کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.79 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خنده حلال(قوانین رادرپست اول مطالعه کنید.)
۹:۳۹, ۸/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۲ توسط rastin.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم

بعد از سلامتی،خنده بزرگترین نعمت خداست.(مولا علی علیه‌السلام)

خواهشمند است قبل از ارسال پست از رعایت قوانین زیر اطمینان حاصل کنید:

1- هرگونه توهین به اقوام ولهجه ها ،استفاده ازکلمات وعبارات نامناسب و فحش به هر زبانی وتوهین به سایرکاربران ممنوع است.

2- لطفا ازقراردادن کاریکاتور دراین موضوع خودداری کنید کاریکاتور وتصاویر مرتبط بااحوال روز رودراین تاپیک قراربدید:

عکس وکاریکاتور روز

3- به دلیل سنگین شدن صفحات وسرعت مناسب لود صفحات لطفا ازقراردادن تصاویرمتعدد درخنده حلال خودداری کنید.
حداکثر درهرپست فقط 2تصویر قراردهید(بارعایت سایز وحجم حداکثر اندازه عرض تصاویر 800 پیکسل)

4- در مورد trol ها قبل از قرار دادن دقت کنید که حاوی فحش و تصاویر زشت و خشن و تحقیر مردم نباشد
(توجه داشته باشیم که هر ایمیل دریافتی ارزش انتشار ندارد!)

5- درصورت رویت هرگونه پست نامربوط وعدم رعایت قوانین ،بدون تذکر مستقیم ازدکمه گزارش استفاده کنید. در صورت همکاری نکردن در امر نظارت، موضوع بسته خواهد شد

6- هرگونه ویرایش وحذف پستهای خلاف قوانین ،تکراری ونامربوط بدون اطلاع به کاربر مربوطه خواهد بود.

7- عدم رعایت قوانین و توجه نکردن به تذکرات پیشین ،اخطار ومحرومیت بهمراه خواهدداشت.

8- پست طنز سیاسی ، ممنوع است .

همچنین از جناب
EMPERATOR بابت پیشنهاددهنده اصلی این موضوع تشکر میشود.

"شادبودن وداشتن لحظات خوش حق همه ماست،حق یکدیگر راضایع نکنیم."
درپناه حق

============================
این نکات رو مدنظر داشته باشیم:

شوخی کردن با مقدسات . استهزا . تمسخر کاملا مردوده این از مسلمات دینی و شرعیه .

وَيْلٌ لِّكُلِّ هُمَزَةٍ لُّمَزَةٍ

1 - هشدار به عيبجويان،
2 - هشدار به بدگويان و طعنه زنان،
3 - خصلت‏هاى نكوهيده‏اى كه در خور آتش است،

4 - مستى ثروت و قدرت باد آورده و تباهى‏هاى آن.
1 - واى بر هر عيبجويى طعنه‏زننده!
2 - همان كسى كه ثروتى‏[ هنگفت‏] گرد آورد و به شمارش آن پرداخت.
3 - مى‏پندارد كه ثروتش او را جاودان ساخته است.
4 - چنين نيست؛ بى ترديد در آن [آتش‏] درهم شكننده افكنده خواهد شد.
5 - و تو چه مى‏دانى كه آن [آتش‏] درهم شكننده چيست؟
6 - آتش بر افروخته خداست،
7 - كه بر دل‏ها سرمى‏كشد.
8 - بى ترديد آن [آتش‏] بر آنان پوشيده شده است،
9 - در ستون‏هايى كشيده و [طولانى‏].

در مورد افراد صدق میکنه . وای بر اینکه این تمسخر در مورد اولیا خدا باشه

این به دین لطمه نمیزنه اما خواندنش بازگو کردنش شنیدنس به خود و نفس و ایمان فرد ضربه میزنه .

این نوع به استهزا گرفتن مقدسات برای اینه که ارام ارام وارد فاز های دیگه هم بشن ...(پیرامون بعضی الفاظ استفاده شده در مورد اعتقادات حقه دینی )
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، آلاله ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، دل خسته ، fatemeh ، sadegh-a ، ali0077 ، ali.khm ، farzad313 ، مهسا110 ، شیدا ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، aliali ، Reza71 ، shia12 ، جویای حقیقت ، black ، ترنم ، ضحی ، enan ilghon ، danialdd ، عبداللهی ، azade ، MANI110 ، s-r ، m.hossein ، *مهاجر* ، arman mohseny ، انديشه نو ، medad.sefid ، کفتر کاکل به سر ، Mitsonary ، وحید110 ، fiftynine ، آفتاب ، Ali77 ، ساقی ، السا ، marziye ، اولولالباب ، hessam ، maryam.f ، مسعود.پاکرو ، مرتاح ، help me ، رضوانه ، cernel ، ilidin ، yasinakbari ، یاســین ، mhklord ، vahrakan ، Night moans ، masafsoldier ، مهرومه ، aleerz ، عبدالرحمن ، شاهد ، خادم الزهرا ، N.Mahdavian ، mehniya ، 135 ، Detector ، hamoon ، neyestan23 ، m1374b

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۹, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
[تصویر: siuOuc_410.jpg]
نخوریتمون......Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علمدار133 ، یاســین ، مفقود الاثر ، مهدی2012 ، دل خسته ، farzad313 ، SAViOR ، ضحی ، راحیل ، مهرومه ، azade ، m.hossein
۱۶:۲۹, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار

[u] [تصویر: 22.jpg]
[تصویر: 23.jpg][/u]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت ، یاســین ، مفقود الاثر ، aliali ، مهدی2012 ، شهیدطیبه واعظی ، پرنیان ، farzad313 ، درست پسند ، SAViOR ، مهسا110 ، ضحی ، fatemeh ، فانوس *7* ، azade ، m.hossein ، fiftynine ، SARA 2020
۱۶:۴۲, ۱۰/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۲ ۱۶:۴۳ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #33
آواتار
به نام خدا

حسادت در بین حیوانات هم هست

به نقل از سایت زیست نیوز

[تصویر: www%281%29.jpg]

بهو چه پشت سر هم رفتیم سراغ گربه ها Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مفقود الاثر ، ali0077 ، مهدی2012 ، ali.khm ، انديشه نو ، پرنیان ، علمدار133 ، شهیدطیبه واعظی ، sadegh-a ، SAViOR ، سجاد313 ، مهسا110 ، Mohammad Trust ، ضحی ، دیدگاه نوین ، sarallah ، farzad313 ، فانوس *7* ، azade ، fiftynine
۱۸:۲۴, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #34
آواتار
[تصویر: 41799502345954362040.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، پرنیان ، جویای حقیقت ، شهیدطیبه واعظی ، sadegh-a ، SAViOR ، سجاد313 ، شیدا ، Mohammad Trust ، مهدی2012 ، ضحی ، فانوس *7* ، azade ، m.hossein ، fiftynine ، mhklord
۲۲:۰۹, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
یادش به خیر
مرد بود
در نقشش
خیلی چیزا از نقشی که بازی می کرد یاد گرفتم
[تصویر: 04319118768536888075.jpg]
بازیگر سریال "مدیر کل" رو در تصویر می بینید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 135 ، مفقود الاثر ، Bahar ، Mitsonary ، شیدا ، fatemeh-55 ، Mohammad Trust ، Havbb 110 ، مهدی2012 ، sarallah ، hesam110 ، rastin ، warior ، mhklord ، سجاد313 ، ضحی
۲۲:۳۷, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #36
آواتار
در راستای پستهای گربه ای Big Grin
.
.
[تصویر: 05043570400030522166.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، علمدار133 ، شیدا ، مهسا110 ، Mohammad Trust ، شهیدطیبه واعظی ، مهدی2012 ، ضحی ، یاســین ، ali.khm ، sarallah ، جویای حقیقت ، راحیل ، ترنم ، حفیظ ، درست پسند ، azade ، m.hossein ، fiftynine ، mhklord ، سجاد313
۲۲:۴۵, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
گربه های باسواد

[تصویر: 01.jpg]
[تصویر: 02.jpg]
[تصویر: 03.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، مفقود الاثر ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، Mohammad Trust ، مهدی2012 ، ضحی ، جویای حقیقت ، راحیل ، fatemeh ، درست پسند ، azade ، m.hossein ، fiftynine ، سجاد313
۲۲:۴۵, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #38
آواتار
صفحه موبایل رفیقشو رو به نور خورشید گرفت
بعد از روی ردّ انگشت اون، که روی صفحه مونده بود
قفل اندروید را باز کرد
قرار گذاشته بودند اگر قفل را باز کرد، بتونه با موبایل رفیقش یه ساعت بازی کنه!!!

گفتم شوما هم بدونین میشه قفل اندروید را با این روش باز کرد
[تصویر: 44939589255106263023.jpg]!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، مفقود الاثر ، مکتب المهدی ، Patriot ، هدهد ، شیدا ، Mohammad Trust ، مهدی2012 ، ضحی ، یاســین ، sarallah ، جویای حقیقت ، ali0077 ، راحیل ، فانوس *7* ، درست پسند ، azade ، ضحی رحمانی ، m.hossein ، السا ، marziye ، fiftynine ، help me ، SARA 2020
۲۲:۵۲, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
به نام خدا
(خلاصه کتاب پرفروش سال):_من از جنگ برگشتم....._
سر جلسه کنکور یه مگسه گیر داده بود به من و ولم نمی کرد! منم پاسخبرگم سفید!!!!!!!!!
گفتم جون مادرت برو دست از سر من بردار بابا کنکور دارم ببین پاسخبرگمو......
نرفت...یه ربع بعدش با حملات صوتی به گوشم حمله کرد!!
بهش گفتم ببین داداش توکه هیچکاری نمیکنی! خوب برو به عنوان اطلاعات عملیات برو از پاسخبرگ بغل دستیا یه خبری بیار خوب!
نرفت.... و دوباره با حملات متعدد روی مخ بنده رژه رفتند!!
و پاسخبرگ من همچنان سفید بوووووووووووووووووووووووود!!
من که دیدم مذاکره ثمربخش نیست سریعا با پرسشنامه کوبوندم توسرش و با یک حمله غافلگیرانه قیچیش کردم! و تازه متوجه شدم که دقیقا پرسشنامه به چه دردی میخوره!
بعد از اتمام کنکور مثل اینکه همین یک دقیقه پیش از یر صحنه جان سخت6 میام عرق جبین همی پاک کردمی! چونانکه گویی مسئولیت رستم کودک خردسال پیل تنش-سهراب- را برای بیبی سیتینگ بر دوش من همی نهاده است.
خلاصه بابامو دیدم خوشحال اومده بود دنبالم گفت خسته نباشی عزیز گلم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بگو چه کردی؟؟
یکم متدبرانه و متاملانه اندیشیدم و بعد گفتم:
عالی بود یه مگس کشتم اندازه یک حیوان نجیب که پدر قاطره!همین
ولی کاش نظرسنجی رو میشد توپاسخبرگ اصلی وارد کنیم اینطوری یکم پاسخبرگم سیاه میشد الان تابلوئه خیلی!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، علمدار133 ، دل خسته ، شیدا ، مهدی2012 ، ضحی ، انديشه نو ، یاســین ، farzad313 ، فانوس *7* ، azade ، m.hossein ، السا ، fiftynine ، help me ، سجاد313
۲۳:۱۴, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
- ﺩﻭﺳﺘﻢ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﯽ ﺳﻮﺳﯿﺲ ﮐﺎﻟﺒﺎﺱ ﺩﺍﺭﻩ
ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯿﮑﺮﺩ،ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﻣﻐﺎﺯﻩ
ﮔﻔﺖ : ۵۰۰ ﮔﺮﻡ ﮊﺍﻣﺒﻮﻥ ﻣﺮﻍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ
ﺩﻭﺳﺘﻢ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﯿﮑﺸﯿﺪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺮﺳﯿﺪ :
ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﺎﺷﻪ ﮐﻪ کیفیتشﺧﻮﺑه ؟
ﺩﻭﺳﺘﻢ ﮔﻔﺖ: ﺑﻠﻪ ، ﺑﺮﺍ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﯿﺒﺮﻡ
ﺑﻌﺪ ﮔﻔﺖ ﺷﺪ ۷۰۰ ﮔﺮﻡ ، ﺍﺷﮑﺎﻝ ﻧﺪﺍﺭﻩ ؟
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺖ: ﻧﻪ ﺳﮕﻢ ﭼﺎﻕ ﻣﯿﺸﻪ،ﮐﻤﺶ ﮐﻦ!
ﺩﻭﺳﺘﻢ
Dodgy
دخترهMat
سگهTongue
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، دل خسته ، شیدا ، SAViOR ، شهیدطیبه واعظی ، مهدی2012 ، ضحی ، یاســین ، جویای حقیقت ، fatemeh ، فانوس *7* ، درست پسند ، azade ، m.hossein ، السا ، yasinakbari ، fiftynine ، help me ، سجاد313
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]