|
حفظ تالاری قرآن -طرح فشرده حفظ یک جزء در ماه مبارک رمضان-
|
|
۱۱:۱۹, ۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۲ ۲۳:۰۳ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اِنَّ البَيتَ اِذا كَثُرَ فيهِ تِلاوَةُ القُرآنِ كَثُرَ خَيرُهُ وَ اتَّسَعَ اَهلُهُ وَ اَضاءَ لاَهلِ السَّماءِ كَما تُضى ءُ نُجومُ السَّماءِ لاَهلِ الدُّنيا؛ خانه اى كه در آن قرآن فراوان خوانده شود، خير آن بسيار گردد و به اهل آن وسعت داده شود و براى آسمانيان بدرخشد چنان كه ستارگان آسمان براى زمينيان مى درخشند. رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) سلام به همه ی خواهران و برادران بیداری اندیشه. بی مقدمه برم سر اصل موضوع. اونهایی که دوست دارن بهترین ماه خدا را با بهترین کتاب جهان مانوس باشند یه بسم الله بگن و بیان جلو.
همونطور که میدونید حفظ قرآن برکات مادی و معنوی بسیار زیادی داره و به خصوص در دوره ی ما که میتونه ستون محکمی برای حافظ قرآن باشه که او را از تمام خطرات و طوفان های دنیوی در امان نگه میداره.حالا چه چیزی بهتر و با برکت تر از حفظ قرآن اون هم در ماه رمضان؟؟؟؟! و اما در مورد این طرح: در این طرح با برنامه ریزی که انجام شده شرکت کنندگان در طول ماه رمضان موفق به حفظ یک جزء قرآن میشوند و میزان حفظ در هر روز تقریبا یک صفحه هست. مدت زمان تقریبی هم که فرد باید در روز وقت بذاره بستگی به تجربه و توانایی هر فرد حداقل بین 1 تا 2 ساعت میباشد. این برنامه ممکنه برای کسانی که تا به حال تجربه ی حفظ نداشتند کمی مشکل به نظر برسه ولی من به شما اطمینان میدم که اگر علاقه داشته باشید به راحتی میتونید این کارو انجام بدید و شیرینی این کار رو احساس خواهید کرد. مزیت فعلی این طرح این هست که در ماه رمضان برگزار میشه که معمولا در این ماه بیشتر با قرآن مانوس هستیم و فرصت بیشتری داریم. مزیت دیگر طرح فشرده بودن اون هست که باعث میشه خیلی زود نتیجه بده و فرد شیرینی انجام این کار رو سریع احساس میکنه و در نتیجه از دلسرد شدن و نیمه کار رها شدن جلوگیری میکنه. در مورد اجرایی بودن برنامه هم بنده قبلا این طرح رو تست کردم و به شرط پشت کار داشتن اعضا مطمئن باشید که پس از یک ماه میتونید یک جزء قرآن حفظ شده کاملا آماده و درست داشته باشید. در صورت بالا بودن تعداد اعضا و موفقیت کامل طرح در ماه های بعد هم میشه طرح را ادامه داد(ان شا الله تا پایان قرآن) حداقل تعداد اعضا برای شروع کار 5 نفر هست. شروع برنامه از اولین روز ماه رمضان در نظر گرفته شده. سایر اطلاعات در مورد طرح و همچنین شیوه ی حفظ هم ان شا الله در آینده اعلام میشه. لطفا عزیزانی که میخوان در این طرح با برکت شرکت کنند در همین تاپیک اعلام آمادگی کنند. سوالات و پیشنهاد ها را هم در همین تاپیک مطرح کنید. |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
به من میگن فدایی همیشه در صحنه ![]() ![]() ان شالله ما هم هستیم یا علی |
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
قال رسول الله (صلي الله عليه و آله): «مَنْ اَعْطاهُ اللهُ حِفْظَ كِتابِهِ فَظَنَّ اَنَّ أحَداً اُعْطِيَ أفْضَلَ مِمَّا اُعْطِيَ فَقَدْ غَمَطَ أفْضَلَ النِّعمَةِ.»: هر كس كه خداوند حفظ كتابش(قرآن) را به او ببخشد و گمان برد به كسي چيزي بهتر از او داده شده، بافضيلتترين نعمت را كوچك شمرده است.
توضیحات بیشتر در مورد طرح: همونطور که گفتم ان شا الله حفظ اولین صفحه در اولین روز ماه مبارک انجام میشه. برای اینکه اعضا کم کم کار دستشون بیاد سه چهار روز اول حجم ایاتی که باید حفظ بشن کمتر هست . هر چند روز هم برنامه ای برای مرور در نظر گرفته شده تا در پایان دوره یه حفظ کاملا اماده و تثبیت شده به جا بمونه. در مورد شیوه ی حفظ هم اموزش کاملی هست که ان شا الله در فرصت مناسب به طور مفصل توضیح میدم.و به تمال زیاد از جزء یک شروع میکنیم. اینجا هم سوال هایی که ممکنه پیش بیاد رو قرار میدم. آیا من توانایی شرکت در این طرح را دارم؟ جواب این سوال قطعا به تجربه ، علاقه و استعداد خودتون بر میگرده.معمولا در درجه ی اول علاقه و بعد از اون تجربه مهمترین چیز لازم برای شروع هست. در صورتی که کمترین تجربه ای هم قبلا در زمینه ی حفظ داشته باشید به شرط داشتن پشت کار در انجام و پیایان این دوره موفق خواهید شد. روزانه چقدر باید وقت بذارم؟ جواب این سوال هم بستگی به توانایی های خود شخص داره.ولی به طور معمول و حداقل یک ساعت در روز برای حفظ روزانه کافی خواهد بود ولی مشخصه که هر چقدر بیشتر وقت گذاشته بشه کیفیت حفظ بالاتر میره. حدودا روزانه باید چند صفحه مرور کنم؟ تعداد صفحات مرور روزانه با توجه به اینکه در آن روز حفظ صفحه ی جدید هم باشد یا خیر متفاوت است. در روزهایی که علاوه بر مرور محفوظات حفظ صفحه جدید هم باید انجام شود معمولا 2 صفحه هر کدام 3 بار از حفظ خوانی باید انجام شود. بهترین زمان برای حفظ چه ساعتی از شبانه روز است؟ بنده زمان بین الطلوعین(از زمان اذان صبح تا طلوع آفتاب) و در صورت داشتن مشغله روزانه ساعات پایانی شب را توصیه میکنم. ولی به طور کلی در هر ساعتی با توجه به وقت ازاد و حوصله میتوان حفظ را انجام داد. سوالی بود در همین تاپیک در خدمتم. |
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۱۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/تیر/۹۲ ۲۰:۳۹ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
خوب دوستان فعلا به خاطر عدم استقبال بی خیال این طرح میشیم!
اما اگر در اینده هم 5 نفر اماده بودن کارو شروع میکنیم. التماس دعا |
|||
|
|
۲۳:۱۵, ۱۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
منم هم هستم هم میتونم کمک کنم.به نظرم دوستان برا حفظ بیشتر میتونن از طرح تلفنی قرآن کریم استفاده کنن خیلی خوبه
|
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
تا حالا 3 نفر تقریبا اعلام آمادگی کردن.
2 نفر دیگه برای شروع طرح کافیه. |
|||
|
۲۰:۰۶, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من هم هستیم.......................................... تا تهش...
|
|||
|
|
۱۲:۳۲, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
تا الان چهار نفر اعلام امادگی کردن!