کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 18 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی هری پاتر
۱۸:۲۳, ۲۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
هری پاتر مهم ترین اتفاق ادبیات در ابتدای قرن 21 بود و جای بحث هم زیاد داره
هرکس سند و مدرکی داره که محکم و مستدله بیاره...چه درجهت تایید و چه در جهت تکذیب ماسونی بودن این کتابها...

من خودم هم یه سری اسناد دارم که میزارم...

ضمنا ملاک اول برای بحث کتابهاست نه فیلمها...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sunrise59 ، semnani ، MohammadMeraj ، امیرحسن ، sam fisher ، Detector ، ehsanagiyan

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۵۰, ۲۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۹۰ ۰:۵۲ توسط mohamad316910.)
شماره ارسال: #81
آواتار
[/quote]
دیدگاه نوین نوشته است:
علیک سلام
پس اگه اینطوری که میفرمایید باشد به تصویر کشیدن هر نبرد حق و باطلی به جز نبرد آخر زمان امام عصر ، بر ضد مهدویت است!!!.....

با سلام
دوست عزیز اولا در هر فیلمی باید دو جبهه وجود داشته باشد تا در میان آن دو درگیری بوجود آید و در نهایت یک جبهه پیروز ولی اینکه آن فیلم بر ضد مهدویت است یا نه باید به محتوای فیلم توجه کرد از علائمی و نماد هایی که در ساخت آن به کار رفته است و یا چه کسانی آن را ساخته و یا پشتبانی کرده اند و به طور کلی باید کلیات آن را بررسی کرد و بعد نظر داد و در مورد فیلم هایی مثل ارباب حلقه ها که نماد تک چشم که بوضوح نمایانگر است و یا در هری پاتر همان کلیات فیلم که در مورد جادوگری و موجودی شیطانی که در آیند می آید ؛است و نکته مهم اینکه جبهه شر در زمان فیلم وجود داشته و یا وعده آن داده شده که فردی شیطانی خواهد آمد که اگر اینطور بود می شودگفت فیلم ماسونی است ولی اگر در گیری میان دو جبهه بود که هر دو جبهه در زمان شروع فیلم حضور داشتند مثلا درگیری مردم با پادشاه ظالم که در اکثر فیلم ها می بینیم ولی این گونه فیلم ها را نمی شود ماسونی خواند
دوما من فکر نمی کنم یک شیعه و مسلمان یک وعده به حق الهی را با یک ترفند یک مشت شیطان پرست و ماسونر مقایسه کند و وعده خداوند به مومنان خود را یک دروغ برای جذب بداند ؟؟؟؟؟Angry حتی فکر کردن به آن برای مقایسه نیز از نظر من یعنی کفر شاید فکر کنید بنده افراطی فکر می کنم و لی ...
سوما به نظر بنده میشود فیلمی ساخت که تمام علایم ماسونی و ... در جبهه حق باشد و باطل علایم غیر ماسونی داشته باشد و باطل نابود شود .خوب عزیز من کلیات حرف بنده اینجاست که افرادی در حال ساخت این گونه فیلم ها هستند فیلم هایی مثل گنجینه ملی و .... که احتیاج به کمی تفکر دارند.
۱:۱۶, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #82
آواتار

دیدگاه نوین نوشته است:
علیک سلام
پس اگه اینطوری که میفرمایید باشد به تصویر کشیدن هر نبرد حق و باطلی به جز نبرد آخر زمان امام عصر ، بر ضد مهدویت است!!!.....

با سلام
دوست عزیز اولا در هر فیلمی باید دو جبهه وجود داشته باشد تا در میان آن دو درگیری بوجود آید و در نهایت یک جبهه پیروز ولی اینکه آن فیلم بر ضد مهدویت است یا نه باید به محتوای فیلم توجه کرد از علائمی و نماد هایی که در ساخت آن به کار رفته است و یا چه کسانی آن را ساخته و یا پشتبانی کرده اند و به طور کلی باید کلیات آن را بررسی کرد و بعد نظر داد و در مورد فیلم هایی مثل ارباب حلقه ها که نماد تک چشم که بوضوح نمایانگر است و یا در هری پاتر همان کلیات فیلم که در مورد جادوگری و موجودی شیطانی که در آیند می آید ؛است و نکته مهم اینکه جبهه شر در زمان فیلم وجود داشته و یا وعده آن داده شده که فردی شیطانی خواهد آمد که اگر اینطور بود می شودگفت فیلم ماسونی است ولی اگر در گیری میان دو جبهه بود که هر دو جبهه در زمان شروع فیلم حضور داشتند مثلا درگیری مردم با پادشاه ظالم که در اکثر فیلم ها می بینیم ولی این گونه فیلم ها را نمی شود ماسونی خواند
دوما من فکر نمی کنم یک شیعه و مسلمان یک وعده به حق الهی را با یک ترفند یک مشت شیطان پرست و ماسونر مقایسه کند و وعده خداوند به مومنان خود را یک دروغ برای جذب بداند ؟؟؟؟؟Angry حتی فکر کردن به آن برای مقایسه نیز از نظر من یعنی کفر شاید فکر کنید بنده افراطی فکر می کنم و لی ...
سوما به نظر بنده میشود فیلمی ساخت که تمام علایم ماسونی و ... در جبهه حق باشد و باطل علایم غیر ماسونی داشته باشد و باطل نابود شود .خوب عزیز من کلیات حرف بنده اینجاست که افرادی در حال ساخت این گونه فیلم ها هستند فیلم هایی مثل گنجینه ملی و .... که احتیاج به کمی تفکر دارند.
[/quote]

روی چه حسابی میگی اگر از قبل پیشگویی شده بود که فردی برمیخزد و فلان میکند این یعنی ضد مهدویت ؟؟؟؟
در هری پاتر در اوج قدرت لرد سیاه ، یک پیشگو پیشگویی میکند که پسری (هری پاتر) به دنیا میاد و جلوی لرد سیاه رو میگرد . این به اعتقاد مهدویت شبیه هست ولی اصلا با هم تضاد ندارند بلکه خیلی هم هم راستا اند ...
در ضمن من داشتم مثال نقض میزدم ، نگفتم که اعتقاد به مهدویت دروغه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DodgyDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پسر جوشان
۱۷:۵۵, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #83
آواتار
(۲۲/اسفند/۸۹ ۱۰:۴۷)Gryffen نوشته است:  نمي دونم چرا به هري پاتر گير داديد در ضمن اقاي Reza-Jackman مگه شما در كتاب يا فيلم ارباب حلقه ها قسمتي رو ديديد كه تو اون اراگورن يا هر كس ديگه اي رو يهودي خونده با شه كه بعدشم حكومت يهودي رو راه بندازهHuhAngry
دوم در مورد هري پاتر درست فيلم براساس جادو و جادو گري ولي به نظر من شما با جادو گري مشكل داريد تا با فيلم و كتاب بچه كجا مي فهمه كه شيطان پرستي چيه اون زماني كه عري پاتر رو مي خونه خودش رو تو دنياي ديگه اي مي بينه در ضمن مگه جادو و جادو گري طبق فرمايشات خودتون نزد يهودي ها نيست پس فيلم هم مربوط مي شه به يهودي ها در نتيجه فيلم فراماسونريه ديگه احتياجي به درست كردن تاپيك نبود اما نه اگه مي خوايد واقعا از نظر علمي بحث كنيد اون قضيه ديگس.
جادو پيش ما مسلمان ها هم هستش ما نمي تونيم اون رو انكارش كنيم مي خواين چندتا كتاب در همين رابطه به شما معرفي كنم شما بريد منشا جادو رو تو اسلام بگرديد ببينيد چي بوده و از كجا وار اسلام شده منتظر جواب هام باشيد راستي اگه بخواهيد يك طرفه به اين موضوعات نگاه كنيد مي تونيم بگيم كل كتاب هاي جهان از نظر شما فراماسونري ميشه و فقط كتاب هايي مثل شاهنامه برامون مي مونه كه اون هم شاد رشته هايي از فراماسونري توش هستش ببخشيد اين همه سريح صبحت كردم ولي شايد از اين سريح تر بشه شما بايد هر كاري كنيد باز فراماسونري رو مي تونيد تو كارهاي مختلف ببينيد قبل از شروع بحثم در اين رابطه امضاي من رو بخونيد و خوب در موردش فكر كنيد منتظر جواب من باشيد
دوست من جادو یک فرآیند از انتقال انرژی هاست و این یعنی کاهش انرژی ارز کائنات و برگرداندن آن به کائنات که طبق قانون سوم نیوتون به همان اندازه بعد از ذخیره سازی به خود انسان برمی گردد
اما
جادو بدون وجود جن امکان ئذیر نیست این رو که دیگه انکار نمی کنی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، sahel
۲۱:۵۷, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #84
آواتار
(۲۲/اسفند/۸۹ ۱۰:۴۷)Gryffen نوشته است:  نمي دونم چرا به هري پاتر گير داديد در ضمن اقاي Reza-Jackman مگه شما در كتاب يا فيلم ارباب حلقه ها قسمتي رو ديديد كه تو اون اراگورن يا هر كس ديگه اي رو يهودي خونده با شه كه بعدشم حكومت يهودي رو راه بندازهHuhAngry
دوم در مورد هري پاتر درست فيلم براساس جادو و جادو گري ولي به نظر من شما با جادو گري مشكل داريد تا با فيلم و كتاب بچه كجا مي فهمه كه شيطان پرستي چيه اون زماني كه عري پاتر رو مي خونه خودش رو تو دنياي ديگه اي مي بينه در ضمن مگه جادو و جادو گري طبق فرمايشات خودتون نزد يهودي ها نيست پس فيلم هم مربوط مي شه به يهودي ها در نتيجه فيلم فراماسونريه ديگه احتياجي به درست كردن تاپيك نبود اما نه اگه مي خوايد واقعا از نظر علمي بحث كنيد اون قضيه ديگس.
جادو پيش ما مسلمان ها هم هستش ما نمي تونيم اون رو انكارش كنيم مي خواين چندتا كتاب در همين رابطه به شما معرفي كنم شما بريد منشا جادو رو تو اسلام بگرديد ببينيد چي بوده و از كجا وار اسلام شده منتظر جواب هام باشيد راستي اگه بخواهيد يك طرفه به اين موضوعات نگاه كنيد مي تونيم بگيم كل كتاب هاي جهان از نظر شما فراماسونري ميشه و فقط كتاب هايي مثل شاهنامه برامون مي مونه كه اون هم شاد رشته هايي از فراماسونري توش هستش ببخشيد اين همه سريح صبحت كردم ولي شايد از اين سريح تر بشه شما بايد هر كاري كنيد باز فراماسونري رو مي تونيد تو كارهاي مختلف ببينيد قبل از شروع بحثم در اين رابطه امضاي من رو بخونيد و خوب در موردش فكر كنيد منتظر جواب من باشيد
۱۷:۴۶, ۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #85
آواتار
(۱۹/آذر/۹۰ ۲۱:۰۸)دیدگاه نوین نوشته است:  
(۱۹/آذر/۹۰ ۱۹:۵۲)mohamad316910 نوشته است:  با سلام
دوست عزیزم
اولا ما در مهدویت هم حرفی در مورد پایان دنیا نمی زنیم بحث ما در مورد آخر الزمان است. بگذار مورد اول را اینطور بگویم که در حالتی که ما اعتقاد داریم این است که یا دنیا به زمانی می رسد که بدی همه جا را می گیرد و مومنان احتیاج به کمک فرا تر از نیرو های عادی داشته باشند و یا انقدر خوبی در جهان باشد که محیط برای ظهور منجی ما محیا باشد که در نهایت در هر دو حالت مومنان بر جهان حکومت می کنند بر اساس وعد خدا در قرآن و لی در مقابل شیطان پرستان و فراماسون ها اعتقاد دارند که در آیند شیطان یا دجال و یا ..... در کل موجودی شیطانی می آیند و بر جهان حکومت می کند حالا در کدام حالت در این دو دنیا پایان می یابند؟
دوما در قبل هم گفتم که لازمه اینکه یک فیلم مورد رضایت بیننده قرار بگیرد این است که جبهه خوب پیروز بشه افرادی که این گونه فیلم ها را می سازند حرف خود را می زنند و حالا برای جذابیت بیشتر جبهه خوب را پیروز می کنند و در ضمن طرف که نمی آید مستقیم بگوید که ما شیطانی ....
سوما به اثبات رسیده که انسان ذاتا خدا جوست و دلیل این ادعا ساخت انواع بت ها در سراسر جهان است و در هر جا از خدا کمک می گیرد ولی با این حال چون من اطلاعات کمی در این مورد دارم حرف شما را تا حدی قبول می کنم و بحثی ندارم
چهارما اگر شما مراجعه کنید به قرآن که یک منبع مهم برای ماست و در مرد قوم بنی اسرائیل مطالعه ای بفرمایید وجود سحر برای شما اثبات می شود. برای مثال آیه 102 سوره بقره :

« خداوند نيز در آيه ي 102 سوره ي بقره درباره ي بني اسراييل مي فرمايد:

وَاتَّبَعُواْ مَا تَتْلُواْ الشَّيَاطِينُ عَلَى مُلْكِ سُلَيْمَانَ وَمَا كَفَرَ سُلَيْمَانُ وَلَـكِنَّ الشَّيْاطِينَ كَفَرُواْ يُعَلِّمُونَ النَّاسَ السِّحْرَ....... و پيروي كردند از سخناني كه شياطين در قلمرو سليمان مي خواندند وهرگز سليمان به خدا كافر نگشت وليكن شياطين كافر شدند و سحر به مردم مي آموختند ......»

كتاب تفسير نمونه درباره ي آيه ي 102 سوره ي بقره می نویسد:

از احـاديـث چـنـيـن بـر مـى آيد كه در زمان سليمان پيامبر، گروهى در كشور او به عمل سحر و جـادوگـرى پرداختند, سليمان دستور داد تمام نوشته ها و اوراق آنها را جمع آورى كرده، در محل مخصوصى نگهدارى كنند.

»
یا حق

علیک سلام
پس اگه اینطوری که میفرمایید باشد به تصویر کشیدن هر نبرد حق و باطلی به جز نبرد آخر زمان امام عصر ، بر ضد مهدویت است!!!
دوما پس اگر رولینگ برای جذابیت بیشتر و جلب مخاطب جبهه حق رو پیروز کرده ، میتوان گفت که احادیث در مورد قیام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیز برای اینکه شیعیان را از خود نراند و جذب بیشتری داشته باشند به دروغ پیروزی این نبرد را برای جبهه حق پیشبینی کرده اند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی به نظر شما نمیشود فیلمی ساخت که تمام علایم ماسونی و ... در جبهه حق باشد و باطل علایم غیر ماسونی داشته باشد و باطل نابود شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به نظرم دارید بیخود به هری پاتر گیر میدید !!! DodgySadDodgySad

با سلام به همه دوستان و عرض تبریک سال نوBlush

(یعنی به نظر شما نمیشود فیلمی ساخت که تمام علایم ماسونی و ... در جبهه حق باشد و باطل علایم غیر ماسونی داشته باشد و باطل نابود شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

این چه معنی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میتونی برعکسم بگی دیگه ؟ پس ما باید نمادهای خودمون رو به گروه مخالف بدیم؟
آره دیگه پس خوب و بد به طور کامل جابه جا شد به به

اگرم این طوری که شما میگید باشه اینا که تو فیلم بود اما در واقعیت مگه اون نمادها مال ماست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس بازم در آخر به جای خودشون بر میگردن و ما میشیم آدم بده داستان که باید از بین بره
پس روز از نو روزی از نو
به خاطر علایق شخصی دفاع اصلا معقولی هم انجام ندادید

مگه میشه یه ماسون متعصب حتی تو یه فیلم نمادهاشو بده جبهه حق و تازه اون گروه هم پیروز بشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خیلی جالب بود من هرچی فکر میکنم نمیتونم درکش کنم
شاید قراره کل گروه حق از بین برن بعد بین خودشون بازم یه سری برتر باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد بیان یه جامعه خالی از کوچکترین ضعف درست کنن!!!!!!!!!!!
اگر نظری غیر از این میشه گفت لطف کنین ذکر کنین.

هری پاتر و خوبی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
خیلی جالب بود دستتون درد نکنه کمی لبخند تلخ به لبمون نشست.
۱۵:۳۸, ۱۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #86

سلام
من از کسانی هستم که از ابتدای روی کار آمدن کتابهای هری پاتر آنهارو دنبال کردم.و از کتابهای مورد علاقه من هم بود(چندین بار می خوندمشون).ولی به جرات میتونم بگم هیچ تاثیری از این کتابا نگرفتم.با اینکه سن کمی داشتم و اگر قرار بود ترویج ماسون ها باشه،بعد از این سالها باید خودشو نشون میداد،اما من هنوزم عاشقانه خدارو و دینمو دوست دارم.من کتاباشو دوست داشتم چون کلا کتاب تخیلی دوست دارم.میدونم که در اسلام جادوگری حرامه،اما به نظرتون تو کتاب تخیلی از چی میشه حرف زد به جز جادویی ها؟؟؟؟؟
نمی خوام دفاع بیخود بکنم و تا حدودی با مخالفان کتاب موافقم.اما قرار نیست برای مبارزه با باطل همه چیزو با هم قاطی کنیم که.....توی هر کتاب تخیلی یه منجی وجود دارد.یه نفر که همه رو از ستم نجات میده_مثل شیر در کتابهای نارنیا_اما اینا همه مال کتابای تخیلیه.همه که کتاب دینی نمی نویسن.تو هر کتابی هم نمیشه حرف را به دین و خدا کشوند.
نویسنده هری پاتر از همون اولین مصاحبه هاش هدفشو از نوشتن کتاب و اینکه ایدشو از کجا اورده میگفت.که هیچ ربطی به ضدیت با خدا نداشت.حالا هر کسی هر برداشتی میتونه بکنه ازش.من خودم به شخصه به عنوان کسی که تا مدتها کتاباشو حفظ بودم انقد خونده بودم،هیچ وقت انقدر کوته فکر نبودم که واسه یه لحظه حتی فکر کنم که چون هری پاتر جادوگر خوبیه،پس استغفر.... از خدا بهتره.کاش واقعا وجود داشت.اگر جامعه غرب میخوان توهم و جو یه کتاب تخیلی بگیرتشون مشکل از بی فکری خودشونه که با خوندن چهار خط از تفکر یه آدم معمولی،میرم دنبال جادو و شیطان و غش کردن واسه بازیگر فیلم.....
شرمنده که زیاد حرف زدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۱۸:۰۹, ۱۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #87
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

(۱۱/فروردین/۹۱ ۱۵:۳۸)مطهره ملایی نوشته است:  سلام
من از کسانی هستم که از ابتدای روی کار آمدن کتابهای هری پاتر آنهارو دنبال کردم.و از کتابهای مورد علاقه من هم بود(چندین بار می خوندمشون).ولی به جرات میتونم بگم هیچ تاثیری از این کتابا نگرفتم.با اینکه سن کمی داشتم و اگر قرار بود ترویج ماسون ها باشه،بعد از این سالها باید خودشو نشون میداد،اما من هنوزم عاشقانه خدارو و دینمو دوست دارم.من کتاباشو دوست داشتم چون کلا کتاب تخیلی دوست دارم.میدونم که در اسلام جادوگری حرامه،اما به نظرتون تو کتاب تخیلی از چی میشه حرف زد به جز جادویی ها؟؟؟؟؟
نمی خوام دفاع بیخود بکنم و تا حدودی با مخالفان کتاب موافقم.اما قرار نیست برای مبارزه با باطل همه چیزو با هم قاطی کنیم که.....توی هر کتاب تخیلی یه منجی وجود دارد.یه نفر که همه رو از ستم نجات میده_مثل شیر در کتابهای نارنیا_اما اینا همه مال کتابای تخیلیه.همه که کتاب دینی نمی نویسن.تو هر کتابی هم نمیشه حرف را به دین و خدا کشوند.
نویسنده هری پاتر از همون اولین مصاحبه هاش هدفشو از نوشتن کتاب و اینکه ایدشو از کجا اورده میگفت.که هیچ ربطی به ضدیت با خدا نداشت.حالا هر کسی هر برداشتی میتونه بکنه ازش.من خودم به شخصه به عنوان کسی که تا مدتها کتاباشو حفظ بودم انقد خونده بودم،هیچ وقت انقدر کوته فکر نبودم که واسه یه لحظه حتی فکر کنم که چون هری پاتر جادوگر خوبیه،پس استغفر.... از خدا بهتره.کاش واقعا وجود داشت.اگر جامعه غرب میخوان توهم و جو یه کتاب تخیلی بگیرتشون مشکل از بی فکری خودشونه که با خوندن چهار خط از تفکر یه آدم معمولی،میرم دنبال جادو و شیطان و غش کردن واسه بازیگر فیلم.....
شرمنده که زیاد حرف زدم

دوست عزیز من خودم این داستان رو خوندم.
اصلا هم نمیخوام راجع به علائم ماسونی صحبت کنم اما شما خودتون قضاوت کنید .نویسنده کتاب میاد شخصیت دامبلدور رو در طول قصه برای شخصیت های داستان و همینطور خوانندگان تبدیل به یک قدیس میکنه.و در کتاب آخر میاد بزرگترین ضربه رو وارد میکنه :
"دامبلدور ه م ج ن س بازه"
بنابراین این داستان تبلیغ خدا که مسلما نیست.
پس تبلیغ ضد خداست.
دامبلدور که تمام تلاشش رو برای مبارزه با سیاهی میکنه خودش سیاهه.
اینکه تخیلیه ما خودمون رو گول میزنیم اما دشمن دقیقا آگاه هست که چی رو وارد مغز ما کنه .اگر قصدخاصی نیست چه نیاز هست که دامبلدور اونطوری از آب در بیاد؟
و خودم با توهم توطئه مخالفم.
اما بعضی مسائل کاملا آشکاره.
اعوذ بالله من الشیطان رجیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel
۱۴:۰۳, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #88

[/quote]

دوست عزیز من خودم این داستان رو خوندم.
اصلا هم نمیخوام راجع به علائم ماسونی صحبت کنم اما شما خودتون قضاوت کنید .نویسنده کتاب میاد شخصیت دامبلدور رو در طول قصه برای شخصیت های داستان و همینطور خوانندگان تبدیل به یک قدیس میکنه.و در کتاب آخر میاد بزرگترین ضربه رو وارد میکنه :
پس تبلیغ ضد خداست.
اینکه تخیلیه ما خودمون رو گول میزنیم اما دشمن دقیقا آگاه هست که چی رو وارد مغز ما کنه .اگر قصدخاصی نیست چه نیاز هست که دامبلدور اونطوری از آب در بیاد؟
و خودم با توهم توطئه مخالفم.
اما بعضی مسائل کاملا آشکاره.
اعوذ بالله من الشیطان رجیم

[/quote]

ببینید منکه گفتم تا حدودی با هری پاتر مخالفم،اما بازهم میگم نباید به همه چیز با دید ذره بینی و بدبینانه نگاه کرد.چون دقت بیش از حد روی یه موضوع پیش پا افتاده مارو از کار اصلی دور میکنه.همه چیز باید در حد تعادل باشد.من همین الان میتونم هزار و یک کتاب ایرانی پرفروش رو اسم ببرم که به طور واضح هدفشون معلومه.طوریکه هری پاتر پیش اونها به چشم نمیاد.اما چیزیکه مهمه اینه که به قول آقای رائفی پور ما از بالا به اونها نگاه کنیم تا دیگه درگیرش نشیم.اینطوری خدارو بهتر درک میکنیم و هدف نهایی برامون روشن تر میشه.منظورم اینه که من الان میدونم فلان کتاب خالی از اشکال نیست و مطالعش کردم.اما طوری بهش نگاه میکنم که یعنی....خودتی.من میدونم هدفت چیه.این یه واقعیته که ما نمیتونیم جلوی همه رو بگیریم که درباره ضد خدا حرف نزنن.اما میتونیم به هم یاد بدیم که به هر چیزی درست نگاه کنیم و هیچ وقت در قعر یه مسئله نریم،طوریکه راه برگشت نداشته باشیم.
ممنون از اینکه وقت گذاشتید حرفامو خوندید
۱۵:۳۹, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #89
آواتار
نقل قول:اصلا هم نمیخوام راجع به علائم ماسونی صحبت کنم اما شما خودتون قضاوت کنید .نویسنده کتاب میاد شخصیت دامبلدور رو در طول قصه برای شخصیت های داستان و همینطور خوانندگان تبدیل به یک قدیس میکنه.و در کتاب آخر میاد بزرگترین ضربه رو وارد میکنه :
پس تبلیغ ضد خداست.

وقتی رولینگ اومد گفت دامبلدور اینطوریه، خیلی ها از رولینگ متنفر شدن، ولی این یکی از شاهکار های این کتاب بود! دامبلدور خدا نبود، فقط خودش بود! دامبلدور کسی بود که سعی میکرد خوب باشه! منظورتون چیه خودش سیاه ـه؟ چرا خودش سیاه ـه؟ گفتم که دامبلدور کامل نبود، ولی تمام تلاششو کرد تا خوب باشه. همین.
!
البته ببخشید اگه لحنم تند بودBig Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مطهره ملایی ، Eve
۱۶:۴۴, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #90
آواتار
دوستان اشتباه نکنید ... منظور رولینگ از بیان خاطرات دوران جوانی دامبلدور این بود که نشون بده این آقا یک فرشته و وحی منزل نیست .
میخواست بگه که اون هم مثل بقیه انسان ها اشتباهاتی داشته . در دوران جوانی علاقه زیادی به جادوی سیاه و تسخیر جهان و زیر سلطه گرفتن مشنگ ها و حتی به قول رولینگ تمایلات ه م ج نس گرایانه داشته .
اما با مرگ خواهرش آریانا به دست گریندلوالد به خودش میاد و راهش دیگری رو در پیش میگیره . در واقع رولینگ میخواست بگه که انسان میتونه تغییر کنه .

در جواب دوستمون sahel هم باید بگم که متوجه منظورتون نشدم .
کل حرف من در مورد نماد های ماسونی در هری پاتر این بود که این نماد ها در جبهه باطل کار گذاشته شدند و در نهایت باطل نابود شد . ولی اگه ماسونی ها این کتاب رو نوشته بودند ... طبیعتا باید این نماد های ماسونی در جبهه حق متجلی میشد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مطهره ملایی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا