کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 31 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود)
۱۲:۵۷, ۲۴/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آذر/۹۴ ۱۱:۲۳ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان عزیزم . وقتی در راه حقیقت قدم بر میدارید باید منتظر همه چیز باشید . و برای رضای خدا صبر و متانت و وقار و حوصله پیشه کنید .
اجرتان با خداوند

لطفا فقط از گزینه گزارش استفاده کنید .
در این تاپیک به سوالات و انتقادات و ایرادات مستند و منصفانه خود در زمینه سخنرانی های استاد راءعی پور بپردازید
ممنونم

پ ن:
این تاپیک را بنده به دلیل تجمیع انتقادات و تحلیل دوستان ایجاد کردم . و قصدی جهت نقد ایشان تا کنون نداشته ام .

دوستان توجه داشته باشند اقای رائفی در این تالار پاسخی درج نمیکنند . بنابرین اگر طالب جواب هستید از طرف خود ایشان باید راه دیگری پیدا کنید

هر گونه توهین و هتک حرمت توسط هر شخصی منجر به حذف کامل پست ایشان خواهد شد

دوستانی که اینجا جواب میدهند هیچ کدام از طرف اقای رائفی نیستند (به نقل از خودشان)

اقایانی که برای انتقادها پاسخ مینویسند متوجه باشید که شما ممکن است دید بدی را نسبت به طرفداران در ذهن مخاطب ایجاد کنید .(در صورت پاسخ تند و نا بجا)

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، ANTi666 ، ANTI satan ، nooromahdi ، semnani ، سوفیا ، محیصا ، oO DaViD Oo ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، یا صاحب الزمان ، خاک ، SARV ، مجید121 ، ELENOR ، یار کوچک ، AMINI ، seyed313 ، یوسف خان ، Havbb 110 ، شهرام ، m.hossein ، Maysam-1st ، آنتی ماسون ، azade ، taleb ، cheshmak86 ، Braveheart ، سرود پیروزی ، آیات ، S!lenced ، tazevared ، salman313 ، fiftynine ، Fatemeee ، reyhaneh.sh ، علی امینی ، درست پسند ، jafar ، حوریه سادات ، Justice Bringer ، FN_AntiZionism ، صهبا ، انتصـار ، ضحی ، 900742498 ، Ali#59 ، neyestan23 ، revenger ، پوریا ، mahyamatin ، help me ، عبدالرحمن ، مهرداد14 ، bi-ehsaas ، fafa* ، مجید املشی ، Truth Seeker ، yaghoot60

آغاز صفحه 27 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۲۶, ۱۹/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۳:۴۰ توسط Woodi2020.)
شماره ارسال: #261

(۱۸/خرداد/۹۱ ۲۱:۵۹)Ahmad-A.R.M نوشته است:  آقای فراهانی میگه "آیات قرآن بر اساس اونچیزی که تو جامعه اومده یا واقع شده که منزل نمیشه به پیامبر"
این حرفشون چه ربطی به شان نزول داره؟ایشون میگه بر اساس،شما و آقای رائفی یه چیزی دیگه میگید.
نقل قول:آیا جز اینه که این آیه بنا به اتفاقاتی که همون زمان رخ داده بوده!! اگه بخای بگی که این آیه در کل تاریخ معنی میده که هیچی دیگه......
مگر این حرف شما نیست؟یه مثال برای این حرفتون بیارید.شما که به اون جواب ندادین یه مثال برای این حرفتون بزنید.
دیگه دارید سفسطه می کنید!!این آیات پس به چه دلیلی نازل شده میشه بهم بگید!!!
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
إِنَّا أَعْطَينَاكَ الْكَوْثَرَ(الکوثر/1)
ما تو را [چشمه] کوثر داديم
فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ(الکوثر/2)
پس براي پروردگارت نماز گزار و قرباني کن
إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ(الکوثر/3)
دشمنت‏خود بي‏تبار خواهد بود

اگر این آیات بنا به اتفاقاتی که اون زمان رخ داده نازل نشده پس به چه دلیل نازل شده !! شما برای ما بگید تا ما هم از خواب غفلت خارج بشیم!!
همین آیات رو بگو ببینم در کل تاریخ چه معنی داره و دلیل نزولش به پیامبر چی بوده!!! تا متوجه بشی که آقای فراهانی چطور اندر خم غفلت خودش می خواد یکی دیگرو که خیلی بیشتر از ازش می فهمه با حرف های بی پایه و اساس خراب کنه!!! بابا عجب مسلمونایی هستیم ما!![/b]

(۱۸/خرداد/۹۱ ۲۲:۳۹)علائم ظهور نوشته است:  من فکر کنم آیه قرآن واضحه و نیازی به بحث نیست
اینکه آیا جزئیات خاصی اضافه بشه هم در شان امام معصوم یا در حد پایینتر وظیفه مرجع تقلید است که بالا اشاره کردم که:
نقل قول:تنها شرط اینه که مرد بتونه عدالت رو بین همسرانش رعایت کنه و خوب بار مسئولیت خودشو سنگین میکنه
تا جاییکه من مطالعه کردم نظر اکثریت مراجع تقلید هم عین همینه و شرط خاصی اضافه نکردن

مطمئنا ائمه معصومین هم به خوبی از شان نزول خبر داشتن و بعد از آن مراجع هم برای تالیف رساله امکان ندارد که به شان نزول و احادیث و روایات بی توجهی کرده باشن
برادر عزی جناب آقای علائم ظهور!!! من موندم مشکل شما چیه!! کسی روی حرف مراجع حرفی نزده ، همینجوری بدون اینکه بدونید بحث سر چیه که نمی شه وارد بحث بشین و بگین کی درست میگی کی اشتباه!!!
استاد یک بحث علمی تاریخی رو مطرح کردن و گفتن توضیح دادن دلیل تعداد زوجات در قرآن به چه دلیل بوده!!! بنا به حرف خودتون غربی ها هم به خاطر همین چیزا دارن دین اسلام رو می کوبونند !!! در آخر هم استاد بخاطر همین افکاری که دارن شیوع میدن گفتن حالا چون اونزمان اینطوری بوده و خدا گفته می تونید با این گرفتن چند زوج جلوی خیلی از مشکلات رو گرفت حالا هم باید به همون روش عمل کرد(برای درک بیشتر یعنی الان هم میشه همینجوری رفت و چند زن گرفت!!!) که گفتن اینکه اینطور مسایل تا کی دووم داره رو ما نمی دونیم!!! باید عالمش باشه و در موردش نظر بده!!! همین الان مگه توی دین ما گرفتن چند زن آزاد نیست پس چرا الان این همه قانون می ذارن که این کار به راحتی امکان پذیر نباشه!!! آیا جز اینه که شرایط الان با زمان پیامبر فرق کرده و باید آیات رو به صورت درست برای مردم معنی کرد!!! خوبه خودتون هم دارید میگید خود آیات گفته از یکی تا چهار تا هر چقدر به شرطی که بتونید عدالت رو اجرا کنید بگیرید!!!
میشه یک سوال بپرسم ، اصلا چرا خدا گفته از یکی تا چهارتا در صورت عدالت می تونید همسر اختیار کنید !!! اصلا چرا چهارتا!!! به قول دوستمون چرا مثلا پنج تا نه!!! یا مثلا چرا دوتا نه!!! بابا یه مرد بلاخره خیلی مشکل داشته باشه با دوتا زن مشکلش حل میشه !!! پس دلیلش چیه که از یکی تا چهارتا اجازه داده(البته برای عقد دائم!!!)!!!
آیا میشه خدا همینجوری یک مطلبی رو گفته باشه اون هم بدون دلیل!!! پس پشت این آیات به قول شما یک شان نزول هم هست که باید در نظر گرفت و این همون چیزیه که شما دوستان در نظر نمی گیرید!!
بابا همین جور با تعصب کور کورانه نیام یک چیزی بگیم!!!
۱۵:۱۶, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #262

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
یه سوال مهم هست که می بینم خیلی از بچه ها همین سوال رو دارن و اونم اینه که « چرا در سخنرانی در مورد فراماسونری ، آقای رائفی پور برخلاف روایت عهد و البته سخنرانی های به غیر از فراماسونری ، منابع رو بیان نمی کنن ؟ » . حقیر با این کار کاملا موافقم . چون یه سری مسائل مطرح میشه که متاسفانه جمع کردنش بسیار سخت خواهد بود . حقیر هم اگر جای ایشون بودم ، اصلا هیچ منبعی در این مورد ، معرفی نمی کردم . چون یه سری مسائل قابل گفتن نیست . یه سری چیزا رو خود آقای رائفی پور بیان کردن و با توجه به اونها می تونید ، نمادها و رفتارها رو شناسایی کنید . به عنوان مثال اگه به صحبت های « ویکی پالین » مراجعه کنین ، متوجه میشین که مادر این خانم چه کسیه . در حالی که در مناسک شیطانی حضور داره و به گفته « ویکی پالین » شخص محترمیه . بعد از این ماجرا چند نفر دیگه هم ، همین اظهارات رو از طرف خانواده ی خودشون داشتن و جرأت کردن اونو بیان کنن . یه دکتری هم این گفته ها رو تائید کرد . می دونین چه بلایی سرش اومد ؟ خودش و ماشینش رو پرت کردن توی دره و اعلام کردن که مشکلات روانی داشته و خودکشی کرده !!! حقیر و چند تن از دوستان هم یه سری تحقیقات انجام دادیم و به این نتیجه رسیدیم که آقای رائفی پور کار بسیار درستی کردن که منابع مشخصی معرفی نکردن . خودتون تحقیق کنین و با داشته ها و سخنرانی ها و البته روایات و احادیث مقایسه کنین و نتیجه رو ببینین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، Woodi2020
۰:۰۶, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #263

بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۹/خرداد/۹۱ ۱۳:۲۶)Woodi2020 نوشته است:  اگر این آیات بنا به اتفاقاتی که اون زمان رخ داده نازل نشده پس به چه دلیل نازل شده !! شما برای ما بگید تا ما هم از خواب غفلت خارج بشیم!!
همین آیات رو بگو ببینم در کل تاریخ چه معنی داره و دلیل نزولش به پیامبر چی بوده!!! تا متوجه بشی که آقای فراهانی چطور اندر خم غفلت خودش می خواد یکی دیگرو که خیلی بیشتر از ازش می فهمه با حرف های بی پایه و اساس خراب کنه!!! بابا عجب مسلمونایی هستیم ما!!

قرآن بیشتر از شش هزار ایه داره که حدودا هزار تای اون شان نزول داره
اولا اینکه ایشون میگن که نسبت زنها به مردها چهار به یک بوده غلطه (سوال کردم)همینطور اینکه میگن پیامبر اومد گفت خب چرا دختراتون رو میکشن هر کدومتون چهار تا زن بگیرید.
این ایه گفتن شان نزول داره( سوره نسا ایه سه)اما شان نزولش این نبوده
این بوده که اون زمان مردها بسیار زن میگرفتن Idea و ...
یعنی چی؟یعنی اون زمان اعراب خودشون زنها میگرفتن،بعد آقای رائفی اومده میگه پیامبر اومد گفت خب بیچاره هر کدومتون چهار تا زن بگیرید،اگه میتونی یه راهکار بهتر بده.
من از هر پاسخگوی که سوال کردم میگه این حرفها غلطه؛اصلا میگن نسبت جمعیت هم اینطور نبوده
------
این پاسخی که به من دادن:
"به هرحال قرآن نازل مي شد منتها در اين زمان نازل شده اين قرآن در لوح محفوظ به همين شکل بوده و بنابوده بر پيامبر نازل بشه برخي ازاين موارد شان نزول داره برخي نداره و شان نزول دخلي به اصل نزول نداره"
وسلام
۱۶:۰۱, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #264
آواتار
عزيزان دنبال چي ميگردي اي كساني كه رائفي پور را نقد ميكنيد فكر نميكنيد كه حرفهاي اين شخص تحقيقهاي ايشون باعث شده كه يك همچين فضايي در جامعه ما ايجاد شود يكسري از ماها كه در خواب غفلت بوديم بيدارشويم ودر مورد مسائل اطرافمان بصيرت بيشتري داشته باشيم ول كنيد اين سخنان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
۱۶:۱۳, ۲۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۱۶:۲۰ توسط Woodi2020.)
شماره ارسال: #265

بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۱/خرداد/۹۱ ۰:۰۶)Ahmad-A.R.M نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
قرآن بیشتر از شش هزار ایه داره که حدودا هزار تای اون شان نزول داره
اولا اینکه ایشون میگن که نسبت زنها به مردها چهار به یک بوده غلطه (سوال کردم)همینطور اینکه میگن پیامبر اومد گفت خب چرا دختراتون رو میکشن هر کدومتون چهار تا زن بگیرید.

این ایه گفتن شان نزول داره( سوره نسا ایه سه)اما شان نزولش این نبوده
این بوده که اون زمان مردها بسیار زن میگرفتن Idea و ...
یعنی چی؟یعنی اون زمان اعراب خودشون زنها میگرفتن،بعد آقای رائفی اومده میگه پیامبر اومد گفت خب بیچاره هر کدومتون چهار تا زن بگیرید،اگه میتونی یه راهکار بهتر بده.
من از هر پاسخگوی که سوال کردم میگه این حرفها غلطه؛اصلا میگن نسبت جمعیت هم اینطور نبوده
از کی سوال کردی سندت چیه!!! بی سند تمامه حرفات کشکه!!(البته ببخشید!!!)
بعدش هم برات توصیه میکنم دوباره و چند باره خودت بری و تفسیر آیات 2 تا 6 سوره نساء رو بخونی!!! اونوقت میبینی که تمامه حرفات اشتباهه!!!

نسبت جمعیت رو هم استاد با سند اثبات کردن توی همون فیلمشون بهتره فیلم رو هم برید دوباره نگاه کنید!!!
[align=-WEBKIT-RIGHT]
(۲۱/خرداد/۹۱ ۰:۰۶)Ahmad-A.R.M نوشته است:  ------
این پاسخی که به من دادن:
"به هرحال قرآن نازل مي شد منتها در اين زمان نازل شده اين قرآن در لوح محفوظ به همين شکل بوده و بنابوده بر پيامبر نازل بشه برخي ازاين موارد شان نزول داره برخي نداره و شان نزول دخلي به اصل نزول نداره"
وسلام
اولا این پاسختون از کیه!!! و کی گفته !!! بدون سند که نمیشه چیزی رو اثبات کرد!!!دیگه چند بار باید صوره مبارکه کوثر رو بیارم تا امثال چون تویی قبول کنی که بوده آیاتی که بخاطر بعضی از مسایل همون زمان نازل شده!!! و در کنارش چیزی رو هم به ایندگان داره میگه!!!چند بار سوال کردم که این آیات به چه دلیل نازل شده از جواب دادن طفره رفتی!!!چرا خدا میاد میگه
و در آخر همون سوره هم میاد میگه
منظور خدا از دشمن در اینجا کیه!!! مگه این آیه بخاطر توهینی که به پیامبر شد نازل نشده!!!همینجوری بدون سند میای یک چیزی میگی که نمیشه پس سندت کو!!!مزیت قرآن همینه که هم حرفی برای زمان خودش داره هم برای گذشتگان و هم برای آیندگان!!!اصلا رفتی تفسیر سوره نساء رو یک نگاهی بندازی ببینی چی میگه!!!شما با حرف های استاد رائفی پور مشکلی نداری با خود استاد رائفی پور مشکل داری!!! و دشمنان اسلام و قرآن که دارن میبینن یکی هست که داره پیش قشر جوان رسواشون میکنه سعی در حذف این پژوهشگر بزرگ دارن که باید بهشون بگم کور خوندن!!!از اول بحثمون هم داری بدون سند تهمت میزنی!!! رفتی سوال کردی و جوابی آوردی و هیچ سندی هم برای حرف هات نمیاری!!!حد اقل استاد رائفی پور با سند حرف میزنند نه مثل شما و آقای فراهانی بی سند و بدون دلیل محکم دارید فقط تخریب می کنید!!!اصلا مگه میشه خدا بی دلیل آیاتی رو نازل کرده باشه!!! مگه میشه قدرت مطلق عالم بی دلیل کاری رو انجام داده باشه!!!بابا یکم این تفکرات یک قطبی رو بریزید دور!!! ببینید کی داره چی میگه!!! شما هم بهتره برید تفسیر سوره نساء رو یک نگاهی بیندازید بعد بیاید و اینجا بر حرف های باطل آقای فراهانی دنبال حق باشید!!!!
۱۹:۳۱, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #266

شما سند چه چیزایی رو میخواد؟
سند آقای رائفی چه چیزایی بوده؟
شان نزول چیه؟

۲۲:۴۲, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #267

(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۱)Ahmad-A.R.M نوشته است:  شما سند چه چیزایی رو میخواد؟
سند همین سوالاتی رو که جواب گرفتی!!! همین جوابایی رو که داری باهاش به حساب خودت استاد رو تخریب می کنی!!!
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۱)Ahmad-A.R.M نوشته است:  سند آقای رائفی چه چیزایی بوده؟
سند استاد توی فیلمش در مورد حرفایی که زده هستش!!!اگه گفته دوران جاهلیت تعداد زنان بیشتر از مردان بوده با دلیل ثابت کرده!!!اگه گفته زنان اصلا به حساب نمیومدن توی عرب جاهلیت و اصلا (با عرض پوزش از خانم های انجمن!!) زنان اصلا به حساب نمیومدن!!مثلا در شان نزول آیه 19 سوره نساء میگن:
نقل قول:
يا أَيهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا يحِلُّ لَكُمْ أَنْ تَرِثُوا النِّسَاءَ كَرْهًا وَلَا تَعْضُلُوهُنَّ لِتَذْهَبُوا بِبَعْضِ مَا آتَيتُمُوهُنَّ إِلَّا أَنْ يأْتِينَ بِفَاحِشَةٍ مُبَينَةٍ وَعَاشِرُوهُنَّ بِالْمَعْرُوفِ فَإِنْ كَرِهْتُمُوهُنَّ فَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيئًا وَيجْعَلَ اللَّهُ فِيهِ خَيرًا كَثِيرًا(النساء/19)
اي کساني که ايمان آورده‏ايد براي شما حلال نيست که زنان را به اکراه ارث بريد و آنان را زير فشار مگذاريد تا بخشي از آنچه را به آنان داده‏ايد [از چنگشان به در] بريد مگر آنکه مرتکب زشتکاري آشکاري شوند و با آنها بشايستگي رفتار کنيد و اگر از آنان خوشتان نيامد پس چه بسا چيزي را خوش نمي‏داريد و خدا در آن مصلحت فراوان قرار مي‏دهد
در تفسير مجمع البيان از امام باقر (عليه السلام ) نقل شده که اين آيه در باره کسانى نازل گرديده که همسران خود را بدون اين که همچون يک همسر با آنها رفتار کنند، نگه مى داشتند، به انتظار اين که آنها بميرند و اموالشان را تملک کنند. و از ابن عباس نقل شده که آيه فوق در باره افرادى نازل شده که همسرانشان مهر سنگين داشتند و در عين اين که تمايل به ادامه زناشويى با آنها نداشتند به خاطر سنگين بودن مهر حاضر به طلاق آنها نمى شدند، و آنها را تحت فشار قرار مى دادند تا مهرشان را ببخشند و طلاق بگيرند.

جز اینه که این آیات و شان نزولشون از وضعیت بد دوران جاهلیت عرب صحبت میکنه!!!و جز تایید حرف های استاد چیز دیگه ای نمی خواد بگه!!!یا مثلا به این لینک ها هم یک سری بزنی بد نیستشان نزول آیه 7 سوره نساءاونوقت می بینی اگر خودت یک سری به تفاسیر در مورد همین سوره نساء میزدی و در مرود شان نزول های آیاتش می خوندی اینقدر بی دلیل به دنبال جدل و اثبات حرف خودت و تخریب استاد نمی رفتی!!!یکم بیشتر در قرآن دقت کن!!!
(۲۱/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۱)Ahmad-A.R.M نوشته است:  

شان نزول چیه؟

شان نزول همون چیزیه که اگه ندونی آیه 55 سوره مائده رو نمی تونی خوب معنی کنی

نقل قول: إِنَّمَا وَلِيكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ(المائدة/55)ولي شما تنها خدا و پيامبر اوست و کساني که ايمان آورده‏اند همان کساني که نماز برپا مي‏دارند و در حال رکوع زکات مي‏دهند
شان نزول همون چیزیه که اگه ندونی آیات زیر برات بی معنی میشه!!!
نقل قول:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
امیدوارم الان دیگه بدونی که برای معنی کردن آیات بلاخصه برای مسلمین که به دنبال حقیقت هستند شان نزول برای دونستن حقیقت لازمه!!!
شما فقط دارید در باطل خودتون تاکیید می کنید که با این کار اشتباهتون نمی دونید که چه ضرری دارید به دین و اسلام می زنید!!!
۰:۲۵, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #268

بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:سند همین سوالاتی رو که جواب گرفتی!!! همین جوابایی رو که داری باهاش به حساب خودت استاد رو تخریب می کنی!!!
اولا سند کدوم سوال؟
دومن کی داره تخریب میکنه؟
یه حرفی زده شده ما میگم این حرفتون اشتباه،اگر ما مخالف کسی حرف زدیم میشه تخریب؟
نقل قول:سند استاد توی فیلمش در مورد حرفایی که زده هستش!!!اگه گفته دوران جاهلیت تعداد زنان بیشتر از مردان بوده با دلیل ثابت کرده!!!اگه گفته زنان اصلا به حساب نمیومدن توی عرب جاهلیت و اصلا (با عرض پوزش از خانم های انجمن!!) زنان اصلا به حساب نمیومدن!!
سندش توی فیلمی که هست رو بگید،اگر اینطوره سند این حرف توی بعضی از کتب هست برید خودتون بینید.مگه شما نمیگید سند بیار سند خود اقای رائفی کو؟این یک
دو ما داریم در مورد چی صحبت میکنیم؟داریم در مورد ارزش زن در اون زمان صحبت میکنیم؟ یا نسبت زنان به مردان و اون حرفی که میگن پیامبر اومد گفت چرا دختراتون رو مکشید هر کدومتون چهار تا زن بگیرید؟
نقل قول:
نقل قول:إِنَّمَا وَلِيكُمُ اللَّهُ وَرَسُولُهُ وَالَّذِينَ آمَنُوا الَّذِينَ يقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ رَاكِعُونَ(المائدة/55)ولي شما تنها خدا و پيامبر اوست و کساني که ايمان آورده‏اند همان کساني که نماز برپا مي‏دارند و در حال رکوع زکات مي‏دهند
شان نزول همون چیزیه که اگه ندونی آیات زیر برات بی معنی میشه!!!
نقل قول:بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
امیدوارم الان دیگه بدونی که برای معنی کردن آیات بلاخصه برای مسلمین که به دنبال حقیقت هستند شان نزول برای دونستن حقیقت لازمه!!!
نگاه کنید همینطور که گفتم حدود هزار ایه از قران شان نزول داره
همین امضای من رو که نگاه کنید به احتمال زیاد شان نزول نداره.
حالا شما خودتون هم میتونید سوال کنید بگید ایا شان نزول برای دونستن حقیقت لازمه؟
بعضی ایات شان نزول دارن بعضی ها ندارن
اینکه اقای رائفی میگه پیامبر اومد گفت چرا دختراتون رو میکشتید سند نداره اگرم داشته باشه معتبر نیست.
اصلا شان نزولش هم این نیست
حالا شما برید سوال کنید از ایشون بگید سند این حرفتون چیه؟
۱۳:۲۴, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #269

بسم الله الحمن الرحیم
نقل قول:بسم الله الرحمن الرحیم

اولا سند کدوم سوال؟
دومن کی داره تخریب میکنه؟
یه حرفی زده شده ما میگم این حرفتون اشتباه،اگر ما مخالف کسی حرف زدیم میشه تخریب؟
جالبه میگید:
نقل قول:من از هر پاسخگوی که سوال کردم میگه این حرفها غلطه؛اصلا میگن نسبت جمعیت هم اینطور نبوده
------
این پاسخی که به من دادن:
برای این جوابتون سند نمیارید!!! بعد هم ما میگیم سند حرفتون چیه حاشا می کنید و می گید سند کدوم سوال!!!تخریب یعنی چی!!! جز اینه که شما با قرار دادن استاد در مقابل آیات قرآن به حساب خودتون دارید پژوهش های استاد رو زیر سوال می برید!!! پس اگه این کار تخریب نیست پس چیه!!! بله اگه می رفتید و سند درست میاوردید تا تاییدی باشه بر حرفتون میگفتم شما دارید نقد میکنید اما کار شما نقد نیست تخریبه!!!
نقل قول:سندش توی فیلمی که هست رو بگید،اگر اینطوره سند این حرف توی بعضی از کتب هست برید خودتون بینید.مگه شما نمیگید سند بیار سند خود اقای رائفی کو؟این یک
دو ما داریم در مورد چی صحبت میکنیم؟داریم در مورد ارزش زن در اون زمان صحبت میکنیم؟ یا نسبت زنان به مردان و اون حرفی که میگن پیامبر اومد گفت چرا دختراتون رو مکشید هر کدومتون چهار تا زن بگیرید؟

همون قسمت سوم فیلم دقیقه 5:05 تا 6:21سند حرفشون رو هم من همینجا میارم!! اون هم از گفته های خودشون!! پایین همین پست!!!
نقل قول:نگاه کنید همینطور که گفتم حدود هزار ایه از قران شان نزول داره
همین امضای من رو که نگاه کنید به احتمال زیاد شان نزول نداره.
حالا شما خودتون هم میتونید سوال کنید بگید ایا شان نزول برای دونستن حقیقت لازمه؟
بعضی ایات شان نزول دارن بعضی ها ندارن
اینکه اقای رائفی میگه پیامبر اومد گفت چرا دختراتون رو میکشتید سند نداره اگرم داشته باشه معتبر نیست.
اصلا شان نزولش هم این نیست
حالا شما برید سوال کنید از ایشون بگید سند این حرفتون چیه؟

بله همه آیات نداره اما اون آیاتی که داره باید بهش استناد کرد!!!این تفکر شما با تفکرات وهابیون هیچ فرقی نداره!!! اونها هم همین حرف رو میگن تا شیعه رو تخریب کنند!! همون طور که آیه ولایت رو ندید میگیرند!!! و میگن این آیه در طول تاریخ ممکنه به خیلی ها نسبت داده بشه!!!شما با ندیدن شان نزول ،سوره کوثر رو هم داری زیر سوال می بری!!!اونوقت همین نسبت ناروای خلاف آیات قرآن حرف زدن رو به استاد نسبت میدید در صورتی که آقای فراهانی به خوبی حرف وهابیون رو با این حرفشون تایید کردن!!! و اصلا هم به کاری که انجام دادن حتی یک لحظه فکر نکردن!!!در مورد نسبت جمعیت هم در سایت http://www.pasokhgoo.ir که زیر نظر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم کار میکنند!!!سوالی پرسیدن که:
نقل قول:علت ازدواج هاي پيامبر چه بود و چرا در سن بالا با فردي خيلي كوچكتر از خود ازدواج نموده اند
که قسمتی از جوا اینه!!
نقل قول:2ـ چون جنگ و خونريزي در آن محيط امري متداول بود، و عرب جاهلي با اندك بهانه اي يكديگر را مي كشتند، حاصل به هم خوردن تعادل جمعيتي بود و نسبت زنان به مردان افزايش چشمگيري پيدا مي كرد (چون مردان به جنگ اقدام مي كردند، نه زنان و كشته ها از مردان بود) كه گزينه «چند زن داشتن» را براي رهايي از مشكل عدم تعادل جمعيتي پذيرفتند. اين مشكل در اكثر نقاط از جمله در ايران هم وجود داشت، ليكن در عربستان بيشتر بود.
این لینکشه
علت ازدواج های پیامبر
این از سندی که می خواستی
۲۰:۱۳, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #270

این سند حرفشون
نتيجه ميرسيم كه تعدد زوجات بطور نا محدود امرى عادى بوده و حتى بعضى از مواقع بت‏پرستان به هنگام مسلمان شدن ، بيش از ده زن و يا كمتر داشته‏اند ، بنا بر اين تعدد زوجات از پيشنهادها و ابتكارات اسلام نيست بلكه اسلام آنرا در چهارچوبه ضرورت‏هاى زندگى انسانى محدود ساخته و براى آن قيود و شرائط سنگينى قائل شده است.
تفسير نمونه ج : 3ص:257

اینم سند اون حرف
فِي لَوْحٍ مَّحْفُوظٍ
بروج آيه 22
----------------
این سنده کدوم حرفه؟شما هنوز نمیدونید در مورد چه چیزی داریم بحث میکنیم؟داریم در مورد این حرف که میگه میانگین نسبت زنان به مردان چهار به یک بوده،سند میخواییم
و
اینکه پیامبر اومده گفته چرا دختراتون رو میکشید هر کدومتون چهار تا زن بگیرید،کجا این حرف گفته شده؟سند بیارید.
دیگه ما به چه زبونی بگیم؟اگر میخوایید جواب بدید،که از خودشون سوال کنیم پس شما چرا وارد بحث شدین؟.
ما که نباید سند برای حرفشون بیاریم اون آقا باید سند بیاره.
بحثمون سر این قضیه سه صفحه شده....
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]