|
بازی Sims و روش زندگی آمریکایی
|
|
۱۶:۳۳, ۳۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۰ ۱۵:۴۲ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
روش زندگي آمريكايي ( American Lifestyle ) در بازيها
مقدمه: اگر غرب را بخواهيم به درختي تشبيه كنيم، ريشه اش اومانيسم ( بشرگرايي؛ در مقابل خداگرايي ) و تنه اش جامعه ي مدني و ميوه اش روش زندگي آمريكايي است. دوران فلسفه در غرب به پايان رسيده است و اكنون ميوه ي تمدنشان؛ يعني روش زندگي آمريكايي را ترويج مي كنند. با استفاده از ابزارهايي چون فيلم، سريال، انيميشن و خصوصاً بازيهاي رايانه اي، روش زندگي آمريكايي را در زمينه هايي چون: معماري، خوراك، پوشاك، زينت آلات، روابط جنسي و ... ترويج كرده و فرهنگ و رفته رفته باورهايشان را به انسانها، به خصوص جوانان و نوجوانان تزريق مي نمايند. بازي The Sims از جمله مهمترين بازيهايي كه به ترويج روش زندگي آمريكايي مي پردازند، مجموعه بازيهاي سيمز است. در اين بازي كاربر مي توان تجربه ي مجازي زندگي روزمره از ابتداي تولد و طي دورانهاي مختلف زندگي و در نهايت مرگ! را داشته باشد. انجام كارهاي روزمره ( خوردن، خوابيدن، حمام و دستشويي رفتن، سركار رفتن، مدرسه يا دانشگاه رفتن، استراحت و ... ) را بر اساس روش زندگي آمريكايي تجربه مي نمايد. رفتن يا دعوت كردن به ميهمانيها و پارتي هاي مختلف، چگونه يافتن دوستان همجنس و غير هم جنس، داشتن روابط آزاد جنسي حتي با هم جنس خود و بسياري نكات ديگر را در اين بازي به كاربران بصروت غير مستقيم القاء مي نمايند و با توجه به مهارت بيشتر كاربران در بازي، موفقيتهاي بيشتري در اين زمينه ها نصيب آنان مي گردد!!. از نكات جالب اين بازي آنستكه كاربر را در اين بازي به همه كار وادار مي كند، ولي دين ، عبادت و ... هيچ نقشي در اين بازي ندارد و حتي يكبار هم در طول بازي كاربر به عبادت مشغول نمي شود و كاربر را به اين باور مي رساند كه روش زندگي آمريكايي، دين زميني بشر امروز بايد باشد!!. در اين بازي بر خلاف اينكه ادعا دارد كاربر مي تواند بصورتي آزاد روش زندگي خود را داشته باشد، اما بصورتي غير مستقيم و زيركانه چارچوبهاي روش زندگي آمريكايي را به كاربر تحميل كرده و او را به سمت انتخاب اين روش سوق مي دهد. نكات مهم اين بازي در فضاي جنگ نرم: 1-ترويج روش زندگي آمريكايي 2-حذف دين در عرصه ي زندگي فردي و اجتماعي 3-القاي فلسفه ي لِسِفِر ( يعني بگذار هر چه مي خواهد انجام دهد!! ) 4-تبليغ لذت گرايي و روابط آزاد جنسي 5-از بين بردن زشتي گناهان در ذهن كاربران سئوالات: -براستي بشر امروز آيا با رفتن به دام لذت گرايي به سعادت رسيده است؟ -آيا روش زندگي خود را تاكنون بررسي كرده ايد ؟ چقدر از روش زندگي ديني آگاهي داشته و به آن عمل كرده ايد ؟ -آيا توجه داريد كه پيامهاي غير مستقيم اين بازيها افكار و اخلاق و باورهاي نوجوانان و جوانان را تغيير مي دهد ؟ ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۸, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول:خب باشه اصلا قبول ما هیچکدوم این کارا رو نمی تونیم بکنیم.پس -ببخشید اینطوری میگم-خفه شیم بشینیم سر جامون.ما هیچکاری از دستمون برنمیاد پس حداقل قبول کنیم ما دربربر اونا چیزی نیستیممن عرض نكردم كه نمي تونيم اين بازي ها رو بسازيم. همون طور كه شما هم مي دونيد ، همه مي دونن. هزينه ساخت بازي بسيار زياده.دولت كه نميياد هزينه اش رو نمي پردازه. بخش خصوصي هم كه تقبل نمي كنه بياد و اعتماد كنه و سرمايه بگذاره . ما هم كه قربون خودمون بريم كپي رايت اصلا نمي دونيم خوردنييه يا پوشيدني !!! بازي بسازه معلوم نيست يعني سرمايه گذاري در اين حوزه براشون قابل اعتماد نيست. مي خوان پول بگذارند بايد سود ببرن ديگه . حالا همه اينها سرجاش ( گيريم همه اتفاقاي خوب با هم بيفته ) باز هم ما 1-2 - 3 بازي استاندارد داشته باشيم. در سيل انبوه بازيهاي قاچاق چه كار مي تونيم بكنيم؟؟؟؟ اونها كه سرمايه مي ريزند كه هر طور كه تو دلت مي خواد حق انتخاب داشته باشي نتوني پس بزني اين نشد يكي ديگه بعدي و بعدي ![]() گرچه بنده كلا با بازي كامپيوتري كلا مشكل دارم خصوصا از نوع دنباله دار! غروب شد؟ الان كه صبح بود !!! من كه تا حالا 16 سال داشتم كي 19 ساله شدم؟؟ زمان رو مثل اسپاگتي مي خوره و از دست ميدي وقت رو . نقل قول:ما هیچکاری از دستمون برنمیاد پس حداقل قبول کنیم ما دربربر اونا چیزی نیستیم البته من قبول نمي كنم در مقابل اونها چيزي نيستم من همه چي هستم فقط خودم نمي دونم چي هستم !!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بابا خدا کنه دولت این کارو بکنه شما نمی دونین که چند تا از دوستام اونقدر از این نوع بازی ها کردن که نمی دونین چه تاثیراتی روشون گذاشته
کم مونده بود وجود خدا رو انکار کنن ! و امثال این چون تو این نوع بازی همه چی هست جز خدا خدا هم که باشه یا یونانیه یا یه الهه ی ... اینام شد خدا؟؟؟ عوض این که ما با بازی ها بازی کنیم آنها با ما بازی می کنند!!! |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۱۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱۹:۴۷ توسط AmirBritney.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بنام خدا.سلام دوستان و هموطنان گل خودم.من خودم این بازی رو خیلی کم بازی کردم.خواهر کوچیکم بازی میکرد.من فکر میکردم این بازی برای تقویت زبان خواهرم خیلی تاثیر داره.واقعا هم تاثیر خوبی داشت.الان سوم راهنمایی میخونه و زبانش عین منه!به هرحال میخواستم راجب سیمز قرون وسطی بگم.یکی از دوستان اون بالا بالا ها اشاره کردن و من کاملش میکنم.firstهر کی وارد بازی میشه و اون چشمی که اون پایینه رو میبینه،مطمئنا مشکوک میشه!اون علامت چشم همه جا هست.روی دستیگره ی در،گیره ی شنل/لباس/دامن!مثه اینکه هدف توی این بازی پر کردن یه چیزایه و رسیدن به یه اهدافیه که به اون چشمه مربوط میشه!۱۱۰٪مطمئنم!توی این ورژن جدید سیمز یه چیز خیلی جدید وارد بازی شده!مذهب.اونم چه مذهبایی!یکیش که علامتش عین صلیب می مونه!اما خودم خوشم اومد و یکم بازی کردم(فقط یکما!)زور گیری و زندانی کردن و شکنجه خیلی حال میداد!!!خلاصه توی این بازی هر کاری باید بکنی تا فقط "پول"یا همان چرک کف دست رو بدست بیاری.میترسم توی ورژن جدید ترش خفن ترم بشه!
|
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
1- چیزی که اینجا جلوی بازی سازیو می گیره کپی رایته.
2- ساخت بازی از ساخت یه آپارتمانم کمتره. (اگه شنیدید زیاده حتماً توش دزدی شده.) 3- اون چشم یکی از نمادهای مصر باستان که همه ی دنیا می شناسنش. (مثل اهرام ثلاثه) 4- (۱۲/مرداد/۹۰ ۲۲:۳۷)Sms4815 نوشته است: داداش گفتم که این بازی خیلی آدمو تو خودش غرق می کنه خوب شده شما کم بازیش کردی وگرنه ... شما با جمله کار داری یا با گویندش؟ یعنی اون آدم آب هم بخوره اشتباهه؟ |
|||
|
|
۹:۳۲, ۱۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
بچه ها پست هاتون خیلی جالب بود اینقدر از این بازی تعریف کردین که آدم حس کنجکاویش تحریک می شه که برم بازی رو بخرم و شروع کنم ببینم چه جوریه.
به نظرم شما همه دارین با این بحثتون اونایی که این بازی رو نکردن هم به سمتش سوغ میدین مخصوصا کم سن و سال ترها رو که میخوان همه چیز رو تجربه کنن و ببینن چه جوریه. لطفا نگین که ما داریم میگیم خوب نیست که بازی نکنن که به نظرم اشتباه شما دارین حس کنجکاویی افراد رو تحریک میکنید به نظرم به جای اینکه وقتتون رو پای این فروم به بطالت بگذرونید پاشین برین یه قسمتی از چرخ پیشرفت مملکت رو بچرخونین نهادی که باید در عرصه آگاه سازی اذهان عمومی عمل کنه شماها نیستین. خوبه آدم اول سعی در اصلاح تمام نکات منفی خودش بکنه بعد شروع کنه واسه دیگران توضیح بده میدونید یکی از دوستام که تازه از سوئد برگشته بود میگفت اینجا رانندگی کردن خیلی سخته چون همش باید حواست به اشتباهات دیگران باشه که تصادف نکنی ولی توی سوئد برعکسه یعنی فقط باید حواست به این باشه که اشتباه نکنی که اگه اشتباه کنی باعث تصادف میشی پس همه سعی میکنن اشتباه نکنن، الان شده موضوعات از این دست توی جامعه ما برادر م، خواهرم، دوست من، اصلا استکبار جهانی هم همینو میخواد که فکر و ذهن من وشما رو مشغول این موضوعات کنه حالا یا بازی رو انجام بدیم یا اگه نشد ما رو توی دست انداز این جور بحثها و نماد و نمادبازی ها مشغول کنن تا اونا بتونن کار خودشونو بکنن و مارو هرچه بیشتر از صحنه اقتصاد و علم روز جا بذارن. دوستی نوشته بود که ما بیایم از این بازی ها بسازیم و متاسفانه همه یه جوری با این موضوع برخورد بد کردن که آی دولت پول نمیده، آی سرمایه گذار پول نمیده، آی این اصلا کار مانیست یا یکی دیگه از دوستان نوشته بود که اگه ماهمچین چیزی بسازیم جوان آمریکایی پیغمبرهای ما رو به فحش و ناسزا میگیره در جواب این دوستمون باید بگم ما و دین ما یا چیزی برای عرضه داریم یا الکی فقط چسبیدیم به امام ها و پیغمبرمون که شاید چون جو نظام حاکم برجامعه ما ایجاب میکنه ماهم چون باد این وری می وزه داریم استفاده میکنیم اگه اینجوری باشه که ول معطلیم و بهتره بریم به ریا کاری خودمون برسیم ولی اگه نه واقعا به حقانیت و جامعیت و شمول همه جانبه دینمون اطمینان داریم پس چرا تنبل بازی در میاریم و بهونه الکی میگیریم که آی زمین کجه. دوستان منو ببخشن ولی به نظرم لازمه یه جور دیگه با این جور موضوعات برخورد کنیم به نظرم بجای اینکه حواسمون به اشتباه نکردن دیگران باشه سعی کنیم اشتباهات خودمون رو همه جانبه کمتر کنیم ممکنه به من بگن پس امربه معروف چی میشه؟ ولی من میخوام بگم وقتی همه براساس قوانین و عرف دینی اجتماعی اصلاح بشن و اشتباه نکنن مطمئنا کمتر کسی پیدا میشه که نیاز به نهی از منکر داشته باشه. بازهم ببخشید که دراز گویی کردم ولی به نظرم بیشتر از این وقت گران مایه تون رو صرف بحثهای بیهوده نکنید و به جای اون سعی کنید قدمی در جهت پیشرفت کشورمون بردارید. یادمان باشد که در قرآن حکیم داریم خدا احوال قومي را تغيير نميدهد مگر اينكه خودشان خودشان را تغيير دهند. والسلام |
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۱۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۷:۴۵ توسط victor.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
مقدمه:
اگر غرب را بخواهيم به درختي تشبيه كنيم، ريشه اش اومانيسم ( بشرگرايي؛ در مقابل خداگرايي ) و تنه اش جامعه ي مدني و ميوه اش روش زندگي آمريكايي است. دوران فلسفه در غرب به پايان رسيده است و اكنون ميوه ي تمدنشان؛ يعني روش زندگي آمريكايي را ترويج مي كنند. __________________________________________________________________________ اين بشر محوري واسه چندين سال پيش بودبعدش به خود محوري و بعدشم و در حال حاظر دوران شيطان محوري و شيطان پرستي غربه (۹/مرداد/۹۰ ۲۱:۲۸)gav1991 نوشته است: می تونم بپرسم """القا"""" یعنی چی؟عزيزم ربطي نداره آدم يه قوه خودآگاه داره يه قوه ناخودآگاه،قوه خوداگاه كه اطلاعات وارد مغز ميشه دست خود آدمه ولي قوه ناخودآگاه دست آدم نيست مثلا شما كه ميري بقالي يه پفك بخريد پفك چي توز ميخري يا مثلا پفك گلپونه؟ خوب معلومه پفك چيتوز رو انتخاب ميكنيد چون قبلا رو شما كار شده و اطلاعاتش به قوه ناخودآگاهتون ارسال شده واسه همين خيال ميكني اون پفك بهتره شما جلوي تلويزيون نشستي و پيام بازرگاني داره پخش ميشه ولي توجهت يه جا ديگست پس قوه خودآگاهت دسته خودته ولي قوه ناخودآگاهت نه داره اطلاعات رو ميگيره اينجور بازيهام رو قوه ناخودآگاه انسان كارميكنند جوري كه نفهمي |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
می گم چرا ما نباید چیزی بسازیم که توی دنیا خریدار داشته باشه...
|
|||
|
|
۱۸:۳۰, ۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
منم اینو یازی کردم...چند سال پیش...12ساعت تو روز بازی میکردم بدون خستگی!!!الآن نمیتونم 12ساعت درس بخونم واسه کنکورم!!!ولی اون موقع فقط چشمام اذیت میشد!!گاهی تا4صبح میشستم پاش!!!به اعتیاد آور بودنش ایمان دارم!!
راجع به دوستی هم که گفتن جای این حرفا و این بحثا بریم چرخ صنعت مملکتمونو بچرخونیم و آگاه سازی کار ما نیست باید بگم که باهاتون موافقم کاملا تو این مورد که نباید درگیر اینجور چیزها بشیم!!ولی اینو قبول کنید که هرچیزی جای خودش رو داره!!آدم نیاز به آگاهی داره برای این که بین خوب و بد توی ذهنش مرز تعیین کنه!من خودم الآن که این تاپیکو خوندم دیدم به بازیه مورد علاقم خیلی عوض شد!!!چیزایی رو فهمیدم که شاید هیچوقت بهشون توجه نمیکردم در عین اینکه ازش تاثیر میگرفتم!!من تو اون زمان که اون بازیو انجام میدادم به راحتی اجازه میدادم نمازام قضا شه!!بچه تر بودم!درست!اما نمیشه انکار کرد که تاثیر میگرفتم!!با اینکه تا امروز نمیفهمیدم این تاثیر از چی بود!!فکر میکردم محض جذابیت بازیه!!وقت نمیکنم نماز بخونم!!اما خب شاید یه دلیلشم این بود که دنیایی که من بیشتر از 12ساعت تو روز توش زندگی میکردم کسی نماز نمیخوند!!نماز جایی نداشت!!شما میگی بچه ها میان میخونن کنجکاو میشن؟؟؟خب بیان بخونن...این اطلاعاتو بگیرن...مطمئن باشید وقتی برن بازی کنن خودشون که این چیزارو پیدا کنن توش میذارنش کنار!!!مثل این همه آدمی که اینجا هستن و بازی کردن و منکر تاثیرشم نیستن و بعد از اینکه درکشو پیدا کردن گذاشتنش کنار!!! به نظر من ما باید اطلاعات داشته باشیم تا بتونیم کنترل کنیم زندگیمونو که غرق حاشیه ها نشیم!!!این که ندونیم و نخونیم و حرف نزنیم که یه وقت غرق نشیم میشه جهل!! مرسی از تاپیک خیلی مفیدتون...
|
|||
|
|
۱۹:۴۰, ۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
سلام من هم یکی از طرفدارای پر وپا قرص سیمس هستم به خدا بازی نکنید از کار وزندگی می اندازتون.
مخصوصا اگه دانشجویی یا دانش اموزی باشید. |
|||
|
|
۱۹:۴۵, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
سلام فکر کنم به عنوان کسی که ساعت ها این بازی رو کردم و وقتم و هدر دادم منم باید نظر خودم و توی این بخش بذارم. میدونید به عنوان یه دختر باید بگم که این معرکه ترین بازی بوده که تا به حال کردم. چون به شدت جذابه و واقعا خاله بازیه کامپیوتریه. انقدر امکانات مختلف تو بازی وجود داره که آدم جذب میشه و دلش نمیخواد از بازی دل بکنه. من فکر میکنم این بازی برای دخترا اعتیاد آورتر هم باشه... اما من نمیدونم ما چرا یاد نگرفتیم از تمام چیزهایی که توی زندگی مقابلمون قرار گرفته نکات مثبتی برداشت کنیم و بعد از اون دیگه بیشتر به اون چیزا بها ندیم.....!!!!!! میدونم حرفم عجیبه ولی باور کنید حتی توی این بازی که سراسر ضرره نکات مثبت هم وجود داره. مثلا روابط اجتماعی رو مهم جلوه میده.... اعتماد به نفس و قدرت بیان.... روحیه ی کار کردن و روحیه ی کمال طلبی. من ورژنهای مختلف بازی رو کردم. واقعا سرگرم کنندست اما به شدت مضره.... الان هم خیلی وقته که دیگه اصلا بازی نمیکنم..... چون وقتشو ندارم بزرگترین مشکل این وسط اینه که چرا....؟؟؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟ جوون ها و نوجوون های ما باید انقدر وقت اضافه داشته باشن که مفت مفت پای این ها هدر بره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا جذابیت کار های مفید و مثبت انقدر کمه...! مثلا طرف میشینه پای همین بازی کاراکترش و همه چیز تموم بار میاره.... پیانیست ، درسخون ، کارمند موفق....و...و..و.. اما به زندگی واقعی خودش که نگاه میکنی میبینی چقدر پوچ و بیکاره..... من فکر میکنم توی ایران ما رو فعال و با انگیزه بار نیاوردن.... بهمون اشتیاق کار و فعالیت و روحیه ی کار آفرینی ندادن نمیدونم این مشکل چطور حل میشه....!!!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| به جامعه مجازی سیمها(the sims) خوش آمدید! | sarallah | 1 | 2,240 |
۱۷/تیر/۹۱ ۲۳:۵۹ آخرین ارسال: mosalman |
|

![[تصویر: EA-The-Sims-3-ss.jpg]](http://www.itnewsonline.com/images/news/EA-The-Sims-3-ss.jpg)