|
مواد لازم برای ساخت یه فیلم شیطانی +تحلیل فیلمای هالیوود
|
|
۱۶:۴۴, ۱۴/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۲ ۱۵:۴۵ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا تو این تاپیک قصد دارم چیزایی که از تحلیل ها و نظرات خوب کاربرای تالار، از تحلیلای اساتید بزرگوار (استاد عباسی، شاه حسینی، بلخاری، طالب زاده، رائفی پور و ...) یاد گرفتم و تجربیات و اطلاعاتی که به شخصه در مورد بررسی فیلمای هالییود به دست آوردم رو با شما دوستان به اشتراک بذارم. و بسیار خوشحال میشم که در مباحث شرکت کنید و نظرات خودتون (مخصوصا نظرات مخالف) رو بیان کنید. تاپیک شامل تحلیل فیلم های هالیوود، کلیپ ها و خلاصه ای از نظرات خوب (از نظر بنده) دوستان در تاپیک های مختلف تالار خواهد بود. و به احتمال زیاد دید شما رو نسبت به فیلمای هالیوود و ساختار هالیوود عوض میکنه. هدف از ایجاد این تاپیک هم، درست کردن تاپیکی مرجع هست برای دوستانی که دنبال بیدار شدن اندیشه و ذهنشون هستن و ارائۀ چکیده و خلاصه ای از مباحث مهمی (باز هم از نظر بنده!) که در تالار پیرامون فیلمای هالیوود شکل گرفته برای اون دسته از دوستانی که حوصله و وقت خووندن صفحات بیشمار مطالب دوستان دیگه رو ندارن. *به دلیل اینکه ممکنه بعضی دوستان فکر کنن این تاپیک فقط پیرامون تحلیل فیلم Ted (ارسال #1) هست. این ارسال (ارسال اول) با اضافه شدن ارسال های جدید (از طرف حقیر) ویرایش میشه* در آخر هم باید بگم : بنده زیاد کلمات قلمه سلمبه و اصطلاحات سینما رو بلد نیستم (هرچند سر درآوردن ازشون تو عصری که داریم زندگی می کنیم کار سختی نیست! البته بعضی وقتا لازمه برای بالا بردن قدرت تحلیل از بعضیاشون سر در آورد!) و ترجیح هم میدم که بلد نباشم و مطالب رو به زبون خودمونی بیان کنم. چون تجربه هم ثابت کرده که این روش خیلی بهتر جواب میده. ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××× تحلیل فیلم Ted (ارسال #1) کلیپ تحلیل دکتر حسن عباسی از فیلم کنستانتین (ارسال #5) تحلیل فیلم کنستانتین؛ نکات اضافه شده به تحلیل دکتر عباسی (ارسال #6) تحلیل کاراکتر Bane در فیلم شوالیۀ تاریکی برمیخیزد (ارسال #12) زندان از دیدگاه هالیوود (ارسال #35) بزودی ... تحلیل تقریباً کامل 3گانۀ بتمن (آغاز بتمن، شوالیه تاریکی، شوالیه تاریکی برمیخیزد) و مقایسۀ این 3گانه با انیمیشن مگامایند تحلیل فیلم Life of Pi تحلیل فیلم Rango +خلاصۀ مطالب دوستان از تاپیکای مربوطه تحلیل فیلم The Shawshank Redemption +خلاصۀ مطالب دوستان از تاپیک مربوطه ... ××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××× تحلیل فیلم Ted سلام، اصلا از مقدمه های توی این تحلیلای فیلما خوشم نمیاد ... واسه همین بی مقدمه میریم سَر اصل مطلب ... فقط مجبورم واسه کسایی که فیلم رو ندیدن خلاصۀ داستانشو بنویسم فیلم کمدی (بخوانید مستهجن!) Ted محصول 2012، با فروش 500 میلیون دلار (یعنی کاملا موفق) ... از محصولات کمپانیه Universal *برطبق مشاهدات، از وظایف کمپانی Universal در هالیوود صادرات Lifestyle هست ولی گهگاه فیلم متفاوت (مختص شیطان) هم میسازه (مثلا Hell boy). ![]() داستان فیلم: یه پسر بچه به اسم جان بــِـنــِـت تو شهر بوستن آمریکا تو سال 1985 تو شب کریسمس آرزو میکنه که عروسکش بتونه باهاش حرف بزنه تا باهم تا ابد دوست بمونن (چون هیچ دوستی نداره) ...و فرداش می بینه که عروسکش زنده شده ... و داستان فیلم میاد 30 سال بعد در حال حاضر، که اون پسر بچه 35 سالش شده و هنوز با اون خرس دوسته و 4 ساله که با یه دختر هم دوست شده. و قراره که اتفاقات فی مابین تو فیلم نشون داده بشه. . . مینی (mini) تحلیل : Ted (شخصیت اصلی فیلم) = شیطان / ابلیس / لوسیفر (تعجب نکنید، یه خرس هم میتونه ابلیس بشه تو هالیوود) John Bennett (جان بنت) = نماد بشریت (تو اکثر فیلمای شیطانی ، اسم John به چشم میاد) اثبات ادعا در ادامه ... موضوعاتی که تو فیلم به چشم میاد : یاد آوری ماجرای 11 سپتامبر و چسبوندن این ماجرا به اعراب (در جای دیگه ای از فیلم البته) ![]() توهین به ایران (یه جورایی 11 سپتامبر رو میچسبونن به ایران و البته توهین درباره دیپورت شدن دوست پسر ایرانی این خانوم، اگه توهین حساب بشه!!!) ![]() دفاع از همجنسگرایی و تبلیغش ![]() مظلوم نمایی برای یهودیت (صهیونیزم) [چند جای فیلم؛ نه فقط اینجا، تو تصویر پایین] ![]() توهین و تمسخر حضرت عیسی (علیه السلام) [پیامبر اولوالعزم؛ خیلی وقتا یادمون میره بقیه پیامبرا هم از طرف خدا اومدن و مسلمون بودن و پیامبر ما مسلمونا هم حساب میشن و باید برای اونا هم غیرتی بشیم مثه غیرتی شدنمون برا حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)] ![]() در اینجا کاراکتر Ted با لحنی طعنه آمیز و مسخره (برعکس اعمالش تو فیلم، جوریکه یعنی بهش اعتقاد نداره) ... میگه « هیچوقت تنها نیستی، وقتی مسیح باهاته » ![]() ترغیب مخاطب به مصرف مواد مخدر ![]() تمسخر ازدواج و کلیسا و مسیحیت (شخصی که جای کشیش ایستاده بازیگر قدیمیه سینماست و در حال گفتن اراجیفش هست) ![]() . . . ولی بحث اصلی اینجاست، در این دیالوگ ها و این سکانس ! اتفاقی میفته که نماد و سمبول هست و چنتا دیالوگ بسیار مهم هم داریم از زبون شخصیت اصلی، Ted بازم برای درک بهتر دوستانی که فیلم رو ندیدن باید این تیکه از فیلم رو تعریف کنم... جان با دوست دخترش بهم زدن و بهر نحو Ted رو مقصر میدونه (چون دوست دخترش بهش میگه که با Ted نگرده ولی جان اسیر وسوسۀ Ted میشه زیر قولش میزنه) ... حالا جان اومده تو یه مسافرخونه (Motel). و تِد میاد پیشش تا باهاش صحبت کنه. بحثشون بالا میگیره ... و تِد این چند دیالوگ بسیار مهم رو میگه : 1. « تو منو سرزنش میکنی، بخاطر کاری که خودت با خودت کردی (پس منو سرزنش نکن!) » ![]() 2. « من دست و پاتو نبستم ببرمت به اون پارتی (مجبورت نکردم! و تسلطی روی تو نداشتم!) » ![]() 3. « این انتخاب خودت بود (من فقط دعوتت کردم و تو خودت قبول کردی!) » ![]() حالا ازتون میخوام که این آیه از قرآن رو بخونید: ابراهیم / 22 وَ قَالَ الشَّیْطَانُ لَمَّا قُضِیَ الأَمْرُ إِنَّ اللّهَ وَعَدَکُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَ وَعَدتُّکُمْ فَأَخْلَفْتُکُمْ وَ مَا کَانَ لِیَ عَلَیْکُم مِّن سُلْطَانٍ إِلاَّ أَن دَعَوْتُکُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لِی فَلاَ تَلُومُونِی وَ لُومُواْ أَنفُسَکُم مَّا أَنَاْ بِمُصْرِخِکُمْ وَ مَا أَنتُمْ بِمُصْرِخِیَّ إِنِّی کَفَرْتُ بِمَآ أَشْرَکْتُمُونِ مِن قَبْلُ إِنَّ الظَّالِمِینَ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ و آن گاه که کار گزارده شود (قیامت برپا گردد) شیطان گوید: بی گمان خدا به شما وعده درست داد و من به شما وعده دادم و خلف وعده کردم و برای من هیچ تسلطی بر شما نبود جز این که دعوتتان کردم و مرا اجابت کردید. بنابراین مرا سرزنش نکنید و خودتان را سرزنش کنید، نه من فریاد رس شما هستم و نه شما فریاد رس من. من [امروز] این را که پیشتر مرا شریک [خدا در اطاعت] قرار می دادید انکار و محکوم می کنم. بی تردید ستمکاران برایشان عذابی دردآور است. ××××××××× فقط خدا میدونه که اینا رو از دوستای شیطانشون (شیاطین من الجن) پرسیدن ... یا رفتن خودشون قرآن خوندن !!! البته با سابقه ای که از یهود (صهیونیزم) داریم ، خیلیاشون از خیلی از ماها به قرآن مسلط ترن (پس اصلا بعید نیست که کار خودشون تنها باشه) !!! رفرنس برای جملۀ دوم : سخنرانی استاد رائفی پور - هفت وادی ظهور - دانشگاه فردوسی مشهد ××××××××× این نکته رو باید اضافه کنم که از اِلمان هایی که برای کاراکتر ابلیس در هالیوود قرار میدن، زن بارگی این کاراکتر هست و اینکه معمولا عاشق یک فاحشه میشه یا اینکه در مواردی فرزند یک فاحشه نشون داده میشه !!! (که دقیقاً همون تهمتایی هست که صهیونیستا به حضرت مسیح (علیه السلام) میزنن) ! یعنی یه جورایی بین لوسیفر و مسیح میخوان ارتباط برقرار کنن. که از قرار دادن تصاویر این فیلم در رابطه با این موارد معذوریم ! . . . بعد از این دیالوگ ها ماجرا به دعوا کشیده میشه و یه حرکت نمادین در چند Frame / فریم انجام میگیره ! Ted کِشوی کنار تخت رو باز میکنه و از داخل اون Holy Bible رو برمیداره و به سمت John پرتاب میکنه! ![]() نماد دیگه ای که تو فیلم هست ... ترس این 2 شخصیت یعنی Ted و John از رعد (Thunder) هست. ![]() دوستانی که با اساطیر یونان آشنا هستن میدونن که رعد و برق نماد خدای زئوس (Zeus)، خدای خدایان هست ... که البته در اساطیر خود زئوس هم نماد خداس! یعنی نماد الله که ما بهش اعتقاد داریم. اگه بخوام یه خورده واضح تر و ساده تر توضیح بدم اساطیر یونان رو ماجراش ازین قراره: خدایان زیادی تو اساطیر یونان وجود دارن که اکثر سمبول ها و نماد های شیطانی در اونها یا در داستان های اونا نهفته. مثلا پرومتئوس که ماجراش بسیار شبیه به ماجرای ابلیس هست. یا هرمس که نمادش رو ما توی تصویر بافومت می بینیم یا پان که خدایی نیمه انسان نیمه حیوان هست و میدونیم که در فرهنگ غرب اجنه و شیاطین رو نیمه انسان نیمه حیوان تصویر میکنن یا دیونیسوس که کاشف شراب هست (خدای شراب و حاصلخیزی) و ما مسلمونا داریم که اولین کسی که شراب رو کشف کرد خود ابلیس بود (در زمان حضرت نوح [ع]) و بسیاری از خدایان دیگۀ یونانی که وقتی بررسی میکنیم می بینیم که در حال حاضر تو مجامع مخفی پرستش میشن !!! ولی تو اساطیر یونان تنها 1 خدا بر بقیه غالب هست بنام زئوس که رییس خدایان هست. اونم از قضا وقتی بررسی کنید می بینید کاراکتری بی رحم و کلا کاراکتر ناراحتی داره (دقیقا کاراکتری که هالیوود از خدا نشون میده). *یعنی بصورت خیلی ساده بخوایم بگیم ، 1 خدا وجود داره و چندین و چند شیطان ... که این چندین و چند شیطان هم تصاویر خود ابلیس ملعون هستن. (انگار که ماجرای ابلیس و نمادهای مربوط بهش رو تیکه تیکه کنن و داخل چند کاراکتر قرار بدن؛ بعداً باهم خواهیم دید که تو فیلمای هالیوود هم این سنت رو برقرار کردن). ![]() در قرآن رعد و برق از آیات الهی در طبیعت هست. و تو یکی از آیه ها که من سرچ کردم از رعد و برق بعنوان نشانۀ "ترس" و همچنین "امید" یاد شده. چند وقت پیش هم داشتم مطالب مربوط به آخرالزمان رو میخوندم، فهمیدم که ابر خشمگین (دارای رعد و برق) مرتبط با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هست (گفتم شاید ...) !!! اینکه چطور گفتم، John نماد بشریت هست رو از تحلیل دکتر عباسی از فیلم کنستانتین Constantine گرفتم !!! . . . امیدوارم که خسته کننده نبوده باشه . . . To Be Continued |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۴۷, ۲۲/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/تیر/۹۲ ۱۹:۰۱ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۲ ۰:۵۲)farjad نوشته است: اگه میشه بحث تون رو همین جا ادامه بدید بلکه ما هم به نتیجه ای برسیم!اگر جناب متی نمیخوان بحث اینجا ادامه پیدا کنه به این خاطر هست که ایشون جوابی ندارن و نقدشون از تد کاملا اشتباه هست و چون پاسخی ندارن میخوان با این ترفند از جواب دادن شانه خالی کنن. ایشون یک پیام خصوصی پر از توهین برای من فرستادن به این شرح: "شما اگه سر تاپیکای دیگه مشکلی دارین ، لازم نیست تو تاپیک دیگه خودتون رو خالی کنین ! ولی احساس میکنم بحث با شما بی فایدس ، چون احساس میکنم از سر منطق بحث نمیکنید و در جستجوی حقیقت نیستید مثلا حرفای شما در مورد دکتر عباسی دقیقا مشخصه که از روی دشمنی ــه و دشمنی هم بخاطر تحلیل فیلمای ایشون نیست ، بلکه بخاطر دیدگاه سیاسی و سخنرانیای سیاسی ایشون ــه که برخلاف دیدگاه شماس " اولا نوشته های من در تاپیکهای دیگه موجوده و همه صحیح هست و اگر جناب متی به اون تحلیلها نقد صحیحی داشتین میتونستین بنویسین! (که بجای اینکار صرفا آسمان و ریسمان را به هم بافتین و توهین کردین تا ثابت کنین از نقد چیزی می دونین و بیشتر رفتارتون شبیه دختربچه هایی هست که به دیگران حسادت میکنن تا یک فرد منطقی) واقعا مضحکه که ایشون نقد غلطشون را درباره تد منطقی میدونن ولی اشکالی که من به نقد ایشون وارد کردم را غیرمنطقی! یا ایشون مرتب میگفتن که پرومته نماد لوسیفر هست! من به ایشون گفتم این حرف را که دکتر عباسی از قول خودش گفته متعلق به سایر متفکران در قرن نوزدهم هست و میتونن به کتاب "تناول خدایان" از یان کات مراجعه کنن تا بفهمن که عباسی اکثرا تحلیلهای دیگران را به نام خودش تمام میکنه! به هر حال جناب متی وقتی پاسخ منطقی ندارین بهتره سکوت کنین نه تخریب شخصیتی! به قول دکتر شریعتی: و اگر نتوانند شخصیت علمیش را انکار کنند شخصیت اخلاقیش را انکار می کنند! به قول جناب آلاتار در تاپیک هابیت [b]افرادی که حرف منطقی ندارن : "با پافشاری بر حرف هاشون و عدم جواب دادن به نقدهای ما و سعی در تخریب چهره ما، با ما مقابله میکنن " شما به جای اینکه بنده را زیر سوال ببرین که اصلا به بحث ربطی نداره به نقد من پاسخ بدین. اگر هم پاسخ ندارین دفعه آخرتون باشه به من توهین می کنین. (هرچند قبلا هم بارها این کارو کردین) و من هنوز روی حرف سابقم هستم که شما از نقد و تحلیل چیزی نمی دونین و کارتون صرفا کپی پیست از عباسی و ... هست!! عباسی هم که کارش کپی از تحلیلگران بیگانه هست!!! |
|||
|
۲۳:۱۸, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
تمام حرفایی که زدید هیچ ربطی به تاپیک نداشت
کپی کردن هیچ اشکالی ندارد جناب مهم این است که کلام حق باشد در ضمن دکتر عباسی و MaTeY ادعا ابداع از خود را نکرده اند و در ضمن شما حق ندارید بدون اجازه آقای MaTeY پیام خصوصی را منتشر کنید چون اگر لازم بود در همین جا بحث می کردند در مجموع این آزادی آراء و اندیشه هاست و صحبت های MaTeY نیز ناقضی ندارد ولی شما نمیخواهید بپذیرید که عیبی ندارد. |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
با یاد حق
جناب فرمیسک! من اون ارسال رو زدم برای این که پیش بینی چنین برخوردی رو از شما داشتم! باید بدونید این جا هر کسی میتونه عقاید خودش رو بیان کنه ..... منطقی یا غیر منطقی! به هر حال براتون متاسفم که در حد یک پیام خصوصی رازدار نبودید... یاالله |
|||
|
|
۲:۵۳, ۲۳/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۲ ۱۷:۳۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۲۲/تیر/۹۲ ۲۳:۱۸)بیداری نوشته است: و در ضمن شما حق ندارید بدون اجازه آقای MaTeY پیام خصوصی را منتشر کنید چون اگر لازم بود در همین جا بحث می کردند شاید باور نکنید، ولی حتی با شناخت کمی که تو این مدت از ایشون پیدا کردم، از همون ثانیه اولی که پیام رو براشون فرستادم، میدونستم همچین واکنشی نشون خواهند داد (پیام خصوصی رو منتشر میکنن تو این تاپیک و بقیه ماجرا) . واقعا دوست ندارم این تاپیک رو به حاشیه ببرم. لذا برای شادی دل این کاربر محترم بنده قبول میکنم که تحلیلم ازین فیلم تفسیر و برداشت اشتباه من بوده !!! ای کاش ایشون که پیام خصوصی رو منتشر کردن ، همش رو منتشر میکردن تا دوستان هم ببینن که بنده سر بسته سعی کردم تو همون پیام براشون توضیح بدم، هرچند امید زیادی نداشتم که تأثیری داشته باشه (ولی ایشون علاقۀ خاصی به شلوغ کاری دارن) : بخشی از پیام بنده به ایشون نوشته است:... کاربرایی که قاضی هستن فقط کافیه به این جملات ایشون دقت کنن : نقل قول:اولا نوشته های من در تاپیکهای دیگه موجوده و همه صحیح هست نمیدونم اسمش رو چی میشه گذاشت ، اعتماد به نفس کاذب یا چی ؟ بهرحال دوست عزیز، بنده قصد ندارم جواب شما رو تو این تاپیک بدم، با این ارسالتون هم فقط حرفای بنده رو بیشتر اثبات کردین. شما هرچی دوست دارین تو این تاپیک بنویسین و هر اشکالی دوست دارین وارد کنین، ولی توقع پاسخ گرفتن از بنده رو نداشته باشین (و میتونید این سکوت بنده رو بذارین به حساب اینکه بنده جوابی ندارم !). ضمن اینکه اینو بدونید، ما اگرم از دکتر عباسی و امثال دکتر عباسی مطلبی رو بذاریم اینجا، با اقتخار سرمون رو میگیریم بالا و میگیم که این مطلب فلانی هستش. مشکل ما اینه که یه جماعت مرده پرستی هستیم که تا طرف نره شهید بشه ، متوجه نمیشیم که چه شخصیتی بوده. سر شهید بهشتی ها، شهید آوینی ها و ... هم همین بلاها رو آوردن. موفق باشید. |
|||
|
|
۱۰:۵۴, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
جناب متی اگه یه کار دیگه انجام میدادید تاپیک حالت بهتری به خودش می گرفت مثلا چندتا تاپیک درست میکردید با همین نام(مواد لازم ...) و شماره گذاری میکردی مثلا یکی واسه بتمن یکی واسه تد یکی واسه کنستان تین اینطوری هم کار خودتون هم کار کاربرای دیگرو سخت کردید یکی به اون نقد ایراد میگیره یکی به این نقد شما هم نمی دونی باید به کی جواب بدی!؟
در خصوص فیلم رستگاری هم بگم شما نمی تونی بگی یه کارگردان یه فیلم واسه شیطان ساخته یه فیلم واسه خدا! شما اگه می خوای رستگاری رو زیر سوال ببری باید قدرت اینو داشته باشی که بتونی فیلم مسیر سبز و مه رو زیر سوال ببری یعنی یکی کافی نیست. پس قبل از اینکه نقد رستگاری رو ارائه بدی نقد مسیر سبز رو هم پیدا کن و ثابت کن هر دو شیطانی هستن |
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
یه نکته ی دیگه ی بگم چون چند بار داری میگی بی جواب نمونه
من واسم مهم نیست که یه فیلم شیطانی باشه یا خدایی در هر دو حالت از فیلم لذت میبرم مثلا فیلم ارباب حلقه ها هنوز یکی از بهترین فیلمایی که دیدم با اینکه میدونم شیطانیه ولی بازم ازش خوشم میاد یا مثلا رستگاری رو دوست دارم فرقی هم نمی کنه چه معنایی داشته باشه فیلم خوش ساخته باید تحسینش کرد ضمن اینکه خیلی از مواقع ممکنه برداشت ما اشتباه باشه حالا بیایم بخاطر برداشت اشتباه خودمون از یه فیلم متنفر بشیم و از یه فیلم خوشمون بیاد مثه خودتون که قبلا از ارباب خوشت میومد چون فکر میکردی واسه خدا ساخته شده و حالا بدت میاد چون میدونی ماسونیه از هر چیزی متنفر باشی نمی تونی خوبی هاش رو ببینی و از هر چیز خوشت بیاد نمی تونی بدیهاش رو ببینه ایتو گفتم فکر نکنی چون از رستگاری خوشم میاد دارم ازش دفاع میکنم چون میدونم مفهومش چیه حیفم میاد تخریب بشه ضمن اینکه شما خیلی زود در مورد فیلما قضاوت میکنی جایی دیدم گفته بودید رنگو شیطانه! (احتمالا دلیلتون هم اینه که چون از شیشه ازاد شد طبق همون فرمول شیطانه) ولی حالا اگه بخوای در موردش کامل بحث میکنیم(حتی خصوصی) چون اون تاپیک بسته شد نتونستم نقدو اصلاح کنم متاسفانه |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۲ ۱۰:۵۴)Imam12 نوشته است: جناب متی اگه یه کار دیگه انجام میدادید تاپیک حالت بهتری به خودش می گرفت مثلا چندتا تاپیک درست میکردید با همین نام(مواد لازم ...) و شماره گذاری میکردی مثلا یکی واسه بتمن یکی واسه تد یکی واسه کنستان تین اینطوری هم کار خودتون هم کار کاربرای دیگرو سخت کردید یکی به اون نقد ایراد میگیره یکی به این نقد شما هم نمی دونی باید به کی جواب بدی!؟ راستش اینم یکی از آپشن ها بود، ولی آخرش اینجوری شد دیگه ! اینجوری هم بد نیست و خصوصیات خاص خودش رو داره ! ضمن اینکه توی بحث با دوستان مشکلی پیش نیومده تا حالا (بجز این مورد آخر که اونم با ساختار تاپیک مرتبط نبود). ولی اونجوری که شما میگین از این نظر بهتر بود که تو 1 تاپیک فقط در مورد 1 فیلم نظر گذاشته شده بود. ولی چون بنده معتقدم هالیوود یه تیم فوتبال ــه ، به نظرم نمیشه توی 1 تاپیک دفاع وسط رو بررسی کنیم، توی 1 تاپیک مهاجم و توی 1 تاپیک مربی و ... واسه همین این سبک تاپیک رو انتخاب کردم که توش بدون هیچ محدودیتی دربارۀ همۀ فیلمای هالیوود بشه صحبت کرد ! تشکر بابت پیشنهادتون. نقل قول:پس قبل از اینکه نقد رستگاری رو ارائه بدی نقد مسیر سبز رو هم پیدا کن و ثابت کن هر دو شیطانی هستن چشم ! یه سوالی رو تو تاپیک مربوط به رستگاری از شاوشنک مطرح کردم تو اون تاپیک. در مورد شباهت حضرت عیسی و لوسیفر !(۲۳/تیر/۹۲ ۱۴:۵۲)Imam12 نوشته است: با اینکه میدونم شیطانیه ولی بازم ازش خوشم میاد بحث دقیقا همینجاست، سحر رسانۀ شیطان دقیقاً همینجاست. حتی با اینکه متوجه میشیم که فیلم شیطانی ــه و داره مفاهیم شیطانی رو القا میکنه. ولی نمیتونیم از فیلم متنفر بشیم. در حالیکه از خود ابلیس متنفریم ! تو 1 پیام خصوصی در مورد این با یکی از دوستان صحبت کردیم، اونو براتون میفرستم. یه مقدار باید مرتبش کنم و بعدش تو این تاپیک هم قرار بدم. دسته بندی ای که اونجا انجام شد در این رابطه ! نقل قول:ضمن اینکه شما خیلی زود در مورد فیلما قضاوت میکنی جایی دیدم گفته بودید رنگو شیطانه! (احتمالا دلیلتون هم اینه که چون از شیشه ازاد شد طبق همون فرمول شیطانه) ولی حالا اگه بخوای در موردش کامل بحث میکنیم راستش منم حرف اصلیم اینه که شما درباره حرفای بنده زود قضاوت میکنید. قطعاً بنده هم با 2تا دلیل دوست ندارم توی 1 کاراکتر ، ابلیس ببینم ! و 2تا دلیل برای خودمم حتی قانع کننده نیست ! شما مطمئن باشید بنده تو قانع کردن خودم از قانع کردن دیگران هم سختگیر تر هستم، چون اگه اینجوری نباشه ... برای راهنمایی درباره انیمیشن رنگو میتونم بهتون پیشنهاد کنم در مورد Age of Aquarius یه سرچی بکنید و به مفهوم Destiny (سرنوشت) تو اون انیمیشن توجه کنید. ____________ پ.ن. : من خودمم با خوندن مقالۀ یه افسر بازنشستۀ انگلیسی که الان فوت کرده، یه سری مسائل درباره هالیوود برام روشن شد و تحلیل یه سری فیلما دستم اومد ! |
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۲۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
من نمی دونم مثلا معجرات عیسی مسیح چه ارتباطی به شیطان داره یا مثلا کشته شدن مسیح. شیطان نه معجزه میکنه نه کشته شده حالا شما چطور می خوای ارتباط بین جان کافی و شیطان پیدا کنی دیگه از عهده خودت بر میاد
درباره ی رنگو که شما میگی شیطانه اتفاقا من نقدشو کامل دارم ولی تاپیکش بسته شد ببین واسه تحلیل چنین فیلمایی اگه بتونی کارکتر شیطانو پیدا کنی با کمک اون میتونی پازل فیلمو بچینی. حالا توی انیمیشن رنگو شیطان همون مار (جیک زنگی) هستش به دلایل زیر 1-اولین صحنه ای که جیک وارد فیلم میشه دوربین از چشم چپش بیرون میاد 2-دیالوگ جیک که میگه من همین الان از جهنم اومدم 3-در یکی از صحنه رنگو داره درباره ی جیک حرف میزنه بعد دوستاش ازش میپرسن جیک تا حالا تو رو نیش زده؟ رنگو در پاسخ میگه اره بعد به نافش اشاره میکنه و بعد دوستش با تعجب میگه این که نافه! حالا به این نکته توجه کن در کتاب انجیل درباره ی خلقت ادم و حوا چنین اومده وقتی خداوند خاک ادم و حوا رو مهیا میکنه تا بسازشون شیطان عبور میکنه و اب دهانش رو میندازه روی اون خاک و بعد جبرئیل میره اون تیکه از خاک رو برمیداره و فرورفتگی اون قسمت از خاک میشه ناف انسان (حالا رنگو که میگه مار منو نیش زد بعد به نافش اشاره میکنه دقیقا به این داستان اشاره داره) 4-باز در کتاب انجیل اومده وقتی شیطان خواست وارد بهشت بشه و ادم و حوا رو فریب بده نگهبان بهشت بهش اجازه ی ورود نمیده بعد شیطان میره سراغ یه مار بزرگ و بهش میگه منو وارد شکم خودت کن بعد وارد بهشت شو تا من دیده نشم و مار هم چنین میکنه به همین دلیل مار یکی از نمادهای مقدس فراماسوناست از اونجا در ادبیات هم مار نماد شیطان قرار میگیره دلایل بیشتری هم هست مثل ترس مار از شاهین(خدا) حالا اگه قانع نشدی فیلمو کامل نقد میکنم و نمادگرایی رو تک تک برات توضح میدم بازم میگم شما در تشخیص کارکتر شیطان یکمی عجله میکنی و هر قهرمانی رو میگی شیطان(بتمن-جان کافی -اندی دوفرن-رنگو و ...) |
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۲۳/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۲ ۲۰:۱۶ توسط Justice Bringer.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۲۳/تیر/۹۲ ۱۹:۳۵)Imam12 نوشته است: من نمی دونم مثلا معجرات عیسی مسیح چه ارتباطی به شیطان داره یا مثلا کشته شدن مسیح. شیطان نه معجزه میکنه نه کشته شده حالا شما چطور می خوای ارتباط بین جان کافی و شیطان پیدا کنی دیگه از عهده خودت بر میاد خب ما هم واسه همین اول میخوایم 3گانۀ بتمن رو تحلیل کنیم دیگه !!! میخوایم بگیم که تو هالیوود ممکنه 2تا شیطان تو 1 فیلم داشته باشیم. نقل قول:دلایل بیشتری هم هست مثل ترس مار از شاهین(خدا) اگه دقت میکردین آخرش ، کاراکتر رنگو و جیک باهم رفیق شدن ! نمیتونستن همدیگه رو بکشن (مثل رابطه ای که بین Batman و Joker بود) ! اون شاهین (نماد زئوس) دشمن جفتشون بود و هر 2تا از دستش فرار میکردن و می ترسیدن !!! برادر همدیگه معرفی میشن تو فیلم. مادرشون یه فاحشه معرفی میشه (که اینم ازون نشونه هاست) ! کلا جیک و رنگو شباهتای کمی نداشتن تو این فیلم. بنده قبول دارم جیک نماد ابلیس بود چون خود فیلم بهمون میگه و نشونه هاش رو هم نشون میده ! البته مثلا تو فیلم sherlock holmes 2 گفته میشه که موریاتی شیطانه ، ولی تقریبا برعکس ــه !!! یعنی نشونه ها تو کاراکتر خود شرلوک هلمز دیده میشه ! شباهتای جالبی هم بین این انیمیشن و انیمیشن *Puss In Boots* وجود داره ! گربه چکمه پوش رو دیدین ؟!؟ ![]() تو اون فیلم بطور واضح اشاره میشه که شخصیت اصلی اسمای زیادی داره و یکی از اسماش Diablo Gato (گربۀ شیطانی/شرور) هستش. و وقتی در ادامۀ فیلم این گربه به زندان میفته (دقت کنید، به زندان میفته) و ازونجا میخواد فرار کنه، وقتی میخواد زندان بان رو تسخیر کنه [تا در رو براش باز کنه]، زندان بان یه دفعه به خودش میاد و این عبارت یعنی Diablo Gato رو میگه و توی صورت گربه آب میپاشه ! توی اون انیمیشن هم 2تا برادر هستن که توی یتیم خونه بودن. یکی شخصیت شرور داستان ــه (تخم مرغه=egg) و اون یکی قهرمان ــه (گربه = puss). کلا مسائل پیچیده س ... ![]() باید در مورد مسیر سبز و رنگو بعداً بیشتر بحث کنیم. بذارید تحلیل بتمن رو بذارم !!! (یه ذره زمان میبره) ! |
|||
|
|
۷:۱۴, ۱۱/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۲ ۱۱:۴۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
(ویرایش شد)نمیتونید حرفاتونو با منطق و برهان ثابت کنید همش میگید فلانی نماد اونو بهمانی نماد اینه
آقایی که این تایپیکو زدی اگه بین رو در کمیک بوک ها دیده باشی میفهمی که اصلا بین این شکلی نیست حالا تو با این پیش فرضت(ویرایش شد) برداشتی بین رو کردی نماااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد امام زمان با این نماد گرایی دوستان من فهمیدم امام زمام مو ندارد ماسک میزند و از همه مهمتر یاران امام زمان به لهجه ی روسی صحبت میکنند احتمالا در ذهن (ویرایش شد)شما جوکر هم چون موهاش سبزه نعوذ بالله نماد پیامبره و بتمن اول پیامبر رو شکست میده و بعد چند سال آرامش و در زمان پیری یکدفعه امام زمان ظهور میکنه و بتمن اونم شکست میده و ناگهان از نظر همه غیب میشه ومیره میشینه یه جا چایی خوردن راستی چرا شیطان بعد از متوقف کردن قیامت میرود در کافی شاپ چایی میخورد چایی نماد چیست توی آلیس در سرزمین عجایب هم شیطان (کسی که کلاه بر سر دارد )چایی میخورد پس نتیجه میگیریم چایی نوشیدنی شیطانیه و استکبار جهانی اومده در شمال کشور ما مزارع چایی درست کرده که ما رو منحرف کنه |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تشکیل گروه برای بحث پیرامون هالیوود | mrae_iran | 1 | 1,076 |
۱۵/اسفند/۹۵ ۲۲:۰۰ آخرین ارسال: سعدی |
|
| تحلیل فیلم 'مثل بالا،خیلی پایین'؛ | vahrakan | 2 | 2,416 |
۱۲/شهریور/۹۵ ۱۹:۵۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| تحلیل فیلم "The Adjustment Bureau " | Reza2035 | 7 | 10,051 |
۹/مرداد/۹۵ ۵:۴۳ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| تحلیل فیلم Exodus: Gods and Kings / موسی به روایت سامری | vahrakan | 9 | 7,756 |
۸/بهمن/۹۴ ۱۸:۲۴ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| تحلیل فیلم THE WORLD END | captaincharisma | 4 | 4,907 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۶:۵۱ آخرین ارسال: pars.movies |
|
| تحلیلی بر فیلم Noah / پیامبری که هالیوود مبعوث کرد! | SAViOR | 39 | 25,396 |
۱۱/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۵۷ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| ساخت فیلم ضد ایرانی این بار علیه عفاف و حجاب۰۰ | آوا | 4 | 2,725 |
۲۷/بهمن/۹۳ ۳:۵۴ آخرین ارسال: نورالسادات |
|

![[تصویر: Ted_poster.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7792923438/Ted_poster.jpg)
![[تصویر: 9_11.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7792933973/9_11.jpg)
![[تصویر: Iran_1.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7792921826/Iran_1.jpg)
![[تصویر: Homosexuality.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7792921391/Homosexuality.jpg)
![[تصویر: Jewish_Kids.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7792922361/Jewish_Kids.jpg)
![[تصویر: Insulting_Jesus.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7792921505/Insulting_Jesus.jpg)
![[تصویر: Christ_with_You.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7792919779/Christ_with_You.jpg)
![[تصویر: Drug.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7792921070/Drug.jpg)
![[تصویر: Marriage_revised.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7792923224/Marriage_revised.jpg)
![[تصویر: Did_to_Yourself.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7792920642/Did_to_Yourself.jpg)
![[تصویر: Did_notTie_you_Up.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7792920214/Did_notTie_you_Up.jpg)
![[تصویر: Thats_your_Choice.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7792923652/Thats_your_Choice.jpg)
![[تصویر: Throwing_Holy_Bible.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7792923866/Throwing_Holy_Bible.jpg)
![[تصویر: Thunder.jpg]](http://s4.picofile.com/file/7792924294/Thunder.jpg)
![[تصویر: JupiterZeus.gif]](http://s4.picofile.com/file/7792933545/JupiterZeus.gif)

یه سوالی رو تو تاپیک مربوط به رستگاری از شاوشنک مطرح کردم تو اون تاپیک. در مورد شباهت حضرت عیسی و لوسیفر !