالن بصیرت : ضلع شمال غربی مجتمع تذکر : حداکثر قبل از ساعت 14:15 در محل حضور به هم رسانید. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= روابط عمومی جنبش مصاف =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= www.masafportal.com =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= |
|||
|
|
۱۴:۰۴, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۱۵/آبان/۹۰ ۲۱:۵۱)mesmaeil نوشته است: واسه محرم میخوام با دوستم یه مجوعه چند رسانه بزنیم و روی دی وی دی رایت کنیم و در سطح شهر پخش کنیم توی سایت اپارات سرچ کن: فتنه شیطان یه سری کلیپ برات میاره که اسم همه شون فتنه ی شیطانه ولی شماره داره از یک تا شصت! فکر میکنم همون ترتیب مناسب باشه مثلا از شما یک شروع کن..... |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۲۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۰ ۱۸:۴۹ توسط ghadimi2.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
ارسال پستی مجموعه سخنرانی های استاد رائفی پور (یک عدد dvd)
[b]فقط هزینه ی پست برعهده سفارش دهنده می باشد [b]برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه نمایید mall">http://www.jangenarm2010.ir/post/398 [/b] |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
سلام و تشکر از سایت خوبتون
آقا لطفا دوستانی که میتونند در جلسه پنج شنبه 26 آبان "اولین همایش از سلسله نشست های جنبش مصاف تحت عنوان "روایت عهد" شرکت کنند لطف کنند که فایل صوتی سخنرانی رو با کیفیت خوب قرار بدن تا ما هم هرچه سریعتر از سخنان استاد فیض ببربم... بی صبرانه منتظر فرداییم... تشکر |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۹۰ ۱۳:۳۰)milad99 نوشته است: سلام و تشکر از سایت خوبتون اگر درس و دانشگاه نبود صد در صد می رفتم و فایل صوتی رو یکساعت بعد میزاشتم ولی حیف که فردا کلاس دارم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,749 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,074 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,257 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,531 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,987 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|

![[تصویر: Www-NooroMahdi-ir.jpg]](http://ups.night-skin.com/up-90-07/Www-NooroMahdi-ir.jpg)