|
سال جدید،با همسر یا بی همسر؟
|
|
۱۰:۴۱, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۱۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسم الله الرحمن الرحیم![]() اول از همه بگم که خواهشا بی خیال سن و سال ارسال کننده ی تایپیک بشید!من خیلی منتظر موندم تا یکی دیگه این تایپیک رو بزنه. ولی دیدم نخیر،مثل این که هیچ کس به یاد این موضوع نیست،لذا بر آن شدم تا در آستانه ی این سال جدید، یک حرکت قرائتی وار بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال « ازدواج » را فراموش نکنید.![]() ![]() نمیدونم...اسمش رو امر به معروف میزارید،پیام تبلیغاتی میزارید (!) یا هر چی...ولی به نظرم لازم بود یادآوری کنم که : « النِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلَیْسَ مِنِّی » . خلاصه این آخر سالیه به یاد این سنت حسنه ی رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) باشید ![]() وَأَنکِحُوا الْأَیَامَى مِنکُمْ وَالصَّالِحِینَ مِنْ عِبَادِکُمْ وَإِمَائِکُمْ إِن یَکُونُوا فُقَرَاء یُغْنِهِمُ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ (وعده ی خدا) وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِیمٌ وَلْیَسْتَعْفِفِ الَّذِینَ لَا یَجِدُونَ نِکَاحًا حَتَّى یُغْنِیَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۴, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۲ ۱۹:۲۰ توسط ISOD.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۹/اسفند/۹۲ ۱۱:۲۳)Mohammad Trust نوشته است: ما به فکرش بودیم که بی خیالش شدیم. رفت تا چند سال دیگه. تا همه چیزو جور نکنی متاسفانه هیچ کسی نمیتونه بهت اعتماد کنه وَالَّذِينَ جَاهَدُوا فِينَا لَنَهْدِيَنَّهُمْ سُبُلَنَا وَإِنَّ اللَّهَ لَمَعَ الْمُحْسِنِينَ ﴿عنکبوت-۶۹﴾ و آنها كه در راه ما (با خلوص نيت) جهاد كنند قطعا هدايتشان خواهيم كرد و خدا با نيكوكاران است. وظیفه شما (و ما) تلاش کردنه حتی اگر به مقصد نرسیم |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۹/اسفند/۹۲ ۱۸:۵۲)نهج الحسین (علیه السلام) نوشته است: داداش منم کانتر ریختم ، ولی نمیدونم چرا فایده نداره ؟!! ![]() کانتر یه کم دوزش پایینه،قدیمی شده! ![]() الان مخدرهای صنعتی غوغا میکنن ![]() . . . بابا به جای این کارا،بیاید ازدواج کنید،سرتون رو به این چیزا گرم نکنین!پس فردا سر پیری اینا عصای دست نمیشن ها... (یه چی تو مایه های آقای آقابزرگ! |)
|
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۹/اسفند/۹۲ ۱۹:۴۴)Tishtar نوشته است: ایشالا سال بعد من خودم میشم داماد ، شیرینی هم نمیدم ، دلتونو الکی صابون نزنید ، فقط یه ولیمه! ![]() دعام کنید... |
|||
|
|
۲۳:۲۹, ۲۹/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۳ ۱۵:۵۳ توسط help me.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم
![]() ان شاء الله گره از کار همه مجردای عزیز مشتاق باز بشه و همسرای خوبی نصیبشون بشه امسال (اینو از ته دل گفتم) کسایی که خیلی مشتاقن برای ازدواج یه شهید عزیزی رو تو اصفهان میشناسم که فوق العاده زود در این مورد جواب میده از نزدیک چند مورد رو دیدم حالا کسی میخواد بگه معرفی کنم نتیجه اش رو ببینید! ایشون هستن http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32...#pid261981 |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۲۹/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
|
۰:۰۵, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
|
۰:۰۸, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
|
۰:۱۲, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
این ارسال رو هم بخونید
مجربه منظور اون قسمت آقای نخودکیه http://forum.bidari-andishe.ir/thread-29...#pid234798 |
|||
|
|
۰:۲۱, ۱/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
عبدالرحمن تو که لالایی بلدی پس چرا خوابت نمیبره
![]() جای رضا خالی... براش دعا کنید تا یادش بیوفته براتون دعا کنه |
|||
|
|
۰:۲۷, ۱/فروردین/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۳ ۰:۲۹ توسط help me.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تقدیم به بهترین همسر دنیا | ehsan8taherian | 1 | 1,667 |
۱۳/آذر/۹۴ ۱۸:۲۲ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| این حرف قرآن است...مردان و زنان بیهمسر خود را همسر دهید... | Admirer | 70 | 27,527 |
۲۰/مهر/۹۴ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: السا |
|
| هشدار!فرزندتان را قبل از 20 سالگی همسر دهید | آوا | 50 | 16,973 |
۲۵/مرداد/۹۴ ۲:۲۰ آخرین ارسال: Unnamed999 |
|
| توقعات شما از همسر آیندتون؟؟؟؟ | mahpare | 13 | 5,250 |
۱۲/مرداد/۹۴ ۱۸:۰۰ آخرین ارسال: soshiant |
|
| همسر؛ دوست یا رفیق | hosseinsagbaglo | 0 | 1,147 |
۲۰/تیر/۹۴ ۲:۰۹ آخرین ارسال: hosseinsagbaglo |
|
| اختلاف فكري و فرهنگی با خانواده همسر | besooiekamal | 0 | 998 |
۶/مهر/۹۳ ۱۲:۴۹ آخرین ارسال: besooiekamal |
|
| راه صحيح انتخاب همسر | besooiekamal | 0 | 1,192 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۶ آخرین ارسال: besooiekamal |
|

بزنم و به تمامی دوستان مجرد یادآوری کنم،که امسال 
![[تصویر: halghe.jpg]](http://www.aviny.com/Occasion/ahlebeit/fatemeh/ezdevaj/87/images/halghe.jpg)
![[تصویر: 9491037109203415418024195136798128111.jpg]](http://img1.tebyan.net/big/1388/07/9491037109203415418024195136798128111.jpg)

|)