![]() |
|
سن درست ازدواج - نسخه مناسب چاپ +- تالار گفتگوی بیداری اندیشه (http://forum.bidari-andishe.ir) +-- بخش: سبک زندگی اسلامی-ایرانی (/forum-32.html) +--- بخش: خانواده (/forum-73.html) +--- موضوع: سن درست ازدواج (/thread-32391.html) |
سن درست ازدواج - Ali#59 - ۱/فروردین/۹۳ ۰:۳۱ بسم الله الرحمن الرحیم سلام ![]() بعد از اینکه این تایپیک رو زدم : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32374-page-3.html یه ماجرای جالبی برای من پیش اومد!* بعد از اینکه این ماجرای جالب برای من پیش اومد،بعدش یه سوالی واسم مطرح شد،بعدش اومدم که این تایپیک رو بزنم! (فهمیدید الان؟؟! |)خلاصه! سوال من اینه که : « از نظر شما سن درست ازدواج کدومه؟ » ذیل این پرسش فقط اشاره میکنم به ازدواج حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها) حالا آیا اینها برای ما الگو و نمونه هستند یا اینکه نه،ما باید پیرو عرف جامعه باشیم؟ * ماجرا مربوط میشه به یکی از دوستان من،که توی 18 سالگی ازدواج کردن و حالا یه ماجراهایی پیش اومد!(بگذریم )
پاسخ به: سن درست ازدواج - Havbb 110 - ۱/فروردین/۹۳ ۰:۳۶ سنی که هر دو طرف به بلوغ عقلی و اجتماعی و جنسی رسیده باشن و به قول معروف پختگی اخلاقی لازم رو کسب کرده باشن. تاپیکهای خوبی در این زمینه داریم قبلا نظرات داده شده و بحث ها شده پاسخ به: سن درست ازدواج - Ali#59 - ۱/فروردین/۹۳ ۰:۳۸ (۱/فروردین/۹۳ ۰:۳۶)Havbb 110 نوشته است: سنی که هر دو طرف به بلوغ عقلی و اجتماعی و جنسی رسیده باشن و به قول معروف پختگی اخلاقی لازم رو کسب کرده باشن. تاپیکهای خوبی در این زمینه داریم قبلا نظرات داده شده و بحث ها شدهخب آخه فقط طرفین مطرح نیستند. ممکنه دو نفر توی سن پایین به بلوغ کامل برسن،اما برخورد جامعه با ازدواج اینها چطور خواهد بود؟! ![]() در این مورد من تایپیکی پیدا نکردم...اگه کسی از دوستان لینک داره،لطف کنه بزاره. و در ضمن این سوال مهم : آیا در این زمان ما باید از الگوهای دینی تبعیت کنیم یا از عرف؟؟ (و این که این روزها عرف با اصل دین تضاد پیدا کرده (گاها)) پاسخ به: سن درست ازدواج - Havbb 110 - ۱/فروردین/۹۳ ۰:۴۶ جاهایی که عرف با دین تعارض پیدا میکنه خب قطعا باید دنبال دین بریم دیگه. توی این تاپیک مفصل توضیح دادم: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-30493.html بله ممکنه بلوغ عقلی زیر بیست سال هم اتفاق بیوفته (زیاد نیست) در اون صورت هست که ازدواج مشکل خاصی پیدا نمیکنه پاسخ به: سن درست ازدواج - help me - ۱/فروردین/۹۳ ۱:۱۳ سن ازدواج به خود شخص بستگی داره هر وقت احساس کنه برای زندگی مشترک و مسئولیتاش اماده شده و امادگی چرخوندن یه زندگی رو بطور مستقل داره و هر وقت که احساس کنه دوست داره ازدواج کنه و اماده ست و یکم از جنس مخالفش اطلاعاتی داره .... در کل بستگی به برنامه زندگی طرف داره . و در اخر هر وقت انگیزه ای برای شروع زندگی مشترک داشته باشه پاسخ به: سن درست ازدواج - أین المنتظر - ۱/فروردین/۹۳ ۱:۱۸ معیار سن
پاسخ به: سن درست ازدواج - 59-11(یامهدی) - ۱/فروردین/۹۳ ۱۹:۲۹ 11:66-7 0.0 با تبریک فرا رسیدن نوروز و تسلیت ایام فاطمیه (۱/فروردین/۹۳ ۰:۳۶)Havbb 110 نوشته است: سنی که هر دو طرف به بلوغ عقلی و اجتماعی و جنسی رسیده باشن و به قول معروف پختگی اخلاقی لازم رو کسب کرده باشن. تاپیکهای خوبی در این زمینه داریم قبلا نظرات داده شده و بحث ها شده به نظر من اصلا هم اینطور نیست و اغلب افراد در سن 17 به بعد به اندازه ای از شعور و فهم میرسن که بتونن خوب و بد رو تشخیص بدن و با بالا رفتن سن, تجربه س که بالا میره . این دو فرد خام هستند که می تونند با هم, همدیگه رو بسازن نه اینکه وقتی خودشون رو ساختن یکی مثل خودشون پیدا کنن که غیر ممکن خواهد بود. [color=#e6e6fa]0.0 من کی باشم که نظر بدم , قریب به مضمون یادمه آقای پناهیان می گفتند : دختر و پسر تو سن پایین مثل گِل هستن اگه دو تکه گل رو به هم بچسبونی ممکنه, ولی اگه تو تا کلوخ رو به هم بزنیم میشکنه ! 0.0 یکی از اساتید به نقل از امام خامنه ای می فرمودند : سن ازدواج باید 18,17 و نهایتا 19 باشه ! 0.0 حجت اسلام قرائتی در جمع زوج های دانشجویی و در پاسخ به سوال خبرنگار فرمودند : حالا اینها که پیر شدند ! 0.0 از همه مهمتر : (۱/فروردین/۹۳ ۰:۳۱)Tishtar نوشته است: ذیل این پرسش فقط اشاره میکنم به ازدواج حضرت علی (علیه السلام) و حضرت فاطمه (سلام الله علیها)مسلما عمل به سیره ائمه برای ما واجبه ولی یه چیزی رو هم باید در نظر گرفت و اون نظر پیامبر در ازواج این دو معصوم بود, منظورم اینه که حتما باید نظر بزرگان خانواده و کارشناسان دینی هم تو این نوع انتخاب ها معیار باشه حالا بیایم بیبنیم آسیب های اجتماعی تو کدوم سن بیشتره : فکر کنم جواب هیچکس بالای 27 سال نباشه ؟ 0.0 اللهم عجل لولیک الفرج
پاسخ به: سن درست ازدواج - Havbb 110 - ۲/فروردین/۹۳ ۰:۴۴ نقل قول:به نظر من اصلا هم اینطور نیست و اغلب افراد در سن 17 به بعد به اندازه ای از شعور و فهم میرسن که بتونن خوب و بد رو تشخیص بدن و با بالا رفتن سن, تجربه س که بالا میره . این دو فرد خام هستند که می تونند با هم, همدیگه رو بسازن نه اینکه وقتی خودشون رو ساختن یکی مثل خودشون پیدا کنن که غیر ممکن خواهد بود. منظور از پختگی اخلاقی اینه که بعدا زندگی رو با بچه بازیهاش خراب نکنه. بتونه مثل یه آدم بالغ تفاوتها و سختی های زندگی رو تحمل کنه ، صبرش زیاد باشه ، برای زندگیش ارزش قائل باشه متاسفانه در غیر این صورت خیلی زود به طلاق خواهد کشید. پاسخ به: سن درست ازدواج - peyman0082 - ۲/فروردین/۹۳ ۱:۱۷ سلام-من تازه عضو این باشگاه شدم/من دقیقا دنبال همین بحث بودم!!!ببینید به نظر من سن ازدواج17یا18سالگیه!!! یه دوستی گفتن دوطرف اول باید به پختگی کامل برسن ولی"به اعتقاد من"باید نیم پخت بشن!!!یعنی چی؟؟؟یعنی باید بقیه ی مراحل پختگی رو بعده ازدواج کسب کنن!یعنی یه پسری که تو سن17/18سالگی ازدواج کنه میدونه که مسئولیتی داره و اون مسئولیت همسرشه/یه مثال ساده:وقتی یه پسری بعده ازدواج دوستاش بهش پیشنهاد رفتن به استخر بکنن اون پسره اول فکرش میفته به اینکه اون الآن همسر داره و رفتار و اعمالشو طوری تنظیم میکنه که نشون بده اون دیگه از حالت مجردی خارج شده واین یعنی اینکه این فرد داره به پختگی کامل و رو به رشد میرسه که در قدیم هم دخترها و پسرها همینگونه به پختگی کامل میرسیدن من این رو براساس مشاهداتم دارم میگم و امیدوارم تونسته باشم اونطور که باید منظورمو رسونده باشم پاسخ به: سن درست ازدواج - عبداللهی - ۲/فروردین/۹۳ ۱:۱۹ برای دختر خانم هایی که به بلوغ عاطفی و عقلی رسیده اند هر وقت که شوهر مناسب گیرشان آمد سن مناسب ازدواجشان هست ( درس و مشق و ... به نظر من در این مورد از درجه دوم اهمیت قرار دارند چون بعدا می توانند آن را ادامه دهند . (( ما ترکها ضرب المثلی داریم که می گوید : چای هر زامان کوتوح گتیرمز معنی : رودخانه همیشه کنده ی درخت نمی آورد . تفسیر : هر وقت یک فرد دارای شرایط مناسب (منظور ملاکهایی که به خواسته های شما نزدیکتر باشد ) واست پیدا شد ردش نکن چون ممکن است دیگر فردی مثل آن پیدا نشود و پشیمانی سودی نخواهد داشت . )) ولی برای آقا پسرها در این دور و زمونه : 1- رسیدن به بلوغ عاطفی و عقلی 2- داشتن روحیه ی مسولیت پذیری 3- داشتن یک کار مناسب و حلال 4- داشتن استقلال فکری مواردی مثل ماشین و منزل و مواردی از این دست هرچند که مهم است ولی بدون آنها هم زندگی می تواند بچرخد . و در کل آوردن رقم و عدد برای سن ازدواج هم مطلب درستی نیست . مختصر و مفید نوشتم تا انشاالله مثمر ثمر باشد .
|