|
به نظرتون اینجوری برای ازدواج با هم آشنا بشیم خوبه؟
|
|
۱۱:۲۹, ۲۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۹ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱:۳۶)... نوشته است: خوبه اینجوری آشنا بشیم؟؟؟ تو ایران هم مذهبی ها کم شدن دیگه/... دین خدا هم که همه جا یکیه؟؟؟ من فقط می خوام بدونم که آیا این جور آشنا شدن از نظر مذهبی ها و البته با توجه به خواست خدا درسته یا غلط؟ شاید نباید این تیکه از عکس رو میذاشتم و به هیچ وجه نمیخوام کاری رو که اونا دارن اون ور دنیا انجام میدن تفسیر کنم . اما چیزی بهتر از این واسه این منظور پیدا نکردم. |
|||
|
|
۱۲:۰۵, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اصلا هم خوب نیست ... نماز خوندن خانم ها هم که مشکل داره... اصلا کی عکس گرفته با چه هدفی ؟ که حالا نماز خوندن چند تا دختر رو که بعضا پوشش نماز ندارن منتشر کرده ؟ موضوع این عکسها صرفا فقط و فقط تفریح هست
|
|||
|
|
۱۲:۱۵, ۲۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۹ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۰۵)hooman-za نوشته است: اصلا هم خوب نیست ... نماز خوندن خانم ها هم که مشکل داره... اصلا کی عکس گرفته با چه هدفی ؟ که حالا نماز خوندن چند تا دختر رو که بعضا پوشش نماز ندارن منتشر کرده ؟ موضوع این عکسها صرفا فقط و فقط تفریح هستشما جای خدا نشستی که نماز اونا رو درست نمی دونی!؟؟؟؟؟؟؟ ![]() شاید تو ایران کار درستی نباشه اما تو جایی که اونقدر فساد گرفته که (ببخشید!!!) تو امریکا و همسایش کانادا طبق آمار رسمی دختر باکره کمتر از 10 درصد هست پایبندی تقریبی به احکام اسلام بسیار ارزشمنده! این نماز جماعتی که اینا خوندن رو من از 1000 تا نماز جماعتی که خودم تو مساجد شرکت می کنم با ارزش تر می دونم!! خیلی از ماها که ادعای دینداریمون می شه چند سال بریم اونور آب دیگه خدا رو بنده نیستیم، حالا میایم به اینا ایراد می گیریم که چرا تو نماز چادر سرشون نکردن! خدا با توجه به موقعیتی که هستی ازت توقع داره! یک نفر شاید تو قم زندگی می کنه یک نفر تهران یکی هم ونکوور کانادا! آیا سنجیدن و مقایسه اینها با هم کار خوبیست؟ |
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
لینک اصلی این ارسال رو نگاه کنید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-55...l#pid37175 چرا شلوغش میکنید براساس چند تا عکس که نمیشه قضاوت کرد توی اون تاپیک این نوع رفتار مورد تایید قرار نگرفت. فقط بیان شد که توی محیط بدتر، رفتارشون خیلی بهتر از اینجاست... |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۵)110 نوشته است: شما جای خدا نشستی که نماز اونا رو درست نمی دونی!؟؟؟؟؟؟؟ همه قضاوت های شخصیتون همین طوره؟آخه شما از کجا میدونین که باکره هستن یا نه؟مگه هر دختری که مسلمونه باکره هست؟حرفایی میزنین که به جز خنده چیز دیگه ای نداره |
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۲۵/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۱۴:۱۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۲۲)anti نوشته است: همه قضاوت های شخصیتون همین طوره؟آخه شما از کجا میدونین که باکره هستن یا نه؟مگه هر دختری که مسلمونه باکره هست؟حرفایی میزنین که به جز خنده چیز دیگه ای ندارههر مسلمونی باکره نیست . اما کسی که اون طرف دنیا زندگی می کنه و به احکام محرم و نامحرم اهمیت می ده قطعا روسپی نیست. یه چیزی بگید ملت نخندند! اونطرف دنیا اون خانم مجبور نیست روسری سرش کنه و مدام توسط مردم تحقیر بشه! بعد از اونطرف رابطه نامشروع پنهانی بر قرار کنه! به هر حال این حرفاتون کاملا معلومه از چه تفکراتی نشات می گیره لازم به بحث هم نیست. |
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۵)110 نوشته است: شما جای خدا نشستی که نماز اونا رو درست نمی دونی!؟؟؟؟؟؟؟ عزیزم قیاس مع الفارق کردید...چه ربطی داشت به جای خدا بودن و نبود...اولا که کارشون اشتباه هست یه عده دختر پسر جوون از صبح تا شب باهم باشن بلکه شاید بخوان ازدواج کنن ! ...قوانین اسلامی کاری نداره که کجای دنیا زندگی میکنی همه جا یکسانه ...دوم در مورد نمازشون ...هر چیزی یه قاعده ای داره ...خدا فرموده که زن باید اندامشو بپوشونو نگفته که تو کانادا حالا لازم نیست ..حکم خدا کلی هست چه یک کشور اسلامی باشه یا یه کشور غیر اسلامی ...اگه جای باشن که ازاحکام اسلام اطلاع نداشته باشن یه چیزی مثل چوپانی که از صبح تا شب تو بیابونه ولی مسلما اونا تو کانادا به اینترنت دسترسی داشتن ! که عکساشونو توش منتشر کردن پس اگه از چیزی هم اطلاع ندارن تقصیر خودشونو..شما هم تبصره به احکام الهی خواهشا وارد نکنید... (۲۵/مرداد/۹۲ ۱۲:۱۵)110 نوشته است: این نماز جماعتی که اینا خوندن رو من از 1000 تا نماز جماعتی که خودم تو مساجد شرکت می کنم با ارزش تر می دونم!! شما اختیار اعمال خودتو داری که بخوای با چی بسنجی ولی نمیتونی کلی حکم کنی |
|||
|
|
۱۳:۵۹, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بقول خانم ندا این همه شلوغکاری نداره این چندتا عکس مربوط به یه کلیپی که چند سال پیش تو یه برنامه که از کانال 3 به اسم گره پخش شد موضوع اون برنامه ازدواج سنتی یا مدرن بود (ضمنا پروسه آشناییشون هم بیشتر از یه صبح تا شب طول میکشید) |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۲۵/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
وای چرا بحث می کنید با هم. آرامشتونو حفظ کنید.
من فقط سواله برام، آدم های مذهبی اینو می پسندن یا نه ؟ می خوام بدونم؟ همین. خواهشا بحث نکنید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صیغه خوبه یا بده؟ | Silence | 21 | 4,879 |
۱۰/تیر/۹۵ ۱۱:۵۸ آخرین ارسال: پارمیس |
|
| چرا ما اینجوری شدیم؟؟؟؟ | He will come | 4 | 1,822 |
۹/دی/۹۴ ۳:۱۱ آخرین ارسال: Maysam-1st |
|
| ویژه متاهلین برای مجرد ها هم خوبه | قبیله منتظر | 0 | 953 |
۱۲/آبان/۹۴ ۱۴:۱۸ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| واسطه گرهای ازدواج ،نگرانی برای چه؟حتی وساطت پیامبر هم ... | ذره بین | 1 | 1,108 |
۱۴/شهریور/۹۳ ۱۰:۱۶ آخرین ارسال: Bidel.s |
|

![[تصویر: 0.853705001312135946_irannaz_com.jpg]](http://www.irannaz.com/user_files/image/image27/0.853705001312135946_irannaz_com.jpg)
![[تصویر: 0.861245001312135946_irannaz_com.jpg]](http://www.irannaz.com/user_files/image/image27/0.861245001312135946_irannaz_com.jpg)
![[تصویر: 0.864611001312135946_irannaz_com.jpg]](http://www.irannaz.com/user_files/image/image27/0.864611001312135946_irannaz_com.jpg)