|
هلوکاست:(عکس+فیلم+بحث و گفتگو)
|
|
۱۵:۴۳, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۲:۰۶ توسط 777.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پخش چند کارتون از صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در سالگرد واقعه ای که هولوکاست نام گذاری شده خشم اسرائیلی ها را بر انگیخت. منابع رژیم صهیونیستی اعلام کردند: ایران در روز یادبود هولوکاست، کارتون هایی با مضمون انکار ان منتشر کرده است.
به گزارش اخبار شبکه دو تلویزیون اسرائیل در شب چهارشنبه، همزمان با روز یادبود هولوکاست در اسرائیل، ایران کارتونهایی با مضمون انکار هولوکاست از تلویزیون سراسری خود پخش کرد.
................ [align=JUSTIFY DIR=RTL] این کارتون ها در قالب کاریکاتورهایی یهودیان را نشان میدهند که داستانهایی درباره ظلم و ستم نازیها و مرگ شش میلیون یهودی جعل میکنند و از هولوکاست برای غنی کردن خود و همچنین راندن اعراب از فلسطین استفاده میکنند. منبع: سایت 598 لطفا نظر خودتون رو در مورد عکس ها بگید و تفسیر و نقد کنید. با تشکر ![]() این عکس ها واقعیت دارد! این گریه ها واقعیت دارد!
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۶, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۰۵ توسط 777.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
ـ جنگ جهاني دوم چگونه، و در چه تاريخي و از سوي چه كساني آغاز شد؟ ـ علت، انگيزه و هدف آغاز جنگ چه بود؟ ـ جايگاه، موقعيت و نقش يهوديها در آن دوران، به ويژه در امريكا و اروپا چگونه بود؟ ـ تفاوت آمار جمعيت يهوديهاي جهان در زمان شروع و پايان (قبل و بعد از) جنگ چه ميزان بود؟ ـ جمعيت كل يهوديهاي مقيم اروپا در آن دوران چقدر بود؟ ـ آمار و وضعيت يهوديهاي اروپا پس از جنگ چگونه بود؟ ـ ديدگاه، مواضع و سياست هيتلر نسبت به يهود چه بود؟ ـ ماجراي «هولوكاست» چگونه پيدا شد؟
|
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۰ توسط 666-6.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
معنی لغوی هلوکاست:
واژه هولوكاست(HOLOCAUST) مشتق از دو كلمه یونانی (HOLOS) به معنای تمام و (COUAST) به مفهوم سوزندان است. یعنی سوزاندن با آتش كه به طور كامل از بین برود. در لغت به معنای قربانی بزرگ است و در اصطلاح به معنای قتل عام از طریق سوزاندن دسته جمعی انسان ها در آتش به كار می رود. |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۵۴ توسط 777.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
جستوجوهای گروههای یهودی برای یافتن قبور دستهجمعی قربانیان هولوکاست در اروپا آغاز شد!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۰۵, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
هیچ هولوکاستی وجود نداشته و هر گونه بحث در رابطه با این موضوع یعنی بازی در زمین حریف پس به نظر من بحث بیهوده است!
|
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۲۶/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۶/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۰۵)EMPERATOR نوشته است: هیچ هولوکاستی وجود نداشته و هر گونه بحث در رابطه با این موضوع یعنی بازی در زمین حریف پس به نظر من بحث بیهوده است! سرورم(امپراتور)خواهش ميكنم نظر حتمي ندهيد در نوامبر سال2005،مجمع عمومي سازمان ملل متحد با صدور قطعنامه اي(پيشنهاد امريكا)با راي موافق104 كشور تصويب شد،انكار هولوكاست را قابل پزيرش ندانست و بيست و هفتم ژانويه را براي يادبود ان فاجهي،روز قربانيان هولوكاست نام گزاري كرد. و شايد شما در جواب بگوييد:سازمان ملل و امريكا هر دو دست نشانده ي يهود است ولي سرورم104كشور ان را امضا كرده اند و انكار هولوكاست خيلي خنده دار است،درضمن ياداور ميشوم كه هولوكاست يهوديان نسبت به مسلمانان در فلسطين را از ياد نبريم و م بدانيم اين كشتار مسلمانان بدتر از هولوكاست الماني ها بود و هيچوقت مورد بحث قرار نميگيرد! |
|||
|
|
۰:۵۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
با سلام
دوستان آقای رائفی پور بارها تو سخنرانی هاشون گفتند هیچ هولوکاستی وجود نداشته اگر هم بوده در حد چند نفر بوده .که اینقدر بزرگ شده..دلیل به وجود اومدن اسرائیل همین هولوکاست دروغین بوده بخاطر همین تا این ماجرا رو زیر سوال میبری اسرائیلی ها قاطی میکنن اعتراض میکنن چون اگه این نباشه مشروعیت کذایی که به خودش داده از بین میره. به نظر بنده تمام این عکس ها ساختگی هستند مخصوصا اینکه کیفیت و وضوح پایینی دارند و به راحتی میشه داخلشون دست برد
|
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۵۱ توسط 666-6.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
هلوکاست وجود داشته اما اینطوری که صهیونیست ها میگن نیست!!
هلوکاست یا کشتار یهودیان شامل یهودیانی میشد که با تاسیس اسرائیل مخالف بودن! این یهودیانی که کشته شده بودن به تلمود اعتقاد فراوانی داشتن! در تلمود آمده که داشتن کشور یهودی بر یهیودیان حرام است!!!! ![]() ایدئولوژی خاخام كاهان میركاهان در بسیاری از سخنرانی ها، مقالات و كتابهای خود نوعی پیام سلطهطلبی و حتی نسلكشی از صهیونیسم برتری طلب را تبلیغ میكرد. برای وی و بسیاری از طرفداران پر شور او، هرگونه اقدامی برای بقا و رفاه یهود از جمله ترور، مصادره اموال و قتل، كاملاً موجه بود. ![]() موزه و بنای یادبود " یاد واشم " در بیت المقدس که هر ساله مراسم یادبود هولوکاست با حظور مقامات عالی رتبه ی جهانی (؟!) در آن برپا می شود . ![]() ![]() ![]() سخنان رئیس جمهوری محترم، دکتر احمدی نژاد دربارة «افسانه هولوکاست» خشم مجامع صهیونیستی را برانگیخت. صهونیست ها مدعی اند در ایام جنگ جهانی، نازی ها، کوره های آدم سوزی و اتاق های گاز به پا کردند و چندمیلیون از یهودیان را سوزاندند؛ این کوره ها به هولوکاست مشهور شد. «دیوید دیوک» عضو سابق کنگره آمریکاست که از نفوذ صهیونیزم در ایالات متحده آمریکا برآشفته شد و از عضویت در کنگره آمریکا استعفا کرد. او ناگفته های بسیاری درباره یهود و صهیونیزم و نفوذ آن ها در آمریکا دارد. آن چه می خوانید، بخشی از خاطرات او دربارة هولوکاست است که از کتاب «بیداری من» اقتباس شده است. |
|||
|
۱۷:۱۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۱۳ توسط 666-6.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
هولوکاست در قرآن ؟!
همه ما با شنيدن واژه هولوكاست ماجراي ساختگي القاء شده توسط يهود را به ياد مي آوريم.هيچكس حتي حق تحقيق در مورد چرائي اين ماجرا را نيز ندارد.محققين متعددي نيز تنها بخاطر تحقيق پيرامون واقعي بودن هولوكاست محكوم و به زندان محكوم شده اند.هولوكاست،داستاني خيالي و ساختگي براي مظلوم نمائي اين قوم لعن شده توسط خداوند تبارك و تعالي است كه در هر گونه ظلم و جنايت سرآمد هستند. فَبِمَا نَقْضِهِمْ مِیثَاقَهُمْ لَعَنَّاهُمْ وَجَعَلْنَا قُلُوبَهُمْ قَاسِیةً یحَرِّفُونَ الْكَلِمَ عَنْ مَوَاضِعِهِ وَنَسُوا حَظًّا مِمَّا ذُكِّرُوا بِهِ وَلَا تَزَالُ تَطَّلِعُ عَلَى خَائِنَةٍ مِنْهُمْ إِلَّا قَلِیلًا مِنْهُمْ فَاعْفُ عَنْهُمْ وَاصْفَحْ إِنَّ اللَّهَ یحِبُّ الْمُحْسِنِینَ«13» پس آنان را به سبب پیمان شکستنشان لعنت کردیم، و دل هایشان را بسیار سخت گردانیدیم، [تا جایی که] کلمات خدا را از جایگاه اصلی اش و معنای حقیقی اش تغییر می دهند، و بخشی از آنچه را [از معارف و احکام تورات واقعی] که به وسیله آن پند داده شدند، از یاد بردند [و نادیده گرفتند] ، و همواره از اعمال خائنانه آنان جز اندکی از ایشان [که وفادار به پیمان خدایند] آگاه می شوی؛ پس [تا نزول حکم جهاد] از آنان درگذر و [ازايشان] روی گردان؛ زیرا خدا نیکوکاران را دوست دارد. (سوره مباركه مائده /13)
|
|||
|
۲۰:۲۷, ۱۵/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۱ ۲۰:۲۹ توسط 777.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
اهداف صهيونيسم از جعل و بزرگ نمايي هولوكاست
اكنون به سؤال اساسي برگرديم كه صهيونيسم از جعل و بزرگنمايي هولوكاست چه اهدافي را دنبال مي كند؟ شايد بتوان اين مسئله را مهم ترين بخش از تحقيقات پيرامون وقوع هولوكاست دانست. اما در جواب اين پرسش مي توان به مواردي اشاره كرد از جمله: 1- زمينه سازي رواني در سطح جهان براي استقرار و تثبيت دولت صهيونيستي صهيونيست ها در اين بخش دو هدف اساسي را پيگيري مي كنند: اوّل آنكه با مظلوم نمايي وسيعي كه در ميان مردم دنيا بر اثر بزرگنمايي جريان هولوكاست و ديگر وقايع تاريخي ايجاد شده بود، تشكيل دولت اسرائيل را موجه نشان دهند و اين طور وانمود كنند كه تشكيل دولت توسط يهوديها حق آنان است چرا كه همواره در طول تاريخ مورد ظلم و ستم قرار گرفته اند. دوم آنكه صهيونيست ها براي تشكيل دولت اسرائيل در منطقه فلسطين، با كشور بدون ملّت مواجه نبودند. بلكه آنها مي بايست دست به عمليات قتل عام و كشتار جمعي بزنند تا با كم كردن جمعيت عرب هاي مسلمان به وسيل كشتار و مهاجرت اجباري آنان، توازن جمعيتي را به نفع خود تغيير دهند. و امروز نتيجه بزرگنمايي كشتار يهوديان در جنگ جهاني دوم را در فلسطين مي بينيم كه گويي به خاطر ظلم و ستمي كه ادعا مي كنند در جنگ جهاني دوم بر هم كيشانشان رفته، بزرگ ترين بي رحمي ها و خون ريزي ها را نيز توجيه مي كنند. فقط در جنگ اول اعراب و اسرائيل كه به جنگ 1948 معروف شده است، بيش از 500 آبادي، روستا و شهر با نظاره گري آمريكا و اروپا با خاك يكسان شدند. يعني حدود يك ميليون نفر از فلسطيني ها در مدت كوتاه جنگ اول اعراب و اسرائيل، قتل عام و يا آواره شدند. در راستاي تبليغات و دروغ پردازي هاي صهيونيست ها، «آبراهام هرشل»74 در كتاب خود تحت عنوان «اسرائيل، انعكاسي از جاودانگي»75 چنين مي نويسد: «دولت اسرائيل، پاسخ خدا به آشويتس است.» و يا پروفسور «موشه زيمرمن» رئيس گروه مطالعات آلماني در دانشگاه عبري اورشليم و كارشناس مطالعات نازيسم، در روزنامه اورشليم مورخه 28 آوريل 1995 اين گونه آورده است: «بهتر است بگوئيم كه هولوكاست، توجيه اصلي تأسيس دولت اسرائيل است.»76 2- فراهم آوردن امكان مهاجرت وسيع يهوديان اروپا و بلكه يهوديان جهان به سرزمين اشغالي پس از پايان جنگ جهاني اوّل استقلال فلسطين از امپراطوري عثماني اعلام شد و سرزمين فلسطين رسماً به مستعمر انگليس تبديل شد. اندكي بعد استعمار انگليس با تشكيل دولت يهودي در فلسطين موافقت كرد. از اين به بعد سياست هماهنگ استعمارگران و صهيونيست ها اين گونه شكل گرفت كه با اجراي برنامه هاي تبليغي و برانگيختن يهوديان، آنان را از سراسر جهان به اسرائيل بكشانند تا از يك سو با انتقال يهوديان جهان به فلسطين و از طرف ديگر با كشتار و بيرون راندن اعراب مسلمان فلسطيني از وطن آباء و اجدادي خود، در راه حفظ سلطه خويش بر دنيا و همچنين تحكيم و تثبيت پايه هاي دولت اسرائيل قدم بردارند. اما گذشت زمان نشان داد كه كار به اين سادگي ها هم نبود چرا كه يهوديان كشورهاي مختلف ريشه در آن كشورها داشتند و به سادگي حاضر نبودند از وطن خود دل كنده و به كشوري ديگر مهاجرت كنند. پس در اين مرحله تبليغات بر روي مسائلي همچون هولوكاست، يهودآزاري و يهودستيزي و در بعضي از مواقع حتّي اقدام براي اين امور در دستور كار مهره گردانان اصلي قرار گرفت. به اين تعبير «ديويد بن گوريون» اولين نخست وزير رژيم صهيونيستي توجه كنيد: «اگر قدرت داشتم؛ عده اي يهودي را به كشورهاي مختلف مي فرستادم تا يهودآزاري را تعمّداً به وجود آورند.»77 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() وي در جاي ديگر مي گويد: «من از اعتراف بدين نكته شرم ندارم كه اگر قدرت مي داشتم چنان كه آرزويش را دارم گروهي از جوانان كاري و پرانرژي را جدا مي كردم، جوانان هوشمند، شايسته و فداكار نسبت به آرمان ما و مشتاق و آرزومند كمك به رهايي يهوديان، آنوقت اين جوانان را به ممالكي مي فرستادم كه يهوديانشان غرق در خودخواهي گناه آلوده اند. وظيف اين جوانان اين بود كه خود را غير يهودي جلوه دهند... و يهوديان را با شعارهاي ضد يهود به ستوه آورند. شعارهايي مانند: يهودي قاتل، يهودي برگرد به فلسطين... من قول مي دهم كه نتيج كار، از لحاظ مهاجرت هزاران بار بيش از نتايج موعظ هزاران فرستاده اي مي بود كه در گوش هاي ناشنوا خوانده اند.»78 البته نبايد از اين سخنان تعجّب كرد چرا كه هدف، تحقق پروژه مشترك استعمار - صهيونيسم بود نه نجات جان يهودياني كه بنا به ادعاي آنها تحت آزار بودند. با توجه به اين تحليل مي توان گفت؛ تبليغات بر روي هولوكاست يا همان كشتار 6 ميليون يهودي در اتاق هاي گاز اردوگاه هاي ارتش نازي، مي توانست كمك شاياني به تحقق اين هدف كند و همين طور هم شد و اين مسئله به عنوان بزرگ ترين حرب تبليغاتي همواره مورد تأكيد قرار گرفت تا بتواند اين احساس را در يهوديان كشورهاي اروپايي و ساير نقاط جهان ايجاد كند كه آنها همواره در معرض تهديد و فشار هستند و تنها راه نجاتشان مهاجرت به اسرائيل است. پس استراتژي و سياست، مهاجرت يهوديان است به كشور جعلي اسرائيل؛ و مسايل ديگر بهانه اي بيش نيست و از اين روست كه سردمداران صهيونيسم، وظيفه خود را نجات جان يهودياني كه به اصطلاح تحت آزار و شكنجه بودند نمي دانند. سخنان «بن گوريون» در هفتم دسامبر 1983 در جمع رهبران حزب كارگر رژيم صهيونيستي به خوبي گوياي اين مطلب است: «اگر من بدانم كه تمام كودكان يهودي آلمان را از راه بردن آنها به انگليس مي توانم نجات دهم و يا اينكه تنها نيمي از آنان را مي توانم به سرزمين اسرائيل منتقل كنم، به يقين راه دوم را بر مي گزينم؛ زيرا ما نبايد تنها به فكر جان اين كودكان باشيم، بلكه بايد در انديش تاريخ ملّت يهود باشيم.»79 و يا به تعبير «يوري ايوانف» در كتاب صهيونيسم: «در جريان جنايات نازي ها بر ضد يهود، هدف اصلي صهيونيست ها، نجات جان هم كيشان خود نبود، بلكه هدف آنها تنها افزايش تعداد يهوديان مهاجر به فلسطين بوده است.»80 3- گرفتن غرامت هاي سنگين از آلمان از سال 1952 به انحاء مختلف و ادامه آن تا ... پيش از اين در فصل سوم گفتاري از ناهوم گلدمن رئيس كنگره جهاني يهود كه روژه گارودي آن را نقل كرده بود آورديم. او در پاسخ سؤال گارودي دربار تعداد كشته شدگان واقعه هولوكاست گفته بود: هيچ سندي در مورد شش ميليون قرباني وجود ندارد، بلكه من اين رقم را براي آنكه مقدار بيشتري غرامت بگيرم، تعيين كردم. در بحث غرامت دو مسئله مطرح است: 1- غرامت به بازماندگان قربانيان واقعه هولوكاست 2-غرامت به دولت اسرائيل دومي اگر چه عجيب به نظر مي رسد ولي بسيار با اهميت تر و كلان تر از اولي است. اين غرامت ها آ ن قدر مهم و مورد نياز دولت صهيونيستي بود كه اهميت به چنگ آوردن آن براي سران صهيونيستي را مي توان در بيان «بن گوريون» خطاب به گلدمن (مجري طرح) دريافت. وي مي گويد: «تو و من اين سعادت را داشته ايم كه دو معجزه را تجربه كنيم، ايجاد دولت اسرائيل و امضاي توافقنامه با آلمان. من مسئول اولي بودم و تو مسئول دومي» گلدمن به عنوان فعال اصلي در تحقق اين طرح مي گويد: «هدف از اين افسانه سازي ها و دروغ پردازي ها صرفاً گرفتن غرامت براي قربانيان جنگ نبود. بلكه هدف از آن تهيّه بودج لازم در جهت پايه ريزي حكومتي بود كه كوچك ترين حقي در اين رابطه نداشت زيرا زماني كه اين جنايات انجام شد چنين دولتي وجود خارجي نداشت. اما از اين مسئله براي فراهم آوردن تسليحات لازم براي جنايات جديد بهره گرفت.» اكنون بپردازيم به غرامت هاي پرداختي آلمان: اسرائيل به محض آن كه به عنوان يك دولت انسجام يافت خود را نمايند هم يهوديان جهان قلمداد كرد و با اين ادعا توانست قراردادهاي متعددي با دولت فدرال آلمان منعقد كند كه به قراردادهاي پرداخت غرامت به زيان ديدگان از حكومت نازي معروف است. نخستين اين قراردادها كه تحت فشار ايالات متحد آمريكا تنظيم گرديد (1952) دولت آلمان را متعهد مي كرد كه مبلغ 5/3 ميليارد مارك (معادل 288 ميليارد دلار) به اسرائيل بپردازد كه اين مبلغ مي بايست به مصرف خريد كالا و خدمات از آلمان برسد و به دنبال آن در سال 1954 قرارداد ديگري به امضاي طرفين رسيد كه به موجب آن دولت آلمان تعهد كرد كه غرامت شخصي به قربانيان حكومت نازي پرداخت كند. اين پرداخت ها همچنان ادامه دارد و مبلغ آن، تنها در فاصل سالهاي 1975 تا 1981 به 8/2 ميليارد دلار رسيد. گذشته از اين، دولت آلمان به اسرائيل اجازه داد تا اوراق مالي (اوراق قرضه) خود را در بازار پولي آلمان به فروش برساند و نيز اتباع و شركت هاي آلماني را به سرمايه گذاري در قلمرو اسرائيل تشويق نمود. در همين زمينه دولت اسرائيل مدّعي شد كه تمام سپرده هاي بانكي يهوديان در بانكهاي اروپا و به ويژه سوئيس، كه صاحبان آن ها فوت كرده و سپرده هايشان در بانك ها بدون مطالبه باقي مانده بود بايد به آن دولت پرداخت شود و از اين طريق نيز 900 ميليون دلار دريافت كرد و در مجموع، چنان كه «كلاوس كنيكل» وزير خارج آلمان در ماه مه 1996 اعلام نمود كه كمك هاي آلمان به اسرائيل تا سال 1996 بالغ بر 79 ميليارد مارك (معادل 60 ميليارد دلار) شده است81. حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظّم انقلاب در سخناني در همايش بين المللي «رسانه هاي جهان در حمايت از انتفاضه فلسطين»، مبلغ خسارت پرداختي دولت آلمان به يهوديها را تا آن تاريخ (بهمن ماه 1380) 150 ميليارد مارك برشمردند. در همين زمان هم مشكل طلاهاي آلمان كه هزاران تن است و در بانك هاي انگليس نگهداري مي شود حل نشده است و سود آن به تشكلهاي يهودي پرداخت مي شود82. بعضي از محققين دلايل و انگيزه هاي ديگري را هم براي بزرگنمايي هولوكاست مطرح كرده اند كه به دليل رعايت اختصار از برشمردن آنها صرف نظر كرده و به همين 83 مورد كه از اهميت بيشتري برخوردار بودند بسنده مي كنيم. خاتمه گنـــه كرد در بلخ آهنــگري به شوشتر زدند گردن مسگري بعد از بيان ترديدها، اشكالات، تناقضات و ابهامات فراواني كه پيرامون هولوكاست وجود دارد، بايد گفت: «اگر آن ها (غربي ها) راست مي گويند كه در جنگ جهاني دوم شش ميليون يهودي را در كوره هاي آدم سوزي سوزانده اند و براين ادعاي خود اصرار دارند و هر كس را كه منكر اين ادعا شود محاكمه و زنداني و مجازات مي كنند، پس چرا مردم فلسطين بايد تقاص اين كار را پس دهند. چرا مي خواهند با جنگ و خونريزي حكومتي جعلي را در سرزمين فلسطين حاكم كنند. پيشنهاد ما اين است: اگر شما جنايت كرديد قطعه اي از خاك خودتان از اروپا و آمريكا و كانادا را در اختيار اين ها قرار دهيد تا براي خود كشور تشكيل دهند و ملّت ايران نيز در اين صورت ديگر هيچ اعتراضي نخواهد كرد و در روز قدس هيچ تظاهراتي نخواهد داشت و از تصميم شما حمايت مي كند.»84 ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ .74 Abraham Herschel .75 Israel An Echo Of Eternity .76 روژه گارودي، محاكمه صهيونيسم اسرائيل، ص 941 و .150 .77 مرتضي شيرودي، فلسطين و صهيونيسم، ص .23 .78 بهاء الدين علم الهدي، نژادپرستي اسرائيل و آمريكا، ص .200 .79 احمد كريميان، يهود و صهيونيسم، ص .39 .80 همان، ص .53 .81 محمد ماضي، سياست و ديانت در اسرائيل ترجمه سيد غلامرضا تهامي، ص 74 و .84 .82 محمد تقي تقي پور، گفت و گو با كيهان، سه شنبه، 6/01/.1384 .83 خواننده مي تواند در اين زمينه به كتاب «بوي خون» اثر سيد محمدرضا واحدي مراجعه كند .84 گزيده اي از سخنان دكتر احمدي نژاد رئيس جمهور ايران در جمع مردم زاهدان. روزنامه كيهان، شماره 18476 به تاريخ 22/12/84، صفحه 8 |
|||
|
|
۲۱:۵۸, ۱۵/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۱ ۲۲:۰۸ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
فردريك توبن در گفتوگو با فارس-1
سخنان احمدينژاد باعث شناخت صحيح من از هولوكاست شد خبرگزاري فارس: انديشمند مشهور آلماني گفت: من قبل از موضع گيري رئيس جمهور ايران، درباره هولوكاست تحقيق ميكردم ولي سخنان احمدينژاد باعث شناخت صحيح من از اين دروغ تاريخي شد. ![]() Tweet "فردريك توبن" انديشمند آلماني كه بهخاطر پژوهش درباره هولوكاست تاكنون سه بار زنداني شده است، در گفتوگوي اختصاصي با خبرنگار بين الملل خبرگزاري فارس، به بيان ديدگاههاي خود پيرامون مسائلي چون صهيونيسم، هولوكاست، ماديگرايي غرب و . . . پرداخته است. فارس: لطفاً براي آشنايي بيشتر خوانندگان خودتان را معرفي بفرماييد! توبن: نام من "فردريك توبن" است. اهل استراليا و اصالتاً آلماني هستم. زماني كه والدينم به استراليا مهاجرت كردند، من 10 سال داشتم. دوران تحصيلم را در كشورهاي استراليا، نيوزيلند، آلمان و زيمبابوه سپري كردم. من در اين كشورها و همچنين نيجريه تدريس كردم. اگر در "ويكيپديا" نام مرا جستجو كنيد؛ همه اطلاعات من را مييابيد؛ البته اطلاعات دروغ و منفي. فارس: رشته تحصيلي شما در دانشگاه چه بود؟ توبن: فلسفه و ادبيات. *حذف ادبيات كلاسيك و جايگزيني ادبيات يهودي، امري سياسي بوده است فارس: شما در دنيا به عنوان يك محقق و صاحبنظر در زمينه هولوكاست مشهور شناخته شدهايد. اولاً رابطه هولوكاست با فلسفه و ادبيات چيست و ثانياً شما چطور شد وارد بحث هولوكاست شديد؟ توبن: من بهعنوان يك آموزگار زماني كه از وجود پوششي روي زبان انگليسي براي ترويج ايدئولوژيهاي مختلف كه موجب كمرنگ شدن نقش اين زبان ميشد و آموزگاران را وادار به ارائه آن به شكل غيرانتقادي ميكرد، به فكر فرو رفتم. بهعنوان مثال، من در درس ادبيات بايد آثار شكسپير را به دانشآموزان آموزش ميداديم ولي گاهي مجبور بوديم از مطالب ديگري استفاده كنيم. من با نظام آموزشي بر سر تعدادي از اصول اساسي اختلاف داشتم. به اعتقاد من ادبيات كلاسيك بايد در مدارس تدريس شود. اين روند به طور طبيعي به از ميان برداشته شدن ادبيات كلاسيك و جايگزيني ادبيات يهودي و ادبيات هولوكاستي ختم شد. به نظر من اين اتفاق نامناسبي بود كه نمايش رنجهاي يهوديان جاي ادبيات كلاسيك ما را بگيرد. در پس اين ماجرا دلايلي سياسي وجود داشت كه من تا مدت زيادي از آنها بياطلاع بودم. *هولوكاست مهمترين سلاح تبليغاتي رژيم صهيونيستي اين آگاهيها به صورت ويژهتر در اولين سفرم به ايران در سال 1999 در من به وجود آمد. در آن زمان بود كه من به رابطه ميان آنچه در غرب در مورد هولوكاست تبليغ ميشود و آنچه در فلسطين رخ ميدهد، پي بردم. ما تنها به شكل سربسته ميدانستيم كه اسرائيل از مسئله هولوكاست به عنوان مهمترين سلاح تبليغاتي خود عليه فلسطينيان استفاده ميكند تا غصب زمينهاي آنان را توجيه كند و اثبات كند كه اسرائيل به دليل آنچه در جنگ جهاني دوم اتفاق افتاده است، بايد از اين سرزمين "دفاع" كند. همچنين در ايران بود كه من فهميدم كه حتي اگر مسئله هولوكاست واقعيت داشته باشد، دليلي وجود ندارد كه از آن عليه فلسطينيان استفاده شود. همانطور كه آقاي احمدينژاد در مجمع سازمان ملل بيان كرد: "اگر مسئله هولوكاست يك مسئله اروپايي است، چرا بايد از آن عليه فلسطينيان استفاده كرد؟". فارس: آيا شما قبل از مسافرتتان به ايران در سال 1999 در زمينه هولوكاست فعاليت ميكرديد؟ توبن: بله. من در سال 1994 به شكل تماموقت با موسسه "آدلايد" همكاري پژوهشي مي كردم. *ديدگاه ايران در خصوص هولوكاست ديدگاه بسيار عميقي است فارس: چهچيزي باعث شد كه شما در زمينه هولوكاست كار كنيد؟ شايد به نظر برسد كه افراد زيادي خارج از ايران در زمينه هولوكاست فعاليت كنند. اصلا حرفه شما چيست و از چه راهي زندگي خود را تامين مي كنيد؟ توبن: بله. پس از آنكه من از زندان آزاد شدم، يكي از شبكه هاي تلويزيوني آلمان با من تماس گرفت. اين شبكه بخشي از تلويزيون آلمان بود كه فعاليتهاي حقوقي دادگاه پيرامون مسئله هولوكاست را پيگيري ميكرد. اين شبكه از من پرسيد كه آيا علاقهمند به سفر به ايران هستم يا خير. من جواب دادم: "بله". بنابراين من به مدت يك هفته به ايران سفر كردم. در اين زمان بود كه من با زاويه ديد ايران نسبت به مسئله هولوكاست آشنا شدم و فهميدم كه اين ديدگاه بسيار عميقتر و بهتر از ديدگاه من است؛ ديدگاهي كه نهتنها در آلمان، بلكه در سطح بسيار گستردهتري در سراسر جهان تبليغ ميشود. اين ديدگاه چيزي بود كه من در ايران آموختم. فارس: يكي از سؤالاتم بيپاسخ ماند؛ از چه راهي امرار معاش ميكنيد؟ توبن: بله، در يكي از دانشگاههاي آلمان ادبيات انگليسي را تدريس مي كردم كه به دليل تحقيق در زمينه هولوكاست من را از شغل آموزگاري بركنار كردند. *مسئله هولوكاست، توهين به آلمانيها است فارس: آيا اخراج شدن شما به آن اندازه اهميت داشت كه خود را درگير مسئله هولوكاست كنيد؟ توبن: من در سال 1995 اخراج شدم. من مسئله اخراجم را به دادگاه ارائه كردم و دادگاه حكم كرد كه كارم را دوباره شروع كنم؛ هرچند اين اتفاق هرگز نيفتاد. من با وجود اينكه در دادگاه پيروز شده بودم، جريمه شدم. بررسي پرونده آموزشي من در دادگاه سلطنتي مدت زيادي به طول انجاميد. من خوششانس بودم كه حدود 10 سال درگير اين پرونده بودم؛ زيرا اين باعث شد كه من خود را براي فعاليت تماموقت در زمينه هولوكاست آماده كنم و در سال 1994 اين فعاليت را شروع كردم. فعاليتهاي من به صورت تماموقت از آن پس آغاز شد. بررسي پيرامون هولوكاست تا حدود سال 1988 هنوز از لحاظ قانوني ممنوع نشده بود؛ اما مشمول بخشي از قانون اطلاعات بود. سپس اين حادثه به دليل قانون تبعيض نژادي وارد نظام ما شد. آنها اين موضوع را تبديل به موضوعي نژادي كردند تا هر انتقاد و يا حتي ترديدي در مورد هولوكاست مسئلهاي نژادپرستانه و توهين به يهوديان تلقي شود. اين در حالي است كه مسئله هولوكاست، خود توهين به آلمانيها است. من به خاطر آلماني بودنم وارد اين مسئله شدم و سعي كردم نگاه دقيقتري به آن داشته باشم. آيا پدر من در يك كشتار دستهجمعي شركت كرده است؟ آيا عموي من و همه خانواده من كه در جنگ به عنوان سرباز جنگيدند، عاملان كشتارهاي دستهجمعي بودهاند؟ بايد ميفهميدم. به همين دليل در مورد هولوكاست سؤالاتي مطرح كردم ولي به من لقب "منكر هولوكاست"، "ضديهودي"، "نژادپرست" و "عضو حزب نازي" گذاشتند. من حتي در مورد حزب نازي اطلاعات زيادي هم نداشتم. از آنجايي كه من فلسفه خواندهام، مفهوم "نژاد" در ذهن من وجود ندارد. من با "مفاهيم جهاني" آشنايي دارم؛ نميتوانم افراد را در قالب نژاد دستهبندي كنم. چنين دستهبندي براي من بسيار محدود كننده است. زماني كه من به نيجريه يا ايران سفر ميكنم و يا زماني كه در آمريكا هستم، افراد را شبيه به هم ميبينم. اگر هم رنگ پوست افراد با هم تفاوت دارد، من همچنان ذهنهايشان را شبيه به هم ميبينم. بعضي افراد بدجنس هستند و بعضي مهربان؛ مانند شما. *اگر سپر انقلاب اسلامي نبود ايران بهسادگي مغلوب قدرت مادي ميشد فارس: خوب، به بحث هولوكاست برگرديم. برخي افراد در ايران عنوان مي كنند آنچه ايران عليه صهيونيسم و هولوكاست انجام ميدهد، تنها به دليل مسئله فلسطين است. نظر شما چيست؟ توبن: سؤال خوبي است. مطرح كردن سؤال درباره هولوكاست به معناي به چالش كشيدن آمريكا و اسرائيل است؛ زيرا اين دو كشور تحت كنترل ماشين صهيونيستي هستند؛ گروه بينالمللي و يا حداقل گروه اقتصادي. قدرت آنگلو-آمريكايي-صهيونيستي؛ ساختار قدرت مادي كه اتفاقات جهان را در شرايط كنوني با استفاده از قدرت مادي رقم ميزند. بايد بگويم اگر شما نيز "سپر انقلاب اسلامي" را نداشتيد، ايران نيز به سادگي مغلوب اين قدرت ميشد. اين قدرت است كه همواره در مقابل اين ساختار مادي مقاومت ميكند. *در غرب خدا را زير سؤال ببريد اما هولوكاست را نه فارس: منظور من اين است كه آيا مقابله ايران با صهيونيستها موضوعي است كه در جامعه جهاني اهميت دارد؟ آيا صهيونيسم خطري تنها براي ايران است و يا تهديدي براي تمام كشورها به حساب ميآيد؟ توبن: مسئله صهيونيسم يك معضل جهاني و تاريخي است. دولت ايران تنها دولتي است كه آنچه را در غرب اتفاق ميافتد، زير سؤال ميبرد. غرب در سراشيبي اخلاقي و فكري قرار گرفته است؛ زيرا به هيچكس اجازه داده نميشود هولوكاست را زير سؤال ببرد. در جامعهاي كه كفر و انكار خدا نيز وجود دارد، رئيس جمهور ميگويد ما آزاديم هر چيزي را زير سؤال ببريم؛ بهجز هولوكاست. ايران به دنبال رها كردن ملتها از اين عقيده اشتباه است. ايران در حال تلاش براي آزاد كردن افرادي است كه نميدانند كه برده هولوكاست هستند. *احمدينژاد، اولين فرد سياسي كه هولوكاست را زير سؤال برد فارس: آقاي احمدينژاد تنها رئيس جمهوري است كه هولوكاست را زير سؤال برده است. درست است؟ توبن: بله. اولين فرد سياسي؛ افرادي با مسئوليتهاي كوچكتر نيز بودهاند؛ اما هيچ رئيسجمهور و يا نخست وزيري تا به حال اين كار را نكرده است. *هياهوي تبليغاتي غرب در برابر سؤالات احمدينژاد درباره هولوكاست و 11 سپتامبر فارس: عكسالعمل شما هنگامي كه براي اولين بار سخنراني آقاي احمدينژاد ضد هولوكاست را شنيديد، چه بود؟ توبن: به نظر من روش آقاي احمدينژاد بسيار استدلالي و منطقي بود؛ ايشان گفتند كه آيا هولوكاست يك رويداد تاريخي مانند ساير رويدادها نيست؟ پس بياييد مانند ديگر اتفاقات تاريخي در مورد آن گفتوگو كنيم. با اين وجود غرب تلاش كرد تا استدلال آقاي احمدينژاد را با هياهوي تبليغاتي بياثر كند. يكي از مفاهيمي كه در دموكراسي غربي مطرح است، "سؤال پرسيدن" است. آقاي احمدينژاد در مورد 11 سپتامبر نيز تنها سؤالاتي را در مجمع سازمان ملل مطرح كرد. او تنها "فرضيههايي" را در مورد 11 سپتامبر ارائه داد: شايد مسئول اين اتفاق يك گروه تروريستي بوده باشد. شايد اين اتفاق يك پروژه برنامهريزي شده باشد! چرا بلافاصله كشورهاي جهان واكنشي غيرمنطقي نشان ميدهند و ميگويند كه او اجازه ندارد اين سؤالات را مطرح كند. به چه دليل؟ در مورد هر چيزي ميتوان سؤال پرسيد؛ بهجز هولوكاست. اشكالي در اينجا وجود دارد. آقاي احمدينژاد در حال افشاي نوعي فساد در جامعه دانشگاهي غربي است. *مفاهيمي كه رئيس جمهور زير سؤال ميبرد، دستآويزهاي غرب براي بردهسازي كشورهاي آزاد است فارس: برخي از افراد در داخل و خارج از ايران معتقدند اينگونه سخنرانيهاي مستقيم احمدينژاد و زير سؤال بردن هولوكاست و يا 11 سپتامبر به صلاح سياست خارجي ايران نيست. نظر شما چيست؟ توبن: به نظر من اين افراد نتايج زير سؤال "نبردن" اين اتفاقات را نميدانند. مفاهيم ممنوعهاي كه احمدينژاد زير سؤال ميبرد، دستآويزهاي غرب براي بردهسازي كشورهاي آزاد و دموكراتيك هستند. آنچه احمدينژاد انجام ميدهد، خدمتي تاريخي است. به زودي خواهيد ديد كه اسرائيل به دنبال تسلط بر تمام خاورميانه و از جمله ايران است. كشورهاي عربي امروزه به آهستگي در حال بيدار شدن هستند. نهتنها عامه مردم جامعه بلكه متفكرين نيز معتقدند كه اين كشورها امروزه در حال بيدار شدن هستند. * تاريخ جهان ساختگي و درك ما از اين تاريخ تحريف شده است فارس: اهميت هولوكاست چيست؟ اگر فردي در جامعه شما را ببيند و از شما بپرسد كه اهميت هولوكاست براي جامعه جهاني چيست، چه پاسخي به او ميدهيد؟ توبن: تاريخ جهان ساختگي و درك ما از اين تاريخ تحريف شده است. با مطرح كردن بحث هولوكاست ميتوان يك جنگ جهاني را تا حد يك مناقشه كوچك كرد؛ مناقشهاي كه تنها نتيجهاي از جنگ جهاني اول است. ميگويند كه جنگ جهاني دوم چه بود؟ هيتلر و كشتن يهوديان. به اين ترتيب جنگ جهاني دوم با تمام پيچيدگياش محدود به يك واقعه به نام هولوكاست ميشود. اين تحريف تاريخ جهان است. بنابراين آنچه ما از جنگ جهاني دوم ميفهميم، آن چيزي است كه افرادي خاص مايل هستند در مورد هولوكاست در تاريخ باقي بماند. فارس: زماني كه جنگهاي جهاني اول و دوم تنها به يك واقعه هولوكاست محدود شود، چه اتفاقي ميافتد؟ توبن: چنين دروغي اسرائيل و اعمال آن را به دنبال دارد يعني آنچه امروزه صهيونيستها انجام ميدهند. اما اسرائيل در حال سقوط است يكي از دلايل اين امر اين است كه يهوديان امروزي فرزندان واقعي سام نيستند؛ زيرا پيش از بهوجود آمدن اسرائيل، يهوديان زندگي مسالمتآميزي با مسلمانان و مسيحيان داشتند؛ اما چنين آرامشي دوباره حكمفرما نخواهد شد؛ چراكه صهيونيستها در آرزوي ايحاد اسرائيل بزرگ هستندكه به معناي گستره جغرافيايي مصر تا عراق است. *هولوكاست تنها خاطرهاي است در ذهن كساني كه به آن اعتقاد دارند فارس: برخي افراد ميگويند كه ممكن است تعداد يهودياني كه كشته شدهاند از 6 ميليون نفر كمتر باشد؛ اما اين واقعه مسلماً رخ داده است. به نظر شما دليل اين موضعگيري چيست؟ توبن: من به اين نتيجه رسيدهام كه ارقام اهميتي ندارند. چه 6 ميليون و چه رقم ديگري، اين رقم اولين پايهاي است كه هولوكاست بر آن استوار است. پايه دوم اين است كه اين اقدام به طور نظاممند توسط يك كشور انجام شده است و اين اولين بار در تاريخ بود كه يك كشتار جمعي در اين سطح به طور برنامهريزي شده انجام ميشد. پايه سوم نيز اين است كه اسلحهاي كه در اين كشتار از آن استفاده شد "كورههاي آدمسوزي" بود. من در مورد اين سه مورد تحقيق كردهام. اگر به رقم نگاه كنيد تعداد اين افراد ممكن نيست به 6 ميليون نفر برسد. در مورد دومين ادعا نيز هيچگونه دستور مكتوبي وجود ندارد. همچنين در مورد كوره آدمسوزي كه ادعا ميشود، از لحاظ فني چنين امكاني وجود ندارد. آنان اين سه ادعا را در كنار هم ميگذارند و هولوكاست را به وجود ميآورند و شما نيز اجازه نداريد در مورد آن هيچ سؤالي بپرسيد؛ زيرا اين به معناي زير سؤال بردن هولوكاست است. اين وظيفه من نيست كه ادعاي آنان را اثبات كنم؛ بلكه وظيفه كساني است كه اين ادعا را مطرح ميكنند. بنابر دلايلي من معتقدم امكان وقوع هولوكاست از لحاظ زماني و مكاني وجود ندارد؛ بلكه هولوكاست تنها خاطرهاي است در ذهن كساني كه به آن اعتقاد دارند و من نميتوانم بگويم كه اين افراد دروغ ميگويند. اين اعتقاد اين افراد است. ادامه دارد . . . . گفتوگو از مصطفي افضلزاده انتهاي پيام./پ* |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مشهور ترین انکار کنندگان هلوکاست | Silence | 7 | 3,579 |
۸/فروردین/۹۵ ۲۰:۳۵ آخرین ارسال: ـــ |
|
| 13 فروردین؛به در کردن نحسی هلوکاست ایرانیان | Admirer | 17 | 8,149 |
۲۳/فروردین/۹۳ ۱۹:۳۷ آخرین ارسال: Admirer |
|

![[تصویر: holocaust26.png]](http://s1.picofile.com/file/7100906769/holocaust26.png)
![[تصویر: holocaust3.jpg]](http://ushmm.persiangig.com/image/holocaust/holocaust3.jpg)

![[تصویر: dajjal_apocalypse_20100718_1520127332.jpg]](http://www.alvadossadegh.com/fa/components/com_joomgallery/img_originals/_11/dajjal_apocalypse_20100718_1520127332.jpg)
![[تصویر: Holocaust%20Mass%20Grave.jpg]](http://negareshsevom.com/Holocaust%20Mass%20Grave.jpg)

![[تصویر: rabbis_E_20100126162341.jpg]](http://online.wsj.com/media/rabbis_E_20100126162341.jpg)
![[تصویر: windowslivewriterholocaustmemorialmiamib...b9cbe0.jpg]](http://www.mapseeing.com/wp-content/uploads/2007/04/windowslivewriterholocaustmemorialmiamibeach-185fmapbee492b9cbe0.jpg)
![[تصویر: Yad-Vashem.jpg]](http://opinion-forum.com/index/wp-content/uploads/2010/02/Yad-Vashem.jpg)
![[تصویر: Holocaust-Memorial_200512DSC8466.jpg]](http://www.lilano.de/catalog/images/Holocaust-Memorial_200512DSC8466.jpg)

![[تصویر: A0606166.jpg]](http://media.farsnews.com/media//8711/Images/jpg/A0606/A0606166.jpg)