|
نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها
|
|
۲۳:۴۱, ۱۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۲۳:۰۷ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
متاسفم از اینکه بعضی از دوستان فکر می کنند اگه توی بحث پست های من رو ویرایش کنند یا اینکه از اول سه بار من رو بن کنند. یا اینکه بیان اینجا و توهین هایی رو که خودشون شروع کردند بندازن گردن من!!!!
آقای النور مگه خود شما نبودید که اومدید اینجا و من رو به ترسویی و فرار متهم کردید؟شما توهین رو شروع کردید یا من؟ شما نبودید که می گفتید که باز ه اطلاعات کمتون رو به رخ کشیدید؟؟!!؟ دوستانی که انصاف ندارند و حتی یکبار هم کتاب ها رو نخوندند لطفا اظهار نظر نکنند و فکر نکنند هم خیلی با دقت و ریز بینی و نکته سنجی جواب دادند شما بشینید اینجا فکر کنید که خیلی با حال دارید جواب می دید و خودتون حرف های همدیگه رو تایید کنید ولی بدونید که بیرون این سایت ملیون ها نفر هستند که حتی یک کلمه از حرف های شما رو قبول ندارند. در پاسخ به دوستانی که خیلی اصرار دارند که آقای رائفی پور فیلم ها رو گفتند نه کتاب ها رو بدونند و بدونند و بدونند که: ایشون با پایه و اساس هری پاتر مشکل دارند. و پایه و اساس هم به کتاب بر می گرده.دیگه فیلم و کتاب اینقدر اختلاف ندارند و باید بگم که پاسخ های اشون واقعا پیش پا افتاده و کوته بینانه بود نمونه اش: این کتاب چرت و پرت بود و هیچ جذابیتی نداشت و فقط چون ماسون ها ازش حمایت کردند چون مطابق با سیاست های اونهاست فروش کرده!!! آخه کی همچین چیزی رو قبول می کنه؟(منظورم یه عقل سلیمه!)کتاب های هری پاتر فروش رو به رشد داشتند یعنی هر کتاب رکورد فروش کتاب قبل رو می شکوند! حالا من سوالم اینه گیریم که ماسون ها حمایت کرده باشند و با پول و سرمایه اونها جلد 1 فروش رفته اگه به قول آقای رائفی پور و شما دوستان و طرفداراش کتاب مزخرفه و جذابتی نداره مردم بیکار بودند یا پول شون رو از سر راه پیدا کرده بودند که به دند بالای جلد های بعدی؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۴۰, ۱۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۱۲:۵۵ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۱۶/تیر/۹۲ ۱۰:۱۸)ehsanagiyan نوشته است: در پاسخ به دوستمون matey به نام خدا شما انگار اصلا سری فیلمها رو ندیدی یا فقط قسمت اول را دیدی یا بی دقت به قسمتهای بعدی توجه کرده اید. در قسمت دوم و سوم ارباب حلقه ها ، شخص سارومان به دنبال اقوام مختلف برای اتحاد با او و سائورون در کنار ارکها میباشد که یکی از این اقوام که به وضوح در چند صحنه هم در فیلم نشان داده شدند و با فیل هم حمله میکردند دقیقا مانند شرقیها بودند نه گوریل بودند نه ارک بلکه چهره کاملا شرقی داشتند و بنده در نقد خودم درباره سری فیلمهای ارباب و هابیت، در تاپیک مربوط به بررسی فیلم هابیت به صورت مبسوط درباره، وجود رگه هایی از نژاد پرستی در فیلمهای سری ارباب حلقه ها و یا سفید پوست بودن و یا چشم آبی بودن و یا بلوند بودن شخصیتهای مثبت داستان مانند الفها، انسانها ،دوارفها و هابیتها قبلا توضیح داده ام و در کنار آن رنگین پوست بودن ارکها و شرقی بودن نژاد دزدان و راهزنان که نکته بارز در مورد آنها هم حمله با فیل و شباهت ظاهری آنها به نژاد شرقی و زرد پوست و گندم گون میباشد که کاملا بر شرقی بودن آنها تاکید دارد. استفاده از فیل در حمله به صورت تصادفی نیست بلکه کاملا فکر شده است و به عنوان نمادی از تمدن شرقی میباشد. در واقع رنگین پوستها جزو نیروهای شر هستند و سفیدپوستان همگی جزو نیروهای خیر. البته سارومان هم به نوعی سفید پوست است ولی او در واقع یک سفید پوست فریب خورده است که با رنگین پوستان متحد شده و در واقع خائن میباشد. (اشاره ای کوچک به کشوری مانند روسیه که علیرغم سفید پوست بودن متحد بعضی کشورهای شرقی میباشد و به زعم غربیها در خدمت جبهه شر (سائورون)). به هر حال چیزی که بارز است، نژاد پرستی در سری فیلمها ارباب حلقه ها میباشد، کتابها را هم چون نخوانده ام نمیتوانم نظری بدهم ولی به هر حال فیلم از روی کتابها برداشت شده و تا حد زیاد به آن نزدیک است و ظن نژاد پرست بودن مرحوم تالکین، وجود دارد. به هر حال باز هم میگویم شکی در عظیم بودن فیلمها و کتابها نیست ولی هرچیز عظیمی هم نباید دلیل بر خیر بودن آن پدیده باشد چون شیطان هم با ظاهر زیبا انسان را به زشت ترین مکانها یعنی جهننم میفرستد. اصلا ظاهر گناهان زیباست و همراه با لذت ولی باطن آنهاست که زشت و همراه با درد و عذاب میباشد و مهم هم باطن است نه ظاهر. در مورد تالار هم یک صحبتی کردید که دائم صحبت از فراماسونهاست، خوب این مشخص است که شما تهاجمی برخورد میکنید، شاید ده درصد تاپیکها و پستها در مورد فراماسونها باشد ولی نود درصد پستها درمورد مسائل اعتقادی و سیاسی و علمی دیگر است، ولی متاسفانه شما فقط به آن تاپیکها نظر دارید آنهم از جنبه منفی و همراه با پرخاش. در همان تاپیکهای مربوط به فراماسونی هم مطمئن باشید نود درصد مطالب واقعیست و علمی و دقیق و ده درصد هم ممکن است بدون آگاهی و از روی احساس یا از جانب یکسری افراد معلوم الحال برای تمسخر ساخته شده . . |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۱۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۱۲:۰۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
نقل قول:دوست عزیز من خودم نویسنده ی یه انتشاراتم که اسمشو اینجا نمی یارم ولی بدون از این موضوع که چرا این کتاب مجوز نگرفته اطلاع کامل دارم این به خاطر نکات اخلاقی شه نه به خاطر اون مشکل به اصطلاح جادوگری که شما گفتید.اگه همچین مشکلی بود چرا جلد اولش حق نشر گرفت؟دیگه بدتر .... آن کتاب از نظر اعتقادی هم مشکل دارد ... بحثش این جا نیست نقل قول:درباره مطلب بالا هم که گفتید خیلی جالبهبعد میگید مگه شما خدای نکرده کورید که مدام ارسال های قبلی رو میگذارم ... تمام این حرف های شما رو خط به خط جواب دادیم ببینید باز معلوم می شود نه حرف های من رو خوانده اید و نه درست مبنای اسطوره را می شناسید .... اسطوره اساسش برگرفته از باورهای نسل اندر نسل جامعه بشری است که اکثریتش هم ریشه در ادیان دارد ... در کتاب ادبیات سوم یا پیش دانشگاهی هم بود حتی .... مثلا سیاوش ... آتش براش سرد می شود ... ریشه دارد در سرد شدن آتش برای حضرت ابراهیم ... این انگشتر و تسلیم شدن جنیان هم ریشه دارد در ماجرای حضرت سلیمان ... همین فراماسون ها مدام میگویند حضرت سلیمان جادگر بوده است .... با همین استدلال شما .... ولی نکته ی کلیدیش اینجاست .... آیا فریدون تمام نیرو و توکلش را بر جنیان گذاشت؟؟؟ منشا اثر را چه کسی و چه موجودی می دانست؟؟؟ خدا یا جنیان؟؟؟ تمام کارهایش را با جادو پیش می برد؟؟ تفاوت در همین جا است ... در نگرش به منشا اثر قدرت در دنیا..... ============================ در مورد غیب گویی و اینکه کفر نیست و اقسام مختلفی دارد که بعضی هاشون مشکلی ندارد می توانید نظر رهبری را بخوانید س 1231: آيا آموختن علم جفر و رمل و زيجها و علوم ديگرى که از امور غيبى خبر مىدهند، جايز است؟ج: آنچه از اين علوم در حال حاضر نزد مردم است، غالباً تا اين حد که موجب يقين و اطمينان به کشف امور غيبى و خبردادن از آنها شوند، قابل اعتماد نيستند، ولى آموختن علومى مانند جفر و رمل بهطور صحيح اشکال ندارد به شرطى که مفسدهاى بر آنها مترتّب نشود. ============================ دیدید اطلاعاتتون کامل نیست... هر غیب گویی قابل اعتماد نیست ولی علومی وجود دارد که درستش را در درچه اولی کسی نمیداند و مشکلی هم ندارد جادو حرام است ... نقل قول: یکی به عنوان این تاپیک نگاه کنه بحث رو می فهمه ایشون هی گیر داده به شاهنامه؟شما مدام هری پاتر را میگدارید کنار شاهنامه و میگویید شاهنامه هم جادوگریست ... ما هم جواب میدهیم ... نقل قول:این هم بر می گرده به همون استعداد شما که حرف توی دهن آدم می ذارید و خودتون نقدش می کنید. شما برو یه بار دیگه متن رو بخون ببین من کی گفتتم که جادوگر خوب و بد داریم ؟من دارم می گم که اینها همه داستانه و توی هر داستانی از جمله شاهنامه شما هم اومده و لی حضور جادو در یک داستان اون هم در طرف خیر دلیل بر شیطانی بودن یک کتاب نمی شود.اگر تمام قرمان های داستان جادوگر باشند ... شیطانی است ... جادوگر کافر است و تحت بندگی شیطان ... در شاهنامه جادوگران همشون آدم بده ها هستند و قهرمان ها خوب همشون خدا پرست و جادوگر کش نقل قول:یه فیلم تلویزیون می ده نقش اول و قهرمانش یه دزده که میره بانک رو می زنه یا قهرمانش یه قاتله که میره آدم می کشه مثلا همین فیلم هوش سیاه که از تلویزیون ایران پخش شد. قابل توجه شما که احادیث رو فکر می کنی خیلی خوب بلدی حکم قتل قصاصه قاتله .حالا چون همچین حکمی هست این فیلم ماسونیه یا شیطانیه؟آدم خوبه آدم کشه یا آدم بده؟؟؟ اگر قهرمان داستان از نظر شما قاتل ماجرا "جمشید کاظمی " است آن بحث دیگری است که زیاد هم دور از انتظار نیست |
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۱۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۱۲:۱۲ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۶/تیر/۹۲ ۱۱:۴۰)عدالت نوشته است: به نام خدادوست عزیز دلایلی که من باری ماسون نبودن تالیکن اوردم کاملا منطقیه سارومان می گه: دنیا در حال تغییره اکنون کدام نیرو توان ایستادگی در برابر ارتش های "آیزنگارد" و "موردور" را دارد؟ ایستادگی دربرابر ارتش های سائرون و سارومان! و اتحاد دو برج همراه با سرورم "سائرون" بر سراسر خطه میانی حکومت خواهیم کرد دنیای قدیم در آتش صنعت خواهد سوخت نظم نوینی برقرار خواهد شد... نظم نویت؟ دنیای قدیم در آتش صنعت؟ اینها اعتقادات کیاست؟ و سارومان که خودش سفید پوسته برادر من؟! در اخر کتاب چشم بزرگ نابود می شه این یعنی چی؟ علت اینکه برخی نماد ها در طرف خیر هم به کار رفته مثل درخت سیب روی تاج آراگون این ها رو فیلم اضافه کرده چون پیتر جکسون ماسونه ولی چون فیلم رو از روی کتاب تالکین ساخته نمی تونسته که یک اتفاق بزرگ(نابودی چشم) درکتاب رو از فیلم حذف کنه. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- پاسخ النور: دوست عزیز شما وقتی 80 % حرف های من رو فاکتور می گیری و هر جاش رو که دوست داشتی جواب بدی مطمئنا بعضی ها فکر می کنند چرا من قانع نمی شم.!!! در مورد مثال از شاهنامه هم با اینکه قبلا چند تا مثال آوردم اینم یه مثال دیگه ابیاتش رو پیدا نکردم ولی میذارم براتون روز دوم نبرد رستم و اسفندیار رستم با وجو اینکه روز قبل شدیدا آسیب دیده بوده سلامت وارد میدان نبرد می شه که اسفندیار بهش می که: تو با جادوی پدرت زال سلامت شدی وگرنه تا به حال باید مرده بودی؟ یا خود اسفندیار.رویین تن بودنش چیزی جز جادو عه؟ شما خودت پست هات رو ویرایش می کنی ایراد نداره؟ نه؟ نظم تالار بهم نمی ریزه؟الان نیای بگی شما بالا گفتی که چرا جواب ندادی ها .شما قبل از اینکگه من این رو بگم هم این کارو می کردی منظورم قهرمان مثبته. مگه خود حضرت موسی یک نفر رو نکشت؟ حالا اگه یک نفر فیلمش رو بسازه چون قهرمان مثبت فیلم قاتله فیلم شیطانیه آره؟ حضرت یوسف برای نجاتش از زندان به یک شخص دیگه وابسته می شه خدا کیفرش میده اونوقت شما داری می گی استفاده از ستاره ها برای تعیین سرنوشت جز جادوگری و غیببینی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۱۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۱۲:۲۲ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
نقل قول: یا خود اسفندیار.رویین تن بودنش چیزی جز جادو عه؟باز نظر و برداشت شخصیتون رو به عنوان حقیقت بیان کردید ....زرتشت که پیامبر خدا بود به عنوان معجزه رویین تنش کرده بود ... وقتی اطلاعاتتون زیاد نیست و نمیدونید چرا مطلب می گذارید؟؟؟؟ نقل قول:با وجو اینکه روز قبل شدیدا آسیب دیده بوده سلامت وارد میدان نبرد می شه که اسفندیار بهش می که: تو با جادوی پدرت زال سلامت شدی وگرنه تا به حال باید مرده بودی؟اسفندیار داره توهین میکند و فکر میکند جادو کرده اند.... رستم رو سیمرغ شفا داد ...جادوگر و یا زال این کار رو نکرد ... بحث سیمرغ را هم کردیم کمی مطالعه کنید ... بعد بیایید بگید حرف های ما خنده دار است و ما هیچی از ادبیات سر درنمیاریم و توهین کنید نقل قول:منظورم قهرمان مثبته. مگه خود حضرت موسی یک نفر رو نکشت؟ حالا اگه یک نفر فیلمش رو بسازه چون قهرمان مثبت فیلم قاتله فیلم شیطانیه آره؟فقط مغلطه و سفسطه و از این پله به آن پله پریدن ... حضرت موسی در دفاع از مظلوم در برابر ظالم این کار رو کرد ... اگر کارش اشتباه بود در قرآن می گفت که قتل بوده ... پیامبر خدا قاتل بوده؟؟؟؟؟ بی گناه رو کشته؟؟؟ از این اطلاعات سرشارتون در عجبم نقل قول:حضرت یوسف برای نجاتش از زندان به یک شخص دیگه وابسته می شه خدا کیفرش میده اونوقت شما داری می گی استفاده از ستاره ها برای تعیین سرنوشت جز جادوگری و غیببینی نیست؟اولا مقام انبیا و انتظاری که خدا دارد ازشون خیلی با من و شما فرق دارد ... ثانیا من متن دقیق حکم غیب گویی را از نظر رهبری آوردم ... شما می خونید مطالب ما رو ؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۱۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۱۲:۲۳ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۱۶/تیر/۹۲ ۱۲:۱۰)ELENOR نوشته است: زرتشت که پیامبر خدا بود به عنوان معجزه زویین تنش کرده بود ... فقط این رو می ذارم اینجا که بفهمید شان بعضی از کاربراتون در چه سطحییه!!!: آيا تو موجود گمراه و پریشان-ذهن هستی که مسئله ساده ولایت مطلق امام خامنه ای را درک نمی کنی ! هرکس ولایت مقام عظمای ولایت را درک نکند ، هیچ کدام از اعمال نیکش فایده ای ندارد و عاقبتش جهنم سوزان خواهد بود. قسم جلاله می خورم که روزی خواهد آمد که تو و روسایت (سران کفر و اربابان شرک) در آتش جهنم خواهید سوخت و در آن روز امام خامنه ای و نمازخونها و مومنها از بهشت به تو و اربابان استکباریت نگاه می کنند و می خندند، والله که تو و دیگر غرب پرستان عروسک کوکی صهیونیسم بین الملل هستید . اینجا تموم می شه شما ترازوی خدایی؟ این رو یه آدم نفهم پیام خصوصی داده ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- در پاسخ به دوستمون النور یه نگاه به پست های قبلی تون بندازید متوجه می شید که شما به عنوان توهین کننده شروع کردید. من فکر می کردم شما زرتشت رو به پیامبری قبول ندارید. چون مدرکی وجود نداره و نویسنده کتاب چنین گفت زرتشت خارجیه منم از این موضوع اطلاع داشتم برادر من که زرتشت به اسفندیار و پدرش می گه هر کدوم یه آرزو کنید هر کی یه چیزی می گه اسفندیار رویین تن می شه پدرش آینده اش رو می بینه و وزیرش هوش و ذکاوت به دست میاره خب سیمرغ چطوری رستم رو یه شبه خوب کرد؟ سیمرغ جادوییه! |
|||
|
۱۲:۲۸, ۱۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۱۲:۳۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
نقل قول:خب سیمرغ چطوری رستم رو یه شبه خوب کرد؟سیمرغ جن است؟؟؟ از شیاطین است؟؟؟یا تنها نیروی ماوررائی و زیادی دارد؟؟؟ سیمرغ به زشتی و پلیدی دعوت می کند؟؟؟ سیمرغ وقتی اسم خدا رو جلوش می بری عصبانی می شود؟؟؟؟ سیمرغ می گوید من جادو می کنم؟؟؟ شاهنامه میگوید این جادو است؟؟؟؟ یا شما تنها برداشت شخصیتون رو دخیل می کنید؟؟؟؟ ======================== خط به خط جوابتون رو نوشته ام ... شما فقط از این پله میپرید رو آن پله و میخواهید فضای تاپیک را متشنج کنید و منحرف نقل قول: فقط این رو می ذارم اینجا که بفهمید شان عضی از کاربراتون در چه سطحییه!!!:باز شما قوانین را زیر پا گذاشتید و نظم تالار و تاپیک را به هم میریزید ... چندمین اخطار است ... نقل قول:در پایان لازم است این توصیه اخلاقی را هم ذکر کنیم که پیام خصوصی همانطور که از نامش پیداست یک محمل محرمانه و خصوصی[/b] است و علنی کردن آن برای شخص یا اشخاص دیگر بدون اجازه فرستنده صحیح نمی باشد.قوانین را بخوانید اگر کسی شما را در پیام خصوصی آزار می دهد به مدیران بگویید تا پیگری کنند ... |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
آیا هری پاتر جن است؟از شیاطین است؟یا تنها نیروی ماورایی زیادی دارد؟هری پاتر به زشتی و پلیدی دعوت می کند یا به ایثار و قداکاری؟هری وقتی اسم خدا رو جلویش می برند عصبانی می شود؟
------------------------------------------------------------------------------ به کاربراتون بگید ادب رو رعایت کنند تا نظم تالار بهم نخوره ------------------------------------------------------------------------------- بدون اجازه فرستنده؟ فرستنده ای که توهین می کند؟ این رو فقط گذاشته بودم که ببینید بعضی از افرادی که اینجا هستند واقعا شعور ندارند |
|||
|
|
۱۲:۵۰, ۱۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۱۲:۵۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
نقل قول:آیا هری پاتر جن است؟از شیاطین است؟یا تنها نیروی ماورایی زیادی دارد؟هری پاتر به زشتی و پلیدی دعوت می کند یا به ایثار و قداکاری؟هری وقتی اسم خدا رو جلویش می برند عصبانی می شود؟هری پاتر انسان است .. موجود خاصی نیست این استدلال را زمانی آوردیم که خود فرد اسمش جادوگر نیست ... نه نویسنده اسمش را گذاشته جادو و جادوگر ... ولی هری پاتر با افتخار می گوید جادوگر است و داستان هم بر سر همین است خود طرف میگوید جادوگر است .. نویسنده اش می گوید هست ......... شما می خواهید چه چیزی را اثبات کنید؟؟؟ بعد موجود که انسان نیست و نویسنده و داستان هم جادو نمیدانندش رو شما می گویید جادو؟؟؟ در شاهنامه هر جا به طور صریح از جادو نام برده شده به بدی یاد شده و قهرمان جادوگر هم نداریم ... شما فقط کارتون شده برداشت شخصی و حرف در دهان فردوسی گذاشتن با این توصیف انتظار دارید دوستان خواننده های تاپیک بگویند چرا انقدر انسان منطقی هستید و حقیقت را قبول می کنید؟؟؟ نقل قول:به کاربراتون بگید ادب رو رعایت کنند تا نظم تالار بهم نخورهکاربرامون؟؟؟ سطح فکری شما این گونه است؟؟؟ محیط تالار عمومی است ... همون قدر که شما کاربر تالارید آنها هم هستند کسی به شما توهین کرد در پیام خصوصی باید از طریق مدیران پیگری کنید در ضمن برای چندمین بار تذکر میدهیم ... قانون رو رعایت کنید و نظم تاپیک و تالار را بهم نزنید ... دفعه بعد برخورد خواهد شد |
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۱۶/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۲ ۱۳:۰۶ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز
از اونجایی که شما می خواهید توی اندیشه های خامتون دست و پا بزنید و من طی صحبت هایی که با شما داشتم فهمیدم دین الهی و ترویج اسلام و ..... همه و همه بهانه است. شما بشینید اینجا همون افرادی رو که فکر می کنید عاقلر که اند رو باهاشون بحث کنید و همتون حرف هم دیگه رو تصدیق کنید و به به و چه چه کنید ولی بدونید با این روش فقط جوانان و نوجوانان رو از اسلام می رونید بدونید تا زمانی که به آیات و احادیث سطحی نگاه می کنید به هیچ جا نمیرسید. یکبار صحبتتاتون رو از اول بخونید بعد فرض کنید این جرف ها رو امام علی گفته. ببنید رفتارتون چقدربه سیره علی(علیه السلام) نزدیک هست ببینید که چقدر به آیات قرآن وفادارید؟ آیا ازیک بحث منطقی پیروی میکنید یا صرفا ی خواهید یه جوابی داده باشید و اشتباه کردن رو برای خودتون کسر شان می دونید. ؟ همون قدر که مغرور و خود بزرگ بینید همفکری همون قدر هم کوته فکرید. زمانی مشخص می شود که حق باشماست که کسی که از پیش طرفدار نظریه ای نبوده بگه حرف شما درسته ولی شما توی گوش خودتون پنبه کردید و یک پیام رو پونصد بار گفتید. من هزاران بار گفتم که هری پاتر یه داستان و اینکه توش جادو هست دلیلی بر شیطانی بودنش نیست! من ده ها کتاب می تونم مثال بزنم که توشون جادو به کار رفته ( ازطرف مثبت داستان) اما آیا همه ی این کتاب ها شیطانی اند؟ این چه استدلال نابخردانه ای یه که ما بگیم چون توی یه کتاب فانتزی جادو به کار رفته شیطانیه؟ |
|||
|
۱۳:۱۹, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
نقل قول:این چه استدلال احمقانیه که ما بگیم چون توی یه کتاب فانتزی جادو به کار رفته شیطانیه؟ نقل قول:همون قدر که مغرور و خود بزرگ بینید همفکری همون قدر هم کوته فکرید.باز توهین کردید .... چندین بار تذکر دادم ... =============== نقل قول:من هزاران بار گفتم که هری پاتر یه داستان و اینکه توش جادو هست دلیلیجادوگر طبق روایات اسلامی و دیگر ادیان آسمانی کافر است و مشرک و تحت بندگی شیطان ... حالا در مسیر داستان کار خوب هم بکند ... قهرمانی که طبق عقیده ای موحدین محکوم به مرگ است و کفر و شرک آیا باید قهرمان دنیای کودکان ما باشد؟؟؟؟ خانه از پایه ویران است ... جادوگر کافر و مشرک است ... هدف وسیله را هم توجیه نمی کند ... این که بگوییم جادوگر است ولی کار خوب می کند همان توجیه کردن هدف با وسیله است که اساس تفکر ماکیاولی است ... =============== وقتی هم که در بحث منطقی راه به جایی نبردید شروع کردید به حاشیه سازی و در آخر هم توهین ... چیز جدیدی نیست این مطلب ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟ | خاک | 281 | 235,034 |
۱۵/فروردین/۹۶ ۲۲:۴۷ آخرین ارسال: alibmk |
|
| باربی و هری پاتر اسطوره یا نفوذی های غرب در خانواده ها | vahrakan | 0 | 3,199 |
۱۹/دی/۹۴ ۱۳:۴۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| نگاهی به فیلم "هری پاتر و یادگاران مرگ" | منتظران موعود | 6 | 6,880 |
۱۶/آبان/۹۲ ۱۰:۲۲ آخرین ارسال: Rahil... |
|