کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
۱۶:۴۴, ۱۴/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۱۵:۴۵ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا

تو این تاپیک قصد دارم چیزایی که از تحلیل ها و نظرات خوب کاربرای تالار، از تحلیلای اساتید بزرگوار (استاد عباسی، شاه حسینی، بلخاری، طالب زاده، رائفی پور و ...) یاد گرفتم و تجربیات و اطلاعاتی که به شخصه در مورد بررسی فیلمای هالییود به دست آوردم رو با شما دوستان به اشتراک بذارم.

و بسیار خوشحال میشم که در مباحث شرکت کنید و نظرات خودتون (مخصوصا نظرات مخالف) رو بیان کنید.

تاپیک شامل تحلیل فیلم های هالیوود، کلیپ ها و خلاصه ای از نظرات خوب (از نظر بنده) دوستان در تاپیک های مختلف تالار خواهد بود. و به احتمال زیاد دید شما رو نسبت به فیلمای هالیوود و ساختار هالیوود عوض میکنه.

هدف از ایجاد این تاپیک هم، درست کردن تاپیکی مرجع هست برای دوستانی که دنبال بیدار شدن اندیشه و ذهنشون هستن و ارائۀ چکیده و خلاصه ای از مباحث مهمی (باز هم از نظر بنده!) که در تالار پیرامون فیلمای هالیوود شکل گرفته برای اون دسته از دوستانی که حوصله و وقت خووندن صفحات بیشمار مطالب دوستان دیگه رو ندارن.

*به دلیل اینکه ممکنه بعضی دوستان فکر کنن این تاپیک فقط پیرامون تحلیل فیلم Ted (ارسال #1) هست. این ارسال (ارسال اول) با اضافه شدن ارسال های جدید (از طرف حقیر) ویرایش میشه*

در آخر هم باید بگم :

بنده زیاد کلمات قلمه سلمبه و اصطلاحات سینما رو بلد نیستم (هرچند سر درآوردن ازشون تو عصری که داریم زندگی می کنیم کار سختی نیست! البته بعضی وقتا لازمه برای بالا بردن قدرت تحلیل از بعضیاشون سر در آورد!) و ترجیح هم میدم که بلد نباشم و مطالب رو به زبون خودمونی بیان کنم. چون تجربه هم ثابت کرده که این روش خیلی بهتر جواب میده
.

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

تحلیل فیلم Ted (ارسال #1)

کلیپ تحلیل دکتر حسن عباسی از فیلم کنستانتین (ارسال #5)

تحلیل فیلم کنستانتین؛ نکات اضافه شده به تحلیل دکتر عباسی (ارسال #6)

تحلیل کاراکتر Bane در فیلم شوالیۀ تاریکی برمیخیزد (ارسال #12)

زندان از دیدگاه هالیوود (ارسال #35)

بزودی ...

تحلیل تقریباً کامل 3گانۀ بتمن (آغاز بتمن، شوالیه تاریکی، شوالیه تاریکی برمیخیزد) و مقایسۀ این 3گانه با انیمیشن مگامایند

تحلیل فیلم Life of Pi

تحلیل فیلم Rango +خلاصۀ مطالب دوستان از تاپیکای مربوطه

تحلیل فیلم The Shawshank Redemption +خلاصۀ مطالب دوستان از تاپیک مربوطه

...

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××

تحلیل فیلم Ted

سلام،

اصلا از مقدمه های توی این تحلیلای فیلما خوشم نمیاد ... واسه همین بی مقدمه میریم سَر اصل مطلب ... فقط مجبورم واسه کسایی که فیلم رو ندیدن خلاصۀ داستانشو بنویسم

فیلم کمدی (بخوانید مستهجن!) Ted محصول 2012، با فروش 500 میلیون دلار (یعنی کاملا موفق) ... از محصولات کمپانیه Universal

*برطبق مشاهدات، از وظایف کمپانی Universal در هالیوود صادرات Lifestyle هست ولی گهگاه فیلم متفاوت (مختص شیطان) هم میسازه (مثلا Hell boy)
.

[تصویر: Ted_poster.jpg]

داستان فیلم:

یه پسر بچه به اسم جان بــِـنــِـت تو شهر بوستن آمریکا تو سال 1985
تو شب کریسمس آرزو میکنه که عروسکش بتونه باهاش حرف بزنه
تا باهم تا ابد دوست بمونن (چون هیچ دوستی نداره) ...و فرداش
می بینه که عروسکش زنده شده ... و داستان فیلم میاد 30 سال بعد
در حال حاضر، که اون پسر بچه 35 سالش شده و هنوز با اون خرس
دوسته و 4 ساله که با یه دختر هم دوست شده. و قراره که اتفاقات
فی مابین تو فیلم نشون داده بشه.

.

.

مینی (mini) تحلیل
:

Ted (شخصیت اصلی فیلم) = شیطان / ابلیس / لوسیفر (تعجب نکنید، یه خرس هم میتونه ابلیس بشه تو هالیوود)

John Bennett (جان بنت) = نماد بشریت (تو اکثر فیلمای شیطانی ، اسم John به چشم میاد)

اثبات ادعا در ادامه ...

موضوعاتی که تو فیلم به چشم میاد :

یاد آوری ماجرای 11 سپتامبر و چسبوندن این ماجرا به اعراب (در جای دیگه ای از فیلم البته)

[تصویر: 9_11.jpg]

توهین به ایران (یه جورایی 11 سپتامبر رو میچسبونن به ایران و البته توهین درباره دیپورت شدن دوست پسر ایرانی این خانوم، اگه توهین حساب بشه!!!)

[تصویر: Iran_1.jpg]

دفاع از همجنسگرایی و تبلیغش

[تصویر: Homosexuality.jpg]

مظلوم نمایی برای یهودیت (صهیونیزم) [چند جای فیلم؛ نه فقط اینجا، تو تصویر پایین]

[تصویر: Jewish_Kids.jpg]

توهین و تمسخر حضرت عیسی (علیه السلام) [پیامبر اولوالعزم؛ خیلی وقتا یادمون میره بقیه پیامبرا هم از
طرف خدا اومدن و مسلمون بودن و پیامبر ما مسلمونا هم حساب میشن و باید برای اونا هم غیرتی بشیم مثه
غیرتی شدنمون برا حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)]

[تصویر: Insulting_Jesus.jpg]

در اینجا کاراکتر Ted با لحنی طعنه آمیز و مسخره (برعکس اعمالش تو فیلم، جوریکه یعنی بهش اعتقاد نداره) ...
میگه « هیچوقت تنها نیستی، وقتی مسیح باهاته »

[تصویر: Christ_with_You.jpg]

ترغیب مخاطب به مصرف مواد مخدر

[تصویر: Drug.jpg]

تمسخر ازدواج و کلیسا و مسیحیت (شخصی که جای کشیش ایستاده بازیگر قدیمیه سینماست و در حال گفتن اراجیفش هست)

[تصویر: Marriage_revised.jpg]

.

.

.

ولی بحث اصلی اینجاست، در این دیالوگ ها و این سکانس !
اتفاقی میفته که نماد و سمبول هست و چنتا دیالوگ بسیار مهم هم داریم از زبون شخصیت اصلی، Ted

بازم برای درک بهتر دوستانی که فیلم رو ندیدن باید این تیکه از فیلم رو تعریف کنم...

جان با دوست دخترش بهم زدن و بهر نحو Ted رو مقصر میدونه
(چون دوست دخترش بهش میگه که با Ted نگرده ولی جان اسیر وسوسۀ Ted میشه زیر قولش میزنه) ...
حالا جان اومده تو یه مسافرخونه (Motel). و تِد میاد پیشش تا باهاش صحبت کنه. بحثشون بالا میگیره ...
و تِد این چند دیالوگ بسیار مهم رو میگه :

1
. « تو منو سرزنش میکنی، بخاطر کاری که خودت با خودت کردی (پس منو سرزنش نکن!) »

[تصویر: Did_to_Yourself.jpg]

2. « من دست و پاتو نبستم ببرمت به اون پارتی (مجبورت نکردم! و تسلطی روی تو نداشتم!) »

[تصویر: Did_notTie_you_Up.jpg]

3. « این انتخاب خودت بود (من فقط دعوتت کردم و تو خودت قبول کردی!) »

[تصویر: Thats_your_Choice.jpg]

حالا ازتون میخوام که این آیه از قرآن رو بخونید: ابراهیم / 22

وَ قَالَ الشَّیْطَانُ لَمَّا قُضِیَ الأَمْرُ إِنَّ اللّهَ وَعَدَکُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَ وَعَدتُّکُمْ فَأَخْلَفْتُکُمْ
وَ مَا کَانَ لِیَ عَلَیْکُم مِّن سُلْطَانٍ إِلاَّ أَن دَعَوْتُکُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لِی فَلاَ تَلُومُونِی وَ لُومُواْ أَنفُسَکُم

مَّا أَنَاْ بِمُصْرِخِکُمْ وَ مَا أَنتُمْ بِمُصْرِخِیَّ إِنِّی کَفَرْتُ بِمَآ أَشْرَکْتُمُونِ مِن قَبْلُ إِنَّ الظَّالِمِینَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ

و آن گاه که کار گزارده شود (قیامت برپا گردد) شیطان گوید:
بی گمان خدا به شما وعده درست داد و من به شما وعده دادم و خلف وعده کردم و
برای من هیچ تسلطی بر شما نبود جز این که دعوتتان کردم
و مرا اجابت کردید.
بنابراین مرا سرزنش نکنید و خودتان را سرزنش کنید،
نه من فریاد رس شما هستم و نه شما فریاد رس من.
من [امروز] این را که پیشتر مرا شریک [خدا در اطاعت] قرار می دادید
انکار و محکوم می کنم. بی تردید ستمکاران برایشان عذابی دردآور است.

×××××××××

فقط خدا میدونه که اینا رو از دوستای شیطانشون (شیاطین من الجن) پرسیدن ... یا رفتن خودشون قرآن خوندن !!!

البته با سابقه ای که از یهود (صهیونیزم) داریم ، خیلیاشون از خیلی از ماها به قرآن مسلط ترن (پس اصلا بعید نیست که کار خودشون تنها باشه) !!!

رفرنس برای جملۀ دوم : سخنرانی استاد رائفی پور - هفت وادی ظهور - دانشگاه فردوسی مشهد

×××××××××

این نکته رو باید اضافه کنم که از اِلمان هایی که برای کاراکتر ابلیس در هالیوود قرار میدن، زن بارگی این کاراکتر هست و اینکه معمولا عاشق یک فاحشه میشه یا اینکه در مواردی فرزند یک فاحشه نشون داده میشه !!! (که دقیقاً همون تهمتایی هست که صهیونیستا به حضرت مسیح (علیه السلام) میزنن) ! یعنی یه جورایی بین لوسیفر و مسیح میخوان ارتباط برقرار کنن.

که از قرار دادن تصاویر این فیلم در رابطه با این موارد معذوریم !

.

.

.

بعد از این دیالوگ ها ماجرا به دعوا کشیده میشه و یه حرکت نمادین در چند Frame / فریم انجام میگیره !

Ted کِشوی کنار تخت رو باز میکنه و از داخل اون Holy Bible رو برمیداره و به سمت John پرتاب میکنه!

[تصویر: Throwing_Holy_Bible.jpg]

نماد دیگه ای که تو فیلم هست ... ترس این 2 شخصیت یعنی Ted و John از رعد (Thunder) هست.

[تصویر: Thunder.jpg]

دوستانی که با اساطیر یونان آشنا هستن میدونن که رعد و برق نماد خدای زئوس (Zeus)، خدای خدایان هست ... که البته در اساطیر خود زئوس هم نماد خداس! یعنی نماد الله که ما بهش اعتقاد داریم.

اگه بخوام یه خورده واضح تر و ساده تر توضیح بدم اساطیر یونان رو ماجراش ازین قراره:

خدایان زیادی تو اساطیر یونان وجود دارن که اکثر سمبول ها و نماد های شیطانی در اونها یا در داستان های اونا نهفته. مثلا پرومتئوس که ماجراش بسیار شبیه به ماجرای ابلیس هست. یا هرمس که نمادش رو ما توی تصویر بافومت می بینیم یا پان که خدایی نیمه انسان نیمه حیوان هست و میدونیم که در فرهنگ غرب اجنه و شیاطین رو نیمه انسان نیمه حیوان تصویر میکنن یا دیونیسوس که کاشف شراب هست (خدای شراب و حاصلخیزی) و ما مسلمونا داریم که اولین کسی که شراب رو کشف کرد خود ابلیس بود (در زمان حضرت نوح [ع]) و بسیاری از خدایان دیگۀ یونانی که وقتی بررسی میکنیم می بینیم که در حال حاضر تو مجامع مخفی پرستش میشن !!!
ولی تو اساطیر یونان تنها 1 خدا بر بقیه غالب هست بنام زئوس که رییس خدایان هست. اونم از قضا وقتی بررسی کنید می بینید کاراکتری بی رحم و کلا کاراکتر ناراحتی داره (دقیقا کاراکتری که هالیوود از خدا نشون میده).
*یعنی بصورت خیلی ساده بخوایم بگیم ، 1 خدا وجود داره و چندین و چند شیطان ... که این چندین و چند شیطان هم تصاویر خود ابلیس ملعون هستن.
(انگار که ماجرای ابلیس و نمادهای مربوط بهش رو تیکه تیکه کنن و داخل چند کاراکتر قرار بدن؛ بعداً باهم خواهیم دید که تو فیلمای هالیوود هم این سنت رو برقرار کردن).

[تصویر: JupiterZeus.gif]

در قرآن رعد و برق از آیات الهی در طبیعت هست.
و تو یکی از آیه ها که من سرچ کردم از رعد و برق بعنوان نشانۀ "ترس" و همچنین "امید" یاد شده.
چند وقت پیش هم داشتم مطالب مربوط به آخرالزمان رو میخوندم، فهمیدم که ابر خشمگین (دارای رعد و برق)
مرتبط با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست (گفتم شاید ...) !!!

اینکه چطور گفتم، John نماد بشریت هست رو از تحلیل دکتر عباسی از فیلم کنستانتین Constantine گرفتم !!!

.

.

.

امیدوارم که خسته کننده نبوده باشه .

.

.

To Be Continued
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، khademolmahdi ، Admirer ، منادی حق ، A-D-M ، Aryha ، rastin ، محب الزهرا ، arman mohseny ، عدالت ، حفیظ ، ilidin ، ضحی ، عبدالرحیم ، میثاق ، DRiVeR ، سدرة المنتهی ، فدايي ولايت ، 313flowers ، kh-MAHDI ، مهدی2012 ، fiftynine ، aleerz ، *مهاجر* ، ztb ، انديشه نو ، bahman6307 ، كارمند پيمانی ، miafarrow ، مجید املشی ، بچه شیعه ، سرباز سید علی ، سرباز منتظر ، اولولالباب ، ali0077 ، aybeniz ، Ramin_Ghn ، mohammadhadi ، خیبر110 ، The Truth ، hesam110 ، Mitsonary ، AFG Shia ، اکرم شعبانزاده ، Reza71 ، SAViOR ، ats ، یاس مهدی ، viana ، مهربان ، medad.sefid ، شاهد ، آلاله ، ln50505 ، خادمة الزهرا ، goodfriend ، غربت تشیع ، keyvan-rostamy ، mahdy30na ، mr.sedjavadezaz ، PWLG ، melanie2222 ، عبدالرحمن ، bagheri4 ، meisamtiger ، sadegh313 ، mohammad reza ، آدم ، hamediran ، pure ، Seyed Mohsen ، fatemeh-55 ، قاتل مرگ ، A.E ، میم.حسین.الف ، سرباز ولایت

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۳۸, ۳۱/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۲ ۲۳:۳۸ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #31
آواتار
(۳۱/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۷)عبدالرحمن نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
دیدن فیلم مگامایند هم میتونه در این تشابه کمک کنه

شباهت این دو فیلم (مگامایند و سری Batman) در حدی هست که اگه کسی مطلع نباشه و بهش شباهتا و تحلیل فیلما رو بگیم ممکنه فک کنه که نویسنده و کارگردان این 2 فیلم یکی بودن !!!

اما تنها شباهتایی که بین عوامل این فیلما بنده میدونم یکی تو سازندۀ موسیقی متن این دو فیلم هست که تو جفتشون موسیقی متن فیلم، کار Hans Zimmer هست و اینکه جفت این فیلما از هالیوود بیرون اومده (2 کمپانی مختلف).
البته خیلی چیزای پشت پرده رو هم ما خبر نداریم !

ایشالا میذارم و می بینید (خودتونم با این الگو و تحلیلی که برای بتمن گفتم اگه نگاه کنید متوجه میشید مطمئنناً) !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، khademolmahdi ، arman mohseny ، Aryha ، عبدالرحمن
۲۳:۱۱, ۳۱/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
برادر با فتوشاپ که نمی شه دلیل ساخت من فیلم بتمن اغاز میکند رو خیلی وقت پیش دیدم چیزی ازش یادم نیست حالا اگه از اون مدارکی در بیاری شاید بشه روش بحث کرد ولی توی این فیلم اخری چیزی دیده نمیشه یه نکته هم بگم معمولا توی فیلمای هایوود وقتی بخوان شیطان رو نشون بدن اونو بصورت یه موجود سفیدپوش نشون میدن نه سیاهپوش مگر اینکه بخوان شیطان رو منفی نشون بدن که قضیه اش فرق میکنه
ضمن اینکه شما میگی دلیل نمیشه چون مدرکی نیست پس شیطانه خب اگه اینطوری باشه اصلا من میگم بتمن امام زمانه هیچ مدرکی هم ندارم شما بیا ثابت کن که نیست! ولی بهرحال بقول خودتون صبر میکنیم شاید مدارک جدید رو بشه

در مورد هانس زیمر هم بگم بالای 70 درصد موسیقی فیلمای بزرگ هالیوود بدست هانس زیمر ساخته میشه و همیشه هم شاهکار بیرون میده
تغییر چهره . صخره . گلادیاتور . دزدان دریایی کارائیب . اغاز . رنگو . بتمن و خیلیای دیگه که خاطرم نیست
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، arman mohseny ، عبدالرحمن ، Dido Armstrong
۲۳:۲۲, ۳۱/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۲ ۲۳:۴۱ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #33
آواتار
(۳۱/خرداد/۹۲ ۲۳:۱۱)Imam12 نوشته است:  معمولا توی فیلمای هایوود وقتی بخوان شیطان رو نشون بدن اونو بصورت یه موجود سفیدپوش نشون میدن نه سیاهپوش مگر اینکه بخوان شیطان رو منفی نشون بدن که قضیه اش فرق میکنه

بله، معمولا وقتی میخوان شیطان رو با اسم لوسیفر نشون بدن ، کاملا سفید پوش نشونش میدن! ولی مثلا تو فیلم وکیل مدافع شیطان چون شیطان اونجا کاراکتر منفی داره ، سیاهپوش هست همونطور که گفتید.

کاراکتر خدا هم همینطور هست، وقتی کاراکتر خدا کاراکتری خاکستری هست سفید پوش نشونش میدن (مثل فیلم Bruce Almighty ، Evan Almighty ، Megamind و سریال Lost) در مواقعی هم که کاراکترش منفی هست، سیاه نشونش میدن (مثل همین فیلم Batman) ... البته قطعی نیست این قضیه، بصورت یه قانون !
والا نمیتونم الان دلیل قطعی بگم که چرا بتمن سیاهپوش هست ، شاید میخواستن شباهت بیشتری به ابلیس واقعی (نه اون ابلیسی که اساطیر و هالیوود سعی دارن القا کنن) داشته باشه !!!

نقل قول:ضمن اینکه شما میگی دلیل نمیشه چون مدرکی نیست پس شیطانه خب اگه اینطوری باشه اصلا من میگم بتمن امام زمانه هیچ مدرکی هم ندارم شما بیا ثابت کن که نیست! ولی بهرحال بقول خودتون صبر میکنیم شاید مدارک جدید رو بشه

جملۀ بنده رو 2باره بخونید:

بنده گفتم اینکه شخص شما نتونستید موارد فیلم رو ببینید ، دلیل نمیشه که وجود نداشته باشه !!!
بنده نگفتم، برای حرفی که میزنم مدرکی ندارم (لطفا پستا رو با دقت بیشتری مطالعه کنید)
بنده ضمناً نفگتم که با فتوشاپ میخوام چیزی رو ثابت کنم. منظور از فتوشاپ کاری، چسبوندن عکساس برای نشون دادن دیالوگ ها و صحنه ها ، برای مخاطبایی که فیلم رو ندیدن !

در مورد هانس زیمر هم اون درصدی که گفتین رو قبول ندارم (یه جورایی مثل اون درصدایی هست که تو تاپیک *رنگو، انیمیشن سیاسی و ضد ماسونی* استفاده کردین) ... ولی همه قبول دارن که کارای هانس زیمر شاهکار هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: khademolmahdi ، Imam12 ، Aryha ، پرنیان ، arman mohseny ، عبدالرحیم ، عبدالرحمن
۱۲:۳۷, ۱۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #34

فکر کنم باید یه بار این فیلم رو ببینم تا وقتی ندیدم این نقد رو قبول نمیکنم اما خیلی ممنون که وقت گذاشتید و برامون تحلیلش کردید واقعا لازم میشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، عبدالرحمن
۲۱:۳۴, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #35
آواتار
زندان از ديدگاه هاليوود

سلام مجدد،

تو اين ارسال ميخوايم در مورد مفهوم زندان در فيلم هاي هاليوود صحبت کنیم!

خوشبختانه عکس ها خودشون گويا هستن و نياز به توضيح اضافي ـه زيادي نداره ...

.
.
.

فيلم Batman Begins محصول کمپاني Warner Bros ، سال 2005

* تو ، توي جهنمي آقا کوچولو ... و من هم شيطانم *

[تصویر: BB_Devil_in_Hell_Final.jpg]

فيلم The Dark Knight Rises محصول کمپاني Warner ، سال 2012

* - بروس وين : من کجام ؟؟؟ - بــِـين : خونه *

[تصویر: TDKR_Prison_or_Hell.jpg]

فيلم (انيميشن) Megamind محصول کمپاني Paramount ، سال 2010

* من ميرم خونه * ... و در صحنه بعد مي بينيم مگامايند بجاي رفتن به مخفيگاهش ميره به زندان ! (خونه = زندان)

[تصویر: Megamind_I_m_Going_Home_Final.jpg]

فيلم Cry Baby محصول کمپاني Universal ، سال 1990

تو اين تصوير به *Blue Jinn and Scarlett Woman* يا *جن آبي و زن قرمز پوش (همون بابلن)* هم اشاره شده. (برای اهل فن: کاراکتر جانی دپ رو تو این فیلم با کاراکتر کمدین تو فیلم Watchmen مقایسه کنید) !

[تصویر: Cry_Baby_Blue_Jinn_Lady_in_Red_Final.jpg]

فيلم Hugo محصول کمپاني Paramount ، سال 2011

و باز هم پرومتئوس (=ابليس) در قفس !

[تصویر: Hugo_Jail.jpg]

سريال Supernatural محصول کمپاني Warner Bros ، سال 2005 تا حال حاضر !

تو اين سريال هم اشاره ميشه که لوسيفر توي قفس/سلول/جعبه/گودال هست (Pit يا گودال از کلمات مهم مکاشفات يوحناست) و يارانش ميخوان از اونجا آزادش کنن !

[تصویر: SN_Lucifer_s_Cage_Final.jpg]

[تصویر: In_His_Cell_Final.jpg]

فيلم Men In Black II محصول کمپاني Columbia - Sony ، سال 2002

تيتر روزنامه (که براي لحظاتي از جلوي چشم مخاطب رد ميشه!) : * شيطان از جهنم فرار ميکند *
سوال مهم: مگه شيطان در جهنم زنداني شده که فرار کنه (از ديدگاه شيعه و از ديدگاه مسيحيت) ؟؟؟

[تصویر: MIB_2_Satan_Escapes_From_Hell.jpg]

سريال Prison Break محصول کمپاني 20th Century Fox ، سال 2004 تا 2008

خالکوبي روي بدن مايکل تصويريست Epic از جنگ دو فرشتۀ مقرب! مايکل و لوسيفر ! و همينطور داستان فصل اول اين فيلم دربارۀ نجات دادن لينکلن (لوسيفر) برادر مايکل هست. که از قضا اشتباهي به زندان افتاده و بخاطر جرم انجام نداده قرار اعدام بشه !!! حتما ميدونيد که از ديدگاه هاليوود فرشته ها باهم برادرند!!! (شباهت هايي واقعا ريز و عجيب بين اين سريال و سريال سوپرنچرال وجود داره) !

[تصویر: PB_Devil_in_Hell_Final.jpg]

[تصویر: PB_Lucifer_Michael_Final.jpg]

فيلم Watchmen محصول مشترک کمپاني Warner و Paramount ، سال 2009

شخصيت رورشاک در اين فيلم به زندان ميفته و آزادش ميکنن !

[تصویر: Watchmen_Devil_in_Hell.jpg]

.
.
.

اگه بخوايم بگيم تا شب بايد ادامه بديم ... تو بسياري از فيلما و سريال هاي هاليوود اين اِلمان ديده ميشه.

نتيجه اخلاقي اين پُست : در فيلم هاي هاليوود، جايگاه و خانۀ شيطان، زندان (=جهنم، نه به معناي دوزخ، بلکه به معناي عالم اجنه) است که از قضا در آنجا محبوس شده.

.
.
.

To Be Continued
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، arman mohseny ، عبدالرحیم ، SAViOR ، Imam12 ، heaven ، keyvan-rostamy ، عبدالرحمن ، میم.حسین.الف
۱۹:۳۹, ۲۰/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۲ ۱۹:۴۷ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #36

(۱۴/خرداد/۹۲ ۱۶:۴۴)MaTeY نوشته است:  .

Ted (شخصیت اصلی فیلم) = شیطان / ابلیس / لوسیفر (تعجب نکنید، یه خرس هم میتونه ابلیس بشه تو هالیوود)

[/b]

اثبات ادعا در ادامه ...

یاد آوری ماجرای 11 سپتامبر و چسبوندن این ماجرا به اعراب (در جای دیگه ای از فیلم البته)

توهین به ایران (یه جورایی 11 سپتامبر رو میچسبونن به ایران و البته توهین درباره دیپورت شدن دوست پسر ایرانی این خانوم، اگه توهین حساب بشه!!!)

دفاع از همجنسگرایی و تبلیغش

مظلوم نمایی برای یهودیت (صهیونیزم) [چند جای فیلم؛ نه فقط اینجا، تو تصویر پایین]

توهین و تمسخر حضرت عیسی (علیه السلام) [پیامبر اولوالعزم؛ خیلی وقتا یادمون میره بقیه پیامبرا هم از
طرف خدا اومدن و مسلمون بودن و پیامبر ما مسلمونا هم حساب میشن و باید برای اونا هم غیرتی بشیم مثه
غیرتی شدنمون برا حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)]

در اینجا کاراکتر Ted با لحنی طعنه آمیز و مسخره (برعکس اعمالش تو فیلم، جوریکه یعنی بهش اعتقاد نداره) ...
میگه « هیچوقت تنها نیستی، وقتی مسیح باهاته »

ترغیب مخاطب به مصرف مواد مخدر

تمسخر ازدواج و کلیسا و مسیحیت (شخصی که جای کشیش ایستاده بازیگر قدیمیه سینماست و در حال گفتن اراجیفش هست)

شما با این موارد (یعنی 11 سپتامبر- توهین به ایران- همجنسگرایی-تمسخر ازدواج و حضرت عیسی و ترغیب به مصرف مواد مخدر) چطوری نتیجه گرفتین که تد شیطان هست؟!!!
یعنی هرفیلمی این موارد را داشت یکی از شخصیتهاش شیطانی هست؟! حتما انتخاب آن شخصیت شیطانی هم بر حسب سلیقه ما و بدون هیچ دلیل منطقی هست؟
اگر هم منظورتون اون سه تا دیالوگ هست :

(۱۴/خرداد/۹۲ ۱۶:۴۴)MaTeY نوشته است:  
1
. « تو منو سرزنش میکنی، بخاطر کاری که خودت با خودت کردی (پس منو سرزنش نکن!) »

2. « من دست و پاتو نبستم ببرمت به اون پارتی (مجبورت نکردم! و تسلطی روی تو نداشتم!) »

3. « این انتخاب خودت بود (من فقط دعوتت کردم و تو خودت قبول کردی!) »

شما بر چه اساس دیالوگهای فیلم را تفسیر کردین؟!!!!
مخصوصا تفسیر مورد سوم که واقعا خنده دار هست!!
خوب من اینطوری تفسیرش می کنم:
این انتخاب خودت بود (میتونستی بهتر انتخاب کنی و اشتباه نکنی! من که خدا نیستم بدونم چی بگم که درست باشه!!)

شما دیالوگها را تفسیر کردین و هرچی دوست داشتین نوشتین بعد هم آن تفسیرها را مساوی آیات و روایات قرار دادین تا ثابت کنین که شخصیت تد شیطانی هست.

اگر تحلیل و نقد اینطوری باشه که خیلی راحته. هر کس هر متنی را بخواد به سلیقه خودش تفسیر میکنه!! و به سلیقه خودش به کاراکترها نسبتهای شیطان و اهریمن و فرشته میده!!!

یک نکته:
لطفا عکسهایی که در آن فحش به زبان انگلیسی هست را قرار ندین. ممنون
۲۱:۴۶, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #37
آواتار
امیدوارم بتونیم توی پیام خصوصی بحث رو به نتیجه برسونیم ! Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، مصطفي مازح7610
۰:۵۲, ۲۱/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۲ ۲:۳۱ توسط Aryha.)
شماره ارسال: #38
آواتار
(۲۰/تیر/۹۲ ۲۱:۴۶)MaTeY نوشته است:  امیدوارم بتونیم توی پیام خصوصی بحث رو به نتیجه برسونیم ! Wink

با یاد حق

اگه میشه بحث تون رو همین جا ادامه بدید بلکه ما هم به نتیجه ای برسیم!
این جور بحث ها اتلاف وقت نیست! اتفاقا مفیده...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 313flowers ، Justice Bringer ، عبدالرحمن
۸:۴۶, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #39
آواتار
بنظر من شما یه مقدار توی شناخت شیطان دچار اشتباه میشید(دلیلشم قبلا گفتم چون از الگوریتم پیروی میکنید) مثلا شما تصور میکنی هرکس بیگناه میفته زندان شیطانه!! یا با یه خالکوبی به این نتیجه رسیدی شخصیت لینکن شیطانه(البته من سریالو ندیدم شایدم شیطان باشه)

البته نظریه خوبیه که خانه ی شیطان زندانه و میتونه در نقدهای اینده کمکمون کنه ولی دیگه هرکی افتاد زندان = شیطان یکم زیاده رویه
۲۱:۰۹, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲۱/تیر/۹۲ ۸:۴۶)Imam12 نوشته است:  مثلا شما تصور میکنی هرکس بیگناه میفته زندان شیطانه!! یا با یه خالکوبی به این نتیجه رسیدی شخصیت لینکن شیطانه(البته من سریالو ندیدم شایدم شیطان باشه)

ببینید قطعاً این فیلمایی که آوردم برای وجود شیطان توشون دلایل بیشتری دارم. اگر صبر داشته باشید، یکی یکی توضیح میدیم! بنده نگفتم، چون تو اون فیلم یه خالکوبی (شیطانی) وجود داره، پس کاراکتر ابلیس هم وجود داره ! اگه صبر داشته باشید و زود نتیجه گیری نکنید، ممنون میشم ! Wink

فک میکنم مشکل شما بیشتر فیلم رستگاری از شاوشنک هست و میخواین به هر طریق ممکن این یه دونه فیلم رو حداقل تبرئه کنید !

بنده فقط میتونم به شما پیشنهاد کنم که سعی کنید هرگونه تعلق خاطری که به فیلمای هالیوود دارین از بین ببرین ! و نگاهتون رو به هالیوود عوض کنید. این خوب نیست که شما فکر میکنید بعد از سال 2000 هالیوود به این وضع درومده.

بعله، درسته، بعد از سال 2000 تشدید شده این ماجراها، ولی به این معنی نیست که قبل از 2000 همچین چیزی هیچوقت نبوده !

تعلق خاطر داشتن به فیلمای هالیوود ، اشتباه محضه ! و فرد باید خیلی متواضع و واقع بین باشه تا قبول کنه که برداشت و تفسیر اشتباه از یه فیلم داشته !

بنده یادمه که تا قبل از خوندن تاپیک ارباب حلقه ها و نظرات شما و دوستان، از طرفدارای پر و پا قرص اون فیلم بودم و از کسایی بودم که فک میکردم این فیلم ضد ماسونی ــه ! ولی وقتی استدلال های شما دوستان رو خوندم، اولین کاری که کردم، سعی کردم علاقه ای که به اون فیلم داشتم رو تو خودم بکشم !

تنها اینجوریه که میتونیم حقیقت و واقعیت رو ببینیم.

البته به شما حق میدم. ما هنوز تحلیل کاملی از فیلم رستگاری ارائه ندادیم. و مطالبی که دوستم عبدالرحمن تو تاپیکش گذاشته، برای همه قابل قبول نمیتونه باشه. یا بعبارتی فرد باید تعلق خاطری نسبت به اون فیلم نداشته باشه تا بتونه اون موارد رو بگیره ، آنالیز کنه و بعد قبولشون کنه !

ایشالا تو همین تاپیک سعی میکنم تحلیل این فیلم رو هم بذارم براتون. باشد که فرجی بشه.

نقل قول:البته نظریه خوبیه که خانه ی شیطان زندانه و میتونه در نقدهای اینده کمکمون کنه ولی دیگه هرکی افتاد زندان = شیطان یکم زیاده رویه

ایشالا بنده براتون تحلیل رستگاری رو هم میذارم تو این تاپیک تا بطور کامل این تئوری رو بهش اعتقاد پیدا کنید ! Smile

تو فیلم رستگاری هم ما فقط صرف اینکه اَندی افتاده زندان نمیگیم که نماد ابلیس هستش. قطعاً همه جوانب رو باید در نظر گرفت و باید به همۀ اِلمان ها پیرامون یه شخصیت دقت کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aryha ، keyvan-rostamy ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]