کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
از گمنامی تا...(دیروز شهید گمنام،امروز شهید حمید ادیبی)
۱۲:۲۸, ۹/اردیبهشت/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۲ ۱۲:۳۴ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

تاریخ 23 اسفند 1391

*شناسایی هویت شهید گمنام دانشگاه علوم پزشکی کرمان*

شهید حمید ادیبی (شهیدی که به لطف خداوند متعال بعد از 25 سال در روز 23 اسفند 1391 شناسایی شد)

* * * * *

چند صباحی است که مهمانمان هستی...
مهمان که نه میزبان بودی برای لحظه های دلتنگیمان ...
برای گلایه هایمان از سختی های روزگار ...
برای لحظه هایی که بی قراری امانمانمان را میبرید ...
تنها پناهمان بودی وقتی دلمان هوای اولیای خدا را میکرد
وقتی دلمان بهانه عطر یاس را میگرفت...
اما امروز(23 اسفند1391) روز عجیبی بود ...
شرمساری امروزم را فراموش نمیکنم
هیچ جوابی نداشتم برای پدری که بعد از 24 سال فقط یک سنگ
قبر می خواست که سینه بر سنگ بگذارد و داغ دوری فرزندش را تسکین بخشد...
چه بی شمع وچراغ بود مزارت ...
برای من فقط شرمساری ماند وشرمندگی ...
اما امروز روز دیگری بود ...
سکوت این روزهای تو کوبنده تر از همه فریادهاست...
امروز فقط یک جمله بر لبانت جاری بود :
آهای مردم بی انصاف من شهیدم ...
آهای مردم قدر ناشناس من ایرانیم...
امروز تمام قد ایستادی وفریاد زدی من ایرانیم ،برا ی دفاع از
وطنم پای به میدان گذاشتم .
امروز همه اشکهای روان گواهی دادند به اینکه چقدر کم تو را
میشناسند ...
به اینکه گمنامی از آن تو نیست تو نامدار آسمانها بودی ...
امروز اشکهای پدر فقط گویای یک کلام بود: قدرش را ندانستید
ولی من ثمره زندگیم را نزدتان به امانت می گذارم...
ومن هنوز از کرامت شهید متحیرم...
*
*
*
شهید حمید ادیبی متولد 1347
شهادت:1367منطقه عملیاتی فاو

* * * * *

* دیروز شهید گمنـــــــــــام *

[تصویر: 13632740402.jpg?w=500&h=750]

* امروز شهید حمید ادیبـــــــــی *

[تصویر: Thumbnail.png]

* * * * * *

و اما ماجرا...

در اوایل سال جاری و در منطقه فاو پیکر مطهر شهیدی تفحص شد که به دلیل نبود آثار و نشانه ای از اینکه شهید متعلق به کجاست و نامش چیست در زمره شهدای گمنام نام گرفت.

پنجم اردیبهشت ماه امسال بود ، دانشگاه علوم پزشکی کرمان همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) میزبان یکی از شهدای دفاع مقدس شد، این شهید والامقام در آیینی با شکوه و با حضور قشرهای مختلف مردم شهید پرور کرمان، در محل پردیزه دانشگاه علوم پزشکی به خاک سپرده شد.

هنوز تقویم سال 1391 به پایان نرسیده است که این شهید گمنام به عنوان شهید "حمید ادیبی" نام می گیرد.

چگونه شهید گمنام نامدار شد؟

"حسین ادیبی" پدر شهید می گوید: زمانی که شهید گمنام را در کرمان به خاک سپردند من در سفر حج بودم بعد از بازگشت از سفر، برادر زاده ام تعریف کرد که مادر شهید را که چند سالی است فوت کرده در خواب دیده و او در خواب بیان کرده که فرزندمان در این نزدیکی ها دفن است.

پس از پرس و جو متوجه شدیم شهید گمنامی در دانشگاه علوم پزشکی به خاک سپرده شده است.

وقتی که برمزار شهید حضور یافتم متوجه شدم زمان، سن و مکان شهادت این شهید گمنام که بر سنگ مزارش حک شده بود با همه اطلاعاتی که در آن زمان فرزندم به شهادت رسیده، مطابقت دارد.

پس از آن به بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مراجعه کردم و آنها نیز ما را به بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس معرفی کردند در آنجا بود از ما خواسته شد که برای مشخص شدن هویت شهید، آزمایش های ژنتیک از خود، خواهر و برادر شهید انجام دهیم.

بالاخره بعد از ماهها انتظار در 22 اسفندماه سال جاری مشخص شد که شهید گمنام همان شهید حمید ادیبی است.

شهید ادیبی رفتن به جبهه برایش تکلیف بود

پدر شهید ادیبی گفت: حمید در کلاس سوم راهنمایی مشغول به تحصیل بود که رفتن به جبهه را برای خود تکلیف دانست و برای حضور در جبهه بسیار اصرار می کرد.

حسین ادیبی افزود: در آن زمان فرزندم 15 سال بیشتر نداشت هرچه او را نصحیت می کردم که هنوز سن شما کم است و نمی توانید به جبهه بروید اما فرزندم بر رفتن به جبهه اصرار می کرد.

وی ادامه داد: سرانجام برای اینکه بتواند به جبهه برود و به دلیل سن کم با دستکاری کردن کپی شناسنامه و بالا بردن سن خود توانست به عنوان یک بسیجی در جبهه حضور یابد.

وی اضافه کرد: حمید بعد از گدراندن دوره آموزشی در پادگان شهید بهشتی کرمان به عنوان بسیجی به مدت دو سال در جبهه حضور یافت.

پدر شهید اظهار داشت: پس از دو سال حمید به کرمان برگشت و در رشته ریخته گری و تراشکاری فنی و حرفه ای ثبت نام کرد تا بتواند شغل و حرفه ای را برای خود انتخاب کند بعد از گذراندن این دوره ها، برای خدمت سربازی دعوت شد.

وی ادامه داد: در سال 65 سربازی خدمت می کرد که من خود نیز نزدیک به چهار تا پنج ماه همراه با فرزندم در جبهه حضور داشتم.

وی بیان کرد: در دوران سربازی دستش یک مرتبه ترکش خورد که پس از بهبودی باز دوباره به جبهه برگشت اما این بار نیز دستش در منطقه حادثه دید.

حسین ادیبی ادامه داد: این شهید ماهها بعد از اتمام سربازیش نیز به صورت داوطلب بسیجی در جبهه حضور داشت ومسئولیت دیدبانی و هدایت خط آتش نیروهای خودی رادر سنگر های کمین که نزدیک دشمن بعثی بوده را بر عهده داشته .تا اینکه در منطقه فاو و در تک دشمن به شهادت رسید و البته پس از عملیات فاو به ما اطلاع داده شد که فرزندمان شهید شده و پیکرش مفقود الجسد است که من و مادرش سالها چشم انتظار آمدنش بودیم.

مزار فعلی شهید، محل رفت و آمد او در دوران کودکی و نوجوانی

پدر شهید گفت: با توجه به اینکه محل دفن شهیددر نزدیکی محل کارم قرار دارداین مکان جای بازی دوران کودکی فرزندم می باشد شاید چندین مرتبه در این منطقه آمد و رفت کرده است.

پایان 24 سال چشم انتظاری

پدر شهید گفت: 24 سال انتظار آمدنش را می کشیدیم اما امروز خوشحالم و خداوند را شاکرم .ای کاش مادرش که سالها چشم انتظار آمدنش بود نیز در جمع ماحضور داشت.

شهداخالصانه به جبهه رفتند

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان نیز در این رابطه گفت: شهدا خالصانه به جبهه رفتند و در راه خدا به شهادت رسیدند.

" محمد رضا حسنی سعدی" افزود: چه بسا خداوند مصلحت دانسته که بعضی از شهدا در زمانی که ما در بسیاری از امور غافل شده ایم، هویت آنها را مشخص کند، تا باز به خود برگردیم و معرفتمان بیشتر شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، پس از اینکه هویت شهید گمنام این دانشگاه مشخص شد مسئولان استان از جمله مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، مدیر کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان و رییس ستاد شاهد و ایثار گر دانشگاه علوم پزشکی کرمان و سایر مسئولان در منزل پدر این شهید بزرگوار حضور یافتند.

به گزارش وب دا، شهید " حمید ادیبی" اولین فرزند خانواده ادیبی است که در سال 1347 متولد شد و در سال 1367 و در سن 20 سالگی در منطقه فاو به شهادت رسید، پیکر این شهید والامقام در منطقه عملیاتی فاو در اوایل سال جاری به عنوان شهید گمنام تفحص شد...

روحمان با یادشان شاد...

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fiftynine ، شهیدطیبه واعظی ، MANI110 ، احمد110 ، عبدالرحیم ، meshkat ، N.Mahdavian ، مجنون الحسین ، MESSENGER ، 59-11(یامهدی) ، آفتاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]