|
حرفهای خلاف اسلام در جامعه ی دینی توسط عده ای سایکولوژیست
|
|
۱۷:۳۲, ۱۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۱ ۹:۴۲ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان عزیز ، برادران و خواهران گرامی! یکی از دوستان امروز کلیپی رو به حقیر نشون داد که واقعا دلم به درد اومد و هرچی فکر کردم دیدم باید اینجا درباره ش بنویسم. مدتی هست که عده ای که به غلط نام حرفه ی خود را «روانشناسی یا روانپزشکی» گذاشته اند در جامعه ی ما جایگزین معلم های اخلاق شده اند ، شاید این جمله رو از اساتید دیگه هم شنیده باشید ولی با دیدن این کلیپ متوجه میشید که این جریان تا کجا توانسته در میدان جنگ نرم ، قلب ها و ذهن های من و شما را به تصرف خودش در بیاره: آدرس: http://www.aparat.com/v/337cc33146b86f03...33f9307982 به تعبیر مرحوم دکتر شریعتی ، نوشتن همیشه برای این نیست که یک فکری ماندگار بشه بلکه گاهی نوشتن بعضی حقایق تلخ باعث میشه که اون سه شاخه ای که در قلب انسان فرو رفته قدری دردش ساکن بشه ، یعنی نوشتن گاهی برای تغییر وضع موجود و از یاد بردن این وضع انجام میشه. بنده هم میدونم که با این تاپیک باز هم همون بحث های قدیمی پیش کشیده میشه که: - فلان روانشناس و فلان روانپزشک و... آدمهای بسیار خوبی هستند و متدین هستند و... - چه اشکالی داره مگه ، بشر غربی زحمت کشیده علمی رو تولید کرده ما هم ازش استفاده میکنیم. - نمیشود زود ازدواج کرد و... دوستان عزیز ، این بحثها قبلا انجام شده و بحث ما هم در این تاپیک بررسی مصادیق جزئی نیست. این خانم از دل همون «علم غربی» حرفی و نتیجه ای رو در اورده که دقیقا خلاف آیات و روایات ما هست ، اینچنین علمی چطور میتونه مبنای اخلاق در جامعه ی دینی باشه؟! مگر پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نفرمودند هر حدیثی که از جانب ما رسید بهتون و با قرآن و عقل سازگاری نداشت اون رو به سینه ی دیوار بکوبید؟!! اون وقت حرفی که از دل اندیشه ی مدرن در میاد که هم خلاف احادیث هست هم خلاف عقل هم خلاف فطرت انسان هم خلاف آیات قرآن رو چیکارش باید کرد؟؟؟؟؟؟؟ و کسی که این حرفها رو میزنه و رواج میده رو چیکار باید کرد؟ به جای کسانی که احادیث و آیات درباره ی اخلاقیات در اسلام رو خوندند و علم حدیث و تفسیر اون رو میدونن الان معلم اخلاق جامعه ی ما شده روانشناس! عدالت به تعبیر امیر المومنین (علیه السلام) یعنی هرچیزی سر جای خودش قرار بگیره ، مبتنی بر این وضع موجود ، دقیقا در این حوزه عدالت مخدوش شده و ما وظیفه داریم به عنوان افسران جنگ نرم اولا خودمون در این بازی نیوفتیم و ثانیا جامعه رو آگاه کنیم. وظیفه ی ما مطالبه ی عدالت هست!!!!!! این خانم میتونه پاسخ بده به اینکه ، پسری که ایشون میگه (در بخش نظری قضیه) باید 35 تا 40 سالگی ازدواج کنه ، اون وقت از 13 سالگی تا 40 سالگی این نیاز به همسر که خداوند در وجودش قرار داده رو کجا باید بهش پاسخ بده؟ علمی که ایشون بر مبناش این حرف رو زده از غرب اومده اونجا هم انواع و اقسام فاحشه خونه ها رو دارند و اخلاقیات موضوعیت نداره ، لابد پیشنهاد ایشون هم اینه که در اینجا هم از همون فاحشه خونه ها تاسیس بشه! تا جایی که خود مجری هم تعجب میکنه از این جمله.... و اون خانم در جواب میگه این چیزی که من گفتم همین فردا که عملی نمیشه و خیلیا به غلط زود تر ازدواج میکنن و... ایشون در جواب مجری که تعجب کرده بود از سن بالای ازدواج (پیشنهاد ایشون) گفتند جامعه به سمت تک فرزندی و بی فرزندی داره میره جلو!!!!!!!!! لازمه برای این توضیح بدم؟ قابل توجه دوستانی که تاپیک میزنن و هجمه های فرهنگی در کتابها زبان و... رو عامل تهاجم فرهنگی میدونن. حذف مفاهیمی به نام دایی و عمو و عمه و خاله رو در افکار چنین افرادی که بیشترین ضریب نفوذ رو در جامعه دارند ببینید. لابد پیشنهاد ایشون اینه که انسان ایرانی شیعه ماننده غربی ها با سگ و گربه ی خودش زندگی کنه ولی چون بحث یه چیز دیگه بود این مسئله رو مطرح نکردند!!!! کاری که اینها دارن با اسلام میکنن اون شاهین نجفی ملعون نکرد ، اون یه توهینی کرد که خیلی طبیعی هیچکس هم باور نداشت یعنی تاثیری روی کسی نداشت (واقع بین باشید) ، آهنگی که اون آدم خوند چه تاثیری داشت روی مردم؟ عده ای که از اول با اسلام میونه ای نداشتند و فحش میدادند به کار خودشون ادامه دادند ، کسانی هم که متدین بودند اومدند کمپین شناخت حضرت رو راه انداختند و واکنش نشون دادند. تقریبا نظر کسی تغییر نکرد. ولی کاری که اینها در حوزه ی فرهنگی قضیه میکنن خیلی خیلی شدید تر روی جامعه تاثیر میذاره... در این کلیپ ببینید و دقت کنید افرادی که با حجاب نشستند پای صحبتهای این آدم سکولار. مگه سکولاریسم شاخ و دم داره؟ همین که آدم دین رو امری شخصی و فردی بگیره ولی در عمل که میرسه مثلا به جای معلم اخلاق مراجعه کنه به یک سایکولوژیست مثل این خانم ، این میشه سکولاریسم! حرف زیاده. و از همه مهمتر منتظر حمله ها به بنده به خاطر حرفهایی که درباره ی علم سایکولوژی و سایکولوژیست ها (کسانی که به غلط اسم خودشون رو گذاشتند روانشناس) هستم.... خیلی دوست دارم بدونم موضع افرادی که قائل به استفاده از علم غربی به هر قیمتی بودند الان موضعشون در مقابل این کلیپ و اون روانپزشکی که برای بهبود روابط زناشویی ، تماشای فیلم مستهجن رو توصیه کرده بود و.... چیه!!! شما زندگی نامه ی بزرگان این علم رو مطالعه کنید ، یک آدم سالم بینشون نیست! در یک تاپیک دیگه گفتم ، طرف دستش خیس باشه باهات دست بده دستت نجس میشه ، اون وقت تفکرش باهامون چیکار میکنه؟ چطور میشه با این تفکر به فلاح و رستگاری رسید؟ (۱۷/شهریور/۹۱ ۲۰:۳۷)Havbb 110 نوشته است: معتقدم اگر حقیقت سایکولوژی برای اینا مشخص بشه خیلیهاشون خودشون اینقدر پاک هستند که دیگه دست از این علم بکشن! مثل خیلی از عوامل بانک که وقتی مشخص شد نظامش ربوی هست از اون کناره گیری کردند... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۷, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
برای ازدواج هم بلوغ عقلی(شناختی) لازم هست هم جسمی و هم عاطفی .
نمیشه گفت مثلا 35 سالگی سن مناسب هست !!! باید با توجه به ویژگی های هر فرد و این که آیا به بلوغ تو این زمینه ها رسیده یا خیر گفت که چه موقع برای ازدواجش مناسب تر هست . |
|||
|
|
۱۵:۲۹, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اتفاقا به نظر بنده سن بلوغ هرچی جلوتر میریم از هر لحاظ داره میاد پایین. بلوغ جنسی که به دلیل دسترسی آسان به تصاویر مستهجن + اطلاعات بالا در زمینه ی مسائل جنسی در سنین پایین صورت میگیره (حدود دوازده یا یازده سالگی) ، در مورد بلوغ فکری هم کافیه شما مقایسه کنید بین نسل پدرتون و نسل خودتون. مثلا متولدین دهه ی 40 زمانی که دیپلم میگرفتند از نظر سطح اطلاعات و بلوغ فکری و ذهنی خیلی کمتر و پایین تر از یه بچه ی پنجم ابتدایی الان هست!
|
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۲۰/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۱ ۱۶:۰۹ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۱ ۱۵:۲۹)Havbb 110 نوشته است: اتفاقا به نظر بنده سن بلوغ هرچی جلوتر میریم از هر لحاظ داره میاد پایین. بلوغ جنسی که به دلیل دسترسی آسان به تصاویر مستهجن + اطلاعات بالا در زمینه ی مسائل جنسی در سنین پایین صورت میگیره (حدود دوازده یا یازده سالگی) ، در مورد بلوغ فکری هم کافیه شما مقایسه کنید بین نسل پدرتون و نسل خودتون. مثلا متولدین دهه ی 40 زمانی که دیپلم میگرفتند از نظر سطح اطلاعات و بلوغ فکری و ذهنی خیلی کمتر و پایین تر از یه بچه ی پنجم ابتدایی الان هست! بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز :اصلا استدلال شما برای بالا رفتن بلوغ فکری و عقلی اشتباهه !!! از لحاظ اطلاعات حق با شماست . اما میشه بگید با چه معیاری دارید میگید که سطح عقلی و فکری افراد دهه ی 40 کمتر و پائین تر از یه بچه پنجم ابتدایی الان هست !!!؟؟؟ دوست عزیز : بلوغ فکری و عقلی این نیست که مثلا از تکنولوژی چه طور استفاده کنیم ؛ بلوغ فکری و عقلی اینه که توانایی استدلال و پردازش امور رو داشته باشیم . یعنی من نوعی که ازدواج کردم ، به جای اینکه از مادرم تبعیت کنم ، خودم حرفش رو تجزیه و تحلیل کنم و بهترین عمل رو انجام بدم . نه اینکه مثل یه بچه ی پنجم ابتدایی خون به دل زن بدبختم کنم . بلوغ فکری اینه که وقتی شوهر طرف توی بحران مالی قرار میگیره ، همش سرکوفت نزنه که من خونه ی بابام راحتتر از اینجا بود . این رفتارها رو کودکانی انجام میدن که اصلا از وضعیت مالی و موقعیت والدین خبری ندارن و اصلا چیزی نمی فهمن . نه از یه خانم 30 ساله که به شوهر بدبختش به خاطرات مشکلات مالی سرکوفت میزنه !!! بلوغ فکری و عقلی اینه که فرد هنگام ازدواج به فکر خودنمایی و چشم و هم چشمی نباشه . بلوغ فکری و عقلی اینه که فرد ازدواج رو جایی برای عقده گشایی های قبل از ازدواج ندونه . بلوغ فکری و عقلی اینه که فرد بخاطر تخلیه جنسی خودش ، به ناموس مردم نگاه و دست درازی نکنه . نه اینکه با گوشی از ناموس مردم (ولو بدحجاب) عکس بگیره و خودش رو ارضا کنه !!! و ده ها موارد دیگه . . . بلوغ فکری و عقلی ایناست . نه اینکه بگیم انواع فیلم مستهجن و اطلاعات جنسی وجود داره و بچه ها زودتر به بلوغ جنسی میرسن . به نظرم بچه های امروزی از هیچ نظری به بلوغ نمی رسن . فقط اطلاعات شون بیشتر میشه . در مورد بلوغ جنسی هم همینطوره . بچه ها با دیدن فیلم های مستهجن ، بلوغ شون جلو نمی افته ؛ بلکه با دیدن این نوع فیلم ها و کنجکاوی ، خود به دنبال تجربه می افتن و به جای اینکه به وقتش وارد این مسائل بشن ، زودتر وارد میشن و مشکلات دیگه رو بوجود میارن . در حالی که بدن هنوز آمادگی بلوغ جنسی رو نداره . صحبت از علم نکنین که دیگه از هر چی علم ژنتیک و بهداشت و پزشکیه حالم بهم میخوره . . . چون لااقل توی همین تالار اینقدر مقالات نقض علم خوندم که دیگه به هیچ چیزی که از غرب ارائه میشه ، اطمینان ندارم . دوست عزیز : حقیقت رو باید پذیرفت ؛ خدائیش کلیپ رو با دقت نگاه کردین ؟ مسلما نه که دارین اینطوری موضع میگیرین . این خانم غالب حرفاش این بود که واقعا جوونای امروزی حتی 40 سالگی هم برای ازدواج شون زوده و حقیر هم با این گفته قبول دارم . حقیر دارم اطرافم رو می بینم که جوونا به خاطر چه چیزایی ازدواج میکنن . اگه اینجا یه چندتاش رو بگم ، مسلما خنده تون میگیره . دوست عزیزم : حقیر با شما موافقم . شما درست میگی . مثلا همین قضیه تک فرزندی و بی فرزندی . یه مشت مزخرفات رو داره ترویج میده و حقیر هم از دوستان یکی رو میشناسم که حدود 18 ساله ازدواج کرده و بجای بچه توی خونه سگ نگه میداره . مطمئن هم باشین با ترویج این مزخرفات به زودی آمار این افراد بالاتر هم میره . بنده هم مثل شما به خاطر حذف خاله ، عمه ، دایی و عمو گله دارم . چرا خانواده های امروزی باید این افراد رو از نوه هاشون بگیرن . چرا خانواده های امروزی تک فرزندی رو در پیش گرفتن ؟ به خاطر اینکه افراد راحت طلب شدن و بخدا باز بر میگردیم به اینکه به بلوغ فکری و عقلی نرسیدن افراد . والله قسم منظورم این نیست که پسرها و دخترها 40 سالگی ازدواج کنن . منظورم اینه که مطالعات بیشتر بشه ، تحقیقات بیشتر بشه . شعور بالاتر بره . بلوغ چهارگانه ای که این خانم میگه و البته از همه مهم تر ، بلوغ عقلی و فکری میتونه 20 سالگی هم اتفاق بیفته . اما باز هم خانواده ها نقش دارن برای تربیت بهتر فرزندان . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
واسه ازدواج مردم به این راحتی نمیشه نسخه پیچید برادر من به عنوان اخرینن بچه خیلی لوس و ننر بود از من که دختر بودم هم سبقت گرفته بود، 18 سالگی هم زن میخواست، ماهم هر چی میگفتیم تو کتش نمیرفت خلاصه رفت سربازی نیمه مرد شد فهمید هر کسی جز مامان ادم ناز نمیکشه، بعدشم زن گرفت(همونی که خودش میخواس)، شکر خدا واسه خودش مردی شده به نظر من این بلوغ ها نسبیه نمیشه گفت یکی الان رسیده یا نه،ادم تو شرایط بزرگ میشه و گرنه این داداش ما تا 50 سالگی میخواس پیش ماماننم بمونه بازم مرد نمیشد، سختی ها ادم رو میسازه،مثلا دخترای قدیم 11 سالگی شوهر میکردند بلوغ عقلی داشتند تا حالا طلاق نگرفتند،اهل سازش بودن و قانع یکی از مشکلات جامعه امروزم اینه که توقع خانوم ها خیلی رفته بالا و ایدئولوژی شون عوض شده ،هزینه ها سنگین شده،مشکل اشتغال و .... مام بشینیم بلوغ عقلی،عاطفی و جنسی مون کامل شه بعد ازدواج کنیم رشد جمعیتمون منفی شه، وهابی و یهودیش هم نیروی انسانی تولید کنند هرکی دیر ازدواج کنه سرش کلاه رفته،چون خداوند اساس این دنیا رو بر زوجیت قرار داده |
|||
|
|
۱۶:۴۸, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۰/شهریور/۹۱ ۱۶:۲۳)nina نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوست عزیز :با بخشی از صحبت های شما موافقم . اما مسائلی رو که حقیر نوشتم مطالعه کردین ؟ بخدا حقیر هم موافق ازدواج جوونها در سنین پائین هستم . به چند دلیل : 1) با ازدواج به موقع ، سطح فساد در جامعه پائین میاد ؛ 2) افراد یاد میگیرن مسئولیت پذیر باشن ؛ 3) افراد یاد میگیرن (به قول شما) هیچکس مثل مادر ، ناز آدم رو نمیکشه ؛ 4) افراد یاد میگیرن که باید آستانه ی تحمل خودشون رو بالا ببرن ؛ 5) افراد یاد میگیرن که به جای اینکه فکرشون رو درگیر فیلمها و مقالات جنسی کنن ، جویای کار باشن و به فکر آینده ی زندگی و فرزندانشون باشن ؛ و . . . اینها محاسن ازدواج به موقع هستش . با این گفته ی شما هم موافقم که فرمودین این بلوغ نسبیه . اما باور کنین مشکلاتی که در پست قبلی ام گفتم هم وجود داره و این مشکلات در صورتی اتفاق نمی افته که فرد به بلوغ فکری و عقلی رسیده باشه . در ضمن ، حقیر هم نگفتم صبر کنیم که بلوغ عقلی ، عاطفی و جنسی مون کامل بشه ، بعدش ازدواج کنیم . طبق آمار 80 درصد افراد تا سنین 18 سالگی حداقل به بلوغ جنسی و عاطفی می رسن . مصداق این کلام رفتارهایی هستش که توی دبیرستان ها و بعضا راهنمایی ها از نوجوانان سر میزنه . یه چیز هم یادم رفت توی پست قبلیم بگم ؛ اونم اینه که این خانم(به اصطلاح)دکتر مثل اینکه خبر از هزینه های بالای باروری و همچنین خطرات باروری در سنین بالا رو ندارن . صرف اینکه بگیم « علم اینقدر پیشرفت کرده که . . . » دری رو دوا نمی کنیم . دوست عزیز : حقیر هم از طرفداران ازدواج به موقع هستم . این رو می تونین توی بحث هایی که در رابطه با ازدواج شده ، پیدا کنین . امیدوارم همه ی افراد به موقع ازدواج کنن . نه 11 سال !!! و نه 40 سال !!! در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۸:۱۰, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
![]() با حرف هاتون موافقم بعضی جمله هام کلی بود و دوباره به همون خانوم زلیخا شناس برمیگشت |
|||
|
۱۸:۱۷, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
یک فمینیست عقده ای دیگر |
|||