|
مرکز فساد جدید برای دختران ایرانی
|
|
۰:۴۸, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۱:۰۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یک راست میرم سر اصل مطلب! اخیرا مسابقه ای در شبکه ی صهیونیستی فارسی 1 برگزار میشود با عنوان "تمام یا دوام" البته این برنامه مسابقه نیست در واقع شبیه قماره ، یه شرکت کننده میاد و به صورت شانسی چند تا صندوق رو انتخاب میکنه و شانسی پول میبره. توی این مسابقه از همه شهر های ایران شرکت میکنند و نکته قابل توجه اینکه همگی الزاما بدون حجاب باید در این مسابقه شرکت کنند. آیا این دسیسه ای بسیار جدی برای منحرف کردن دختران ایران نیست؟ این که مدام اعلام کنند که ایشون از فلان شهر ایران اومده و تو این مسابقه شرکت داره میکنه.... و در پایان هم بدون هیچ زحمتی مبلغی جایزه میبره. و این یعنی علنا این شبکه جایزه گذاشته برای هرکس که کشف حجاب کنه و بیاد جلوی دوربین ها.... نا خودآگاه یاد اون سخنرانی دکتر عباسی افتادم که سال 83 قضیه قاچاق دختران ایرانی به دبی رو گفتند (اتفاقا این مسابقه هم توی دبی برگزار میشه) و گفتند که اگر بنا باشه یه مرکزی به وجود بیاد برای حیا زدایی از فرهنگ زنان ایرانی ، ما ساکت نخواهیم نشست چون این یک مسئله ی امنیت ملیه! برای این مرز و بوم حیا مطرحه که اگه زده بشه که چیزی نمیمونه..... به نظرم باید یه جهاد جدی توی این زمینه صورت بگیره.... من نمیدونم دیگه من نمیتونم تحمل کنم..... حتی اگه همه تون بیکار بشینید یا بیاید اینجا مخالفت کنین من خودم شخصا تا اونجایی که از دستم بر میاد اقدام میکنم.... هر کی میاد یا علی! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۴۶, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۱۳:۴۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خواهران و برادران من ، راهی که من به ذهنم میرسه که خیلی خوب جواب میده در این مورد ، اینه که:
1- ما باید یه مستند خیلی کامل و خوب رو بسازیم ، برای اینکار باید از گروههای مستند سازی که در جبهه ی خودمون کار میکنن کمک بگیریم ، دوستان اگر کسی از شما مستند سازهایی رو سراغ داره لطفا بهش اطلاع بدید تا در این رابطه کار کنند.... 2- این شبکه قبلا روی هاتبرت دریافت میشد که ایران زدش ، الان فکر کنم روی یوتلست سیگنالهاش دریافت میشه ، به نظر من می ارزه قسمتی از بودجه ی وزارت فرهنگ کشور رو بذارن روی این که جلوی انتشار امواج این شبکه رو بگیرن ، برای این کار یه جوری باید از مسئولین بخوایم تا این کار رو انجام بدند ، نظر شما چیه؟ پ.ن: گویا تعدادی از اساتید این تاپیک بنده رو خوندند و نظراتی داشتند ؛ منتظرم تا نظرات ایشان توی این تاپیک منتشر شود انشاالله... |
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۳ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۰ ۱۳:۴۶)Havbb نوشته است: 2- این شبکه قبلا روی هاتبرت دریافت میشد که ایران زدش ، الان فکر کنم روی یوتلست سیگنالهاش دریافت میشه ، به نظر من می ارزه قسمتی از بودجه ی وزارت فرهنگ کشور رو بذارن روی این که جلوی انتشار امواج این شبکه رو بگیرن ، برای این کار یه جوری باید از مسئولین بخوایم تا این کار رو انجام بدند ، نظر شما چیه؟ بسم الله الرحمن الرحیم سلام بنده هم با تلاش برای جلوگیری از ادامه این حرکت کاملا موافقم و هر کاری که در این زمینه از دستم بر بیاد کوتاهی نمیکنم إن شاءالله. اما روش هایی که استفاده میشه برای اینکه جلوی امواج گرفته بشه برای سلامتی بدن مضره. از طرفی هزار راه دیگه هم هست که بیشتر مردم هم بلدن برای جلوگیری از پارازیت و دریافت امواج ... پس این روش بجز آسیب رسوندن به بدن مردم سود دیگه ای نداره بهتره دنبال راههای دیگه ای بود. فرهنگ سازی از طرق مختلف بهترین روشه و انجام کارهایی از قبیل جمع کردن دیش های مردم و ایجاد پارازیت و ... تاثیر معکوس میذاره. (این موضوع برای حقیر کاملا اثبات شده. ) یا علی |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۱۷:۱۰ توسط navid-313.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
واقعیتش روشهایی که دوستان پیشنهاد کردن خیلی خوبه مخصوصا نظر دادن تو سایت اون شبکه و ساخت مستند که عالیه !
اما یه مسئله ای که من بهش فکر میکنم اینه که یه سری از دخترای ما یه جورایی اون مانیفست یا مدلی که ازش تقلید میکنن رو گم کردن چون همینطور که میبینید یه سری از دخترا واقعاً خوبن و پاکن و یه سری از دخترا هم که واقعا نمیشه کلمه ای رو براش پیدا کرد ! و دشمن هم اینو خوب بدست آورده و داره شدیدا رو همین کار میکنه ! چون قبلنا دخترا مدلشون تقریبا مادرشون بود و هویتشون درکل زیاد با مدل و باورهایی که از بچگی باهاش بزرگ شدن در تضاد نبود ! اما الان میبینیم که گاها میبینیم که دختر اصلا خونوادشو حتی قبول نداره و دقیقا راهی رو میره و کاری رو انجام میده که کاملا متفاوت باشه با خانواده ای که درش بزرگ شده ! که این قضیه هم میتونه از فقر مادی و یا معنوی باشه چون دختر نیاز داره تا کانون توجه باشه و اگر خانواده ای که درش بزرگ شدن از نظر مادی گرفتار خودشون باشن یا از نظر رفتاری توجه نکنن به دختر و یا .. باعث میشه که به جامعه رو بیاره برای ارضای اون خصیصه و حالا دقیقا اینجاست که دستگاه الگو سازی دشمن خودشو القا میکنه به .. (هرکی، فرق نمیکنه !) چون وقتی وارد جامعه میشه که جامعه ما هم که اغلب واقعا گرفتار مسائل سیاسی هست (میبینید که از بچه 10-12 ساله تا پیرمرد 60-70ساله اکثر صحبت های اجتماعیش درمورد سیاست هست و درمورد زندگی و روش مناسب تر زندگی صحبت چندانی نیست !) و دشمن هم همینو میخواد ! میخواد که ما گرفتار مسائل سیاسی باشیم و خودش بتونه به هدفش برسه ! در کل بخوام جمع کنم صحبتم رو اینو میگم که آقا باید یه شرایطی ایجاد بشه مردم بتونن بیشتر وارد جامعه و سوار مسائل خودشون باشن ! مخصوصا تو مسائل اقتصادی چون اگه اقتصاد ما رو روال باشه هرکی میتونه برا زندگیش راحت تر برنامه ریزی کنه (البته یکی از پارامترها هست) چون اگه کارها و مسائل رو برنامه و مستقیم باشه نتیجه این میشه که اگر خانواده ای مشکل اقتصادی داره میدونه که اگه تو این کاری که هستم برفرض اگه امروز 8ساعت کار میکنم میگیرم اینقدر فردا اگه 12ساعت کار کنم حتما میگیرم اونقدر تا مشکلم حل بشه و این باعث میشه که اینجا خانواده دیگه شدیدا درگیر چه کنم چه کنم نباشه تا از دختر خانواده قافل بشه و درنتیجه باعث بشه تا یه جورایی اون الگو گم نشه و حتی ساختن یک الگو جدید و مناسب خیلی راحت تر هم هست از دوستانی هم که تو این تالار زحمت میکشن واقعا تشکر میکنم چون تقریبا خوراک اطلاعاتی خوبی هست اینجا |
|||
|
|
۱۹:۱۲, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۰ ۱۳:۴۶)Havbb نوشته است: 2- این شبکه قبلا روی هاتبرت دریافت میشد که ایران زدش ، الان فکر کنم روی یوتلست سیگنالهاش دریافت میشه ، به نظر من می ارزه قسمتی از بودجه ی وزارت فرهنگ کشور رو بذارن روی این که جلوی انتشار امواج این شبکه رو بگیرن ، برای این کار یه جوری باید از مسئولین بخوایم تا این کار رو انجام بدند ، نظر شما چیه؟والا این کار از واکسیناسیون هم واجب تره. ولی ما همیشه دیر می جنبیم.اگر تلویزیون خودمون برنامه خوب داشته باشه استقبال از ماهواره کم تر می شه. بعد از درو داس رو برداشتیم. گذاشتیم ماهواره توی زندگی مردم ریشه کنه بعد گیرنده های دیجیتال رو روی کار آوردیم. |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان .بنده هم موافق مستند سازی هستم . ببینم الان وقتش نرسیده که یه مستند کامل برای فارسی 1 درست کنیم ؟ تجربه شده که مستند میتونه تاثیر خوبی داشته باشه و این یکی از بهترین کاراست . البته کسی رو میخواد که بشینه پای فیلمهای شبکه تا چند تا مورد هم ضبط کنه و توی مستند بیاره . من به ماهواره دسترسی ندارم . دوستانی که به ماهواره دسترسی دارن و خودشون غرق فیلم نمیشن و تحلیل گر هستند لازمه بیشتر به این حرکت کمک کنن . پاینده باشید . |
|||
|
|
۱۲:۰۱, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۰ ۰:۴۸)Havbb نوشته است: توی این مسابقه از همه شهر های ایران شرکت میکنند و نکته قابل توجه اینکه همگی الزاما بدون حجاب باید در این مسابقه شرکت کنند. |
|||
|
|
۱۲:۵۴, ۲۴/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۰ ۱۲:۵۵ توسط جبریل.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
«وقال الرسول یا ربَ انَ قومی اتَخذوا هذا القرآن مهجورا.الفرقان14» دوستان حالا می فهمم تمام این مشکلات منشئش از نا آشنایی ما با قرآنه . بذارید حرفی رو بزنم که تو دلم سنگینی می کنه .شما دارید به فارسی1 گیر میدید غافل از اینکه صدا وسیما ی ما جاهلنه یا عالمانه داره همین کار رو عیناً تو رسانه ی ملی کپی پیست می کنه نمی دونم صحنه هایی رو که زما ن انتخابات از تلوزیون پخش شد رو دیدید یا نه اما من متوجه نمی شم چرا تلوزیون گیر داده بود تا هر دیقه عکس زنا ودخترای بی حجابی رو که داشتند رای می دادن رو نشون بده!!! آخه یکی نیست به این آدم های ابله بگه نشون دادن همبستگی ملی با شکستن قبح یک عمل زمین تاآسمون فرق میکنه .حالا بگذریم اصل مطلب که می خواستم بگم دوری ما از قرآنه واینکه تمام این مطالب راه حلش تو خود قرآنه «یا ایها النبی قل لازواجک وبناتک ونساء المومنین یدنین علیهن من جلابیبهن ذلک ادنی ان یعرفن فلا یوذین وکان الله غفوراًرحیما.الاحزاب59»ترجمه «ای پیامبر به همسران ودخترانت وزنان مومنان بگو که روسری های بلند بر خود بیفکنند این عمل مناسب تر است و(این نتیجه رادارد که)(به عفت وپاکدامنی شناخته شوند ومورد آزار قرار نگیرند وخداوند آمرزنده ی مهربان است»دو پیام مهمی که می توان از آیه برداشت کرد این است که 1سر چشمه ی بسیاری از مزاحمت ها ی هوسبازان نسبت به زنان ودختران نوع لباس خود آنهاست و2 زنان با حجاب باید با حضور خود در صحنه جوّ عمومی عفاف وپاکدامنی راحفظ کنند و فرصت مانور را از هوسبازان بگیرند .الله اکبر الله اکبر به این آیه ی شریفه لااله الّا الله خدایا مارا از نعمت قرآن عظیم بی بهره مساز .این است حرف قران این است راه حل مشکلات حالا یک مشت نفهم بی خاصیت جمع شدند دور هم به عنوان سینما به عنوان صدا وسیما آخه آدم از کدوم یکیش بگه ؟اصلاًمن موندم چرا تو این فیلم وسریال های زهرماری ما هرچی زنو دختره باید مانتویی باشه یا به ندرت کلی ترینو گداگشنه ترینو بد بخت ترین زن ها باید چادری باشن آخه یه ذره! ! دو ذره!! بسه دیگه بابا! این جامعه ی ایده آل وقرآنیه که می خوایم برای ظهور آقا تدارک ببینیم ؟به نظر من ما بایداول بریم صدا وسیمای مزخرفو جمعش کنیم .فارسی وانو شبکه های ماهواره ای پیشکش.پس نتیجه ی کلّی اینکه خواهران محجبه ی ما سعی کنن با حضورشون در عرصه های مختلف جامعه گوی سبقتو از این جاهلان بگیرن .و در آخر «همه می خواهند جامعه را اصلاح کنند امّا هیچ کس به فکر اصلاح خودش نیست .تولستوی»
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |