|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۶, ۴/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۸۹ ۱۵:۳۶ توسط ghadimi2.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
چه روزها که یک به یک غروب شد، نیامدی * چه بغضها که در گلو رسوب شد، نیامدی
خلیل آتشین سخن، تبر بدوش بت شکن * خدای ما دوباره سنگ و چوب شد، نیامدی برای ما که دلشکسته و خسته ایم نه * ولی برای عده ای چه خوب شد نیامدی تمام طول هفته را در انتظار جمعه ام * دوباره صبح، ظهر، غروب شد، نیامدی الهم کن لولیک الفرج |
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
امان از هجر بی پایان مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ************** غروب جمعه و فقدان مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) امان از آن زمانی که بیافتد ************** به روی نامه ام چشمان مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دلش می گیرد و با چشم گریان ************** بگوید این هم از یاران مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) |
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۸۹ ۲۲:۰۰ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بسم الله
چشمانم را از بند انتظارت آویختم خشک شدند به راه تو... العجل یا مهدی یا الله |
|||
|
|
۲۱:۴۷, ۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۸۹ ۰:۰۶ توسط amir.s.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
آینده به نام تو رقم خواهد خورد
بر باورمان جمعه قسم خواهد خورد فردا که بهار با تو آغاز شود نوروز تصنعی به هم خواهد خورد پیشاپیش سال نو مبارک |
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
هر کجا سلطان بود، دورش سپاه و لشکر است
پس چرا سلطان خوبان بی سپاه و لشکر است با خبر باشــید ای چشم انتظاران ظهــــور بهترین سلطان عالم از همه تنهاتر است اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۲:۵۸, ۱۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
دوست دارم یک شب جمعه
صبح گردد به رسم خوش عهدی نا گهان بشنوم ز سمت حجاز نغمه خوش انا المهدی |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۱۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
براي امدنت انتظار كافي نيست
دعا و اشك و دلي داغدار كافي نيست خودت دعا بكن اي منتظر كه برگردي دعاي اين همه چشم انتظار كافي نيست |
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۱۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام ************ مهديا صورت زيباي تو ديدن دارد
سخن از لعل لبان تو شنيدن دارد |
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۱۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۸۹ ۱۲:۴۵ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
آقای جمعه های غریبی ظهور کن
دهلیزهای شب زده را غرق نور کن آقا چقدر ناله زنیم و دعا کنیم یا باز گرد یا دل ما را صبور کن روزی اگر که آمدی و عاشقت نبود یک فاتحه نوازش اهل قبور کن |
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۱۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
داشتم جزوات دانشگاهم رو جمع میکردم
توی اکثرش نوشته شده تورا من چشم در راهم ای کاش به جای کاغذ جزوه ی دانشگاه این جمله در قلبم نقش میبست!!!!!!!!!!!! اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |