کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ببينيد شيعيان چه مي گويند "
۳:۲۲, ۸/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آذر/۹۲ ۲۱:۲۰ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #1
آواتار
السلام علي المهدي

الذي يملا الارض قسطاً و عدلاً ...

درود بر مهدي ، زنده كننده قرآن و نجات دهنده انسان

ضمن عرض سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان و كاربران تالار بيداري انديشه

حقير مي خواهم در اين تايپك فقط رفتار و گفته هاي شيعيان را وارد كنم

تا براي مردم كل دنيا ثابت بشه كه

اولاً - شيعه مذهب حق است و آماده گفتگو با تمام مذاهب

ثانياً - دشمنان شيعه ناحق و عدم قبول مباحثه و گفتگو

شيعه و محب علي عليه السلام هميشه در همه اعصار و دوران هاي مختلف خواسته كه مردم را به حق آشنا كنه و از باطل دور و هرگز كسي را مجبور به قبول كردن حق ننموده بلكه هميشه از در صلح و دوستي و مباحثه و گفتگو . و هيچگاه هيچ فرقه اي را ممهورالدم اعلان ننموده . و نخواهد نمود .

و در عوض دشمنان شيعه در تاريخ ثابت كردند كه اهل گفتگو نيستند و كوركورانه از مفتي هاي خود تقليد نموده و خون هايي را به ناحق بر زمين مي ريزند و جناياتي را مرتكب مي شوند كه دل هر انساني را به درد مي آورد .

و براي اينكه با دشمنان شيعه بيشتر آشنا شويد بد نيست يه سري به لينك زير بزنيد و با رفتار و جنايات دشمنان شيعه و آناني كه از اين فرقه ضاله حمايت مي كنند آشنا شويد .




خودتان قضاوت كنيد :

با آرزوي موفقيت براي تمامي آزادگان و آزاد انديشان جهان


ان شاءالله در ادامه از بزرگان ديگري كه در اين عرصه فعاليت مي نمودند و مي نمايند خدمت تان معرفي خواهم نمود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARA 2020 ، دل خسته ، انصارالمهدی ، laanbar1-2-3 ، ztb ، عدالت ، Bahar ، saeed.biazari ، سدرة المنتهی ، AMINI ، محمد حسین ، help me ، صبح صادق ، mahdy30na ، soora

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۷, ۱۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۲ ۰:۴۹ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #11
آواتار
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود مرعشی نجفی پسر ارشد آیت الله مرعشی نجفی‌(رحمة الله علیه) که نزدیک به پنجاه سال از عمر با برکت پدر را درک کرده است، در گفت‌وگویی با مرکز خبر حوزه‌های علمیه، ناگفته‌های زیادی را از زندگی زاهدانه این عالم ربانی تشریح کرد.

نیکی به والدین، رمز موفقیت آیت الله مرعشی نجفی

آیت الله مرعشی نجفی، احترام خاصی برای والدین قائل بودند؛ خودشان می‌فرمودند «وقتی مادرم مرا می‌فرستاد تا پدرم را برای خوردن غذا صدا کنم، بعضی وقت‌ها می‌دیدم پدر به خاطر خستگی، در حال مطالعه خوابش برده است. دلم نمی‌آمد ایشان را بیدار کنم، همان‌طور که پایش دراز بود، صورت خودم را به کف پای پدرم می‌مالیدم تا ایشان بیدار می‌شد.
در این حال که بیدار می‌شد، برایم دعا می‌کرد و عاقبت‌بخیری می‌خواست، من خیلی از توفیقاتم را از دعای پدر و مادر دارم.

حتی یک بار هم به مادرم تندی نکرد

پدرم سعی می‌کرد تا جایی که می‌تواند کارهایش را خودش انجام دهد و با مادرم خیلی مهربان بود، به یاد ندارم حتی یکبار هم نسبت به او تندی کرده باشد.

ایشان در کارهای منزل به مادرم کمک می‌کرد و وقتی کسالتی برای او پیش می‌آمد، پدرم غذا درست می‌کرد و در داخل غذا هم چیزهای جدیدی می‌ریخت و می‌فرمود:« حکم خدا نیست که از آسمان آمده باشد که مثلا آبگوشت باید چنین باشد».یک چیزهایی اضافه می‌کرد، خیلی هم خوشمزه می‌شد.

میهمان را روی صندلی ‌نشاند و خود روی زمین ‌نشست

با میهمان خیلی با ملاطفت و احترام برخورد می‌کردند، یک بار قرار بود، «هانری‌کربن فیلسوف فرانسوی» خدمتشان برسد، آقا قبلا در اتاق برای او صندلی آماده کرده‌ بودند، ولی خودشان روی زمین ‌نشستند؛ هانری کربن به خاطر احترام به استاد از نشستن روی صندلی خودداری ‌کرد، ولی استاد فرمودند« شما چون به صندلی عادت کرده‌اید و نشستن روی زمین برایتان مشکل است، دوست دارم پیش من راحت باشید. حتی با این که ماه رمضان بود، خواست برایش چایی بیاورید، امّا هانری کربن گفت که ماه رمضان است و لازم نیست چایی بیاورید.
مرحوم پدرم جواب دادند: پذیرایی از مهمان برای ما لازم است، چون شما مسافر هستید، اشکالی ندارد و به مسیحی بودن او اشاره نکردند.

میهمانی برای نابینایان مستمند

یک بار با پدرم رفتیم منزل یک روحانی به نام حاج آقای کنی، دیدم حدود 15 نفر مستمند نابینا هم مشغول خوردن چایی و میوه هستند. بعد از مدتی از بیرون برای اینها کباب آوردند و پدرم از این‌ها پذیرایی می‌کرد و برایشان آب و دوغ می‌ریخت. ولی آنها ایشان را نمی‌شناختند. متوجه شدم که این مهمانی از طرف پدرم بوده است، ولی از ما تعهد گرفت که این جریان را جایی نقل نکنیم.

بنیان‌گذار تقریب مذاهب

پدرم با اکثر علمای سنی کشورهای مختلف ارتباط داشتند و با آنها مکاتبه می‌کردند، این در شرایطی بود که رژیم پهلوی، به اختلاف‌افکنی میان شیعه و سنی دامن می‌زد و تحت تاثیر این فضا هر کسی که با اهل تسنن ارتباط داشت به سنی‌گری محکوم می‌شد. این ارتباطات به حدی زیاد بود که ایشان ده‌ها اجازه روایتی از شخصیت‌ها مطرح اهل تسنن داشتند.

این جمله خیلی معنی دارد

شهید مصطفی خمینی‌ هم ارتباط صمیمانه‌ای با پدرم داشت و با ایشان خیلی مانوس بود و در بعضی از نامه‌هایش که از عراق برایش می‌فرستاد، پدرم را با عباراتی مثل پدر مهربان خطاب قرار داده است. در یکی از نامه‌هایش که هنوز هم باقی‌است نوشته است «پدر مهربانم! مدتی است که نامه‌ای از جناب‌عالی نرسیده است. نگران هستم که نکند کسالتی برای شما حاصل شده باشد... .آن صفا و صمیمیتی که بین شما و پدر من وجود دارد، اگر در دیگر اعلام نجف وجود داشت الان کار به اینجا نمی‌رسید». این جمله خیلی معنی دارد.

پدرم کبوتر حرم حضرت معصومه‌(سلام الله علیها) بودند

آیت الله مرعشی نجفی کبوتر حرم حضرت معصومه‌(سلام الله علیها) بودند، هفتاد سال هر سه وعده نمازشان را اول وقت در حرم اقامه می‌کردند و خادم حضرت معصومه‌(سلام الله علیها) محسوب می‌شدند. بعضی صبح‌ها که هنوز در حرم باز نشده بود، همانجا پشت در می‌نشست و مشغول عبادت و تهجد می‌شد. حتی در زمستان که برف سنگینی می‌آمد، بیلچه و جاروی کوچکی با خود می‌برد و بیرون در حرم را جارو می‌کردند و همانجا مشغول عبادت می‌شدند تا در حرم را باز می‌کردند.

خادمان از ایشان خواسته بودند که هر وقت به حرم مشرف می‌شوند، اطلاع دهند تا در را برایش باز کنند، ولی پدرم گفته بودند که لازم نیست این کار را انجام دهید و هر وقت در حرم برای مردم عادی باز می‌شود من هم همان‌ موقع داخل حرم می‌شوم.

هیچ وقت لباس خارجی به تن نپوشید

هیچ وقت لباس خارجی به تن نمی‌کرد و از خیاط می‌خواست که با پارچه‌های تولید داخل برایش لباس بدوزند. آن موقع در ایران دکمه تولید نمی‌شد و خیاط از دکمه خارجی استفاده کرده بود، علامه از خیاط خواسته بودند که با قیطان دکمه درست کنند. نمونه‌ای از لباس ایشان در کتابخانه محفوظ است که با این طریق تهیه شده است.

بیمه با تربت کربلا

وقتی که این کتابخانه بنا می‌شد به معمار گفتند: وقتی که پی را کندید و خواستید بتن بریزید، مرا خبر کنید. پدرم تشریف آوردند و چهار گوشه این زمین را تربت سید‌الشهدا‌(علیه السلام) ریختند. یکی از آقایان از حکمت این کار سوال کرد. فرمودند: من با این کار افرادی که به این کتابخانه می‌آیند را بیمه می‌کنم، تا از طریق خواندن کتاب‌های این کتابخانه انحرافی حاصل نکنند.

در چهار مدرسه‌ای که برای طلاب ساختند نیز همین کار را انجام می‌دادند و می‌گفتند؛ طلبه‌هایی که در این مدارس درس می‌خوانند، بیمه می‌کنم تا از مسیر ائمه‌اطهار‌(علیهم السلام) راهشان را جدا نکنند.

طلب شفا از منبر سیدالشهدا

آقای شهیدی یکی از ارادتمندان آیت الله مرعشی نقل می‌کرد:«یک شب دیدم ایشان بدون این که چراغ روشن کند داخل حسینیه شد و در تاریکی مشغول دعا و نیایش شد و نگذاشت ما هم همراهش داخل برویم، چون تاخیر کرد نگران شدم که حالش خراب شده باشد، داخل شدم زیر نور ضعیفی که از پنجره به داخل افتاده بود دیدم آیت الله مرعشی نجفی پیراهنش را بالازده و شمکشان را به منبر سید‌الشهدا‌(علیه السلام) می‌مالند، آقا متوجه شدند که کسی داخل شده است، نزدیک رفتم و گفتم آقا چیزی لازم دارید آقا گفتند نه، آمده بودم که شفایم را از سید‌الشهدا‌(علیه السلام) بگیرم.

ایشان فردای آن شب برای عمل جراحی عازم تهران بودند و جای عمل جراحی را به منبر می‌مالیدن تا سیدا‌لشهدا‌(علیه السلام) او را شفا داده و عمل موفقیت آمیز باشد.

آقای شهیدی می‌گفت؛ که آقا از من تعهد گرفتند تا ایشان زنده هستند این جریان را جایی نقل نکنم.

دلاک زائر حضرت معصومه(سلام الله علیها)

آن موقع حمام خانگی رایج نبود و اکثر مردم از حمام عمومی استفاده می‌کردند و دلاک‌ها هم معمولا ریش بلندی داشتند و سرشان را می‌تراشیدند؛ روزی مرحوم آیت الله مرعشی که وارد حمام عمومی می‌شوند و از قضا تعدادی مسافر اصفهانی مشغول شست‌وشوی خود در حمام بودند، فکر می‌کنند ایشان دلاک است. یکی با تحکم می گوید: دلاک چرا دیر کردی! ما عجله داریم. ایشان بدون این که چیزی بگوید، مشغول کیسه کشیدن آنها می‌شود. یکی از آنها می‌گوید، اوستا خوب بلد نیستی کیسه بکشی! در این حین دلاک اصلی وارد می‌شود و آقا را در این حال می‌بیند، از ایشان معذرت می‌خواهد آن اصفهانی نیز متوجه اشتباه خود می‌شود و از آیت الله مرعشی عذرخواهی می‌کند. آقا می‌گوید: زائر حضرت معصومه هستند، اشکال ندارد.

روضه خوانی آیت الله مرعشی برای جوان مست

یک شب آیت الله مرعشی نجفی به مراسم عقد یکی از آشنایان دعوت می‌شود و مهمانی طول می‌کشد، موقع برگشتن در تاریکی با یک جوان مست عربده کش مواجه می‌شوند. جوان با تحکم می‌گوید: شیخ از کجا می‌آیی؟ ایشان هم جریان را توضیح می‌دهند؛ جوان مست می‌گوید: شیخ برایم روضه بخوان! آقا بهانه می‌آورند که اینجا منبر و چراغ و روشنایی نیست که روضه بخوانم. جوان روی زمین افتاده و می‌گوید: خوب این هم صندلی بنشین روی گرده من. پدرم می‌گفت؛ نشستم روی گرده این جوان مست، تا گفتم یا اباعبدالله، شروع کرد به گریه کردن به حدی که شانه‌هایش تکان می‌خورد و مرا هم تکان می‌داد، چنان که من از گریه او متاثر شدم، فکر کردم اگر این طور پیش برود او غش می‌کند، روضه را خلاصه کردم. گفت« شیخ چرا کم روضه خواندی؟ گفتم که خوب سردم شده ... وقتی خواستم خداحافظی کنم گفت که من باید تا در خانه شما را همراهی کنم تا یکی مثل من مزاحم شما نشود.

ابوی می‌فرمود: دو سه هفته از این قضیه گذشته بود در مسجد بالاسر در محراب نشسته بودم دیدم جوانی آمد و افتاد دست و پای من، به حضرت معصومه‌(سلام الله علیها) قسمم داد که او را ببخشم، بعد که خودش را معرفی کرد متوجه شدم که همان جوان مست بوده است. از آن شب به بعد به کلی دگرگون شده و توبه کرده بود و به نماز جماعت می‌آمد.

این جوان تا آخر عمر در صف اول نماز جماعت ایشان شرکت می‌کردند و محاسن بلندی داشت و عرق‌چین و عبا می‌پوشید و اهل تهجد شده بود، وقتی هم که فوت کرد تشییع و مراسم ختمش بسیار شلوغ بود.

نمی گذارم انگلیسی ها مارا از درون تهی کنند

آیت الله مرعشی نجفی نقل می‌فرمود« از بازار نجف عبور می‌کردم، دیدم طلبه‌ها به یک مغازه‌ای خیلی رفت و آمد می‌کنند، پرسیدم که چه خبر است گفتند: علمایی که فوت می‌کنند کتاب‌هایشان را اینجا حراج می‌کنند؛ رفتم داخل دیدم که عده‌ای حلقه‌ زده‌اند و آقایی کتاب‌ها را آورده و چوب حراج می‌زند و افراد پیشنهاد قیمت داده و هر کس که بالاترین قیمت را پیشنهاد می‌داد، کتاب را می‌خرید. یک عربی نشسته بود در کنارش، کیسه پولی بود و بیشترین قیمت را او داده و کتاب‌ها را می‌خرید و به دیگران فرصت نمی‌داد.

متوجه شدم که ایشان فردی به نام کاظم، دلال کنسولگری انگلیس در بغداد است و در طول هفته کتاب‌ها را خریده و جمعه‌ها به بغداد برده و تحویل انگلیسی‌ها می‌داد و پولشان را گرفته و بعد دوباره می‌آید و کتاب می‌خرد.

ایشان از آن موقع تصمیم می‌گیرد که نگذارد کتاب‌ها را انگلیسی‌ها به یغما برده و ما را از درون تهی کنند و بعد از آن شب‌ها بعد از درس و بحث در یک کارگاه برنج‌کوبی مشغول کار می‌شود و با کم کردن وعده‌های غذا و قبول روزه و نماز استیجاری، پول جمع کرده و به خرید و جمع‌آوری کتاب‌ها اقدام می‌کنند.

به جدم قسم نفرینت می‌کنم!

آیت الله مرعشی نجفی هیچ وقت، محافظ قبول نمی‌کرد. فرمانده وقت سپاه قم، حاج آقای ایرانی دو مامور موتور سوار را موظف کرده بود که بدون اطلاع آقا از ایشان محافظت کنند. آقا که متوجه این امر می‌شوند آقای ایرانی را فوری احضار کرده و گفتند: تو با این کارت توکل به خدا را از من می‌گیری. اگر این‌ها را از اینجا نبردی به جدم قسم نفرینت می‌کنم! بعد آقای ایرانی قبول کرد که آقا محافظ نداشته باشند.


امام زمان(عجل الله تعالی فرجه): آیت الله مرعشی نجفی از ما هستند

آیت الله بهجت در مجالس ترحیم و ختم ابوی شرکت می‌کرد. بعد از شب هفت پدرم، خدمت آیت الله بهجت رسیدیم فرمودند، یکی از اولیا خدا به حضرت ولی‌عصر‌(عجل الله تعالی فرجه) متوسل می‌شوند تا در مورد آیت الله مرعشی نجفی بپرسند(بعدا متوجه شدیم که خودشان بودند) چند شب بعد، حضرت ولی‌عصر‌(عجل الله تعالی فرجه) پشت پرده به آیت الله بهجت فرموده‌ بودند: ایشان (آیت الله مرعشی نجفی) از ما هستند. باز توضیح خواسته بود دوباره حضرت فرموده‌ بودند: ایشان از ما هستند. آیت الله بهجت به ما فرمودند: هنیاً (گوارا باد) بر شما که چنین پدری دارید.


خیلی پرده‌ها برای آیت الله مرعشی مکشوف بود!

خیلی پرده‌ها برای آیت الله مرعشی نجفی مکشوف شده بود. در سال‌های آخر، آقا کسالت داشتند و یک پزشک بود به نام آقای افشاری که الان هم در قید حیات هستند؛ هر روز عصرها خدمت آقا می‌رسید و او را معاینه می‌کرد.

او می‌گفت: یک روز غسلی به گردن داشتم و چون در خانه حمام نبود گفتم، بعد از معاینه آقا به حمام می‌روم. خدمت آقا رسیدم تا خواستم کیسه فشار سنج را به دستشان ببندم آقا گفتند: حاجی نپیچ. بعد از این، پیش من پاک بیا.

حاج آقای فاطمی‌نیا پارسال در مجلس ختم آیت الله مرعشی این جریان را نقل کرد و گفت: این شخص شاید الان در این جمع حاضر باشد. آقای افشاری بلند شد و گفت: بلی من هستم و مردم خیلی منقلب شده و زدند زیر گریه.

حضرت موسی بن جعفر امام کاظم(علیه السلام) در حدیثی زیبا سه ویژگی برای بهره گیری از دنیای حلال را برشمرده‌اند.
[تصویر: 39336_647.jpg]
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

شیعه نیوز: امام موسی کاظم (علیه السلام) فرمودند: براى نفس خود از دنيا بهره‏‌اى قرار دهيد. به آن اندازه كه آنچه خواهشِ‏ حلال كند و به جوانمردی خللى نرساند و زياده‏ روى در آن نباشد، به او بدهيد.
و از اين روش، در انجام دادن امور دين يارى جوييد و(نيرو يابيد).

متن حدیث:

اِجعَلوا لِأَنفُسِكُم حَظَّاَ مِنَ الدُّنيا بِإعطائِها ما تَشتَهي مِنَ الحَلالِ و ما لا يَثلَمُ المُرُوَّةَ وما لا سَرَفَ فيهِ واستَعينُوا بِذلِكَ عَلى اُمورِ الدّينِ.

«تحف العقول، حدیث شماره 5229

منبع: مشرق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saeed.biazari
۱:۵۳, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #12

با سلام ما شیعیان مشکلی با کسی نداریم بلکه دوست داریم با دوشمنان رابطه برادری هم داشته باشیم ولی آنها فکر میکنند که ما از خرابکاران هستم ولی چنین نیست راه خودشان را عوض کنند ما آنها را در آغوش میگیریم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲:۱۸, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱:۵۳)saeed.biazari نوشته است:  با سلام ما شیعیان مشکلی با کسی نداریم بلکه دوست داریم با دوشمنان رابطه برادری هم داشته باشیم ولی آنها فکر میکنند که ما از خرابکاران هستم ولی چنین نیست راه خودشان را عوض کنند ما آنها را در آغوش میگیریم


مسلمان با دشمن خود برادر نمیشود
اگر منظور از دشمن افراد غیر مسلمان محارب هستند مانند سلفی ها که همان جمله خط بالایی
اگر منظور افرادی هستند که از روی جهل نسبت به شیعه به نفس خود ظلم میکنند و به خدا و قرآن و رسول الله ایمان دارند برادر ما هستند
البته هر کسی با اهل بیت دشمن باشد دشمن ماست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab
۱۵:۰۲, ۱۳/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز :

[تصویر: 15072_953.jpg]فقیه مقدس، میرزاى تبریزى(قدس سره) مقید بودند که دستمال سیاهى را که مخصوص گریه بر اهل بیت(علیهم السلام) بود، در روضه ها با خود حمل کنند و به ندرت این کار را فراموش مى کردند. گاهى اتفاق مى افتاد که مرحوم میرزا(قدس سره)بدون برنامه ریزى قبلى در مجلس روضه شرکت مى کردند و به همین سبب دستمال همراهشان نبود، ولیکن ایشان در مجالسى که خبر داشتند روضه برگزار خواهد شد، دو دستمال حمل مى کردند:

یکى سیاه که مخصوص گریه بر مصائب اهل بیت(علیهم السلام) بود و اشک هاى خود را با آن پارچه مخصوص سیاه پاک مى کردند و دیگرى دستمال سفیدى بود که مخصوص پاک کردن بینى و دهان مبارکشان بود. ایشان مقید بودند که اشک خود را با آن دستمال سیاه پاک کنند و همیشه مى فرمودند: «من این دستمال ها را براى قبرم مى خواهم و وصیت کرده ام که دستمال ها را در قبر من جاى دهند تا امانى باشد براى قبر و قیامت».

به حمد الله فرزندان مرحوم میرزا(قدس سره)موفق شدند که دو دستمال سیاه را یکى در دست مبارک و دیگرى را بر روى سینه ایشان جاى دهند و مرحوم میرزا(قدس سره) با این کار خود، به دیگران درس دادند که با تمسّک بر این روش، خود را از عذاب قبر در امان دارند و گریه هاى خود را در دستمالى خاص خشک کنند که فریاد رسى باشد در قبر و قیامت و راه گشایى باشد در محشر و این دستمال ها گواهى باشد بر ابراز ارادت میرزا(قدس سره) به اهل بیت(علیهم السلام)، هنیئاً له عاش سعیداً و مات سعیداً.
برگرفته از کتاب نصایح استاد الفقهاء و المجتهدین میرزا جواد تبریزی (قدس سره)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۳:۰۰, ۱۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #15
آواتار
اگر شیعه هستی ...


به گزارش شيعه آنلاين، وبلاگ "شيعه 12" نوشت: اگر شیعه هستی چند تا از فضایل امیرالمومنین را بلد هستی؟ به چهل فضیلت می رسه؟

اگر کسی ادعا میکند که شیعه است و بیش از چهل فضیلت مولایمان امیرالمومنین را می نواند ارتجالاً بگوید یک شیعه واقعی است.و باید به خود افتخار کند و سعی در بیشتر کردن یادگیری خود کند.

اما ما که ادعای شیعه بودن را داریم باید چه کنیم؟ از همین امروز شروع کنیم و با کمک شما مجموعه فضایل امیرالمومنین را بنویسیم و به خاطر بسپاریم.اگر شما کمک کنید.

از شما خواهشمنم که هر فضیلتی از مولایمان به خاطر داری را در نظر این پست بنویسید.
با کمک شما این طرح را از میلاد موعود کعبه آغاز می کنیم تا ظهور امام زمانمان .انشاء الله ...
اوصاف علی به گفت و گو ممکن نیست گنجایش بحر در سبو ممکن نیست

من در این پست فقط به عظمت ولادت امیرالمئمنین می پردازم.

علی، شکوه اقیانوسی است که از هم‏آمیختن دریاهایی از ایمان و ایثار و شجاعتی از جنس اخلاص و تقوا، بنیان گرفته و غواصان حکمت و معنا را به تحیر واداشته است...

کسی را مسیر نشد این سعادت به کعبه تولد به مسجد شهادت

گوهری شد از درون کعبه بیرون از صدف کرد بیت الله را با آن شرف بیت الشرف

گر ز علی نگوییم، از که گوییم آن هنگام که علی، خیر البشر است.
و گر ز علی گوییم، چگونه گوییم که به فرموده پیامبر، فضائل علی " لا تُحصَی " است و در شمار نمی گنجد.
نه اینکه زبان قادر نیست به بیان که ذهن ناتوان است از درک ...
یا امیرالمؤمنین افتخار ما این است که شما پدر ما هستید، پیامبر فرمودند من و علی پدران این امّت هستیم، پدر جان چون فرزندان یعقوب از شما طلب می کنیم برای ما استغفار کنید و ما سیه رویان را ببخشید، می بخشید، نه؟

...

منتظر نظر های شما هستیم.

تمام لذت عمرم همین است

که مولایم امیرالمومنین است . . .


تا حال علی گفتم و انشاء الله تا آخر عمر هم علی می گویم

تمام حقوق این سایت متعلق به شیعه 12 است . هر گونه کپی برداری با نقل منبع جایز است.
محمد (11 خرداد 1392) : در وصف اميرالمومنين والمومنات علي(علیه السلام) بايد بگويم:1مولود كعبه است.حضرت عيسي(علیه السلام)مولود بيتالمقدس نشد ولي اميرنا علي(علیه السلام)مولود كعبه است
2تربيت شده دست رسول الله(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) معيار نماز ميعار حلال زادگي روزي ده انسان ها به امر و اجازه خدا و...و لافتي الا علي و لا سيف الا ذولفقار
محب زهرا (09 خرداد 1392) :
نظر کن بر علی جانا،ببین آن آیت کبرا
علی عقل و علی عاقل، علی دانش علی دانا علی رازوعلی حکمت،
علی همت ، علی رأفت، علی معلول ،علی علت، علی همتا ،علی تنها،
علی فضل و علی فاضل، علی عدل و علی عادل ، علی حکم و علی حاکم،
علی دین و علی دنیا علی داد و علی داور، علی یار و علی یاور ،
علی صبر و علی صابر،علی علوی علی اعلا علی تورات علی قرآن،
علی انجیل علی فرقان علی مظهر علی اطهر،علی زهد و علی تقوا علی اعلم
علی افضل،علی اعدل علی اکمل علی بهتر علی برتر،علی مهتر،
علی مولا علی سرور علی رهبر، علی حیدر علی صفدر علی حسن و علی زیور،
علی زینت علی زیبا علی هادی علی مهدی، علی راضی علی مرضی علی ناجی
علی منجی،علی بینش علی بینا علی نصر و علی ناصر،
علی فتح و علی فاتح علی مصلح علی ناصح،علی فرد و علی یکتا ،
علی مطلع علی طالع، علی نور و علی انوار علی مرشد علی احمد،
علی یاسین علی طاها علی رخشان علی تابان، علی لؤلؤ علی مرجان ،
علی ساقی علی کوثر،علی زمزم علی صهبا علی عرفان علی عارف،
علی اشرف علی سید علی نطق و علی ناطق،علی منطق علی گویا
علی قاف و علی نقطه، علی طاها علی حامیم علی قصد و علی مقصد،
علی مقصود علی معنا عشق است امیرالمؤمنین
موحد (06 خرداد 1392) : سلام ان شالله اين حركت مورد رضاي ولي الله الاعظم (عجل الله تعالی فرجه الشریف) قرار گيرد. درضمن اگر جوانها و تشنگان معارف علوي بخواهند يك جا اين مناقب را بخوانند كتاب حديقة الشيعه را مطالعه كنند.گدای خانه علی (علیه السلام) (06 خرداد 1392) : تمام لذت عمرم در این است ....که مولایم امیر المومنین است.
ماجرای حدیث منزلت که یکی از فضایل حضرت علی (علیه السلام)به شمارمیرود.
یکی از افتخارات امام علی (علیه السلام) این است که در تمام نبردها ملازم پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و پرچمدار وی بود، جز در غزوه‏ی تبوک که به فرمان پیامبر در مدینه باقی ماند. زیرا پیامبر به خوبی آگاه بود که منافقان تصمیم گرفته‏اند پس از خروج آن حضرت از مدینه شورش کنند. از این رو، به حضرت علی (علیه السلام) فرمود: تو سرپرست اهل بیت و خویشاوندان من و گروه مهاجر هستی و برای این کار جز من و تو کسی شایستگی ندارد.
اقامت امیر مؤمنان (علیه السلام) نقشه‏ی منافقان را نقش بر آب کرد. لذا به فکر افتادند نقشه‏ی دیگری طرح کنند تا حضرت علی (علیه السلام) نیز مدینه را ترک گوید. از این رو شایع کردند که روابط پیامبر و حضرت علی به تیرگی گراییده است و حضرت علی به جهت دوری راه و شدت گرما از جهاد در راه خدا سرباز زده است.
هنوز پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چندان از مدینه دور نشده بود که این شایعه در مدینه انتشار یافت. امام (علیه السلام) برای پاسخ به تهمت آنان به حضور پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) رسید و جریان را با آن حضرت در میان نهاد. پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با ذکر جمله‏ی تاریخی خود که سعد وقاص آرزو داشت ای کاش درباره‏ی او گفته می‏شد آن حضرت را تسلی داد و فرمود:
«اما ترضی ان تکون منی بمنزله هارون من موسی الا انه لا نبی بعدی؟»
آیا راضی نیستی که نسبت به من، همچون هارون نسبت به موسی باشی؟ جز اینکه پس از من پیامبری نیست.
این حدیث که در اصطلاح دانشمندان به آن «حدیث المنزله» می‏گویند تمام مناصبی که هارون داشت برای حضرت علی (علیه السلام) ثابت کرده جز نبوت که باب آن برای ابد بسته شده است.
منبع:
فروغ ولایت آیت الله سبحانی ص108
خادم راه حق (05 خرداد 1392) : بسم الله الرحمن الرحيم
لاسيف الا ذولفقارلافتي الا علي (عليه السلام)
علی فتاحی (05 خرداد 1392) : امام علی(علیه السلام) به اعتراف همه دانشمندان اهل توحید و حتی بی دین نشانه و مظهر همه زیبایی ها و یعنی سرآمد همه زیباییهاست نه اینکه این ادعا و شعاری صرف باشد، در علم، جوانمردی، حلم، جهگاوری و هر فضیلتی در اوج آن حضرت مولی الموحدین امام علی بن هبی طالب (علیه السلام) است. اگر کسی غیر از این کسی می شناسد نام ببرد!!!!!!!!!


سم رب علی اعلی (علیه السلام)

]گر ز علی نگوييم، از كه گوييم آن هنگام كه علی، خير البشر است.
]و گر ز علی گوييم، چگونه گوييم كه به فرموده پيامبر، فضائل علی " لا تُحصَی " است و در شمار نمی گنجد.
]نه اينكه زبان قادر نيست به بيان كه ذهن ناتوان است از درك ...
]یا امیرالمؤمنین افتخار ما این است که شما پدر ما هستید، پیامبر فرمودند من و علی پدران این امّت هستیم، پدر جان چون فرزندان یعقوب از شما طلب می کنیم برای ما استغفار کنید و ما سیه رویان را ببخشید،
]فقط حیدر امیر المومنین است .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۸:۰۳, ۱۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #16
آواتار
با سلام و تشكر از علي 110
اين لينك كه برادر عزيزم جناب علي 100 نوشتند
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-9630.html
براي اينكه ببينيد يك شيعه چه خصوصياتي بايد داشته باشه
خالي از لطف نيست
فقط حيدر امير المومنين(علیه السلام) الست
التماس دعا براي فرج يا علي عليه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۹:۰۱, ۱۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #17
آواتار
بنام خدا
سلام دوستان من شیعه هستم وبرشیعه بودنم افتخار میکنم چرا؟
1-چون حضرت علی(علیه السلام) انچه برای خود می پسندید برای من هم می پسندد.
2-حضرت فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) اول به فکر من است بعد به فکر خانه خودش
3-حضرت امام حسن (علیه السلام) برای رستگاری ام از حق قانونی خود گذشت
4-حضرت امام حسین (علیه السلام) دین مرا احیا کرد
5-حضرت امام سجاد (علیه السلام) برایم بسیاردعا کرد
6-حضرت امام محمد باقر (علیه السلام) علوم مختلف را شکافت و برایم اسان کرد
7-حضرت امام جعفر صادق(علیه السلام)مذهبم را محکم کرد ودر انتظار مرا یاری کرد
8-حضرت امام موسی کاظم (علیه السلام) بر نادانی های من صبر کرد وخشم خود را فرو برد
9-حضرت امام علی بن موسی الرضا(علیه السلام) بخاطر پابرجایی دینم حتی از کشورش گذشت
10-حضرت امام محمد تقی(علیه السلام)بخاطر اینکه مسلمان باشم رنج دوری از پدر را تحمل کرد و برشهادت غریبانه او صبرکرد
11-حضرت امام علی نقی (علیه السلام)برای پیشرفتم پیوسته در رنج بود در جوانی به شهادت رسید
12-حضرت امام حسن العسکری(علیه السلام) برای اینکه من هم درعصرخود امام داشته باشم پیوسته درانزوا بود
13-حضرت حجت الحسن العسکری(علیه السلام) همیشه و درهمه حال از حالم با خبر است
چه خدای مهربانی دارم که برایم چنین مقرر کرد که شیعه باشم وواجب کرد تارستگار شوم انگار خداوند بهشت را برایم واجب کرده است کاش این مذاهب خود ساخته وشیطان ساخته فقط یک مورد بیاورند که امامشان برای بهشتی شدنشان از حق خود و خانواده اش گذشته است ما منتظر میمانیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab
۱۵:۵۲, ۱۷/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۲ ۱۵:۵۷ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #18
آواتار
امام کاظم (علیه السلام): كسى كه رشد و بالندگى در خود نيابد، به سوى كاستى ها مى رود و آن كه در راه كاستى و نقصان گام بر مى دارد مرگ برايش بهتر از زندگى است.
[تصویر: 39582_521.jpg]
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

شیعه نیوز:حضرت موسی بن جعفر امام كاظم (علیه السلام) فرمودند: كسى كه دو روزش با هم برابر باشد، زيان كار است.كسى كه امروزش بدتر از ديروزش باشد، از رحمت خدا به دور است.كسى كه رشد و بالندگى در خود نيابد، به سوى كاستى ها مى رود و آن كه در راه كاستى ونقصان گام بر مى دارد مرگ برايش بهتر از زندگى است.

متن حدیث:

مَن استَوى يَوماهُ فَهُوَ مَغبونٌ و مَن كانَ آخِرُ يَومَيهِ شَرَّهُما فَهُوَ مَلعونٌ و مَن لَم يَعرِفِ الزِّيادَةَ في نَفسِهِ فَهُوَ في نُقصانٍ و مَن كانَ إلَى النُّقصانِ فَالمَوتُ خَيرٌ لَهُ مِنَ الحَياةِ

«بحارالانوار،جلد78 صفحه 327»

منبع: مشرق

سالار وقت آمدنت دیر شد بیا..

SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

سالار وقت آمدنت دیر شد بیا/ این دل در انتظار فرج پیر شد بیا
دیدند به خواب آمدی از جاده های دور/ گفتا دلم که خواب تو تعبیر شد بیا
این جمعه هم گذشت و لیکن نیامدی /آیات غربتم همه تفسیر شد بیا
افسرده ام بدون تو باور نمی کنی؟/عشقم اسیر غربت و تقدیر شد بیا
گفتی که پاک کن دلت از هر چه غیر ماست/ قلبم(ان شاءالله) به احترام تو تطهیر شد بیا
در دفترم به یاد تو نرگس کشیده ام/ نرگس هم از فراق تو دلگیر شد بیا
.....نقل با اندكي تغيير

[تصویر: 39604_979.jpg]
انتهای پیام/ ز.ح
اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
اللهم عجل لوليك الفرج
اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱:۲۰, ۱۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
آیت الله "مکارم" افزود: احکام تکفیری ای که وهابیت بر علیه شیعه صادر می کند به اندازه ی سر انگشتی بر اعتقادات شیعه موثر نیست .مفتی "الفوزان" در یک مصاحبه گفته است: پیروان مذهب شیعه دشمنان اسلام و مسلمین هستند و شیعیان به همدستی همیشگی شان با کفار بر علیه مسلمانان شناخته شده هستند!
[تصویر: 39640_305.jpg]
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:

به گزارش «شیعه نیوز» پس از اتهامات ضد شیعی یکی از اعضای هیئت علمای سعودی به نام " صالح الفوزان"، آیت الله مکارم شیرازی در نامه ای از سخنان او انتقاد کرد.

آیت الله "مکارم شیرازی" از عبارات به کار برده شده برای شیعه مانند " مجوس، صفوی، و دشمن اسلام" توسط مفتی سعودی اظهار تاسف نمود و اذعان نمود: " این عبارات شایسته ی عالم دینی یک کشور نیست.

آیت الله "مکارم" افزود: احکام تکفیری ای که وهابیت بر علیه شیعه صادر می کند به اندازه ی سر انگشتی بر اعتقادات شیعه موثر نیست بلکه باعث پیشرفت اسلام بیشتر از هر زمانی می شود.مفتی "الفوزان" در یک مصاحبه با روزنامه ی "المدینه" عربستان در اظهاراتی گفته است: پیروان مذهب شیعه دشمنان اسلام و مسلمین هستند و شیعیان به همدستی همیشگی شان با کفار بر علیه مسلمانان شناخته شده هستند!

این اظهارات مفتی سعودی پس از پیروزی های ارتش سوریه و حزب الله لبنان در "القصیر" سوریه و به هلاکت رسیدن صد ها تروریست دراین منطقه صورت گرفت.


انتهای پیام/ ز.غ
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۱:۲۱, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
سخنگوی جنبش شیعی عراقی النجباء "ابو وارث موسوی" در سخنانی اظهار داشت: ما از ملت سوریه در مقابل تروریست های سعودی، کویت و قطر و صاحبان جهاد نکاح و فتواهای ضاله دیگر دفاع خواهیم کرد ، تاکنون 24 روستا از دست تکفیری های داعش و جبهه النصره را آزاد کرده ایم.
[تصویر: 49077_404.gif]
SHIA-NEWS.COM شیعه نیوز:


به گزارش «شیعه نیوز»، جنش شیعی "النجباء" دیروز در اظهاراتی اعلام کرد ما برای حضور در سوریه مجوز شرعی داریم.

سخنگوی جنبش شیعی عراقی النجباء "ابو وارث موسوی" در سخنانی اظهار داشت: ما از ملت سوریه در مقابل تروریست های سعودی، کویت و قطر و صاحبان جهاد نکاح و فتواهای ضاله دیگر دفاع خواهیم کرد ، تاکنون 24 روستا از دست تکفیری های داعش و جبهه النصره را آزاد کرده ایم.

موسوی افزود: ما برای حضور نظامی خود در سوریه مجوز شرعی داریم ، این حرکت ما برای مقابله با حجم گسترده هجوم تروریست ها و انتحاری ها از دهها کشور به سوی سوریه صورت گرفته است، ارتش سوریه با کمک حزب الله و جنبش های شیعی دیگر مانند النجباء درحال به دست آوردن پیروزی هایی در حلب و دمشق و استان های دیگر این کشور یکی پس از دیگری است ، پیروزی القصیر نمونه بارز آن است.

موسوی افزود:جنبش النجباء متشکل از دو گردان عمار یاسر در حلب و امام حسن مجتبی علیه السلام دردمشق است ، این دو گردان تا کنون موفق شده اند با همکاری 24 روستا را از دست تکفیری های داعش و جبهه النصره آزاد کنند. عراق همسایه نزدیک سوریه است اگر اتفاقی در سوریه بیفتد خطر آن بلافاصله متوجه عراق نیز خواهد بود ، آنچه ما انجام می دهیم واجب ملی است.

این سخنگو هم چنین اظهار داشت اگر بتوانیم هویت داعش و جبهه النصره را مشخص سازیم می بینیم که سعودی، قطری ، کویتی ، تونسی ، مراکشی و از دولت های جنوب شرق آسیا و حتی از دولت های اروپایی هستند اینها همان عصاره تروریست بین الملل هستند که اکنون به سوریه آمده اند تا با فتواهای ضاله هر جنایتی را مباح بدانند، و هم چنان با پشتیبانی قطرريال سعودی و ترکیه به ظلم خود علیه ملت سوریه دامه می دهند.

انتهای پیام/ ز.غ
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:


بالا