کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهم ـ سخنراني هاي استاد رائفي پور با كيفيت بالا
۲۰:۴۰, ۲۵/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۱۶:۵۲ توسط moshkan.)
شماره ارسال: #1

با سلام خدمت همه دوستان محترم
يكي از مشكلاتي كه طرفداران سخنراني هاي استاد علي اكبر رائفي پور رو رنج ميده اينه كه اولا بعضي از سخنراني هايي كه اطلاع رساني ميشه براي دانلود قرار داده نميشه يا اگر هم گذاشته ميشه بعضا فايل صوتي و تصويري بي كيفيت هست به نحوي كه در حال حاضر سخنراني با كيفيت عالي كه وقتي از اينترنت دانلود ميشه بشه اون رو تكثير كرد و در اختيار ديگران هم قرار داد خيلي كمه. (من الان خودم سخنراني هاي با كيفيت استاد رو توي نماز جمعه شهرمون توزيع مي كنم). حل اين مشكل نياز به يك عزم جدي داره توسط خود دوستان كه اعضاي تالار حتما اين عزم رو دارند.
براي حل اين مشكل بايد دو تا كار رو انجام بديم.
اول اينكه توي تالار ما از همه شهرها عضو داريم پس اگر اين عزيزان بتونن سخنراني هاي استاد رو (با كيفيت البته) تهيه بكنند ... (دوم رو بخونيد)
دوم: همه عزيزاني كه سخنراني ها رو تهيه كردند زحمت بكشند اين سخنراني ها رو براي من بفرستند تا من توي هاستي كه تهيه شده با كيفيت هاي مختلف آپلود كنم و در اختيار دوستان قرار بدم.
توجه مهم: همه هزينه ها از جمله هزينه پست، هزينه رفت و آمد و هزينه پست دوستان رو من تقبل مي كنم. فقط زحمت تهيه و ارسالش مي افته گردن دوستان.
سوم: اگر عزيزاني هستند كه سخنراني هايي رو از استاد در اختيار دارند (با كيفيت خوب و بالا) زحمت بكشند اونها رو براي من بفرستند تا براي دانلود قرار بدم. (توجه مهم رو بخونيد)
اگر عزيزي مايل به همكاري بود و سخنراني هايي از استاد رو در اختيار داشت پيام خصوصي بده تا ادامه مراحل از جمله ارسال آدرس، شماره حساب و ... رو انجام بديم.
به اميد ظهور آقا و مولايمان امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) كه صد البته نزديك است.
نكته: الان كه من مي خوام پيام خصوصي پيغام بفرستم پيغام خطا ميده. به همين خاطر اگر تا روز بعد جوابي نگرفتيد به ايميل زير پيام بديد.
(مديران تالار لطفا اگه ممكنه اين تاپيك رو منتقل نكنند)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، محمود ، MohammadMeraj ، soltanmahmoud ، فاطمه خانم ، s_habibee ، mohamad ، ELENOR ، alitalebi ، سرود پیروزی ، رهیافته ، mojtaba_2030 ، zaeim ، aight9 ، خیبر110 ، أین المنتظر ، nahal_m ، Havbb 110 ، SARV ، ANTI satan ، Amir ، mrfarzadj ، ghadimi2 ، shafagh_mah ، blue sky ، milad99 ، sorayya ، navid-313 ، محب الزهرا
۲۳:۵۸, ۲۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #2

سلام
دوستان همانطور که مطرح شد درحال اماده سازی شرایط برای راه اندازی مرجع کامل از سخنرانی های استاد هستیم.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-8848.html
از این رو برای هماهنگی های لازم نیازمند همکاری بسیاری از دوستان هستیم تا کار به بهترین شکل انجام بشه
برای همین مهمترین مشکل و نیاز ما سخنرانی های استاد با بالاترین کیفیت است.
به همین خاطر هیچ کسی جز خود استاد نمیتونه در این زمینه بهترین کمک رو به ما کنه و محل سخنرانی ها یا سی دی های سخنرانی رو به ما برسونه.از همین رو خواهش مندیم اگر عزیزی شماره تماس مستقیم از استاد داره به ما لطف کنه تا هرچه سریع تر شرایط رو اماده کنیم و این مرجع رو راه اندازی کنیم.
امیدوارم قدمی مثبتی برداشته باشیم برای اطلاع رسانی و بیدارسازی بسیاری از مزدم.برای مثال فکر نمیکنم استاد به شهر ما بیان پس تنها راه مطلع شدن همین سی دی هاست.
لطفا اگر شماره تمسا مستقیمی دارید لطف کنید و پیغام خصوصی کنید تا تماس گرفته بشه و پروسه کار خیلی منظم و هماهنگ صورت بگیره.
موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، mojtaba_2030 ، zaeim ، ANTI satan ، Amir ، MohammadMeraj
۲۳:۳۳, ۲۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #3

سلام مجدد
اول
از همه از دوستاني كه كمك و راهنمايي كردن و خواهران و برادران عزيزي كه قول مساعد دادن براي ارسال سخنراني هايي كه در اختيار دارن تشكر مي كنم.
دوم
براي مشاهده و استفاده بهتر از فايل هايي كه براي دانلود قرار مي گيره احتياج به برنامه هايي هست كه بتونه انواع فرمت ها رو پوشش بده و ما در اولين گام دو برنامه زير رو براي استفاده عزيزان براي دانلود قرار مي ديم.
سوم:
كمك كنيد تا راهي رو كه شروع كرديم با قدرت و اتحاد ادامه بديم.
موفق باشيد

دانلود برنامه VLC Media Player
با حجم: 14 مگابايت

http://www.moshkan.net/program/Player/VLC.zip

دانلود برنامه KM Player

http://www.moshkan.net/program/Player/KMP.zip
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، ANTI satan ، Amir ، ali.ccie
۰:۱۲, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۷/مهر/۹۰ ۲۳:۳۳)moshkan نوشته است:  دانلود برنامه VLC Media Player

http://www.moshkan.net/program/Player/VLC.zip

دانلود برنامه KM Player

http://www.moshkan.net/program/Player/KMP.zip

سلام

بهترین و کم حجم ترین برنامه که از گوشت مرغ تا جون آدمیزاد رو میتونه اجرا کنه اینه
.
بیخود با کُدِک های VLC و KM رجیستری ویندوز خودتونُ به گَند نکشید

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
۱۰:۱۴, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
واقعا زحمات دوست خوبمون
moshkan
ستودنیه!

امیدوارم با کمک خدا در این راه مصمم تر شوی

اجرکم عندالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، Amir ، MohammadMeraj ، MANAFY
۱۳:۲۰, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6

متاسفانه منم هرچی سخنرانی دارم از اینترنت دانلود کردم.....

ولی یه نکته میخواستم بگم. با این وضع اینترنت فکر میکنم بهتره که همون صوتی با کیفیت پاین قرار داده بشه تا ما هم بتونیم دانلود کنیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: tezhosh
۱۵:۴۰, ۲۸/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۰ ۱۵:۴۱ توسط moshkan.)
شماره ارسال: #7

سلام به همه دوستان

1ـ اول از همه از دوستان عزيزي كه اين مطالب رو مي خونند و اونهايي كه كمك مي كنند تشكر مي كنم. باز هم از همه عزيزان مي خوام اگر سخنراني با كيفيتي از استاد دارن پيام خصوصي بدن تا براي استفاده ديگر دوستان به اشتراك بذاريم.

2ـ يه نكته درباره صحبت اين دوست خوبمون
Havbb
عرض كنم. ما هم فايل هاي صوتي سخنراني ها رو براي دانلود قرار خواهيم داد اما قبول بفرمائيد كه اولا سخنراني تصويري يه چيز ديگه است و ثانيا اينكه بعضي از سخنراني هاي استاد رو اگر با تصوير نبيني متوجه بعضي قسمت ها نميشي و ثالثا ما قصد داريم بستري فراهم كنيم تا دوستاي كه قصد دارند سخنراني ها رو توي شهرشون پخش كنند اما به سخنراني با كيفيت ايشون دسترسي ندارن هم بتونن سخنراني هاي استاد رو به دست ديگر دوستان برسانند.

3ـ اما مهمترين نكته اينه كه آدرس هاستي كه براي آپلود سخنراني هاي استاد تدارك ديده شده رو در انتهاي اين نوشته مشاهده مي كنيد. با جستجو توي پوشه ها مي تونيد مطالب مختلفي كه براي دانلود قرار گرفته رو با لينك مستقيم دريافت كنيد. اما مشخصا سخنراني هاي استاد رائفي پور و دكتر عباسي در پوشه هاي Video و Sound به صورت مجزا و با تاريخ انجام سخنراني مشاهده بفرمائيد.
آدرس سايت
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Amir ، MohammadMeraj ، hadiii ، wakeup313
۱۶:۱۱, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #8

بله خوب شما درست میگید منم نگفتم که تصویری خوب نیست. ولی اولا مشکل حجم داریم یعنی مثلا الان من دارم فیلم سخنرانی استاد (پروژه اشباح 4) رو دانلود میکنم ، حدود 10 درصدش رو دانلود کردم ، کیفیتش بسیار بسیار عالی و خوب طبیعتا حجمش هم خیلی بالاست. ولی آیا مطلب جدید و به درد بخور توشه؟ نه! داره در مورد خلقت آدم و داستان گول زدن توسط ابلیس رو میگه که هزاران بار شنیدیم!!!
منظورم اینه که نمی صرفه که دانلود کنم یعنی الان همون ده درصد رو هم پشیمونم که دانلود کردم.

به علاوه ی اینکه خیلی از سخنرانی ها اصلا با کیفیت فیلمبرداری نشدند که شما فیلم با کیفیتش رو بخوای! یا اینکه اصلا کسی فیلم برداری نکرده! یا اینکه اون که میخواسته میکس تصاویر رو انجام بده ماهر نبوده و زده خراب کرده (مثل همایش مینی سیتی 2)

مثلا من بخوام یه سی دی از سخنرانی ایشون بدم به یکی ، از کجا بدونم کدوم سخنرانی رو اول باید بدم؟؟ حتما میگید اول فراماسونری ، درسته؟ خوب اولا سخنرانی های فراماسونری استاد همه شون قدیمی هستند و وقتی صحبتهایی رو که اونجا انجام دادند رو با سخنرانی های الان مقایسه میکنیم میبینیم که بعضی مطالب رو استاد نظرشون عوض شده (مثلا به خاطر مطالعه و تحقیق بیشتر در اون مورد).... در هر حال منظورم اینه که اگه الان به استاد بگیم بیاد یه سخنرانی در مورد فراماسونری انجام بده و اون رو با سخنرانی مثلا دوسال پیش مقایسه کنیم میبینیم فرق میکنه! یعنی به این نتیجه رسیدند که روی یه مسائل دیگه ای باید تاکید کرد و..... به علاوه ی اینکه خود استاد گفتند پرداختن به فراماسونری دیگه بسه و اصلا فراماسونری هدف نبوده و نیست! بلکه فراماسونری یه بهانه ای بود برای شروع پرداختن و بررسی مسائل مهمتر!
اون وقت با این شرایط باز هم ما بیایم فیلم بررسی فراماسونری نشون ملت بدیم؟؟

البته حالا نظر خودم رو هم میگم ، از اونجایی که استاد فرمودند که میخوان یه بار دیگه جلسه تخصصی مثلا نماد شناسی برگزار کنند و ترتیب مطالب رو هم مشخص کنند ، تا موقعی که استاد چنین کاری رو انجام بدند ما باید خودمون زبونی این طور مطالب رو برای بقیه بگیم. البته عیب اینکار اینه که تعداد زیادی رو پوشش نمیده.
مثلا من خودم از فیلم هایی مثل فیلم ظهور و فیلمهایی که از استاد هست عکس گرفتم و اون عکسها رو هرجا میخوام مطلبی رو بگم نشون میدم.....
در واقع خودتون باید سخنران بشید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۴۸, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9

خوب امیدوارم یه ساز و کاری هم در آینده صورت بگیره که پک آرشیو سخنرانی های استاد به صورت کامل برای دوستان در نظر گرفته بشه .به صورت رایگان یا با هزینه اندک جهت تامین نیازهای سایت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim
۱۸:۳۹, ۲۸/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۰ ۱۸:۴۱ توسط moshkan.)
شماره ارسال: #10

(۲۸/مهر/۹۰ ۱۶:۱۱)Havbb نوشته است:  بله خوب شما درست میگید منم نگفتم که تصویری خوب نیست. ولی اولا مشکل حجم داریم یعنی مثلا الان من دارم فیلم سخنرانی استاد (پروژه اشباح 4) رو دانلود میکنم ، حدود 10 درصدش رو دانلود کردم ، کیفیتش بسیار بسیار عالی و خوب طبیعتا حجمش هم خیلی بالاست. ولی آیا مطلب جدید و به درد بخور توشه؟ نه! داره در مورد خلقت آدم و داستان گول زدن توسط ابلیس رو میگه که هزاران بار شنیدیم!!!
منظورم اینه که نمی صرفه که دانلود کنم یعنی الان همون ده درصد رو هم پشیمونم که دانلود کردم.

به علاوه ی اینکه خیلی از سخنرانی ها اصلا با کیفیت فیلمبرداری نشدند که شما فیلم با کیفیتش رو بخوای! یا اینکه اصلا کسی فیلم برداری نکرده! یا اینکه اون که میخواسته میکس تصاویر رو انجام بده ماهر نبوده و زده خراب کرده (مثل همایش مینی سیتی 2)

مثلا من بخوام یه سی دی از سخنرانی ایشون بدم به یکی ، از کجا بدونم کدوم سخنرانی رو اول باید بدم؟؟ حتما میگید اول فراماسونری ، درسته؟ خوب اولا سخنرانی های فراماسونری استاد همه شون قدیمی هستند و وقتی صحبتهایی رو که اونجا انجام دادند رو با سخنرانی های الان مقایسه میکنیم میبینیم که بعضی مطالب رو استاد نظرشون عوض شده (مثلا به خاطر مطالعه و تحقیق بیشتر در اون مورد).... در هر حال منظورم اینه که اگه الان به استاد بگیم بیاد یه سخنرانی در مورد فراماسونری انجام بده و اون رو با سخنرانی مثلا دوسال پیش مقایسه کنیم میبینیم فرق میکنه! یعنی به این نتیجه رسیدند که روی یه مسائل دیگه ای باید تاکید کرد و..... به علاوه ی اینکه خود استاد گفتند پرداختن به فراماسونری دیگه بسه و اصلا فراماسونری هدف نبوده و نیست! بلکه فراماسونری یه بهانه ای بود برای شروع پرداختن و بررسی مسائل مهمتر!
اون وقت با این شرایط باز هم ما بیایم فیلم بررسی فراماسونری نشون ملت بدیم؟؟

البته حالا نظر خودم رو هم میگم ، از اونجایی که استاد فرمودند که میخوان یه بار دیگه جلسه تخصصی مثلا نماد شناسی برگزار کنند و ترتیب مطالب رو هم مشخص کنند ، تا موقعی که استاد چنین کاری رو انجام بدند ما باید خودمون زبونی این طور مطالب رو برای بقیه بگیم. البته عیب اینکار اینه که تعداد زیادی رو پوشش نمیده.
مثلا من خودم از فیلم هایی مثل فیلم ظهور و فیلمهایی که از استاد هست عکس گرفتم و اون عکسها رو هرجا میخوام مطلبی رو بگم نشون میدم.....
در واقع خودتون باید سخنران بشید.

دوست عزيز من سلام
من بيشتر منظورم جديدترين سخنراني هاي استاده
يعني مثلا اگر امروز استاد توي مكان الف سخنراني كردند دوستان عضو تالار برن فيلشمو گير بيارن بفرستن تا بذاريم براي دانلود.
فعلا قبلي ها رو قرار ميديم تا جديدها هم برسه (البته با همكاري دوستان)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]