|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 81 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۶, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #801
|
|||
|
|||
|
بی مِهر رُخَت روز مرا نور نماندست وز عُمر مرا جز شب دیجور نماندست |
|||
|
|
۱۰:۰۴, ۳۰/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #802
|
|||
|
|||
|
به مالک بگویید برگردد...،
به حضرت عصر بگویید: عصر شما نیست، مردم تحمل سختی ندارند و از عاشورا فقط سینه زدن بلدند امان نامه ای که عباس نگرفت، مردم ما گرفتند!! |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #803
|
|||
|
|||
|
نیست کس آگه که یار کی بنماید جمال لیک تو باری به نقد ساخته ی کار باش |
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #804
|
|||
|
|||
|
|
۰:۱۵, ۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/تیر/۹۲ ۰:۱۶ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #805
|
|||
|
|||
|
یا رفیق بر چهره پر ز نور مهدی صلوات / بر جان و دل صبور مهدی صلوات/ تا امر فرج شود مهیا بفرست/ به فرج و ظهور مهدی صلوات
|
|||
|
|
۰:۳۸, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #806
|
|||
|
|||
|
گفتم كه دركجایی ای دل ربای زهرا درمكه یا مدینه یا آنكه جمكرانی گفتا كه خانه من قلب تمام شیعه است با معصیت مبادا از خانه ام برآنی |
|||
|
|
۱:۲۹, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #807
|
|||
|
|||
|
تقصیر ماست غیبت طولانی شما
![]() ![]() بغض گلو گرفته پنهانی شما ![]() بر شوره زار معصیتم گریه می کنید ![]() جانم فدای دیده بارانی شما ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱:۴۶, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #808
|
|||
|
|||
|
ای ابر خوش باران بیا وی مستی یاران بیا
وی شاه طراران بیا مستان سلامت میکنند |
|||
|
|
۱:۵۱, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #809
|
|||
|
|||
|
[/font][font=Tahoma]
دنیا بد است ، بیتو مکان بدی شدهست ای صاحب زمانه! زمان بدی شدهست حتی پیامی از تو به اینجا نمیرسد بعد از تو باد ، نامهرسان بدی شدهست برگرد ، تا هوای زمین را عوض کنی حالا که نیستی ، خفقان بدی شدهست حالا که نیستی ، همه ساکت نشستهاند حتّی زبان شعر ، زبان بدی شدهست ساعت ، به سرعت و نگران پیش میرود این تیک تاکها ، هیجان بدی شدهست دست مرا بگیر که یخ زد بدون تو جان مرا بگیر که جان بدی شدهست |
|||
|
|
۲:۳۵, ۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #810
|
|||
|
|||
|
هم چاه سر راه تو دائم بکنیم هم جمعه زانتظار تو دم بزنیم این نامهء چندم است که می خوانی داریم رکورد کوفه را می شکنیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |